שאלון אוכללללל:

A Lovato

New member
יאמי!

פיצה או המבורגר?......................פיצה(בשר
) אייס קפה או מילק שייק?................אייס קפה ארומה!יאמי פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?.....פסטה בולונז אוכל- סיני או איטלקי?.................סיני..בלי בשר! קולה או ספרייט?.......................קולה! תה או קפה?............................קפה! אוכל תימני או מרוקאי?.................תימני מסעדה חלבית או בשרית?.................חלבית! סופלה או סורבה?.......................סורבה! פטוצ'יני או רביולי?...................רבולי! פלאפל או שווארמה?.....................פלאפל! בורקס גבינה או תפו"א?.................גבניה! סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?........חביתה...תגים פור מי זה עדיין בשר טונה עם או בלי מיונז?.................עם קולה עם או בלי קרח?...................עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?...רגיל..אני יודעת!? שוקו או מוקה?.........................שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?.................מסעדה! מלצר או מלצרית?.......................מלצר...ביוחד עם הוא שקסי! ארוחת ערב או בוקר?....................ערב קרטיב או ארטיק?.......................קרטיב סלט- יווני או טורקי?..................יווני דונאטס או קרואסון?....................דונאטס..זה אמריקאי...אז ככה ש...! עוגות או עוגיות?......................עוגות אורז, קוסקוס או פירה?.................אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?........כלום! מאכלים- מתוקים או מלוחים?.............לפעמים ככה ולפעמים ככה שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?...........שוקו שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?.......דיאט לימון קוקה קולה או פפסי?....................קולה פאנקייק או וואפל?.....................וואפל אמריקאי! גלידה בגביע או בכוס?..................כוס קוטג' או גבינה לבנה?..................קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת?..........משולשת.? חומוס או טחינה?.......................חומוס! טחינה זה בעעע סודה או מים?..........................מים גלידה- פיסטוק או מנטה?................פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?...........חמאת בוטנים רולז! ריבה או חמאה?.........................ריבה שניצל אמיתי או טבעול?.................טבעול צ'יפס או חטיף צ'יפס?..................צ'יפס אבטיח או מלון?........................אבטיחה! 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?............אמנממ'ז בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?..........בן אנד ג'רי'ז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?.......תלוי סירופ מייפל או סירופ שוקולד?..........שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?..שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?...............בראוניס! דג דני'ס או סול?......................איכסע! אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?....מטוסים! לאכול במסעדה או להזמין הביתה?.........מסעדה! אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?.משמין וטעים! קרמבו- המילוי או העוגיה?..............עוגיה רולז! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?.....אייס קפה! אוכל או קינוחים?......................אוכל שקדי מרק או קרוטונים?.................קרוטונים סלט חצילים או סלט מיונז?..............איכסע אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?.........מסעדה סופגניה או אוזן המן?..................סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?..........תפוזים צ'יריוס או כריות?.....................צ'יריוס סלט פירות או סלט ירקות?...............פירות פחית או בקבוק?........................פחית אייס תה או אייס קפה? .................אייס קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך?.........-אין-

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifיאמייייייייייייי

פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? פסטה בולונז אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? לא יודעת... מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סופלה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? בלי קולה עם או בלי קרח? בלי לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן פרוס מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? לא משנה ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? אני חושבת שזה אותו דבר חחחח סלט- יווני או טורקי? טורקי דונאטס או קרואסון? קרואסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? אורזזזזזזז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? בכוס קוטג' או גבינה לבנה? אפ'חד גבינה פרוסה או גבינה משולשת? אפ'חד... אנ'לא אוכלת גבינות חומוס או טחינה? אפ'חד סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ממרח שוקולד ריבה או חמאה? חמאה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אמינמז בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? האגן דאז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? דניס אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לא זה ולא זה בלעעעע לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגיה אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס שוקו אוכל או קינוחים? קינוחים שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים סלט חצילים או סלט מיונז? לא זה ולא זה אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? רק של אמאאאאאאאאאאא סופגניה או אוזן המן? אוזני המן, אבל עם שוקולד מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוחים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? |לא משנה מה, אבל העיקר שיכיל שוקולד

