שאלון אארוווךךךךך

iLoveIvri

New member
תשובות, למרות שלא נראה לי שמישהו

יקרא..: שם: הדר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם האמצעי שלי, רוז, הוא ע"ש סבתא שלי ז"ל. מיקום: ראשון לציון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? תשאלו את ההורים שלי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם חברה שלי שגם לה קוראים הדר.. חחח אני אוהבת את השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מבחינת שם חיבה או שסתם אנשים טמבלים? יש הרבה שכותבים הדר עם א' ושמות חיבה מוזרים יש הרבה. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן תאריך לידה: 19.4 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 4
כיתה: ח' מצבך החברתי: מצב סבבה, לא חסרות לי חברות, אבל אני לא בראש הסולם כי שם נמצאות הפרחות ואני לא מתה עליהן. למה את/ה בפורום? המטרה הראשונית הייתה לדעת יותר על עברי אבל הכרתי פה אנשים חמודים ביותר אז נשארתי, בלי לקבל הרבה מידע חחחח... גובה: 1.60 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי לא היה לי שם ורציתי לכתוב בפורום הזה אז חירטשתי iloveivri, קיטשי אבל נכון. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רוק ישראלי, ערוץ 24. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? תלמידה זה נקרא? יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, 3 מילים בצרפתית מהבית ספר, ובגלל אבא שלי אני מבינה ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו:
האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני לא אוהבת מחמאות.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "הילדה חסרת המזל"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? בערך האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? יש לי הרבה קטעים כאלה. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אושר של אנשים אחרים.. (וכן, יש לי נטייה להידפק בסוף מרוב שאני לא חושבת על עצמי מספיק
) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן, למרות שהיה לי קשה להתחבר עם עצמי כי אני לא כזו חברותית.. בעצם.. תלוי למי. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כל מיני האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?
מה החוזק הכי גדול שלך?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת... אולי מראה חיצוני.. כי את האופי שלי אני אוהבת .. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? 99999999999 דברים שאני מתחרטת עליהם. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהחיים בזבל
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים ומה הכי פחות אוהב? כמעט הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כרגע לא, אבל בכללי כן. מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? תלוי מי ישן עם בובות פרווה? לפעמים יוצא לטיול בגשם? כןכןכן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לאאא צביעות זה דבר מגעיל נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן, באוטו של אבא
אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? בטעות יצאת מהמדינה? בתור תיירת אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? חטפתי אבל החזרתי ומי שיצא ב"הפסד" זו הילדה שחשבה שיש לה זכות לתת לי מכות בגלל שהיא פרחה ויום אחרי היא באה לבית ספר עם 5 פלסטרים על כל יד (בגלל הנזק שאני עשיתי לה, כמובן.. אה ואני יצאתי בלי פגע). החטפת מכות למישהו? ע"ע שאלה קודמת התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן, הרבה פעמים, ובמקרה גם אתמול. לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? חחחחח כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן עם ידיד ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? חחחחחח שימי תבורי נחשב?
הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? חחחח לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן, אין לי כזה.. באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אף פעם כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? חברה, דנה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? דנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שירה, וידיד- שקדושששש הכי מעט זמן? ידיד- אלעד הכי מצחיק? דנה הכי קרוב? דנה הכי מוזר? אני הכי חכם? שירה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
הכי נחמד? שירה הזמר הכי טוב? אני הכי רועש? סוניה, אלה, דנה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליאור, חברה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דנה ושקד על מי אתה סומך הכי הרבה? דנה מי מקשיב לבעיות שלך? דנה עם מי אתה רב הכי הרבה? עם כולם
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שירה האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת.. תגידו לי אתם.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אלה, ירדן (השמות שהזכרתי עד עכשיו אומרים לכם משהו?) שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? דנה ששבר את הלב שלך? זה היה מזמן.. מתן.. שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? סוניה שראית? אתמול במדורה ראיתי הרבה חברים שלי מה אתה לובש כרגע? גופיה בצבע תכלת ומכנס כחול באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת.. חחח איזה ספר אתה קורא? לא קוראת ספרים כמעט חוץ מספרי לימוד של הבית ספר.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני יכולה לקצר למילה 1: מוזר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.. ערוץ 24
זהו.. אה, נ.ב- צירפתי לפה תמונה שלי עם חברתי הבובה.. אני השטן

להלה

אמרת לי להגיב? הנה הגבתי. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה חחח סתם הדרוש מה המצב? את שרה יפה!!!!!!

