שאלון "אילו הייתי..."

naamonet13

New member
שאלון "אילו הייתי..."

זה השרשור הראשון שאני פותחת פה, אז מזל טוב לי
שכל אחת תקרא את השאלות ותענה על עצמה: 1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי: 2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי: 3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי: 4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי: 5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי: 6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי: 7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי: 8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי: 9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי: 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה, בוודאי הייתי: 11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי: 12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי:
בהצלחה!

m e m o r y

New member
נעמה סורי ../images/Emo24.gif

אחרי שנשים את התמונות בשרשור אייקונים נתפנה לענות
(למה אני מדברת ברבים??)

m e m o r y

New member
עונה מהר מהר מהר

1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי: עגבנייה 2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי: אוגר 3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי: יריקה למרחק
4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי: כתום 5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי: טאקי
6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי: קופסת תכשיטים
7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי: מצנפת (?!) 8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי: מה זה המומינים?! 9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי: הילד מ"והילד הזה הוא אני". 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה, בוודאי הייתי: איליין "סיינפלד" 11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי: מחברת חגים
12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי: אמממממ טלי

עונה כי עדי הבטיחה ../images/Emo6.gif

1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי:גלידה 2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי:סוס 3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי:חידון התנך
4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי:אדום - בתור כינוי
5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי:טאקי!!!!!!!!!!
6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי:מיטה
7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי: חזיה 8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי: אחד מהם 9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי:ההוא מהתפסן בשדה השיפון 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה, בוודאי הייתי:גיה
11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי:שיעור חופשי 12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי:ורודה וטוב לה

באמת מזל"ט

ניסיתי לענות על השאלון וגיליתי שהמוח שלי מסרב לתפקד אחרי היום הארוך והמפרך שעבר עלי, אז אענה בהמשך. אוקיי?

אוקיי, אבל אני לא אחראית לתשובות

אסוציאטיבי לחלוטין. לא מסוגלת לנמק גם אם חיי יהיו תלויים בכך. 1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי: לזניה 2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי: נמר 3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי: קרטה 4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי: טורקיז 5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי: Clue 6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי: שולחן מחשב 7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי: ג'ינס 8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי: לא צפיתי בסדרה 9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי: לאה מ"תורת עץ הרעל" 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה, בוודאי הייתי: רננה
11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי: מחברת אמנות 12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי: נעה או שירוש

mary17

New member
../images/Emo27.gifתמונה להמחשה../images/Emo6.gif

אתה נשנש ואחותך מלטפת פודינג

בקשר ל-12

יש עוד שתי תשובות מתאימות (אולי אפילו קצת יותר מדויקות) - שי לי ונעמה.

naamonet13

New member
../images/Emo13.gif תודה שעניתן. ועכשיו אני-

1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי: סופגניה. 2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי: חתולה ^_^ 3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי: כדורעף. 4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי: כחול
5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי: מונופול. 6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי: שולחן מחשב (קרדיט לחמוטל) 7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי: פיג'מה
8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי: מאי הקטנה 9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי: אן שירלי. 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה, בוודאי הייתי: בילבי. 11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי: ספרות. 12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי: חמוטל.

../images/Emo214.gifאני../images/Emo13.gif

1.אילו הייתי מאכל, בוודאי הייתי: המבורגר
2.אילו הייתי חיה, בוודאי הייתי: סנאי
3.אילו הייתי ענף ספורט, בוודאי הייתי: שחיה
4.אילו הייתי צבע, בוודאי הייתי: כחול-תכלת 5.אילו הייתי משחק קופסא, בוודאי הייתי: הרמז
6.אילו הייתי רהיט, בוודאי הייתי: מיטה 7.אילו הייתי בגד, בוודאי הייתי: גופיה
8.אילו הייתי דמות מהמומינים, בוודאי הייתי: מאי הקטנה
9.אילו הייתי דמות מספר, בוודאי הייתי: לימור [מהספרים של חירות] 10.אילו הייתי דמות מסרט/תוכנית טלוויזיה, בוודאי הייתי: רייצ'ל מ"חברים"
11.אילו הייתי מחברת למקצוע מסויים בבית ספר, בוודאי הייתי: מחברת אינטלגנציה רגשית
12.אילו הייתי בת אחרת מהפורום, בוודאי הייתי: ממממ קשה
נוני י י י אולי

../images/Emo214.gifלא מזדהה../images/Emo12.gif אני פשוט רוצה

להיות חמודה
אה אפשר להוסיף לשם את מיכל

למעלה