שאלון אופנה

שאלון אופנה../images/Emo3.gif

קחתי את זה מתוך "פורום אופנה" שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? הפריט האהוב עלייך בארון? הפריט השנוא עליך מס' זוגות נעליים? מי מממן הוצאות על קניות? כמה פעמים את בקניון בחודש? הפריט הכי ישן בארון? הכי חדש בארון הכי יפה בארון? הכי סקסי בארון.? ההתחדשות האחרונה? שילוב צבעים אהוב? משהו שבחיים לא היית לובשת? הפריט שאת הכי חושקת בו? איזו חנות את הכי אוהבת? איזו הכי שונאת? האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? פריט שגנבת מהארון של אמא? פריט מהשוק? פריט יד שניה? סקיני? טייץ? בוקסר? חוטיני? משהו בהדפס צבאי? משהו בהדפס מנומר? זה או זה: לבן או שחור? עקב או שטוח? סקיני או מתרחב? פסים או נקודות? בגד ים בקיני או שלם? כפכפים או סנדלים? ירוק תפוח או ירוק בקבוק? זארה או פולאנדבר? בוקסר או טנגה? טישרט או גופייה?

בבקשה :)

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? חולצת ראפ של ז'נקו 700 שקל הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? גרביים בשוק... הפריט האהוב עלייך בארון? החגורה.... אוחחח הפריט השנוא עליך זרקתי אותו כבר! מס' זוגות נעליים? 3 מי מממן הוצאות על קניות? אני או אמא כמה פעמים את בקניון בחודש? 0 הפריט הכי ישן בארון? הבגדים של הבר מצווה הכי חדש בארון בטח אי זה ג'ינס הכי יפה בארון? אין הכי יפה.. הכל יפה שזה עליי P: הכי סקסי בארון.? מה כתבתי לפני זה בדיוק? ההתחדשות האחרונה? חגורה מעור... אוווחחחחח שילוב צבעים אהוב? שחור ולבן משהו שבחיים לא היית לובש? ורוד הפריט שאתה הכי חושק בו? חגורת עור עם השפיצים האלה מהברזל.. אוחחחח איזו חנות אתת הכי אוהב? ארמני.. איזו הכי שונא? TNT האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? נדמה לי.. פריט שגנבת מהארון של אבא? חולצה צכופתרת לבנה פריט מהשוק? גרביים.. פריט יד שניה? אין סקיני? אעעע? טייץ? אעעע? בוקסר? :) חוטיני? D: משהו בהדפס צבאי? גופיה צבאית? משהו בהדפס מנומר? P: זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? אעעע? פסים או נקודות? פסים כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? אעעעע? זארה או פולאנדבר? אעעע? בוקסר או טנגה? :S טישרט או גופייה? טישרט