טוב נווו.. משעמם

שם: זהר מנדל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן... על שם סבתא של אמא.. זהרה מיקום: רמה"ש האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? רוי... או תומר... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שירה.. או ליה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה פעם אחרונה שבדקתי סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית פעם אחרונה שבדקתי רווק? אם לא, רוצה להיות? יאפפפפ תאריך לידה: 07.06.1987 גיל: 17.... יא עצלנים לא יכולים לחשב לבד.. גיל שהיית רוצה להיות: אמממ.. הגיל שלי אחרי הבגרויות כיתה: י"א מצבך החברתי: ????? חנונית היסטרית!!!!! למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את האנשים... אהה.. ואת עברי.. גובה: 1.70 צבע עיניים: חום ירוק אוהב אותו? נחמד.. יאללה נעביר צבע שער: שטני כהה אוהב אותו? בערך.. חבל שהוא לא יותר בהיר צבע אהוב: כתום!!
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה השם שלי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אממ.. קוראת ביוני בלוך ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית.. רק בידיים.. חיות מחמד? אח שלי הגדול מה העבודה שלך? מזכירה רפואית... לוטס אוף מאני! יש פירסינג קעקועים? לא.. בתקווה לקעקוע... אובססיות? מוסיקה התמכרויות: מוסיקה איזה שפות אתה דובר: עברית, אנגלית, טיפה ספרדית וטיפה מרוקאית ציטוט מועדף/ מוטו: כולם מתים.. השאלה היא מי חי האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן! אבל הם סוד!! אתה שונא את עצמך? לא.. טוב לי האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? למה לא.. יש לך הרגלים רעים? כן... לערבב את המילקי במקום לאכול בשכבות איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי אף קטן ושיער יפה.. בעעע אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים יפים..
מה הפחד הגדול ביותר שלך? נחשים!!! אתה יודע לשיר? רק במקלחת.. מה אני נראית לכם סיוון??
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא ממש... האם אתה מתבודד? לא ממש.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? החברים והמשפחה.. ואהבה.. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן.. האם אתה פועל בפזיזות? תמיד!! יותר מדי!! האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן שאני לא חושבת לפני שאני עושה... האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה!! מאוד!! יש לך יומן/ ג'ורנל? לא.. מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני פוגעת באנשים כי אני פזיזה נורא.. מה החוזק הכי גדול שלך? שאני עומדת על שלי.. מאווד עקשנית אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יותר בטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם קשים אבל ברור לי שאני ברת מזל מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תהיה נחמד לכל מי שאתה פוגש.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ.. וואו... פנים.. ומה הכי פחות אוהב? רגליים ובטן... בעעע אתה חושב שאתה נראה טוב? סביר יש לך ביטחון עצמי? סביר לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אממ.. מושו!!! האם אתה: מעשן? הפסקתי!! שבוע ויומיים!!! על סמים? לא קורא עיתון? חייבת בשביל המגמה שלי... נושי! תקשורת רולז!! מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן.. אמא מתעצבנת על זה.. ישן עם בובות פרווה? לא בימינו.. יוצא לטיול בגשם? ברור!!! ואז אני חולה אבל זה כיף.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא.. זה נורא צבוע נוהג? אוהב לנסוע מהר? בלי רשיון.. מתחילה עוד חודש ללמוד!! אוהב את הקול שלך? לא.. הוא ממש צעקני!! האם אי פעם: פגעת בעצמך? אממ.. זה שאני נתקעת בדברים המוון נחשב? יצאת מהמדינה? יאפ.. 4 פעמים אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן.. חמאת בוטנים וריבה.. וקניידלך עם שוקולד השחר.. יאמי!! היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כשהיית קטנה... לעשר דקות וחזרתי כי שעמם בחוץ שחקת "strip poker"?
