שאלון אישי

יווובל

New member
../images/Emo104.gif

שם: יובל גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 6:58 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: ארץ ישראל מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מה כבר יש לחשוב עליהם?.. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? משתדל! כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? איזה שאלה מוזרה.. מה, להתחיל לספור? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן.. מה אמרו לכם? כל פעם משהו אחר.. כל הדברים הרגילים.. איזו מוסיקה אתם שומעים? מה שיש ברדיו מה גורם לכם לאושר? גשם אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אוי איך אני שונא את השאלות האלה... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות אסטרונאוט. או פתולוג. סתם, אין לי מושג. מתנדבים במשהו? כן, אפשר להגיד למה? מה זאת אומרת למה? חסד.. בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד סקס לפני חתונה, לא משנה באיזה גיל. הכרויות באינטרנט? נגד דמוקרטיה? אממ.. אפשר להגיד שבעד. יזיזות? מה זה? קשר פתוח? מזתומרת? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פלאפון. בעצם תלוי.. אייפוד/דיסקמן? לא יודע עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? אף אחד.. בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר.. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם! אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? ממש לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? שניהם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי.. ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? לא באופן רציני.. חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אנסה לשלם בעצמי לכל מיני דברים במקום שההורים יממנו לי הכל (נהיגה וכאלה) חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בערך חברות היא לנצח? אצלי לא ממש.. סלחן? די רגיש? אולי קצת.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה ברוך ה' תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא משהו מסוים, אבל רוצה קרבי. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? בפינוי של הגוש שגרמו לך לצחוק? היום כישבנו על רעיונות לסרט של ההכתרה שמישהו גרם לך אושר....: וואי לא יודע ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 7:06

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. גיל: 15. שעה להתחלת השאלון: 7:28. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אחלה של דבר. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: הופעות, חברימימ, לצלם, לכתוב, לצייר, לרקוד, להסתובב. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? ואני גם סופרת. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? ואני גם סופרת. מה אמרו לכם? הרבה דברים. איזו מוסיקה אתם שומעים? דברים מתוחכמים. מה גורם לכם לאושר? חברים, חיבוקים, צומי, ימים עמוסים בטוב, הופעות, מוזיקה, לרקוד, לצלם, לצייר. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? על רמת העקרון - תגובה כימית. מעבר לזה - הרגש הכי חזק ונדיר שקיים באמת. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מרוצה מכל דבר שאני עשיתי\עושה\אעשה, ולהרגיש נינוחות שכזו ושמחה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אומנית, מנהלת ביתקפה וחנות גרביים, מלכת סאדו ומפיקת הופעות. מתנדבים במשהו? מד"א, עודמעט. למה? כי זה הדבר היחיד שבאמת מעניין אותי. בעד/נגד: עישון? אין לי זכות להגיד על זה כלום. סמים? בעד. סקס מתחת לגיל ל-18? גם על זה אין לי זכות להגיד כלום. הכרויות באינטרנט? אנשים פשוט צריכים לדעת איך להתנהג, זה לא סתם. דמוקרטיה? מבחינה תאורטית ומציאותית לא יכולה להתקיים דיקטטורה בכלמקרה. יזיזות? גם על זה אין לי זכות להגיד כלום. קשר פתוח? זה תלוי בבניזוג, בגישה שלהם ובחוזק הקשר. כל העניין זה שצד אחד של הזוג לא ייפגע. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד, עם הדיסקים. עיפרון/עט? עפרון מכני. שירה/ריקוד? ריקוד. בריאות/עושר? עושר. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות ברורים בלי תנאים. מהזה. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא. יש גבול אחד ממשי, השאר זה אתיקה ושטויות. ציור מופשט עושה לכם את זה? ממש לא. אני לא ממבקרי האומנות. זה לא מעורר בי כלום. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג, כמובן. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה, תמיד. ספורט מועדף? אופניים, ריקוד. מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד ואופניים, מה. חוסך כסף או מבזבז? מנסה לחסוך, יותר מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים שאני רוצה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כמובן. חברות היא לנצח? לעתים נדירות. ואין נצח, אעה. סלחן? לא, ממש לא. רגיש? נורא. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: נהדר, ארמ, ממפ. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מה שיבוא יבוא. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? יום שישי. שגרמו לך לצחוק? לפני עשר דקות. שמישהו גרם לך אושר? אתמול בלילה. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 7:39.