הייי../images/Emo13.gif תורי

פיצה או המבורגר? פיצה אני לא אוכלת המבורגר אייס קפה או מילק שייק? מילקשק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? אמממ... מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? מה ההבדל? פטוצ'יני או רביולי? אף אחד פלאפל או שווארמה? פלאפל לא אוהבת שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? לא אוכלת טונה קולה עם או בלי קרח? עם קרח אבל עקרונית זה לא משנה לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? שוקו אני לא אוהבת מוקה מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מלצר ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? פירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? איכס... מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? לא משנה לי קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פאנקיק גלידה בגביע או בכוס? גביע קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה אני לא אוכלת קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? אף אחד חומוס או טחינה? טחינה אני רגישה לחומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד אני לא אוכלת חמאת בוטנים ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? טבעול צ'יפס או חטיף צ'יפס? ציפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? ????????????????? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?????????????????? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגיות עוגת גבינה או בראוני'ז? ברואוניז דג דני'ס או סול? אני לא אוכלת דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לא זה ולא זה לאכול במסעדה או להזמין הביתה? הביתה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגיה אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס וניל אוכל או קינוחים? קינוחים שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים סלט חצילים או סלט מיונז? לא זה ולא זה אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא סופגניה או אוזן המן? אוזני המן מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוחים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? פירות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? ארוחת בוקר דגנים צהריים ציפס ואורז בן-גוריון ערב קינוחים

victoria777

New member
יאמי

פיצה או המבורגר?פיצה אייס קפה או מילק שייק?מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?פסטה עם סלט חריף בלי כל השמות המסובכים אוכל- סיני או איטלקי?איטלקי(פסטה ופיצה) קולה או ספרייט?ספרייט תה או קפה?תה אוכל תימני או מרוקאי?לא יודעת מסעדה חלבית או בשרית?חלבית סופלה או סורבה?מזה בכלל? פטוצ'יני או רביולי?אין לי מושג מזה פלאפל או שווארמה?אני צמחונית ושונאת פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?אף אחד מהם טונה עם או בלי מיונז?בלי טונה קולה עם או בלי קרח?בלי קולה לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?לחם מלא מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?לא מתה על מרקים שוקו או מוקה?מוקה מסעדה או 'פאסט פוד' ?האוכל בבית הכי טוב מלצר או מלצרית?אני לא הולכת למסעדות בכלל ארוחת ערב או בוקר?בוקר קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?אממ..לא משנה לי דונאטס או קרואסון?קרואסון עוגות או עוגיות?עוגות אורז, קוסקוס או פירה?קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?דבש בלי עוף מאכלים- מתוקים או מלוחים?מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?יש לי חולשה לוניל קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?קולה זה מגעיל קוקה קולה או פפסי?מה ההבדל? פאנקייק או וואפל?פאנקייק גלידה בגביע או בכוס?לא משנה לי קוטג' או גבינה לבנה?גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת?משולשת חומוס או טחינה?טחינה סודה או מים?מים(סודה עושה לי בחילה) גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד לנצח ריבה או חמאה?ריבה אם כבר שניצל אמיתי או טבעול?טבעול צ'יפס או חטיף צ'יפס?לא אוכלת צ'יפס בכלל אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?אין לי מושג בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?לא טעמתי אף אחד מאלה קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?מילוי עוגת גבינה או בראוני'ז?גבינה דג דני'ס או סול?לא אוכלת דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?לא ניסיתי אף אחד מאלה לאכול במסעדה או להזמין הביתה?להכין בבית הכי טוב אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?אוכל בריא וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה?ויתרתי על הקרמבו(ג'לטין) אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?וניל אוכל או קינוחים?אוכל שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?שום דבר אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמא סופגניה או אוזן המן?אוזן המן אבל במילוי שוקולד מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוחים צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?לא יודעת פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה? תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך?ספגטי ברוטב,שניצל תירס וסלט ירקות

ALFI G

New member
שלי....

