שאלון אינטרנט!

English Muffin

New member
עונה כי פאקינג משעמם לי ../images/Emo3.gif

מה האתר האהוב עלייך?זה
מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך?זה
האם יש לך איי סי קיו?כן האם יש לך מסנג'ר?כן האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז?כן האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך?כן האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך?כן האם יש לך אימייל?כן האם יש לך אינטרנט בפלאפון?כן אבל יש לי טאלקממן אז אני לא יכולה להישתמש בו
האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון?לא
האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים?לא האם יש לך קאזה/אימיול?לא יש לי תוכנות אחרות מפגרות שאח שלי הוריד לי כי קאזה כל פעם עושה לנו וירוס
האם אתה מוריד שירים?כן האם אתה מוריד סרטים?בקשי האם אתה מוריד קליפים?בקשי האם אתה מוריד משחקים?אח שלי מוריד האם אתה משחק במשחקים באינטרנט?לא האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט?לא האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר?כן מה האתר בית שלך?אין לי כמה זמן ביום אתה באינטרנט?שעה? באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב?לא הרבה שולחת פה ושם הודעה באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב?שייגעצ מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט?מאיזה גיל 11 האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט?קצת כשאין לי משהוא אחר לעשות מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט?לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שהשמתמשת באינטרנט ללימודים?ליפני כמה ימים האם יש לך אתר?לא בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב?נוו לא יודעת באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב?שאלתם את זה כבר לא ? האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז?לא מתי בפעם החרונה שלחת למישהו אימייל?ליפני איזה שנה מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל?ליפני שנה מה כתבת ב-away באחרון שלך?בעעע מזג האוויר מגעיל
מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט?בטעות ליפני כמה ימים

*מתלהבת* ../images/Emo38.gif

מה האתר האהוב עלייך? Griddlers Net מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך? זה, ומשחק מכור האם יש לך איי סי קיו? יש. האם יש לך מסנג'ר? יש, אבל כמעט ולא משתמשת בו. האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז? נמצאת. האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך? כן, רק בעברית. האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך? הסיסמא קבועה עם הכינוי, אם הכינוי שונה בדרך כלל גם הסיסמא. האם יש לך אימייל? יש, אפילו כמה. האם יש לך אינטרנט בפלאפון? יש. האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון? לעיתים מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רחוקות, רק בעיתות שעמום. האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים? לא. האם יש לך קאזה/אימיול? על המחשב בבית, לא. האם אתה מוריד שירים? מורידה. האם אתה מוריד סרטים? לא. האם אתה מוריד קליפים? הורדתי אחד, אבל באופן קבוע לא. האם אתה מוריד משחקים? לא. האם אתה משחק במשחקים באינטרנט? משחקת. האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט? לא. האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר? כן, די. מה האתר בית שלך? נענע כמה זמן ביום אתה באינטרנט? הרבה
באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? משחק מכור, תרבות אירלנד, היה משהו בתרבות בריטניה, ופה. באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב? מועדון ארוחת הבוקר, אבל היא סגורה. מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט? 11, 12 כזה האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט? כן. מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט? הממ, לא זוכרת. אה, כן זוכרת - לפני שבוע ומשהו, כשהייתה תולעת מרושעת על המחשב. אבל גירשתי אותה!
מתי היתה הפעם האחרונה שהשתמשת באינטרנט ללימודים? לא מזמן, דווקא. בסביבות סוף נובמבר. האם יש לך אתר? יש. בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב? ארבעה. באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? אבל למה אתם שואלים פעמיים? האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז? לא. מתי בפעם האחרונה שלחת למישהו אימייל? לפני חמש דקות. מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל? קראתי אותו לפני 10 דקות, לא בדקתי מתי הוא הגיע. מה כתבת ב-away האחרון שלך? סחטיש על השאלה
אבל אני לא ממש זוכרת... מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט? גם את זה לא זוכרת, אבל סביר להניח שמזמן.