טוב, נו.

שם:
גאות. גיל:
17. שעה להתחלת השאלון:
20:09 תיכון/צבא/יסודי/אחר:
תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת:
צרפתית. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
איכס. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?
חח ברור שתחביבים. מה אתם אוהבים לעשות:
לרקוד, לנגן, לשמוע מוזיקה, הופעות... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?
לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
כן..
מה אמרו לכם?
שאני יפה... [נוט]. איזו מוסיקה אתם שומעים?
רוק, בעיקר ישראלי. מה גורם לכם לאושר?
כלום. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
הא?! מעבר לזה, אני מניחה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
הו, בדיוק שאלה בשבילי P: ... אושר לדעתי זה דבר מושלם, מצב מושלם, והמושג 'מושלם' כמובן לא קיים, לפיכך גם אושר לא קיים [מבחינתי, כן?]... אבל שמחה וזה כן
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?
אין לי שמץ. מתנדבים במשהו?
כבר לא. למה?
עצלנית. בעד/נגד: עישון?
נגד. סמים?
נגד. סקס מתחת לגיל ל-18?
איך שבא. הכרויות באינטרנט?
בעד, בזהירות. דמוקרטיה?
בעד. יזיזות?
אם בא לכם... שיהיה בכיף. קשר פתוח?
כנ"ל. אבל אני לא אהיה באחד כזה. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?
פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן?
אייפוד. עיפרון/עט?
עט. שירה/ריקוד?
ריקוד. ואז שירה. בריאות/עושר?
בריאות. עושר/אושר?
אין דבר כזה אושר!!!!!!! מכתב מהלב/ברכה קנויה?
ברור שמהלב!
יומטוב. :) התנדבות/עבודה לכסף?
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?
שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?
ציור מופשט עושה לכם את זה?
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?
ספורט מועדף?
מתעסק בספורט כל שהוא?
חוסך כסף או מבזבז?
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
חברות היא לנצח?
סלחן?
רגיש?
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?
ושאלות סטייל יאיר לפיד..
מתי הפעם האחרונה שבכית?
שגרמו לך לצחוק?
שמישהו גרם לך אושר....
ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?

עונננננה

שם: נגה גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 20:40 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מ'ד'עי החברה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בכנות ? זה עוזר להבין ולזכור תחומר... אבל לדעתי זה לא אמור להיות חובה ורק מי שרציני ורוצה ללמוד יעשה.. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? משתדלת שליימודים, אבל לפעמים קשה לעמוד בבילוי במקום ללמוד לאיזה מבחן מחר
מה אתם אוהבים לעשות: אנא עראף אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא יודעת אולי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אני לא סופרתת.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? בודאי.. מה אמרו לכם? אני לא רושמת איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מממ... מה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מרוצה... מעצמי, מהחברים, מהמצב... מהכל מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? מחוייבות אישית נחשב..? למה? ילד בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
אבל כל אחד והשיקולים שלו... הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?טלפון אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? אפשר גם וגם..? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? נדמה לי שלא שאלת נכון, ללא תנאים זה לא כל כך ההפך מהצבת גבולות... שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אולי ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ממש מנהיג או פועל תחת מנהיגות? ממממ תלוי במה... נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אעמ... תלוי עם מי, על מה... אבל אם מרגיזים אותי ואומרים משהו שממש לא נכון לדעתי אז אני אענה... ספורט מועדף? מממ מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? משתדלת לחסוך מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אם חסכתי אז אני לא אשתמש בו בנתיים..! זה מה שנקרא לחסוך ... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ברור חברות היא לנצח? אמממ נראה לי סלחן?יותר מדי רגיש? די תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה בחלה, לא ? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא מזמן, לא זוכרת אבל שגרמו לך לצחוק? אתמול =/ שמישהו גרם לך אושר.... לא יודעת ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[ 20:46 תהנו.......אשלי :)

