שאלון אישי

pacific ocean

New member
שאלון אישי

שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[ תהנו.......אשלי :)

pacific ocean

New member
יאללה נענה לעצמי...

שם: אשלי גיל: 15.5 שעה להתחלת השאלון: 23:21 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: ביוטכנולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חרא של דבר אבל זה עוזר.. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים...כי חייבים.. מה אתם אוהבים לעשות: לצייר....לשיר...לרקוד...לכתוב....הרבהה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כן כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אממ..הרבה..בעיקר על ציור....ריקוד ושירה פחות כי לא הרבה שמעו החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן....היה נחמד לשמוע מה אמרו לכם? החמיאו על השיער..על העיניים... על הרגליים איזו מוסיקה אתם שומעים? הכלללללללללללללללללל מה גורם לכם לאושר?החברות שלי.....ואהבה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה..אי אפשר לתאר פשוט תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מושלם מבחינתי..לקבל את עצמי איך שאני....ולא לחשוב על מה אחרים מסתכלים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? חוקרת CSI....או ביולוגית ימית..או "לוחמת אש"...כבאית בשפה פחות מקצועית. מתנדבים במשהו? כן...במכבאי אש השולטים!!! כתבתי ת'שאלה רק בשביל לרשום את זה חיייייחייי למה? כי זה מדהים, מעניין ומלא אקשן..אנד יו נואו איי לובבב אקשן! בעד/נגד: עישון? נגד! לכל מי שמכיר אותי....הוא יודע מה אני מסוגלת לעשות לבנאדם שמעשן(תזכורת: להטביע לו ת'פאקט השלם במים ולתלוש לו ת'בגריות מול העיניים ולשאול אותו אם הוא מוכן לעשן אותן אחר כך?) סמים? נגדדדדדדדד סקס מתחת לגיל ל-18? אם מוכנים....גיל 16+ זה כבר סבבה... הכרויות באינטרנט?בעד...זה נחמד....פותח דלתות.. דמוקרטיה? בעד! יזיזות? אממ....ככה ככה...זה אסור מבחינה רגשית..זה חוק מרפי שאחד יפתח בסופו של דבר רגשות והשני לא קשר פתוח? לא.....צריך להיות נאמן לבנאדם אחד בלבד..בזמן קשר לפחות זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים..הכי ישיר ואמין אייפוד/דיסקמן? אייפוד! איי לוב יו דיוויד (האייפוד הורוד שלי) ואני לא פאקצה! עיפרון/עט? עיפרון...כדי לצייר בדרך שירה/ריקוד? שניהם ביחדדד בריאות/עושר? בריאות... כדי שנהיה חזקים בשביל להשיג גם עושר. עושר/אושר? אושר... מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב... התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות למרות שכסף אף פעם לא הזיק לאף אחד.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות.....בקשר רציני.... שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא! ציור מופשט עושה לכם את זה? בכלל לא..שונאת! מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לפעמים ככה ולפעמים ככה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ת'מילה האחרונה ועוד איך! ספורט מועדף? כדורגל.........טניס......כדוריד מתעסק בספורט כל שהוא? אממ....הייתי....כדוריד וכושר קרבי :) חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת אבל מזה עכשיו לחסוך מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אני אקנה לעצמי ת'נעליים שאני זוממת עליהם בשביל הכבאות!!! חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש.....אבל תמיד יש קונצים מסביב...שיגרמו ליכוכים..עדיין..יש. חברות היא לנצח? לא...למדתי שלא סלחן? כן רגיש? כןן מאודד אני בוכה מסרטים על חיות! תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: נראה טוב בנתיים. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? צוללנית מקצועית...או מפענחת קודים וכאלה.. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני....כמה ימים שהחתול שלי מת....ז"ל.. שגרמו לך לצחוק? היום..חברה שלי חחח שמישהו גרם לך אושר.... לפני שבוע....העלה לי חיוך שקרע לי ת'פרצוף.. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?23:35........מה??? לא הגיוניי מה הולך פה חחח

d r o r y

New member
עונה:

