שאלון אופנה

שאלון אופנה../images/Emo6.gif

קחתי את זה מתוך "פורום אופנה" שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? הפריט האהוב עלייך בארון? הפריט השנוא עליך מס' זוגות נעליים? מי מממן הוצאות על קניות? כמה פעמים את בקניון בחודש? הפריט הכי ישן בארון? הכי חדש בארון הכי יפה בארון? הכי סקסי בארון.? ההתחדשות האחרונה? שילוב צבעים אהוב? משהו שבחיים לא היית לובשת? הפריט שאת הכי חושקת בו? איזו חנות את הכי אוהבת? איזו הכי שונאת? האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? פריט שגנבת מהארון של אמא? פריט מהשוק? פריט יד שניה? סקיני? טייץ? בוקסר? חוטיני? משהו בהדפס צבאי? משהו בהדפס מנומר? זה או זה: לבן או שחור? עקב או שטוח? סקיני או מתרחב? פסים או נקודות? בגד ים בקיני או שלם? כפכפים או סנדלים? ירוק תפוח או ירוק בקבוק? זארה או פולאנדבר? בוקסר או טנגה? טישרט או גופייה?

yotem 16

New member
סמי אליל../images/Emo83.gif

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? מעיל עור ב- 900 ש"ח. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? אממ יש לי כמה חולצות שעלו 20/25 ש"ח. הפריט האהוב עלייך בארון? יש הרבה..אחד מהם זה חולצה ורודה עם פסים שחורים הפריט השנוא עליך: גופייה עם נקודות שחורות מס' זוגות נעליים? אממ לא יודע, אבל ממוצע כזה מי מממן הוצאות על קניות? ההורים בד"כ כמה פעמים את בקניון בחודש? לא הרבה הפריט הכי ישן בארון? אממ פליז של FOX, אולי הכי חדש בארון? חולצה לבנה ויפה שקניתי לליל הסדר הכי יפה בארון? כל מיני P: הכי סקסי בארון.? בוקסר צמוד?
ההתחדשות האחרונה? כבר כתבתי כוסאמק שילוב צבעים אהוב? אממ לא יודע, אבל אני אוהב כמעט את כל הצבעים בבגדים, בעיקר כחול, לבן וירוק משהו שבחיים לא היית לובשת? הגופייה ההיא עם הנקודות הפריט שאת הכי חושקת בו? אין כרגע איזו חנות את הכי אוהבת? FOX נראה לי, למרות שהם ממחזרים את עצמם כבר איזו הכי שונאת? H&O האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן! מכנס 3/4 כחול ממש יפה שכבר לא עולה פריט שגנבת מהארון של אמא? לא פריט מהשוק? אממ לא חושב פריט יד שניה? לא סקיני? לא טייץ? לא בוקסר? כן חוטיני? לא משהו בהדפס צבאי? כן משהו בהדפס מנומר? לא זה או זה: לבן או שחור? לבן עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? לא כ"כ אכפת לי P: כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק בקבוק זארה או פולאנדבר? זארה בוקסר או טנגה? בוקסר טישרט או גופייה? גופייה

sk8erboi17

New member
עונה ;]

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? ג'ינס של דיזל ב1,200 הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? פף לא זוכר...3 זוגות גרביים בעשר נראה לי הפריט האהוב עלייך בארון? כמעט הכל הפריט השנוא עליך? יש מפיק מס' זוגות נעליים? 14 מי מממן הוצאות על קניות? אני כמה פעמים את בקניון בחודש? פעם אחת... הפריט הכי ישן בארון? אם הוא ישן אז איך אני יזכור אותו הכי חדש בארון? חולצה מTNT הכי יפה בארון? הג'ינס של דיזל... הכי סקסי בארון? הכל! :p ההתחדשות האחרונה? אה? שילוב צבעים אהוב? אדום ושחור משהו שבחיים לא היית לובשת? דברים צהובים. הפריט שאת הכי חושקת בו? מלתחה חדשה =[ איזו חנות את הכי אוהבת? TNT איזו הכי שונאת? אוי יש הרבה.. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?
פריט שגנבת מהארון של אמא?
פריט מהשוק?
פריט יד שניה?
סקיני?
=[ טייץ?
:S בוקסר?
חוטיני? |ממש לא!| משהו בהדפס צבאי?
משהו בהדפס מנומר?
זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? אחד סקיני אחד מתרחב... פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? שלם כפכפים או סנדלים? סנדלי שורש D: ירוק תפוח או ירוק בקבוק? תפוח זארה או פולאנדבר? פולאנדבר בוקסר או טנגה? בוקסר! טישרט או גופייה? טישירט