../images/Emo40.gif

מה האתר האהוב עלייך? יש הרבהה
מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך? ..... האם יש לך איי סי קיו? כה.. 200754154
האם יש לך מסנג'ר? כה.. אבל בגלל התולעת החדשה אני לא מתחברת.. רק מהיום
מי שרוצה לקרוא תכתבה
פה
האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז? בטח
האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך? יש לי עוד אחד- "כפרה על אגם", החלפתי לפני שבוע או יותר כינוי לכינוי הזה
האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך? לא.. בכל אחד יש לי סיסמא אחרת חחח האם יש לך אימייל? יש לי 3 אימיילים
האם יש לך אינטרנט בפלאפון? כה האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון? פעם השתמשתי מללאא אבל עכשיו בכלל לא, אין לו שימוש בכלל
האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים? תלוי למה הכוונה האם יש לך קאזה/אימיול? אימיול האם אתה מוריד שירים? כהה
אני מתה על שיריםם
האם אתה מוריד סרטים? לא.. אבל אבא שלי מוריד לי
האם אתה מוריד קליפים? כנ"ל..^^^ האם אתה מוריד משחקים? כן אבל לא הרבה האם אתה משחק במשחקים באינטרנט? מדי פעם כשמשעמם
האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט? לא כי אין לי מה
האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר? הוא מהיר אבל אני תמיד אומרת "איזה אינטרנט צבבב
"
מה האתר בית שלך? תפוז
כמה זמן ביום אתה באינטרנט? משאני חוזרת מהבצפר עד הלילה.. חוץ מהימים שאני הולכת לחברות למרות שיש ימים שאני נשארת כל היום בבית מול המחשב טלוויזיה או שאני ישנה
באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? פה ובפורום אהבה מעבר לפינה באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב? הראל סקעת, אגם רודברג, קומונה פ33ה, יהודה לוי, מורן גרוס.. בטח יש כמה ששכחתי
מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט? כתה ה'.. אבל אז היה רק אצל אבא שלי ומשנה שעברה שמו לי בבית [אצל אמא שלי] האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט?מאוד מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט? השבוע מתישהו שהוא לא התחבר ללי
מתי היתה הפעם האחרונה שהשמתמשת באינטרנט ללימודים? יום שלישי האם יש לך אתר? יש לי כמה אבל אני לא מעדכנת אותם
בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב?2.. באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? השאלה הזו כבר היתה לא
.. כה.. סתכלו למעלה
האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז? לא.. הלוואי אני ינהל
מתי בפעם החרונה שלחת למישהו אימייל? אתמול מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל? אתמול.. אותו אימייל ששלחתי
האימייל ששלחתי לעצמי
כדי שאני יוכל להעביר את זה גם למחשב השני שלי
מה כתבת ב-away האחרון שלך? ==---אולי פה.. אולי שם... אבל אני בטוח... איפשהו....---== החיםם יפיםםם
אנשיםם אל תכנסוו למסנג'ר!!! יש תולעת שםם אל תכנסווו!!!!!11 ללוופפוו!!!... תשאירוו.. ביווששש
מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט?אף פעם

אניייייייייייייי

מה האתר האהוב עלייך? תפוז מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך? אוף טופיק האם יש לך איי סי קיו? כה האם יש לך מסנג'ר? כה האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז? כה [אני מנהלת אחת
] האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך? לא, רק בתפוז האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך? כה האם יש לך אימייל? כה [דהה] האם יש לך אינטרנט בפלאפון? כה האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון? כה האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים? לא האם יש לך קאזה/אימיול? כה האם אתה מוריד שירים? כה האם אתה מוריד סרטים? כה האם אתה מוריד קליפים? כה האם אתה מוריד משחקים? לא בקאזה האם אתה משחק במשחקים באינטרנט? לא האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט? לא האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר? לא מה האתר בית שלך? גוגל [עולה הכי מהר, לא צריך לחכות שנים] כמה זמן ביום אתה באינטרנט? לא מספיק [שעה-שעתיים] באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? אהבה בגיל ההתבגרות, זה, וחברויות באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב? חיוךךךך [אתם מוזמנים!!] מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט? 14 האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט? כה מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט? לפני.. חודשיים ככה מתי היתה הפעם האחרונה שהשמתמשת באינטרנט ללימודים? לפני שבוע, לפני הבגרות בספרות האם יש לך אתר? לא בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב? שלושה. [כבר שאלתם שאלה דומה
] באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? נו, עוד פ'ם? האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז? לא מתי בפעם החרונה שלחת למישהו אימייל? אתמול מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל? אתמול מה כתבת ב-away באחרון שלך? 'אריאל!! אני יותר מאגניבה :[[' מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט? היום

