שאלוןשאלוןשאלון!

dragonit12

New member
שאלוןשאלוןשאלון!

(נלקח מפורום טינאייג'רס שלקח מפורום סקרים ושאלונים) מכירים את הכללים? אם לא- בקצרה: שמים פלייליסט על שאפל וכל שאלה מעבירים שיר. התשובה לכל שאלה היא השם של השיר שיצא על השאלה ההיא. מקווה שהבנתם XD 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת? תהנוו!!

dragonit12

New member
שעתיים לקח לי,שעתיים!!!

1. איך העולם רואה אותי?אני הולך לבית שאן-גרי אקשטיין 2. איך החברים שלי רואים אותי?SMASH MOUTH-IM A BELIVER 3. איך אני רואה את עצמי?הבליינים -הכל יכול 4. איך אני רואה את החברים שלי?KATY PERRY-KISSED A GIRl 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?THE WHO -BABA O`RILEY 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?שרון רוטר -ארוץ אליך 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?KAREN RAMELIZE-DIDN'T KNOW I WAS LOOKING FOR LOV 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?AKON FEAT. KARDINAL OFFISHALL -DANGEROUS 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?אם אפגוש את אלוקים-התקווה 6 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?אהוד בנאי -זמנך עבר 11. עצה טובה בשבילי?SEAL-CRAZY 12. העצה שאני מממליץ לחברים?אהבה חדשה -אבישי כהן 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?כוורת-המגפיים של ברוך 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?GWEN STEFANI-COOL 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אברהם טל-פסטיבל 16. ובהלוויה שלי?ים-המושבה 17. ובברית של הבן שלי?RIHANNA-DISTURBIA 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?MADONNA-MATERIAL GIRL 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?אחריות-יוני בלוך 20. איך יהיה לי מחר?LENNY KRAVITZ-ARE YOU GONNA GO MY WAY 21.למה אני כאן?עברי לידר-מתעורר 22.איך אנשים מבינים אותי?THE POLICE-ROXANNE 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?JUSTIN TIMBERLAKE-WHAT GOES AROUND 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?שלומי שבת-תרצי בי 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?LINKIN PARK-SHADOW OF THE DAY| 26. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?R.E.M.-ORANGE CRUSH 27.איך תהיה השנה הזו?JENNIFER PAIGE-CRUSH 28. מתי אני אשמח?אריק ברמן-המתוקות האחרונות 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?יום חדש נפלא-אריק ברמן 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?אריק ברמן ומירי מסיקה-ערב חג 31.לאיזו תקופה אני הכי מחכה?עלמה זהר-שיר אהבה אינדיאני 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?GORILLAZ-FEEL GOOD INC 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?DAVID BOWIE-LET`S DANCE 34. איך החיים נכון לעכשיו?עמיר בניון-דרך 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?DEPECHE MODE-ENJOY THE SILENCE 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?משינה-אין מקום אחר הופעה 2003 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?MGMT-ELECTRIC FEET 38. מה עשיתי אתמול?ABBA-WATERLOO 39. מה אני אעשה מחר?יהודית רביץ-געגוע 40. מה מרגיז אותי?סינרגיה-טוב לי לבד 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?TROGGS-WILD THING 42. מה אני הכי שונא\ת?עופר בשן-לוקח ת'זמן ויצא לי מעפן><

dragonit12

New member
כי זה לפי גלגלצ!

