לירזי בחורה מהאגדות
New member
=) עונה
הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? מעיל דמוי פרווה הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה שנטית כזו 40 שקל הפריט האהוב עלייך בארון? גופיה שחור הם מחשוף עמוק,,גררר סקסי =) הפריט השנוא עליך סוודרים... מס' זוגות נעליים? 30 מי מממן הוצאות על קניות? אני ואמא.. כמה פעמים את בקניון בחודש? פעמיים בשבוע הפריט הכי ישן בארון? וואווו שימלה שחורה צמודה מעלפתתתת הכי חדש בארון סטרפלס ורודה הכי יפה בארון? קשה לי לבחור 1. הכי סקסי בארון.? שימלה אדומה צמודה עם מחשוף ההתחדשות האחרונה? ביום חמישי בתל אביב
שילוב צבעים אהוב? שחור וורוד... משהו שבחיים לא היית לובשת? סוודרררררר הפריט שאת הכי חושקת בו? מגף שחור עד הברך משהו מעלף איזו חנות את הכי אוהבת? אין לי חנות מועדפת אני קונה מה שיפה בעיניי.. איזו הכי שונאת? האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? חולצה של פומיקי מגיל 10 חחחחחחחח פריט שגנבת מהארון של אמא? צעיף ורוד =) פריט מהשוק? גופיה פריט יד שניה? אין סקיני? לא אוהבת טייץ? אויש באמת חחחחחח מ-ז-ע-ז-ע- בוקסר? אוהבת זה נוח חחח חוטיני? כמובןןןןןן =) משהו בהדפס צבאי? אופנה מחרידה משהו בהדפס מנומר? חוטיני זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? עקב סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? ביקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? זארה בוקסר או טנגה? בוקסררררר טישרט או גופייה? גופיה
הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? מעיל דמוי פרווה הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה שנטית כזו 40 שקל הפריט האהוב עלייך בארון? גופיה שחור הם מחשוף עמוק,,גררר סקסי =) הפריט השנוא עליך סוודרים... מס' זוגות נעליים? 30 מי מממן הוצאות על קניות? אני ואמא.. כמה פעמים את בקניון בחודש? פעמיים בשבוע הפריט הכי ישן בארון? וואווו שימלה שחורה צמודה מעלפתתתת הכי חדש בארון סטרפלס ורודה הכי יפה בארון? קשה לי לבחור 1. הכי סקסי בארון.? שימלה אדומה צמודה עם מחשוף ההתחדשות האחרונה? ביום חמישי בתל אביב