../images/Emo27.gif

מה האתר האהוב עלייך?תפוז מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך?אנג'לינה האם יש לך איי סי קיו?כה האם יש לך מסנג'ר?כה האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז?בערך האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך?ממ פחות או יותר האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך?לא האם יש לך אימייל?כה האם יש לך אינטרנט בפלאפון?כה אבל לא משתמשת בו כמעט האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון?כלי שאמרתי..
האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים?רק בחו"ל יצא לי האם יש לך קאזה/אימיול? כה האם אתה מוריד שירים?כה האם אתה מוריד סרטים?ממ בערך האם אתה מוריד קליפים?לא האם אתה מוריד משחקים?בד"כ לא האם אתה משחק במשחקים באינטרנט?ממ כה האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט?לא.. בעצם הזמינו בשבילי האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר?יחסית כה מה האתר בית שלך?תפוז איי גס כמה זמן ביום אתה באינטרנט?כמה שעות באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב?אנג'לינה שאלונים ה.פוטר חח ועוד באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב?אנג'לינה שאלונים חח ועוד כמה פה ושם מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט?וואו אממ לא ידעת נגיד 13-14? האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט?בינונית מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט?לפני כמה חודשים נראהלי מתי היתה הפעם האחרונה שהשמתמשת באינטרנט ללימודים?ממ כל הזמן אני לומדת דברים ממנו אבל.. ממ נגיד ממש? לפני שנה ומשו האם יש לך אתר?לא ממש בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב?ממ נגיד 5 בערך קבוע\לא קבוע באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב?כתבתי כבר האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז?לא מתי בפעם החרונה שלחת למישהו אימייל?אתמול מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל?אה בערך כל יום חח מה כתבת ב-away באחרון שלך?בחוץ? חח מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט?ניסיתי היום משו אבל לא נכנסת בד"כ

EagleGirl

New member
../images/Emo91.gif

מה האתר האהוב עלייך? www.mcmanzur.com מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך? ביפ ערוץ הצחוק האם יש לך איי סי קיו? כן האם יש לך מסנג'ר? כן האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז? לא האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך? אממ פה ושם כן.. האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך? חחח לא האם יש לך אימייל? כן האם יש לך אינטרנט בפלאפון? 0BOX האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון? לא ממש האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים? כשאני בחו"ל אבל גם בארץ יצא לי פעם אחת.. האם יש לך קאזה/אימיול? קאזה האם אתה מוריד שירים? ברור האם אתה מוריד סרטים? לא האם אתה מוריד קליפים? לעיתים רחוקות האם אתה מוריד משחקים? לא האם אתה משחק במשחקים באינטרנט? כן האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט? כן האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר? כן מה האתר בית שלך? www.walla.co.il כמה זמן ביום אתה באינטרנט? תמיד כשאני בבית באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? סקרים ושאלונים, כל לילה, קומיקאים וביפ ערוץ הצחוק באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב? לא משתתפת מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט? כיתה ד', עכשיו אני בכיתה י"א. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט? כן מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט? לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שהשמתמשת באינטרנט ללימודים? לא זוכרת האם יש לך אתר? כן בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב? 4 באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? כבבר שאלתם האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז? לא מתי בפעם החרונה שלחת למישהו אימייל? שלחתי לפני כמה ימים אבל שלחו לי הודעחזרה שהיו בעיות ע השליחה.. מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל? אתמול מה כתבת ב-away באחרון שלך? שאני הולכת לישון ושהיה כיף ביום שבת מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט? לא נכנסת. לפעמים במקרה קופץ לי אבל לא מרצוני.

