שאלוןן[[=

שאלוןן[[=

אני חדשה והחלטתי לפתווח בשאלון ככה גם אני אוכל להכיר את כולם ועוד כמה הם אוהבים את שייגעצ חח (:) שם: עיר: עולה לכיתה..: גיל: שיר אהוב[לא של שייגעצ]: שיר אהוב של שייגעצ: ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: מה עשיתי היום? מה אני עושה מחר? ובשבווע הבא? ובעוד שבוועים? חח תענו ותהנו xD

עוונה[לעצמי] חח :p

שם:לי קמלו עיר: ראשון לציון עולה לכיתה..: ח' :) גיל:13 שיר אהוב[לא של שייגעצ]: "סודות" של דנה עדיני מתוך הסרט.. שיר אהוב של שייגעצ:" המילים היכ יפוות" ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: שבווע שעבר , שהוא הופיע במופע למתייגסים בראשון לציון , היה ממש קצת אנשים וזה היה בחינם, עזבוו את זה שגם עברי לידר היה.. ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: ניצנים בעזרת השםם, מה עשיתי היום?קמתיי.. והלכתי למחשבב מה אני עושה מחר?יוצאת למחנ"ק בצופים..בעוד 17 שעות בדיוק.. ובשבווע הבא?אממ.. יש תמחנה עד יום שני ואז.. יש יום למחרת יומהולדת וגם יום למחרתת.. ובעוד שבוועים?ה' יודע.. יומנעים (:)

a d i 8

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

שם:עדי
עיר:ר"ג
עולה לכיתה..:יב'
שיר אהוב[לא של שייגעצ]:אימפריות נופלות לאט-דן תורן
שיר אהוב של שייגעצ:אין לי אויר
ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ:במועדון 24 בשישי
ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ:ב18.8[וחסר למי שלא בא!
]
מה עשיתי היום?הצקתי לליאור בשיעור בס
מה אני עושה מחר?מסז' בתאילנד
ובשבווע הבא?גם
ובעוד שבוועים?חוזרת מתאילנד

B a m b o o k

New member
טעות! ההופעה הבאה שלך לשייגעצ

היא בניצנים! אלא אם כן את לא מחשיבה את זה?

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifוולקאם.

שם:
גלוש [גלי] עיר:
איזור חיפה עולה לכיתה..:
י"ג. גיל:
18 שיר אהוב[לא של שייגעצ]:
הבנות נחמה - So Far [סתם בגלל שאני שומעת אותו כרגע :]] שיר אהוב של שייגעצ:
לא בא לה ההופעה האחרונה שהייתי בה של שייגעצ:
נראלי בשנטיפי ההופעה הקרובה שאני מתכוון ללכת אליה של שייגעצ:
רציתי ללכת לסיטיהול..וגם ישלי חינם אבל אני כנראה אהיה בכינרת
אז..לאדעת. מה עשיתי היום?
ראיתי הפיג'מות
וואי היה פרק מצחיק אשששש :] מה אני עושה מחר?
המממ..לאדעת, נזרום. ובשבוע הבא?
עבודה+כינרתתתת
ובעוד שבועיים?
עבודה

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifהיומ? חחחח

עם התחתונים של ברכה?! איזה מצחיק זה היה XXXXXD

ססילייה

New member
^_^

שם: ליל ג'ו מולי איפקיס סילי בילי ביטצ' השנייה :] עיר: קריית ביאליק
. עולה לכיתה..: צבא -_- גיל:19. שיר אהוב[לא של שייגעצ]:להלה לנד-עינת אקר והכוכבים
שיר אהוב של שייגעצ: משקאות\שזיף\לקפץ. ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: הרצליה לפני חודש?מתי זה היה ?לא זוכרת.. ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: 18.8 מה עשיתי היום? הרבה כלום. מה אני עושה מחר? אם לא נפגשת עם אסתי, אז עם אריק ומל. ובשבווע הבא? אני באוסטריה. ובעוד שבוועים? אין לי מושג. ><

עדי D

New member
שלום:)

שם:
עדי עיר:
חיפה עולה לכיתה..:|סדגש
י"א| גיל:
16וחצי שיר אהוב[לא של שייגעצ]:
נו. יש מלא. שיר אהוב של שייגעצ:
אמ. יש לה, אינטרקום, רוצה ללכת, לב מפלסטיק.. ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ:
אממ נראלי בסיטי הול.. ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ:
באוגוסט בסיטי הול.. מה עשיתי היום?
ממש כלום.. מה אני עושה מחר?
תל אביבD: ובשבווע הבא?
אנערף. ובעוד שבוועים?
לא יודעתO:

B a m b o o k

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שם:צליל
עיר: באר שבע
עולה לכיתה..: י"א
שיר אהוב[לא של שייגעצ]: קשה קשה
שיר אהוב של שייגעצ: קשה לי לחשוב
ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: פייי שבוע הנוער בב"ש. שזה אומר לפני 3-4 חודשים אולי
ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: אממ ניצנים
מה עשיתי היום? כמעט מתתי משיעמום
מה אני עושה מחר?אמות משיעמום
ובשבווע הבא? אחזור לחיים אחרי ט' באב, ואסע לים, למרכז ולכל מקום שהוא לא ב"ש!
ובעוד שבוועים? כנ"ל

...

