:) שאלוןן :)

../images/Emo152.gifעונה

מה שמך?לילך אוהב\ת תשם?לא למה?ככה יש לך שגיאות כתיב?לא אוהב\ת תכתב שלך?לא מה צבע השיער שלך?חום הייתם רוצים לצבוע אותו?כן לאיזה צבע?כחול בן\בת כמה?14 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות?16 לבנות: את אוהבת חצאיות?לא מיני?לא איפה את קונה תג'ינסים שלך?בחנות אוהבת את לי קופר?לא כמה ג'ינסים יש לך משמה?:-\גידול אוהבת את תמנון?לא יש לך בגדים משמה?חולצה מזניבה אוהבת עקבים?לא נעליים שטוחות?כן אוהבת מכנסיים רחבים?כן אוהבת חוטיני?
לפעמים.. אוהבת דפוק אותי?לא
לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?לאכול אוהב\ת לאכול?כן חח
לשתות?כן
לחרבן? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?
יש לך סירים בבית?כן כפיות?כן מזלגים?כן צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?מהאוזן את\ה טוב\ה בגיאומטריה?כן באלגברה?כן בגיאוגרפיה?כן בלשון?כן מה הממוצע שלך?89 אוהב\ת חלזונות?כןןןןןןןןןן

Swid666

New member
אני ../images/Emo3.gif

מה שמך? נענע אוהב\ת תשם? מאוד!
למה? כי הוא מיוחד יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? לא מה צבע השיער שלך? חום בהיר הייתם רוצים לצבוע אותו? לא לאיזה צבע? - בן\בת כמה? עוד מעט 15 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 3 לבנות: את אוהבת חצאיות? איכססססססס מיני? עוד יותר איכס איפה את קונה תג'ינסים שלך? כל מיני אוהבת את לי קופר? לא כמה ג'ינסים יש לך משמה? -0 אוהבת את תמנון? כן יש לך בגדים משמה? יותר מחצי מהבגדים שלי משם אוהבת עקבים? לא! נעליים שטוחות? מע, הכוונה לאולסטאר? אוהבת מכנסיים רחבים? מאוד אוהבת חוטיני? ממש לא אוהבת דפוק אותי? לאאאאאאא לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? מע, לשמוע מוזיקה, לישון, להשתגע... אוהב\ת לאכול? כן לשתות? כן לחרבן? אין דבר יותר אהוב עליי מזה
מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? כלום יש לך סירים בבית? כן כפיות? כן מזלגים? כן צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? לא מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא את\ה טוב\ה בגיאומטריה? מע, לא באלגברה? לא בגיאוגרפיה? חעחעחעחעחע בלשון? לא מה הממוצע שלך? המממ... 80, וזה רק כי היו מורים נחמדים שהעלו לי את הציון ב-10 נקודות לפחות אוהב\ת חלזונות? כן

pureK

New member
../images/Emo13.gif

מה שמך? יקטרינה אוהב\ת תשם? כן למה? כי נשמע חזק ומלכותי יש לך שגיאות כתיב? לפעמים, כשאני ממהרת אוהב\ת תכתב שלך? אין לי שום בעיה איתו מה צבע השיער שלך? המקורי? חום בהיר נראה לי, לא ראיתי אותו הרבה שנים הייתם רוצים לצבוע אותו? כן, שוב לשחור לאיזה צבע? שחור בן\בת כמה?20 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 17 לבנות: את אוהבת חצאיות? כן מיני? תלוי כמה מיני איפה את קונה תג'ינסים שלך? איפה שזול ויפה אוהבת את לי קופר? לא מתנגדת כמה ג'ינסים יש לך משמה? 0 אוהבת את תמנון? ככה יש לך בגדים משמה? היו לי כמה טישרטים אוהבת עקבים? כן נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? כן אוהבת דפוק אותי? @_@ לבנים: אני חייבת לענות כי הייתי גם בן פעם אוהב ג'נסים? לא איפה אתה קונה? לא קונה כמה חולצות יש לך? ספורות מתלבש יפה? לדעתי? כן כוסון? ככה אומרים חמוד? רק אם אתם בקטע סדיסטי אתה שמן? מאוד, חח הייתה רוצה להיות שמן? לא בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? למה? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון?מי זאת? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לקרא ספרים ומנגות, לרכב על אופניים, לטייל בטבע, לבזבז כסף... אוהב\ת לאכול? ככה ככה לשתות? תלוי מה.. לחרבן? לא מרשים אותי מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? בונה תוכניות להשתלט על העולם יש לך סירים בבית? כאלה שמחרבנים בהם? ממש לא כפיות? אה... כן מזלגים? כן, זה לא מזלגות? צלחות? כן כוסות? התחלנו להגזים, לא? מחבטים? כן כן מקרר? יפ, ריק עכשיו הייתה רוצה להוריד 10 קילו? אתם באמת מפגרים.... את\ה טוב\ה בגיאומטריה? כן באלגברה? לא בגיאוגרפיה? כן בלשון? לא מה הממוצע שלך? 75 בערך אוהב\ת חלזונות? כן!!! הם מקסימים! סוף ! לא משהו...

