תשובות, למרות שלא נראה לי שמישהו
יקרא..: שם: הדר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם האמצעי שלי, רוז, הוא ע"ש סבתא שלי ז"ל. מיקום: ראשון לציון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? תשאלו את ההורים שלי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם חברה שלי שגם לה קוראים הדר.. חחח אני אוהבת את השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מבחינת שם חיבה או שסתם אנשים טמבלים? יש הרבה שכותבים הדר עם א' ושמות חיבה מוזרים יש הרבה. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן תאריך לידה: 19.4 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 4
כיתה: ח' מצבך החברתי: מצב סבבה, לא חסרות לי חברות, אבל אני לא בראש הסולם כי שם נמצאות הפרחות ואני לא מתה עליהן. למה את/ה בפורום? המטרה הראשונית הייתה לדעת יותר על עברי אבל הכרתי פה אנשים חמודים ביותר אז נשארתי, בלי לקבל הרבה מידע חחחח... גובה: 1.60 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי לא היה לי שם ורציתי לכתוב בפורום הזה אז חירטשתי iloveivri, קיטשי אבל נכון. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רוק ישראלי, ערוץ 24. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? תלמידה זה נקרא? יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, 3 מילים בצרפתית מהבית ספר, ובגלל אבא שלי אני מבינה ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו:
האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני לא אוהבת מחמאות.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "הילדה חסרת המזל"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? בערך האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? יש לי הרבה קטעים כאלה. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אושר של אנשים אחרים.. (וכן, יש לי נטייה להידפק בסוף מרוב שאני לא חושבת על עצמי מספיק
) אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן, למרות שהיה לי קשה להתחבר עם עצמי כי אני לא כזו חברותית.. בעצם.. תלוי למי. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כל מיני האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?
מה החוזק הכי גדול שלך?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת... אולי מראה חיצוני.. כי את האופי שלי אני אוהבת .. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? 99999999999 דברים שאני מתחרטת עליהם. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהחיים בזבל
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים ומה הכי פחות אוהב? כמעט הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כרגע לא, אבל בכללי כן. מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? תלוי מי ישן עם בובות פרווה? לפעמים יוצא לטיול בגשם? כןכןכן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לאאא צביעות זה דבר מגעיל נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן, באוטו של אבא
אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? בטעות יצאת מהמדינה? בתור תיירת אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? חטפתי אבל החזרתי ומי שיצא ב"הפסד" זו הילדה שחשבה שיש לה זכות לתת לי מכות בגלל שהיא פרחה ויום אחרי היא באה לבית ספר עם 5 פלסטרים על כל יד (בגלל הנזק שאני עשיתי לה, כמובן.. אה ואני יצאתי בלי פגע). החטפת מכות למישהו? ע"ע שאלה קודמת התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן, הרבה פעמים, ובמקרה גם אתמול. לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? חחחחח כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן עם ידיד ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? חחחחחח שימי תבורי נחשב?
הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? נמלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? חחחח לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן, אין לי כזה.. באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אף פעם כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? חברה, דנה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? דנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שירה, וידיד- שקדושששש הכי מעט זמן? ידיד- אלעד הכי מצחיק? דנה הכי קרוב? דנה הכי מוזר? אני הכי חכם? שירה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
הכי נחמד? שירה הזמר הכי טוב? אני הכי רועש? סוניה, אלה, דנה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליאור, חברה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דנה ושקד על מי אתה סומך הכי הרבה? דנה מי מקשיב לבעיות שלך? דנה עם מי אתה רב הכי הרבה? עם כולם
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שירה האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת.. תגידו לי אתם.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אלה, ירדן (השמות שהזכרתי עד עכשיו אומרים לכם משהו?) שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? דנה ששבר את הלב שלך? זה היה מזמן.. מתן.. שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? סוניה שראית? אתמול במדורה ראיתי הרבה חברים שלי מה אתה לובש כרגע? גופיה בצבע תכלת ומכנס כחול באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת.. חחח איזה ספר אתה קורא? לא קוראת ספרים כמעט חוץ מספרי לימוד של הבית ספר.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני יכולה לקצר למילה 1: מוזר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן.. ערוץ 24
זהו.. אה, נ.ב- צירפתי לפה תמונה שלי עם חברתי הבובה.. אני השטן
יקרא..: שם: הדר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? השם האמצעי שלי, רוז, הוא ע"ש סבתא שלי ז"ל. מיקום: ראשון לציון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? תשאלו את ההורים שלי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם חברה שלי שגם לה קוראים הדר.. חחח אני אוהבת את השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מבחינת שם חיבה או שסתם אנשים טמבלים? יש הרבה שכותבים הדר עם א' ושמות חיבה מוזרים יש הרבה. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן תאריך לידה: 19.4 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 4