Saint Marco

New member
meee....

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? שעון של פוסיל ב 590 שקל. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? אני יודע.. חגורה נראה לי באיזה 30 שקל. הפריט האהוב עלייך בארון? אין. הפריט השנוא עליך?- אם הוא שנוא אז הוא לא שם. מס' זוגות נעליים? איזה 4. מי מממן הוצאות על קניות? תלוי. כמה פעמים את בקניון בחודש? תלוי איזה קניון ומעט מאוד. הפריט הכי ישן בארון? או... 5 שנים. איזה מכנסיים. הכי חדש בארון? אין חדש. הכי יפה בארון? אין יפה. הכי סקסי בארון.? חולצה של קרוקר. ההתחדשות האחרונה? שילוב צבעים אהוב? אין. משהו שבחיים לא היית לובשת? לא יודע.. אני די פרוע.. הפריט שאת הכי חושקת בו? סקיני.. איזו חנות את הכי אוהבת? TNT איזו הכי שונאת? לא יודע... אני לא שונא כלום.. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? אממ.... בטוח יש אבל.. פריט שגנבת מהארון של אמא? לא! פריט מהשוק? אין. פריט יד שניה? אין. סקיני? אין טייץ? אין בוקסר? יש חוטיני? אין משהו בהדפס צבאי? אין.. בע! משהו בהדפס מנומר? גם אין.... זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? עקב- אני נמוך! סקיני או מתרחב? תלוי במצב רוח.. פסים או נקודות? פסים. בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? סנדלים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? זארה!! ברור בוקסר או טנגה? טנגה... טישרט או גופייה? תלוי במזג אויר.. כרגע גופייה!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ...i will find a way

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?
אממ.. מעיל שחור ארוך ב1000 ומשו ושימלת ערב של מעצבת בקרוב ל2000 אבל ההורים שילמו.. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?
גרביים ב5 שקל או 3 בעשר.. הפריט האהוב עלייך בארון?
ג'ינס שקניתי בבלגיה... הפריט השנוא עליך
הבגדים של האקס שנמצאים בארון בשקית. מס' זוגות נעליים?
אממ וואי אני צריכה לספור..20 נראה לי. אמאלה זה המון. מי מממן הוצאות על קניות?
אני כמה פעמים את בקניון בחודש?
אממ הרבה כי הוא ליד העבודה.. אבל במיוחד אממ 4 פעמים נראה לי הפריט הכי ישן בארון?
בגד ים מכשהייתי בת 7 הכי חדש בארון
המגפיים החדשות שלי והכובע
הכי יפה בארון?
הצעיפים שלי והכובע החדש. הכי סקסי בארון.?
ההלבשה התחתונה והמחוך . ההתחדשות האחרונה?
כובע, 2 זוגות מגפיים, גרבי ברך וחזיה. שילוב צבעים אהוב?
שחור וסגול, שחור וורוד משהו שבחיים לא היית לובשת?
שלייקס חח הפריט שאת הכי חושקת בו?
מחוך חדש נראה לי. איזו חנות את הכי אוהבת?
טרנובה לשעבר. וזארה איזו הכי שונאת?
אממ פוקס. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?
פריט שגנבת מהארון של אמא?
חח
פריט מהשוק?
פריט יד שניה?
סקיני?
סוג של. טייץ?
בוקסר?
חוטיני?
משהו בהדפס צבאי?
משהו בהדפס מנומר?
אממ חצאית מיני מפרווה בלבן עם כתמים שחורים.. אה חח נו זה דלמטי. אז
זה או זה: לבן או שחור?
שחור
עקב או שטוח?
עקב סקיני או מתרחב?
פדלפון :] פסים או נקודות?
שאלה טובה.. תלוי על מה ומי. בגד ים בקיני או שלם?
בקיני כפכפים או סנדלים?
סנדלים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?
בקבוק זארה או פולאנדבר?
זארההההההההההה
בוקסר או טנגה?
אוי גאד. אממ בוקסר. טישרט או גופייה?
טישרט.