עונהההההה../images/Emo13.gif

קחתי את זה מתוך "פורום אופנה" שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?שמלה שעלתה לי 4200₪ לחתונה של אחותי... הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?גופיה הפריט האהוב עלייך בארון?יש הרבה...אבל הכי חולצה לבנה כזאת עם גב מתחרה ובדקימה יש לו כפתורים יפים כאלה.. הפריט השנוא עליך?מכנס מזעזע שאמא שלי הכריחה אותי לקנות וללבוש פעמיים!!! מס' זוגות נעליים?אתם באמת לא רוצים לדעת..אבל מתקרב למס' תלת סיפרתי...(כולל כמובן נעליים סנדלים כפכפים ומגפיים) מי מממן הוצאות על קניות?אמא ואבאאאאאאאאאאאאאאאאאא
כמה פעמים את בקניון בחודש?יותר מידי..חחח...לפחות פעם בשבוע זה בטוח..וכןן..יוצאת עם שקית לא משנה מה.. הפריט הכי ישן בארון?יש לי שמלה שחורה קולר..מיני..ואני פשוט לא יכולה לזרוק אותה..כי היא פשוט יפה.להצמיד סיכה נאה..ויש לך את הבגד הכי הכי בכל המסיבה! הכי חדש בארון-הלבשה תחתונה נחשבת?כי אם כן אז תחתונים חדשים שקניתי לי..אם לא..אז שמלה שחורה עם כיווצים שקניתי לפני כמה ימים.. הכי יפה בארון?יש הרבה דברים יפים:)..קבלו כמה..שמלה מנומרת(כן כן..מנומרת!) שהיא פשוט מעלפת בכל רמה אפשרית..ויש לי חולצה שקופה בצבע שחור עם קישוטים של פרחים כאלה עדינים בצבע ורדרד עתיק כזה..וזה מהמם!!ויש לי אותה כבר משהו כמו 5 שנים ולא זורקת אותה..כי היא תמיד מיוחדת..ומאוד נוסטלגית עבורי.. הכי סקסי בארון.?כל המיני שיש לי בארון..והרבה חולצות עם מחשוף מאוד עמוק
ההתחדשות האחרונה?לא שאלת כבר? שילוב צבעים אהוב?ורוד+שחור...או לחילופין ורוד +לבן.. משהו שבחיים לא היית לובשת?חולצת בטן... הפריט שאת הכי חושקת בו?נעליים!!!! איזו חנות את הכי אוהבת?ואי יש הרבה..אני אוהבת את הסחורה של ZARA וMANGO מבחינת חנויות רשת...ויש כמה בוטיקים בר"ג שאני אוהבת מאוד... איזו הכי שונאת?שונאת את קסטרו!!!!!!פויה!!!!!סחורה זיפט!!!! האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?ברור פריט שגנבת מהארון של אמא?כן..מלא... פריט מהשוק?כן פריט יד שניה?לא ממש...זה היה בעבר של אחותי..נחשב? סקיני?לא!!!!!אני שמנע מידי לסקיני!!!!ואישית אני לא מבינה מי מייצר סקיני מעל מידה 38..זה פשע לאנושות ממש..שמנות לא אמורות ללבוש סקיני!נקודה!(אני לא שמנע...אבל אני פשוט לא אוהבת פריטי אופנה שכל העולם שם אותם בגלל צו אופנה שיצא פתאום..ואז 75% מהמדינה שם אותו..) טייץ?יש לי..אבל רק לבית.. בוקסר?כןןןןןןןןן חוטיני?ברור..חחח.. משהו בהדפס צבאי?כן. משהו בהדפס מנומר?גם כן זה או זה: לבן או שחור?לבן עקב או שטוח?עקב!!!(יש לי מלא נעליים ואף זוג לא שטוח!רק עקבים!) סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?ביקיני כפכפים או סנדלים?סנדלים(יותר נוח) ירוק תפוח או ירוק בקבוק?בקבוק.. זארה או פולאנדבר?זארה בוקסר או טנגה?בוקסר טישרט או גופייה?גופיה בברכת שבת שלום לכולם מאיוש

מזושש

New member
../images/Emo100.gif

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? הרבה, אבל ניראה לי שהשימלה שתפרו לי.. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?חולצת T בחמש שקל בתכלת עם הדפס משהו יפהההה הפריט האהוב עלייך בארון? טייצ' הפריט השנוא עליך? מכנס גינס פדלפון משהו מכוער באמת אני צריכה כבר לזרוק אותו מס' זוגות נעליים? אמממ 6 אולסטאר ואיי אף פעם לא ספרתי יש לי מלא בסביבות העשרים ומשהו... מי מממן הוצאות על קניות?תלוי כשאני עם ההורים שלי זה ברור שזה הם אבל שאני לבד אז אני. כמה פעמים את בקניון בחודש? כמעט כל יום אני עובדת בקניון... הפריט הכי ישן בארון? חצאית מיני שממתי שאני קטנה אני רציתי שהיא תהיה עלי טובה והיא היתה גדולה עלי ועכשיו שהיא טובה אז היא כבר לא באופנה... הכי חדש בארון? גינס סקיני שחור לפני יומים קניתי אותו הכי יפה בארון? הכל יפה מה שלא יפה לא בארון הכי סקסי בארון.? לא לכאן..:] ההתחדשות האחרונה? לפני יומים גינס סקיני שחור מכנס קצר אפור משבצות גרביונים שחורים שהם כמו מכנס 3\4 וצעיףכחול חזק מת"א ושרשרת זהב מקסטרו... שילוב צבעים אהוב?זהב ולבן, לבן וכאמל, אפור ולבן...כמעט הכל ולבן מהממם... משהו שבחיים לא היית לובשת?חושפני מידי ומוזנח מידי.. הפריט שאת הכי חושקת בו?תיקים גדולים ענקיים !!! יאוו יש לי אובססיה לדבר הזה כמה שיותר גדול וניראה כמו מזוודה עדיין לא מצאתי (מי שרואה אני אשמח אם תגידו לי איפה מצאתם..) איזו חנות את הכי אוהבת?פעם זה היה קסטרו ועכשיו זה יותר זארה ... איזו הכי שונאת?קרוקר,TNT,לי קופר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?לא פריט שגנבת מהארון של אמא?כן חח בגד גוף לבן חח פריט מהשוק?כן פריט יד שניה?לא סקיני?כן טייץ?כן בוקסר?כן חוטיני?כן משהו בהדפס צבאי? אני לא אוהבת צבאי... משהו בהדפס מנומר? כן תחתונים וקשת ונעלי בובה זה או זה: לבן או שחור?לבן עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?סקיני פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?ביקיני למרות ששלם ניכנס עכשיו ... כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?בקבוק - זה הולך להיות הצבע של הקיץ תזכרו.. זארה או פולאנדבר? יש להם בערך את אותם הדברים, והבעלים של זארה ופולאנדבר הם אותו הבעלים.. בוקסר או טנגה?בוקסר טישרט או גופייה?גופיה

