שאלוןן :)

שאלוןן :)

ממ .. חשבתי שיהיה נחמד אם נענה על שאלונים, ככה נכיר טוב יותר אחד את השני
אז הבאתי אחד, אומנם קצת ארוך. אבל לא נורא
ריק : שם: גיל: עיר: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בן כמה אתה ניראה? משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: יש לך חבר/ה? התנשקת ? השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית/ה על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? נהנת מהשאלון ? אוהבת ...

והתשובות שלי ... ../images/Emo13.gif

שם: ספיר. גיל: 15 ושבועים :S עיר:חדרה. פירסינג:אין :\ קעקועים:אין! גובה: אין לי מושג :-\ מידת נעליים:38 צבע שיער: חום כהה, אחים/אחיות:שתי אחים, ואחות:) בן כמה אתה ניראה? 15 משקפיים?אין. גשר? אין. עבר פלילי:אין. שפות:עברית
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?ממ .. שיער, שפתיים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אצבעות .. רר שונאת אותן חחחח האם... את/ה דלוקה על מישהו:יותר מדלוקה(; את/ה רוצה לגור במקום אחר:לאא! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: זה תלוי. את/ה רוצה עוד פירסינג:רוצה באף! את/ה אוהבת רכבות הרים:כעP: את/ה הייתם בחו"ל:לא :-\ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא כ"כ להרוג אנשים:לא! עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נ-ג-ד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:שכל אחד יחייה את החיים שלו :) האם את\ה... אי פעם בכית על בת:ממ .. יש מצב. אי פעם בכית על בן:כן \: אי פעם שיקרת:כן! אי פעם נעצרת:לא! כמה פעמים... היית מאוהבת:אני מאוהבת[: נשבר לך הלב: פעם אחת \: שברת לבבות:לצערי \\: יש לך חבר/ה?חבר. וכן!
התנשקת ? כן השם שלך הופיע בעיתון: לא שאני זוכרת. התחרטת על דברים שעשית:כן, הרבה!# דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק:שוקולד סרט מצויר: ארתור :D קורנפלקס: רגיל! מסטיק: שונאת!# צבע: ורוד, לבן! יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון :S תכשיט:ה-כ-ל :] חורף\קיץ: סתיו בחדר: המיטה שלי P; האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:חברה שלי. ראה אותך בוכה:בת דודה שלי הלכת איתו לסרט:חברים :] צעק עליך: מנמנ .. שלח לך מכתב:חברהה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?ל---א! אהבה ממבט ראשון?כן! חיים שאחרי המוות?לא! יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לאאא, האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן!:) הופעת בציבור בפיג'מה?לא! בכית בסרט? כה היית/ה על במה? מנמ .. כן! חשבת שאת\ה הולך למות?חח להתאבד P: נכשלת במקצוע?כה \\: הורידו אותך כיתה?לא! הקפיצו אותך כיתה?לא! רצית להיות המין השני? ממש ל-א :] דברים אהובים שיר אהוב:'תני לי סיבה' - גיים בויז [[: אוכל אהוב:פיצה. תוכנית אהובה:השיר שלנו. ספורט אהוב:שחייה. תחביב:הרבה. זמר/זמרת/להקה אהובים:דניאל זילברשטיין, רן דנקר, הגייייייים בויז, נינט טייב!!:) עיתון אהוב:ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו?5:28
תפוח או בננה?כלווווום!# כחול או אדום?מנמ .. כחול. סתיו או אביב?סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לישוןןןןןן(:) איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב. תיכון או אוניברסיטה?כלוווום!# אתה משועמם/ת?כמו כולנו
רעש אחרון ששמעת?טלויזיה, ריח האחרון שהרחת?ממ .. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?'כמה אהבה' - גיים בויז! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אושריייייי
נהנת מהשאלון ?כן, העביר תזמן(;

