שאלון אופנה

שאלון אופנה../images/Emo3.gif

קחתי את זה מתוך "פורום אופנה" שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? הפריט האהוב עלייך בארון? הפריט השנוא עליך מס' זוגות נעליים? מי מממן הוצאות על קניות? כמה פעמים את בקניון בחודש? הפריט הכי ישן בארון? הכי חדש בארון הכי יפה בארון? הכי סקסי בארון.? ההתחדשות האחרונה? שילוב צבעים אהוב? משהו שבחיים לא היית לובשת? הפריט שאת הכי חושקת בו? איזו חנות את הכי אוהבת? איזו הכי שונאת? האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? פריט שגנבת מהארון של אמא? פריט מהשוק? פריט יד שניה? סקיני? טייץ? בוקסר? חוטיני? משהו בהדפס צבאי? משהו בהדפס מנומר? זה או זה: לבן או שחור? עקב או שטוח? סקיני או מתרחב? פסים או נקודות? בגד ים בקיני או שלם? כפכפים או סנדלים? ירוק תפוח או ירוק בקבוק? זארה או פולאנדבר? בוקסר או טנגה? טישרט או גופייה?

l b b 2006

New member
אני אני

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? - משקפיים אם זה נחשב ב 3000 שקל ואם על בגדים מדובר אז נעלים ב 2000 הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?חולצה בפוקס ב 80 שקל הפריט האהוב עלייך בארון? - מכנס 3/4 שחור של NONAME הכי חרוש בעולם כבר אבל מסרב לעזוב אותו הפריט השנוא עליך- אין משהו שאני ממש שונא אני זורק כל הזמן מס' זוגות נעליים?- 18 בכללי אבל חורש ממש רק על 5 מי מממן הוצאות על קניות? - כעיקרון זה יוצא מהחשבון שלי אבל הכסף בחשבון מגיע מההורים אז זה לא נחשב שאני ממן אה? כמה פעמים את בקניון בחודש?- 8 אבל לא תמיד יוצא עם משהו הפריט הכי ישן בארון?- חולצה נראה לי בת 4 הכי חדש בארון- נעלים לפני יומיים הכי יפה בארון?- כלום לא יפה זה פשוט מה שמתאים לי חחחחחחחחחח הכי סקסי בארון.?- אין אין ואין ההתחדשות האחרונה? - לא הבנתי ת'שאלה שילוב צבעים אהוב? שחור עם שחור? משהו שבחיים לא היית לובשת?- גופיה אין לי פריט כזה ולא יהיה נראה לי הפריט שאת הכי חושקת בו? - לא יודעעעעעעעע איזו חנות את הכי אוהבת? - NONAME לגברים איזו הכי שונאת?- הפקטורי כי זו חנות ענקית והמונית אני לא אוהב למרות שיש שם דברים ממש יפים האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? - בוודאי יש לי בגד לכל משקל פריט שגנבת מהארון של אמא? - לא פריט מהשוק?- לא פריט יד שניה?- לא סקיני?- לא טייץ?- לא בוקסר?- ברור חוטיני?- כן אבל הוא לא בשימוש שלי זה של חבר אבל הוא בארון אצלי חחחחחחחח משהו בהדפס צבאי?- כן משהו בהדפס מנומר?- לא זה או זה: לבן או שחור?- שחור עקב או שטוח? ממממממממממממממ חחחחחחחחחחחחח סקיני או מתרחב? עלי מתרחב על אחרים סקיני פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? מממממממממממ היתי אומר שהשאלון דורש כמה שינויים לא? כפכפים או סנדלים? כפכף אצבעע ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? פולאנדבר בוקסר או טנגה? בוקסר טישרט או גופייה? טישרט