mikaaaaaa

New member
עונההה

שם: מיקה גיל: 15.5 שעה להתחלת השאלון:21:46 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון... מגמה שנלמדה או נלמדת: כימיה ביולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? סאקס. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים אוביס! מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ממש לא... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כה.... אבל זה סתם שטויות. אני קופה רצחח מה אמרו לכם? כוסית והייתי מתה להיראות כמוך ושטויות... איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני,דיי הכל חוץ מדיכאון וראפ מה גורם לכם לאושר? אני ילדה מאושרת באופן כללי,זה יותר מה גורם לי לעצב. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להסתפק במה שיש לך,ולהנות מהדברים הקטנים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת,משו בתחום התקשורת\שפות. מתנדבים במשהו? כה,אני מתנדבת במין תנועת נוער חדשה...[[לא משו שאתם מכירים מין פרוייקט.]] למה? כי זה נחמד... בעד/נגד: עישון? לא איכפת לי,אבל בקשר לעצמי אישית,נגד. סמים? נגד! סקס מתחת לגיל ל-18? חחחחחחחח כל אחד מתי שהוא חושב שבא לו. הכרויות באינטרנט? בעד. דמוקרטיה? בעד! יזיזות? מממ בעד בעיקרון. קשר פתוח? בעד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון. שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? מממממ זה קשה...חחחחחחחחח אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גם קשה...חחחחחחחח שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ממש לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? מממ תלוי. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אם יש טעם להתווכח אני יגיד ת'מילה האחרונה אם לאו,אז אני יוריד הילוך ספורט מועדף? התעמלות קרקע מתעסק בספורט כל שהוא? ממש לא. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת בגדול כדי שאח"כ אני יוכל לבזבז בגדול...
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? ייסע לת"א...ומשם ה' יודע... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? גיליתי שכה! חברות היא לנצח? לא. סלחן? כה. רגיש? דיי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מצב חברתי מעולה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעתתתת ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אוהו לפני שמונה-תשע שנים....[[אני לא בוכה...,מחסום רגשי:S]] שגרמו לך לצחוק? היום אח שלי. שמישהו גרם לך אושר....ממממ לא זוכרת. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 21:54

KiShKooSh

New member
../images/Emo209.gif

שם: ביקי גיל:16 שעה להתחלת השאלון:22:39 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים, מה אתם אוהבים לעשות:TO ACT אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אני מקווה כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?תלוי מה
מוטי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן
מוטי|תןת| מה אמרו לכם?שאני נראת כמו ג'וליה רוברטס, או איזה יפה את היום איזו מוסיקה אתם שומעים?ישראלי מה גורם לכם לאושר?אהבה(קיטשי הא
?) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:LOVE מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?בינתיים הכיוון הוא משחק אבל אלוהים גדול מתנדבים במשהו?נכון לעכשיו לא למה?לא יודעת.. באמת לא בסדר מצידי בעד/נגד: עישון?נגד אבל אדם חי את חייו סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? תלוי איך דמוקרטיה? חח תלוי יזיזות?למה לא? קשר פתוח?לא.. זה כבר לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים
אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט עיפרון(עיפרון מכני) שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר?אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף?שניהם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?תלוי שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לגמרי
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? בד"כ מנהיג אבל אם המנהיגים הם ביבי ופרץ אז
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?בד"כ אני אגיד את המילה האחונה, וחבל שכך חוסך כסף או מבזבז?חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אעבור ללונדון חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא ממש חברות היא לנצח?לא סלחן?לא רגיש?כן תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? נכון לעכשיו אני לא רואה את עצמי בצבא ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול, סתם יום נוראי שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר.... באילת... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?22:46