פיצה או המבורגר? המבורגר!! אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? פסטה בולונז אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? תימני מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? אע?!?! פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? רגיל.... מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? פאסט פוד מלצר או מלצרית? מלצרית! ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? קרטיב סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? עוגיות אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? דבשש מאכלים- מתוקים או מלוחים? תלוי מתי שואלים אותי... כון לעכשיו- מלוח שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? בגביע קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? מנטה ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתיייי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? מהה?? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? זה גלידות?? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפ עוגת גבינה או בראוני'ז? גבינה דג דני'ס או סול? דניס אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעיםםםם חעחעחע קרמבו- המילוי או העוגיה? הכל! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס שוקו אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? תלוי עם מה סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? פירות פחית או בקבוק? פחית אייס תה או אייס קפה? קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? המבורגר, צ'יפס וקולה ולהגדיל ב-1.90

מיס טל

New member
אני אנייייייייייייייייי

בטוח היה כבר.... לא יזיק שיהיה שוב! פיצה או המבורגר?פיצההההה אייס קפה או מילק שייק?מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?פסטה עם קטשופ וגבינה צהובה! חחחח אוכל- סיני או איטלקי?לא ולא קולה או ספרייט?דיאט קולה תה או קפה?תה אבל גם לא... אוכל תימני או מרוקאי?בעעע שום דבר מסעדה חלבית או בשרית?חלבית אני צמחונית גאה סופלה או סורבה?סופלה? פטוצ'יני או רביולי?אף אחד פלאפל או שווארמה?פלאפללללללל בורקס גבינה או תפו"א?גבינההההההה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?איככככככ שונאת ביצים ויותר מביצים אני שונאת טונההה טונה עם או בלי מיונז?אהמ למעלה רשומה התשובה קולה עם או בלי קרח?בלי לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?כפרי מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?תירס שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה מלצר או מלצרית?מלצר ורצוי שיהיה חתיך ארוחת ערב או בוקר?בוקר קרטיב או ארטיק?קרטיב סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?קרואסון עוגות או עוגיות?עוגיות אורז, קוסקוס או פירה?אורז... לא .. פירה לאאא יודעת זה כמו לשאול את מי אתה יותר אוהב את אמא או את אבא חחח סתם לא יודעת עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?צמחונית! מאכלים- מתוקים או מלוחים?מלוחיםםםםםםםםםם שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?שויצירי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?דיאטטטטטטטטט אבל פפסי מקס לא דיאט קולה בעע קוקה קולה או פפסי?פפסי מקס פאנקייק או וואפל?פאנקייקקקקקקקק גלידה בגביע או בכוס?גביע יאמממממ קוטג' או גבינה לבנה?לבנהההההההה גבינה פרוסה או גבינה משולשת?לא אוהבת כאלה גבינות חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?איככ מה זה הטעמצים האלה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקלודדדדדדדד ברוררררררר ריבה או חמאה?חמאה שניצל אמיתי או טבעול?שניצל תירס! צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?הרשייייי בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?בן אנד ג'ריז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?קרואסון שוקלוד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפסססססססססססססס עוגת גבינה או בראוני'ז?מממממ בראוניז אבל בלי אגוזים דג דני'ס או סול?איכ דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוסססססססססססססססס לאכול במסעדה או להזמין הביתה?מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?בריא ומשעמם! קרמבו- המילוי או העוגיה?עוגיה אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס וניל אוכל או קינוחים?אוכל שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?איככככככככ אף אחד מהם אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמאל'ה סופגניה או אוזן המן?איכככ למה שאני יאכל את הדברים האלה? אבל אוזן המן עדיף כבר... מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוחיםםםםםםםם צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?ירקות פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה?טייס תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך?שניצל תירס עם אורז/פירה יא אני יאכל את זה היום:)