koskos2

New member
../images/Emo68.gif

מה שמך? רעות אוהב\ת תשם? יאפ למה? כי זה שם יפה יש לך שגיאות כתיב? נופ אוהב\ת תכתב שלך? יאפ מה צבע השיער שלך? חום בהיר זהבהב הייתם רוצים לצבוע אותו? נופ לאיזה צבע?- - - - בת כמה? 12 וחצי... עוד חודשיים מימולדת 13 בת כמה היית רוצה להיות? 33 כדי להתחתן עם ג'וני נוקסוויל לבנות: את אוהבת חצאיות? יאפ מיני? נופ איפה את קונה תג'ינסים שלך? פוקס, וירוס אוהבת את לי קופר? נופ כמה ג'ינסים יש לך משמה?אפס אוהבת את תמנון? נופ יש לך בגדים משמה? נופ אוהבת עקבים? יאפ נעליים שטוחות? יאפ אוהבת מכנסיים רחבים? פדלפון? יאפ אוהבת חוטיני? נופ אוהבת דפוק אותי? יאפ

כנסווו (עם באלכם..)

אוקיי אז בואו נתחיל : מה שמך?מאיה אוהב\ת תשם?לאאאא למה?כי ככה.מזה? יש לך שגיאות כתיב?לא אוהב\ת תכתב שלך?כה מה צבע השיער שלך?חום-שטאני הייתם רוצים לצבוע אותו?כה לאיזה צבע?לשאטני בלונדיני (בהיר יותר) בן\בת כמה?12 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות?15-16-17 לבנות: את אוהבת חצאיות?כה מיני?כה איפה את קונה תג'ינסים שלך?לי קופר קרוקר... אוהבת את לי קופר?כהה כמה ג'ינסים יש לך משמה?4-5 אוהבת את תמנון?לא ממש יש לך בגדים משמה?1-2 אוהבת עקבים?כה נעליים שטוחות?כה אוהבת מכנסיים רחבים?לא אוהבת חוטיני?כה אוהבת דפוק אותי?כה לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?לרקוד לשיר ולגלוש אוהב\ת לאכול?כה לשתות?כה לחרבן?לא מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?קוראת בד"כ יש לך סירים בבית?כה כפיות?כה מזלגים?לא.אבל יש מזלגות צלחות?כה כוסות?כה מחבטים?כה מקרר?כה הייתה רוצה להוריד 10 קילו?לא 10. 7-8 בערך את\ה טוב\ה בגיאומטריה?כה באלגברה?כה בגיאוגרפיה?לא בלשון? מה הממוצע שלך?83.3 אוהב\ת חלזונות?לא סוף !

ננושיתי

New member
עונה גם!!