eliormagick

New member
בלה בלה

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? גינס ב 600 שקל הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?נעלים ב 20 שקלP: אבל הם סבבהP: הפריט האהוב עלייך בארון? אחד הגינסים שם P: הפריט השנוא עליך?חולצה שלא סובל אותה אבל כל הזמן לובש אותה מס' זוגות נעליים? 2 מי מממן הוצאות על קניות? אניP: כמה פעמים את בקניון בחודש? ממ בזמן האחרון כמעט ולא מגיעP: הפריט הכי ישן בארון? חולצה מכיתה ח' P: שעדיין עולה עלי ! הכי חדש בארון? חולצה מ TNT הכי יפה בארון? גם חולצה אחת מ TNT הכי סקסי בארון.?גינס עם גיזרה נמוכה בצורה מזעזעתP: ההתחדשות האחרונה?זהו שאין עדיין שילוב צבעים אהוב?אדום וזהוP: משהו שבחיים לא היית לובשת?צבע ירוק או צהוב הפריט שאת הכי חושקת בו?איזה חגורה איזו חנות את הכי אוהבת? T N T איזו הכי שונאת?קסטרו האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?כן פריט שגנבת מהארון של אמא?לאO: פריט מהשוק?כן... השרוואלים המדהימים שלי פריט יד שניה?לא סקיני?לא טייץ?לא בוקסר?כן חוטיני?לא משהו בהדפס צבאי?כן משהו בהדפס מנומר?לא זה או זה: לבן או שחור?שחור ולבןP: עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?נקודות בגד ים בקיני או שלם? בגד ים כפכפים או סנדלים?לא זה ולא זה זוועות ירוק תפוח או ירוק בקבוק?איכ זארה או פולאנדבר?זארה בוקסר או טנגה?טנגה טישרט או גופייה?גופיה

../images/Emo3.gif

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?שמלת מעצבים של קווין הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?כפכפים לים ב 10 שקל הפריט האהוב עלייך בארון?שאלה קשה..נראה לי שאחת החולצות שלי הפריט השנוא עליך:גי'נס שמתרחב ממש והוא מכוער מס' זוגות נעליים?9 בערך שאני הולכת איתן תמיד מי מממן הוצאות על קניות?אני או ההורים כמה פעמים את בקניון בחודש?המון ולא רק לקניות הפריט הכי ישן בארון?קפוצו'ון של המורדים:D הכי חדש בארון:חולצה אחת... הכי יפה בארון?לא יודעת הכי סקסי בארון.?חזית תחרה ההתחדשות האחרונה?החולצה נו שילוב צבעים אהוב?צבעים עדינים וגם חום משהו שבחיים לא היית לובשת?בחיים אל תגידו בחיים
הפריט שאת הכי חושקת בו?חולצה חומה פשוטה..ובגב שלה יש נמר בזהב. איזו חנות את הכי אוהבת?ביגוד TNT ופוקס איזו הכי שונאת?את ZIP האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?לא פריט שגנבת מהארון של אמא?כן פריט מהשוק?כן פריט יד שניה?לא סקיני?כן טייץ?כן בוקסר?כן חוטיני?כן משהו בהדפס צבאי?מכנס משהו בהדפס מנומר?לא זוכרת זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?בקיני כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?שניהם זארה או פולאנדבר?אף אחד בוקסר או טנגה?בוקסר טישרט או גופייה?טי שרט

the l girl

New member
יייא גם אני! היה מזה כיף....

