שאלוןן

שאלוןן

כללי- 1. שם: 2. גיל: בני זוג- 3. חבר/יזיז? 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 6. זמן ביחד? מיניות- 7. נשיקה ראשונה: 8. איך היה? 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? 14.אם כן: איזה טסט עברת? 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? 16. תאריך גיוס: 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? 18. כיתה: 19. כמה בגרויות עשית השנה? דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? 21. שיר אחרון ששמעת? 22. אדם אחרון שראית? 23. מקום בילוי אחרון שבילית? 24. טלפון אחרון שעשית? 25. נשיקה שנתת? 25. חיבוק? 26. נשיקה 'צרפתית'? 27. אדם אחרון שישן במיטתך? 28. אדם אחרון איתו ישנת? 29. חופשה? 30. דבר אחרון שלבשת? 31. אירוע אחרון בו היית? 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? עתיד- 32. תוכניות לחופשה? 33. עבודה? 34. נסיעות? 35. לאיזה כיתה עולה? 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? עכשיו- 37. מה אתה לובש? 38. מה מזג האוויר אצלך? 39. איזה שיר אתה שומע? 40. היכן היד השמאלית שלך? 41. מבט ימינה-מה רואה? 42. מבט שמאלה-מה רואה? 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? 44. תוכניות למחר?

עונה לעצמי

כללי- 1. שם:שיר 2. גיל:14 בני זוג- 3. חבר/יזיז?אין 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה?לא הייתה 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]:אין 6. זמן ביחד?- מיניות- 7. נשיקה ראשונה:שנה שעברה 8. איך היה?נייסס 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך?5 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך?אממ כה מתוך ה5, 4 הם בנות חחחח 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? מעדיפה בנים אבל לא אכפת לי 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר?^^ התבגרות: 13. רישיון- יש או אין?אין 14.אם כן: איזה טסט עברת?- 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה?- 16. תאריך גיוס:- 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו?- 18. כיתה:עולה לט'? 19. כמה בגרויות עשית השנה?- דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית?10 דברים שאני הכי שונאת אצלך 21. שיר אחרון ששמעת?להיות חופשיה- שימי מזרחי 22. אדם אחרון שראית?אמא 23. מקום בילוי אחרון שבילית?מתחת לבית חח 24. טלפון אחרון שעשית?נתי 25. נשיקה שנתת?לחברה שלי שהלכה 25. חיבוק?לידיד אתמול 26. נשיקה 'צרפתית'?מזמןןןןןןןן 27. אדם אחרון שישן במיטתך?אני 28. אדם אחרון איתו ישנת?אפחד 29. חופשה?עכשיוו 30. דבר אחרון שלבשת?אממ אני לובשת עכשיו חולצה שחורה ומכנס שחור 31. אירוע אחרון בו היית?בחלום שלי בלילה 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת?29 עתיד- 32. תוכניות לחופשה?המון המון המון 33. עבודה?יש ויש:) 34. נסיעות?אילתתת 35. לאיזה כיתה עולה?ט 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה?בבצפר נראה לי עכשיו- 37. מה אתה לובש?כבר אמרתייי 38. מה מזג האוויר אצלך?חם חם חם 39. איזה שיר אתה שומע?לא שומעת נדפקו הרמקוליםם 40. היכן היד השמאלית שלך?על המקלדת 41. מבט ימינה-מה רואה?קיר 42. מבט שמאלה-מה רואה?עוד קיר 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? לא מתכננת 44. תוכניות למחר?על האש בעע לא אוכלת בשר אבל הולכת בכל זאת

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

כללי-
1. שם: ימיט
2. גיל: 16~!
בני זוג-
3. חבר/יזיז? ארמ,. אין,.
4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? לפני חצי שנה,.
5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]:
6. זמן ביחד?
מיניות-
7. נשיקה ראשונה: גיל 14/תחילת 15
8. איך היה? בשביל נשיקה ראשונה של שני הצדדים, לא משהו.
9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? 34-5
10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? כן
11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? לעזאל, שאלה שמופנת לסטרייטים.
12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר?
התבגרות:
13. רישיון- יש או אין? אין
14.אם כן: איזה טסט עברת?
15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה?
16. תאריך גיוס:
17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו?
18. כיתה: עולה לי"א
19. כמה בגרויות עשית השנה? חמש
דברים אחרונים שעשית...
20. סרט אחרון שראית? הממ,. לא זוכרת
21. שיר אחרון ששמעת? "שבת מיוזיק" הוא האחרון שזכור לי.
22. אדם אחרון שראית? סיגל,. והמשפחה :-\.
23. מקום בילוי אחרון שבילית? הממ,. מזמן לא עשיתי זאת><
24. טלפון אחרון שעשית? לאריאלה
25. נשיקה שנתת? לסיגל, על הלחי.
25. חיבוק? לסיגל><
26. נשיקה 'צרפתית'? רקפת.
27. אדם אחרון שישן במיטתך? רקפת.
28. אדם אחרון איתו ישנת?רקפת
29. חופשה? לכנירת. לא חופשה, טיול.
30. דבר אחרון שלבשת? בוקסר וחולצת סופרמן.
31. אירוע אחרון בו היית? רפסודיה
32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? 85
עתיד-
32. תוכניות לחופשה? כינרת
33. עבודה? נהה,. מיותר,.
34. נסיעות? במכונית שלי.
35. לאיזה כיתה עולה? י"א
36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? בדרך לבית ספר, לפי השעה.
עכשיו-
37. מה אתה לובש? בוקסר וחולצת סופרמן.
38. מה מזג האוויר אצלך? חם
39. איזה שיר אתה שומע? כלום.
40. היכן היד השמאלית שלך? על המקלדת.
41. מבט ימינה-מה רואה? קיר צר בין שתי דלתות, אחת סגורה ואח פתוחה. רואים גם את פינת האוכל, או לפחות חלקה, וחלק מהמטבח.
42. מבט שמאלה-מה רואה?שולחן מחשב של אבא שלי, המון תמונות, מחשב, מסך.
43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון?עוד כמה שעות,. המ,.
44. תוכניות למחר? אין.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