גיל:24 שעה להתחלת השאלון:00:51 תיכון/צבא/יסודי/אחר:אחרי צבא מגמה שנלמדה או נלמדת:מדעיי החברה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?גועל נפששש!!! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים! מה אתם אוהבים לעשות:לטייל,מוזיקה,לכתוב,להאזין לרדיו,אינטרנט. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא מצאתי בי עדיין פוטנציאל מיוחד כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא ספרתי.אבל יש כמה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?שאני חתיך,שאני חמוד,שהעיניים שלי יפות,וכ"ו. איזו מוסיקה אתם שומעים?ישראלית,מכל התקופות(טוב,כמעט כל התקופות) מה גורם לכם לאושר?מסובך מידי להסביר אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?תלוי איזה סוג של אהבה,ואל מי מופנית האהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לחוש בסיפוק,במיצוי עצמי,ברוגע,להנות מהחיים כמו שהם ולהרגיש מן התרצות כזו. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?להיות מאושר.חחח... מתנדבים במשהו?לא למה?כי לא בא לי בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?באמצע הכרויות באינטרנט?בעד.אבל שזו תהיה היכרות בשלבים. דמוקרטיה?בעד יזיזות?לא אכפת לי קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי עם מי ומתי אייפוד/דיסקמן?מה זה אייפוד? עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?בעקרון,אהבה ללא תנאים,אך גם לאהבה זו צריכים להיות קווים אדומים. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?במציאות כן.בדמיון לא. ציור מופשט עושה לכם את זה?תלוי איזה מנהיג או פועל תחת מנהיגות?לא זה ולא זה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי עם מי הוויכוח ועל מה הוויכוח. ספורט מועדף?כדורגל. מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?באמצע. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אתחיל חיים עצמאיים.בקרוב,מקווה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן חברות היא לנצח?יש חברויות שכן סלחן?בהחלט רגיש?יותרררררר מידיייייייי!!!! תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:כיום,עוד איכשהו בסדר.אבל ברוב שנות חיי זה מצבי החברתי היה מתחת לאפס. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?הייתי מאבטח ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני חודשיים בערך שגרמו לך לצחוק?אתמול אולי שמישהו גרם לך אושר....לא יודע ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[01:15 תהנו.......אשלי :)

sukrazit

New member
עונה

שם: סיון גיל: 13 שעה להתחלת השאלון: 10:32 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים מגמה שנלמדה או נלמדת: לא מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אממ לא יודעת.. זה מיותר אני לא סנילית ואני לא שוכחת את החומר כל כך מהר! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? הכל במידה! מה אתם אוהבים לעשות: לשחק במחשב, לראות טלויזיה.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אני לא סופרת אני רק אומרת תודה ושותקת... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? נגיד שהשיער שלי נראה טוב.. איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מה גורם לכם לאושר? לצחוק.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לעשות את מה שאני אוהבת... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לכתוב סרטים, שחקנית, לצלם... מתנדבים במשהו? לא..רוצה כשאני יהיה גדולה... למה? אין לי ממש זמן בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא אין גבול.. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? דמוקרטיה! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אם הייתי חושבת על זה קודם הייתי מורידה הילוך אבל כשאני כועסת אני לא בולמת את עצמי! ספורט מועדף? ריקוד מתעסק בספורט כל שהוא? פעם רקדתי עכשיו כבר לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה לי את כל הדברים שאני רוצה... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? לא סלחן? לא רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: חברות הכי טובות תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להקה צבאית או תאטרון צה"ל ושאלות סטייל יאיר לפיד..חח מתי הפעם האחרונה שבכית? אממ השבוע.. שגרמו לך לצחוק? כל הזמן אני צוחקת שמישהו גרם לך אושר.... אתמול! ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 10:40

