שאלוןן

גזניוס

New member
שאלוןן

לקוח מפורום קלי קלארקסון: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מהו הצבע האהוב עליך? מה השתיה המועדפת עליך? מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? יודע לנגן? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? מה השיר האחרון ששמעת? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? באיזה שעה קמת היום? כמה זוגות נעליים יש לך? על איזה צד ישנת בלילה? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? והשנוא? מה צבע החולצה שלך? מה אכלת בצהרים? יש לך עגילים / קעקועים? באיזה פורומים אתה כותב? איזה דיסקים יש לך? איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? לאיזה חוגים אתה הולך? מה את רוצה לעשות עכשיו? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? מאמין ברוחות רפאים? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ישנת הלילה עם שמיכה? עשית פעם בנג'י / סנפלינג? איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? באיזה צבע העכבר שלך? נהנת?

גזניוס

New member
עונהה../images/Emo13.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?אממ חצי תורמת ומשאירה לעצמי גם=] מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?אממ עדיין לא בטוחהה מהו הצבע האהוב עליך?אין כלכך.. מה השתיה המועדפת עליך?אממ רדבול או קולה או מנגו
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?שניהם יודע לנגן?קצת מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?אממ לא דעת מה השיר האחרון ששמעת?i'm not ok-my chemical romance כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם?... בני כמה הם?... באיזה שעה הלכת לישון אתמול?11 באיזה שעה קמת היום?7 כמה זוגות נעליים יש לך?5 על איזה צד ישנת בלילה?לא דעת מה הצבע של השיער והעיניים שלך?חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?אממ לא דעתת מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אין אפחד אני יושבת פה לבדי
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?אין והשנוא?היסטוריה מה צבע החולצה שלך?של עכשיו?שחורה מה אכלת בצהרים?אורז ושניצל=] יש לך עגילים / קעקועים?לאא באיזה פורומים אתה כותב?... איזה דיסקים יש לך?כל מיניי איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?לשאלונים כאלה.. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?לא דעתת..ניראלי וואלה.. לאיזה חוגים אתה הולך?ריקוד.. מה את רוצה לעשות עכשיו?לצאת החוצהה לטייל
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?גבינה צהובה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?אממ ניו יורק=] מאמין ברוחות רפאים?כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?אף פעם ישנת הלילה עם שמיכה?כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?כל מיני באיזה צבע העכבר שלך?כחול אפור כזה.. נהנת?היה פסדר=]

אנייייייי../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? ואווווו, הייתי קונה לי ווילה ענקית עם בריכה ומשרתים
והייתי הולכת עם זה ללמוד משחק.. ושומרת לעצמי
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? שחקנית:] מהו הצבע האהוב עליך? ורוד ותכלת:]] מה השתיה המועדפת עליך? תות בננה של פריגת וקוקה קולה
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית
יודע לנגן? לע
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? הייתי באורטודנט וצרחתי שכואב לי
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אראה "האלופה":] מה השיר האחרון ששמעת? אמממממ, שיר דבילי
כמה אחים יש לך? 2:]] איך קוראים להם? מעיין וחיים
בני כמה הם? מעיין - 12 וחצי, חיים 6 וחצי:] באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממממממ, 2 ורבע:] באיזה שעה קמת היום? 7:10 כמה זוגות נעליים יש לך? 2:]] על איזה צד ישנת בלילה? לא יודעת
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער - שטיני, עיניים - כחולות
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - אני אדומה בפורום:], רע - הייתי אצל האורטודנט
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפח'ד
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? דרמה
והשנוא? תורההההה ונביאאאאאא
מדעיםםםםםם
היסטוריההההה
אנגליתתתתת
ערביתתתתת
ספרווווותתתתתתת
מה צבע החולצה שלך? שחור
מה אכלת בצהרים? אמממ, תפו"א:]] יש לך עגילים / קעקועים?לע
באיזה פורומים אתה כותב? מלא
איזה דיסקים יש לך? כל מיני, רובם שרוטים
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? יהודה לוי
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? אממממ, וואלה
לאיזה חוגים אתה הולך? שום חוג.. מה את רוצה לעשות עכשיו? לשרוף ת'ספרים של ערבית
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? שוקולד
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אמממ, לא יודעת
מאמין ברוחות רפאים? לע מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לע אכלתי אפעם
ישנת הלילה עם שמיכה? כע עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לע
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? האלופה, וראייטי באיזה צבע העכבר שלך? חחחחחח
חשבתי עכבר אמיתי ולא הבנתי, אממממ, אפור:]] נהנת? לע
סתם, כע