כללי- 1. שם: אלונה 2. גיל: 17 וחצי בני זוג- 3. חבר/יזיז? לא ולא 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? אמ 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: - 6. זמן ביחד? - מיניות- 7. נשיקה ראשונה: גיל 15 וחצי 8. איך היה? רטוב
9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? אחד 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? לא 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? - 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? נגד הדבר :) התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? אין 14.אם כן: איזה טסט עברת? - 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? - 16. תאריך גיוס: אין עדיין 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? לא יודעת.. 18. כיתה: סיימתי י"א 19. כמה בגרויות עשית השנה? 5 דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? אמ לא זוכרת ת'שם P: 21. שיר אחרון ששמעת? Eye of the Tiger 22. אדם אחרון שראית? חברות 23. מקום בילוי אחרון שבילית? לא זוכרת 24. טלפון אחרון שעשית? אתמול.. 25. נשיקה שנתת? לאמא P: 25. חיבוק? לא זוכרת 26. נשיקה 'צרפתית'? לפני שנה ומשהו :} 27. אדם אחרון שישן במיטתך? חברה 28. אדם אחרון איתו ישנת? חברה 29. חופשה? אמ אילת
30. דבר אחרון שלבשת? חולצה ומכנס? P: 31. אירוע אחרון בו היית? חתונה 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? ממ 9 אולי עתיד- 32. תוכניות לחופשה? אמ לעבוד, אילת 33. עבודה? יש P: 34. נסיעות? לא יודעת.. 35. לאיזה כיתה עולה? י"ב 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? תקועה בבגרויות :\ עכשיו- 37. מה אתה לובש? מכנס חולצה קצרים 38. מה מזג האוויר אצלך? חמים 39. איזה שיר אתה שומע? Sylver - Angel on my shoulder 40. היכן היד השמאלית שלך? על המקשים P: 41. מבט ימינה-מה רואה? קיר ח 42. מבט שמאלה-מה רואה? מכשיר הליכה.. 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? לוידעת 44. תוכניות למחר? לעבוד

אני מתמכרת..

כללי- 1. שם: קים 2. גיל: סוף החודש 17 בני זוג- 3. חבר/יזיז? חבר 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? כן, מה איתה? 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 19 6. זמן ביחד? כמעט שנה וחצי מיניות- 7. נשיקה ראשונה: גיל 15 8. איך היה? נפלא 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? נשיקה בפה? הממ.. 4-5 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? לא 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? ---- 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? לא יודעת.. מה שיהיה יהיה.. התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? אין עדיין 14.אם כן: איזה טסט עברת? -- 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? לא סופרת.. 16. תאריך גיוס: אין עדיין 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? -- 18. כיתה: עולה לי"ב 19. כמה בגרויות עשית השנה? נו, איזו שאלה מעצבנת.. אני לא סופרת.. דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? דודג'בול 21. שיר אחרון ששמעת? breakfast at tiffany's- deep blue something 22. אדם אחרון שראית? אח שלי 23. מקום בילוי אחרון שבילית? קניון 24. טלפון אחרון שעשית? אל דודה שלי באנגליה 25. נשיקה שנתת? לחברה שלי 25. חיבוק? חברה אחרת 26. נשיקה 'צרפתית'? לחבר שלי 27. אדם אחרון שישן במיטתך? אני 28. אדם אחרון איתו ישנת? חבר שלי 29. חופשה? בדרום אפריקה 30. דבר אחרון שלבשת? בגד ים 31. אירוע אחרון בו היית? בר מצווה 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? מספר? מאיפה לי.. עתיד- 32. תוכניות לחופשה? חופשה, מינינג החופש הגדול? לרבוץ. 33. עבודה? לא יודעת.. 34. נסיעות? כל מיני.. 35. לאיזה כיתה עולה? י"ב 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? בטח לומדת לבגרות או משהו.. עכשיו- 37. מה אתה לובש? בגד ים 38. מה מזג האוויר אצלך? חום שועלים 39. איזה שיר אתה שומע? לא שומעת שיר 40. היכן היד השמאלית שלך? על המקלדת 41. מבט ימינה-מה רואה? חלון 42. מבט שמאלה-מה רואה? סלון 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? בלילה 44. תוכניות למחר? המ.. בריכה בעיקר.

