שאלוןן :]

שאלוןן :]

* קרדיט לפורום חן אהרוני * שם: גיל: אני מעבירה ת'חיים שלי ב: אסירה בכלא: פירסינג חורים: קעקועים: לאי בודד אני אקח איתי: הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: סרט בקולנוע: שיר ששמעת : השיר שנתקע בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האם אתה רוצה לגור במקום אחר: את חושב להתאבד: את רוצה פירסינג: אוהבת רכבות הריים : בעד או נגד מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים/לסביות: האם אי פעם שתית אלכוהול: התגעגעת למישהו?: שיקרת?: נעצרת?: הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית מסרט?: נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? השם שלך הופיע בעיתון? מילה בת 4 אותיות: צבע: יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: בית ספר/חופש: ערסים או חנונים: אש או מים: ישראל או חו"ל: חורף או קיץ: האיש האחרון שראה אותך בוכה: צעק עלייך: ראית איתו טלויזיה: מה השעה עכשיו: יום: נשארת ערה כל הלילה: כחול או לבן: סתיו או אביב: רעש אחרון ששמעת: תיכון או אוניברסיטה: גי'נס או שרוול: סנדל או נעל: הכי לא מצחיק: טלויזיה או מחשב: הרגשת טיפשה: חוף או הרים: אני לא יוצאת מהבית בלי : מהי הפדיחה הכי גדולה שלך: מהו המוטו שלך לחיים טובים: עוד כמה זמן יומולדת: מה המשפט האהוב עליך? מה השיר האהוב עלייך? מה הסרט האהוב עליך: מה הסגנון מוסיקה האהוב עליך: מה הבעיה במערכות יחסים ? האדם הכי קל לך להתחלק איתו בכסף: האדם הכי כישרוני: האדם שאת הכי חופשייה איתו: את עצבנית: פעם שברת טלפון: מה מספר הפלאפון שלך: מה השעה עכשיו: האדם שנותן לך רצון להמשיך במשהו שהתחלת: קרה לך שעשית משהו והצטערת עליו: את מאמינה בה': זהו סיימנו אל תדאגי אני יחזור בקרוב

עונה וכולם עונים :]

שם: רותם גיל: 15 וחצי אני מעבירה ת'חיים שלי ב: שירה , מוזיקה ,בצפר D: אסירה בכלא: עדיין לא חחחחחחחחחח פירסינג חורים: אין קעקועים: אין לאי בודד אני אקח איתי: פלאפון , מחשב , חן אהרוני D: הדברים האחרונים שעשית: ישנתי ספר שקראת: /= סרט בקולנוע: /= שיר ששמעת : המווון השיר שנתקע בראש: הפרח בגני D: הדיסק שקנית: לא קניתי בזמן האחרון הדיסק ששמעת: הראל מויאאאל . האם אתה רוצה לגור במקום אחר: לא את חושב להתאבד: לא את רוצה פירסינג: לא אוהבת רכבות הריים : לאא בעד או נגד מערכת יחסים ממרחקים: לא אכפת לי להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות: בעד האם אי פעם שתית אלכוהול: לא התגעגעת למישהו?: כן שיקרת?: כן נעצרת?: לא הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית מסרט?: כןן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן חחחחחחח השם שלך הופיע בעיתון? כן מילה בת 4 אותיות: רותם :] צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון/שני בית ספר/חופש: חופפפש ערסים או חנונים: אפ'חד אש או מים: מים ישראל או חו"ל: ישראל חורף או קיץ: קיץ האיש האחרון שראה אותך בוכה: כולללם אתמול חח צעק עלייך: אתמול השומרים D: ראית איתו טלויזיה: אחי מה השעה עכשיו: 12:15 יום: רביעי נשארת ערה כל הלילה: חצי כחול או לבן: כחול סתיו או אביב: אביב רעש אחרון ששמעת: מלא בנות צווווווווורחות תיכון או אוניברסיטה: עוד לא הגעתי גי'נס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל הכי לא מצחיק: השאלון D: טלויזיה או מחשב: שניהם הרגשת טיפשה: פעם אולי חח חוף או הרים: חוף אני לא יוצאת מהבית בלי : פלאפון מהי הפדיחה הכי גדולה שלך: למה נראלכם שאני יגיד דברים כאלה ? D: מהו המוטו שלך לחיים טובים: לא יודעעת /= עוד כמה זמן יומולדת: הרבה D: מה המשפט האהוב עליך? "אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בו" מה השיר האהוב עלייך? המווון מה הסרט האהוב עליך: סיפור סינדרלה /סיפור אהבה בלי נשכח ועוווד.. מה הסגנון מוסיקה האהוב עליך: פופ/רוק בקטנה . ועוד.. מה הבעיה במערכות יחסים ? לא יודעת חחחחח האדם הכי קל לך להתחלק איתו בכסף: חברה שלי :] האדם הכי כישרוני: אני חחח סתאם אממ.. כל מיני האדם שאת הכי חופשייה איתו: חברה שלי את עצבנית: אותה חברה פעם שברת טלפון: לא מה מספר הפלאפון שלך: מאכפת לכם מה השעה עכשיו: 12:19 האדם שנותן לך רצון להמשיך במשהו שהתחלת: חברה שלי D: קרה לך שעשית משהו והצטערת עליו: כן את מאמינה בה': ברור