מ א מ י2

New member
פוי! הרבה זמן לא הייתי פה+עונה

שם:לוטן גיל:11 שעה להתחלת השאלון:12:5 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?שזה חרא לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים!! מה אתם אוהבים לעשות:לישון,לרקוד,לישון,לישון,לשחק במחשב,לישון,לדבר עם חברות ו..אמרתי כבר לישון? אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?נראה לי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא זוכרת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?שיו לוטן איזו יפה! איזו מוסיקה אתם שומעים?פופ,ראפ מה גורם לכם לאושר?חיוכים וכסףף! אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אע? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לחייך אפילו כשקורה משהו רע מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לא יודעת מתנדבים במשהו?לא למה?ככה! בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נמנעת
הכרויות באינטרנט?כנל דמוקרטיה?בעד יזיזות?נמנעת שוב קשר פתוח?אע? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה מול פנים וגם פלא' אייפוד/דיסקמן?אייפוד ודיסקמן עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות ועושר עושר/אושר?עושר ואושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?לא יודעת אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?לא יודעת שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא! יש חלל גם
ציור מופשט עושה לכם את זה?מופשט יענו אנשים בלי בגדים או מופשט מההגדה ששכחתי ת'פירוש? מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?לומר ת'מילה האחרונה ספורט מועדף?כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא?לא ממש חוסך כסף או מבזבז?חוסכת ואז מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אבזבז! חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אע? חברות היא לנצח?אולי סלחן?כן רגיש?מאודדדדד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:כנראה מספיק מקובלת תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?תעזבו אותי אני רק בת 11!!! ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?היום,כשירד לי דם באצבע וזה כאב שגרמו לך לצחוק?החיוך של אחותי שמישהו גרם לך אושר?הרבה דברים..=/ ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?12:13

My self and i

New member
../images/Emo28.gifעונה..

שם: שרית
שעה להתחלת השאלון: 12:58
תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון
מגמה שנלמדה או נלמדת: לא לומדת במגמה..
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? תלוי כמה, קצת זה פסדר.. אבל לא הגזמה כמו חלק מהמורים..
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? נו בשביל כמעט כל ילד ממוצע תחביבים זה במקום הראשון.
מה אתם אוהבים לעשות: לרקוד, לשיר, איסי, טלויזיה.. בילוי עם חברים.. וזהו [
|!]
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא יודעת
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה, אני לא סופרת.
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? ברור, כל יום.
מה אמרו לכם? "וואי איזה יפה את, איזה עיניים, איזה שיער
"
איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מהכל, כל מה שיפה.
מה גורם לכם לאושר? חברים ואמא
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: נו לא יודעת
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מה שאני עושה עכשיו
מתנדבים במשהו? לא
למה? כי לא.
בעד/נגד:
עישון? מי שרוצה שיהיה לו בכיף.
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? כל אחד מה שהוא רו צה..
הכרויות באינטרנט?
למה לא
דמוקרטיה? אין דעה.
יזיזות? ^.
קשר פתוח?
, אם יש לך חבר אז תתסמר עליו. זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה
אייפוד/דיסקמן? אייפוד
עיפרון/עט? גם וגם
שירה/ריקוד? ריקוד
בריאות/עושר? בריאות
עושר/אושר? אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב
התנדבות/עבודה לכסף? ברור שעבודה
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....:
השמיים הם הגבול? מה זה גבול?
, אין כזה דבר גבול
.
ציור מופשט עושה לכם את זה? לא יודעת, לא שמתי לב.
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני חושבת שיותר מנהיגה.
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אם אני צודקת אז עד הסוף
ספורט מועדף? ריקוד
מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד..
חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? נראה לי בגדים.. כי מה יש לי לתחנן בגיל כזה
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כהההההההה
חברות היא לנצח? ברווווווור
סלחן? מאוד
רגיש? מאוד מאו מאוד
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אצלי הכל מצוין
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. שוטי
מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול
שגרמו לך לצחוק? היום
שמישהו גרם לך אושר.... כל הזמן
ושאלה אחרונה
מה השעה עכשיו? 13:01

CrazyYoYo

New member
i'd do anything

שם: חן גיל: 14 בקרוב שעה להתחלת השאלון: 13:37 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים מגמה שנלמדה או נלמדת: אין מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? זה חשוב :\ אבל זה מעצבן. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? אני מקצה זמן לשניהם לפי מידת הצורך
מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה, לשחק במחשב, לראות טלוויזיה, לכתוב ולקרוא. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כל כך כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? המון החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שאני יפה:| איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק בעיקר מה גורם לכם לאושר? אהבה ומוזיקה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר[?]
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לאהוב ולהיות נאהב מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? - מתנדבים במשהו? לא למה? לא יודע בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד. כל עוד נזהרים, למה לא? הכרויות באינטרנט? בעד. כל עוד מוודאים שאפשר לסמוך על אותו אדם. כי עם כל הפדופילים וכל אלה שמסתובבים -_- דמוקרטיה? בעד יזיזות? אממ בעד או משהוX: קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? מסנג'ר P: אייפוד/דיסקמן? MP3 עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות כנראה :| עושר/אושר? הם די באים ביחד
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב התנדבות/עבודה לכסף? תלוי למה ההתנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים :] שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך ספורט מועדף? כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא? ^ חוסך כסף או מבזבז? חוסך :\ מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אוטווו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן אבל לא לי חברות היא לנצח? כן סלחן? כן רגיש? קצת תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחת שתיים שלוש תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודע ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה- שבכית? לא זוכר שגרמו לך לצחוק? עכשיו שמישהו גרם לך אושר.... עכשיו ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 13:47