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? 300 שקל, מכנס של בילבונג אחד היפים הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?10 שקל בשוק, גם אחד היפים הפריט האהוב עלייך בארון?הסווטשרט החדש שלי הפריט השנוא עליךמה החוכמה שייה משו שאתה לא אוהב בארון שלך? מס' זוגות נעליים?5 מי מממן הוצאות על קניות?פעם אני פעם ההורים כמה פעמים את בקניון בחודש?פחות מפעם הפריט הכי ישן בארון?חולצה שנתנו לי מתנה ביסודי הכי חדש בארוןנעליים של וואנס הכי יפות בארץץ הכי יפה בארון?יש מלא.... הכי סקסי בארון.?המממ אין לי בדיוק פריטים סקסיים ההתחדשות האחרונה?זה כמו הפריט החדש... שילוב צבעים אהוב?אדום שחור משהו שבחיים לא היית לובשת?כל דבר וורוד הפריט שאת הכי חושקת בו?עוד סווטשרט איזו חנות את הכי אוהבת?בלוברד איזו הכי שונאת?גזית האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?בטח פריט שגנבת מהארון של אמא?בטח פריט מהשוק?בטטטטח פריט יד שניה?בטטטח סקיני?בטח ש לללאאאאאא טייץ?ללללאאאאא בוקסר?בטח חוטיני?ממש לא משהו בהדפס צבאי?נראה לי שיש לי משהו בהדפס מנומר?לאאאאאאא זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?בקיני כפכפים או סנדלים?גם וגם ירוק תפוח או ירוק בקבוק?בקבוק זארה או פולאנדבר?זארה כי אני לא מכירה את השני בוקסר או טנגה?בוקסר טישרט או גופייה?טישרט

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gifכשחום גופך בי, אוחז בי ומתרגש

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? ג'ינס ב450 ש"ח. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? גופיית סבא ב10 ש"ח. הפריט האהוב עלייך בארון? חולצות קצרות מבלו בירד
הפריט השנוא עליך: סוודרים מעפנים מפוקס. לא מחמיא לי בשיט מס' זוגות נעליים? בכללי יש מלא, אבל אני הולכת עם 4 [2 ואנס ו2 אולסטאר] מי מממן הוצאות על קניות? לרוב אמא, אבל גמאני. כמה פעמים את בקניון בחודש? לא הרבה. הפריט הכי ישן בארון? גופיות מגיל 6. [אחת מהן עליי D:] הכי חדש בארון? אולסטאר לבנות. הכי יפה בארון? החולצות של בלו בירד, קפוצ'ונים למינהם, ואנסים
, אולסטאר, ג'ינס אחד ויחיד ז'קט שחור..יש מלא הכי סקסי בארון.? בוקסרים!!!!!! ההתחדשות האחרונה? אולסטאר לבנות שילוב צבעים אהוב? חום וורוד משהו שבחיים לא היית לובשת? שמלה. הפריט שאת הכי חושקת בו? בוקסר :]] איזו חנות את הכי אוהבת? בלו בירד. איזו הכי שונאת? פיוטה. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן, חולצה של בילבונג. פריט שגנבת מהארון של אמא? כלום. הטעם שלנו הפוך לחלוטין פריט מהשוק? יש כמה
פריט יד שניה? אין. סקיני? לא טייץ? איכ מזה לא. בוקסר? כןכןכןכן
חוטיני? לא! משהו בהדפס צבאי? כן משהו בהדפס מנומר? לא זה או זה: לבן או שחור? שחור. עקב או שטוח? שטוח כאילו סקיני או מתרחב? מתרחב אבל לא טו מאץ' פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? בקיני עם מכנס גלישה
כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? לאדעת :| זארה או פולאנדבר? פולאנדבר בוקסר או טנגה? בוקסר טישרט או גופייה? שניהם.

