שאלוןשאלוןשאלוןןןןןןןן~!

שאלוןשאלוןשאלוןןןןןןןן~!

תענו. עכשיו. 1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: 4.איך את מגדירה את עצמך?: 5.אנימה\מנגה?: 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: 8.מנגן? על מה?: 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): 10.שיר הדיכאון שלך: 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: 14.הסרט הכי שאווה בעולם: 15.מנגה הכי שאווה: 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: 17.לצייר או לכתוב?: 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: 19.אוהב, או לא אוהב?: 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?: 26.פוקימון, או דיג'ימון?: 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: 28.נכון שאני מגניבה?: 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: 35. פריק, או אימו?: 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה? 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: 46.קר או חם?: 47.ואם כבר...קור או חום?: 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? 52.חציל\מלפפון. מסתדר? 53.אפונה\גזר? 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: 55.סכין, או מזלג? 56.שלג, או גשם? 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: 60.איתמר, או גורדי? 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: 62.חיה אהובה: 63.מאכל אהוב: 64.משקה אהוב: 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: 66.ממתי אתם בפורום?: 67.כמה מנגות יש לכם?: 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: 69.מעריכים את עצמכם?: 70.מוזיקה שנואה: מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: 72.יפן: 73.הארי פוטר: 74.יאוי: 75.אתם: 76.השאלון: 77.פוקימון: 78.השיר "מגרד לי בגב": 79.מה השעה? 80.בו. ובכן, השאלון נכתב בלשון נקבה, ולא אכפת לי ממש מה הגבר חושב. לפתע פתאום השלון נהפך במקום יחיד לרבים, אבל זה הרגל די מגונה שלי. אז יאללה יא סממיות חופים, תענו.

kordilia snake

New member
../images/Emo146.gif 1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי:עדי 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל?15 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?:צינית שמשועממת תמידית 4.איך את מגדירה את עצמך?:כבן אדם דיי אומלל שכול החיים משעמם לו 5.אנימה\מנגה?:אנימה 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך:השיר הכי טוב-שדות תות לנצח שיר גרוע-אין 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?כן ואני שונאת דיכאון ומזרחי 8.מנגן? על מה?:על העצבים../images/Emo9.gif 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם):she loves you 10.שיר הדיכאון שלך:דמיין של ג'ון לנון 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה:all you need is love 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא:לא יודעת 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא:ארץ נהדרת 14.הסרט הכי שאווה בעולם:הארי פוטר! 15.מנגה הכי שאווה:לא קוראת מנגות 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?:שונן |פאנגירל| 17.לצייר או לכתוב?:לכתוב 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?:לאזה ולא זה 19.אוהב, או לא אוהב?:לא אוהב! 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?:אוזני חתול 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?:לדעת 5-6 מילים ביפנית זה נחשב? 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?:לאמא או לאחת מהבנות מסגידה לוולדי 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?:אקרא את הכמה פרקים האחרונים של ה"פ 6 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם:../images/Emo127.gif 25.שוקולד, או ווניל?:שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?:פוקימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?:אש/ברוק/פיקאצ'ו 28.נכון שאני מגניבה?:כע 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים.|נזהרת| 30. אזהרה אחרונה. אהא 31. יופי.^^ 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?:לא הייתי אומרת לו 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו):אפגע בו חזרה 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?:גם וגם 35. פריק, או אימו?:אימו 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?:אוהבים! 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה.|נזהרתשוב| 38.מה השעה?20:40 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: את צודקת. 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?:לא 41.בושה. אהא 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?:סקסי 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?:כע 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון.|נזהרתבפעםנשלישית| 45.אתם שומעים עכשיו:את הנביחות של הכלב 46.קר או חם?: קר 47.ואם כבר...קור או חום?:קור 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא:יאוי! 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?:לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?:פיז'מות 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח?כע 52.חציל\מלפפון. מסתדר?כע 53.אפונה\גזר?בארור 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?:שקרן 55.סכין, או מזלג?סכין 56.שלג, או גשם?שלג 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?:לנשאיר את זה לאנשים אחרים 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל:הא../images/Emo12.gif 59.עשישית צ'אן, או מנורה?:עששית 60.איתמר, או גורדי?הא.? 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?:יש לי סוד 62.חיה אהובה:כלב,זאב,נחש פינגווין |בדיחהפרטית| 63.מאכל אהוב:עוגיות 64.משקה אהוב:אייס קפה 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..:בגדים! 66.ממתי אתם בפורום?:13.7.2005 67.כמה מנגות יש לכם?:0 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?:הארי פוטר 6,מיטה ואייפוד 69.מעריכים את עצמכם?:שצריך 70.מוזיקה שנואה:מזרחית מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים:בעע 72.יפן:|סוגד| 73.הארי פוטר:שהוא זכר שנימצא במחזור תמידי ושצריך להרוג אותו כדי שוולדי יוכל להשתלט על העולם בשקט 74.יאוי:../images/Emo99.gif 75.אתם:../images/Emo163.gif 76.השאלון:../images/Emo52.gif 77.פוקימון:../images/Emo49.gif 78.השיר "מגרד לי בגב":../images/Emo206.gif 79.מה השעה?20:47 80.בו.

little Inu girl

New member
מיאו!!!

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: בשורה 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 13 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: נחמדה חמודה ו... ענווה XP 4.איך את מגדירה את עצמך?: אמ... לא יודעת... 5.אנימה\מנגה?: גם וגם 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי טוב - beautiful day והכי שנוא - לא יודעת 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: כן, ואני ממש מתעבת כל סוג של מוזיקה מזרחית 8.מנגן? על מה?: על העצבים
סתאאאם אני מנגנת על גיטרה 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): השיר - Honey והאדם - (הוא לא בפורום, לא לדאוג) אורי 10.שיר הדיכאון שלך: over 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: Grip- jaken style 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: אינויאשה/סאקורה לוכדת הקלפים, עדיין לא החלטתי 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: השמיניה 14.הסרט הכי שאווה בעולם: יש הרבה 15.מנגה הכי שאווה: יש יותר מדי 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: לא זה לא זה 17.לצייר או לכתוב?: לצייר 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר 19.אוהב, או לא אוהב?: לא אוהב 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני חתול 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: קצת 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: אנה צ'אן 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אתחיל לרוץ ברחבי הבית/הבי"ס ואחפש משהו לעשות בזמן שאני צורחת 'משעמם לי' או שאני פשוט אשמע מוזיקה 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם:
25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד!!!!!!!! 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אש/ברוק/פיקאצ'ו 28.נכון שאני מגניבה?: כן!!! 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. לא נכון 30. אזהרה אחרונה. *שולפת סכין* את מי את חושבת שאת מזהירה?? 31. יופי. מה יופי *רוצחת אותך וממשיכה לענות* 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: במכתב... אבל משהו יפה ונחמד, אם הוא לא אוהב את זה אני רוצחת אותו ומחזירה אותו לחיים ^^ 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): אם משהו היה פוגע בי אני חונקת אותו וזהו (אבל אנשים נחמדים אני לא רוצחת, אני רק מחבקת עד המוות) 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: צללית 35. פריק, או אימו?: 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אוהבים!!! השאלון הזה מונע שיעמום גמור 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה? 21:30 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: אני עוד אחזור!!!! 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: לא זה ולא זה 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: כן 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. אוקי 45.אתם שומעים עכשיו: rainy day 46.קר או חם?: קר 47.ואם כבר...קור או חום?: חום 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: השירים של איומי המאסאקי 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבת פיג'מות 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? כן 52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא 53.אפונה\גזר? אולי 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: שקרן 55.סכין, או מזלג? סכין!!! אפשר לרצוח עם זה!!^^ 56.שלג, או גשם? שלג 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: לענות על השאלון 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: מי אמר??? 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: מנורה 60.איתמר, או גורדי? מה אלה השאלות האלה??? 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: הא???
62.חיה אהובה: זאב 63.מאכל אהוב: ה-כ-ל 64.משקה אהוב: אין 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: פלאפון מפתחות ומוח 66.ממתי אתם בפורום?: לא יודעת 67.כמה מנגות יש לכם?: 3 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: מחשב נייד שנטען ע"י השמש (אם יש דבר כזה) עם אינטרנט, פלאפון, והמתנה שנתנו לי ליומולדת 69.מעריכים את עצמכם?: כן 70.מוזיקה שנואה: לא שאלת את זה כבר? מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: יצורים. 72.יפן: ארץ האנימה!!! 73.הארי פוטר: ספר מהמם!!! 74.יאוי: לא יודעת 75.אתם: שליטה בעולם!!! 76.השאלון: מונע שיעמום 77.פוקימון: רק העונה הראשונה היתה יפה 78.השיר "מגרד לי בגב": אני לא מכירה אותו 79.מה השעה? כבר שאלת אבל אם כבר - השעה היא 21:41 80.בו. בו גם לך!!!