PUZMAK J

New member
תשובות

שם: ירון גיל: עוד שבוע 15 שעה להתחלת השאלון: 22:44 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תיאטרון מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? זבל לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: ג'אגלינג, שח-מט, חזאות, רביצה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא הרבה ולא מעט החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן...
מה אמרו לכם? שאני נראה טוב, שיש לי עיניים מדהימות...די... אני מסמיק. איזו מוסיקה אתם שומעים? פרוגרסיב ואלטרנטיבי. מה גורם לכם לאושר? אהבה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שמח ב99% מהזמן, שדברים רעים לא יקרו ושתפיקו מדברים בנאלים את מירב ההנאה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? צבא קבע. מתנדבים במשהו? לא למה? ככי אין זמן. בעד/נגד: עישון? בעד סמים? קלים. סקס מתחת לגיל ל-18? בוודאי הכרויות באינטרנט? נגד דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? זה כמו יזיזות... אם יש אהבה צריכה להיות גם מחויבות. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים תמיד עדיף. אייפוד/דיסקמן? מיני-דיסק עיפרון/עט? עט עיפרון שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? עושר עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג, מפקד אי"ה.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אומר את המילה האחרונה ספורט מועדף? ג'אגלינג, חד אופןן, ריצה, באולינג. מתעסק בספורט כל שהוא? ג'אלינג, חד אופן, וריצה. חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה תוכי מדבר חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? וודאי שיש. חברות היא לנצח?תלוי כמה היא עמוקהועל מה היא מתבססת, יש סיכוי סלחן? כן, יותר מדי סלחן. רגיש? כן... לפעמים...
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב במידה מספקת תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מ"פ, ראש מטה, מפקד חיל, רמטכ"ל. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? כשנטע זרקה אותי שגרמו לך לצחוק? היום כשאני ומאיה זכינו בשני משחקי חינם בבאולינג שמישהו גרם לך אושר.... כשנטע נישקה אותי...מזמן... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 22:54 תהנו.......אשלי :)

Mooa-Numi

New member
../images/Emo13.gif

שם: מיכל גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 10:54 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סף תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: נלמדות מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לפעמים חשוב, בעיקר בדברים ריאליים. לרוב לא רלוונטי בשבילי לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: להנות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? שאלה מפגרת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? לפעמים מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? זאת שצריך מה גורם לכם לאושר? שטוב לי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש שאתה מסופק מדברים שאתה עושה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לעשות משהו שאני באמת אוהבת מתנדבים במשהו? אני מדריכה בתנועת נוער למה? כי אני חושבת שזה חשוב ונחוץ בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד, אבל לא מתחת לגיל 15 הכרויות באינטרנט? נגד דמוקרטיה? בעד יזיזות? מה שמתאים למי שמתאים קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? זה כמו לשאול ג'ינס/מזמרה בריאות/עושר? עושר מביא בריאות עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? לא תמיד מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה
ספורט מועדף? לא מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? חוסכת כלום מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש חברים חברות היא לנצח? לא סלחן? הממ.. תלוי במה רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תלוי במצב רוח תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? במחנה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? מתישהו ב3 שבועות האחרונים בטוח שגרמו לך לצחוק? היום
בישיבת צוות שמישהו גרם לך אושר.... אני שמחה, פחות או יותר ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 10:59

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההה

שם: עדן גיל: 20 וחצי שעה להתחלת השאלון: 09:11 תיכון/צבא/יסודי/אחר: צבא מגמה שנלמדה או נלמדת: מב"ר - מסלול בגרות רגיל מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה מיותר לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? יציאה עם החבר'ה מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה, לצאת לבלות, לגלוש באינטרנט, לראות טי.וי אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שאני יפה, חמודה וואטאבר איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני, הרוב בספרדית מה גורם לכם לאושר? להיות עם אנשים שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות עם מישהו שאתה אוהב והוא אוהב אותך בחזרה ללא תנאים מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אני כבר גדולה, ואין לי שמץ מתנדבים במשהו? לצבא... אבל זה לא ממש התנדבות, כי אני מקבל משכורת למה? ככה. זאת הארץ שלי, אז מי יגן עליה ועל התושבים אם לא אני? בעד/נגד: עישון? אני נמנעת, כי אני בעצמי מעשנת סמים? נגדדדדדדדד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? גם וגם דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב, ברוררר התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ממש מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אומרת תמיד, אבל תמיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה גיטרה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? היא לא חיההה, קוראים לה עינב. ודרך אגב, היא משתחררת היום מהצבא חברות היא לנצח? כן סלחן? כן רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בסדר, טוב, מעולה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? סמלת תורנית, ואני מקבלת את התפקיד הזה בעוד שבועיים ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? אתמול שמישהו גרם לך אושר.... אתמול ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[ 09:17