אעאע../images/Emo110.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? הייתי עושה רשימה מה אני צכה ורוצה לקנות ואם אחרים רוצים משו ואתתת השאר הייתי שומרתת
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? וואי לאדעת:p מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? קולהההההההההההההההה
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית:]] אבל גם בקולנועע.. תלוי במצברוח
יודע לנגן? לא:( מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? הממ עשיתי לעצמי בוחן על מילים
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? שיעורים בערביתת מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרתת כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? גלי בני כמה הם? 12 ורבע:p באיזה שעה הלכת לישון אתמול? הממממממממממממממממ אני חושבת 11 ורבע.. אבל אני עד שאני נרדמת.. פיייי כבר 2-3 בלילה.. באיזה שעה קמת היום? 6 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך? המממ יש לי איזה 3 כפכפים כאלו [אחד של ים 2 לא] ויש לי מגפיים ויש לי 2 זוגות נעלי ספורטט ויש לי סנדלים.. אבל אני צריכה לקנות לקיץץ הקרוב עוד... על איזה צד ישנת בלילה? המממממממממממממממ לוידעת
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום וחום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב מכון וייצמן כי היה ממש ממש כיף ונורא נהנתי
ודבר רע? המממממממממממ לא היה משו עד כדי כך.. טפו טפו טפו עד שיש יום כזה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני עצמי ואנוכי מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אין משהו שאני אוהבת.. פשוט הכי פחות שונאת.. אולי ביולוגיה/כימיה.. כי זה לא קשה.. והשנוא? מתמטיקה.. עד כתה ו' מאוד אהבתי כי זה היה ממש ממש קל.. מה צבע החולצה שלך? שחורה מה אכלת בצהרים? שניצל:p יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים אתה כותב? אגם רודבררג, הנסיכה, וכאן איזה דיסקים יש לך? יש לי מה שאני אוהבת:]] יש לי המון משחקים... המון שירים בדיסקים.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לוידעתת באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך? אני לא.. אני צה ללכת לצילום ויש אחד דווקא שמצאתי חמוד אבל אני מה זה לא אוהבת להסחב באוטובוסים כל הזמן:/ ועווד לבד.. מה את רוצה לעשות עכשיו? לישוןןןןןןןןןן עד 2011 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? נקניק:p באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? רק ישראל.. מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אני לא אוהבת ישנת הלילה עם שמיכה? בטחח עשית פעם בנג'י / סנפלינג? זה כ"כ לא אני
חס וחסה
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? וראייטי! באיזה צבע העכבר שלך? לבן כזה עם אור אדום
של מייקרוסופט:p נהנת? מאוד

