שאלוןן =]]

נויוש131

New member
שאלוןן =]]

* לקוח מפורופ פאקצות * [סתם חיפשתי שאלון.. אני לא פקאצהה.. חעחע] 1. שם: 2. גיל: 3. אזור מגורים: 4. ממתק אהוב: 5. סגנון לבוש אהוב: 6. סגנון מוזיקה אהוב: 7. צבע אהוב: 8. להקה אהובה: 9. שיר אהוב: 10.זמר אהוב: 11.זמרת אהובה: 12. חיה אהובה: 13. הציון הכי גרוע השנה: 14. הציון הכי גרוע בכללי: 15. צבע החדר: 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: 17. סרט אהוב:

d00sh

New member
חח סתם נכנסתי לפה, לקרוא על הפרק

היומי כי פספסתי, ואני גם לפעמים בפורום פאקצות ואני כתבתי את השאלון :] חח איזה מגניב :)

LimoR L

New member
עונהה

שם:לימור 2. גיל:14+ 3. אזור מגורים:קריותת 4. ממתק אהוב:אין 5. סגנון לבוש אהוב:ג'ינססס 6. סגנון מוזיקה אהוב:פופ 7. צבע אהוב:כחול 8. להקה אהובה:רבלדה 9. שיר אהוב:מלאאאא 10.זמר אהוב:אממ אין מישהו מיוחד 11.זמרת אהובה:שירי מימון 12. חיה אהובה:כלבבב 13. הציון הכי גרוע השנה:19 בבוחן ו40 במבחן 14. הציון הכי גרוע בכללי:19 15. צבע החדר:לבן חח 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:גיא פינס,רבלדה.. 17. סרט אהוב:מעודדות צמודות,חופשיות על הבר

ooOMoRoShOoo

New member
עוננה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

1. שם:מור 2. גיל:14 3. אזור מגורים:הרצליה 4. ממתק אהוב:מנטוס 5. סגנון לבוש אהוב:טרנינג 6. סגנון מוזיקה אהוב:אמרתי שזה תלוי בשיר לא בסוג 7. צבע אהוב:אפור שחור ובורדו 8. להקה אהובה:רבד 9. שיר אהוב:לא יודעת יש הרבה 10.זמר אהוב: 11.זמרת אהובה: 12. חיה אהובה:כלב או חתול 13. הציון הכי גרוע השנה:45 14. הציון הכי גרוע בכללי:23 15. צבע החדר:ורודד וצובעיםלי לתפוח 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:יש כמה 17. סרט אהוב:יום בניוו ייורק רק בגלל מרי קייט ואשלי

elena20

New member
../images/Emo15.gif עונה

1. שם:ילנה 2. גיל:20 3. אזור מגורים:צפון 4. ממתק אהוב:כל דבר שיש בו שוקולד 5. סגנון לבוש אהוב:אין משהו מיוחד תלוי מה בא לי 6. סגנון מוזיקה אהוב:הכל פופ,רוק,היפ הופ, 7. צבע אהוב:תכלת 8. להקה אהובה:בקסטריט בויז
אהבת חיי!!!! 9. שיר אהוב:כל השירים של בקסטריט ובריטני ועוד המון המון 10.זמר אהוב:ג'יימס בלאנט 11.זמרת אהובה:בריטני ספירס
12. חיה אהובה:חתול 13. הציון הכי גרוע השנה:סיימתי בית ספר למזלי! 14. הציון הכי גרוע בכללי:כנ"ל 15. צבע החדר:לבן 16.תוכנית טלווזיה אהובה:או.סי,בנות גילמור,רבלדה,מגרש ביתי,מכושפות 17.סרט אהוב:במקום הזה,

