שאלון אופנה

=) עונה

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? מעיל דמוי פרווה הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה שנטית כזו 40 שקל הפריט האהוב עלייך בארון? גופיה שחור הם מחשוף עמוק,,גררר סקסי =) הפריט השנוא עליך סוודרים... מס' זוגות נעליים? 30 מי מממן הוצאות על קניות? אני ואמא.. כמה פעמים את בקניון בחודש? פעמיים בשבוע הפריט הכי ישן בארון? וואווו שימלה שחורה צמודה מעלפתתתת הכי חדש בארון סטרפלס ורודה הכי יפה בארון? קשה לי לבחור 1. הכי סקסי בארון.? שימלה אדומה צמודה עם מחשוף ההתחדשות האחרונה? ביום חמישי בתל אביב :) שילוב צבעים אהוב? שחור וורוד... משהו שבחיים לא היית לובשת? סוודרררררר הפריט שאת הכי חושקת בו? מגף שחור עד הברך משהו מעלף איזו חנות את הכי אוהבת? אין לי חנות מועדפת אני קונה מה שיפה בעיניי.. איזו הכי שונאת? האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? חולצה של פומיקי מגיל 10 חחחחחחחח פריט שגנבת מהארון של אמא? צעיף ורוד =) פריט מהשוק? גופיה פריט יד שניה? אין סקיני? לא אוהבת טייץ? אויש באמת חחחחחח מ-ז-ע-ז-ע- בוקסר? אוהבת זה נוח חחח חוטיני? כמובןןןןןן =) משהו בהדפס צבאי? אופנה מחרידה משהו בהדפס מנומר? חוטיני זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? עקב סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? ביקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? זארה בוקסר או טנגה? בוקסררררר טישרט או גופייה? גופיה

עונה..

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?1500 - מעיל הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? נעליים- 280, בגד- 25 ש"ח הפריט האהוב עלייך בארון?חצאית צבאית הפריט השנוא עליך- שימלה שחורה קצרה מס' זוגות נעליים?15 בערך או יותר מי מממן הוצאות על קניות?אני כשעבדתי, כרגע אבא, או שכל החיים אבא כמה פעמים את בקניון בחודש? הפריט הכי ישן בארון?גם הכי חדש בארון - לא זכור לי בעעע ---^^ הכי יפה בארון?הכל יפה עליי!!!!!!!!!!!!!!!! הכי סקסי בארון.? בייבי דולים ההתחדשות האחרונה?3 תחתונים שילוב צבעים אהוב?ירוק וורוד משהו שבחיים לא היית לובשת?אין דבר כזה הפריט שאת הכי חושקת בו?אוברול שחור מבד טריקו :( ואיןןןן איזו חנות את הכי אוהבת? נו ניים איזו הכי שונאת?קסטרו האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?ג'ינס פריט שגנבת מהארון של אמא? היא לא במידה שלי חח פריט מהשוק?:O פריט יד שניה?אויישששש ממש לא סקיני?בטח טייץ?באררור בוקסר?יש מצב חוטיני?איך לא?! משהו בהדפס צבאי? חצארית, אוברול קצר קצררר אבל אצל לינוי לצערי :( משהו בהדפס מנומר? לאאאאאאאאאא זה או זה: לבן או שחור?שחור עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?גם וגם פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם? חוטיני כפכפים או סנדלים?גם וגם ירוק תפוח או ירוק בקבוק?ירוק בקבוק זארה או פולאנדבר?לא זה ולא זה בוקסר או טנגה?בוקסר טישרט או גופייה?גופיה

למעלה