אז לקח לי שעתיים. וגם באמצע{15 דקות}הייתי מחוץ לבית. ><

dayana3

New member
יאללה../images/Emo13.gif

זה הולך להיות מצחיק
1. איך העולם רואה אותי? John Lennon - Imagine 2. איך החברים שלי רואים אותי? Counting Crows - Accidentally In Love 3. איך אני רואה את עצמי? goo goo dolls- iris 4. איך אני רואה את החברים שלי?
Sean Lennon - Headlights 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? sean lennon-on again off again 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Simple Plan - I'd do anything 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? guns n' roses- dont cry 8. איך אני עם בני\\בנות המין השני? red hot chili peppers- otherside 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? coldpaly- The Hardest Part 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? BON JOVI - Always 11. עצה טובה בשבילי: Phil Collins- You Can't Hurry Love 12. העצה שאני מממליץ לחברים?
Deep Purple - Smoke On The Water 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? the beatles- all you need is love 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? green day- time of my life 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the who- behind blue eyes 16. ובהלוויה שלי?
the fray- how to save a life
17. ובברית של הבן שלי? red hot chili peppers- californication 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? incubus- drive 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? greenday- when i come around 20. איך יהיה לי מחר? nickleback- rockstar 21. למה אני כאן? the calling- where ever you will go 22. איך אנשים מבינים אותי? lustra- scotty doesn`t know 23. מה שאני הכי מצטער\\ת עליו? gnarls barkley- run 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? manic street preachers- your love alone is not enough 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? animals- house of the rising sun 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? metalica- nothing else matters 27. איך תהיה השנה הזו? sean lennon- tommorow 28. מתי אני אשמח? roy orbinson- pretty woman 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? sean lennon- parachute מגניב
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? beatles- help 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? טוב לדעת amy winehouse- rehab
32. מה אני הכי אוהב\\ת לעשות בזמני החופשי? blue- sorry seems to be the hardest part 33. על מה אני חושב\\ת עכשיו? phil collinse- another day in paradise 34. איך החיים נכון לעכשיו? the hives- Declare Guerre Nucleaire 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? sean lennon- wait for me 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? the beatles- yesterday 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? lupe fiasco- superstar
38. מה עשיתי אתמול? travis- sing 39. מה אני אעשה מחר? the zutons- valerie 40. מה מרגיז אותי? justin timberlake- what goes around 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\\ת? foo fighters- the pretender 42. מה אני הכי שונא\\ת? take that- patience

limors2

Well-known member
השיר בלוויה שלך טיפה מיותר../images/Emo6.gif

אבל לפחות את סופרסטאר!

limors2

Well-known member
פעם שלישית?

עשיתי פעמיים ומחקתי כי לא יצא אפילו טיפה מצחיק, הפעם יצאו כמה אז השארתי. . איך העולם רואה אותי?At Vance - The Winner Takes It All 2. איך החברים שלי רואים אותי?U2 & Green Day - The Saints Are Coming 3. איך אני רואה את עצמי?היהודים-עוד ארון אחד 4. איך אני רואה את החברים שלי?Celine Dion - Taking Chances 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?Funeral For A Friend - Into Oblivion 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?Incubus - Anna Molly 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?Michelle Branch - Everywhere בכל מקום! טוב לדעת
8. איך אני עם בני\בנות המין השני?דפנה והעוגיות-כשלון
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Justin Timberlake - Lovestoned - I Think She Knows (interlude) 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?יהלי סובול ורע מוכיח-חייל להשכיר 11. עצה טובה בשבילי:Estelle - American Boy (Feat. Kanye West) 12. העצה שאני מממליץ לחברים?David Cook- Happy Together 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?דפנה והעוגיות-אליהו 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מורן גמליאל-מקום בלילה 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Elliott Yamin - Wait For You אווווווווווווו. 16. ובהלוויה שלי?היהודים-אין לך מקום
17. ובברית של הבן שלי?Gwen Stefani - 4 In The Morning 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?נינט טייב ועברי לידר-הכאב הזה 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Snow Patrol - Chasing Cars 20. איך יהיה לי מחר?דפנה והעוגיות-כהנא חי/קח אותה. אני אל בטוחה מה השם של השיר
21. למה אני כאן?Vonda Shepard - Searching My Soul
22. איך אנשים מבינים אותי?Beyonce and Shakira - Beautiful Liar
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?The Apples - Killing In The Name Of 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?Foo Fighters - Learn To Fly 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?דפנה והעוגיות-מניאק 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?ירדנה ארזי-עוד נגיע 2007. אז הם באים?
27. איך תהיה השנה הזו?Jay-Z & Linkin Park - Numb-Encore 28. מתי אני אשמח?דנקר@בוטנר-אני אש 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Elvis Presley - Burning Love 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?שבי בר-מעיל אחד בגשם 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?Lostprophets - 4AM Forever 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?Melinda Doolittle - Trouble Is a Woman 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?Kate Ryan - Ella Elle L'a 34. איך החיים נכון לעכשיו?Annie Lennox - Dark Road
מעודד להפליא. 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?עברי לידר-רק תבקש 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?September -Satellites 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?הילה זיתון-הבוקר הבנתי
38. מה עשיתי אתמול?Kasabian - Shoot The Runner 39. מה אני אעשה מחר?Lifehouse - You And Me 40. מה מרגיז אותי?Infected Mushroom - Becoming Insane 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?שי נובלמן-בובות 42. מה אני הכי שונא\ת?Nelly & Kelly Rowland - Dilemma