עונה : ]]

שם: שיר:) גיל: 15 וחצי אני מעבירה ת'חיים שלי ב: מקווה שהבנתי ת'שאלה ^^ .. לימודים וחברים בעיקר חח(?) אסירה בכלא: ברור מלידה D= פירסינג חורים: אוזניים חח קעקועים: אין לאי בודד אני אקח איתי: מחשב עם מוזיקה ^^ פלאפון חברה טובה וסיר לחזור חזרה D= הדברים האחרונים שעשית: השכבתי את הבייביסיטר לישון ספר שקראת: שומרת אחותי סרט בקולנוע: ואוו מלא זמן לא הייית בקולנוע נראלי "אני האגדה" שיר ששמעת : מה שבאמת- קרן פלס השיר שנתקע בראש: מה שבאמת חח הדיסק שקנית: אממ לא זוכרת הדיסק ששמעת: שייגעצ-משקאות חריפים האם אתה רוצה לגור במקום אחר: לא =] את חושב להתאבד: לא! את רוצה פירסינג: ממ לא אוהבת רכבות הריים : לאאא
בעד או נגד מערכת יחסים ממרחקים: אממ תלוי.. להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: שכל אחד יעשה מה שבראש שלו אבל עדיף שלא חח נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים/לסביות: כל אחד בראש שלו.. האם אי פעם שתית אלכוהול: כן התגעגעת למישהו?: כן :[ שיקרת?: כן נעצרת?: אממ שוטרת עצרה אותי ברחוב כי עברתי באדום
הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית מסרט?: ברור :] נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא מילה בת 4 אותיות: רצון צבע: ירוק :]] יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שישי בית ספר/חופש: חוופש =] ערסים או חנונים: ממ יש חנונים חמודים ויש ערסים חמודים D= אש או מים? מים :] ישראל או חו"ל: ישרררראל
חורף או קיץ: בחורץ קיץ בקיץ חורף D= האיש האחרון שראה אותך בוכה: חברה צעק עלייך: אממ לא צעק אבל התעצבן .. אבא ראית איתו טלויזיה: אמא מה השעה עכשיו: 21:55 יום: רביעי נשארת ערה כל הלילה: כן כחול או לבן: גם וגם D= סתיו או אביב: סתיו רעש אחרון ששמעת: צלצול פלאפון תיכון או אוניברסיטה: לא התנסיתי עדיין באוניברסיטה
גי'נס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: נעל הכי לא מצחיק: בדיחות שואה טלויזיה או מחשב: מחשב הרגשת טיפשה: כן חוף או הרים: ואו קשה.. אבל חוףף =] אני לא יוצאת מהבית בלי : בגדים
... פלאפון =] מהי הפדיחה הכי גדולה שלך: ממ אני מעדיפה לדלג XD מהו המוטו שלך לחיים טובים: בחיים הכל מתנהל לפי הגישה שלך.. תחשבו טוב יהיה טוב :) עוד כמה זמן יומולדת: עוד חמישה חודשים בדיוק!! =] מה המשפט האהוב עליך? רק דגים מתים שוחים עם הזרם מה השיר האהוב עלייך? יש הרבה D= מה הסרט האהוב עליך: אין מה הסגנון מוסיקה האהוב עליך: אין מה הבעיה במערכות יחסים ? שתמיד יש את הפחד שזה ייגמר האדם הכי קל לך להתחלק איתו בכסף: אממ לוידעת חח האדם הכי כישרוני: חברה שלי :] האדם שאת הכי חופשייה איתו: חברה שלי :] את עצבנית: קצת.. פעם שברת טלפון: אממ כן מה מספר הפלאפון שלך: אני מיד רושמת D= מה השעה עכשיו: חופפר ^^ 22:01 האדם שנותן לך רצון להמשיך במשהו שהתחלת: אמא =] קרה לך שעשית משהו והצטערת עליו: כן : [ את מאמינה בה': רק בו