Diary Of Dreams

New member
או שאלון בישבילי^^

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? מכנס של קשראל ומעיל של מארק ג'יקובס אני לא זוכר בדיוק אבל הרבה הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? אממ מכנס במחתרת ב150? הפריט האהוב עלייך בארון? מכנס בונדג' מוולט הפריט השנוא עליך ג'ינס מכוער מפוקס מס' זוגות נעליים? הרבה מי מממן הוצאות על קניות? אממ בעיקר אבא כמה פעמים את בקניון בחודש? אין מקום לכול ה-0 הפריט הכי ישן בארון? אממ פדלפון ורוד הכי חדש בארון אממ ג'ינס מקסטרו הכי יפה בארון? אני לא יכול להחליטט הכי סקסי בארון.? חולצת מעצבים מהממת מלונדון ההתחדשות האחרונה? אממ ג'ינס קסטרו שילוב צבעים אהוב?ירוק סגול משהו שבחיים לא היית לובשת? אממ אין כזה דבר הפריט שאת הכי חושקת בו?אההה מעיל גנרלים מהקולקציה החדשה של D&G איזו חנות את הכי אוהבת? אממ אימפריום איזו הכי שונאת? פוקס האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כע פריט שגנבת מהארון של אמא? כע פריט מהשוק?לא פריט יד שניה?כע סקיני?לא טייץ?לא בוקסר?כע חוטיני?לא משהו בהדפס צבאי? כע משהו בהדפס מנומר?כע זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? תלוי איזה עקב ואיזה שטוח סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם?תלוי איזה כפכפים או סנדלים? סנדלים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק תפוח זארה או פולאנדבר? פול אנד באר בוקסר או טנגה? בוקסר טישרט או גופייה? גופיה

probably

New member
You are what you wear.

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? ג'ינס ב-1800 שקל. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה ב-20 שקל מהשוק. הפריט האהוב עלייך בארון? חולצה מ- H&M-ברלין. הפריט השנוא עליך? לא יודע. P: מס' זוגות נעליים? מס' זוגות נעליים וכפכפים אני חושב שבסביבות ה-10. מי מממן הוצאות על קניות? אבא. לעתים רחוקות גם אמא. כמה פעמים אתה בקניון בחודש? לא יודע, כמה שיוצא. הפריט הכי ישן בארון? לא יודע... לא מאד ישן, אולי משנה שעברה. הכי חדש בארון? ג'ינס. הכי יפה בארון? הסקיני מלווי'ס. הכי סקסי בארון? שום דבר לא סקסי עליי. ההתחדשות האחרונה? לא יודע. שילוב צבעים אהוב? חום וירוק. משהו שבחיים לא היית לובש? חוטיני. D: הפריט שאתה הכי חושק בו? ג'ינס חדש מלי קופר. איזו חנות את הכי אוהבת? יש יותר מידי. בעקרון H&M, levi's, lee cooper, fendi, ARMANI EXCHANGE ו- woodies. איזו הכי שונאת? TNT, FOX, וכאלה. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן! פריט שגנבת מהארון של אבא? כן. פריט מהשוק?כן. פריט יד שניה? לא. סקיני? כן. טייץ? כן. בוקסר? כן. חוטיני? כן. אבל זה בגלל ידידה שלי כי היא סתומה וזה מה שהיא החליטה לקנות לי ליומולדת. משהו בהדפס צבאי? לא. משהו בהדפס מנומר? לא. זה או זה: לבן או שחור? שחור. עקב או שטוח? שטוח. סקיני או מתרחב? סקיני. פסים או נקודות? פסים. בגד ים בקיני או שלם? תלוי על מי. כפכפים או סנדלים? כפכפים. ירוק תפוח או ירוק בקבוק? תפוח. זארה או פולאנדבר? זארה, אפילו שזאת אותה חנות בעצם. בוקסר או טנגה? בוקסר. טישרט או גופייה? טישרט. מיאו.