La Li Ho13

New member
סתאם כיאני רוצה לדעת כמה אני../images/Emo168.gif

אופנתית:p הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? מנגה:p הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? כפפות..? הפריט האהוב עלייך בארון? ג'נס בלויות*_* הפריט השנוא עליך מכנס צמוד בכרסוליים מס' זוגות נעליים?4..? מי מממן הוצאות על קניות? לא יודעת... כמה פעמים את בקניון בחודש? מליון אבל אף פעם לא קונה בגדים רק שטויות הפריט הכי ישן בארון? אין.. הכי חדש בארון אין... הכי יפה בארון? >< הכי סקסי בארון.? חולצות צמודות וחצאית מיני אחת (שלבשתי רק פעמיים) ההתחדשות האחרונה?ראש השנה..? שילוב צבעים אהוב?שחור אדום*_* משהו שבחיים לא היית לובשת?ורוד>> הפריט שאת הכי חושקת בו?מממ....הכובע והנעליים של ג'ק ספארו*_* איזו חנות את הכי אוהבת? עמי חייםXD איזו הכי שונאת? אוניגמן...? האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן;; פריט שגנבת מהארון של אמא?....אולי.... פריט מהשוק? לא יודעת.. פריט יד שניה? כן כל הארון שלי משו>< סקיני? יאק>> טייץ?כנ"ל>> בוקסר? כןXD חוטיני? לא>> משהו בהדפס צבאי?לא>> משהו בהדפס מנומר? לא>< זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?נקודות בגד ים בקיני או שלם? שלם כפכפים או סנדלים?לא זה ולא זה>> רק נעלי ספורט או אולסטאר>> ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר?Oם בוקסר או טנגה? גם וגם..? אבל רק ביית>< טישרט או גופייה?טישרט..

עונה....

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? שעון ב1000 שקל. אמממ בבגדים נעליים ב700 הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה ב15 שקל הפריט האהוב עלייך בארון? אממממ צעיף כחול מהמם וארוך או ג'ינס של קרוקר שאני מת עליו. הפריט השנוא עליך מה שאני שונא אני מעיף אני ל שומר.... מס' זוגות נעליים? 15 מי מממן הוצאות על קניות? אני וההורים מי שיוצא לו לשלם... כמה פעמים את בקניון בחודש? שלוש פעמים בשבוע אבל לא תמיד אני קונה אני גם לומד ליד הקניון. הפריט הכי ישן בארון? אני לא אוהב ללכת עם בגדים ישנים בדרך כל מקסימום אצלי זה שתי עונות בשלישית זה עף. הכי חדש בארון אממ חולצה יפה שאני שומר לחג... הכי יפה בארון? החולצה לחג... הכי סקסי בארון.? המממ לאידע... ההתחדשות האחרונה? אולסטר בורדו.... שילוב צבעים אהוב? חולצה לבנה ג'ינס ואולסטר בורדו זה נשמע הזוי אבל זה מהמם!!! משהו שבחיים לא היית לובשת? צהוב. הפריט שאת הכי חושקת בו? אני צריך חולצות... איזו חנות את הכי אוהבת? הממ כלמני... איזו הכי שונאת? לאידע... האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? חחח כן מכנס לבן יפיפה.... פריט שגנבת מהארון של אמא? חח לא. פריט מהשוק? אממ לא נראה לי.... פריט יד שניה? איכס לא! סקיני? אממ לא נראה לי שזה מתאים לי טייץ? גם לא נראה שזה יתאים. בוקסר? אמממ כן.... חוטיני?
משהו בהדפס צבאי? זה כל כך 2005 משהו בהדפס מנומר? זה כל כך 1988 ובבקשה שלא יחזור זה או זה: לבן או שחור? שחור מרזה עקב או שטוח? ברור שעקב! סקיני או מתרחב? פסים או נקודות? לא ולא זה מכוער! בגד ים בקיני או שלם? חחחחחחחחחחח שנייה כפכפים או סנדלים? סנדלים אני לא מנקה.... ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק אם כבר מי לובש תפוח?!?! זארה או פולאנדבר? ברור פול אנד בר בוקסר או טנגה? תלוי במכנס טישרט או גופייה?טישרט..... אין לי ידים לגופיה...

למעלה