חטפת מכות? יאפפפפ החטפת מכות למישהו? כן.. התחילו איתך? כן..."תגידי זה כאב? שנפלת מגן עדן?"
היית על במה?. כן.. ישנת מחוץ לבית? המווון חשבת על התאבדות? לא שזכור לי נשארת ער כל הלילה? יאפפפפ לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? אמממ.. עד שלוש בבוקר נחשב? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? יאפ.. בפולין עם ידיד שלי ישנת כל היום? יאפ.. עם ידיד שלי גם.. הרגת מישהו? נמלים בלבד
חשבת שאתה משתגע? כל הזמן נישקת מישהו מאותו מין? חברות שלי... לא רציני בגדו בך? חברה שלי היה לך חלום שהתגשם? אממ.. לא שזכור לי עברת על החוק? אממ.. רק עם אלכוהול פגשת מישהו מפורסם? יאפ.. את עברי ועוד אומנים ישראליים רק הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? נמלים נמלים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן..
גנבת משהו? לא.. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא.. היתה לך התמוטטות עצבים?. המממווון קפצת בנג'י? הלוואי!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן שאני נופלת במדרגות האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? לא קרובים אבל כן מי החבר הכי טוב שלך? שירה.. וממין זכר- תום מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שירה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות קשוב למי שסביבך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שני עפרונות קופצים בנג'י.. אבל מה אכפת לקיפוד הוא לא מעשן!!
מי החבר שלך? חסוי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ.. מעין אבל אני לא בקשר איתה יותר.. אז עופרי.. הכי מעט זמן? אממ. דורון הכי מצחיק? תום הכי קרוב? שירה הכי מוזר? תום הכי חכם? יאיר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? תום הכי נחמד? שירה ומיכל הזמר הכי טוב? מיכל הכי רועש? טל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דורון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שירה ותום על מי אתה סומך הכי הרבה? שירה מי מקשיב לבעיות שלך? שירה.. ותום.. ויאיר.. ודורון.. אני לא סותמת את הפה.. עם מי אתה רב הכי הרבה? תום האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? מממממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? יותר מדי בקלות בבית של מי היית אחרון? של תום האם החברים שלך מכירים אותך? יאפ האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אממ.. חצי חצי.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תשאלו אותם לא אותי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אממ. אח שלי.. שצחקת עליו? אממ.. שירה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? חסוי שאיכזב אותך? חסוי שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? דורון שראית איתו סרט? שירה שדיברת איתו בטלפון? טל שראית? אממ.. תום ושירה מה אתה לובש כרגע? בגדים.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?מכסה את הפה כי אני משתעלת איזה ספר אתה קורא? היסטוריה למגן.. בעעע מה יש על הפד לעכבר שלך? ציורים שלי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוווד חולה ומאווד משועממת בעע האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא אני בעבודה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כנ"ל האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? הלוואי..