עונה

* קרדיט לפורום חן אהרוני * שם: אורפפי בשבילכם חיחיחיחחי מאוהבת בכםם גיל: יום שלישי הבא 14 אני מעבירה ת'חיים שלי ב: מחשב או טלויזיה ולהציק לאחיות שללי אסירה בכלא: בכלא 6 מאתמול D: פירסינג חורים: קעקועים: אין לאי בודד אני אקח איתי: סירה לחזור הדברים האחרונים שעשית: ראיתי כמעט מלאכים ואכלתי אצל סבתא שליי ואז ראיתי צחוק מעבודה חחח ספר שקראת: לא קראתי סרט בקולנוע: אין יל קולנוע בעפולה חחח אבל אם כן אז .. ממ לא יודעת כולם חח שיר ששמעת : אני שומעת אלייך השיר שנתקע בראש: שיר של כמעט מלאכים חח הדיסק שקנית: מממ לא זוכרתת הדיסק ששמעת: דניאלליי
האם אתה רוצה לגור במקום אחר: לללאאאא את חושב להתאבד: לללאאאאא את רוצה פירסינג: אני רוצה נזם אוהבת רכבות הריים : מתהההההההההההההההההההה בעד או נגד מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: לאא עישון אצל בני עשרה: גועל נפש נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים/לסביות: מגעיל אבל אני לא מאלה שישנאו אותם בגלל זהה ואין לי כלום נגדם האם אי פעם שתית אלכוהול: XL עם וודקה התגעגעת למישהו?: תמידד שיקרת?: אתם באמת צריכים לשאול את זהה? נעצרת?: אמרתי לכם שאני במעצר מאתמול הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית מסרט?: יותר ממה שנדמה לכם נכשלת במקצוע?לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני?כן חחחח השם שלך הופיע בעיתון? כןןן עם דניאלי
בבת מצוווה שלי ועוד כמה פעמיםם חח מילה בת 4 אותיות: ספיר [אחותי המדהימה שללי ויד גם את דנה אבל זה 3 אותיות חח] צבע: לבן וורוד יום בשבוע: מממ לא יודעת , כולם חוץ משני היום הכי לא מועדף:שני בית ספר/חופש: חופששששששששששששששש ערסים או חנונים: ערסיתת אהבת חייי אש או מים: מים ישראל או חו"ל: ישראל חורף או קיץ: ממממ חורף-קר קיץ-רחקים חחח האיש האחרון שראה אותך בוכה: ממממממ לא יודעתת אני גם לא אוהבת לבכות ליד אחרים אפילו שאני בוכה מללא צעק עלייך: אחותי המטומטמתת חחחח ראית איתו טלויזיה: בן דוד שללי מה השעה עכשיו: 23:59 יום: שישי נשארת ערה כל הלילה: לא יודעתת כחול או לבן: לבן סתיו או אביב: אביב רעש אחרון ששמעת דניאלי
זה לא רעש אז צעקות של בובספוג מהטלויזיה: תיכון או אוניברסיטה: תיכון גי'נס או שרוול: ג'ינס סנדל או נעל: סנדל הכי לא מצחיק: ילשד משכבת ז' בביצפפר שללי טלויזיה או מחשב: טלויזיה הרגשת טיפשה: שקיבלתי את התעודה חחחחח חוף או הרים: הרים אני לא יוצאת מהבית בלי : בגדים מהי הפדיחה הכי גדולה שלך: לא הולכת להגיד את זהה חחחח מהו המוטו שלך לחיים טובים: נצלו כל דקה שעוברת כי היא לעולם לא חוזרת עוד כמה זמן יומולדת: עוד רגע עכשיו כבר ה- 21 עוד 10 ימיםםםםםם מה המשפט האהוב עליך?אם אין אני לי מי ללי חחחחח כי הוא מסובךך כזהה D: מה השיר האהוב עלייך? כשאת כאןן .. רקה מש'ו עם זה לא אניי שגרם לי לבכות חחח מה הסרט האהוב עליך: הייסקול מיוזיקל בגלל זאק אפרון
מה הסגנון מוסיקה האהוב עליך: פופ ישראלי מה הבעיה במערכות יחסים ? ויכוחים חחחחחחחח האדם הכי קל לך להתחלק איתו בכסף:אחותי פתותה [ספיר הכי קטנה חח] האדם הכי כישרוני: ההורים שליי.. יצרו אותי D: האדם שאת הכי חופשייה איתו: מיה מהפורוםם חחחח את עצבנית: עכשיו ? לא פעם שברת טלפון: ללא חחחח מה מספר הפלאפון שלך: אין לי פלאא
מה השעה עכשיו: 0:04 האדם שנותן לך רצון להמשיך במשהו שהתחלת: קודם כל שאני מתחילה מש'ו מרצוןן אני מסיימתת אבל אם לא אז מיש'ו שדוחף אותי לעשות את זה ומכריח אותי קרה לך שעשית משהו והצטערת עליו: כן את מאמינה בה': ברורררר !

למעלה