swirrrly

New member
com.עונה.www ../images/Emo118.gif

מה האתר האהוב עלייך? תפוז?;[ מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך? פורוםזה? האם יש לך איי סי קיו? כן האם יש לך מסנג'ר? כן האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז? לא האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך? לא האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך? כן האם יש לך אימייל? כן האם יש לך אינטרנט בפלאפון? אין לי פלאפון, for say
האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון? לא האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים? לא האם יש לך קאזה/אימיול? כן האם אתה מוריד שירים? לא ממש האם אתה מוריד סרטים? כן האם אתה מוריד קליפים? לא האם אתה מוריד משחקים? לא האם אתה משחק במשחקים באינטרנט? תלוי למה אתם מתכוונים. אני לא משחקת מולטיפלייר כאילו. רק המשחקים הקטנים האלה אתם יודעים משחקי-דפדפן נראה לי אפשר לקרוא להם. האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט? לא האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר? כן
מה האתר בית שלך? אין לי כמה זמן ביום אתה באינטרנט? כל היום באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? אוף טופיק, פורום זה אנערף באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב?
מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט? 10-11 האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט? קצת מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט? הממ היום, זה התנתק[?] מתי היתה הפעם האחרונה שהשמתמשת באינטרנט ללימודים? חודש שעבר האם יש לך אתר? לא בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב? תספרו באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? אמרתי כבר האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז? נואפ מתי בפעם החרונה שלחת למישהו אימייל? אייג'ז אגו מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל? כנ"ל מה כתבת ב-away באחרון שלך? אמממ stay away i hate you i hope you die :'( מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט? אנערף

ALFI G

New member
שליי וואי זה מציקק

מה האתר האהוב עלייך? תפוז!!! מה הפורום (בתפוז) האהוב עלייך? אמינם האם יש לך איי סי קיו? כן האם יש לך מסנג'ר? כן האם אתה נמצא באיזושהי קמונה בתפוז? כן האם הכינוי שלך בתפוז הוא הכינוי הקבוע שלך? כן האם הסיסמא שלך בתפוז היא הסיסמא הקבועה שלך? כן האם יש לך אימייל? כן האם יש לך אינטרנט בפלאפון? לא האם אתה משתמש באינטרנט בפלאפון? לא האם אתה מתחבר לאינטרנט מממקומות ציבוריים? לא האם יש לך קאזה/אימיול? כן האם אתה מוריד שירים? כן האם אתה מוריד סרטים? כן האם אתה מוריד קליפים? כן האם אתה מוריד משחקים? כן האם אתה משחק במשחקים באינטרנט? כן האם אי פעם הזמנת משהו דרך האינטרנט? כן האם אתה מחשיב את האינטרנט שלך למהיר? כן מה האתר בית שלך? תפוז כמה זמן ביום אתה באינטרנט? 2-8 שעות באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב? אמינם, מוזיקה שחורה, סקרים ושאלונים וג'קאסס וCKY באיזה קומונות בתפוז אתה מתכתב? שרוטות בעמ מאיזה גיל התחלת עם האינטרנט? ~7 האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לאינטרנט? כן מתי היתה הפעם האחרונה שהיו לך בעיות עם האינטרנט? לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שהשמתמשת באינטרנט ללימודים? אתמול האם יש לך אתר? כן בכמה פורומים בתפוז אתה מתכתב? 4 באיזה פורומים בתפוז אתה מתכתב?זה כבר היההה האם אתה מנהל איזה שהוא פורום בתפוז? לא מתי בפעם החרונה שלחת למישהו אימייל? אתמול מתי בפעם האחרונה קיבלת ממישהו אימייל? היום מה כתבת ב-away באחרון שלך? אולי פה....... מתי בפעם האחרונה נכנסת לפרסומת באינטרנט? לא זוכר

למעלה