../images/Emo80.gif עונה..

1. שם:אירנה 2. גיל:12 בני זוג- 3. חבר/יזיז?לא הבנתי את השאלה... 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה?אם ילד מחיפה... 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]:אין 6. זמן ביחד?אין מיניות- 7. נשיקה ראשונה:לא הייתה 8. איך היה?לא הייתה!! 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך?לא התנשקתי 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? לאא 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך?לא התנשקתי גררררר 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר?מאיפה לי.. התבגרות: 13. רישיון- יש או אין?אין 14.אם כן: איזה טסט עברת?אין 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה?אין 16. תאריך גיוס:אין 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו?אין 18. כיתה:עולה ל-ו'!! 19. כמה בגרויות עשית השנה?0 דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית?מדגסקר 21. שיר אחרון ששמעת?ensename. אדם אחרון שראית?שירי חברה שלי 23. מקום בילוי אחרון שבילית?החדר שלי 24. טלפון אחרון שעשית?אממ... לא עשיתי היום טלפונים 25. נשיקה שנתת?לאמא 25. חיבוק?שירי ואמא.. חח 26. נשיקה 'צרפתית'?לא עשיתי!! 27. אדם אחרון שישן במיטתך?אני 28. אדם אחרון איתו ישנת?שירי(לא לא.. היא רק ישנה אצלי על תחשבו לכם מחשבות...) 29. חופשה?לא הייתה.. 30. דבר אחרון שלבשת?בגד ים.. מדדתי אותו לקראת הפארק מים לראות אם הוא בסדר עלי.. 31. אירוע אחרון בו היית?המפגש המשפחתי ועוד מעט הולכת לדודה שלי להמשיך אותו.. 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת?לא זוכרת.. עתיד- 32. תוכניות לחופשה?אילת 33. עבודה?אני חושבת בייביסיטר לבן של שכנה שלי 34. נסיעות?לפארק מים ומתכנננת עוד.. 35. לאיזה כיתה עולה?ו' 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה?בביצפר לומדת... עכשיו- 37. מה אתה לובש?גופייה כתומה ומכנס אדום 38. מה מזג האוויר אצלך?חםםםםם 39. איזה שיר אתה שומע?ensename 40. היכן היד השמאלית שלך?על המקלדת 41. מבט ימינה-מה רואה?שולחן כתיבה 42. מבט שמאלה-מה רואה?את הדלת של החדר.. 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון?אווו.. מאחורררררר 44. תוכניות למחר?הולכת אם שירי למסעדה ליומולדת של אמא שלה..

חחחח היה לך משעמם כל כך? ../images/Emo12.gif

כללי-
1. שם: מור
2. גיל: 21 בני זוג-
3. חבר/יזיז? חבר
4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? עכשיו
5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 27
6. זמן ביחד? מיניות- שנתיים
7. נשיקה ראשונה: גיל 13
8. איך היה? מגעיל
9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? אין לי מושג...
10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? כן
11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? אמממ.. לא יודעת.
12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? התבגרות:
13. רישיון- יש או אין? יש
14.אם כן: איזה טסט עברת? שני
15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? 30
16. תאריך גיוס: 03/02/2002
17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? פקידה
18. כיתה:
19. כמה בגרויות עשית השנה? לא עשיתי השנה
דברים אחרונים שעשית...
20. סרט אחרון שראית? מת לצעוק 3
21. שיר אחרון ששמעת? ברגעים אלו: דרין יו של נירוונה
22. אדם אחרון שראית? את אבא
23. מקום בילוי אחרון שבילית? לא זוכרת...
24. טלפון אחרון שעשית? לחברה
25. נשיקה שנתת? לאחותי הקטנה
25. חיבוק? לחבר
26. נשיקה 'צרפתית'? חבר
27. אדם אחרון שישן במיטתך? חבר
28. אדם אחרון איתו ישנת? חבר
29. חופשה? אני בחופש כבר מלא זמן.......
30. דבר אחרון שלבשת? מכנס קצר וגופיה
31. אירוע אחרון בו היית? היום הולדת שלי
32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? 66 עתיד-
32. תוכניות לחופשה? אני בחופשה כבר מלא זמן.. בשנית..
33. עבודה? אין
34. נסיעות? טבריה לפני שבוע, הולנד בעוד חודשיים
35. לאיזה כיתה עולה?
36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? כאן בבית, תקועה בחדר
עכשיו-
37. מה אתה לובש? תחתונים
חם לי
38. מה מזג האוויר אצלך? חם עד מאוד, המזגן מקולקל!
39. איזה שיר אתה שומע? דרין יו של נירוונה
40. היכן היד השמאלית שלך? בצפון.. עושה טיול
41. מבט ימינה-מה רואה? גיטרה
42. מבט שמאלה-מה רואה? טלויזיה
43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? מתי שיצא
44. תוכניות למחר? אתם לא רוצים לדעת