מה שמך? שני אוהב\ת תשם? לא ממש למה? כי הוא נדוש יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? בערך מה צבע השיער שלך? נכון להיום חום שחור הייתם רוצים לצבוע אותו? צבעתי המון לאיזה צבע? צבעתי לאדום שחור בלונד אגוז ועוד כמה... בן\בת כמה?16 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות?20 לבנות: את אוהבת חצאיות? כן מיני? לא איפה את קונה תג'ינסים שלך? איפה שמוצאים אוהבת את לי קופר? לא מתה על מותגים כמה ג'ינסים יש לך משמה? אין לי אוהבת את תמנון? חנות נחמדה ותו לא יש לך בגדים משמה? 3 חולצות אוהבת עקבים? כן נעליים שטוחות?כן אוהבת מכנסיים רחבים?כן אוהבת חוטיני?לא אוהבת דפוק אותי?לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לענות על שאלונים..
אוהב\ת לאכול? אממ סלט לשתות? ברד מישמיש לחרבן? ??? כשיש אז עושים.. מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מה שכולם יש לך סירים בבית? כן כפיות?כן מזלגים?כן צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?כן את\ה טוב\ה בגיאומטריה?טריגונומטריה נחשב?...(-: באלגברה?כן בגיאוגרפיה?לא לומדת בלשון?לא.. מה הממוצע שלך? 75 אוהב\ת חלזונות?לא סוף !

s h e e p i t

New member
עונה ../images/Emo97.gif

אוקיי אז בואו נתחיל : מה שמך? רותם אוהב\ת תשם? לא משו למה? ככה יש לך שגיאות כתיב? לו
אוהב\ת תכתב שלך? לא מה צבע השיער שלך? חום/ אדום/ משו הייתם רוצים לצבוע אותו? כן לאיזה צבע? סגול חציל בן\בת כמה? עוד חודש 17 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 18 לבנות: את אוהבת חצאיות? מממ כן מיני? לא איפה את קונה תג'ינסים שלך? איפה שיש אוהבת את לי קופר? לא כמה ג'ינסים יש לך משמה?
אוהבת את תמנון? סביר יש לך בגדים משמה? נראה לי אוהבת עקבים? לא נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? לפעמים אוהבת דפוק אותי? לא
לבנים:
אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לצייר אוהב\ת לאכול? כן למה לא לשתות? כן לחרבן?
מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מחרבנת ? יש לך סירים בבית? חחח כן... סירי בישול לא סירים לחרבן =\ כפיות? כן מזלגים? מזלגים אין מזלגות יש צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? כן
מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? כן בשמחה את\ה טוב\ה בגיאומטריה? בערך באלגברה? לא בגיאוגרפיה? לאאאא בלשון? לא מה הממוצע שלך? 82 אוהב\ת חלזונות? כןןןןן סוף ! - טוב

S H I L G I

New member
איזה שאלוןןן חח

מה שמך? נייטע אוהב\ת תשם? לפעמים למה? כי חורף, זה למה! יש לך שגיאות כתיב? לעיתים ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש רחוקות..חח אוהב\ת תכתב שלך? לאלאלא!! מה צבע השיער שלך? אדום הייתם רוצים לצבוע אותו? צבעתי כבר לאיזה צבע? אדום! בן\בת כמה? 15 בן\בת כמה היית רוצה להיות? מסתדרת בגילי, תודה! לבנות: את אוהבת חצאיות? לפעמים מיני? יש לי רגליים מכוערות איפה את קונה תג'ינסים שלך? בחנות אוהבת את לי קופר? יש להם כמה יפים, אבל זה יקר בטירוף אז אנלא קונה כמה ג'ינסים יש לך משמה? 0 אוהבת את תמנון? רק בגלל המחירים יש לך בגדים משמה? כן אוהבת עקבים? לא, אבל אוהבת פלטפורמות נעליים שטוחות? אולסטאר זה טוב אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי? לא, זה לא נוח ברמות לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? היד! מה אתם רוצים שאני אכתוב פה..אממ דברים שאני נהנית לעשות וזהו! אוהב\ת לאכול? כן
לשתות? כן לחרבן? חח מה? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מה זה השאלות האלה?!?! חחחח יש לך סירים בבית? כן כפיות? כן מזלגים? כן צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? כן מקרר? כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? מאד!! אני עובדת על זה את\ה טוב\ה בגיאומטריה? ממש לא באלגברה? לא בגיאוגרפיה? לא בלשון? ממש ממש לא מה הממוצע שלך? 73 אוהב\ת חלזונות? כן