dirty fairy

New member
אָנִי

שם: נופר גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 13:51 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אין לי דעה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים מה אתם אוהבים לעשות: לראות טי וי,מחשב,ללכת להופעות,ים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא בהכרח כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? לא זוכרת נו איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק מה גורם לכם לאושר? לשמוע מוזיקה לצאת עם חברות אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? קצת מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש בעננים מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא החלטתי מתנדבים במשהו? לא למה? כי אין לי זמן בעד/נגד: עישון? נטרלית סמים? נטרלית סקס מתחת לגיל ל-18? נטרלית הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פלאפון אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא תמיד מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לפעמים ככה ולפעמים ככה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? שחיה,התעלמות קרקע מתעסק בספורט כל שהוא? כן חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יבזבז אותו על שטויות חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא יודעת
חברות היא לנצח? הלוואי סלחן? כן רגיש? קצת תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: נראה לי טוב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא חשבתי על זה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע שגרמו לך לצחוק? אתמול שמישהו גרם לך אושר....לא יודעת ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[ 13:56 תהנו.......אשלי :)

Come Alive

New member
אללהההה ((:)

שם: נעה גיל: 16 ושבוע היום בדיוק
שעה להתחלת השאלון: 2.25pm תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אין לנו מגמות בביה"ס. בי"ס ריאלי. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חראאא. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: משחק. ולרקוד במועדונים. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני מניחה
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה. (חח מה אני סופרת) החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כע
מה אמרו לכם? שאני יפה, שאני כוסית, כאלה דברים. איזו מוסיקה אתם שומעים? פופ, רוק, פאנק, מוזיקה שחורה, דאנס והאוס. מה גורם לכם לאושר? לדעת שאני נאהבת. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לחייך כל הזמן, אפילו משטויות. לצחוק בלי סוף, צחוק אמיתי ולא מפסיק, לא להתעצבן לרגע, לשמוח כל כך, לחבק את כולם, לאהוב את כולם. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית. מתנדבים במשהו? כן, יש לי מחויבות אישית. אז אני עוזרת במעון. למה? ^
בעד/נגד:
עישון? לא זה ולא זה, אבל אני מעשנת. סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד. (כל אחד עושה מה שבא לו). הכרויות באינטרנט? בעד. (צריך לקחת את הסיכון. אבל צריך להזהר גם) דמוקרטיה? בעד. יזיזות? בעד.
קשר פתוח? נגד.
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות, הלו.
שאלות סתם....:
השמיים הם הגבול? לא
ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? כדורסל. צפייה. מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לאדעת. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כע חברות היא לנצח? כע סלחן? כע רגיש? כעעעעע תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הוא אחלה מאיתך תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה- תיאטרון צה"ל
ושאלות סטייל יאיר לפיד..
מתי הפעם האחרונה שבכית? יום ראשון. שגרמו לך לצחוק? אתמול בלילה. שמישהו גרם לך אושר.... אתמול בלילה.
ושאלה אחרונה
מה השעה עכשיו? 2.34pm