עונה:p

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?וואלה לא זוכר הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה באילת ב30 שקל חחח הפריט האהוב עלייך בארון?יש הרבה כאלה הפריט השנוא עליך:אין מס' זוגות נעליים?5 מי מממן הוצאות על קניות?ההורים כמה פעמים את בקניון בחודש?0 הפריט הכי ישן בארון? חולצה מלפני כמה שנים טובות ,לא זוכר מאיפה הכי חדש בארון:לא זוכר הכי יפה בארון?יש הרבה הכי סקסי בארון.?....... ההתחדשות האחרונה?אין שילוב צבעים אהוב?כחול וצהוב משהו שבחיים לא היית לובשת?יש מספיק כאלה הפריט שאת הכי חושקת בו?..... איזו חנות את הכי אוהבת?יש כמה איזו הכי שונאת?כנ"ל^^ האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?כן פריט שגנבת מהארון של אמא?לא פריט מהשוק?כן פריט יד שניה?לא סקיני?לא טייץ?כן בוקסר?לא חוטיני?לא משהו בהדפס צבאי?כן משהו בהדפס מנומר?לא זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?אף אחד מהם בגד ים בקיני או שלם?מה אני בת? כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?תפוח זארה או פולאנדבר?פולאנדבר בוקסר או טנגה?אף אחד מהם טישרט או גופייה?טישרט

שב"ש . עונה > :))

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? את הTV LCD לפני חצי שנה.37 אינץ.וגם את הנייד שלי V5 מוטורולה. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?קניתי נייק ב400 שקל אחרי הנחה. הפריט האהוב עלייך בארון?ג'ינסים ודגמחים. הפריט השנוא עליך גופיות לבנות. מת על השחורות . מס' זוגות נעליים? 4 מי מממן הוצאות על קניות? אני ורק אני!! כמה פעמים את בקניון בחודש? אני פעם בשבוע. הפריט הכי ישן בארון? הכובע הצמר שלי :))) הכי חדש בארון דגמחים שלי. הכי יפה בארון? הג'ינס שלי. הכי סקסי בארון.? הדילדו של המאהבת שלי שהכרתי באילת חחחחחח. ההתחדשות האחרונה? שילוב צבעים אהוב?שחוק משהו שבחיים לא היית לובשת? לא היתי לובד חוטיני חחחחחחחח הפריט שאת הכי חושקת בו? אני חושק בשתי כוסיות כרגע חחחחח איזו חנות את הכי אוהבת? מה שזיש טוב נכנס קונה איזו הכי שונאת? האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?סוודר פריט שגנבת מהארון של אמא? אני גר לבד חחחחחחחח פריט מהשוק? לא קונה מהשוק פריט יד שניה? לא קונה יד 2 סקיני? טייץ? בוקסר? תחתונים חוטיני? בעעע משהו בהדפס צבאי? "סיימנו בהצלחה.3 שנים ינואר 1993" משהו בהדפס מנומר? זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? פסים או נקודות? בגד ים בקיני או שלם? כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק בקבוק זארה או פולאנדבר? בוקסר או טנגה? טישרט או גופייה? גופיה