victoria777

New member
../images/Emo109.gif

כללי- 1. שם:ויקטוריה 2. גיל:17 בני זוג- 3. חבר/יזיז?אין 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה?לא הייתה 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 6. זמן ביחד? מיניות- 7. נשיקה ראשונה:לא הייתה 8. איך היה? 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך?0 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך?
לא 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר?לא נגד אבל גם לא מעוניינת לנסות התבגרות: 13. רישיון- יש או אין?לא 14.אם כן: איזה טסט עברת? 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? 16. תאריך גיוס:לא יודעת 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? 18. כיתה:עולה ל-י"ב 19. כמה בגרויות עשית השנה?5 דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית?שנחאי נון 21. שיר אחרון ששמעת?איזה רמיקס ארוך של שעה ורבע של די ג'יי dean 22. אדם אחרון שראית?סבתא 23. מקום בילוי אחרון שבילית?קניון 24. טלפון אחרון שעשית?לא זוכרת 25. נשיקה שנתת?לאף אחד 25. חיבוק?לא זוכרת 26. נשיקה 'צרפתית'?לאף אחד 27. אדם אחרון שישן במיטתך?אני 28. אדם אחרון איתו ישנת?אני ישנה לבד 29. חופשה?מה??? 30. דבר אחרון שלבשת?גופייה וטרנינג 31. אירוע אחרון בו היית?יום הולדת(שלי) 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת?זה היה לפני שנתיים,אז לא זוכרת עתיד- 32. תוכניות לחופשה?אין 33. עבודה?אין 34. נסיעות?לא מתוכננות 35. לאיזה כיתה עולה?עולה ל-י"ב 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה?במטבח אוכלת ארוחת צהריים עכשיו- 37. מה אתה לובש?גופייה לבנה ושורטס 38. מה מזג האוויר אצלך?חם 39. איזה שיר אתה שומע?שום שיר 40. היכן היד השמאלית שלך?על המקלדת 41. מבט ימינה-מה רואה?חלון 42. מבט שמאלה-מה רואה?מיטה 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון?היום 44. תוכניות למחר?אין

Thade

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

כללי- 1. שם: דריה. 2. גיל: 14 ו-7 חודשים (גאד,אני פתאטית...). בני זוג- 3. חבר/יזיז? אפחד. 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? לא הייתה. 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: אז זהו,שאין. 6. זמן ביחד? כנ''ל. מיניות- 7. נשיקה ראשונה: לא הייתה. 8. איך היה? לא היה. 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? 0. 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? לא. 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? אני לא נגד, אבל אני חושבת שבנות הם עם מגעיל ביותר (אני שופטת לפי הבנות שאני מכירה- הן כלבות...). התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? אין. 14.אם כן: איזה טסט עברת? 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? 16. תאריך גיוס: 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? 18. כיתה: עולה לט'. 19. כמה בגרויות עשית השנה? 0 דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? "מעורר השאול". 21. שיר אחרון ששמעת? כאילו שאני זוכרת... 22. אדם אחרון שראית? את עצמי במראה. 23. מקום בילוי אחרון שבילית? החדר שלי. 24. טלפון אחרון שעשית? השעון הדובר. 25. נשיקה שנתת? לכלבה שלי (לא לחשוב כחול!) 25. חיבוק? כנ''ל. 26. נשיקה 'צרפתית'? לא היה,ולא נברא. 27. אדם אחרון שישן במיטתך? ניחוש פרוע-אני. 28. אדם אחרון איתו ישנת? אפחד. 29. חופשה? זאת שעכשיו? 30. דבר אחרון שלבשת? בגדים. 31. אירוע אחרון בו היית? מכירת חיסול כלשהי בקניון רמת אביב. 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? לא זוכרת... עתיד- 32. תוכניות לחופשה? כל התוכניות שלי כבר ירדו לטמיון. 33. עבודה? לא תודה. 34. נסיעות? כנ''ל. 35. לאיזה כיתה עולה? ט'. 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? בת 15,סוף סוף! עכשיו- 37. מה אתה לובש? בגדים. 38. מה מזג האוויר אצלך? חם,אבל סביר. 39. איזה שיר אתה שומע? שום שיר. למה אני חייבת לשמוע שירים? 40. היכן היד השמאלית שלך? על המקלדת? 41. מבט ימינה-מה רואה? דלת. 42. מבט שמאלה-מה רואה? פוסטר. 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? היום. 44. תוכניות למחר? לשבת בבית,לראות טלוויזיה ולאכול.הרבה.