עונה

שם:מתן גיל:13 עיר:גדרה פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:אני לא יודע נראה לי 1.50 מידת נעליים:40 צבע שיער:שחור אחים/אחיות:2 אחים אחות 1 בן כמה אתה ניראה?אומרים לי 12 משקפיים?רק שמש גשר?לא עבר פלילי:אני לא קשור לזה תוכיחו שזה אני שפות:עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?העניים השיער הפרצוף הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אין אבל אם חייב אז החצ'קון המעצבן האם... את/ה דלוקה על מישהו:כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:לא טוב נו אולי בראשון לציון את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:מה הכוונה?אם הכוונה למצוא האבה ברשת לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:אם ירדן זה נחשב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לפעמים להרוג אנשים:בכלל לא (רק את הלבנונים) עישון אצל בני עשרה:לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא אבל שיעשו מה שבראש שלהם האם את\ה... אי פעם בכית על בת:לא זוכר אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:בגיל הזה עדיין לא נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:לא יש לך חבר/ה?כן התנשקת ?לא השם שלך הופיע בעיתון:כן התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:רוני ממתק:צ'יפס סרט מצויר:בוב ספוג קורנפלקס:רק כריות מסטיק:אבטיח בזוקה צבע:כחול יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף:חמישי תכשיט:שעון חורף\קיץ:קיץ בחדר:שידה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:דוד שלי ראה אותך בוכה:משפחה הלכת איתו לסרט:חברים צעק עליך:אבא שלח לך מכתב:אקספואז אופנה - קטלוג בגדי הים בננה של רוני האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא הבנתי בגן עדן וכזה כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בבצפר זה היה יום כזה בכית בסרט?לא היית/ה על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן בשביל להבין את המוח ולהבין את הסבל שלכם להיסחב עם כל הדברם האלו.סתם בצחוק דברים אהובים שיר אהוב:אדוני אוכל אהוב:של אמא תוכנית אהובה:בובספוג ספורט אהוב:כדורסל תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:זמר:זוהר ארגוב,דנידין,אלביס(כלכך לא קשור) זמרת:רוני ,בריטני ספירס עיתון אהוב:ידיעות אחרנות וסתם מה השעה עכשיו?10:12 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לראות טלויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת?קרונפלקס תיכון או אוניברסיטה?תיכון אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?רוני בערוץ הילדים ריח האחרון שהרחת?את הפרחים בסלון איזה רינגטון יש לך בפלאפון?סוכריה ואלייך מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?רוני סתם לא יודע נהנת מהשאלון ?בערך

חחחחח אהבתי

איזו שאלה מכשילה זו 4 אותיות אין לי 4 אותיות חחחחחחח היא תכננה על רוני.. לא פייר פעם הבאה שתעשה 5 אותיות חוץ מזה אהבתי את התשובה שלך ל4 אותיות לא חשבתי על זה

עונה../images/Emo9.gif

שם: שיר גיל: 12.8 עיר: ראשון לציון פירסינג: באוזניים
שניים באוזן שמאל ואחד באוזן ימין קעקועים: אין
היו, לא אמיתיים חחח גובה: 1.60 מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום בהיר אחים/אחיות: 3 אחים, לירן עידן ואלעד בן כמה אתה ניראה? אמרו לי ש16 חחחחח משקפיים? יש אבל לא שמה תמידד גשר? היה עבר פלילי: אין
שפות: עברית אנגלית ספרדית ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני עם ראש פתוח תמיד[: הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אני מתעצבנת כל כך מהרר..ומתרגשת מהכל האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממ לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כה את/ה רוצה עוד פירסינג: כה את/ה אוהבת רכבות הרים: כה את/ה הייתם בחו"ל: כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: רק את מי שאני שונאת..חחחחחחח עישון אצל בני עשרה: נגד .. נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן חברות שלי אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הפסקתי לספור
נשבר לך הלב: פעמיים אני חושבת שברת לבבות: חוחו הרבהה יש לך חבר/ה? לא התנשקת ? כה השם שלך הופיע בעיתון : כהה חחחחח התחרטת על דברים שעשית: כה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ח ו פ ש [: ממתק: צ'יפסס סרט מצויר: בובספוג ? >< קורנפלקס: קראנצ''''[: מסטיק: הובה בובה צבע: ורוד יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון לפעמים תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ בחדר: המחשבבב[: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אנני[: ראה אותך בוכה: נראה לי אבא שלי הלכת איתו לסרט: לאזוכרת צעק עליך: אמא שלליי שלח לך מכתב: הממ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כה יש לי כמה.. נעל הפוכה וכזה חחח אהבה ממבט ראשון? כה חיים שאחרי המוות? כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? ממ לא הכי האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כה הופעת בציבור בפיג'מה? כה :S חחחחחחחחח בכית בסרט? כה היית/ה על במה? כה חשבת שאת\ה הולך למות? כה נכשלת במקצוע? כה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כשיש מחזור וכאלה אז כהה חחחח דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מדיי אוכל אהוב: ג'נאק פוד תוכנית אהובה: חבריםם,רולאבוגן,השיר שלנו ספורט אהוב: שחיה תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: זמרר-ג'סי מקרטני
ודניאלל שלנו:], זמרת-בריטני
, להקהה-רולאבוגן,דיימנד'ז עיתון אהוב: ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 14:18 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לדבר עם חברה שלי במסן [: איזה ארוחה אחרונה אכלת? שוקו
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כה רעש אחרון ששמעת? הקול של שון פוללל אצלי במחשבב חחחח ריח האחרון שהרחת? אממ איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Do Something של בריט [זה טרוטון לא רינגטון] מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ג'סיייי:D נהנת מהשאלון ? כה העביר לי את הזמן חחחחח