עונהה

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? מכנס מעצבת ב400 שקל הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה משוק בצאלאל ב2 שקל (חולצה יפה דווקא) הפריט האהוב עלייך בארון? חולצה רטרו מהממת מזארה הפריט השנוא עליך? חולצות שקטנות עלי מס' זוגות נעליים? 10 ככה מי מממן הוצאות על קניות? הורים... כמה פעמים את בקניון בחודש? משהו כמו 3 פעמים בשנה... הפריט הכי ישן בארון? חולצת ג'ימי הנדריקס שהייתה של אבא כשהוא היה בן 20... הכי חדש בארון? ג'ינסים מחנוכה הכי יפה בארון? מכנסי דייגים שחורים עם פסים לבנים הכי סקסי בארון.? בגד ים טעים מוויקטוריה סיקרט (ייראה הרבה בבומבמלה....
) ההתחדשות האחרונה? עיצבתי מחדש זוג ג'ינס--- הרחבתי את הלמטה שילוב צבעים אהוב? ירוק וסגול--- הנדריקס אקספיריאנס משהו שבחיים לא היית לובשת? פרוות אמיתיות הפריט שאת הכי חושקת בו? חזיה מוויקטוריה סיקרט איזו חנות את הכי אוהבת? פול אנד בר.... לפחות עד העונה האחרונה שהכל נהיה מיינסטרים איזו הכי שונאת? TNT האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? חולצות ממחנות קיץ פריט שגנבת מהארון של אמא? צעיפים מגניבים פריט מהשוק? המוווון פריט יד שניה? תיק מהמם ב5 שקל סקיני? לא! טייץ? לא ולא! בוקסר? כמה.... חוטיני? גם לא, אבל אני ממש צריכה לצאת לקנות כדי ללבוש מתחת לבגדי גוף... משהו בהדפס צבאי? היה פעם אבל קצת נמאס משהו בהדפס מנומר? איכככככס לעולם לא! זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? אול סטאר סקיני או מתרחב? מתרחב וכמה שיותר! פסים או נקודות? פסייים בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? אממממ שונאת ירוק זארה או פולאנדבר? בדילמה עכשיו בוקסר או טנגה? בוקסר טישרט או גופייה? גופייה

etieti1

New member
../images/Emo79.gif

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?אממ...חולצה אחת שקניתי בפולין..30 זלוטי הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?את החולצה של בראשית...בחינםXD הפריט האהוב עלייך בארון?חולצה שקסית שלי עם חשוף בגב חח הפריט השנוא עליך?משהו ורוד מס' זוגות נעליים?לא הרבה... מי מממן הוצאות על קניות?ההוריםP: כמה פעמים את בקניון בחודש?הא?XD הפריט הכי ישן בארון?אני צריכה לחשוב על זה... הכי חדש בארון?סקיני ג'ינס
הכי יפה בארון?חולצה של צ'ה! הכי סקסי בארון.?משהו קשוח ואפל חחח ההתחדשות האחרונה?סקיני חח שילוב צבעים אהוב?אין דבר כזה אצלי בארון משהו שבחיים לא היית לובשת?חולצה פאקצית[לא חסר אצלי בארון] הפריט שאת הכי חושקת בו?החולצה הקשוחה והאפלה שלי חח איזו חנות את הכי אוהבת?לא'דעת איזו הכי שונאת?לא שמה לב בכלל מה השם של החנות חח האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?לא חושבת=] פריט שגנבת מהארון של אמא?חח לאאאא עד לכאןחח פריט מהשוק?לעעע =] פריט יד שניה?יש פה ושם=] סקיני?בארור! טייץ?בטח בטח חח בוקסר?בהחלט! חוטיני?איכסססס משהו בהדפס צבאי?חח לא משהו בהדפס מנומר?לא חושבת שיהיה דבר כזה בארון שלי חח זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?גם וגם=] פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?בקיני כפכפים או סנדלים?סנדלים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?הא?XD זארה או פולאנדבר?X: בוקסר או טנגה?בוקסר... אבל מה זה טנגה? טישרט או גופייה?גם וגם