עונה

שם: שיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אחותי מאוד אהבה את סמדר שיר כשהיא הייתה קטנה אז זה נבע משם מיקום: רעננה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שיר זה יכול להיות גם שם של בן אז למה להסתבך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא רוצה להחליף שם האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן |בוז| אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חחחחח יס הוא די תקוע. אני אשאר רק שיר כמו מדונה מין: נקבה (דה) סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? יס אם לא, רוצה להיות? אני כן ואני לא רוצה להיות תאריך לידה: 24.7.86 גיל: כמעט 18 גיל שהיית רוצה להיות: מה שעכשיו זה בסדר כיתה: י"ב מצבך החברתי: הא? למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את המוזיקה של עברי גובה: 1.60 וקצת צבע עיניים: חום אוהב אותו? אפשר כחול? צבע שער: אדום כרגע אוהב אותו? אם צבעתי אותו לצבע הזה אז כנראה שכן צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה גם הניק שלי באייסי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רד הוט צ'ילי פפרס-896 ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה, באפי מה העבודה שלך? בייביסיטר לפעמים
יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא חושבת התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: I never met a foob I didn't like, aspecially with mushroom gravy. האם אתה חי את הרגע? אני מקווה יש לך סודות? כמובן אתה שונא את עצמך? כרגע לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא מיוחד (זתומרת- מכוער, בלתי קריא) יש לך הרגלים רעים? אני מניחה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לוידעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? 'שיר-הסרט' מה הפחד הגדול ביותר שלך? אין כרגע נראה לי אתה יודע לשיר? לא ממש האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להתקבל לרפואה. אחרי זה נחשוב על השאר אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? כמעט ולא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני מניחה האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כשהייתי קטנה היה. לא התמדתי, אז זה הפסיק מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד מה החוזק הכי גדול שלך? לאחרונה חברה אמרה לי שאני נותנת עצות טובות- אולי זה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? קצת מפחיתה מרמת העצלנות שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אכן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא משהו גדול אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו את הרגעים היפים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? don't eat yellow snow. סתם. שאם מתמידים- מצליחים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את האף שלי ומה הכי פחות אוהב? כל השאר
אתה חושב שאתה נראה טוב? לעיתים. תלוי מה המצברוח שלי יש לך ביטחון עצמי? בערך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סופר וומן!!! לא... אין לי שמץ האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כמעט ולא מתפלל? לעיתים רחוקות הולך לבית כנסת? מידי פעם ביום כיפור מדבר עם זרים? תלוי איפה אני ישן עם בובות פרווה? כן! דוני הברווז השולט שלי יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? אני מניחה האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא נראה לי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא חושבת התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כולנו חושבים מידי פעם, לא? אבל אין מצב שהייתי מבצעת נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לאאא חשבת שאתה משתגע? יש מצב נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי נחשב..? בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אולי עברתי פעם ברמזור אדום פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? ג'וקים!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? בקטנה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא כ"כ בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לוידעת בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן, למה לא בפיות? מממם לא חושבת במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. מה יש להפסיד? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נגיד בדת מאורגנת? ביהדות(?) אתה חושב שלאלוהים יש מין? היא אישה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן (?) יש לך חברים הומואים/לסביות? אני חושבת מי החבר הכי טוב שלך? כרגע יש כמה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אני בדר"כ זאתי עם העצות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בא לי שניצל מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יעל ד. הכי מעט זמן? יש הרבה שבאו ביחד אז אין ממש אחד חדש הכי מצחיק? יעל ב. הכי קרוב? יש כמה הכי מוזר? יעל ב.! הכי חכם? דיזן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יעל ד. הכי נחמד? כולם מאמי הזמר הכי טוב? עדי הכי רועש? עדי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דיזן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני לא ממש אוהבת טלפונים. אבל אני מניחה שדיזן (תרגישי מכובדת!!) על מי אתה סומך הכי הרבה? על כולם מי מקשיב לבעיות שלך? אני בדר"כ נוטה לשמור לעצמי בעיות גדולות. ככה אני. עם מי אתה רב הכי הרבה? לי ר. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? דיזן האם החברים שלך מכירים אותך? די האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לוידעת. אולי חלקם. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא רוצה להרוג אף אחד שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? עדי ששבר את הלב שלך? סוד שאיכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? שוב סוד ששימח אותך? הרבה אנשים שראית איתו סרט? דיזן והילה שדיברת איתו בטלפון? אולי עדי שראית? חחחחח די! נמאס לי לכתוב דיזן! מה אתה לובש כרגע? סתם בגדים של בית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל אחת עם הרגל השניה. סתם יושבת מוזר איזה ספר אתה קורא? לא קוראת עכשיו מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: יש לי בחילה ממש מגעילה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא. דיברתי עם יעל א. לפני דקה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא נגמרררררררר