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

מה שמך?אלינה
אוהב\ת תשם?לא.. למה?
כי...סתם. יש לך שגיאות כתיב?לא
אוהבת את הכתב שלך?
אולי
צבע השיער שלך? בלונדיני-שטני רוצים לצבוע אותו? כן
לאיזה צבע? סגול/כחול
בת כמה? 14 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 25 לבנות: את אוהבת חצאיות? סקוטיות
[במיוחד] ואז חצאיות גוטיות
מיני? אולי. איפה את קונה תג'ינסים שלך? איפה שבא לי
[?] אוהבת את לי קופר?לא
מותגים=
כמה ג'ינסים יש לך משמה? אפחד [?] אוהבת את תמנון? לא
יש לך בגדים משמה? לא. אוהבת עקבים?פאקצי מיד
נעליים שטוחות?
אוהבת מכנסיים רחבים?תלוי
אוהבת חוטיני?
[לא] אוהבת דפוק אותי?אה?
-אני לא בן [
] תודה. לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?
מוזיקה
אוהב\ת לאכול?כן לשתות?כן לחרבן?
לא מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?לקרוא עיתון! [
-נוט] יש לך סירים בבית?
כן כפיות?כנ''ל מזלגים?כנ''ל צלחות?כנ''ל כוסות?כנ''ל מחבטים? לא.
מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? כן את\ה טוב\ה בגיאומטריה? כן..משו טוב! באלגברה?לא
בגיאוגרפיה?לא'ידעת בלשון?לא'ידעת מה הממוצע שלך?מאיפה לי?
אוהב\ת חלזונות?
-ברור!

.

מה שמך? נופר. אוהב\ת תשם? לפעמים למה? ככה יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? חום בהיר הייתם רוצים לצבוע אותו? צבעתי לאיזה צבע? לשחור בן\בת כמה? 15 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 17 לבנות: את אוהבת חצאיות? כן מיני? לפעמים איפה את קונה תג'ינסים שלך? כלמיני אוהבת את לי קופר? כן כמה ג'ינסים יש לך משמה? 1 אוהבת את תמנון? לא יש לך בגדים משמה? כן אוהבת עקבים? כן נעליים שטוחות? לפעמים אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? לפעמים אוהבת דפוק אותי? כן לבנים ולבנות: מה את אוהבת לעשות? כלום אוהב\ת לאכול? פיצה לשתות? מיצענבים לחרבן? מה מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מחרבנת? יש לך סירים בבית? כן כפיות? כן מזלגים? כן צלחות? כן כוסות? כוסאאמשלך את מעצבנת מחבטים? בעיטה? מקרר? דה הייתה רוצה להוריד 10 קילו? כן את\ה טוב\ה בגיאומטריה? קיבלתי 100,אבל אנילא ממש טובה בזה באלגברה? כן בגיאוגרפיה? כן בלשון? כן,מאוד מה הממוצע שלך? 85 בערך אוהב\ת חלזונות? לא ברוך שפטרנו

FloReut

New member
אניייי!!

מה שמך?רעות.. אוהב\ת תשם?מאוד!!^^ למה?כי יש לו פירוש מיוחד.. והוא פשוט יפה.. יש לך שגיאות כתיב?אכן לא.. אוהב\ת תכתב שלך?כן.. מה צבע השיער שלך?חום הייתם רוצים לצבוע אותו?לא.. לאיזה צבע?אמרתי לא כאילו.. (סתם..) בת כמה?16 בת כמה היית רוצה להיות?10 את אוהבת חצאיות?כן.. מיני?כן.. איפה את קונה תג'ינסים שלך?באלפי מקומות.. אוהבת את לי קופר?מידות גדולות מדי.. כמה ג'ינסים יש לך משמה?0.. אוהבת את תמנון?כנ"ל.. יש לך בגדים משמה? אוהבת עקבים?כן.. רק לא כמו של השרמוטות.. נעליים שטוחות?כן.. אוהבת מכנסיים רחבים?כן.. אוהבת חוטיני?לא נוח בשיט.. אוהבת דפוק אותי?כן.. זה עושה תחת יפה..