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף

חולה על שאלונים כאלו- תודה
ריק : ואלה? שם: סהר גיל: 15 עיר: קרית 8 פירסינג: אתם לא רוצים לנחש אפילו איפה נכון? סתם סתם תרגעו קעקועים: מממ... נו באמת.. גובה: 1.65 (לפני חודשיים) מידת נעליים: 42 (פאדיחה) צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 בן כמה אתה ניראה? אומרים לי 18-19 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: אונסת, רוצחת, ומציפה בפורום שפות: עברית וקצת מכל דבר הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כלום.. סתם סתם הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הפה האם... את/ה דלוקה על מישהו: ממ... לא נראה לי את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא- נשארת בקרייה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש ל-א ! מאמינה שיכולים להרגיש את זה הכל מה שאותו בנאדם מכניס לעצמו לראש על אותה מישהי שהוא מכיר את/ה רוצה עוד פירסינג: רוצה בגבה אבל מצד אחד אין מצב שאני עושה כי זה סתם יזיק לי את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד.. כל אחד ומה שהלב מרגיש האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אם זה ריב עם חברה או אמא אז כן אי פעם בכית על בן: חחחחחחח די זה מביך.. אי פעם שיקרת: מי לא? אי פעם נעצרת: כן.. אמרתי לכם בר שאנסתי מישהו ורצחתי מישהו אהה ואני גם סוחרת סמים שכחתי להזכיר כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: זה שאני הייתי דפוקה פשוט שברת לבבות: כן
די להמ הזכרת לי את זה זה מדכא אותי כי זה היה יום עצוב יש לך חבר/ה? לא.. התנשקת ? אהמ.. ל-א! השם שלך הופיע בעיתון: רק בטלויזיה :p התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אפשר 3 אותיות? ממתק: שוקולד סרט מצויר: ארתור קורנפלקס: אלופים מסטיק: מנטה, בננה.. הכל קיצר צבע: גווני כתום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: בחורף קיץ-בקיץ חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מי אם לא אני? ראה אותך בוכה: לא זוכרת זה היה מזמן הלכת איתו לסרט: לא אוהבת סרטים חחח אבל לפי מה שאני זוכרת אם הכוונה קולנוע אז כמה ידידים שלי לפני שנה חחח צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: החברה הכי טובה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... ה' אמונות טפלות? אם כן איזה? אין כוח לרשום, תחשבו שאני פסיכית אהבה ממבט ראשון? לא, אהבה ממבט ראשון זו הדלקות חיים שאחרי המוות? גן עדן יש גיהנום אין יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? סתם סרט האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? תמיד מתכוונת-מילה שלא משתמשת בה לשווא הופעת בציבור בפיג'מה? כיתה ה' בבצפר היה יום שכולם בפיג'מות בכית בסרט? בכיתי בכיתי לא- אולי דמעה קטנטנה? מזמן בסרט "סיפור אהבה בלתי נשכח" היית/ה על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? ל-א.. איזה שטויות ממתי מורידים כיתה מישהו שמנסה להשקיע כמוני? הקפיצו אותך כיתה? לא חחחח רצית להיות המין השני? גבר? מה שיהיה לי את הדבר הזה שיש להם למטה? לא תודה מסתדרת עם שלי דברים אהובים: החפצים שלי בחדר שיר אהוב: תנחשו... נו אלייך.. וגם "תם השרב הגדול" משו כזה אוכל אהוב: בורקס תוכנית אהובה: דרק וגוש,השיר שלנו 3 ספורט אהוב: לנוח
סתם סתם תחביב: כל מה שילדה בגילי אוהבת, מחשב טלויזיה וכל זה זמר/זמרת/להקה אהובים: דניאל וחננאל עיתון אהוב: נעריב לנוער וסתם מה השעה עכשיו? 17:52 תפוח או בננה? בננה (100 קלוריות..) כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ממשיכה להציק לכם בהודעות בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת? בשר שסבא שלי הכין ותפוחי אדמה תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה- קריירה יאמי.. אתה משועמם/ת? ברור- למה נראה לכם אני בפורום הזה? סתם סתם סתם הלווו רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? זו טעות השאלה הזאת.. כל הזמן אנחנו מריחים.. מה אני אגיד מריחה אוויר? מריחה את הריח שיוצא מהמזגן? נו.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין פלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חננאל ודניאל
אתם פשוט לא יודעים עד כמה.. אהה וידיד שלי לא אכתוב פה את שמו נהנת מהשאלון ? מאודדדד תעשו עוד כאלו