עונננה ../images/Emo141.gif

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? נראה לי ג'ינס ב200 שקל הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? לא זוכרת.. אבל רב הארון שלי זול P: הפריט האהוב עלייך בארון? ג'ינס של פיצ', ועוד כמה חולצות שוות רצח. הפריט השנוא עליך: אממ... איזה מכנס מעפן שלא נעים לי להעיף כי נתנו לי מתנה. מס' זוגות נעליים? אממ... 30 בערך מי מממן הוצאות על קניות? אמא ואני... כמה פעמים את בקניון בחודש? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המון!!!!!! [אני עובדת שם
] הפריט הכי ישן בארון? וואע לא חסר. הכי חדש בארון: 2 חולצות שוות רצח עם מחשוף ענקקקקקקקקק הכי יפה בארון? כמעט הכללללל הכי סקסי בארון? החולצה השחורה החדשה P: ההתחדשות האחרונה? למה שאלות חוזרות על עצמן בעקיפין? אממ... חולצה מH&O שילוב צבעים אהוב? ורוד שחור, ירוק ולבן... משהו שבחיים לא היית לובשת? חולצת תחרה. הפריט שאת הכי חושקת בו? הנעליים שראיתי היום בH&O איזו חנות את הכי אוהבת? הכל מה שלא יקר ^^ איזו הכי שונאת? דיזל... קרוקר... הם יקרים נוראף ואני לא נכנסת בדלת S: האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? חחחחחחחחחחח אני בטוחה שכן. פריט שגנבת מהארון של אמא? חחחחחחחחח חיצ ארון נראה לי. פריט מהשוק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יותר מידי פריטים P: פריט יד שניה? איכס בחיים לא! סקיני? ברוררררררררררררר טייץ? איכס לא! בוקסר? כןןןןןןןןןןןן!!! אחד ורוד עם פו הדב ^^ חוטיני? איכ לא. משהו בהדפס צבאי? אוווו כןן!! משהו בהדפס מנומר? איכססססססססססס לא! זה או זה: לבן או שחור? לבן עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? מתרחב
פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? בקיני :) כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? תפוח זארה או פולאנדבר? זארה בוקסר או טנגה? שניהם טישרט או גופייה? שניהם :)

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? מכנס ב700. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? גופייה ב5 הפריט האהוב עלייך בארון? הסקיני
הפריט השנוא עליך? אין כרגע. מס' זוגות נעליים? 6 מי מממן הוצאות על קניות? אני. כמה פעמים את בקניון בחודש? מזה, קניון בית שאן אטרקציה משפחתית. הפריט הכי ישן בארון? חולצה מכיתה ז' הכי חדש בארון סווצ'ר מלפני שבועיים. הכי יפה בארון? כולם יפים :] הכי סקסי בארון? הסקיני
ההתחדשות האחרונה? הסווצ'ר שילוב צבעים אהוב? חום תכלת. משהו שבחיים לא היית לובשת? סנדלים. הפריט שאת הכי חושקת בו? וואלה.. לא חסר. איזו חנות את הכי אוהבת? השוק בבית שאן. איזו הכי שונאת? לא שונאת למה לשנוא. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? יאפ. פריט שגנבת מהארון של אמא? לא! פריט מהשוק? כמה וכמה. פריט יד שניה? טפוי לא. סקיני? יש! טייץ? לע בוקסר? יאפ. חוטיני? לע משהו בהדפס צבאי? איכ לא. משהו בהדפס מנומר? לא. זה או זה: לבן או שחור? שחור. עקב או שטוח? שטוח. סקיני או מתרחב? סקיני. פסים או נקודות? פסים
בגד ים בקיני או שלם? ספידו? כפכפים או סנדלים? כפכפים. ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק. זארה או פולאנדבר? זארה כמובן. פולאנדבר זה לכזה שמנים. בוקסר או טנגה? בוקסר. טישרט או גופייה? טישרט.

