שאלוןן!!~

Giantsbane

New member
שאלוןן!!~

טוב, אז אני די חדש פה 4ג חשבתי לפצוח בשאלון הכרות קצרצר~ כל אחד שיענה על מה שבא לו שם: מגורים: גיל: מי חושב שצריך להחליף ניהול? והאם באמת חייבים לתפוס את כולם? ממש את כולם? Oם Toodles !!1

Giantsbane

New member
ראשון!! ^__^

שם: משה, אבל החברים שלי קוראים לי מושית!! ^^ מגורים: לא בידוק קבוע @_@ גיל: 42 and counting אני מציע את עצמי בתור המנהל החדש של הפורום!! שרשרו

Giantsbane

New member
מנהל יקר

לפחות יכולת לטרוח לבדוק בכרטיסי שהנני בן זכר. אנחנו עוד נשתמע.

liorhikri1991

New member
אני ויש לי דעה ממש הפוכה לשלך

שם:ליאור היקרי מגורים:פתח תקווה גיל:16 מי חושב שצריך להחליף ניהול?למה להחליף ניהול,בכלל לא צריך להחליף אני חושב שיסמין,המנהלת,היא מנהלת נפלאה אבל פשוט הפורום לא פעיל. והאם באמת חייבים לתפוס את כולם? מה הכוונה את מי לתפוס. משהו ליסמין אני חושב שאת מנהלת מעולה-עלי והצליחי ואם מישהו ינסה להחיף אותך אני אדאג שהוא יפול אבל קשה. הפורום רדום ואין מה לעשות צריך לחשוב על דרך יצירתית להחיות אותו,הפורום רדום וגם אני אשם בזה,הכל בגלל הלימודים ואני לומד והפסקתי לשחק יוגי הו אבל אני נמצא בפורום לעיתים קרובות.כי יש פה אנשים מזה נחמדים

impale

New member
for kaz-modannnnnnnnnnn

לא תקום כאן הפיכה....הניהול טוב...למרות שאם יסמין היתה משחקת זה היה טוב יותר XD אני אשדודי בן 17 ואגן בגופי ובנפשי על יסמין השטנית ! לתפוס את כולם? אתה מתבלבל בפורום... אנחנו לא צריכים לתפוס את כולם.. אנחנו צריכים לתפוס 40 ושיהיו יעילים וכפופים לבאן ליסט XD

Witchcrafts

New member
הו, וואו,

נורא מחמם לקרוא את זה ואת יתר ההודעות שלך בשרשור. תודה רבה.
הפורום יקוץ מהתרדמת, בסופו של דבר. אני רק חוששת שיסגרו אותו מחוסר פעילות ואז זה יהיה מאוחר מדי. משהו כזה, בכל אופן. ד_ד" תכף אני מתחילה את השירות בצבא, כך שאני לא יודעת אם אשהה בפורום כל יום בשביל לכתוב בו ולהשאיר אותו בין החיים. זה תלוי בתפקיד שלי שם, ואני עדיין לא יודעת מה הוא יהיה, כי זה (עדיין) בהליכים. הפורום יותר מדי מוצף בהודעות כחולות שלי, אז אגיב כאן ליתר: פרדי, ךםך, עשה לי קלף!!111 |דמעהשלאושר| מושית – ROFL, תודה על השעשוע והכל, אבל בקצב הזה עוד תוגדר כטרול. ואז תהיה לי עילה לחסימה. |פרצוףזדוני| בכל אופן, אל תקחו את ההודעה של "משה" ברצינות. אממן לו טיפול והכל יהיה בסדר.
מעכשיו אשתדל להפסיק לקטר לו (ולאחרים, אם להודות באמת) שהפורום מת. אם השרשור מפריע לכם (אע"פ שהוא ישורשר לא"ט), שלחו לי מסר או הודעה במסנג'ר. ולמה תמיד אני חופרת?! ._."

למעלה