דה ז'ה וו ../images/Emo98.gif

שם:
דנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
לא מיקום:
איזור חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך?
לא :)) אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?
אין לי מושג.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?
לא יודעת :) האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
לא.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
לא מין:
נקבה חחחח סטרייט/גיי/ביי:
רווק?
כן... אם לא, רוצה להיות?
לא תאריך לידה:
10.4 גיל:
18 גיל שהיית רוצה להיות:
18 חחח כיתה:
י"ב מצבך החברתי:
מה איתו? למה את/ה בפורום?
למה לא? גובה:
1.65 צבע עיניים:
חום אוהב אותו?
כן צבע שער:
חום אוהב אותו?
כן צבע אהוב:
שחור, כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז?
משפט משיר של אביב גפן פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:
אביב גפן, ריטה, זיהוי שירים וכו' ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):
ימנית חיות מחמד?
תוכיה מה העבודה שלך?
אין יש פירסינג
כן, בפיטמה קעקועים?
אין אובססיות?
אין התמכרויות
אין איזה שפות אתה דובר.
עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו:
אין האם אתה חי את הרגע?
משתדלת.. יש לך סודות?
למי אין? אתה שונא את עצמך?
לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
לא יש לך הרגלים רעים?
יש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו
שאלה טובה מה הפחד הגדול ביותר שלך?
מוות אתה יודע לשיר?
במקלחת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
לא האם אתה מתבודד?
לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
המשפחה שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?
כן האם אתה פועל בפזיזות?
לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
יש האם אתה פסיבי או פעיל?
פעיל חחח יש לך יומן/ ג'ורנל?
כן מה החולשה הכי גדולה שלך?
מה החוזק הכי גדול שלך?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?
מה לא אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
לא תמיד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
יכלו להיות יותר טובים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
לא יודעת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?
ת'שיער שלי ומה הכי פחות אוהב?
כל השאר חחחח אתה חושב שאתה נראה טוב?
לא יש לך ביטחון עצמי?
כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
ארתור? חחחחח האם אתה: מעשן?
לא על סמים?
לא קורא עיתון?
כן מתפלל?
בין היתר הולך לבית כנסת?
לא מדבר עם זרים?
גם ישן עם בובות פרווה?
לא יוצא לטיול בגשם?
לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
לא נוהג?
כן אוהב לנסוע מהר?
כן אוהב את הקול שלך?
כן האם אי פעם: פגעת בעצמך?
פיזית? לא יצאת מהמדינה?
כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
לא היית מאוהב?
כן היית על סמים?
לא שחית בעירום?
כן היה לך מקרה חירום רפואי?
כן עברת ניתוח?
כן ברחת מהבית?
לא שחקת "strip poker"?
כן חטפת מכות?
בגן החטפת מכות למישהו?
בגן התחילו איתך?
כן היית על במה?.
כן ישנת מחוץ לבית?
כן חשבת על התאבדות?
כן נשארת ער כל הלילה?
כן לא אכלת יום שלם?
כן דיברת בטלפון כל הלילה?
כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
כן ישנת כל היום?
כן הרגת מישהו?
לא חשבת שאתה משתגע?
כן נישקת מישהו מאותו מין?
כן בגדו בך?
כן היה לך חלום שהתגשם?
כן עברת על החוק?
כן פגשת מישהו מפורסם?
כן הרגת חיה בטעות?
בטעות הרגת חיה בכוונה?
לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
לא גנבת משהו?
לא היית ברדיו/ טלוויזיה?
כן היתה לך התמוטטות עצבים?.
לא קפצת בנג'י?
לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
כן המשך

המשך ../images/Emo26.gif

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
כן בקסם?
לא באלוהים?
לא יודעת בשטן?
לא בסנטה קלאוס?
כן ברוחות?
לא בפיות?
כן ולא במזל?
כן באהבה ממבט ראשון?
כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
מה? במכשפות?
לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
כן בדת מאורגנת?
לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?
אלוהים היא אישה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
לאדמה יש לך חברים הומואים/לסביות?
כן מי החבר הכי טוב שלך
יש כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?
מור,הילה,נטלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?
לנתק קשר עם איזו מישהי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
מה? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?
מור הכי מעט זמן?
נטלי הכי מצחיק?
הילה הכי קרוב?
מור רעות נטלי הילה הכי מוזר?
שרה הכי חכם?
מור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
עדי הכי נחמד?
כולם הזמר הכי טוב?
ליטל הכי רועש?
ליטל!!!!!!! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אמממממממממממממממממממממממ... אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?
נטלי והילה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?
מור על מי אתה סומך הכי הרבה?
על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך?
מור נטלי הילה מעיין ושושה עם מי אתה רב הכי הרבה?
לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות?
ממש לא בבית של מי היית אחרון?
מור האם החברים שלך מכירים אותך?
כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
זה לא משנה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:
לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
מיטל שצחקת עליו?
שרה שהלכת איתו לקניות?
הילה ששבר את הלב שלך?
שי שאיכזב אותך?
שי שגרם לך לבכות?
שי ששימח אותך?
נטלי שראית איתו סרט?
אחותי שדיברת איתו בטלפון?
מור שראית?
אחותי מה אתה לובש כרגע?
ג'ינס וחולצה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
מה? איזה ספר אתה קורא?
לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?
כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:
השאלות האלה מעצבנות מאד מאד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?
כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?
לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?
כן. אביב גפן/זוהרים