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifOMG זה יקח שעה...

תענו. עכשיו. -טופ
1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: חן
2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 17
3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: מי מה מו
4.איך את מגדירה את עצמך?: מי מה מוווווווו
5.אנימה\מנגה?: אנימה
6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי אהוב:Here whit me הכי שנוא:יש הרבה
7.אוהבת מוזיקה? כע- ואיזו מוזיקה את שונאת?:דיכאון
8.מנגן? על מה?:לא, על כלום
9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): Save Me על חברה שלי (בגלל ההקשר לסמולוויל וכל זה...)
10.שיר הדיכאון שלך: שיר דיכאוני
11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: Lipps Inc - Funky Town
12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: לא יודעת... יש כמה
13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: אממ האוס ובנות גילמור וגם סמולוויל
14.הסרט הכי שאווה בעולם: יש כמה קשה להחליט....(איזה לא החלטית אני...)
15.מנגה הכי שאווה: -------------
16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?:------- XD
17.לצייר או לכתוב?: לצייר
18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לרקוד אבל לא עמבה...זה לא רוטב או משהו כזה?
19.אוהב, או לא אוהב?: אוהב
20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אויי שניהם מתוקים
21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: כמה מילים בודדות...
22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: תלוי מה
23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: ילך למחשב וישמע Prince Charming של מטאליקה
24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם:-
--נראה לי
25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד
26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון
27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אש\ברוק\פיקאצו
28.נכון שאני מגניבה?: נראה לי...
29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. -אופס..
30. אזהרה אחרונה.-אוקע
31. יופי. -טופי
32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: לא יודעת...
33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): נראה לי שהכי טוב יהיה לשלוח את בוריס...(אני באמת מכירה ילד כזה...XD)
34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: עיפרון שחור
35. פריק, או אימו?: אויי שניהם חמוטים
36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: לוב יו בובע
37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה.-טוף
38.מה השעה? 22:13
39. המילים האחרונות שלך, יהיו: הולי שיט
40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא
41.בושה. - אני יודעת...
42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: שקסי בטירוף
43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: בטח
44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. אוקי *בורחת בשקט*
45.אתם שומעים עכשיו: Dido-Here whit me
46.קר או חם?: קרירחםמים שכזה
47.ואם כבר...קור או חום?: לא יודעת לפי מצבי רוח
48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: שיר עם הרבה צעקות
49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישון
50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבת פיגמות
51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? כע
52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא ממש...
53.אפונה\גזר? כע
54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: לא יודעת הוא לא ממש מעניין אותי...
55.סכין, או מזלג? סכין (חיחיחיחיחי)
56.שלג, או גשם? שלג
57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: לענות על השאלון
58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: בכיפ שלך
59.עשישית צ'אן, או מנורה?: עשישית צ'אן
60.איתמר, או גורדי? גורדי
61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: פיפוש- זה פשוט נשמע חמוט יותר
62.חיה אהובה: הכלבה שלי
63.מאכל אהוב: פיצה
64.משקה אהוב: קולה ומים
65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: הארנק
66.ממתי אתם בפורום?: אויי לא זוכרת אבל נראה לי שדיי הרבה זמן
67.כמה מנגות יש לכם?: ------*בו

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאויי זה לא הכנס הכל...המשך:

67.כמה מנגות יש לכם?:---*בורחת*
68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: את הכלבה שלי, בקבוק מים, ואיזה די וי די נייד
69.מעריכים את עצמכם?: נראה לי
70.מוזיקה שנואה: דיכאון מה אתם חושבים על...:
71.ישראלים: חוצפנים
72.יפן: מגניבה בטירוף
73.הארי פוטר: מגניב
74.יאוי: אחלה
75.אתם: בסיידר
76.השאלון: מגניב ביותר
77.פוקימון: חמוט ביותר
78.השיר "מגרד לי בגב": 0.0? יש שיר כזה
79.מה השעה? 22:26
80.בו. -אימלה
ובכן, השאלון נכתב בלשון נקבה, ולא אכפת לי ממש מה הגבר חושב. לפתע פתאום השלון נהפך במקום יחיד לרבים, אבל זה הרגל די מגונה שלי. אז יאללה יא סממיות חופים, תענו.

Hinamori

New member
יאללה.

