שאלון אוכל

ady18

Well-known member
שאלון אוכל

איזה תוספת אתם אוהבים ליד בשר פסטה ברוטב מועדף חביתה עם איזה תוספת עוגיה עם איזה מילוי בורקס עם איזה מילוי פיתה מה עם הכי אוהבים גלידה באיזה טעם? טוסט עם איזה תוספות סלט איזה תוספות אהובות רוטב+ירקות?

CAM1LA

New member
עונה ראשונה

איזה תוספת אתם אוהבים ליד בשר? אני צמחונית פסטה ברוטב מועדף? עגבניות חביתה עם איזה תוספת? רק מלח עוגיה עם איזה מילוי? שוקולד בורקס עם איזה מילוי? תפוחי אדמה ובורקס פיצה פיתה מה עם הכי אוהבים? פלאפל גלידה באיזה טעם? שוקולד ולימון טוסט עם איזה תוספות? קטשופ או עגבניה סלט איזה תוספות אהובות רוטב+ירקות? שום דבר מיוחד

3=

איזה תוספת אתם אוהבים ליד בשר? אני לא אוכלת בשר, לא טעים לי פסטה ברוטב מועדף? שמנת מוקרמת ופטריות חביתה עם איזה תוספת? חומוס XD לא-לא.. אני רצינית D: עוגיה עם איזה מילוי? אנלא אוהבת עוגיות >: בורקס עם איזה מילוי? אני שונאת בורקסים X_X פיתה מה עם הכי אוהבים? חומוס D: גלידה באיזה טעם? לא ממש אוהבת גלידה, אבל.. מסוגלת לאכול גלידת פירות יער טוסט עם איזה תוספות? זיתים, פטריות ותירס סלט איזה תוספות אהובות רוטב+ירקות? סלט עם כמה שיותר חסה ושמן זית וכמה שפחות עגבניות ס_ס

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifעוד שאלון אוכל?

איזה תוספת אתם אוהבים ליד בשר
אורז=) פסטה ברוטב מועדף
רוטב עגבניות.. רגיל! חביתה עם איזה תוספת
קוטג'
עוגיה עם איזה מילוי
שוקולד בורקס עם איזה מילוי
גבינה פיתה מה עם הכי אוהבים
שוקולד
גלידה באיזה טעם?
פיסטוק!
טוסט עם איזה תוספות
קוטג'
סלט איזה תוספות אהובות רוטב+ירקות?

אני..?

איזה תוספת אתם אוהבים ליד בשר?
דם פסטה ברוטב מועדף?
ממ.. מה זה פסטה? חביתה עם איזה תוספת?
חביתה טבעונית התכוונת? עוגיה עם איזה מילוי?
שאלה קשה בורקס עם איזה מילוי?
תפו"א? פיתה מה עם הכי אוהבים?
פלאפל.. גלידה באיזה טעם?
מסטיק טוסט עם איזה תוספות?
מה נסגר? סלט איזה תוספות אהובות רוטב+ירקות?
מה?

coullette

New member
^_^

איזה תוספת אתם אוהבים ליד בשר
אורז,פסטה. פסטה ברוטב מועדף
שמנת,שמנת פיטריות,עגבניות,פסטו.כמעט הכל.. חביתה עם איזה תוספת
פיטריות,בצל,עגבניות.שב בעיקרון עם הכל עוגיה עם איזה מילוי
שוקולד,ריבת חלב.. בורקס עם איזה מילוי
בורקס פיצה פיתה מה עם הכי אוהבים
שוקולד או חומוס (לא שניהם ביחד!
) גלידה באיזה טעם?
וניל פצפוצים,שוקולד,ריבת חלב,בקיצור-הכל בכל כל טוסט עם איזה תוספות
הכל סלט איזה תוספות אהובות רוטב+ירקות?
סלט מכרוב,גמבה,מלפפון עגבניה,עם רוטב שעשוי מ:שמן זית חומץ בלסמי ולימון.ואפשר לשים קצת יוגורט מעל. וואי נהייתי רעבה.

Didosh1

New member
זה עושה אותי רעבה../images/Emo3.gif

איזה תוספת אתם אוהבים ליד בשר-אורז פסטה ברוטב מועדף- שמפניון חביתה עם איזה תוספת-פטריות עוגיה עם איזה מילוי-שוקולד בורקס עם איזה מילוי-גבינה פיתה מה עם הכי אוהבים-הכל! גלידה באיזה טעם? אני לא ממש אוהבת גלידה טוסט עם איזה תוספות-קטשופ וזיתים סלט איזה תוספות אהובות רוטב+ירקות? אלף האיים,עגבניה,מלפפון,פלפל ובצל

עונה ../images/Emo71.gif

איזה תוספת אתם אוהבים ליד בשר: תפו"א פסטה ברוטב מועדף: רוטב עגבניות חביתה עם איזה תוספת: |גבניצ| עוגיה עם איזה מילוי: שוקולד בורקס עם איזה מילוי: גבינה וזיתים/פיצה/ תפו"א/ גניה רגילה פיתה מה עם הכי אוהבים: הרבה דברים גלידה באיזה טעם?: הרבה טוסט עם איזה תוספות:
וזיתים סלט איזה תוספות אהובות רוטב+ירקות?: שמן זית, ירקות רגילים (מלפפון , עגבניה, פלפל וחסה) לפעמנים זיתים, גבינה מלוחה ואגוזי מלך.)

למעלה