AnGeL DoLlY

New member
אע. מקס ברנר היום. ../images/Emo99.gif

פיצה או המבורגר? המבורגר באגאדיר.
אבל גם פיצה בא בחשבון. אייס קפה או מילק שייק? מילקשייק. פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות.. גררר אוכל- סיני או איטלקי? סיני. לא טעמתי איטלקי. קולה או ספרייט? דיאטקולה בבקשה. תה או קפה? קפה. אוכל תימני או מרוקאי? תימני. מסעדה חלבית או בשרית? בשרית. אני חולה על בשר. סופלה או סורבה? סופלה. פטוצ'יני או רביולי? רביולי. פלאפל או שווארמה? שווארמה. בורקס גבינה או תפו"א? גבינה. סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה (הסנדוויצ'ים של גאולה
) טונה עם או בלי מיונז? בלי מיונז. קולה עם או בלי קרח? עם. לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..)? כפרי. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף וגוּלָש. שוקו או מוקה? שוקו. מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה. מלצר או מלצרית? אם המלצר שווה אז כמובן.
ארוחת ערב או בוקר? בוקר. קרטיב או ארטיק? ארטיקרח. סלט- יווני או טורקי? מה ההבדל? דונאטס או קרואסון? דונאטס. וואיייי שנים לא אכלתי! עוגות או עוגיות? עוגה. אורז, קוסקוס או פירה? אורז. עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? עוף עם דבש יאמיייי... מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? קשה להחליט. באמת שקשה. קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט רגיל. קוקה קולה או פפסי? קוקה. פאנקייק או וואפל? פאנקייייייייק!!!11 גלידה בגביע או בכוס? גביע. קוטג' או גבינה לבנה? קוטג'. גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה. חומוס או טחינה? חומוס. סודה או מים? מים. בעע סודה. גלידה- פיסטוק או מנטה? לא יודעת.. לא טעמתי ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד. ריבה או חמאה? ריבה. שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי אמיתי! [כבר אמרתי שאני חובבת בשר מושבעת?] צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס. אבטיח או מלון? אבטיח. 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? M&MS בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? האגן דאז. קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד! סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? תביאו את שניהם :] עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניייזזזז של סבתאאא דג דני'ס או סול? דניס. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס! לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה. אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? תלוי. ברור שטעים+משמין, אבל אני כבר התרגלתי לרגיל. קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגייה. אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה. אוכל או קינוחים? הממ.. גם וגם.
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. סלט חצילים או סלט מיונז? סלט מיונז. אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא לא מבשלת, אז מסעדה. סופגניה או אוזן המן? סופגנייה. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים. צ'יריוס או כריות? כריות. סלט פירות או סלט ירקות? פירות. פחית או בקבוק? פחית. אייס תה או אייס קפה? אייס קפה. לסיום: התפריט המושלם בעיניך? בבוקר - 2 פאנקיקיים גדולים עסיסיים עם סירופ מייפל וכוס מיצתפוזים בצד. צהריים - סנדוויץ' ענקי עם פסטרמהטונהתירסמיונז הכל הכל. ובערב - עוף בדבש עם פסטה ברוטב שמנת ופטריות. אעעע

../images/Emo9.gif

פיצה או המבורגר? אמממ..פיצה אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?מממ*עדיין חושבת* נקסט אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי!! (לא בוגדים בעדה
) מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? לא זה ולא זה פטוצ'יני או רביולי? לא זה ולא זה? פלאפל או שווארמה? שווארמה (אני הישראלית היחידה ששונאת פלאפל!!!) בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה? (כי עידו מכין אותה טוב
) טונה עם או בלי מיונז? תלוי בחשק קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? אממ...לא יודעת...
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף אבל בלי העוף..רק הטעם.. שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? אוכל של אמא
מלצר או מלצרית? מלצר ארוחת ערב או בוקר? בוקר קרטיב או ארטיק? קרטיב? סלט- יווני או טורקי? מזה סלט טורקי? דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? עוגיות אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס של סבתא כפרעלייה
עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ב-ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? תלוי בחשק... שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו רגיל קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? אף אחד
גלידה בגביע או בכוס? בכוס קוטג' או גבינה לבנה? לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת? הא? חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? סודה גלידה- פיסטוק או מנטה? יסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ממרח שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? טבעול! צ'יפס או חטיף צ'יפס? חחח תבחרו בשבילי אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? המ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? לא יודעת
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד! סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד! עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שניהם סבירים עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוני'ז שאמא מכינה!!!! דג דני'ס או סול? בלי דגים! אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס! לאכול במסעדה או להזמין הביתה? הביתה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? בריא וטעים
קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגייה! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים? גם בזה אני מרשה לכם לבחור שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? חצילים? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא אמא אמא !!!! (למרות שעכשיו רבתי איתה
) סופגניה או אוזן המן? אני לא אוכלת אוזני המן! (אז סופגנייה
) מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים צ'יריוס או כריות? הרגיל סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? פחית אייס תה או אייס קפה? אייס קפה! לסיום: התפריט המושלם בעיניך? סלט עם ברי