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

כללי- 1. שם: מאיה. 2. גיל: 15. בני זוג- 3. חבר/יזיז? חבר. היה יזיז ועבר. 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? כרגע. 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 18. בחודש הבא מתגייס. 6. זמן ביחד? רשמית? שבוע. מיניות- 7. נשיקה ראשונה: שנתיים בערך? 8. איך היה? נשיקה ראשונה, נו. 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? השנה 11. קודם כבר לא זוכרת ואין לי כח לספור. אז התחלתי את הספירה מחדש מהשנה הזו. 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? כן. 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? שוב? שאלה טפשית לגמרי. 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? - התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? אין. 14.אם כן: איזה טסט עברת? - 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? - 16. תאריך גיוס: - 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? - 18. כיתה: עולה לי'. 19. כמה בגרויות עשית השנה? אפס. דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? בכורה של 4 המופלאים. נו, היו כרטיסים בחינם. לא משהו בכלל. 21. שיר אחרון ששמעת? בלק אולד סאן, של סאונדגארדן, מהדיסק שאח של רוני השאיל לי. 22. אדם אחרון שראית? אבא. 23. מקום בילוי אחרון שבילית? בארבי ת"א. 24. טלפון אחרון שעשית? חבר. 25. נשיקה שנתת? רגילה? אבא נראהלי. 25. חיבוק? רוני. 26. נשיקה 'צרפתית'? אתמול, במעלית, לפנות בוקר. 27. אדם אחרון שישן במיטתך? חבר. 28. אדם אחרון איתו ישנת? חבר. 29. חופשה? זו. 30. דבר אחרון שלבשת? כרגע, חולצה סגולה-חציל ותחתון וורוד פסים. 31. אירוע אחרון בו היית? הופעה בבארבי ת"א ביום שבת, יומולדת לתום במסעדה של אבא שלו ביום שישי. 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? 56. עתיד- 32. תוכניות לחופשה? הו, אל תשאלו, פשוט המון. 33. עבודה? כנראה שאעבוד במשתלה, צריך רק להוציא כלמיני טפסים. 34. נסיעות? מקום מרוחק. 35. לאיזה כיתה עולה? י'. 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? ביה"ס, לומדת אומנות או משהו. עכשיו- 37. מה אתה לובש? חולצה סגולה-חציל ותחתון וורוד פסים. 38. מה מזג האוויר אצלך? חם. 39. איזה שיר אתה שומע? שום דבר. 40. היכן היד השמאלית שלך? על הצד השמאלי של המקלדת. 41. מבט ימינה-מה רואה? פלאפון, ניירות, רמקול ענק, מצלמת אינטרנט ופינצטה. 42. מבט שמאלה-מה רואה? טלפון וקיר מקושקש. 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? מחר. 44. תוכניות למחר? אקום, אחזור הביתה, ונראה. בטח יש משהו בלוח השנה שלי, אני לא זוכרת. צריך לבדוק.

pureK

New member
..

כללי- 2. גיל: 20וחצי (אמא..) בני זוג- 3. חבר/יזיז? חבר 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? עדייו קיימת 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]:25 6. זמן ביחד?שנתיים וחצי מיניות- 7. נשיקה ראשונה:בגיל 16 8. איך היה? מרגש ונעים 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? הגעתי ל-11, לא זוכרת יותר 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? כן - 3 מתוך ה-11 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? מגעיל? ממש לא התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? אין 16. תאריך גיוס:8/9/04 זאת לא טעות 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? הייתי מיועדת למודיעין 18. כיתה: סיימתי 19. כמה בגרויות עשית השנה? לא עשיתי, סיימתי את כוווווולן דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? לפגוש את הפוקרס... חביב 21. שיר אחרון ששמעת? sweet dreams, את המקור, של אני לנוקס 22. אדם אחרון שראית? אמא של חבר שלי 23. מקום בילוי אחרון שבילית? טיול טרקטרונים עם העבודה 24. טלפון אחרון שעשית? לדודה שלי 25. נשיקה שנתת? חבר שלי 25. חיבוק? חבר שלי 26. נשיקה 'צרפתית'? חבר שלי 27. אדם אחרון שישן במיטתך? חבר שלי, כל יום יושן שם 28. אדם אחרון איתו ישנת? חבר שלי 29. חופשה? חודש שעבר, במלון נובוטל בים המלח 30. דבר אחרון שלבשת? לא הרבה.. 31. אירוע אחרון בו היית? הופעה של סקורפיונס זה אירוע, לא? 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? ממש אבל ממש לא זוכרת, התחבורה הציבורית היחדה שאני נוסעת עליה זה רכבות עתיד- 32. תוכניות לחופשה? לסיים את הקורס 33. עבודה? יש בינתיים, רוצה עוד אחת 34. נסיעות? מה נסיעות? אני חצי מהחיים שלי בנסיעות 35. לאיזה כיתה עולה? סיימתי 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? עדיין עובדת ועושה רישיון ועוברת לבית אחר עכשיו- 37. מה אתה לובש? חצאית כחולה וגופית פסים לבן כחול 38. מה מזג האוויר אצלך? נעים 39. איזה שיר אתה שומע? חבר שלי רואה סאו ישראלי, אין מוזיקה 40. היכן היד השמאלית שלך? על הברך 41. מבט ימינה-מה רואה? אקוריום 42. מבט שמאלה-מה רואה? קיר 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? מאוחר מאוד, אנחנו יוצאים עוד מעט 44. תוכניות למחר? לישון, ללכת לבקר את המשפחה שלי, לעבוד עוד קצת על הפרויקט שלי