תענו. עכשיו. 1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: שאלתיאל בן גבריעול כספיון השישית. 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? שלוש [עשרה] 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: אוטאקואית טבעונית כנריסטית. 4.איך את מגדירה את עצמך?: לא יודעת ._. 5.אנימה\מנגה?: תלוי~ 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: אני שונאת את כל הצלילים הממוחשבים שרוני דואני קוראת להם השירים שלה. והשיר האהוב עליי משתנה כל הזמן עכשיו זה kimi to iu hana של אג'יקאן [א.ק.א אסיין קונג-פו ג'נריישן] וגם הרבה יצירות של מוצארט [333>] 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: בטח שכן י-י; אני שונאת מזרחית, פופ לא יפני, מוזיקת וואנאביז כמו אבריל לאבין ולינקין פארק וכל אלה, ואת כל האימו קידס המכוערים שחושבים שהם מגניבים כמו מיי כימיקל רומאנס 8.מנגן? על מה?: כינור 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): נפוליאון של יוני בלוך. ולא יהיה נחמד להגיד מי האדם ^^; 10.שיר הדיכאון שלך: לוט של יוני בלוך. וגם אין לי כוח של שייגעצ. 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: Jungle Fever של המדובבים של וואן פיס DDD: 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: וואן פיס. 3> 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: סיינפלד XD 14.הסרט הכי שאווה בעולם: Secret Window. תראו את זההה. 15.מנגה הכי שאווה: כרונו כרוסייד. 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: שניהם. לא איכפת לי אם משהו הוא שונן איי, שוג'ו איי או סטרייטים... אני באמת לא מבדילה י.י בידיוק כמו שאני לא אתייחס שונה להומו\לסבית מאשר לסטרייט. 17.לצייר או לכתוב?: לכתוב 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר Oס 19.אוהב, או לא אוהב?: קרנף 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני חתול. 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: אני יודעת קצת. לא ברמה של לדבר עם מישהו יפני, כי עדיין כל מה שאני יודעת בא מאנימות XD 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: תלוי מה. 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אדבר עם אנשים משעשעים. או אראה\אקרא משהו משעשע. 24.שאחרים בדיכאון את: ו. שותה מרק. [ומנסה לעודד בלי הצלחה אם איכפת לי מהם.] 25.שוקולד, או ווניל?: וניל. 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון! XD 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: האחות ג'ואי\השוטרת ששכחתי את שמה. 28.נכון שאני מגניבה?: נורא XD 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. לא את לא! XD 30. אזהרה אחרונה. אמא שלך 31. יופי. בסדר. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: "אתה יודע, אתה ממש דומה לדמות מסדרה שאני אוהבת, קוראים לה פול מטאל אלכמיסט. לסדרה, לא לדמות. לדמות קוראים הוהנהיים. ... בכל מקרה... אפשר חתימה? ;-; -מושיטה דף ועט-" 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): אספיילר לו סדרה שהוא אוהב XD 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: שומדבר 35. פריק, או אימו?: פריק. יש פריקים נחמדים. אימו קידס סתם טובעים בדיכאון של עצמם בשביל לקבל תשומת-לב. 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אוהבים! ^^ 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. אמאשלך. 38.מה השעה? השעה להיות טבעונים. 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: "תכתבו לי משהו יפה על הקבר". 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא י-י; 41.בושה. טוב 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: לא משהו XD 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: אולי 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. פחחח, אני _גרה_ עם הערסים של ראשון! XD 45.אתם שומעים עכשיו: קונצ'רטואים לכינור של מוצארט. ^^ 46.קר או חם?: נעים 47.ואם כבר...קור או חום?: קור! 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: אנשים שאני אוהבת 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: בעיקרון לישון 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מפגש בית 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? משהו 52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא 53.אפונה\גזר? ביחד עם בטטה [התחילו לקט~~ר! קר לי ברגליים, תדליק ת'מנורה בקיר, כי חושך מצריים, אז בואו נשיר...] 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: ברור ששקרן 55.סכין, או מזלג? מזלג. לתוך העין. עם סיבוב. ^_^ 56.שלג, או גשם? שלג יותר יפה, אבל גשם יותר סימפטי. 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: להשאר עצלנים. 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!! 1111111111111321שניצל: טוב 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: גדי סוקניק 60.איתמר, או גורדי? קשה קשה... 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: יש לי סוד, אני קורא! 62.חיה אהובה: אני אוהבת את כל בעלי החיים~ יפת נפש שמאלנית שכמותי! 63.מאכל אהוב: פנקייק, שוקי [שקשוקת-טופו] 64.משקה אהוב: קולה. :X 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: פלאפון. 66.ממתי אתם בפורום?: מאז שהתחלתי לראות אנימה. 67.כמה מנגות יש לכם?: 20 ומשו 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: כינור, מטוס כדיי לחזור הביתה וטייס שיטיס אותו 69.מעריכים את עצמכם?: אין הרבה מה להעריך XD 70.מוזיקה שנואה: כבר הייתה שאלה כזאת <.< מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: איככככ 72.יפן: 3> 73.הארי פוטר: בסדר... לא הספר הכי טוב בעולם, זה בטוח 74.יאוי: לא על המחשב שלי י.י [יאוי במובן של פורנו-הומואים, כן? עם הומואים שלא עושים סקס אין לי בעיה.] 75.אתם: אומו? 76.השאלון: המ, מגרש שיעמום 77.פוקימון: מה אני זוכרת גם כן 78.השיר "מגרד לי בגב": מוצארט יותר יפה 79.מה השעה? 23:28 80.בו. בובובובובובובו! זה השם של האנימה עם האיש שיש לו שיערות מהאף שמתפוצצות! ^^

Hinamori

New member
עכשיו קלטתי,

זה קונצ'רטים, לא קונצ'רטואים <_<; אני אומו

Mana Sama

New member
אני לא מאמינה! ><

פעמיים שאני עונה >< פעם אחת נתקע האינטרנט באמצע ונאלצתי לסגור את החלון ועכשיו עניתי על כל השאלון,באתי לשלוח המניאק לא שלח T____T טוב די,אני אענה על זה מחר

NoAmItA ChAn

New member
אני D: ח"ח על השאלון, ליסעצ'יבית 3>

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: נעם. 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 14. 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: אוהבת, עוזרת ופחדנית. 4.איך את מגדירה את עצמך?: ילדה שאף אחד לא באמת יודע מה עובר לה בתוך הראש, ושאף אחד עדיין לא גילה את כל מה שיש בה. 5.אנימה\מנגה?: הוסט קלאב ו-DNANGLE. 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: אין שנוא ואין הכי אהוב. 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: כל מיני סוגי מוזיקה. לא פוסלת כלום. חוץ ממזרחית. 8.מנגן? על מה?: בנתיים על כלום - בעתיד כנראה על פסנתר. 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): אין. 10.שיר הדיכאון שלך: שירים עצובים בכללי. 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: שירים ביפנית, ובכלל כמעט כל שיר שאני שומעת. 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: לא ראיתי הרבה אז אין על מה לדבר כל כך. 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: אין. 14.הסרט הכי שאווה בעולם: שודדי הקאריביים~!!!!!!!!! ~ ג'וני דפ *______________________* ~ 15.מנגה הכי שאווה: DNANGLE. 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: הממ...... שוג'ו איי. 17.לצייר או לכתוב?: לכתוב. 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר. 19.אוהב, או לא אוהב?: אוהב. 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני ארנב. 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: רק כמה מילים. 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לאמא שלי. 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אספר לאדם חשוב לי, בתקווה שיבין. 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. +ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?: ווניל *__* 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון~!!! 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אש\מיסטי. 28.נכון שאני מגניבה?: גם - אבל בעיקר צ'יבית *_______* 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. אופס X: ולא נכון את לא! D< 30. אזהרה אחרונה. X: 31. יופי. .... X: 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: לכתוב לו. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): XDDDDD בארור שלשלוח את מנואל XDDDDD;;; 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: עיפרון, אבל יש לי בעיה לשים את זה. 35. פריק, או אימו?: פריק. 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: בארור שאוהבים אותך, צ'יבית 33333>~ 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. XDDDDDDD;;; צ'יבית 3333>~ 38.מה השעה? 9:33 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: גם אני אותך. 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: מ... מה? O___O 41.בושה. את כן? O___O 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: סקסי XP 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: בטח 3333333> 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. לא אכפת לי את חמודה 33333333> וצ'יבית XP 45.אתם שומעים עכשיו: טלוויזיה XP 46.קר או חם?: חם. 47.ואם כבר...קור או חום?: קור 3>~ 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: אני עוד לא בגורה על זה, אבל נדמה לי שהחברים והמשפחה שלי. 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישון *____* 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבת פיג'מות ברור XP 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? אהא. 52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא. 53.אפונה\גזר? כן (רק בגלל השיר XP). 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: אני עדיין לא סגורה על זה. 55.סכין, או מזלג? מזלג. 56.שלג, או גשם? אף פעם לא הייתי במקום שיורד שלג, אז אני אומרת גשם. 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: להישאר כאן XP. 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: מה? XD;;; 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: לא יודעת. 60.איתמר, או גורדי? איתמררר 3333333> 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: יש לי סוד אני קורא XP. 62.חיה אהובה: טיגריס, דולפין וליוויתן. 63.מאכל אהוב: מרק אדום של סבתא שלי (מתכון סודי נו XP) וספגטי עם שמנת. 64.משקה אהוב: כתום חזק (לכו לזוזוברה בהרצליה פיתוח ותדעו מה זה XP {פרסומת סמויה}, ומי שאין לי כוח ללכת אז רק שתדעו שזה סלק עם מיץ תפוזים, ולמרות שזה נשמע מגעיל זה ממש ממש טעים *___*), לאסי בננה (גם זוזוברה, משקה יוגורט עם אגוזים ובננה *___*), מיץ תפוזים, מיץ ענבים, שוקו, מים. 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: בגדים XDDDDD. 66.ממתי אתם בפורום?: לא זוכרת. 67.כמה מנגות יש לכם?: 9 ;;~ 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: יומן לכתוב בו, עיפרון ופלאפון. 69.מעריכים את עצמכם?: כן. לפעמים. 70.מוזיקה שנואה: מזרחית. מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: שהם כמו כל אדם אחר. 72.יפן: מקום מגניב עם תרבות חדשה שאני רוצה להכיר. 73.הארי פוטר: ספר ממש יפה. 74.יאוי: איכססססססססססססססס >________________< 75.אתם: כל מיני דברים o_o 76.השאלון: שאלון מגניב. 77.פוקימון: סדרה חמודה שאהבתי ואולי עדין קצת אוהבת X3;; 78.השיר "מגרד לי בגב": מה זה? O__O 79.מה השעה? 9:47 80.בו. בו בחזרה >>

mikokikyo

New member
וואטאשיD:

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: מאי (אבל מאיו יותר חביב;;) 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 13 וחציD: 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הן היו?: תלתליפית גאה בהחלט?
4.איך את מגדירה את עצמך?: כאחת שלא יודעת מהחיים שלה?XD (או סתם כחסרת חייםXP) 5.אנימה\מנגה?: שניהם*.* 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: אמ... יש יותר מדי;; כרגע האהוב עלי הוא At the beginning ואין לי שנוא^^ 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אוהבת מוזיקהD: ולא ממש שונאת ם: 8.מנגן? על מה?: אמ... אני מנסה ללמוד לנגן על מפוחית, אבל לא הכי הולך לי
9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): אמ... לא נראה לי
10.שיר הדיכאון שלך: אין לי ם: 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: At The Beginning 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: כל מה שראיתי?XD;; 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: של מי השורה הזאת, ארץ נהדרת, מועדון לילה, השמינייה וערוץ ניקלודיאוןXD 14.הסרט הכי שאווה בעולם: שודדי הקאריביים*.* 15.מנגה הכי שאווה: אליס ה-19!!!!!!!!11111*.* 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: שניהםD: 17.לצייר או לכתוב?: שניהם*________________* 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשירXD 19.אוהב, או לא אוהב?: לא מחבב, אוהב! XD 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: שניהם*.* 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: רק פה ושם;; 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לגל צ'אן, לטוף צ'אן, למית צ'אן, לולןאישתיהכוסע, לירדןאישתיהבישית, לך ולשקד צ'אן^O^ 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אדבר עם אחת מהנ"ל, אראה טלויזיה או אשחק במייפל סטורי?XD 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם:
25.שוקולד, או ווניל?: שניהם*.* 26.פוקימון, או דיג'ימון?: שניהםDDDDD: (אבל רק העונות הראשונות, כי השאר מעפן>:) 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אש/מיסטי זה ה-דבר D: 28.נכון שאני מגניבה?: בארור!!!!!!!!!111111111111 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. אז בואי לבקר ם: 30. אזהרה אחרונה. גם מצידי ם: 31. יופי. טוֹפיD: 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: אני יותר מדי ביישנית וסטאף, לא הייתי אומרת לו-;;- 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): אם מישהו היה שם לי רגל, הייתי בועטת בו, אבל רגשית, אמ... אם הוא חשוב לי, אז הייתי מבליגה, ואם לא, אז או שהייתי מתחילה להתבכיין (כי אני בכיינית;;) או שהייתי מרביצה לו ם: (אלימות זו לא הדרך, ילדים! ם:) 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: לא יודעת, שניהם גורמים לי לדמוע ואז החברות שלי צוחקות עלי שאני אלרגית לזה אומשו;; (ואני סתם עם רפלקס מיצמוץ גבוה;;) 35. פריק, או אימו?: פריק D: 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אותך? בארור שאוהבים3> 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. אוה, אני משקשקת ם: 38.מה השעה? 9:45 ם: 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: ליסה היא צ'יבישית, תמסרו לה שאהבתי אותה ם; 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: הגעתי אליו פעם במקרה ודפדפתי קצת ם: 41.בושה. קורה ם: 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: סקסי D: 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: בוודאי ובוודאי D: 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. וואלה ם: ואני מכירה את כלללללללל הערסים של טבריה ו-של העמק ם: אז שוש, כי הם פולטים גם באוטובוסים ם: 45.אתם שומעים עכשיו: את מכונת הכביסה עושה קולות ם: 46.קר או חם?: פושר ם: 47.ואם כבר...קור או חום?: תלוי במצב םםםםם: 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: לפגוש את אנשות הפורום33333333333333333> 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישון ם: 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: מסיבת פיג'מותD: 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? בארורD: 52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא ממש |בחילה| 53.אפונה\גזר? הולך יופיD: 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: אני חושבת שהוא סתם מסלף את האמת ם: 55.סכין, או מזלג? שניהם D: 56.שלג, או גשם? שניהם*.* 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: עצלנות רולזD: וגם השאלון הזהD: 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: שניצל תירס, לא סתם ם: 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: שתיהןD: 60.איתמר, או גורדי? איתמר האחיין החמוד שלי33333333333333333333333333> 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כביכול?: יש לי סוד אני קורא ם: 62.חיה אהובה: חתולה*.* 63.מאכל אהוב: לזניה ופסטה *.* 64.משקה אהוב: מים*.* 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: המפתח שליD: 66.ממתי אתם בפורום?: 12.9.05 (הרצתי הרגע וואחד חיפוש כדי לגלות את זהX_X;;) 67.כמה מנגות יש לכם?: אחת*.* 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: אמ... ספר, צוות חילוץ וסירהD: 69.מעריכים את עצמכם?: לפעמים^^ 70.מוזיקה שנואה: אין ם: מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: שהם חיים בישראל?
72.יפן: *.* 73.הארי פוטר: גאוני*_* 74.יאוי: ספוקי;; 75.אתם: אמ, אני?
שאני אמ, אוהבת חיות אומשו?XD;; 76.השאלון: מאגניבD: 77.פוקימון: העונות הראשונות רולז*_* 78.השיר "מגרד לי בגב": לא מכירה ם: 79.מה השעה? 10:35 80.בו.הצילו;; אמ, נכון שמאז שכתבתי את תאריך ההצטרפות שלי לפורום ההמשך קצת... טיפשי?X_X;; אז נו, כי קראתי הודעות מוקדמות שלי, והייתי כ"כ מטומטמת, וזה קצת דבק בי שובX_X;;;; גומן;;