FloReut

New member
המשך(שלא שמתי לב אליו..)

מה את\ה אוהב\ת לעשות?מממ.. הרבה דברים.. אוהב\ת לאכול?מאוד!! לשתות?תלוי מה.. לחרבן?תמיד כיף להשתחרר.. חחח מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?חושבת על כל מייני דברים.. יש לך סירים בבית?לא.. המצב קשה.. כפיות?כן.. מזלגים?כן.. וזה לא מזלגות..?? צלחות?כן.. כוסות?כן.. מחבטים?כן.. מקרר?כן.. הייתה רוצה להוריד 10 קילו?כרגע כדי לחיות אני צריכה להעלות 10 קילו.. את\ה טוב\ה בגיאומטריה?כן.. באלגברה?כן.. בגיאוגרפיה?סו לא.. בלשון?כן.. מה הממוצע שלך?לא יודעת.. אוהב\ת חלזונות?לא ממש..

figure

New member
earth is full. go home.

מה שמך? נעמה אוהב\ת תשם? לא למה? ככה יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? יאפ מה צבע השיער שלך? בלונדיני הייתם רוצים לצבוע אותו? שתי פסים מקדימה לכחול. לאיזה צבע? כחול בן\בת כמה? 14 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 20 לבנות: את אוהבת חצאיות? כן מיני? לא איפה את קונה תג'ינסים שלך? בחנות? אוהבת את לי קופר? לא ממש כמה ג'ינסים יש לך משמה? לא יודעת אוהבת את תמנון? כע. יש להם חולצות חמודות. יש לך בגדים משמה? כע אוהבת עקבים? אם זה מספיק נוח אז כן נעליים שטוחות? לא ממש אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי? לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? להיות מול המחשב אוהב\ת לאכול? כן לשתות? לא לחרבן? הכי כיף :p מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? ...?! יש לך סירים בבית? יאפ כפיות? יאפ מזלגים? מזלגות צלחות? יאפ כוסות? גם מחבטים? אה-הא מקרר? רגע... *רצה לבדוק* יאפ הייתה רוצה להוריד 10 קילו? יאפ את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לא נוראית באלגברה? גם כן. בגיאוגרפיה? לא לומדת -^-^- בלשון? גם לא לומדת -^-^- מה הממוצע שלך? 83 =X אוהב\ת חלזונות? מאוד!

pompii

New member
../images/Emo119.gif עונה

מה שמך?שלומית אוהב\ת תשם?כן למה?יש לו הרבה משמעויות יש לך שגיאות כתיב?לא אוהב\ת תכתב שלך?כשאני לא עייפה אז כן מה צבע השיער שלך?חום בטבעי, צבוע לשטני הייתם רוצים לצבוע אותו?צבוע לאיזה צבע? בן\בת כמה?20 בן\בת כמה היית רוצה להיות?19 לבנות: את אוהבת חצאיות?לא ממש מיני?ממש לא איפה את קונה תג'ינסים שלך?בכל מיני חנויות אוהבת את לי קופר?כן כמה ג'ינסים יש לך משמה?אחד אוהבת את תמנון?רק ג'ינסים יש לך בגדים משמה?כן, 2 ג'ינסים אוהבת עקבים?רק עקבים שטוחים=] נעליים שטוחות?כן אוהבת מכנסיים רחבים?כן אוהבת חוטיני?כן אוהבת דפוק אותי?שו? לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?לבלות, לרקוד, לכתוב, לקרוא, לצייר... אוהב\ת לאכול?כן לשתות?כן לחרבן?אחד הדברים האהובים עליי אם לא ה-דבר... מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?יושבת על אסלה יש לך סירים בבית?פה ושם כפיות?פה ושם מזלגים?אוכלים עם הידיים צלחות?מה פתאום??? כוסות?הגזמת... מחבטים?כן מקרר?נמנמנמ הייתה רוצה להוריד 10 קילו?לא את\ה טוב\ה בגיאומטריה?כן באלגברה?כן בגיאוגרפיה?לא בלשון?לא מה הממוצע שלך?103 אוהב\ת חלזונות?לא ממש