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 14:44 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מוזיקה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אממ שזה מעצבן אבל בתכלס הכרחי כי רק אם מתרגלים מבינים.. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? אממממ..ממממ... קשה.. אבל לימודים מה אתם אוהבים לעשות: לנגן בגיטרה! אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני מקווה.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה
זה מה זה עוזר החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן.. מה אמרו לכם? לפעמים שהרזתי לפעמים שגבהתי לפעמים שהשיער שלי יפה (אני עדיין לא מבינה איך בדיוק) כל מיני דברים איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק בכללי ובעיקר רוק כבד מה גורם לכם לאושר? לנגן בגיטרה, הופעות, להיות עם חברות טובות לבלות וכו'.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? שו תגובה כימית?! ברור שמעבר לזה.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להצליח בחיים להרגיש טוב עם עצמך להיות מוקף באנשים שאתה אוהב ובעיקרה רבה בריאות מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת אבל לחיות באושר מתנדבים במשהו? לא למה? אין לי זמן ואין כל כך במה... בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד- מי שרוצה שיהיה לו בכיף אין לזה גיל הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי עם מי ולמה והכל.. אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? תלוי התנדבות/עבודה לכסף? עבודה להתפרנסות ובזמן הפנוי להתנדב אם אפשר אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? מה זאת אומרת? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אכן ציור מופשט עושה לכם את זה? חחחחח לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי בקשר למה ועם מי וכמה זה חשוב.. אם זה חשוב אני אומר תמילה החארונה אם לא אז אני אוותר ואלך לדרכי ספורט מועדף? טניס מתעסק בספורט כל שהוא? לא כרגע, אבל שיחקתי 4 שנים טניס חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? גיטרה אקוסטית/גיטרה חשמלית ממש טובה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אממממ נראה לי שכן חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה עם אנשים טובים (4 אבל לא נורא) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר.... ממזמן לא הייתי מאושרת מאוד ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 14:53

adi121

New member
נהנהנה../images/Emo60.gif

שם:עדי גיל:18 שעה להתחלת השאלון:19:08 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:מדעית (פיסיקה מחשבים) מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?הצרה הכמעט הכי גדולה שלי.. למרות שאני משתדלת לעשות בערך פעם בחודש...
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים.. הלימודים בעדיפות אחרונה
מה אתם אוהבים לעשות:טלוויזיה ומחשב 24 שעות ביממה... לשמוע מוזיקה לנגן בגיטרה לבלות עם חברים.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא ואני יודעת את זה פשוט אין לי כוח רצון ללמוד
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא ספרתי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?שאני יפה
ושיש לי שיער יפה.. למרות שהוא לא טבעי
איזו מוסיקה אתם שומעים?בעיקר רוק מה גורם לכם לאושר?חברים טובים.. ושאני מצליחה בלימודים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?לא מאמינה באהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:נו.. בקושי הייתי מאושרת בחיים שלי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?להצליח מתנדבים במשהו?לא למה?כי אני עצלנית מדי בעד/נגד: עישון?מי שרוצה.. סבבה סמים?נגד נגד נגד!! ראיתי מה זה עושה לכל כך הרבה אנשים מסביבי.. רק נזק! סקס מתחת לגיל ל-18?מי שמוכן לזה.. למה לא הכרויות באינטרנט?הכרות כן.. אהבה לא דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד מנסיון אישי.. זה לא עובד (במיוחד כשמעורבים בזה רגשות) קשר פתוח?נגד מניסיון אישי אחר.. זה משגע את המוח!(כשזה נמשך 4 חודשים אפשר להשתגע
)
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייריבר עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב! התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?אה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי על מה ועם מי.. בדרך כלל זה עד שאני נורא אתעצבן ספורט מועדף?לראות טלוויזיה
מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת.. אבל לא בכמויות מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אבזבז אותו... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כמובן חברות היא לנצח?לא סלחן?קשה לי רגיש?מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אני מאוד מרוצה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?קורס טייס? אבל זה כבר בלתי אפשרי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול בלילה שגרמו לך לצחוק?אתמול בלילה שמישהו גרם לך אושר....:\ ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?19:30