Lust chan

New member
אמאמ, עונה~!@#../images/Emo135.gif

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: כמובן 3: גלצ'אנ~ 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 14 ויומיים! 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: תמימה וטובת לב XD 4.איך את מגדירה את עצמך?: ההפך ממה שכתוב למעלה. 5.אנימה\מנגה?: בעקרון מנגה, אבל לאנימה יש שירים.. XD 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: אין לי מושגגג~ בזמן האחרון אני שומעת רק שירים באנגלית, אז כנראה אוונסנס וגאנס [November Rain!11]. מה אני שונאת? ממ.. בטח שירי רוני סטופידסטאר~ 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אוהבת... הרבה ^^; בעיקר שירים חזקים [לא בכוונה של רועשים וצ'יבים והאפי למרות שגם זה, אלא בכוונה של.. אממ.. כמו God Knows.]. ולא אוהבת את רוב השירים בעברית XD 8.מנגן? על מה?: על העצבים. 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): מי שיודע יודע. והאמת, לא שמעתי את השיר הזה כבר הרבה זמן ואין לי צורך בו יותר. ^^ 10.שיר הדיכאון שלך: Toki no ai wa מהסרט של אוטנה, וDaisuki da yo של איי אוטסוקה. 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: אממ~ שירי פופוטאן וקומוגי~! 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: יש הרבה. אני חושבת שKGNE, כרונו וגלקסיאנג'ל 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: .... Oם;;;~ לא יודעת, נראה לי שTru Calling, סדרה כזו טובה T^T!!! 14.הסרט הכי שאווה בעולם: סרט כלשהו של מייאזאקי, תחליטו אתם איזה. 15.מנגה הכי שאווה: האנה קימי!!!11 אין מה להתווכח בכלל ;; זה ממכר ומאמם ו..ו... TT^TT!!! 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: האמת? שוג'ו איי. 17.לצייר או לכתוב?: לצייר! למרות שגם לכתוב, אבל לרוב כשאני כותבת זה תמיד קשור -אליי- ואל דברים שקרו לי. אני הכי אוהבת פשוט לצייר מנגה, שזה גם דיי לכתוב עלילות וגם לצייר. 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר. לא בכישרון רב, אבל זה כבר פרט שולי XD 19.אוהב, או לא אוהב?: אוהב מה? ^^; בכללי? קצת. אבל מתגברים.. 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: נקו צ'אן דססססו~! 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: האי! דמו, אטאשי ווה גאייג'ין דסו, דאקארה... ^^;;;;~ 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: תלוי מה קרה. 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אין לי מושגגג~ פעם זה היה לכתוב, אבל עכשיו זה רק מדכא יותר. לא יודעת, אדבר עם אנשים ואפרוק? 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: ו.מנסה לעודד ומציקה עד שאני רואה חיוך~! [אז מה אם אני הוספתי ;; מותר לי, יש לי פרוטקציות!1] 25.שוקולד, או ווניל?: ווניללל!! לכו, אתם והגלידת שוקולד שלכםםם~ 26.פוקימון, או דיג'ימון?: ברור שפוקימון! כשהיה דיג'ימון צרחתי על הטלוויזיה שהם מעתיקנים וגרועים, ועשיתי מחאה יחד עם כל כיתה א'1!!!.. ;;~ 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: ברור שאש\מיסטי!!!#$&@$& OTP!!!! 28.נכון שאני מגניבה?: יאפ
XD 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. אם לא היית יודעת אחרי שישנת אצלי הייתי נעלבת XD~ 30. אזהרה אחרונה. P=? 31. יופי. ייפי יאי~ 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: מנסיון אישי עדיף כבר שלא להגיד וזהו. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): לא יודעת. לרוב אני לא אראה את זה, אבל מאחורי הגב תמיד אפשר לנקום בצורה תמימה כלשהי. 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: ברור שעיפרון שחורר!!
! 35. פריק, או אימו?: לא יודעת, אמרו לי שאני אימופקאצה T^T~ אז אימואים, כי יש להם לרוב שיער מהזה נעים XD; 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: כבר שאלת, אבל כן 3: 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. תזהירי, תזהירי! 38.מה השעה? 12:15. 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: "ידעתי! ידעתי שזה יקרה! אמרתי לכם~" 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא, סתם ילד קטן והיפראקטיבי [רגע, זה לא עומר ההוא בכלל? שיהיה, אני לא מבדילה ביניהם בכלל] 41.בושה.|סדש| התגובה הזו היא למי שכן קורא, נכון? סO 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: צריך להישלח לקוסמטיקאית בהקדם האפשרי, תעשה גבות, סעמק! 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: יאפ O: 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. נאא, לא גרה בראשון~ 45.אתם שומעים עכשיו: Don't Speak של No Doubt [לכו~~ זה בפלייליסט עם כמה שירים של אוונסנס~] 46.קר או חם?: חם!1 כשקר זה.. קר;; 47.ואם כבר...קור או חום?: חום~~ להבריז מבצפר XD; 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: הרבה דברים~ 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: האמת שלישון זה כיף, אבל בלילה צריך להיות ערים, לישון זה רק בבוקר!! זה סימן שיום חדש התחיל וצריך לישון כדי לאגור אליו כוחות ללילה! 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: Oם... לא יודעת XD מסיבות פיג'מות בכיתה ו' זה מהזה כיף >:~ אוף, בא לי להיות שוב קטנהXD נגמרמקום. שניה.

Lust chan

New member
המשך~*זה הדגיש הכל;;*../images/Emo135.gif

51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? איכ, דובי. 52.חציל\מלפפון. מסתדר? נאא. תירס ממוצע. 53.אפונה\גזר? אולי בפח 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: אימפוטנט משועמם עם הפרעות אכילה, זה הכל. 55.סכין, או מזלג? סכין!! היום הבאתי עוגה לבצפר, ונפנפתי בסכין בהתלהבות! XD 56.שלג, או גשם? שלג! אמג עוד חמישה ימים ני נוסעת לחרמון
57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: עצלנות! ^^ 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: סבבה 3: אנורקסית~ 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: לא עשישית, לא מנורה, ולא שישי- שושי!!סדגש| 60.איתמר, או גורדי? גורדי
61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כביכול?: פיפוש! היה לי קראש עליו בכיתה ב'~ 62.חיה אהובה: טיגריס3> 63.מאכל אהוב: סופלה!#% 64.משקה אהוב: אין משהו ספציפי 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: מפתחות. זה לא יהיה חכם. 66.ממתי אתם בפורום?: מאז ומתמיד! [נו, מפברואר 2005 בערך~~] 67.כמה מנגות יש לכם?: אחלה שאלה -^^ 113~! 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: שלושה ווליומים של האנה קימי XD 69.מעריכים את עצמכם?: Tell me about it! ם_ם;! 70.מוזיקה שנואה: כבר שאלת למעלה. מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: מי מכיר אותם בכלל <<;.. 72.יפן: כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדי, כאן בניתי מזבח למנגות בשתי ידיי~! הבנתם~ נראהלי. 73.הארי פוטר: אידיוטטט~ אבל הארקו וסנארי זה טוב~ 74.יאוי: איפה?$%& +_+ 75.אתם: גל לדבר על עצמה בגוף שלישי? מה היא, סשומארו? 76.השאלון: מגניב <: 77.פוקימון: נהרס וחבל. 78.השיר "מגרד לי בגב": שמיימי בצורה לא נורמלית~ 79.מה השעה? 12:29 80.בו. בו-הו