fushit

New member
עניתי

כללי- 1. שם: חסוי 2. גיל: 18 בני זוג- 3. חבר/יזיז? ------ 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? ---- 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: ----- 6. זמן ביחד? ----- מיניות- 7. נשיקה ראשונה: עדיין לא הייתה. 8. איך היה? ----- 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? ---- 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? ---- 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? הייתי רוצה אולי לנסות. התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? יש. 14.אם כן: איזה טסט עברת? ראשון. 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? 20. 16. תאריך גיוס: 17.7.2006 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? עדיין לא קיבלתי אפילו מנילה. 18. כיתה: עולה לי"ב. 19. כמה בגרויות עשית השנה? 5. דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? הג'ונגל מת מצחוק, סרט גדול... :) 21. שיר אחרון ששמעת? salome של Shayanne 22. אדם אחרון שראית? אח שלי. 23. מקום בילוי אחרון שבילית? בבית קפה. 24. טלפון אחרון שעשית? לאחותי הגדולה. 25. נשיקה שנתת? לאבא שלי. 25. חיבוק? לשכנה שלי שחזרה מחו"ל. 26. נשיקה 'צרפתית'? ----- 27. אדם אחרון שישן במיטתך? סבא שלי (אל תיבהלו, לא איתי, כשלא הייתי בבית והוא בא לבקר.) 28. אדם אחרון איתו ישנת?---- 29. חופשה? באילת לפני 10 חודשים. 30. דבר אחרון שלבשת? חולצת קשירה, ומכנסיים מאאאגניבות שתיקנתי ושיפצרתי (אני עדיין לובשת). 31. אירוע אחרון בו היית? בר מצווה. 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? 12 או 11. עתיד- 32. תוכניות לחופשה? בכפר סבא עוד שבועיים. 33. עבודה? יש ועוד איך... 34. נסיעות? בילויים. 35. לאיזה כיתה עולה? י"ב. 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? באיזה פאב באזור, או עושה בייביסיטר לאחותי. עכשיו- 37. מה אתה לובש? חולצת קשירה ומכנסי קורדרוי. 38. מה מזג האוויר אצלך? חם ולך. 39. איזה שיר אתה שומע? dejaria todo של Chayanne 40. היכן היד השמאלית שלך? על הכיסא. 41. מבט ימינה-מה רואה? פלאפון, מערכת סטריאו, מצלמה דיטגיטלית, 2 תמונות מעץ, מיקרופון וקיר. 42. מבט שמאלה-מה רואה? שולחן אוכל, מקרר, בר, פרחים, בת זוג של אבא שלי, טוסטר, ועוד דברים של המטבח. 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? לא בקרוב. 44. תוכניות למחר? לעבוד על העבודת גמר.

מתוקה777

New member
עונה...

כללי- 1. שם: מור 2. גיל:15 וחצי בני זוג- 3. חבר/יזיז? אין 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? לפני שנה 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: אין 6. זמן ביחד? אין מיניות- 7. נשיקה ראשונה:שנה וחצי 8. איך היה?נחמד 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? רק איתו 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? לא 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? לא התבגרות: 13. רישיון- יש או אין?אין 14.אם כן: איזה טסט עברת? 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? 16. תאריך גיוס: 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? 18. כיתה:י 19. כמה בגרויות עשית השנה? דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית?מר וגברת סמית 21. שיר אחרון ששמעת?BYOB-system of a down 22. אדם אחרון שראית?אמא שלי 23. מקום בילוי אחרון שבילית?סרט 24. טלפון אחרון שעשית?ידיד שלי 25. נשיקה שנתת? 25. חיבוק? 26. נשיקה 'צרפתית'? 27. אדם אחרון שישן במיטתך?אחיין שלי 28. אדם אחרון איתו ישנת? 29. חופשה? לפני שבוע 30. דבר אחרון שלבשת?ג'ינס וחולצה ורודה 31. אירוע אחרון בו היית?חתונה 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת?36 עתיד- 32. תוכניות לחופשה?כן 33. עבודה?לא 34. נסיעות?כן 35. לאיזה כיתה עולה?י 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה?כיתה י עכשיו- 37. מה אתה לובש?מכנס קצר וחולצה 38. מה מזג האוויר אצלך?נעים 39. איזה שיר אתה שומע?system of a down-cigaro 40. היכן היד השמאלית שלך?מקלידה (אני כותבת ביד השמאלית) 41. מבט ימינה-מה רואה?פוסטר "שר טבעות" 42. מבט שמאלה-מה רואה?פוסטר של המורדים (ציירתי למיה ולקמילה שפם ודרך אגב זה מתאים להן חחחח) 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון?אוויי היום שלי רק התחיל 44. תוכניות למחר?סתם לטייל ובערב ללכת לראות סרט עם החברים