me123

New member
../images/Emo6.gif26

לי פעם יצא שעל המצבה שלי יהיה כתוב: "אין לי מקום - מטרופולין"

ShukyD

New member
יאללה בא לי גם ../images/Emo3.gif

תמיד אני מתעצל לענות על כאלה 1. איך העולם רואה אותי? חובבי ציון - רוצה בנות <חחח מה זה לא!> <טוב תכלס כן> 2. איך החברים שלי רואים אותי? אריק אינשטיין - אני ואתה 3. איך אני רואה את עצמי? Herman's Hermits - No Milk Today <אבל זה שיר עצוב :(> 4. איך אני רואה את החברים שלי? הדורבנים - עוד לילה 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? בית הבובות - עד שבאת <היו עד שבאה? יהיו עד שתבוא?
> 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? amiram inc - alright 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? עמיר בניון - הכל עד לכאן <תודה באמת
> 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Cranberries - Animal Instinct <אני יודע אני צריך להתבייש שיש לי את השיר הזה> 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שירי מיימון - אהבה קטנה <גם את זה, אבל יוצא יפה בינתיים> 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? שרית חדד - חגיגה <
אלוהים ישמור ויציל איזה פאדיחות אני עושה לעצמי פה> 11. עצה טובה בשבילי: שלמה ארצי - לנגב לך את הדמעות 12. העצה שאני מממליץ לחברים? מירי מסיקה - שיר תקווה <תכלס> 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? פרפר נחמד - כך נולד הצבע <
> 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נינט טייב - ים של דמעות <וואט דה> 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שלמה ארצי - שיר פרידה
16. ובהלוויה שלי? <כאן היה אמור להיות השיר פרידה, לא?> A-Ha - Summer Moved On 17. ובברית של הבן שלי? אייל גולן - מיליון או דולר 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? ליאור פרחי - תזהר ממנה <היא כמו דבורה שהיא עוקצת
> 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Shaggy - Angel 20. איך יהיה לי מחר? Bob Dylan - A Hard Rain's A-Gonna Fall <אמן> 21. למה אני כאן? Europe-final countdown 22. איך אנשים מבינים אותי? שלמה ארצי - כמו אז 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? פיני חדד - אלייך <אמת
> 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? ג'יזס
הראל מויאל - לא מכירים אותך <אלוהים ישמור> 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שלמה ארצי - לילה לא שקט <כנראה שכן> <ולצערי אני גם יודע מי הם
> 27. איך תהיה השנה הזו? בועז מעודה - אורח בעולם 28. מתי אני אשמח? עידן רייכל - שובי אל ביתי 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? גבעת התחמושת
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? בן ארצי - אני אפס <מה?> 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? אני אפילו מתבייש להגיד אבל אוקי... Spice Girls - 2 Become 1 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? שלמה ארצי - תרקוד 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? frente - bizarre love triangle 34. איך החיים נכון לעכשיו? מיכה שטרית - מסמרים ונוצות 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? יציאת חירום - נהדרת 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? איציק קלה - אהבה לא נורמלית
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Bob Sinclar feat. Dollarman & Big Ali - Rock This Party (Everybody Dance Now) <פשוט אכזריות> 38. מה עשיתי אתמול? הבנות נחמה - להיות 39. מה אני אעשה מחר? מירי מסיקה - טיול לילי 40. מה מרגיז אותי? שלום חנוך - אהבת נעורי 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? שבקס - יהיה פיצוץ 42. מה אני הכי שונא\ת? Kansas - Dust in the Wind תודה רבה לכם, אני הייתי שוקי

למעלה