EROTOMANIA

New member
Honestly tell me that its over

פיצה או המבורגר? המבורגר אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה.. פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? פסטה שמנת ופטריות אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? קולה. תה או קפה? קפה. אוכל תימני או מרוקאי? אממ.. לא יודעת מסעדה חלבית או בשרית? לא אכפת לי סופלה או סורבה? סורבה פטוצ'יני או רביולי? פטוצ'יני פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? איכס טונה קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? מוקה מסעדה או 'פאסט פוד' ? פאסט פוד זה טוב. מלצר או מלצרית? מלצר סקסי ארוחת ערב או בוקר? בוקר קרטיב או ארטיק? זה לא אותו דבר? סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קרואסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? עם דבש מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? צ'רי קולה קוקה קולה או פפסי? קולה פאנקייק או וואפל? וואפל גלידה בגביע או בכוס? גביע קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? טחינה סודה או מים? סודה גלידה- פיסטוק או מנטה? איכס איכס ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ממרח שוקולד ריבה או חמאה? חמאה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? גם וגם.. יאמי 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אמנמז. הרשיז נותנים לחלב שלהם להתקלקל לפני שהם הופכים אותו לשוקולד... ואם תטעמו תבינו למה יש לזה טעם מוזר. בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? צצצ.. בחירה קשה. קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? מילוי עוגת גבינה או בראוני'ז? גבינה דג דני'ס או סול? באמת שלא אכפת לי אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה? הכל.. כמה בא לי קרמבו עכשיו אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים? קינוחים שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? סלט מיונז? מה זה? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוחים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? פירות פחית או בקבוק? פחית.. אפשר לשחק עם זה אחר כך אייס תה או אייס קפה? גם וגם.. לסיום: התפריט המושלם בעיניך? העיקר שיש גלידה..

משעמם לי:[

פיצה או המבורגר? המבורגר אייס קפה או מילק שייק? אייסקפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? אף אחת מהן
אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? ספרייט תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי?
מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? סופלה פטוצ'יני או רביולי? לא מכירה את הראשון
פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? שחור מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? ירקות שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? לא משנה לי
ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? קרטיב סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? דונאטס עוגות או עוגיות? תלוי איזה סוג אורז, קוסקוס או פירה? פירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מה מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? פרנץ' ונילה קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה [אבל פפסי יותר טעים
] פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? בכוס קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? טחינה סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? אף אחת :| ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? תלוי מה בא לי באותו רגע ריבה או חמאה? אף אחת מהן שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? m&m בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן אנד ג'ריז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?
עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז? גבינה דג דני'ס או סול? אף אחד מהם :S אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? בית חולים
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? גם וגם אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים
קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגיה, ברור אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס שוקו
אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? תלוי איזה מרק סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה
סופגניה או אוזן המן? איכס על שניהם מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים צ'יריוס או כריות? איכס על שניהם סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? כל דבר טעים

litalosh3

New member
יאמייי

פיצה או המבורגר?פיצההה ברורר!! אייס קפה או מילק שייק?מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?כלום אוכל- סיני או איטלקי?איטלקיאנו קולה או ספרייט?קולה...ברור!! תה או קפה?כלום אוכל תימני או מרוקאי?וואלה לא טעמתי אף אחד מהם.. מסעדה חלבית או בשרית?חלבית סופלה או סורבה?מה ההבדל? פטוצ'יני או רביולי?מזה בכלל?!?!?! פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?טונה טונה עם או בלי מיונז?בלי קולה עם או בלי קרח?בלי קרח! לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?מממ....לחם רגיל...תקראו לזה איך שאתם רוצים מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?ום מרק! שוקו או מוקה?שוקו יאמיי מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה מלצר או מלצרית?מלצר..חחח ברור ארוחת ערב או בוקר?בוקר קרטיב או ארטיק?יש הבדל?!?! סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?דונאטס עוגות או עוגיות?עוגות אורז, קוסקוס או פירה?כלום עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?עוף עם דבש יאמי מאכלים- מתוקים או מלוחים?מתוקים(משמינים..) שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?וואלה אין לי שמץ קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה פאנקייק או וואפל?פאנקייק גלידה בגביע או בכוס?כוס קוטג' או גבינה לבנה?קוטג' רולז!! גבינה פרוסה או גבינה משולשת?לא יודעת.. חומוס או טחינה?כלום סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?כלום ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?כלום.. ריבה או חמאה?חמאה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי!! צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס אבטיח או מלון?אבטיחחח בקיץץ!!! 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?מזה? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?מזה? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?חמאה סירופ מייפל או סירופ שוקולד?סירופ שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפס הכי יאמי עוגת גבינה או בראוני'ז?שניהם טעימייםם! דג דני'ס או סול?מזההההההההההההה?!?!?! אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?שניהם איכסה לאכול במסעדה או להזמין הביתה?להזמין הבייתה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעים... קרמבו- המילוי או העוגיה?העוגייה כמובן אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אוכל או קינוחים?קינוחים שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?סלט מיונד אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אוכל של אמא סופגניה או אוזן המן?אוזן המן אבל עם שוקולד מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים צ'יריוס או כריות?כריות במילוי נוגט סלט פירות או סלט ירקות?פירות פחית או בקבוק?פחית אייס תה או אייס קפה? אייס תה לסיום: התפריט המושלם בעיניך?תפריט קינוחיםם!!