ננמ

כללי- 1. שם: עומר {ואני בת!} 2. גיל: 12 בני זוג- 3. חבר/יזיז? אין חבר ואין יזיז. 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? עם דרור במשך 7 חודשים עד לפני כמעט שבועיים. 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: אין נוכחי 6. זמן ביחד? עם הקודם 7..נוכחי אין מיניות- 7. נשיקה ראשונה: בגיל 11 וחצי..בלי לשון. 8. איך היה? לא מרגש במיוחד =/ זה סה"כ נשיקה יבשה על הפה..חח 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? 1 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? בפה? never בלחי? אכן כן. 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? לא יודעת לא ניסיתי..ואפעם לא הגעיל אותי לתת למישי נשיקה בלחי..חח 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? לא יודעת...לא חושבת. התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? אין 14.אם כן: איזה טסט עברת? - 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? - 16. תאריך גיוס: - 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? - 18. כיתה: - 19. כמה בגרויות עשית השנה? - דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? קסם מעשי. 21. שיר אחרון ששמעת? המכתב/אביב גפן 22. אדם אחרון שראית? אחותי הסנדוויצ'ית. 23. מקום בילוי אחרון שבילית? נממ..הלכתי לבית של סבתא היום, נחשב? 24. טלפון אחרון שעשית? ליונתן ידיד טוב שלי. 25. נשיקה שנתת? לסבתא. 25. חיבוק? לאבא. 26. נשיקה 'צרפתית'? עדיין לא התנשקתי צרפתית. 27. אדם אחרון שישן במיטתך? אדוה, החברה הכי טובה שלי בעולם. 28. אדם אחרון איתו ישנת? אדוה. 29. חופשה? מזתומרת? 30. דבר אחרון שלבשת? ג'ינס בהיר וחולצה שחורה. 31. אירוע אחרון בו היית? נממ...בת מצווה של מישי, שכחתי מי. 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? לאזוכרת עתיד- 32. תוכניות לחופשה? לא יודעת o_O בינתיים רק שינה =/ 33. עבודה? אני רוצה להיות פסיכולוגית אם זו הכוונה. 34. נסיעות? לאדעת 35. לאיזה כיתה עולה? ז' 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? אממממ...לומדת בכיתה ז'. עכשיו- 37. מה אתה לובש? גופייה שחורה ומכנס דייגים אדום. 38. מה מזג האוויר אצלך? ממ..די חם אבל יש מאוורר אז סבאאאבה. 39. איזה שיר אתה שומע? מיליארד טועים/אביב גפן 40. היכן היד השמאלית שלך? על הירך. בעצם על האות ע במקלדת 41. מבט ימינה-מה רואה? את עצמי =) חח יש מראה. 42. מבט שמאלה-מה רואה? את עצמי בהשתקפות של הטלוויזיה. 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? שאני אהיה עייפה. 44. תוכניות למחר? אין

עונה

כללי- 1. שם: ספיר 2. גיל: 11 בני זוג- 3. חבר/יזיז? חבר 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? --- 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: --- 6. זמן ביחד? --- מיניות- 7. נשיקה ראשונה: --- 8. איך היה? --- 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? 0 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? לא 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? --- 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? לאדעת התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? אאין 14.אם כן: איזה טסט עברת? --- 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? --- 16. תאריך גיוס: --- 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? --- 18. כיתה: ה' (עולה לו') 19. כמה בגרויות עשית השנה? 0 דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? יוגי הו (של אחי בדי וי די) 21. שיר אחרון ששמעת? לסבא שלי יש קרחת, עגולה גדולה וזו7רחת.. (מטיף וטף) 22. אדם אחרון שראית? אורילי התינוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק 23. מקום בילוי אחרון שבילית? הבית 24. טלפון אחרון שעשית? חברה שלי 25. נשיקה שנתת? אורילי 25. חיבוק? אורילי 26. נשיקה 'צרפתית'? ---- 27. אדם אחרון שישן במיטתך? אורילי 28. אדם אחרון איתו ישנת? אני 29. חופשה? תהייה:) 30. דבר אחרון שלבשת? שמלה 31. אירוע אחרון בו היית? יומולדת 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? --- עתיד- 32. תוכניות לחופשה? יש 33. עבודה? -=-- 34. נסיעות? --- 35. לאיזה כיתה עולה? ו' 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? בכיתה ו' עכשיו- 37. מה אתה לובש? שמלה 38. מה מזג האוויר אצלך? חם 39. איזה שיר אתה שומע? הדודה קנתה לי מתנה.. 40. היכן היד השמאלית שלך? על המקדלת 41. מבט ימינה-מה רואה?עיתון 42. מבט שמאלה-מה רואה? עץ 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? לאדעת 44. תוכניות למחר? קייטנה

ady18

Well-known member
תשובות

כללי- 1. שם:יעל 2. גיל: 21 בני זוג- 3. חבר/יזיז?אין 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 6. זמן ביחד? מיניות- 7. נשיקה ראשונה:12 בערך 8. איך היה?בסדר 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך?נראה לי חמישה בערך 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? לא 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? התבגרות: 13. רישיון- יש או אין?אין 14.אם כן: איזה טסט עברת? 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? 16. תאריך גיוס: 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? 18. כיתה: 19. כמה בגרויות עשית השנה? דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית?לא זוכרת 21. שיר אחרון ששמעת?חיים משה סלחי לי 22. אדם אחרון שראית?דודה שלי 23. מקום בילוי אחרון שבילית?חו"ל 24. טלפון אחרון שעשית?תקווה 25. נשיקה שנתת?אמא 25. חיבוק?אמא 26. נשיקה 'צרפתית'? 27. אדם אחרון שישן במיטתך?דודה 28. אדם אחרון איתו ישנת?דודה 29. חופשה?אתמול 30. דבר אחרון שלבשת?חולצת +גינס 31. אירוע אחרון בו היית? 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת?11 עתיד- 32. תוכניות לחופשה?הייתי 33. עבודה? 34. נסיעות? 35. לאיזה כיתה עולה? 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? עכשיו- 37. מה אתה לובש?חולצה חומה ותחתונים 38. מה מזג האוויר אצלך? 39. איזה שיר אתה שומע?דברי אלי 40. היכן היד השמאלית שלך? 41. מבט ימינה-מה רואה?קיר 42. מבט שמאלה-מה רואה?ספריה 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון?עוד כמה שעות 44. תוכניות למחר?סידורים