וואלה סקר מעניין

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? המחשב שלי הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? קניתי נעלי אצבע ב10 שקל הפריט האהוב עלייך בארון? טרנינג המזל שלי הפריט השנוא עליך? הטרנינג המגעיל שלי מס' זוגות נעליים? 9 מי מממן הוצאות על קניות? קניות שלי אני קניות כלליות אמא כמה פעמים את בקניון בחודש? פעם בשנה אולי הפריט הכי ישן בארון? חולצה מכיתה ד' (קניתי אותה סתם ליופי ומסתבר שזה ענקקקקק הכי חדש בארון? גופיה צהובה עם כיתוב סיני הכי יפה בארון? הגופיה האפורה שלי הכי סקסי בארון.? הבוקסר השחור שגלית קנתה לי ההתחדשות האחרונה? פלאפון שילוב צבעים אהוב? שחור ולבן משהו שבחיים לא היית לובשת? כל דבר שקשור לוורוד או למצ הפריט שאת הכי חושקת בו? הגיטרה של ג'ימי הנדריקס איזו חנות את הכי אוהבת? אפקט איזו הכי שונאת? כלי זמר האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן פריט שגנבת מהארון של אמא? לא פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? כן סקיני? לא טייץ? לא בוקסר? כן חוטיני? יש כמה שבנות השאירו לי למזכרת משהו בהדפס צבאי? המדים שלי משהו בהדפס מנומר? המדים האמריקאים שלי זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? ביקיניייייייייייי כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?בקבוק זארה או פולאנדבר?זארה בוקסר או טנגה? בוקסר לאזרחי אבל טנגה למדים טישרט או גופייה? גופייההההההההההה

כפיתוש אתה מה זה גאון...

שואלים על אופנה.. בגדים נעליים וכ'ו וחצי מהתשובות שלך הן על פלאפונים שולחנות כיסאות! ממש איקאה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כפיתושששששששש

כפרע גדל לך חזההההההההההההההה מה קורה מאמי הכל טוב? ותפסיקי לעקוב אחרי ההודעות שלי! אני יודע שמאז שראית אותי נדלקת אבל דיי אני לא רוצה להתקלח איתך לא רוצה להיות חבר שלך ותעשי טובה קחי את הקרשים שלך את לא עושה איתי לג בעומר! דברי איתי בקיץ ביי! את יודעת שהכל בצחוק ושאני חולה לך על התחת שלקח מקום שביעי בסלסה נכון?

eXtreM1

New member
מצ'עמם פה,גמני עונה

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? - שעון רולקס 14 קראט הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? - גרביים ב25שקל הפריט האהוב עלייך בארון? -חגורה מעור של ARMANI הפריט השנוא עליך -גופיח לבנה של זקנים מס' זוגות נעליים? -2 זוגות נעליי ספורט ,2 זוגות נעליים אלגנטיות מי מממן הוצאות על קניות? - אני כמה פעמים את בקניון בחודש? - 4 הפריט הכי ישן בארון? - חולצת בית ספר מכיתה ו' הכי חדש בארון -ג'ינס דיזל שקניתי שבוע שעבר הכי יפה בארון? - חליפת ARMANI שחורה (מכור לARMANI) הכי סקסי בארון.? -בוקסר צמוד עם מיקי מאוס מודפס על הביצים ההתחדשות האחרונה? - ''הכי חדש בארון -ג'ינס דיזל שקניתי שבוע שעבר'' שילוב צבעים אהוב? - שחור ולבן משהו שבחיים לא היית לובש? -חוטיני הפריט שאתה הכי חושק בו? - משקפי שמש של ARMANI שעם המשכורת של הצבא אני יכול רק לחלום עליהם (בני זו**) איזו חנות אתה הכי אוהב? - המכולת ליד הבית שלי (שאלה דפוקה) איזו הכי שונא? - סופר-פארם ,לא סובל תזקנות האלה שעומדות שם שעה בוחרות בושם ובתכלס הם מריחות כמו הצרות שלי. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? - כן, חולצת בית ספר מכיתה ו' פריט שגנבת מהארון של אמא? -בארור =\ פריט מהשוק? -כפכפים פריט יד שניה? - יד שניה אני קונה רק חלקים למחשב ,וגם זה רק כשדחוף לי. סקיני? - בטח למה לא טייץ? - ארון מלא רק בטייץ =\ בוקסר? - יש,בכל צבעי הקשת..מסודרים פלס לפי צבעים. חוטיני? - רק זה חסר לי בחיים משהו בהדפס צבאי? -טישרטים,פליז,מכנס קצר,בוקסר,חלוק רחצה. משהו בהדפס מנומר? - קונדום זה או זה: לבן או שחור?- שחור עקב או שטוח? - שחור סקיני או מתרחב? - שחור פסים או נקודות? -פסים בגד ים בקיני או שלם?- שחור כפכפים או סנדלים? -כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? -ירוק בקבוק זארה או פולאנדבר? -אחרי שאני אמצא במילון מה זה זארה או פולאנדבר אני אחזור עם תשובה בוקסר או טנגה? -בוקסר טישרט או גופייה? -טישרט, שונא גופיות! למרות שהרגשתי כוסית לפנים כשעניתי על השאלון הזה, אני חייב לציין שהשאלון נחמד מאוד.