עונה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אמממ... וואי זה שאלה קשה! אף פעם לא חשבתי על זה...
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אין לי שמץץץ מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? מיץ תפוזים
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? תלוי במצברוח יודע לנגן? מממ... פחות או יותר
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? מממ.... יראה טלויזיה נראלי.. יש את הראל
מה השיר האחרון ששמעת? "אין לי דבר" של הראל כמה אחים יש לך? 3 אחיות חוץ ממני איך קוראים להם? לימור, מעין ושני חחח איזה חקירה בני כמה הם? 15 וחצי, 10 וחצי, ו- 7 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ נראלי ב- 12 או מש'ו כזה
באיזה שעה קמת היום? בתשע כמה זוגות נעליים יש לך? חחחחחח מאיפה אני זוכרת על איזה צד ישנת בלילה? וואייי איזה שאלותתת מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שחור דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב- קיבלנו ציוני מגן באנגלית, התחלנו מאוחר ושיחררו אותנו...
ודבר רע... היה יום עצוב כזה... כמה חברות שלי בכו... זה היה עצוב...
לא משנה.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפ'חד... מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אני בספק אם יש כזה... :/ והשנוא? הכל מה צבע החולצה שלך? עכשיו? אפור מה אכלת בצהרים? מממ.... לא זוכרת
יש לך עגילים / קעקועים? לאא... עגילים אני גם לא יעשה... חח וואי זה סיפור ארוךךך באיזה פורומים אתה כותב? עמרי, שי, יוסי <כפרעליו>, אגם וזה איזה דיסקים יש לך? כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אממ לא חשבתי על זה... באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? חחחח
לאיזה חוגים אתה הולך? לא הולכת... מה את רוצה לעשות עכשיו? אני צריכה להכין איזה מש'ו... אני כבר יעשה את זה מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חחחח מה? נראלי שוקולד
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא הייתי רוצה! מאמין ברוחות רפאים? מממ... חחח וואי זה מזכיר לי מש'ו מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אנעארף... ישנת הלילה עם שמיכה? כן... עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לאאא... חחח לא נראלי שאני יעשה מתישהו.. וואי פחד גבהיםם איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? אני יראה את התוכנית על ילדי וראייטי באיזה צבע העכבר שלך? כסוף כזה... נהנת? כן..
היה נחמד...
תודה ספיר...

עונענענענענע../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אמממ תורמת את הכסף וקונה כל מה שאני צריכה.. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? שחקנית מהו הצבע האהוב עליך? ורוד מה השתיה המועדפת עליך?קולה דיאט ללא קופאין
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנועע יודע לנגן? כע מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אממ שתיתי מים
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? נראלי לשירותים חיחיחיחי
מה השיר האחרון ששמעת? ואז תבואיי
כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם?ימית ינון ופיצ בני כמה הם?ימית בת 27 וחצי ינון בן 23 וחצי ופיצ בן 7 וחצי באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ רעות ישנה אצלי וזה אז הלכנו לישון ברבע ל-2 באיזה שעה קמת היום? 7:10 כמה זוגות נעליים יש לך? מממממממלאאאאאא
על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-חום ועינים חום בהיר דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אממ דבר טוב שעברתי ת'אימוןןן בכדורסללל ואני פשוט שמחה עד השמיםם כי לא כל אחד עבררר ואיי אני פשוט מאושררתתתת אממ ודבר רע שקיבלתי 98 באנגלית והמורה לא רוצה לעגל לי ל-100
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? התוכים שלי, אוכלים
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?דרמה,אנגלית,מתמטיקה,ספרות,וספורט והשנוא?תורה ונננננביאאאאאאאאאא
מה צבע החולצה שלך?תכלת
מה אכלת בצהרים? עוגית גרנולה
יש לך עגילים / קעקועים? לע באיזה פורומים אתה כותב? אממ מללללאא איזה דיסקים יש לך?הראל מויאל, מירי מסיקה במיוחדדד וכל השאר סתם שטויות.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום ישנונים
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז
לאיזה חוגים אתה הולך? כדורסל
מה את רוצה לעשות עכשיו? לשחק כדורסל
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? אממ גבינה נראלי באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אממ לא ד'עת מאמין ברוחות רפאים? לע מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ביום העצמאות ישנת הלילה עם שמיכה? כעע
שרעות גנבה לי אותה כל שניה
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג כע ובנג'י כמעט איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? לא ד'עת.. באיזה צבע העכבר שלך? לבן נהנת? ממה מהשאלון?! אממ נראלי

יעל 13

New member
אני...