J e w l

New member
עונה

שם: יוליה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: בת ים האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מיכאל ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אני אוהבתא ת שמי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, כולם קוראים לי "יולי" אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 10 לינואר 1984 גיל: 20 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: שנה ב מצבך החברתי: מלכת הכתה
למה את/ה בפורום? כי תומר פה גובה: 165 צבע עיניים: חומות אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: תכלת למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני פלצנית פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: "off topic", "בנים בלבד" וכד'. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד? אין(בינתים) מה העבודה שלך? פולנית במשרה מלאה יש פירסינג לא קעקועים? גם לא אובססיות? תמיד התמכרויות לא איזה שפות אתה דובר. רוסית, עברית, אנגלית, אוקראינית, סורג'יק (ערבוב של רוסית ואוקראינית בערי הגבול). ציטוט מועדף/ מוטו: "ואהבת לרעך כמוך" האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזו חמודה את!" אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו "אי"א - אופטימיים יתר אנונימיים" מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? משתדלת שלא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ילדותיות יתר האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? מתקופה לתקופה מה החולשה הכי גדולה שלך? דמעות של אחרים מה החוזק הכי גדול שלך? אמונה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לחשוב לפני שאני מדברת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות פרה-פרה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שהוא פרופורציונאלי ומה הכי פחות אוהב? שהוא פרופורציונאלי יחסית לציורי הרנסאנס
אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? דידי מ"המעבדה של דקסטר" האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? כן הולך לבית כנסת? לעיתים נדירות מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כבר לא יוצא לטיול בגשם? כמעט ולא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן
אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?ב"ה לא עברת ניתוח? ב"ה לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? לא הייתי אומרת החטפתי מכות...כמה כאפות חלשות בעורף
התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אני בטוחה שכן, רק לא זוכרת מתי ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן *בושה ונכלמת* גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן
בשטן?זה בא בחבילה אחת בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן ולא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? חזרה לפה יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך נטלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תהיי את מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "מו" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נטלי, הילה, שילה הכי מעט זמן? מילר הכי מצחיק? מילר הכי קרוב? נטלי, הילה, שילה, תומר, אודי הכי מוזר? מילר הכי חכם? הילה ותומר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? תומר הכי נחמד? הילה הזמר הכי טוב? נטלי הכי רועש? נטלי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? תומר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נטלי על מי אתה סומך הכי הרבה? הקב"ה מי מקשיב לבעיות שלך?כל מי שלא מספיק מהיר לברוח ממני
עם מי אתה רב הכי הרבה? מילר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? נטלי האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תלוי מי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני שצחקת עליו?מילר שהלכת איתו לקניות?אמא ששבר את הלב שלך? שלי שאיכזב אותך? אודי שגרם לך לבכות? אודי ששימח אותך? תומר שראית איתו סרט? הילה, עינב, שלי, שמעון שדיברת איתו בטלפון? המרצה שלי שראית? ההורים שלי מה אתה לובש כרגע? חולצת הטירונות שלי ומכנס טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? המקלדת איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר 5 מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום, כחול לחלוטין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כל כך צריכה חיבוק חזק האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא זהו? לא כזה אורך...

יוליייייייייי אני מאוהבת בך!!!!!

לא במת !! את כל פעם עושה לי את זה !!! אוף איתך !!

blue pill

New member
טוב, נו....

