שאלוןן

שאלוןן

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? אם היית ספר,איזה ספר היית? אם היית צבע,איזה צבע היית? אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? אם היית כלב,איזה גזע היית? אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים 2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה 2.אתנצל 3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם 4.עולה על אוטובוס אחר אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם 4.דואג להחזיר אותו לבעליו עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא 3.בולע בשקט 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה 2.מנסה להחיות אותו 3.נלחץ 4.מסביר לשכן את מה שקרה ומתנצל.

dana re3

New member
עונהההה

אם היית מורה,איזה מורה היית? לביולוגיה או חינוך גופני אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?פרה חחחח אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?סלקום אם היית ספר,איזה ספר היית?סודות נעורים אם היית צבע,איזה צבע היית?כחול מעורב עם סגול אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? הכל אם היית כלב,איזה גזע היית?רועה גרמני אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים-1 2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה-1 2.אתנצל 3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה-1 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם 4.עולה על אוטובוס אחר אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם 4.דואג להחזיר אותו לבעליו-4 עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה -4 אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא-2 3.בולע בשקט 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה -1 2.מנסה להחיות אותו 3.נלחץ 4.מסביר לשכן את מה שקרה ומתנצל.

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? לדוברי אנגלית. אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? לבן, או חלב!
אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? אהע?! אם היית ספר,איזה ספר היית? הארי פוטר?! אם היית צבע,איזה צבע היית? כתום? סגול? אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? {?} אם היית כלב,איזה גזע היית? הקטנים האלה עם המלא שערות. אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים -את זה 2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה -את זה. 2.אתנצל 3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה -את זה..חיחי 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם 4.עולה על אוטובוס אחר אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם 4.דואג להחזיר אותו לבעליו-את זה. עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל-את זה, למרות שבכלל לא הייתי מגיעה למצב הזה..
4.מת מבושה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא 3.בולע בשקט-את זה..חיחי 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה 2.מנסה להחיות אותו 3.נלחץ 4.מסביר לשכן את מה שקרה ומתנצל.-את זה.

Ofek The Diva

New member
עונהה

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית?ללשון אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?שוקולד לבן אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?אורנג' אם היית ספר,איזה ספר היית?משו מסתורי כזה אם היית צבע,איזה צבע היית?אדום אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה?הכל? אם היית כלב,איזה גזע היית? אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 4.דואג להחזיר אותו לבעליו עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה

ואני עונהה

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית?לספורט.הכי שווה אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?שוקולד פרה:לבן עם עוגיות או חלב אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?סלקוםםםם אם היית ספר,איזה ספר היית?הארי פוטרררר אם היית צבע,איזה צבע היית?סגול או כחול למרות שהייתי רוצה שחור אבל אפחד לא היה משתמש בי אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? הרבה אם היית כלב,איזה גזע היית? פינצררר אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים
2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה 2.אתנצל 3.אעבור בצפר
הכי נורמלי חח 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה
2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם 4.עולה על אוטובוס אחר אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם
4.דואג להחזיר אותו לבעליו עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה
וזה קרה פעם..:( אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם
אני צמחונית!חסר להם! 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא 3.בולע בשקט 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה
2.מנסה להחיות אותו 3.נלחץ 4.מסביר לשכן את מה שקרה ומתנצל.

dirty fairy

New member
Nice../images/Emo187.gif

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? מורה מחליפה אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? לבן אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? סלקום אם היית ספר,איזה ספר היית? לא יודעת אם היית צבע,איזה צבע היית? כל הצבעים אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? במדינה כמו שהיא נמצאת עכשיו אני לא כל כך יודעת אבל אם הייתי מלכתחילה ראש ממשלה אז לא היה צריך לשפר כלום והכל היה נראה טוב יותר..אני חושבת אם היית כלב,איזה גזע היית? מעורב אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם 4.עולה על אוטובוס אחר
במקרה שלי כל התשובות נכונות
אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 3.משאיר אותו שם עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 4.מת מבושה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 4.אוכל בהנאה זה נורא טעים דווקא ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה

../images/Emo203.gifשאלון מגניב!