../images/Emo9.gif

שם: שיר גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 18:08 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת: עוד לא מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לפעמים מביאים בכמויות לא נורמליותתת... לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? אממ במה שאני אוהבת יותר ברור שתחביבים אבל קודם כל אני לומדת לפני שאני עושה מה שאני רוצה מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה לישול לאכול להיות עם חברים לצאת לרקוד ללכת ליםםם אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? זה בשלבים כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? המון החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אכן מה אמרו לכם? שיש לי עינים יפות(האמת רק עם זה אני מסכימה) שיש לי שיער יפה(ממש
) שיש לי גוף יפה(איכשהוו...) ועוד הרבה דברים.. תודה להם..
איזו מוסיקה אתם שומעים? שחורה מזרחית דאנס והאוס מה גורם לכם לאושר? אמממ... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר....!!! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? פסיכולוגית מתנדבים במשהו? לפעמים כשיש התרמות אני הולכת למה? בעד/נגד: עישון? תלוי כמה סמים? נגדד!!!! סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי בנסיבות, עדיף שלא הכרויות באינטרנט? סתם לדיבורים בכיף כן לא יותר מזה דמוקרטיה? בעד יזיזות? ניטרלית... זה נחמד לפעמים.. קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? עיפרון חודים שירה/ריקוד? ריקודד!!! בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? עושר שיביא אושר.. אבל סכללי אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב!! התנדבות/עבודה לכסף? אם אפשר אז לשלב אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אממ.. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? וכמה שתקפוץ אתה לא תגיע ציור מופשט עושה לכם את זה? אממ יש ויש מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני? לא זה ולא זה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אשתדל להגיד ת'מילה האחרונה ספורט מועדף? אממ..לישון מתעסק בספורט כל שהוא? לישון, והרבה חוסך כסף או מבזבז? חוסכת איכשהו מה תעשה בכסף במידה וחסכת? שיהיה לי ואם אני אצטרך משהו שאני לא אצטרך ללוות חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אצלי יש כמה חברות היא לנצח? אפשרי סלחן? אממ.. לפעמים רגיש? מאוד! תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: פעם היה טוב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? יום חמישי שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר.... יום ראשון ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 18:14

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל:21 שעה להתחלת השאלון:20:16 תיכון/צבא/יסודי/אחר:אחר מגמה שנלמדה או נלמדת:גיאוגרפיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תלוי מה אתם אוהבים לעשות:לשמוע מוסיקה לראות כדורגל טלוויזה מחשב ובילוים שונים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אממ הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?לא:( מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים?אממ ישראלית מכול הסוגים מה גורם לכם לאושר?אממ חברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:שיש חברים משפחה חמה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אממ לעבוד כמדריכת פנימה מתנדבים במשהו?לא למה? בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעד הכרויות באינטרנט?נגד דמוקרטיה?בעד יזיזות?בעד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי אייפוד/דיסקמן?דיסקמן עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף?כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?חוסך מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אממ דיסק בגד חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן חברות היא לנצח?לא סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:יותר טוב מבעבר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אממ שבת שעברה שגרמו לך לצחוק?אממ אתמול בארץ נהדרת שמישהו גרם לך אושר....נראה לי רביעי בהצגה ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[20:20

אלוצ

New member
עונה...

שם: אלה גיל:13 וקצת שעה להתחלת השאלון: 20:45 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חט"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: - מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה מעצבןןן לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ריקוד, צילום מה אתם אוהבים לעשות: סתכלו שאלה למעלה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא בהכל. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חח נראה לכם שאני סופרת כמה? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שאני יפה, מדהימה, עיניים יפות...בלה בלה לבה איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני מה גורם לכם לאושר? לרקוד, לשמוע מוסיקה, לדבר עם אנשים ולצחוק אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ממממה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להנות מכל מה שאתה עושה, להשלים עם מי שאתה ולנצל כל דקה מהחיים. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? ללמוד תקשורת :) מתנדבים במשהו? לא למה? - בעד/נגד: עישון? נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? לא 'כפת לי הכרויות באינטרנט? אממ...נגד בערך דמוקרטיה? בעד יזיזות? לא 'כפת לי קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? מממ קשה...אבל ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף חיחי אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? תלוי שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? ממ לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? - נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי ספורט מועדף? כדורסל נראה לי מתעסק בספורט כל שהוא? כרגע לא חוסך כסף או מבזבז? אווווהוווו בזבזנית מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מה שבא לי באותו הרגע חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? מממ אולי חברות היא לנצח? לפעמים סלחן? כן רגיש? קצת תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בסדר, נחמד, ידידותי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אממ שכחתי איך קוראים לזה חיחי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום :( שגרמו לך לצחוק? היום:) שמישהו גרם לך אושר....היוווום ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 20:51

עונה:]