שם:מאיהאשל עיר:רחובות עולה לכיתה..: י' גיל: 14 וקצת P: שיר אהוב[לא של שייגעצ]: בואי ניפרד/חמי רודנר שיר אהוב של שייגעצ: אנערף ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: 23/3 ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: 18/8 או אולי לפני מה עשיתי היום? ישנתי מה אני עושה מחר? קיבוץ נען ושתייה ובשבווע הבא? "חוגגת" יום הולדת ובעוד שבוועים? בואנה

מיכמיך3

New member
אז מה ניש?

שם: מיכל.
עיר: פתח [ללא] תקווה.
עולה לכיתה: יא'
שיר אהוב [לא של שייגעצ]: Green Day - Wake Me Up When September Ends
שיר אהוב של שייגעצ: מרלין מונרו.
ההופעה האחרונה שהייתי בה של שייגעצ: לא זוכרת.... לפני הרבה מאוד זמן..
ההופעה הקרובה שאני מתכוון ללכת אליה של שייגעצ: לא יודעת מתי.
מה עשיתי היום? הלכתי לחפש עבודה.
מה אני עושה מחר? אין לי מושג..
ובשבוע הבא? ללכת להופעה של הדג נחש.
ובעוד שבועיים? לא יודעת..

animal bar

New member
בורכה חבובה. ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo211.gif

עיר: שוהם. עולה לכיתה..: ט'. גיל: 14 עודמעט. שיר אהוב[לא של שייגעצ]: אין. שיר אהוב של שייגעצ: אממ.. אלוף בלפשל. :p ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: ההופעה בנמל ב13.7. :) ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: מתכוונת?! אממ.. בארבי ת''א. [18.8] מה עשיתי היום? הסתובבתי. P: מה אני עושה מחר? מה שייצא. :\ ובשבווע הבא? :O ובעוד שבוועים? סטוקרית!!!!!!!

לאיור

New member
../images/Emo8.gif

שם:| ליאור עיר:| פ"ת עולה לכיתה..:| י' גיל:| 15 וחצי שיר אהוב[לא של שייגעצ]:| פייהי מלא!!
שיר אהוב של שייגעצ:| אין לי אויר, לב מפלסטיק ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ:| ביום שישי 13.7 בנמל
ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ:| מ... ב- 28 לחודש מה עשיתי היום?| הייתי בשיעור באס. ועדי אירחה לי חברה
מה אני עושה מחר?| כניראה אשן כי היום אני אחגוג לחברה יומולדת ובשבווע הבא?| אלוהים גדול ובעוד שבוועים?| אלוהים גדול

Hezi The One

New member
..

שם:חזי עיר:רמת גן עולה לכיתה..:י"ב. גיל:17 שיר אהוב[לא של שייגעצ]:לא יודע...יש הרבה שיר אהוב של שייגעצ:קשה לי לחשוב ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: במרץ אז בבארבי נראה לי זה היה במרץ ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ:לא יוודע מה עשיתי היום?לוויה... מה אני עושה מחר?נוהג או משו ובשבווע הבא?נוהג ובעוד שבוועים?נוהג ובעוד 3 חודשים? נוהג בלי מלווה

כוס אומו ל"ג בעומר אני מסתפר../images/Emo194.gif

משעמם לאללה
שם: קרן
עיר: תל אביב
עולה לכיתה..: אני לא!
שיר אהוב[לא של שייגעצ]: אמממ
שיר אהוב של שייגעצ: פחחחח
ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ:
ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ:
מה עשיתי היום? עבודה
מה אני עושה מחר? כנ"ל [?] |:
ובשבווע הבא? לא יודעת
ובעוד שבוועים? טוב חאלס |:

ManRed

New member
שמן שמן שמן

שם: דני עיר: אונו עולה לכיתה.. צבא
: גיל: 18 ודדי שיר אהוב[לא של שייגעצ]: כרגע Akon - blame it on me שיר אהוב של שייגעצ:כרגע רוצה ללכת ההופעה האחרונה שההיתי בה של שייגעצ: ההופעה הקרובה שאני מתכוון לללכת אליה של שייגעצ: חחחחחחח משהו שיהיה בחינם ומתי שאני אצא בשושים מה עשיתי היום? ישנתי והתעוררתי מה אני עושה מחר? יוצא מבלה ומבזבז כסף
ובשבווע הבא? אותו דבר ובעוד שבוועים? מתגייס

ManRed

New member
אהה ורציתי לשים תמונה

סולמות ונחשים אלכוהול בבית ינאי

למעלה