הופ ../images/Emo203.gif

שם:נומי גיל:21 שעה להתחלת השאלון:10:31 תיכון/צבא/יסודי/אחר:הייתי ברובם חח מגמה שנלמדה או נלמדת:ממ עיוני מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?בסדר, בעיקרון זה דבר טוב לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?ממ קשה.. אחרי שמסיימים לימודים אפשר להתעסק בתחביבים
מה אתם אוהבים לעשות:ממ מחשב, מוזיקה,סרטים, קריאה.. יצירה על מיניה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?ממ משתדלת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא יודעת כמה.. החמיאו החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?ממ אפשר להגיד מה אמרו לכם?כל מיני לא יודעת
|מסמיקה| איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק וישראלי... אבל בעיקרון סבילות להכל חח
מה גורם לכם לאושר?ממ כל מיני דברים קטנים
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר
לא רק... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:אחח אין לי כוח להתחיל עם זה אבל.. בואו נגיד להיות בקשרים טובים עם האנשים היקרים, בריא ולעסוק במה שאתה אוהב מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?ממ לא יודעת אבל משהו שיתן לי אפשרות להתבטא יצירתית
מתנדבים במשהו?ממ כרגע לא למה?לא יודעת.. ככה יצא בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?ממ בעיקרון נגד אבל נגיד 16 וחצי-17 אם זה עם בן זוג קבוע לאורך זמן (ולא, לא חודש- חודשיים, זה לא נחשב
) מישהו שנמצאים איתו בקשר ארוך ושומרים על סייפטי
הכרויות באינטרנט?ממ בעיקרון בעד.. אבל לשמור על עצמכן ולא להפגש עם כל אחד.. לבדוק שזה מישהו שמכירים אותו עוד אנשים ושאפשר לבטוח בו. ולהפגש איתו במקום ציבורי דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד .. אולי יש אנשים שזה מתאים להם.. אבל אני לא חושבת שזה ממש דבר טוב קשר פתוח?נגד
זה בעייתי להיות בקשר קרוב רגשי -בעיניי- ולאפשר את האופציה הזו.. קשר זה קשר.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?ממ עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף?ממ אם יש אפשרות להתנדב זה טוב, אבל בראש ובראשונה אתה צריך שתוכל להתקיים גם עצמך אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות מסויימים.. אחרת נפגעים והרבה כשלא שומרים ועומדים על הרצונות והערכים שלך שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?ממ אולי
ציור מופשט עושה לכם את זה?מדי פעםן
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?ממ מדי פעם זה ומדי פעם זה? תלוי בסיטואציה
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי על מה הויכוח.. אבל אני משתדלת לנסות להבין גם את הצד השני בד"כ ספורט מועדף?כדורסל ושחייה מתעסק בספורט כל שהוא?ממ יוגה חחח חוסך כסף או מבזבז?אין לי כל כך הרבה, אבל אם יש לי משהו מסויים שאני רוצה, משתדלת לחסוך מה תעשה בכסף במידה וחסכת?ממ כרגע זה לצרכים של היומיום.. מדי פעם שיוצא לפגוש חברים אבל הייתי מוציאה ספר אולי..
חח חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן חברות היא לנצח?ממ אם היא חברות ממש קרובה ואמיתית, במובן מסויים היא תמיד תשאר, גם אם לא מתראים כל יום סלחן?אפשר להגיד.. רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מספר חברים קרובים
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?ממ לא יודעת.. או משהו שקשור ללהקה צבאית (חח) או משקית ת"ש או משו מורה חיילת.. אנערף
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?נראה לי לפני יומיים ככה שגרמו לך לצחוק?היום בבוקר חח שמישהו גרם לך אושר.... מממ בימים האחרונים אני מניחה ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?10:41

