English Muffin
New member
עונה כי פאקינג משעמם לי ../images/Emo3.gif
מה האתר האהוב עלייך?זה
מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך?זה
האם יש לך איי סי קיו?כן האם יש לך מסנג'ר?כן האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז?כן האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך?כן האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך?כן האם יש לך אימייל?כן האם יש לך אינטרנט בפלאפון?כן אבל יש לי טאלקממן אז אני לא יכולה להישתמש בו
האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון?לא
האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים?לא האם יש לך קאזה/אימיול?לא יש לי תוכנות אחרות מפגרות שאח שלי הוריד לי כי קאזה כל פעם עושה לנו וירוס
האם אתה מוריד שירים?כן האם אתה מוריד סרטים?בקשי האם אתה מוריד קליפים?בקשי האם אתה מוריד משחקים?אח שלי מוריד האם אתה משחק במשחקים באינטרנט?לא האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט?לא האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר?כן מה האתר בית שלך?אין לי כמה זמן ביום אתה באינטרנט?שעה? באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב?לא הרבה שולחת פה ושם הודעה באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב?שייגעצ מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט?מאיזה גיל 11 האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט?קצת כשאין לי משהוא אחר לעשות מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט?לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שהשמתמשת באינטרנט ללימודים?ליפני כמה ימים האם יש לך אתר?לא בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב?נוו לא יודעת באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב?שאלתם את זה כבר לא ? האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז?לא מתי בפעם החרונה שלחת למישהו אימייל?ליפני איזה שנה מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל?ליפני שנה מה כתבת ב-away באחרון שלך?בעעע מזג האוויר מגעיל
מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט?בטעות ליפני כמה ימים
מה האתר האהוב עלייך?זה