osh360

New member
עונה

1. שם:מעיין. 2. גיל:14 עוד מעט. 3. אזור מגורים:חולון. 4. ממתק אהוב:ממתקי גומי,כיפלי,שוקולד,הכול-כימעט. 5. סגנון לבוש אהוב:חולצה יפה וג'ינס עם נעלי ספורט,או ספורט אלגנט. 6. סגנון מוזיקה אהוב:אנגלית,היפ-הופ,רבלדה-ספרדית. 7. צבע אהוב:תכלת ואיי הצבע הכי יאפה בעולם,לבן גם,חום ושחור גם. 8. להקה אהובה:rbd 9. שיר אהוב:אסטאה קוראזון. 10.זמר אהוב:לואיס מיגל,שלומי שבת. 11.זמרת אהובה:מירי מסיקה,נינט טייב,שירי מיימון,אנהי. 12. חיה אהובה:דולפין 13. הציון הכי גרוע השנה:70..{חח}
אבל עוד מעט כשיביאו לנו בהיסטוריה אז 0
14. הציון הכי גרוע בכללי:5..חח..{לא להיתבלבל לא 50 אלא 5 מיתוך מאה}במדעים..אבל עכשיו אני טובה 15. צבע החדר:לבן 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:רבלדה 17. סרט אהוב:"הטיטאניק","סיפור אהבה בילתי נישכח","זוג מישמיים".

עונההה../images/Emo168.gif../images/Emo60.gif

1. שם:ספירוש 2. גיל:עוד 6 ימים(ב30)אני אהיה בת 13..=] 3. אזור מגורים:תל אביב 4. ממתק אהוב:סוכריות ומסטיקים חחח 5. סגנון לבוש אהוב:טרנינג וטי שרט 6. סגנון מוזיקה אהוב:rock!!! 7. צבע אהוב:שחור כחול 8. להקה אהובה:סימפל פלאן מיי כימקל רומנס גריין דיי גורילזז 9. שיר אהוב:השירים שלrbd וביופרנד של אשלי סימפסון 10.זמר אהוב:גי'מס בלאנט 11.זמרת אהובה:קלי קלרקסון ואשלי סימפסון 12. חיה אהובה:כלבבב=) 13. הציון הכי גרוע השנה:45 14. הציון הכי גרוע בכללי:23 15. צבע החדר:לבן צהבהב כזהה מגניבב אבל יש טונות פוסטרים חח 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:רבלדה the o.c ג'ואי מגרש ביתי וריאלטי אני ריאליטי פריקית חחח 17. סרט אהוב:היומן!!!ונפוליאון דיינמייט

בובה151

New member
עונה

לקוח מפורופ פאקצות * [סתם חיפשתי שאלון.. אני לא פקאצהה.. חעחע] 1. שם: אדווה 2. גיל: 15 3. אזור מגורים: אשקלון 4. ממתק אהוב: ביסלי ודובונים 5. סגנון לבוש אהוב: חציאית מיני וגופיה.. 6. סגנון מוזיקה אהוב: לטינית , אנגלית ורבלדה בלינדה 7. צבע אהוב: כחול 8. להקה אהובה: rbd 9. שיר אהוב: fuera. a tu lado 10.זמר אהוב: כריס ופונצ'ו 11.זמרת אהובה: אנהייייי ודולסה 12. חיה אהובה: כלב 13. הציון הכי גרוע השנה: 43- מצטערת לא למדתי חחחח 14. הציון הכי גרוע בכללי: 43 15. צבע החדר: סגול 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: רבדלה ,מכושפות, אחיות או לא להיות 17. סרט אהוב: טיטניק.. למרות שזה פאסה זה מרגש כל הזמן מחדש.. ביייושששש

חניניתה

New member
עונההההה

. שם:חן 2. גיל: כמעט 16 3. אזור מגורים: חיפה 4. ממתק אהוב: שוקולד 5. סגנון לבוש אהוב: ג'ינס וטישרט 6. סגנון מוזיקה אהוב:ספרדית, ישראלי 7. צבע אהוב: כחול, סגול 8. להקה אהובה: יש הרבה ברור שביניהם RBD 9. שיר אהוב: יש המוןןן 10.זמר אהוב: פונצ'יטווו 11.זמרת אהובה: דוליסיטה 12. חיה אהובה:כלב וחתול 13. הציון הכי גרוע השנה: יאאא עכשיו שאני חושבת על זה אני לא מאמינה הציון הכי נמוך שלי זה 50! שנה שעברה היו לי כל כך הרבה ציונים של 20,30 14. הציון הכי גרוע בכללי: 2 איזה כישרון! 15. צבע החדר: לבן 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: שמשודרת עכשיו? רבלדההה 17. סרט אהוב:המורדים, קטנטנות