מית צאן

New member
וואטאשי^^;../images/Emo119.gif

וואי, דורות שלא נכנסתי לפה@.@ 1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: עמית... מספיק נורמאלי? 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? עוד פחות מחודשיים 14 OO: 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: אני-חרא-בנאדם. 4.איך את מגדירה את עצמך?: ראו שאלה 3. 5.אנימה\מנגה?: נארוטו~~ 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי טוב? יש יותר מידיי. אני עכשיו מאוד ב kanashimi wo yasashisa ni (שיר פתיחה שלישי של נארוטו) אבל זה בטח ישתנה^^; הכי לא טוב? אמ... שונאת את כל שירי הסיום של נארוטוXD 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: מוזיקה יפנית, כמעט כל הסוגים. שונאת/מתעבת/לא יכולה לשמוע מזרחית. איכ@@ 8.מנגן? על מה?: כלום. 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): אמ... be my escape, זה גורם לי לחשוב על גלי כי דורות היא אהבה כ"כ 'שיר הזה וכל הזמן טחנה לי: "אני אוהבת אותו אני אוהבת אותו אני אוהבת אותו~!!" 10.שיר הדיכאון שלך: פאק, יש כ"כ הרבהOO; 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: כל שיר שאני אוהבת ושומעת... אמ... kanashimi wo yasashisa ni ובעצם כל שירי הפתיחה של נארוטו 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: יש יותר מידיי. 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: חברים(?) 14.הסרט הכי שאווה בעולם: גם זה יש יותר מידייXD 15.מנגה הכי שאווה: לא מכירה הרבה מנגות... אבל המנגה של נאנה נסגדת*_* 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: שונן איי~~ 17.לצייר או לכתוב?: לכתובלכתובלכתוב~~~~ 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לא זה ולא זהOO; 19.אוהב, או לא אוהב?: את מי? 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני חתול~ 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: אפשר לומר... 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לאף אחד. בזמן האחרון אני שומרת דברים בבטן. וזה דווקא טובO: תנסו גם אתם. (אבל בעיקרון לגלי ולבתדודה שליXD) 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: שומדבר, אני נכנסת לדיכאון ושוקעת בוXD 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד. 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון~ למרות שגם דיג'ימון שולט~ 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אש/פיקאצ'ו. מה ברוק מה?! 28.נכון שאני מגניבה?: totally*-* 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. תבואי אליי~ תבואי אליי~;; 30. אזהרה אחרונה. ;; 31. יופי. ^_^ 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: אני לא הייתי אומרת לו. הייתי מעדיפה לגזור את הלשון שלי וצופה בה טובעת באסלה ואז לסעוד עם ג'וקים מאשר לומר לו. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): תלוי מי פוגע בי, כמה, איך וכלזה... 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: לא זה ולא זה ~לאשמהאיפור~ 35. פריק, או אימו?: בחיים לא הבנתי מה ההבדל@.@ 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אומרים בתורה שאסור לשקר. רגע, מי לעזאזל מאמין בתורה?! ~טוב בסדר אתם מאמינים אני לא~ 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. תזהירי, תשובתי לא תשתנה (לא שעניתי עליה בכללXD) 38.מה השעה? 1 וחמש דקות בצהריים. 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: "תודה לאל שזה סופסוף קרה" 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לאOO; 41.בושה. ;; 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: סקסיO: 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: באארורO: 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. XD 45.אתם שומעים עכשיו: kanashimi wo yasashisa ni 46.קר או חם?: חם 47.ואם כבר...קור או חום?: קור 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: לשמוע מוזיקה, לקרוא ספר. 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: להיות ערים. 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: פיג'מות~ 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? אכן ם: 52.חציל\מלפפון. מסתדר? אינלי שמץ@@ 53.אפונה\גזר? @.@; 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: שקרן>< ישלו כמובן איזושהיא אחיזת עיניים, אבל עוד מעט יגלו את ה"קסמים" שלו-.- אני לא מאמינה לחצי מילה שהוא אומר. 55.סכין, או מזלג? סכין. 56.שלג, או גשם? שלג. 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: להישאר ולענות על השאלון. 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: עשישית צ'אןD: 60.איתמר, או גורדי? איתמר~ גורדי סתם ירוק. 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיביכול?: מזה פיפוש?OO 62.חיה אהובה: סוס~ 63.מאכל אהוב: בולונז~ 64.משקה אהוב: קולה~ 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: בגדים. 66.ממתי אתם בפורום?: שנה שעברה. 67.כמה מנגות יש לכם?: 15. 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: 1- סוס אחד 2- את הכלבה שלי 3- את חפירה (לקבר שלי) 69.מעריכים את עצמכם?: בגרושXD 70.מוזיקה שנואה: מזרחית מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: מניאקים. 72.יפן: מערכת החינוך שלהם פאקינג מפחידה@.@ 73.הארי פוטר: משקפיים עגולות מידיי~ 74.יאוי: לא עושה לי אתזה בזמן האחרון#.# 75.אתם: אני? מי השני? מזה "אתם"? 76.השאלון: חמדמד*~* 77.פוקימון: צכה לראות אתזה שוב-.-" 78.השיר "מגרד לי בגב": לאמכירה@.@ 79.מה השעה? 1 ורבע בצהריים. 80.בו.

mikokikyo

New member
אבל בשביל מה את צריכה את חפירה?O:

כלומר, ברגע שתמותי לא תוכלי לקבור את עצמך ם: ואי בודד, זה נו, בודד ם: (התמונה מגניבהXD)

AnNa ChAn

New member
אוי,שאלון די ארוך

*כותבת מהר כדי שהזמן שלי במחשב לא יגמר* 1. אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי:אנה צ'אן בקשה 2.. אז..מה הגיל? - 13! יאי!! 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: אוהבת,מצחיקה ומוזרה 4.איך את מגדירה את עצמך?:אני פאנגירל+חוש הומור בתוספת גותיות 5.אנימה\מנגה?: האנימה התורנית שלי לעכשיו היא הוסט קלאב 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי טוב זה craweling אני מקווה שכתבתי את זה נכון,וזה של לינקין פארק.והכי שנוא זה כל השירים של הגיים בויז 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אוהבת רוק-מטאל ושונאת פופ קל וממוסחר (להלן מהדוגמא מהשאלה הקודמת) 8.מנגן? על מה?: מנגנת על גיטרה שקסית ^_____^ 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו?: יש מספיק שירים שיזכירו לי את אהובי 10.שיר הדיכאון שלך: שונאת דיכאון,אבל אני אוהבת שירים שהם באמת עצובים,כמו מטרופולין המעולים. 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות :טוטו:וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: יש מספיק שירים כאלו 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא:אינויאשה,אין כמו הסדרה המעולה הזאת 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: השיר שלנו 14.הסרט הכי שאווה בעולם: O.O 15.מנגה הכי שאווה: O.O 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?:לא ממש עושה לי את זה....אני קטנה מדי.... 17.לצייר או לכתוב?: לצייר בשיעורי תנ"ך 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: עדיף לשיר,כי בעזרת זה כמעט זכיתי בתחרות כשרונות 19.אוהב, או לא אוהב?: אוהבת מישו בישי 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: חתול!!מיאו!! 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: מעט.... 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לאמא שלי,או לחברה הכי טובה שלי 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: לאיודעת,מעולם לא הייתי בדיכאון,רצינית 24.שאחרים בדיכאון את: משמחת אותם מנסה לגרום להם להרגיש טוב יותר,ואז אני מאיימת שאם הם לא יצאו מזה אני ארצח אותם. 25.שוקולד, או ווניל?:שוקולד 26.פוקימון, או דיג'ימון?:דיג'ימון 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?:פיקאצ'ו,אם כבר 28.נכון שאני מגניבה?: לאיודעת,המוח שלי לא במצב מספיק טוב כדי לענות על שאלה זו 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. 30. אזהרה אחרונה. 31. יופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?:כבר אמרתי לאהובי במסן ברמז מאוד עבה (אתה רוצה להיות חבר שלי?) ,אבל הוא לא הסכים,באסה 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): הייתי רוצחת אותו בלילה 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?:צללית,עיפרון,תלוי לאן אני הולכת 35. פריק, או אימו?: חצי גותית 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: את נחמדה 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה?בזבזת לי שעה מזמני 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: "*למישו ששונא אותי* למה לקחת לי את האקדח!?* 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?:לא 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?:לא סקסי ולא איכסי 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?:אין זמן לפיקים 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו:לינקין פארק,אבריל לאווין ומטרופולין. 46.קר או חם?: חם לי... 47.ואם כבר...קור או חום?:קור! 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא:שאהובי יוצר איתי קשר כלשהו 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?:לישון!*חרופ* 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?:מסיבת פיג'מות 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? O.O 52.חציל\מלפפון. מסתדר? לא 53.אפונה\גזר?איכ 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?:אמיתי 55.סכין, או מזלג?סכין,מומלץ חדה עם אופציה רב שימושית לרציחות 56.שלג, או גשם?שלג,מתגעגעת אליו 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?:ומה אני חושבת שאני עושה עכשיו?*יורה במישו ערום שרץ ברחוב* 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!-כבר לא1111111111111321שניצל:יאי!!יחי השניצל!! 59.עשישית צ'אן, או מנורה?:מנורה 60.איתמר, או גורדי? O.O 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: O.O את זה תשאלו את אחותי 62.חיה אהובה: חתול+כלב 63.מאכל אהוב: בורקס תפו"א 64.משקה אהוב: מיץ תפוזים *מחפשת מי שתה עוד פעם את כל המיץ,אה,זו אני* 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: פלאפון 66.ממתי אתם בפורום?: מלפני חצי שנה 67.כמה מנגות יש לכם?: אפס 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: גרזן->כדי לרצוח אותך,פלאפון->כדי דאוכל לקרוא לעזרה,את->כדי להסתיר את הגופה שלך 69.מעריכים את עצמכם?: מאוד 70.מוזיקה שנואה: אמרתי כבר למעלה.... מה אתם חושבים על...: אהובי!! 71.ישראלים: הרוב לא אכפת להם מהסביבה 72.יפן: ארץ מתורבתת ששווה ללמוד ממנה 73.הארי פוטר: ספרים מעולים 74.יאוי: *הולכת להקיא בפינה קיא מזויף* 75.אתם: לוקחת על עצמי יותר מדי חוגים 76.השאלון: ארוך מדי ומעצבן 77.פוקימון: שיעמום 78.השיר "מגרד לי בגב": אני משמיעהאותו עכשיו XD 79.מה השעה? עברה שעה 80.בו. אכן XD