שם: אלי/סשה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם שני הסבים שלי מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? בטח, אני אקרא לה אלי.... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודע, משהו רוסי.... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליף עם אף אחד... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא, אבל שם המשפחה משובש כל הזמן... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא, שם המשפחה שלי קיים כבר איזה מיליון דורות.... מין: זכר רווק? כן...
תאריך לידה: 14.2.86 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות: 14-15 כיתה: סיימתי י"ב מצבך החברתי: מה?? כאילו... יש לי די המון חברים, אם לזה הכוונה.... למה את/ה בפורום? כי אני אוהב את עברי, וכי אני מכור לפורומים.... גובה: בערך 1.80 צבע עיניים: נראה לי כחול אוהב אותו? כן צבע שער: שטני אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול מטאלי וסגול עמוק למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי הכינוי הזה אומר הרבה דברים עלי.... אבל זה נשאר איתי.... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: טראנס, מזרחית, יוונית, סמים קלים, תמיכה נפשית לצעירים, ועוד שניים.... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? סבתא מה העבודה שלך? לנקות את המדרגות בבית הישן פעם בשבוע יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? גלי התמכרויות? פורומים איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, רוסית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: לא עולה לי בראש עכשיו האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? היה לי אחד, אבל סיפרתי אותו לדי הרבה אנשים (למרות שזה עדיין סוד לכל השאר) אתה שונא את עצמך? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אתה חכם, אתה כשרוני, אתה כלי אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? total eclipse מה הפחד הגדול ביותר שלך? שלא יצא ממני כלום... אתה יודע לשיר? לא יודע, צריך לבדוק... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא, זה הדבר שהכי פחות מתאים לי... האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונא הכל בעצמי האם אתה פסיבי או פעיל? זה תלוי בנסיבות ובאנשים יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מממ... לא יודע... מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בטח, המון דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחשוב על אחרים, ורק אז על עצמך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני אחשוב על זה האם אתה: מעשן? כן קורא עיתון? פעמיים בחודש מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן, זה הכי כיף... ישן עם בובות פרווה? לא, למרות שיש לי שתיים יוצא לטיול בגשם? כן, אני ממש אוהב את זה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא, למה שאני אדבר איתם אם אני שונא אותם?? נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? הוא רגיל... האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? נסעתי לחו"ל- כן, רציתי לעזוב/עזבתי- לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי היית מאוהב? כן היית על סמים? כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? במסיבת הסיום של כיתה ו' ישנת מחוץ לבית? כן, הייתה תקופה שהייתי ישן מחוץ לבית יותר מאשר בבית חשבת על התאבדות? כן, ה-מ-ו-ן פעמים... נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? פעם הייתי חולה, והיה יום שאכלתי בו קציצה אחת דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? יתושים חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בצורה רצינית- לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? אם זה נחשב, אז פגשתי באמצע קרחון בנורבגיה את ניסים משעל הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? רק חרקים מציקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי שלא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא, אבל פעם עלו לשידור מהפלאפון שלי היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? לא יודע בשטן? אם יש אלוהים, יש גם שטן בסנטה קלאוס? לא, מאז שראיתי את ההורים שלי שמים את המתנות של סנטה מתחת לעץ (כן, פעם כל הדברים האלה היו אצלנו) ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן, למרות שזה אף פעם לא מתגשם באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? עזבו אותי בשקט... אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? טולצ'ין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הרבה אנשיפ יודעים עלי הכל, אני לא בנאדם שמסתיר דברים על עצמו (חוץ מסוד אחד, שגם אותו די הרבה יודעים) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אין לי מושג מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא עולה לי כלום מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? איליה, לביא, מרתה (כל החיים) הכי מעט זמן? ארם הכי מצחיק? טולצ'ין הכי קרוב? טולצ'ין הכי מוזר? ארם הכי חכם? יש כמה... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מיקי, דני (ז"ל) הכי נחמד? כולם נחמדים הזמר הכי טוב? נושי!
הכי רועש? חברים שלי לא כ"כ רועשים... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רפי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טולצ'ין על מי אתה סומך הכי הרבה? על הרבה מהחברים שלי מי מקשיב לבעיות שלך? רוב החברים, ובגלל זה אני מת עליהם עם מי אתה רב הכי הרבה? טולצ'ין האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא, כמעט אף פעם לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? טולצ'ין האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה יהיה נחמד... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את עצמי שצחקת עליו? נראה לי שעל יואל שהלכת איתו לקניות? טולצ'ין או לובה ששבר את הלב שלך? אף פעם לא שברו לי את הלב שאיכזב אותך? טולצ'ין שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? נושי שראית איתו סרט? עם כמה חברים שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי התקשרה אלי לפני כמה דקות שראית? אבא, כשהוא בא הביתה ובא להגיד לי שלום מה אתה לובש כרגע? חולצה כחולה, טריינינג אפור ונעלי בית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במותן איזה ספר אתה קורא? לא קורא עכשיו מה יש על הפד לעכבר שלך? ציור של עכברים, שעושים פיקניק תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בעע, אין לי כוח לכלום.... האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן, talamasca - cancer