Pninaskaat

New member
עונה[:

שם: פנינה סקעת גיל: 12 אזור מגורים: ישוב בשם יהוד :p [בקיצור אזור מרכז] ממתק אהוב: מסטיקים/סוכריות חמוצות סגנון לבוש אהוב: ספורט [: סגנון מוזיקה אהוב: אממ.. אני לא ממש מבחינה בין הסגנונות >< אני אוהבת שירים של קלי קלארקסון, של בריטני, של בקסטריטבויז, והרוב שירים באנגלית.. אני לא יודעת איזה סגנון זה \: צבע אהוב: תכלת, לבן וסגול בהיר להקה אהובה: הבקסטריט בויז שיר אהוב: אממ.. אני אוהבת ת'שיר סיום במזוודות בערוץ ניקולודיאון..רק אני לא יודעת איך קוראים לו.. זמר אהוב: הראל סקעתת!! זמרת אהובה: קלי קלארקסון חיה אהובה: דולפינים חתולים ואוגרים הציון הכי גרוע השנה: 55 [בושות] הציון הכי גרוע בכללי: 55 [של השנה S:] צבע החדר: תכלת סגול בהיר צהוב בהיר וטיפה ורוד ליד החלון תוכנית טלוויזיה אהובה: רבלדה סרט אהוב: שכחו אותי בבית/הארי פוטר/סרטים אמריקאיים שילדים משחקים בהם

Pninaskaat

New member
*תיקון*

אממ.. בקיר של צד שמאל יש לי תכלת, בצד ימין יש לי סגול בהיר, ובחלק של הארון זה צהוב בהיר, והחלק של החלון זה מין ריבוע גדול כזה שיש בו את החלון וחלק קטן מהמרפסת וזה בצבע ורוד בהיר.. חח קצת מסובך..

נה נה בננה../images/Emo94.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

1. שם:נועם 2. גיל:12 3. אזור מגורים:גליל תחתון 4. ממתק אהוב: במבה צ'יפס ומנטוס
5. סגנון לבוש אהוב:ג'ינס וטי 6. סגנון מוזיקה אהוב: הכוול חוץ מדכאון 7. צבע אהוב:כחול 8. להקה אהובה:בלאק איד פיז פו פיטרס, BSB ,כל מיני 9. שיר אהוב:הרבה, כרגע,Cryin' של אירוסמית' 10.זמר אהוב:אין
11.זמרת אהובה:כריסטינה וקלי 12. חיה אהובה:כלב וחתול 13. הציון הכי גרוע השנה: 11 14. הציון הכי גרוע בכללי:98 15. צבע החדר:אפרסק 16. תוכנית טלוויזיה אהובה:מכושפות הטופ מודל הבאה 17. סרט אהוב:הלהקה מהיר ועצבני 1+2
תגידו, אני היחידה שאוהבת את הסרט הלהקה ומכירה את הסרט כמעט בע"פ?

rotemsror

New member
הלהקה סרט ממש יפה הוא היה

לפני כמה זמן גם בערוץ 2 סרט מדהים! איזה יפה הסוף שהם הופיעו

ראיתי אותו מיליון פעם ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

כל יום עצמעות ובחירות שמים אותו
ואני תמיד רואה

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח כמה פעמים עשו תשאלון הזה

1. שם: גל
2. גיל: 16וחצי 3. אזור מגורים: י-ם 4. ממתק אהוב: שוקולדד בועות חעחעחעחע וקינדר בואנוו 5. סגנון לבוש אהוב: ג'ינסיםם 6. סגנון מוזיקה אהוב: אמ טי וי 7. צבע אהוב: לבןן 8. להקה אהובה: אממ הרבה 9. שיר אהוב: מלללללללללללללללללא 10.זמר אהוב: ג'סי מקרטני 11.זמרת אהובה: קלי קלרקסון 12. חיה אהובה: כלב פיקינז 13. הציון הכי גרוע השנה: 0 חח 14. הציון הכי גרוע בכללי: 00 חח יש יותר גרוע?! 15. צבע החדר: לבן :/ 16. תוכנית טלוויזיה אהובה: 406 רבלדה 17. סרט אהוב: פיטר פן
ברור

למעלה