Koala Girl

New member
עוד שאלוןןן

*גאד משעמם לי כנראה מאוד* מה שמך? עדי אוהב\ת תשם? כע למה? קקה יש לך שגיאות כתיב? לע
אוהב\ת תכתב שלך? ממש לא מה צבע השיער שלך? שחור הייתם רוצים לצבוע אותו? כע לאיזה צבע? אדום בן\בת כמה? בת-18 בן\בת כמה היית רוצה להיות? 4
לבנות: את אוהבת חצאיות? לא במיוחד מיני? לא איפה את קונה תג'ינסים שלך? בשוק
או בדיזנגוף,אלנבי.. אוהבת את לי קופר? לא כמה ג'ינסים יש לך משמה? אין אוהבת את תמנון? לא יש לך בגדים משמה? לא אוהבת עקבים? כן נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? כן אוהבת דפוק אותי? לא לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לכסות אוהב\ת לאכול? לא לשתות? כן לחרבן? יש בררה? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?
יש לך סירים בבית? חחחחחח כפיות? טוב נדלג למטה... מזלגים? צלחות? כוסות? מחבטים? מקרר? הייתה רוצה להוריד 10 קילו? כן את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לא באלגברה? לא בגיאוגרפיה? לא בלשון? כן מה הממוצע שלך? 0 אוהב\ת חלזונות? כן

אני עונהההההההה

אוקיי אז בואו נתחיל : מה שמך?מעיין אוהב\ת תשם?כן למה?כי התרגלתי אליו וזה שם חשוב. יש לך שגיאות כתיב?ממש לא!!!מכיתה ג' אין לי!! אוהב\ת תכתב שלך?לפעמים. מה צבע השיער שלך?שאטני הייתם רוצים לצבוע אותו?מאוד לאיזה צבע?פסים בבורדו ובבלונד זה יוצא מ-ה-מ-ם! בן\בת כמה?16 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות?21 לבנות: את אוהבת חצאיות?רק ליציאות מיני?לא ממש איפה את קונה תג'ינסים שלך? כל מיני מקומות. אוהבת את לי קופר?נחמדים. כמה ג'ינסים יש לך משמה?ממש לא אוהבת את תמנון?לא יש לך בגדים משמה? אין לי אוהבת עקבים?כן נעליים שטוחות?לא אוהבת מכנסיים רחבים?בטח אוהבת חוטיני?ממש לא אוהבת דפוק אותי?מאוד לבנים: חבר שלי יענה על אלו: אוהב ג'נסים?מאודד איפה אתה קונה? חנויות מותגים כמה חולצות יש לך? המוווווווווון מתלבש יפה?ברור כוסון?לפי דעת חברה שלי-כן! חמוד?לפי דעת חברה שלי-כן! אתה שמן?לא שמן ולא רזה. הייתה רוצה להיות שמן?ממש לא. בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני?ברור. בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון?לעולם לא!חברה שלי תהרוג אותי! לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?ביד,לישון,לשמוע מוזיקה,להיות ביחד פווול דברים. אוהב\ת לאכול?מאוד לשתות?לא ממש לחרבן?ממש לא מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?מדברת בטלפון או מסדרת דברים בפלאפון. יש לך סירים בבית?אני מניחה כפיות?כן מזלגים?מזלגים לא אבל מזלגות כן! צלחות?כן כוסות?כן מחבטים?כן מקרר?ברור הייתה רוצה להוריד 10 קילו?מאודדדדד אבל יהרגו אותי כי אני מתחת למשקל הרצוי גם ככה. את\ה טוב\ה בגיאומטריה?ממש לא!!!!סיוט חיי!!! באלגברה?לפעמים מצליחה..ממש מעט... בגיאוגרפיה?ממש לא!!! בלשון?רק בגירסה המותאמת. מה הממוצע שלך?80 ומעלה אוהב\ת חלזונות?לא! סוף !