eXtreM1

New member
נשמע מצחיק אבל זה אמיתי

אין צבע שאין לי, אפילו ורוד מגעיל שקניתי סתם כדי שיהיה .

גם אני עונה(אלין של הים)

1. פריט הכי יקר עד כמה שזכור לי: תפרתי מחוך ב 2000 ש"ח. 2. פריט הכי זול: חולצה ב 01 ש"ח אחלה חולצות אני מתה עליהן. 3.פריט אהוב בארון: מכנס דגמ"ח ירוק זית של פוקס. 4.פריט שנוא: מיני שחור שאני לא לובשת בכלל. 5.זוגות נעלים: 12 6. מי מממן: או אני או אבא עם הויזה או החבר שלי מדי פעם . 7. פעם בכמה חודשים אני בקניון אני אוהבת לקנות במרכז חיפה שניקרא הדר . שם יותר יפה ויותר זול. 8.הפריט הכי ישן בארון: סוודר של פוקס עם פסים וצבעוני. 9.הכי חדש: גינס סקיני כחול כהה. 10. הכי סקסי : חולצה שחורה של הקיץ כמו מחוך אבל הולכת עם גינסים בעיקר. 11. ההתחדשות האחרונה:מכנס סקיני שרוולית וסטרפלס בצבע אופייט לברית של אחיין שלי לפני חודש. 12.שילוב צבעים : אני לא משלבת צבעים בדר"כ אני אוהבת ללכת צבעוני כל הזמן. 13. משהו שבחיים לא היתי לובשת : גינסים מכוערים עם נעלי ספורט. 14.הכי חושקת : חצאית מיני קטנה קטנה של פוקס 15. לא במידה של אמא שלי בכלל חחחחחחחחח 16. פריט מהשוק:שרשרת מדהימה תכלת שנקרעה לי כבר. 17.פריט יד שניה: אף פעם לא יצא לי לקנות יד שניה או חדש או שלא קונים בכלל. 18.סקיני : כן 19. טייץ : כן 20. בוקסר:לא בדר"כ 21. חוטיני- אוף שנים.. רק חוטיני 22. לא שלם ולא בקיני . - ברזילאי חצי טוסיק בחוץ הכי אוהבת ככה כמה שיותר טוסיק יותר יפה עם כל הצניעות שלי. 23. הדפס צבאי: אין לי אבל אפשרי מאוד 24.מנומר: לא מתה על מנומר בשום בגד. 25. שחור 26. גם וגם תלוי מה לובשים ולאן הולכים 27. סקיני ולהכניס לתוכו את המגף שפיץ החום שלי. 28. פסים עדיף (פרסי עד הסוף חחחחחחחחחחח).- אני מרוקאית. 29. סנדלים בעיקר 30. ירוק תפוח זה צבע מהמם לבגד. 31. זארה. 32. טנגה 33.גופיה צמודה. אחלה שאלון