Dizen

New member
לא רוצה ללמוד לפיזיקה../images/Emo26.gif

שם: יעל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? שם שני, לילי, על שם סבתא של אבא מיקום: רעננה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יובל (?) ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שלי זה בסדר, תודה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אף אחד לא קורא לי בשם שלי
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חחחח נראה לי אין ברירה... מין: נ סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? יס אם לא, רוצה להיות? אני כן, ובסדר לי עם זה תאריך לידה: 6.3.86 גיל: 18 גיל שהיית רוצה להיות: 18 זה טוב כיתה: י"ב מצבך החברתי: הא? למה את/ה בפורום? אוהבת את עברי (מפתיע משהו...) גובה: 166 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: חום כהה אוהב אותו? ככה ככה צבע אהוב: סגול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי ככה קוראים לי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: "מתגייסים" בעיקר ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? היה מה העבודה שלך? אין יש פירסינג: לא קעקועים? לא אובססיות? קוויר התמכרויות: קוויר. ואינטרנט איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: some asshole told me that if you believe in something strongly enough, you have to be willing to sacrifice everything האם אתה חי את הרגע? מקווה יש לך סודות? אכן אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא נחמד יש לך הרגלים רעים? יס איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חכמה. לרוב, הם טועים אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו בחיים לא הייתי נותנת למישהו לעשות דבר כזה. אני מול מצלמה?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? וואלה, אני חושבת על זה כבר שעה ואני לא יודעת לתאר את זה אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? מדי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לחיות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אני מניחה שכן האם אתה פועל בפזיזות? בדרך כלל לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית בד"כ יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? קוויר/שוקולד מה החוזק הכי גדול שלך? אין לי מושג אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מעיפה את הביישנות ל*** אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לרוב יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא משהו רציני אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תודה לאל, כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לכל דבר יש את הזמן שלו והקצב שלו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? כל השאר אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? אממם... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? ביום כיפור מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כןןן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? מתוך נימוס נוהג? כן
אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא במיוחד... האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? נופ שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? יס היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן, אף פעם לא הגיע לרממה של לבצע את זה נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? קורה תמיד דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חחח חשבת שאתה משתגע? חושבת ככה ברגעים אלו ממש נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? קורה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? א-הא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? נופ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות? לא
מי החבר הכי טוב שלך: יעלי ולי ושיר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמממם... לוידעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אמא נותנת הרבה עצות טובות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי אמר לך שאת לולאה/עוגה עוגה וכו' מי החבר שלך שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הילה הכי מעט זמן? לי הכי מצחיק? דודה הכי קרוב? יעלי הכי מוזר? זדון (
) הכי חכם? כווולם שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כולם קרובים הכי נחמד? שוב- כולם הזמר הכי טוב? עדי
הכי רועש? עדי
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שיר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שיר ולי על מי אתה סומך הכי הרבה? שיר, יעלי ולי (מוטיב חוזר?) מי מקשיב לבעיות שלך? בעיקר לי עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבתי עם מישהו כבר שנים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי בבית של מי היית אחרון? צח האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ממתי זה לא מקובל? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מאיפה לי? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ניוטון/איינשטיין/דה ברויי/קירכהוף/בוהר. אז מה אם כולם מתים! שצחקת עליו? שיר שהלכת איתו לקניות? בטח יעלי ששבר את הלב שלך? אפחד שאיכזב אותך? הילה שגרם לך לבכות?
ששימח אותך? שיר (|הפתעות|) שראית איתו סרט? שיר והילה שדיברת איתו בטלפון? ליאת שראית? יעלי מה אתה לובש כרגע? בוקסר עם טיגר וחולצה עם החומה הסינית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד איזה ספר אתה קורא? "גלים ואופטיקה פיזיקלית" של צבי גלר. זה לא כיף מה יש על הפד לעכבר שלך? גייל
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מאד מאד שונאת פיזיקה! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע גם לא

Dizen

New member
../images/Emo6.gif במשמעות הטובה של המילה../images/Emo70.gif

למעלה