הדרוש13

New member
אני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif

אוקיי אז בואו נתחיל : מה שמך?הדר אוהב\ת תשם?כן למה?ככה!! יש לך שגיאות כתיב?לא... אוהב\ת תכתב שלך?כן!! מה צבע השיער שלך?שחור הייתם רוצים לצבוע אותו?לא.. לאיזה צבע?אמרתי שלא!! בן\בת כמה?15 בן\בת כמה היית רוצה להיות?15 אותו גיל לבנות: את אוהבת חצאיות?לא ממש מיני?לאאאא איפה את קונה תג'ינסים שלך?כל מיני אוהבת את לי קופר?ככה ככה כמה ג'ינסים יש לך משמה?אין לי אוהבת את תמנון?ככה ככה יש לך בגדים משמה?כן... אוהבת עקבים?לא נעליים שטוחות?כן אוהבת מכנסיים רחבים?למטה כן-אבל למעלה צמודים! אוהבת חוטיני?לאא אוהבת דפוק אותי?כן! לבנים: אוהב ג'נסים? איפה אתה קונה? כמה חולצות יש לך? מתלבש יפה? כוסון? חמוד? אתה שמן? הייתה רוצה להיות שמן? בעד מליון דולר$ הייתה לובש חוטיני? בעד 10 ש"ח הייתה מדגמן עם פמלה אנדרסון? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות?לבנות את האתרים שלי, לגלוש בפורומים, לבלות עם חברים, לעשות שופינג... אוהב\ת לאכול?מאודד לשתות?אכן לחרבן?מכורה לזה..חחח מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת?כלום יש לך סירים בבית?יס כפיות?יס מזלגים?מזלגות!! צלחות?יס כוסות?יסססססס מחבטים?לא מקרר?כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו?חחה וחלילה! את\ה טוב\ה בגיאומטריה?בערך!: באלגברה?לא בגיאוגרפיה?כן בלשון?כן מה הממוצע שלך?84 אוהב\ת חלזונות?לאאא סוף !

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה

מה שמך? עדן אוהב\ת תשם? כן למה? כי זה השם שלי חחח יש לך שגיאות כתיב? לא אוהב\ת תכתב שלך? כן מה צבע השיער שלך? חום הייתם רוצים לצבוע אותו? כבר צבעתי אותו לאיזה צבע? --- בן\בת כמה? 19 וחצי בן\בת כמה היית רוצה להיות? 22 לבנות: את אוהבת חצאיות? לא מיני? לא איפה את קונה תג'ינסים שלך? אין לי חנות מועדפת אוהבת את לי קופר? למה לא? כמה ג'ינסים יש לך משמה? אין אוהבת את תמנון? למה לא? יש לך בגדים משמה? 1 אוהבת עקבים? לא נעליים שטוחות? כן אוהבת מכנסיים רחבים? כן אוהבת חוטיני? לא אוהבת דפוק אותי? אה? לבנים ולבנות: מה את\ה אוהב\ת לעשות? לגלוש באינטרנט\ לראות טלוויזיה, לשמוע מוזיקה, לשיר אוהב\ת לאכול? כן לשתות? כן לחרבן? אה? מה את\ה עושה כשאת\ה מחרבנת? מתאמצת? יש לך סירים בבית? ברור כפיות? כן מזלגים? כן צלחות? כן כוסות? כן מחבטים? כן, אבל צעצוע של אחותי הקטנה מקרר? בפעם האחרונה שבדקתי, כן הייתה רוצה להוריד 10 קילו? לא, אבל 5 יהיה בסדר את\ה טוב\ה בגיאומטריה? לא באלגברה? לא בגיאוגרפיה? לא בלשון? כן מה הממוצע שלך? לא יודעת... אני כבר לא תלמידה אוהב\ת חלזונות? לא... ותנו לי להגיד לכם שזאת השאלה הכי לא קשורה

למעלה