hagarshtar

New member
עונהה../images/Emo118.gif

שם: הגרי גיל:13 עיר:רעננה פירסינג: לא,בקרוב קעקועים: לא גובה: מטר 50 ו... מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 בן כמה אתה ניראה?14 משקפיים?לא גשר? כן עבר פלילי:לא שפות:עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הכל הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?עניים האם... את/ה דלוקה על מישהו: מי לא? את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כןן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא אכפת לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: לא הרבה שברת לבבות: אני מקווה שאף פעם יש לך חבר/ה?לא התנשקת ? השם שלך הופיע בעיתון:כןן התחרטת על דברים שעשית:כןן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: זונהה ממתק: הכלל סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: כריות מסטיק: צבע: טורקיז יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת,טבעת רגל חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט:אורן ניצן אוריה אמא אבא צעק עליך: אף אחד שלח לך מכתב:כל מיני האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן,כל מיני אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?כן,סתם האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית/ה על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כןן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב:הציורים של יובל,הנסיך הקטן,גלי ושי עוד כל כך הרבההה אוכל אהוב:איטלקי תוכנית אהובה:יש המון ספורט אהוב:קפואירה תחביב:לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים:יש כל כך הרבהההה עיתון אהוב:אין וסתם מה השעה עכשיו?עשרה ל1 בלילה תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?גם וגם,צבעע השבטטטטטטטטט סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה?אוניברסיטה אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?מוסיקה,זה לא רעשש!! ריח האחרון שהרחת?משהו שרוף איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אלעד ואילון נהנת מהשאלון ?לא סתם כן

עונה:)