R a k u e n

New member
אני ^__^~

1.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: עדנ >>" 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 13 וחצי~ ^O^ 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: ברוקולי מבושל כהלכה. 4.איך את מגדירה את עצמך?: מוזרה. י-י 5.אנימה\מנגה?: אנימה~ 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי שנוא- לאדעת י-י; הכי טוב.. גם לא יודעת ._.; 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אוהבת רוק, מטאל, פאנק, ג'יי פופ~ שונאת ראפ והיפ הופ, חוץ מאמינם. XP 8.מנגן? על מה?: על פסנתר מגיל חמש וחצי~ 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): אין. X: 10.שיר הדיכאון שלך: Durch Den Monsun של טוקיו הוטל. XD; 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: שירים של בוקורה גה איטה XD 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: בוקורה גה איטה 33> ואינויאשה 33> 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: דרייק וג'וש~ 14.הסרט הכי שאווה בעולם: רקוויאם לחלום. *___________________* 15.מנגה הכי שאווה: לאדעת~ נראה לי "בלאק קאט". 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: שוג'ו איי. י-י; כי בעצם לא כ"כ יצא לי לראות שונן איי. הבורות XD; 17.לצייר או לכתוב?: נראה לי לצייר.. אבל גם לכתוב!11 >: 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: לשיר.~ 19.אוהב, או לא אוהב?: אוהב ^OOO^ 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: אוזני ארנב.~ 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: כמה מילים בסיסיות.~ 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לאדעת ס: לא לאנשים מהבצפר, זה בטוח. 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: אני לא אענה על זה, נו ._.; 24.שאחרים בדיכאון את: א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. 25.שוקולד, או ווניל?: שוקולד צ'אן ^_^ 26.פוקימון, או דיג'ימון?: דיג'ימון.~ 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אש/מיסטי ^^; 28.נכון שאני מגניבה?: בטח ם: 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. ... ם.ם; 30. אזהרה אחרונה. את מזכירה לי את המורה שלי להבעה >>>>: 31. יופי. טופי. 32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: לא יודעת. 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): נשלח אליו את הרוסים D: 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: עיפרון שחור.~ 35. פריק, או אימו?: אה.. פריק זה אימו >_>" ושניהם קקי~ תשמעו מוזיקה טובה, תתלבשו איך שבא לכם אבל אל תעשו פוזות X: 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אוהבים אותך כפרע 3333>~ 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה? 12:18~ 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: "יאנו/נאנאמי!!1 ^__^ אינוקאגו ^_______^" אומשו. 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לא >>" 41.בושה. וחרפה~! 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: סקסי~ 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: כן ^^ 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. אבל אני מכפר סבאאאא TT_TT 45.אתם שומעים עכשיו: Placebo- Infra Red 46.קר או חם?: קרררר~ 47.ואם כבר...קור או חום?: קור~ 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: חבריםשלי~ 3: 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: להיות ערים ^O^ בערך~ 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: פיג'מות~ 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח?בטח ^O^ 52.חציל\מלפפון. מסתדר? >_> 53.אפונה\גזר? כןןןןןןןןןןןןןןןןןן ^O^ 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: שקרן >>" 55.סכין, או מזלג? כפיתכפיתכפית ^OO^ 56.שלג, או גשם? שלג~ 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: להישאר ולענות~ 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!! לאאא >:1111111111111321שניצל: 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: עשישית צ'אן ^_^ 60.איתמר, או גורדי? גורדי *-*;; 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: פיפוש. יי; 62.חיה אהובה: שועל ^_^ 63.מאכל אהוב: פסטה וסושי~ 64.משקה אהוב: נסטי אפרסק 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: פלאפון, מסטיקים, MP3, מפתח. 66.ממתי אתם בפורום?: הייתי בפורום הזה לפני שנה, פרשתי וחזרתי לא מזמן ^_^ 67.כמה מנגות יש לכם?: שש ._.; 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: מנגה, מחשב ורמקולים.~ 69.מעריכים את עצמכם?: תלוי מתי... 70.מוזיקה שנואה: הייתה כבר שאלה כזאת, לא? >>" מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: >_>;;;;;;; 72.יפן: מגניבבב *-* 73.הארי פוטר: 33> 74.יאוי: לא ראיתי אף פעם >> 75.אתם: לא משו~ 76.השאלון: כפרעליו ^O^ 77.פוקימון: גזעי. 78.השיר "מגרד לי בגב": ._. 79.מה השעה? 12:24. לקחו לי שש דקות לענות על השאלון. Oם; 80.בו. אמאש'ךךךךך ;_;