שם:רונה..
גיל:עוד מעט 12 שעה להתחלת השאלון:22:28 תיכון/צבא/יסודי/אחר:בשנה האחרונה של היסודי מגמה שנלמדה או נלמדת:עדיין לא מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?מעיק ומעצבן לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים לצערי
מה אתם אוהבים לעשות:מחשב,חברות,קולנוע,קניון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?נממ לפעמים כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?תלוי על מה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?נו דברים בסיסיים..שאני יפה יש לי פנים ממש יפות יש לי עינים מדהימות וכו'
איזו מוסיקה אתם שומעים?אני כרגע לא שומעת אבל רוק ופופ.. מה גורם לכם לאושר?חברות,מי שאני אוהבת
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מה השאלה פה בדיוק? לא הבנתי תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:נווו לא יודעת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?להיות עורכת דין מתנדבים במשהו?כרגע לא.. למה?^ בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים..חוסך כסף
אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר,אבל אם שניהם ביחד אז בכיף
מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב זה הכי משמח
התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?יכול להיות ציור מופשט עושה לכם את זה?ממש לא
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?לא יודעת נו ספורט מועדף?מחניים,כדורעף,התעמלות קרקע מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?באמצע כזה מה תעשה בכסף במידה וחסכת?נממ חלק אני יחסוך למקרה שאם יקרה איזה משהו וחלק קטן ממה שנשאר יבזבז על אוכל ודברים לעצמי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כלב לא?
חברות היא לנצח?כן! סלחן?כן.. רגיש?לצערי כן..
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מצב חברתי טוב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא יודעת כלום עוד על הצבא,אני קטנה מידי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?נממ היום שגרמו לך לצחוק?מי גרמו? שמישהו גרם לך אושר....אבא שלי
ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[22:35 תהנו.......אשלי :) הודגש באמצעות מדגישומטיק

מ ו ג ה

New member
=)

שם: אלמוג גיל: 15 וחצי
שעה להתחלת השאלון: 23:07 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מדעית...ומדעי החברה
צריך להחליט
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? כשיש זמן...זה פסדר גמור..לרוב אין זמן! אז זה פשוט חרא=] לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים! מה אתם אוהבים לעשות: לשיר ולרקוד..וגם לשחק
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ממש לא:( אני אפילו כבר לא רוקדת! כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? המון!! החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? המון
מה אמרו לכם? "את פשוט מהממת!" "וואי את פצצה! ממש השתנית" וכל מיני דברים בסגנון!! איזו מוסיקה אתם שומעים? לרוב אני לא שומעת מוזיקה חדשה..כי אני פשוט לא אוהבת את כל ההתמסחרות, המוזיקה הישראלית בכלל השתנתה לרוני דואני ואחרים....אז אני שומעת מוזיקה קצת ישנה
מכל הסוגים! מה גורם לכם לאושר? משו טוב שקורה ברצף, כלומר כמה דברים טובים שבאים לך ברצף, חברים טובים, שירים טובים ומחמאות! אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? כימית?! מעבר לזה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אמרתי כבר!!!!! מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אחרי צבא להיות דיילת..החלום מאז הטיסה הראשונה שלי ואז ללמוד ביולוגיה/פסיכולוגיה או שניהם
(חח ממש) מתנדבים במשהו? מחוייבות אישית-->חונכות אישית למה? זו גם מחוייבות...אבל מעבר לזה יש לי חניכה מדהימה! בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי!! מה אם אני ממש ממש מאוהבת!? הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
לא
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים!!! תמיד אמרתי טלפון, עכשיו זה השתנה
אייפוד/דיסקמן? דיסקמן...אבל MP# על דיסקמן..אייפוד מעצבן אותי עיפרון/עט? עט 0.4
שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב!!!! התנדבות/עבודה לכסף? תלוי מאוד! אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? באמצע שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? כן!!! מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לרוב פועל תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? לרוב אני אומרת את המילה האחרונה! ספורט מועדף? ריצה מתעסק בספורט כל שהוא? לא
חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? בגדים וכל מה שאני רוצה חח חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בררררור! חברות היא לנצח? אם היא חזקה מאוד מאוד!? ברור סלחן? די רגיש? אפשר להגיד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחחח אוהבים אותי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? חיל הים/אוויר..ולא מזכירה!! ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? היום..עכשיו..תמיד גורמים לי לצחוק
שמישהו גרם לך אושר....אממ זה לא אותו דבר!? אבל בוא נגיד שלפני שעה ככה ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[ 23:18

עונהנהנהנהנהנה..