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית?היסטוריה וג"ג
אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?שוקולד פרה
אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?אורנג'! אם היית ספר,איזה ספר היית?יומני הנסיכה
אם היית צבע,איזה צבע היית?ורוד אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה?הרבה אם היית כלב,איזה גזע היית?פודל
אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים
2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה
2.אתנצל 3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך
3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם
4.עולה על אוטובוס אחר
אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם 4.דואג להחזיר אותו לבעליו
עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה
2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא
3.בולע בשקט 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo210.gif

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? ללשון אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? פרה חח אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? סלקום אם היית ספר,איזה ספר היית? לא יודעת אם היית צבע,איזה צבע היית? צהוב אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? אנא עראף אם היית כלב,איזה גזע היית? פקינזית חחחח אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים
2.מביא לו מרק חם
תלוי איפה זה.. 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה
2.אתנצל 3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם
4.עולה על אוטובוס אחר אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם 4.דואג להחזיר אותו לבעליו
עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה
אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא
3.בולע בשקט 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה

Mi RoNi

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית?מורה לספורט אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?לבן אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?Esc אם היית ספר,איזה ספר היית?יומני הנסיכה אם היית צבע,איזה צבע היית?תכלת אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה?לא יודעת אם היית כלב,איזה גזע היית?כנ"ל אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים
2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה 2.אתנצל
3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם
4.עולה על אוטובוס אחר אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם
4.דואג להחזיר אותו לבעליו עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה
אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא 3.בולע בשקט
4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה

:]

אם היית מורה,איזה מורה היית? מורה גרועה. אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? שוקולד עם הסוכריות הקופצות. אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? לאדעת. אורנג'? אם היית ספר,איזה ספר היית? יומני הנסיכה. 0לחיות בפנטזיות, להילחץ מכל דבר, זה בשבילי) אם היית צבע,איזה צבע היית? ירוווק אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? לא הייתי ראש הממשלה -.- אם היית כלב,איזה גזע היית? אין יל שמץ אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 4.מת מבושה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 4.מסביר לשכן את מה שקרה ומתנצל.

sweetgirl3

New member
עונה../images/Emo13.gif

אם היית מורה,איזה מורה היית?למתמטיקה אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?פרה חח אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?סלקום? אם היית ספר,איזה ספר היית?לא קוראת ספרים..חח אם היית צבע,איזה צבע היית?כחול אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה?את המצב החברתי אם היית כלב,איזה גזע היית?אממ.. אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורמת לו כמה שקלים אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 4.דואג להחזיר אותו לבעליו עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 3.מתנצלת אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 4.מסביר לשכן את מה שקרה ומתנצל.

the new seagull

New member
תשובה

אם היית מורה,איזה מורה היית? אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?אורנג' בגלל הצבע .. אם היית ספר,איזה ספר היית? "מוסיקת המקרה" מאת פול אוסטר אם היית צבע,איזה צבע היית?כתום אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? חינוך אם היית כלב,איזה גזע היית? זאב מוי מוי מוי משעמם לי ,ואני מבין שזה המוטו של הפורום... אגב אני חדש פה אזי נעים מאוד ..

CAM1LA

New member
עונה.

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? בבית ספר, אין לי מושג. אבל בכללי אולי מורה לריקודי בטן אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? מריר אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? סלקום אם היית ספר,איזה ספר היית? מכשפה אם היית צבע,איזה צבע היית? שחור אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? שלא יעשו ניסויים בבעלי חיים והייתי מחמירה את העונש על התעללות בבעלי חיים אם היית כלב,איזה גזע היית? דלמטי אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 4.דואג להחזיר אותו לבעליו עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה

pacific ocean

New member
תשובות :)

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? מורה מגניבה שמלמדת ילדים ללכת בדרכים נכונות....שיעור חינוך מאגניב כזה.... אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? שוקולד חלב עם שברים של מרשמלו ואגוזים בפנים....ומעל ציפוי של שוקולד לבן וכרמל...נשמע טוב אה? אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? אוראנג' אם היית ספר,איזה ספר היית? ספר מתח על כבאות אם היית צבע,איזה צבע היית?ירוק או שחור אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? הייתי לוחצת delete ומשאירה רק ת'שדות הפורחים ות'אנשים הטובים חח אם היית כלב,איזה גזע היית?לברדור שחור! אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים
2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה
2.אתנצל 3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם
4.עולה על אוטובוס אחר אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם 4.דואג להחזיר אותו לבעליו
עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל
4.מת מבושה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא

D o o S h a

New member
עונההה

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? למתמטיקה
אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? עם פצפוצים אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? לא יודעת אם היית ספר,איזה ספר היית? ממ... אם היית צבע,איזה צבע היית? קשת בענן אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? כל מיני דברים אם היית כלב,איזה גזע היית? לא יודעת
אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה 2.אתנצל אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 3.משאיר אותו שם עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- אף אחד מהם אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- נגעלת בטירוף ומרימה את הקול, אבל לא עד כדי צעקות ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה 3.נלחץ