oshriti123

New member
יאמייי

פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי זה פיצה? אז איטלקי קולה או ספרייט? תות בננה תה או קפה? שוקו אוכל תימני או מרוקאי? תימני שליטה מסעדה חלבית או בשרית? בשרית
סופלה או סורבה? לא זה ולא זה פטוצ'יני או רביולי?אה? פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? פיצה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? טונה עם מיונז???? איככ פעם ראשונה שאני שומעת את זהה קולה עם או בלי קרח? עם בקיץ בלי בחורף לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? זה עם הקשה מסביב
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף!!!!! שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?תלוי במצברוח...אבל בדרך כלל פיצה
מלצר או מלצרית? מלצרית ארוחת ערב או בוקר? בוקר קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? ירקות דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? עוגיות אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקולטה
קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? וואפל גלידה בגביע או בכוס? בכוס..מהגיבע עד שאני גמיעה לסוף כל הגביא מתפור לי
קוטג' או גבינה לבנה? סקיייי
גבינה פרוסה או גבינה משולשת? כאילו צהובה? פרוסה
חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פטל
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?ממרח שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?אה? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? דברו בעיברית קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד ברורר
סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'פס עוגת גבינה או בראוני'ז? לא זה ולא זה דג דני'ס או סול? סול אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אף פעם לא הייתי במטוס אז בית חולים
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? תלוי אם יש לי כוח ללכת למסעדה או לא
אבלבדרך כלל להזמין...פיצה
אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים אבל לא יותר מדיי
קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגייה אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?שוקו אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא..או פיצה :p סופגניה או אוזן המן? אוזן המןןן כמו של הראל חחחחח מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תות בננה
צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?ירקות פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה?יש אייס תה?!