טוב נו גם לי משעמם../images/Emo9.gif

קחתי את זה מתוך "פורום אופנה" שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?יש הרבה אבל הכי הכי זה המחשבים שלי הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?זול? 100 ש"ח זה נחשב זול? הפריט האהוב עלייך בארון?הגינסים שלי הפריט השנוא עליך-אין מס' זוגות נעליים?אתה חושב שאני זוכר? מי מממן הוצאות על קניות?אני וההורים שלי מפנקים אותי כשבא להם כמה פעמים את בקניון בחודש?בזמן האחרון אני מתפרק בקניות הפריט הכי ישן בארון?הגופייה הלבנה שלי חחחחחחחחחח הכי חדש בארון-2 גינסים של דיזל הכי יפה בארון?הכל הכי סקסי בארון?הכל ההתחדשות האחרונה?נו כבר שאלת שילוב צבעים אהוב?שחור ולבן משהו שבחיים לא היית לובשת?חוטיני הרי זה ברור הפריט שאת הכי חושקת בו?בוקסר איזו חנות את הכי אוהבת?דיזל איזו הכי שונאת?קרוקר האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?לא פריט שגנבת מהארון של אמא?ממש לא פריט מהשוק?איכס פריט יד שניה?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סקיני?חחח ידידה שלי רזתה המון והיום היא לובשת סקיני אינעל העולם יא פצצה(בלי שמות) טייץ?מה כאילו דפוק אותי? בוקסר?ברור חוטיני?לאאאאאאאאאאאאאאאאאא משהו בהדפס צבאי?כבר סיימתי צבא מותק משהו בהדפס מנומר?חחחחחחחחחחחחח נראה לך? זה או זה: לבן או שחור?לבן עקב או שטוח?מה אני כוסית? סקיני או מתרחב?טוב זה לבנות פסים או נקודות?לא זה ולא זה בגד ים בקיני או שלם?אם אתה מתכוון למה אני רוצה לראות על בנות אז ביקיני כפכפים או סנדלים?מה אני קיבוצניק? ירוק תפוח או ירוק בקבוק?נחמד זארה או פולאנדבר?לא זה ולא זה בוקסר או טנגה?בוקסר טישרט או גופייה?מי שמכיר אותי אז יודע(גופייה לבנה) מה זהו? טוב היה נחמד

זה ממכר

New member
אוקי יאללה :D

השאלון כתוב למין הנשי אך מכוון ל2 המינים כאחד, ונכתב בלשון זה בגלל שבנות הן אלו שעושקות לזכרים את הכסף בשבילה קניות שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? נעליים של aldo ב500 שקל הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה בחמש או עשר שקל :D הפריט האהוב עלייך בארון? מממ יש כמה.. בקיץ זה המכנס 3/4 כותנה של לי קופר, ולחורף יש את המעיל גשם של קסטרו מן, ויש ג'ינס של טי אן טי שתמיד נכנס לכביסה אחרי פעם ראשונה, מכנס אלגנט לבן של רנואר, וג'קט מחוייט לבן שאין לי מושג של מי הוא הפריט השנוא עליך.. חולצה מגולף שקיבלתי ליום הולדת מס' זוגות נעליים? זה כולל גם כפכפים? אם לא אז 4 מי מממן הוצאות על קניות? אני :\ כמה פעמים את בקניון בחודש? בקניון או בקניות? ואין לי מושג למען האמת הפריט הכי ישן בארון? אני לא ממש בטוח יש 2, אחד זה הגופיה שקיבלו מהבירה עם הדפס של בקאהם, השם שלו רק.. והשנייה זה חולצת קפוצון מעפנה הכי חדש בארון? חולצת סריג קל מפוקס מן הכי יפה בארון? הג'קט המחוייט הכי סקסי בארון.?צעיף של פוקס מן :D ואני לא מפרט מדוע ההתחדשות האחרונה? זה נראה ליה פריט הכי חדש שילוב צבעים אהוב? בז' עם לבן משהו שבחיים לא היית לובש? חוטיני הפריט שאת הכי חושק בו? :\\ איזו חנות את הכי אוהב? ממממ איזו הכי שונא? עניתי על זה כבר האם יש לך בארון: יש לי בארון מה? טוב זה כבר מיועד לבנות נוותר על זה פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? פריט שגנבת מהארון של אמא? פריט מהשוק? פריט יד שניה? סקיני? טייץ? בוקסר? חוטיני? משהו בהדפס צבאי? משהו בהדפס מנומר? זה או זה: לבן או שחור? לבן עקב או שטוח? אני לא חושב שבנים שמים עקב סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? נו מה אני זכר לא נקבה כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק תפוח זארה או פולאנדבר? זארה בוקסר או טנגה? בוקסר טישרט או גופייה? טישרט