../images/Emo15.gif אני עונה

.בעיקרון...אני אני לא רוצה להתחיל עם מישהו בשם "שאלתיאל בן גבריעול כספיון השמיני". אז אני מקווה שיש לך שם נורמלי: ניצנע. אם את רוצה אז ניצן אלון. או האנה. 2.אבל..אני גם לא רוצה להיות פדופילית. או זאופילית..או נקרופילית. ס_ס; או גרנדופילית. אז..מה הגיל? 14 וחצי. עם שכל של בת 17 (לפי המבדקים) 3.אם היית מתארת את עצמך ב-3 מילים. מה הם היו?: טירוף, דפי פוליו, עיפרון עם הדפסי חתולים 4.איך את מגדירה את עצמך?: מטורללת עם תעודות. וחייזרית במשרה חלקית. 5.אנימה\מנגה?: אנימה! 6.השיר הכי טוב, והכי שנוא בעיינך: הכי טוב? הכי משוגע! הכי רע? סוליקו. זה נוראי! 7.אוהבת מוזיקה? ואיזו מוזיקה את שונאת?: אוהבת- ג'י רוק ג'י פופ מטורללים מחזות זמר דיסני... הכול חוץ מראפ ומאיכסות כאלו. 8.מנגן? על מה?: על מיתרי הקול שלי. ועל עצבים של אחרים. 9.האם יש שיר ספציפי שגורם לך לחשוב על איזה אדם מיוחד? מה השם שלו? (של השיר, אבל אפשר גם להוסיף אדם): גלי והשיר YMCA 10.שיר הדיכאון שלך: פאר אוואי 11.שיר שגורם לך להיות שמחה ולדלג ברחבי החדר באושר עד שאיזה פריקים מוזרים מצטרפים אלייך מאחורה בחצאיות טוטו וורודות עם שפם...או שסתם, גורם לך לשיר יחד עם השיר בשמחה: כוטן אייד ג'ו. 12.סדרת האנימה הכי טובה בענייך היא: כולן! מוחאחאחא! (חוץ מהגרועות המטומטות וחסרות העלילה) 13.סדרת הטלוויזיה הכי אהובה היא: הפיג'מות! 14.הסרט הכי שאווה בעולם: מירור מאסק! ^^ 15.מנגה הכי שאווה: הוליק *_* 16.שתי מעודדות מאוהבת בסתר, ומביאות נשיקה חטופה מאחורי פונפונים, או שחקן פוטבול מסוקס שמתחיל עם איזו מעודדת ומגלה שזה בעצם בן עם חצאית שמתחת יש לו ...נו, שוג'ו איי או שונן איי?: אני מעדיפה את הבחור בחצאית. יש לי חולשה לקרוס דרסרים. במיוחד כשהם לובשים חצאיות ורודות. (או במקרה הכי טוב- שמלות נסיכה ורודות!) 17.לצייר או לכתוב?: גם וגם! 18.לשיר, או לרקוד ריקודי עמבה?: גם גם וגם! 19.אוהב, או לא אוהב?:אוהב כמובן! 20.אוזני ארנב, או אוזני חתול?: חתול! 21. תראי...אני מתחילה עם הרבה אנשים. אבל במיוחד בשפה היפנית. אז חמודה..יודעת יפנית?: כמובן! 22.קורה לך משהו. למי ישר תגידי?: לכול העולם. אבל לאתי קודם 23.שאת בדיכאון, מה תעשי בשביל להפיג אותו?: מרתון של קומדיות שונן אי מטומטמות וחסרות עלילה! 24.שאחרים בדיכאון את: שרה להם באוזן עד שהם מתעודדים א.תברחי לטימבקטו, איפה שמרקו מחפש את אמא שלו עם הקוף הקטן והמרושע שלו שהוא וואנבי פוקימון. "גלגל אותה" וכאלה. ב.תנסי לעודד אותם, ואז לתקוע בהם סכין. או מזלג. או מה שיש ביד. ג.תנסי לעודד אותם, אבל לצחוק מצידו השני של המסך עד כדי שאפשר ליפול מהכיסא ועדיין לצחוק. ד. כל התשובות נכונות. ה.אם התשובות אינן נאות לך, אז את מוזמנת להיות עם שאר האימואים, ולהגיד שאת מנסה לעזור וזהו. ם: 25.שוקולד, או ווניל?: וניל! 26.פוקימון, או דיג'ימון?: פוקימון. כי אש הומו והוא צריך להיות עם סם! (למי שראה את הסרט יבין) 27.אש\מיסטי, או אש\ברוק\פיקאצ'ו?: אני אתמוך באש/מיסטי. אבל רק בגלל פיק קוטל שיש על זה (שנקרא "הוא קנה לי אופניים!") 28.נכון שאני מגניבה?: אכן כן! 29. תיזהרו במה שאתם עונים בשאלה מעל. אני יודעת איפה אתם גרים. גם אני 30. אזהרה אחרונה. מה? 31. יופי. יאי!32. אילו היה אדם שאת אוהבת, הכיצד היית רוצה להגיד לו?: 33. אם מישהו היה פוגע בך, כיצד תגיבי? האם תשלחי אליו את בוריס? האם תורידי לו כאפה הגונה עד שיצלצלו לו האוזניים ומישהו יענה "סליחה, תרמנו בעבודה"? האם תשלחי איזה מישהו שיעשה מזה טלנובלה ובעצם יקראו לו מנואל? (את כל זה ועוד, נגלה בפרק הבא של...איזה שקר כלשהו): אני אתן לו באמ-אמא שלו! ואז אני אקבור אותו בפח מלא חתולים מסטולים ואחר כך אגרום לו להינעל באותו חדר עם יפגני! 34.עיפרון שחור, או צללית לעיניים?: עיפורון שחור! והרבה! 35. פריק, או אימו?:פריק! 36. אוהבים אותי, או לא אוהבים אותי?: אוהבים אותך! 37. אני מזהירה שוב בהקשר לשאלה שנשאלה למעלה. 38.מה השעה?שלוש וחצי בצהריים 39. המילים האחרונות שלך, יהיו: תביאו לי קרח! 40. קוראים את הבלוג "לשכב עם יואב"?: לע 41.בושה. 42.אינויאשה: סקסי או איכסי?: שקסי! 43.אם הייתי כותבת פיק אינויאשה..הייתם קוראים?: בטח! 44. פעם שלישית גלידה. אני מזהירה אותכם לגבי מה שתענו למעלה. למה אני מכירה את כללללללללל הערסים של ראשון. 45.אתם שומעים עכשיו: כלום, חוץ מאת הקול שבראש שלי 46.קר או חם?: חם! 47.ואם כבר...קור או חום?: חום! 48.מה שמשפר לכם את מצב הרוח הוא: ספר! 49.לישון, או להיות ערים משש בבוקר עד שלוש לפנות בוקר?: לישון! כמה שיותר! 50.מסיבת פיג'מות, או מסיבה כזו מגניבה עם אולטראסאונד מגניב שעושה סרטן?: פיג'מות! כי אז אנחנו מתחפשות ויוצאות להסתובב ולהפחיד אנשים מפחידים! 51.אני\דובי. נכון שיפ מוצלח? כמובן 52.חציל\מלפפון. מסתדר? מצויין! 53.אפונה\גזר? יאוי במקרר! 54.אורי גלר: שקרן או באמת עושה הוקוס פוקוס כמו סמי מרחוב סומסום שעובד ב"הכל בדולר"?: שקרן שעובד בהכול בדולר! 55.סכין, או מזלג? מזלג! 56.שלג, או גשם? שלג 57.לירות במישהו שרץ ערום מחוץ לחלון שלכם ברחוב, או פשוט להישאר כאן עצלנים ולענות על השאלון הזה?: את שניהם 58.בזמן שאתם קוראים את כל זה, אני אגנוב בתמימות את השניות שאת מבזבזים פה, וכך אני אחייה יותר!!!!!1111111111111321שניצל: צמחוני. 59.עשישית צ'אן, או מנורה?: מנורה 60.איתמר, או גורדי? איתמר קטן אומו 61.פיפוש, או..אמ..(הו אה, שאלה שקשה להשוות לה יריב) או יש לי סוד אני "קורא" כיב יכול?: פיפוש! 62.חיה אהובה: כמעט כולן 63.מאכל אהוב: דברים בטריאקי ^^ 64.משקה אהוב: קולה+אורנג'דה 65.אתם לא יוצאים מהבית בלי..: בגדים! 66.ממתי אתם בפורום?: משחר הימים- מאז שהוא נפתח.1 67.כמה מנגות יש לכם?: 11 68.אם הייתי חוטפת אותכם באמצע הלילה, קושרת על העיניים שלכם את התחתונים של דודה שולה שמריח כמו צנצנת, משמיעה קולות של אופנוע שזה בעצם אופניים שאין לי עליהם רישיון, ומשטרה הייתה מאחורי...בקיצר, אם הייתי חוטפת אותכם לאי בודד, מה 3 הדברים שהייתם לוקחים איתכם?: הרבה הרבה דפי פלויו. וכנראה גם את המחשב. 69.מעריכים את עצמכם?: כן למדי 70.מוזיקה שנואה: דירטי ראפ. מה אתם חושבים על...: 71.ישראלים: בעלי פוטנציאל אך לא ממשים אותו 72.יפן: המקום שאליו אנשים טובים הולכים אחרי המוות 73.הארי פוטר: הומו קטן שמתדרדר לאימואיות מוגזמת 74.יאוי: הדבר הכי שלעט בעולם 75.אתם: יצור מחלל החיצון 76.השאלון: מעשע להחיד 77.פוקימון:פטתי! 78.השיר "מגרד לי בגב": קוטל 79.מה השעה?שלוש ארבעים ואחת! 80.בו. בוחאחאחא!

למעלה