למרות שאני לא יכולה לאכול כמעט כלום

אל תשאלו, סיפור ארוך... בקיצור - לצרכים רפואיים, אני לא באיזו דיאטה מופרעת מרצוני החופשי. פיצה או המבורגר? פיצה. עם תירס
אייס קפה או מילק שייק? יותר סיכוי למצוא מילקשייק טעים, אז אני אלך עם זה. פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז. אוכל - סיני או איטלקי? הבחירה קשה! אבל אני חושבת שאני נוטה לכיוון איטלקי, דווקא. אה, תלוי במצב הרוח. קולה או ספרייט? קולה. תה או קפה? קפה. אוכל תימני או מרוקאי? אני אשכנזיה לגמרי. אבל אני אוהבת ספנג', אז אני אלך עם המרוקאי. מסעדה חלבית או בשרית? לא משנה. סופלה או סורבה? אני לא בטוחה מה זה מה... פטוצ'יני או רביולי? כנ"ל... פלאפל או שווארמה? שווארמה. בורקס גבינה או תפו"א? תפוח אדמה. סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה
טונה עם או בלי מיונז? לא אוהבת טונה. קולה עם או בלי קרח? בדרך כלל עם. לחם - כפרי, לבן, סובין (או סוג אחר..)? אוי, אל תשאלו. עכשיו אני אוכלת לחם 100% שיפון, וזה טעים! מרק - עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? מהמבחר הזה, עדשים. שוקו או מוקה? שוקו
מסעדה או 'פאסט פוד'? תלוי במצב הרוח. מלצר או מלצרית? אה, לא משנה לי. ארוחת ערב או בוקר? הן אותו הדבר אצלי. קרטיב או ארטיק? ארטיק. סלט - יווני או טורקי? העיקר שיהיה בו חלומי
דונאטס או קרואסון? קרואסון. סחטיש על האיות
עוגות או עוגיות? האם זה באמת משנה? אורז, קוסקוס או פירה? אורז. עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו. מאכלים - מתוקים או מלוחים? אין עדיפות. העיקר שיהיה טעם. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שוויצרי. קולה - דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל או דיאט. קוקה קולה או פפסי? קולה. פאנקייק או וואפל? שניהם
גלידה בגביע או בכוס? אם זה עם סירופ שוקולד, אז בכוס. קוטג' או גבינה לבנה? קוטג', עד התקופה הזאת בשנה שהוא מחמיץ מהרגע ששמים אותו בעגלה בסופר עד שאוכלים אותו בערב, ואז אני עוברת לגבינה לבנה. גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה. למרות שפעם ממש ממש אהבתי משולשת. זאת עם הפרה! חומוס או טחינה? חומוס
סודה או מים? מים. גלידה - פיסטוק או מנטה? אף אחד... ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ממרח שוקולד
ריבה או חמאה? אף אחד... שניצל אמיתי או טבעול? אני אוהבת אותם באותה המידה. צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס. חטיף נתקע לי בשיניים בדרך כלל
אבטיח או מלון? שניהם! 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? M&M בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז? בן אנד ג'ריז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? מאלה שטעמתי, אלה הם השוקולד צ'יפס היו יותר טעימות. עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניס. דג דני'ס או סול? אף אחד מהם. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אף פעם לא טעמתי אוכל של בית חולים *טפו טפו*. לאכול במסעדה או להזמין הביתה? במסעדה. אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? אני לא עונה על זה, זה מעציב אותי מדי. קרמבו - המילוי או העוגיה? שניהם! אי אפשר להפריד בין הקרמבו לעוגייה. אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? שוקו! הכי טעים שוקו! למה אין שוקו באף מקום, אלא רק בבתי הקפה ואז זה עולה פי 2?! *מתוסכלת* אוכל או קינוחים? אין לי עדיפות. שקדי מרק או קרוטונים? אוי, קרוטונים. המון זמן לא אכלתי קרוטונים. אבל שקדי מרק...
אי אפשר בלי. סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז. אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה, בדרך כלל. סופגניה או אוזן המן? ספנג'
מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? המון זמן גם לא שתיתי מיץ ענבים, עכשיו כשאני חושבת על זה. אני אלך על תפוזים. צ'יריוס או כריות? כריות. סלט פירות או סלט ירקות? פירות. פחית או בקבוק? בקבוק. הכי טוב בקבוק. ככה לא חייבים לשתות הכל בשלוק אחד. אייס תה או אייס קפה? אייס קפה. לסיום: התפריט המושלם בעיניך? או, זה קשה. אני רק יודעת שהוא יכלול תפוחי אדמה אפויים, בייקון, אבטיח+מלון ועוד תפוחי אדמה אפויים

sisty

New member
../images/Emo94.gif

פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? מילק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? עגבניות אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? תימני מסעדה חלבית או בשרית? חלבית [אני צמחונית] סופלה או סורבה? סופלה וסורבה פטוצ'יני או רביולי? ניוקיס פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? תפוא סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? בכלל לא טונה קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? רגיל חחח מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עגבניות שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מזון מהיר מלצר או מלצרית? חחחחח מה זה משנה ארוחת ערב או בוקר? בוקרר קרטיב או ארטיק? שניהםםם סלט- יווני או טורקי? מה זה משנההה דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? שניהםםם אורז, קוסקוס או פירה? פירההה ואורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?
חחח מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגילללל קוקה קולה או פפסי? קוקה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? כוס קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? ריבת חלב ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? חמאה שניצל אמיתי או טבעול? סויה צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? שניהםםםם 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אמנמז' בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן&ג'רי גלידההה אין לי כח יותרר...חחחח...