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? שוכרת רוצח שכיר להרוג כמה אנשים מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לא יודעת מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?בבית יודע לנגן?כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ניגנתי בגיטרה... מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? ישבור כמה דברים מעצבים מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם? הדר ונועה בני כמה הם?17 ו8 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?23:30 באיזה שעה קמת היום? 7:00 כמה זוגות נעליים יש לך?לא יודעת על איזה צד ישנת בלילה?לא זוכרת מה הצבע של השיער והעיניים שלך?חום כהה דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? הטוב הוא שקניתי משקפיים הרע הוא שמשהו קרה... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אף אחד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?תנ"ך והשנוא?מתמטיקה ולשון מה צבע החולצה שלך?כחולה מה אכלת בצהרים?לא אכלתי יש לך עגילים / קעקועים? עגיל באיזה פורומים אתה כותב?אגם ופה איזה דיסקים יש לך?לא אוהבת דיסקים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?יהודה לוי נראה לי באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?מאיפה לי?! לאיזה חוגים אתה הולך?אני לא מה את רוצה לעשות עכשיו?להרוג מישהו מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לא זוכרת באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אמ...הולנד זאת ארץ מדהימה!! אבל אני חושבת שבארה"ב כי שם נולדתי ושם יש לי משפחה... מאמין ברוחות רפאים?לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?ואי...אני לא אוכלת בשר כבר שנתיים ומשהו אז כנראה שכבר שבועות ללפני שהפסקתי לאכול בשר ישנת הלילה עם שמיכה?כן..אני לא נרדמת בלי פוך עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג...ואני מתה לעשות בנג'י וצניחה חופשית איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?את האירוע של וריאטי באיזה צבע העכבר שלך?שקוף
נהנת?כן

א2ישג

New member
../images/Emo9.gifעונננהההה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אמ..ליזר..קונה פוול בגדים !!..בית. אוטו,..אני יודעת...לא חסר..
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אולי רופאה.. מהו הצבע האהוב עליך?שחור
מה השתיה המועדפת עליך?מים
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?אמ..תלוי איזה..אם הייתי זוכה ב3 מיליון הייתי קונה גם מערכת קולנוע ביתית ואז לא היתה לי בעיה אבל ברור שבבית-לא?
יודע לנגן? אמ...לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?רקדתי מול המראה חח
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?יתקשר לאבא שלי
מה השיר האחרון ששמעת? אחד מהשירים של מויאל מהדיסק החדש שכחתי איך קוראים לו
כמה אחים יש לך?5 איך קוראים להם?שני, אביה,תפארת,שבח,אדיר בני כמה הם?21 , 18 ,10 ,6, 3 .. באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3 אוללי כי היה לנו ערב כיתה באיזה שעה קמת היום? 6 וחציי כמה זוגות נעליים יש לך?יותר מ10 על איזה צד ישנת בלילה?על הגב מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-חום שחור ועינים חומות כהות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?היה לי 2 שעות מתמטיקה-רע ואני נוסעת היום לים בלילה אני מקווה שזה יהיה טוב.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד והוא לא עושה כלום מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אנגלית והשנוא?מתמטיקה
מה צבע החולצה שלך?שחור
מה אכלת בצהרים?ספגטי ברוטב ונקנקיות סויה.. יש לך עגילים / קעקועים?לא באיזה פורומים אתה כותב? רק פה!! איזה דיסקים יש לך?שירי מימון הראל מויאל רמי קלינשטיין מאיה בוסקילה מירי מסיקה עידן ריכל ועוד אין לי כח לכתוב... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?יש מספיק... באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? פה..."הרבה" לאיזה חוגים אתה הולך?לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו?להתקלח מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?חומוס באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?לא אכפת לי הייתי שמחה לטוס לשליחות או לגור בכל מקום ....
מאמין ברוחות רפאים? לא אבל זה מפחיד אותי..אז זה נקרא שאני מאמינה?
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?לא זוכרת... ישנת הלילה עם שמיכה?לא
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?מה שיהיה
באיזה צבע העכבר שלך?אפור עם אור אדום נהנת?כן!

למעלה