ריק :?! שם: קרינווש גיל:15 עיר:אשקלון פירסינג: בטבור קעקועים: איין גובה: לאדעת מידת נעליים: 38 39 צבע שיער: חום שטני אחים/אחיות: כן 3 בן כמה אתה ניראה? 10 חחח משקפיים?לא גשר? לא עבר פלילי:לא שפות:אנגלית וספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הכל חוץ.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?ת'ענים שלי הם קטנות קצת:S האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל: בארור בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגדד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגגדד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגגדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא בעד ולא נגד:S האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מלאא נשבר לך הלב: לא יועת כמה אבל נשבר שברת לבבות: כן מלא פעמילםם יש לך חבר/ה?כן התנשקת ?כן מלא פעמים השם שלך הופיע בעיתון: 2 וכן התחרטת על דברים שעשית: לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבהה ממתק: ביסלי סרט מצויר: בראטז קורנפלקס: קוקמן מסטיק: תות בננה וענבים צבע: וורוד יום בשבוע: שלישי ושישי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת צמיד טבעת ועגילים חורף\קיץ: קיץץ בחדר: ת'פוף שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אפחחד:) ראה אותך בוכה: חבר שליי הלכת איתו לסרט: חבר שלי צעק עליך: אבא:(:( שלח לך מכתב:אפחחדד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא.. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן בערך יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לאא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא ח בכית בסרט? לא ח היית/ה על במה? כעע חשבת שאת\ה הולך למות?לעע נכשלת במקצוע?כעע הורידו אותך כיתה?לעעע הקפיצו אותך כיתה?לעלעע רצית להיות המין השני? כעע דברים אהובים שיר אהוב:אלייך,מכתב פרידה,כל השירים של הגיימבויז,ויש עוד מלאחלאמלאמלאמאללאא אוכל אהוב:קוסקוס תוכנית אהובה:כוכב נולד 4 ספורט אהוב:שחיה תחביב:לרקוד לשיר ואני מדגמנת אבל רק מתחילה.. זמר/זמרת/להקה אהובים:דניאל,רוני גיים בויז ג'סי מקרטני ויש עודד אבל מי שציינתי הכיהיכי!! עיתון אהוב:ראש 1 מעריב לנוער.. וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? נהנת מהשאלון ?

בררוש

New member
עווונננהה!!

שם: בר גיל: 12 עיר: גן יבנה פירסינג: נזם באףף.. קעקועים: איןן \ גובה: מאיפה אני דעתת.. מידת נעליים: 37-36 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: עוד 2 אחיות בן כמה אתה ניראה? משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: שפות: עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את העיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את המצח האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן את/ה אוהבת רכבות הרים:?? את/ה הייתם בחו"ל: לא :/ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: את הערבים! עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כל אחד משקר מתישהווו אי פעם נעצרת: לאא כמה פעמים... היית מאוהבת: מלא... נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: ?? יש לך חבר/ה? לא התנשקת ? כן השם שלך הופיע בעיתון: כן ! [ אבל לאא ספציפי אליי ] התחרטת על דברים שעשית: כן.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולדד יאמיי... חחע.. סרט מצויר: ארתור קורנפלקס: קוקומן מסטיק: חח הכלל! צבע: ירוקק יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: טבעת חורף\קיץ: קיץ בחדר: ??? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חחחח הכלבה שללי חח מה?! ראה אותך בוכה: אממ.. לא יודעת... הלכת איתו לסרט: ?.! לא דעתת.. צעק עליך: ?!??? אני יצעק עליוו שלח לך מכתב: חברה שליי.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן... נעל הפוכה - מזל רע!! , שנופל ריס - מבקשים משאלהה ולא זוכרת עכשיו עוד.... אהבה ממבט ראשון? כןן חיים שאחרי המוות? לאא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לאא.. לא שמעתי גםם.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן !!! הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית/ה על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לאא נכשלת במקצוע? כןן הורידו אותך כיתה? לאא הקפיצו אותך כיתה? לאא רצית להיות המין השני? לאאאאאאאאאאאאאאא!! דברים אהובים שיר אהוב: אלייך - דניאל זילברשטיין , תני לי סיבה - גיים בויז... אוכל אהוב: שניצל תירס תוכנית אהובה: האלופהה... ספורט אהוב: מהיר ועצבני תחביב: לרקוד.. זמר/זמרת/להקה אהובים: דניאל זילברשטיין, גיים בויז, מאיה בוסקילה..... עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? שתיים וחצי בלילהה.. תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשתות ולישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? בערב .. פיצהה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?לפעמים רעש אחרון ששמעת? לא זוכרתת ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של השיר שלנוו חחחחחחח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לכל מי שאני אוהבתתת נהנת מהשאלון ? כןןןןן היהה נחמד...

בררוש

New member
סליחהה עם דילגתיי על שאלות - שכחתיי

אזז כל השאלות שדילגתי בטעות הכל "לא" נראה לי..

למעלה