irashady

New member
עונההה

שם: אירה גיל: 17.7 שעה להתחלת השאלון: 11:27 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: ספרות+איסלם מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בעעעע לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים (חדר כושר) מה אתם אוהבים לעשות: אמממ... הופעות, חדר כושר וכו' אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמובן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? אמממ הרבה דברים... איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל.. בעיקר רוק מה גורם לכם לאושר? מוזיקה וחדר כושר... וכמה שיותר משניהם אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אמממ יותר מזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שתהיה לי תמיד אפשרות לעשות את מה שאני אוהבת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי מושג מתנדבים במשהו? אמממ עוזרת להתרים מדיי פעם למה? איסוף מוצרי מזון למשפחות נזקקות וימי התרמות ארציים בעד/נגד: עישון? נ-ג-ד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? זה אינדיוידואלי הכרויות באינטרנט? תלוי בבנאדם דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? אממ תלוי עם מי זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד... ושירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? עושר.. עם זה יבוא האושר חחחח מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? ברור שעדיף עבודה לכסף... אבל עושים גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? אמממ לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? גם וגם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? יגיד את המילה האחרונה חחח בעיה קשה אצלי ספורט מועדף? ריצות... ספינינג וכאלה... מתעסק בספורט כל שהוא? כן... חדר כושר כברה כמה שנים וספינינג חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת.. אבל מנסה לחסוך מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו חחחח חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? תלוי למי רגיש? תלוי למה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: משו בן זונה חחחח תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אמממ אולי קרבי... נראה עוד חודש ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אמממ יום שישי... שגרמו לך לצחוק? אתמול בערב שמישהו גרם לך אושר....אממ מישהו? אני תמיד מאושרת גם בלי מישהו ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[11:35

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

שם: סמדרושרוני
שעה להתחלת השאלון: 15:35 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה
מגמה שנלמדה או נלמדת: אני אלמד במגמת תיאטרון
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה חרא
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? יעלי
[מקרא אדם: תחביבים] מה אתם אוהבים לעשות: לבהות בתמונות של יעל
ולשחק
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ, אולי
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? אמרו לי פעם אחת שאני יפה [כן, בטח.] שיש לי אף יפה [לאאאא] שיש לי שיער יפה [נו, טוב..] ועוד כלמיני סתומים
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק, מטאל, פאנק.. מה גורם לכם לאושר? יעלי
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לראות את יעלי ולשחק. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית
מתנדבים במשהו? לא למה? -- בעד/נגד: עישון? בעד
סמים? נגד
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט? בעד, ברור!!
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?^ זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מה רוצים להגיד, אבל בד"כ שיחה פנים אל פנים היא יותר עמוקה
אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? שניהם ^_^ עושר/אושר? שניהם ^_^ מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה עם כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? תלוי מתי. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא
ציור מופשט עושה לכם את זה? לא... מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לפעמים זה ולפעמים זה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אגיד את המילה האחרונה
ספורט מועדף? כלום . מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? עכשיו אני חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אסע לת"א להצגה של יעלי
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא, פעם היו לי אבל בנות הן צבועות. יש לי את החבר שלי וזהו, יותר מזה אני לא צריכה. חברות היא לנצח? לא.. סלחן? לפעמים רגיש? לא. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא יודעת איך. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להיות בתיאטרון צה"ל.. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר.... ב-18.2 ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 15:41