פעם ראשונה שאני עונה לשאלון.. משעמם

הפריט הכי יקר... תיק של לואי ויטון 1700 $ הפריט הכי זול... גופיה שחורה עם חרוזים...עלתה לי 10 $ הפריט הכי אהוב... זה בעיתי יש לי מלא בגדים שאני אוהבת.. לא משהו ש... הפריט הכי שנוא.. אם אני שונאת משהו אני זורקת אותו! מ"ס זוגות נעלים... שלא תדעו.. משערת כ 50 מי ממן... אני
כמה פעמים בחודש בקניון... להיות אמיתית.. ממוצע של 30 יום בחודש >עובדת בקניון!> הפריט הכי ישן... ג'ינס שקניתי לפני.. איזה .. 7 שנים.. משופשף כזה... הפריט הכי חדש .. התחדשתי השבוע בקולקציה לקייץ.. אז יש לא מעט.. הכי סקסי בארון.. אין לי משהו ספציפי שעולה לי לראש... שילוב צבעים אהוב.. שחור עם שחור.. וקצת שחור בצד משהו שבחיים לאהייתי לובשת... אוברול הפריט שאני הכי חושקת.. לא הבנתי את השאלה..מה יש לחשוק בבגד? חנות הכי אהובה.. מייסיז...זה רשת פה.. הכי שונאת... לא שונאת שום דבר פריט שקטן.. ברור !! גנבתי מהארון של אמא.. לא נראה לי פריט מהשוק.. אין פריט יד שניה .. אין סקיני..אין טייץ אין בוקסר אין חוטיני יש... הדפס צבאי.. יש לי דגמ"ח וגופיה שקניתי בארץ מבוניטה מנומר.. דוקא עכשיו קניתי חולצה מנומרת עם חגורה שיושבת מתחת לחזה... זה או זה ... שחור ברור כאילו! עקב או שטוח... הכל... תלוי במוד סקיני או מתרחב ... מתרחב פסים או נקודות.. נקודות שלם או בקיני.. לא זה ולא זה! כפכפים או סנדלים.. הכל ... ירוק תפוח או ירוק בקבוק.. שחור.. זארה או ... זארה.. בוקסר או טנגה .. טנגה... טישרט או גופיה... שניהם! זהו!

מושמושה

New member
עונההההההה

לפני הכל !!! אני שונאת קניות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מקניות של נעלים
ותכשיטים חחחחחח שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?חחחחחחחח ממ ככפות שוער זה גם נחשב?! 850 שקל:\ ואם לא אז מגפים ב700 הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?גופיה 10 שקל חחח הפריט האהוב עלייך בארון?מכנס שחור! הפריט השנוא עליך חזיה פווווו מס' זוגות נעליים?6 מי מממן הוצאות על קניות? אני או ההורים כמה פעמים את בקניון בחודש? פעמיים אולי ורק כי לימור סוחבת אותי חחחח הפריט הכי ישן בארון? חולצה של ברצלונה עם המספר 9 של רונלדו חחחחחח הכי חדש בארון 3 חולצות שאנטי לבומבמלהD: הכי יפה בארון? החולצות שקניתי^^ הכי סקסי בארון.? גופייה עם מחשוף ענקי חח ההתחדשות האחרונה?החולצות לבומבמלה ומכנס לבבן שילוב צבעים אהוב? כתום ושחור או ירוק ושחור אקיצר כתום שחור וירוק! משהו שבחיים לא היית לובשת?ג'ינס.. וטייץ! עבעבעעבעב.. אה ומיני חחח הפריט שאת הכי חושקת בו?אוללה שמלה שמחסה רק את הציצי חחחחח עזבו קשה לתאר אבל היא יפה איזו חנות את הכי אוהבת?בתחנה המרכזית בב"ש יש חנות שנטי כזו זה הכי יפה!!!!!!! אה ובקניון את זארה :] וגולף איזו הכי שונאת?קרוקר! האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן פריט שגנבת מהארון של אמא?חחחחח כןן פריט מהשוק?כע פריט יד שניה?לא סקיני?לאאא טייץ?לאאאאאאאאאאאאאא בוקסר?כן
והרבה חוטיני? כן
משהו בהדפס צבאי? מחתונים משהו בהדפס מנומר?לאא זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?בקיני כפכפים או סנדלים?כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק?תפוח זארה או פולאנדבר?שתיהם סבבה ד"א פול אנבר זה של זארה חח בוקסר או טנגה?בוקסר טישרט או גופייה?גופיה מה זהו?!D:

למעלה