My self and i

New member
אני. ../images/Emo135.gif

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? מוזיקה/לשון אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? פסק זמן [?] אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? סלקום אם היית ספר,איזה ספר היית? הו זה אחד משעשע
אם היית צבע,איזה צבע היית? תכלת אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? חס וחלילה להיות ראש ממשלה
אם היית כלב,איזה גזע היית? מעורב/פודל אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים 2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה 2.אתנצל 3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם 4.עולה על אוטובוס אחר 5. כל התשובות נכונות
אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם 4.דואג להחזיר אותו לבעליו עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא 3.בולע בשקט 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה 2.מנסה להחיות אותו 3.נלחץ 4.מסביר לשכן את מה שקרה ומתנצל.

Jade E

New member
-

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? - עצבנית אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? - מריר אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? - אורנג' אם היית ספר,איזה ספר היית? - חמשת רבעי התפוז אם היית צבע,איזה צבע היית? - אדום אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? - דיי אם היית כלב,איזה גזע היית? - דיי אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 2.אתנצל אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 4.דואג להחזיר אותו לבעליו עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 3.מתנצל אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 3.נלחץ

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? למתמטיקה אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?שוקולד חלב?
אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?אמממממ אורנג'
אם היית ספר,איזה ספר היית?הארי פוטר
אם היית צבע,איזה צבע היית?סגול אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה?הרבה דברים
אם היית כלב,איזה גזע היית?פודל אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים
4.עולה על אוטובוס אחר-אם אין כסף אז איך עולים על אוטובוס אחר?
אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם 4.דואג להחזיר אותו לבעליו 5.לא יודעת
עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה
אתה עם שאר המשפחה בארוחה אצל אנשים חשובים.טעמת את השפייגלך ומתברר שזה לשון פרה..אתה- 1.מקיא וצועק עלייהם 2.מבקש ללכת לשרותים ושם מקיא

k e l l y 1 8 1

New member
ענייייתתייי

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית?בשני מילים מסכנים התלמידים אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית?אממ אממ לבן אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית?האא? לא יודעת אם היית ספר,איזה ספר היית?דרמה אם היית צבע,איזה צבע היית?תכלת אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה?קווה אם היית כלב,איזה גזע היית?לבלדור אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים
עשית שליפים במבחן והמורה תפסה אותך..אתה- 1.אומר לה שזה לא אני ושהיא התבלבלה 2.אומר "אבל לכולם יש פתקים!" 3.מתנצל 4.מת מבושה 5. זה לא שלי.....חחח
3.בולע בשקט 4.אוכל בהנאה ביקשו ממך לשמור לשבוע על נמו הדג של השכן.ובטעות הוא מת בגללך..אתה- 1.ממהר לחנות לקנות דג דומה 2.מנסה להחיות אותו 3.נלחץ 4.מסביר לשכן את מה שקרה ומתנצל

שאלון שווה../images/Emo9.gif

אם: אם היית מורה,איזה מורה היית? מורה ל..תנ"ך?
אם היית שוקולד,איזה שוקולד היית? שוקולד פרה
אם היית חברת פלאפון,איזו חברה היית? סלקום:]] אם היית ספר,איזה ספר היית? הארי פוטרר
אם היית צבע,איזה צבע היית? אממ.. או כתום או אדום
אם היית ראש הממשלה.מה היית משפר במדינה? אין לי מושג
אם היית כלב,איזה גזע היית? פודל!!
אתה: אתה הולך ברחוב ורואה פתאום קבצן מסכן שיושב על ספסל ואין לו בית..אתה- 1.תורם לו כמה שקלים
2.מביא לו מרק חם 3.מצטרף אליו לבקש נדבות 4.צוחק עליו אתה יורד על מורה מאחורי הגב וכולם צוחקים פתאום המורה נכנסת..מה תעשה? 1.אגיד שזה בכלל לא היה עלייה 2.אתנצל
3.אעבור בצפר 4.אברח מהשכונה ומהארץ אתה עלית על אוטובוס ויורד בתחנה.מסתבר שזה הוביל אותך לשומקום ואין לך מושג איפה אתה..ואין לך פלאפון או כסף..אתה- 1.נלחץ וחוטף פאניקה 2.מנסה להירגע ולמצוא את ההדרך 3.שואל אנשים ומבקש את עזרתם
4.עולה על אוטובוס אחר אתה הולך ברחוב ומוצא ארנק של מישהו אתה- 1.פותח אותו ולוקח רק ת'כסף 2.לוקח את כל הארנק לעצמי 3.משאיר אותו שם

למעלה