4bullets for me

New member
תשובות לשאלון:

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?מכנס ב1,000 אני חושבת. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?סופג זיעה סקא ב25? הפריט האהוב עלייך בארון?החולצה של בולט פור מיי ולנטיין הפריט השנוא עליך? חולצת של"ח=.= מס' זוגות נעליים?7 אני חושבת. מי מממן הוצאות על קניות?אמא. כמה פעמים את בקניון בחודש?לא יודעת, תלוי. רוב הפעמים שאני שם זה בשביל ללכת לרופא או לצליל. הפריט הכי ישן בארון?חולצת תנועה אני חושבת... הכי חדש בארון?שני זוגות מכנסיים. הכי יפה בארון?החולצה של בולט פור מיי ולנטיין=] הכי סקסי בארון.?החולצה של בולט פור מיי ולנטיין=] ההתחדשות האחרונה?אה? לא שאלו כבר משהו בסגנון? אממ... שני זוגות מכנסיים. שילוב צבעים אהוב?אדום ושחור או לבן ושחור. משהו שבחיים לא היית לובשת?חצאית מיני ורדרדה. הפריט שאת הכי חושקת בו?חולצה כמו שיש למתיו. איזו חנות את הכי אוהבת?ריבולבר? איזו הכי שונאת?פוקס, איכ. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן=] פריט שגנבת מהארון של אמא?כן>< פריט מהשוק?לא. פריט יד שניה?לא. סקיני?שו הדה? טייץ?אחר, כן>< מודה באשמה. בוקסר?יא. כל מנ יכאלה של פו הדוב ומיקימאוס. חוטיני?לא... משהו בהדפס צבאי? כה. משהו בהדפס מנומר?לא>< זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?שו הדה סקיני? פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?בקיני כפכפים או סנדלים?נעליים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?לא ירוק. זארה או פולאנדבר?זארה ני חושבת בוקסר או טנגה?שו טנגה? נגיד שבוקסר... טישרט או גופייה?טי שרט=]

idotu

New member
=]

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? אמממ מאיפה אני זוכר? לא מתעסק במחירים.... הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? אמ אמ....חולצה בסייל של זארה..זה היה ממש זול... הפריט האהוב עלייך בארון? אמ אמ...כל מה שמזארה חחח המעיל מפול אנד בר!! הפריט השנוא עליך: אמממ אמ אמ...לא מחזיק דברים כאלה בארון. מס' זוגות נעליים? משו כמו 5 נראה לי... מי מממן הוצאות על קניות? אבא אמא. כמה פעמים אתה בקניון בחודש? כמה פעמים...חחח לא סופר נו הפריט הכי ישן בארון? קפוצון של הנס. הכי חדש בארון? ג'ינס של קסטרו. הכי יפה בארון? הכל~!!חח הכי סקסי בארון.? אמ אמ...לא לובש דברים סקסיים חחח ההתחדשות האחרונה? הייתה כזאת שאלה? שילוב צבעים אהוב? הכל. חומים כחולים ואפורים בעיקר. בחיים לא אדום. משהו שבחיים לא היית לובש? אמממ בילבונג? הפריט שאת הכי חושקת בו? :S איזו חנות את הכי אוהבת? זארה...פול אנד בר. איזו הכי שונאת? בטח ובטח...פוקססססס וTNT. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? אמממ לאאאאא פריט שגנבת מהארון של אמא? בטח שלא. פריט מהשוק? ברור שלא! פריט יד שניה? אמממ היה פעם... סקיני? כן טייץ? כן...(רקדן או לא?...אבל בחיים לא הולך ביומיום.) בוקסר? לא חוטיני? לא משהו בהדפס צבאי? לא משהו בהדפס מנומר? לא.......תעשו טובה. זה או זה: לבן או שחור? לבן עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? סקיני...חח אבל מעדיף בין לבין. פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? אהא??? אל תשאלו אותי. כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? שאלה קשההההההה...........פול אנד בר? בוקסר או טנגה? בוקסר....כאילו שיש לי אפשרות אחרת.. טישרט או גופייה? T

MRSHIVER

New member
איףאיףאיף!

תרבות צריכה מסריחה! מה אתם צריכים מכנס ב1000 שקל... אומג אתם פשוט זללנים. >< טוב אבל תעשו מה שבא לכם! סתם רציתי להאיר פה איזשהי נקודה.

למעלה