Lost Lullaby

New member
באמת שמשעמם לי

כללי- 1. שם: ליבי 2. גיל: 16 בני זוג- 3. חבר/יזיז? חבר 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? יש אחת כרגע, תודה 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: כמעט 18 6. זמן ביחד? חודש+ מיניות- 7. נשיקה ראשונה: לפני שנה וחצי[?] 8. איך היה? היה 9. עם כמה אנשים התנשקת בחייך? 10 אאל"ט 10. התנשקת אי פעם עם בן/ת מינך? בערך[?] 11. אם כן: הדבר הגעיל אותך ולא היית חוזר עליו/ היית עושה זאת שוב בעתיד במקרה שהיה מצב לכך? אין לי שומדבר נגד 12. אם לא: היית מעוניין/ת לנסות או את/ה נגד הדבר? לא רלוונטי התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? יש עוד זמן
14.אם כן: איזה טסט עברת? 15. כמה שיעורים לקחת/ איזה שיעור אתה? 16. תאריך גיוס: עוד שנתיים ככה? 17. לאיזה תפקיד מיועד? מרוצה ממנו? בטח אשתחרר על נפשי 18. כיתה: תיכף י"א 19. כמה בגרויות עשית השנה? 3 דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? "החצי האפל" משנת 83 21. שיר אחרון ששמעת? Clay Aiken - Touch 22. אדם אחרון שראית? אבא 23. מקום בילוי אחרון שבילית? טיילת 24. טלפון אחרון שעשית? אמאבא למצוא אותם 25. נשיקה שנתת? לידיד 25. חיבוק? כנ"ל 26. נשיקה 'צרפתית'? לחבר לפני יומיים שלושה[?] 27. אדם אחרון שישן במיטתך? אני כמובן 28. אדם אחרון איתו ישנת? חבר 29. חופשה? אע? 30. דבר אחרון שלבשת? ג'ינס וגופיה אדומה 31. אירוע אחרון בו היית? אין לי מושג 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? חח מה. בטח 7 או משו עתיד- 32. תוכניות לחופשה? צפון 33. עבודה? חח מה 34. נסיעות? מה 35. לאיזה כיתה עולה? י"א]: 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? אינני עכשיו- 37. מה אתה לובש? בוקסר וגופיה 38. מה מזג האוויר אצלך? חמים]; 39. איזה שיר אתה שומע? Here With Me של מישל בראנץ' 40. היכן היד השמאלית שלך? על המקלדת 41. מבט ימינה-מה רואה? מצלמה 42. מבט שמאלה-מה רואה? מיטה 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? עוד כמה שעות 44. תוכניות למחר? אין הודגש באמצעות מדגישומטיק :)

noa131

New member
נמנמ

כללי- 1. שם: נועה 2. גיל: כמעט 14 בני זוג- 3. חבר/יזיז? חבר 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? מזמן 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: אין 6. זמן ביחד? אין דילגתי על מיניות =]] התבגרות: 13. רישיון- יש או אין? אין 18. כיתה: עולה לט 19. כמה בגרויות עשית השנה? 0 דברים אחרונים שעשית... 20. סרט אחרון שראית? מר וגברת סמית 21. שיר אחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת in a perfact world של סימפל פלאן 22. אדם אחרון שראית? שרית(אשתו של אבא שלי) 23. מקום בילוי אחרון שבילית? לא זוכרת 24. טלפון אחרון שעשית? לאבא שלי 25. נשיקה שנתת? אמממ לאמא שלי נראה לי... 25. חיבוק? לאמא שלי.. 26. נשיקה 'צרפתית'? אפעם 27. אדם אחרון שישן במיטתך? אפאחד 28. אדם אחרון איתו ישנת?אפאחד 29. חופשה?לתלאביב בפסח נראה לי.. או קצת אחרי 30. דבר אחרון שלבשת? בגדים 31. אירוע אחרון בו היית? מסיבת גיוס 32. קו אוטובוס אחרון שעליו נסעת? עיןחמד-מבשרת עתיד- 32. תוכניות לחופשה? שומדבר 33. עבודה? קטנה מדי 34. נסיעות? =]] 35. לאיזה כיתה עולה? ט 36. חצי שנה מעכשיו-היכן אתה? בבצפר... עכשיו- 37. מה אתה לובש? פיג'מה 38. מה מזג האוויר אצלך? לאדעת.. בטח קר בחוץ... 39. איזה שיר אתה שומע? thank you של סימפל פלאן 40. היכן היד השמאלית שלך? על המקלדת 41. מבט ימינה-מה רואה? פינת אוכל 42. מבט שמאלה-מה רואה? תריס 43. מתי אתה מתכוון ללכת לישון? הממ... אני עוד שנייה נרדמת על המקלדת...חח עוד איזה שעה... 44. תוכניות למחר?לישון

למעלה