NoFaRi1

New member

פיצה או המבורגר? פיצה
אייס קפה או מילק שייק? מילקשייק
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז
אוכל- סיני או איטלקי? סיני
קולה או ספרייט? קולה
תה או קפה? תה. קפה עושה ריח רע
אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי
מסעדה חלבית או בשרית? בשרית
סופלה או סורבה?
פטוצ'יני או רביולי? פטוצ'יני
פלאפל או שווארמה? פלאפל
בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א
סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה
טונה עם או בלי מיונז? בלי
קולה עם או בלי קרח? עם
לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? אממ לחם קל (-B
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עדשים
שוקו או מוקה? מוקה
מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה
מלצר או מלצרית? מלצר
ארוחת ערב או בוקר? ערב
קרטיב או ארטיק? ארטיק P:
סלט- יווני או טורקי? יווני
דונאטס או קרואסון? קוראסון
עוגות או עוגיות? עוגיות
אורז, קוסקוס או פירה? פירה
עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו
מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים
שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שויצרי
קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט
קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה
פאנקייק או וואפל? פאנקייק
גלידה בגביע או בכוס? גביע. יותר לאכול
קוטג' או גבינה לבנה? קוטג'
גבינה פרוסה או גבינה משולשת? משולשת
חומוס או טחינה? חומוס
סודה או מים? מים
גלידה- פיסטוק או מנטה? מנטה
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד
ריבה או חמאה? ריבה
שניצל אמיתי או טבעול? טבעול
צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס
אבטיח או מלון? אבטיח
'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?
בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד!
סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד
עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? מילוי שוקולד
עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז
דג דני'ס או סול? לוידעת :/
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס!
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה
אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? בריא ומשעמם
קרמבו- המילוי או העוגיה? קרמבו
אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה
אוכל או קינוחים? קינוחים
שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים
סלט חצילים או סלט מיונז? חצילים
אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מממ שניהם בסדר =]
סופגניה או אוזן המן? אוזן המן
מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים
צ'יריוס או כריות? כריות!
סלט פירות או סלט ירקות? פירות
פחית או בקבוק? פחית
אייס תה או אייס קפה? קפה. יש כזה דבר אייס תה?
לסיום: התפריט המושלם בעיניך? אמממ... וואו... לוידעת :/ משהו עם גלידה בסוף

תשובותתתת יפיםםםם ויפותתתתת

פיצה או המבורגר? פיצה. אייס קפה או מילק שייק?מילקשייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?לאדעת... אוכל- סיני או איטלקי?סיניי (איטלקי זה יענו פיצה?) קולה או ספרייט?קולה וספריט תה או קפה? שתיהם לא.עם תה עם נענע אז תה ועם זה נסקפה אז ברור שנסקפה אוכל תימני או מרוקאי?ג'חנון?! מופלטה? לאדעת... מסעדה חלבית או בשרית?חלבית בבוקר,צהרים&ערב=>בשרית. סופלה או סורבה?אה?? פטוצ'יני או רביולי?אה? פלאפל או שווארמה?שווארמה בורקס גבינה או תפו"א?גבינההה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?מממ לאדעת. טונה עם או בלי מיונז?עםם קולה עם או בלי קרח?עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?שחור מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עוף. שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?ממ מסעדה. מלצר או מלצרית?מלצרית( זה לא אומר כלום,כן?!!?) ארוחת ערב או בוקר?בוקר. קרטיב או ארטיק?ארטיקקקק סלט- יווני או טורקי?לאדעת דונאטס או קרואסון?קוראסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה?פירה. עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוק שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה פאנקייק או וואפל?וואייי פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? כוס קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוקקקק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולדדדדדד ריבה או חמאה?חמאהה שניצל אמיתי או טבעול?טבעול+תירס צ'יפס או חטיף צ'יפס? שתיהםםםםםםם רולזזזז אבטיח או מלון?אבטיחחחחחחחחח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?חמאה סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל (על לחם מטוגן) שוקולד-על פאנקייק. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שתיהם עוגת גבינה או בראוני'ז?גבינה דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מממממ לאכול במסעדה או להזמין הביתה?תלוי מתי ועם מייי אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה?מילוי+שוקולדד אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס וניל אוכל או קינוחים?קינוחים שקדי מרק או קרוטונים?---------------- סלט חצילים או סלט מיונז?חצילים אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?מסעדה סופגניה או אוזן המן?אאאאאא הייתם חייבים להזכיר?! מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים צ'יריוס או כריות?כריות רולזזזזזז סלט פירות או סלט ירקות?לאדעת פחית או בקבוק?פחית אייס תה או אייס קפה?קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך? גלידהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה+עוגההההההההההה+אוזן המןן+וואפחל (שמנה,הא?)

למעלה