שם:חנית גיל:באפריל 20 שעה להתחלת השאלון:17:17 תיכון/צבא/יסודי/אחר:סטודנטית מגמה שנלמדה או נלמדת:למדתי בעבר במגמה ביולוגית-כימית מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?לא היו כמעט שעורי בית בתיכון לרוב, היו מבחנים ועבודות לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים מה אתם אוהבים לעשות:לטייל,ספורט,מוסיקה והרבה,חברים,לצחוק,לצייר ,סתם להתחבק עם החבר.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כרגע,כן! כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?המון.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן, כמה פעמים..למרות, שעד היום אני לא מבינה מה הם מצאו בי מה אמרו לכם?שאני מיוחדת ,יפה ושיש לי עיניים מדהימות איזו מוסיקה אתם שומעים?לרוב,רוק על כל סוגיו ועברי.. מה גורם לכם לאושר?ונילה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה! זה בדוק! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לצחוק,להשתולל,להרגיש,לאהוב,להיות עם שושה,לשמוע שיר יפה,לעזור וכו'.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?עו"ד וחוקרת ביולוגיה מתנדבים במשהו?כן, האגודה לזכויות האזרח בארץ למה?כדי להגשים את עצמי בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים אל מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף?התנדבות:) למרות שזה אינו אפשרי כרגע אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא, החלל הוא הגבול! :) ציור מופשט עושה לכם את זה?כן, זה מדהים! מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אני אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף?טניס, ריצה מתעסק בספורט כל שהוא?כן, ריצה, ספינינג,ארובי חוסך כסף או מבזבז?לאחרונה, מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לימודים,חתונה,רשיון לרכב וכו' חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?שושית ומאור חברות היא לנצח?לא תמיד סלחן?כן רגיש?מאווד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:חברים,אויבים,אהובי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?עשיתי..פראמדיק ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?יום שישי שגרמו לך לצחוק?לפני 5 דקות שמישהו גרם לך אושר....לפני ארבעה חודשים וזה עדיין נמשך ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?17:50 אתם בטח שואלים את עצמכם מה לקח לי כ"כ הרבה זמן לענות..היה לי פון..

עונהה...

שם: יהודית גיל: 13 שעה להתחלת השאלון: 17:51 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים מגמה שנלמדה או נלמדת: מדעית מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? האמת זה חשוב... אבל נונתים יותר מידי ממה שבאמת צריך.. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים.. מה אתם אוהבים לעשות: קשקושים, לדבר בטלפון, לגלוש, לכתוב, ספורט. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חלק ממנו כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זוכרת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שיש לי עיניים יפות איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מה גורם לכם לאושר? מוזיקה, חברות, אמנות, מסיבות, מתנות, הפתעות. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת.. מתנדבים במשהו? לא למה? בעד/נגד: (נטרלית זה כאילו שלא אכפת לי.. מי שרוצה שיעשה אין בזה פסול) עישון? נטרלית סמים? נטרלית סקס מתחת לגיל ל-18? נטרלית הכרויות באינטרנט? נגד דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? הציורים של שריי חברה שלי מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך ספורט מועדף? אומנותי, הליכה מתעסק בספורט כל שהוא? לא מקצועי (כאילו כן אני מתאמנת אבל לבד בבית) חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו יקר יקר חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח!! חברות היא לנצח? כן סלחן? כן רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:די סביר האמת.. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה, וכלום. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר.... אתמול ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?[ 17:59 תהנו.......אשלי :)

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה

שם:אירנה גיל:12 וחצי שעה להתחלת השאלון:18:08 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת:עדיין לא.. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?בעע:S לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?נמנמ.. האמת תחביבים
מה אתם אוהבים לעשות:כלמיני.. מחשב חברות טלוויזיה.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לפעמים כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?תלוי על מה.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?כלמיני דברים.. איזו מוסיקה אתם שומעים?פופ ורוק.. מה גורם לכם לאושר?להיות עם חברות שלי ודברים כאלה.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הא? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לאיודעת.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?עורכת דין מתנדבים במשהו?לא למה?לאיודעת.. ככה.. בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? גם וגם.. אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אמנמנמ.. הצבת גבולות אני חושבת שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?לאיודעת... נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אממ תלוי מתי.. ספורט מועדף?מחניים, כדורעף.. מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לאיודעת.. כניראה בגדים
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?חיה? טוב אם בשבילך זה חיה..>< חברות היא לנצח?תלוי איזה.. סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:בסדר למה בשלוש מילים?
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לאיודעת.. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?היום שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר....היום ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?18:13

למעלה