שאלון "אילו הייתי..."

naamonet13

New member
../images/Emo6.gif

שתינו מאי הקטנה
וואו,אני ממש אוהבת את הספרים של חירות

שירוש1989

New member
אווו הרמז! זאת הייתה האופציה הראשונ

ה שלי אבל שכחתי איך קוראים לזה!!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifהמקצוע המקצוע../images/Emo6.gif

בת אחרת מהפורום יכול להיות גם טלי
העדפת אותי על טלי?פששששששש
סתם סתם

שירוש1989

New member
יאללה../images/Emo13.gif

1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי: סטייק אנטריקוט 2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי: ג'ירפה, או רוטויילר... 3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי: אפשר להיות ענף של עץ במקום? נממ בטח פוטבול 4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי: אדוםםםםםםם 5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי: "אבא ישן"
מישהו זוכר את זה בכלל?? 6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי: מיטת מים 7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי: חצאית מיקרו מיני 8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי: סנופקין(הא?) 9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי: וואו אל תכנסו לזה בכלל... 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה, בוודאי הייתי: גם לזה... 11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי: אנגלית 12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי: צפונבונית 19
רגע ולמה לא בן? ואם אני רוצה להיות מוטון??

עונה!../images/Emo80.gif

1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי:אבטיח 2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי:כלב..אבל מהקטנים..החמודים..שרק רוצים אהבה כל הזמן
3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי:באולינג... 4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי:ירוק=]] 5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי:דמקה..או שש בש..משו שמשחקים בפריפריות.. 6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי:ספה=]] 7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי:קוקיה.. 8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי:הילדה הקטנה המעבנת..שכחתי איך קוראים לה.. 9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי:אבל אתם בטח אל מכירים..טוב נו..gemmaמהספר best friend של jakline wilson 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה, בוודאי הייתי:אפרת...מטב"ע(נראה יל ראיתי את הז טיפה יותר מייד בוי או די..מעכשיו רק גוא ואוח!) 11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי:מחברת הזו שתמיד מביאים בשביל לקשקש.... 12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי:לאדעת=]]]

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעונה :)

1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי:פסטה 2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי:חתול קטן :) 3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי:שחייה
4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי:תכלת או אדום. 5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי:הרמז
שיחקתי את זה אתמול
6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי:ספה 7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי:חצאית בימים חמים וסווצ'ר בקרים. 8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי:מאי הקטנה. 9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי:הרמיוני בהארי פוטר.או ענבל ב"קיץ אחד ביחד"[ו"תנו לגדול בשקט"] 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה,בוודאי הייתי:מוניקה/רייצ'ל בחברים.הן כאלה שולטות
11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי:ספרות 12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי:חלי,ורק כי אני מקנאה בעבודה המכובדת שלה

../images/Emo214.gifגם את שמחה שהם ביחד?../images/Emo6.gif

הכי מצחיק שהספר לקח אותי כ"כ רחוק ...יש לי סטיגמה על בנות מאילת
ונועה שליטאאא

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifשמחה?!צרחתי באוטו../images/Emo6.gif

[הסבר:סיימתי את הספר באוטו
] ונועה באמת שולטת
גם אותה אני אוהבת
לא יותר מאת ענבל!!!!!11שי איז מאי הירו!

למעלה