coullette

New member
חהכניכח

שם: צכע גיל: 8 שעה להתחלת השאלון: 00:00 תיכון/צבא/יסודי/אחר: אונ' מגמה שנלמדה או נלמדת: ביו' מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חרא!!! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לללללללללל אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לללללללללללללאאאאאאאא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? 0 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? Pאנק,הארדקור,אוי,סטריט פאנק,אנארכו פאנק. מה גורם לכם לאושר? אהבה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? כימית ועצבית ופסיכולוגית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות רגוע מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? לא למה? אין זמן בעד/נגד: עישון? נ סמים? נ סקס מתחת לגיל ל-18? נ הכרויות באינטרנט? נ דמוקרטיה? נ יזיזות? ב קשר פתוח? נ זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי ספורט מועדף? אין מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? חוסך מה תעשה בכסף במידה וחסכת? כלום חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: רע מאוד מאוד תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא עשיתי צבא ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת שגרמו לך לצחוק? אתמול שמישהו גרם לך אושר ........ ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[ 00:00

../images/Emo42.gif

שם:תם גיל:16 וחצי שעה להתחלת השאלון:אין לי שעון תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:תאטרון והיסטוריה מורחב מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?ממ לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים מה אתם אוהבים לעשות:להנות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?בהחלט כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?תלוי מה אני עושה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?אמת מה אמרו לכם?שאני יפה איזו מוסיקה אתם שומעים?מוזיקה טובה מה גורם לכם לאושר?אביתר בנאי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לחפוץ במשהו ולדעת שהוא שלך...להגיע לסיפוק כלשהו מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?ג'ינג'ית מתנדבים במשהו?וואי בדיוק אתמול חשבתי לברר לגביי עמותה של עולים חדשים.. הייתי שמחה להתנדב שם למה?כי זה חשוב! בעד/נגד: עישון?אין לי עמדה..כל אחד מה בראש שלו סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?לא אכפת לי הכרויות באינטרנט?/: דמוקרטיה?בעד יזיזות?חח תמיד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים אל מול פנים (אני באמצע החיים...) אייפוד/דיסקמן?וואה ואה עיפרון/עט?עט 0.4 שירה/ריקוד?ריקוד..אבל שיעורי פיתוח קול זה סבבה לגמרי בריאות/עושר?בריאות וגם עושר לא מזיק.. עושר/אושר?כושר! מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב.. התנדבות/עבודה לכסף?מה שבא ביד אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תלוי נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אסיים לומר את דבריי ואקשיב לסובבים ספורט מועדף?ריקוד מתעסק בספורט כל שהוא?רוקדת מודרני וקלאסי חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אוכל חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?אמת חברות היא לנצח?לא סלחן?לא רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:סבבה לגמרי שלאקס תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?קרבי או הדרכה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני שבוע ומשו בדיאלוג בתאטרון שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר....אמא ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?ממממממממ

1Shir

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo211.gif../images/Emo205.gif

מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה הדבר הכי נוראי בעולם. בכל הרצינות לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ברוווור שתחביבים מה אתם אוהבים לעשות: וידאו.. מחשב.. לטייל.. חברים.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? פה ושם החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אפילו יותר מפעם.. מה אמרו לכם? כל מיני: שיער, עינים, בגדים, גוף, עור איזו מוסיקה אתם שומעים? כרגע רדיו מה גורם לכם לאושר? מוזיקה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר, מעבר לזה. הרבה פסיכולוגיה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש חופשי וטוב מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מה שיבוא לי מתנדבים במשהו? לא למה? אין לי כוחות לזה בצורה שהעולם בנוי היום בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? אין עמדה, אישית לא קרה לי הכרויות באינטרנט? כנ"ל דמוקרטיה? נגד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד בטח בשנים הראשונות זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? השני אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? גם וגם התנדבות/עבודה לכסף? לא זה ולא זה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הראשון שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ואפילו יותר מכך ציור מופשט עושה לכם את זה? האמת לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? בתור מי? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי בויכוח ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? לא וצועקים עלי שזה לא בריא חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? צרכי מחייה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח חברות היא לנצח? הלוואי שכן בפועל לא תמיד סלחן? לא תמיד רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בודד סלקטיבי נאמן תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מש"קית ת"ש רציתי ועשיתי

למעלה