שאלוןן

sweet shir

New member
שחור וצהוב בננה../images/Emo99.gif

חחח אני חושבת על הצהוב בננה של היינסXD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה בדיוק מה שהתכוונתי

:]

נושבו

New member
עונה:)

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם
אממ נראלי הבגד שלבשתי לבת מצווה שלי. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם
גופיה לבנה.. הפריט האהוב עלייך בארון
אממ של החורף? קפוצ'ון צהוב בננה של בלו בירד. מס' זוגות נעליים
9. (לא כולל מגפיים) מי מממן הוצאות על קניות
אמא כמה פעמים את בקניון בחודש
אממ לא יודעת.. אולי 5... הפריט הכי ישן בארון
חצאית ג'ינס מכיתה ו' חח ההתחדשות האחרונה
נראלי ש2 חולצות מTNT. שילוב צבעים אהוב
ממ לא יודעת... כל דבר מתאים עם ג'ינס:p משהו שבחיים לא היית לובשת
אממ חצאית מיני שאי אפשר להתכופף איתה. הפריט שאת הכי חושקת בו
כרגע כלכך באלי אולסטאר מהממות שראיתי או מכנס חום של בלו בירד. איזו חנות את הכי אוהבת
TNT, בלו בירד. כמה קשתות יש לך
1 האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו
לא פריט שגנבת מהארון של אמא
כן פריט מהשוק
לא פריט יד שניה
איככ לא.. סקיני
כן טייץ
לא משהו בהדפס צבאי
לא הדפס.. יש לי מכנס צבאי. משהו בהדפס מנומר
פחח לא.. זה או זה: לבן או שחור
שחור עקב או שטוח
שטוח סקיני או מתרחב
לא מתרחב מדי.. רגיל!! וגם סקיני אני אוהבת. פסים או נקודות
שניהם:) אבל נראלי שפסים יותר... בגד ים בקיני או שלם
בקיני כפכפים או סנדלים
כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק
שניהם! זארה או פולאנדבר
פול אנד בר טישרט או גופייה
גופייה.
או
: סקיני-
נעלי בובה-
קשתות-
גולגלות-
נעלי אדידס- הן נחמדות. אודם אדום-
לק אדום- נחמד.. לק שחור- נחמד.. משקפי שמש גדולים ורחבים-
נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם) אינלי מושג למה את מתכוונת חחח נעלי שפיץ- תלוי איזה.. מנומר-

fluppster

New member
אחלה שאלון!

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? שמלה מרנואר ב-600 ש"ח (ו-6 תשלומים
). היא אמנם מהממת, אבל מה זה לא שווה את המחיר הגבוה. התחרטתי בערך שעה אחר כך... הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? היו כמה פריטים, ב-10 שקלים (חצאית ממש יפה, חולצות למיניהן). הפריט האהוב עלייך בארון? קשה להגיד, יש כל כך הרבה! אפשר להגיד, כמעט כל החצאיות והשמלות שיש לי. בעיקר שמלה שאמא שלי קנתה לי למסיבת סיום התיכון שלי (ב-400 ש"ח), והיא צבעונית כזאת עם מחשוף, ממש יפהפיה! יש גם חצאית מדהימה שקניתי לפני כמעט שנה באמסטרדם, ממש סגנון "קארי בראדשואו", בשחור לבן, עלתה בערך 20 יורו, שזה כלום (יחסית).... מס' זוגות נעליים? לא הרבה. בערך 3 זוגות מגפיים, זוג נעלי בובה, 4 זוגות סנדלים, זוג נעלי ספורט. מי מממן הוצאות על קניות? אני כמה פעמים את בקניון בחודש? משתנה. בין פעמיים ל-5 פעמים, אולי. הפריט הכי ישן בארון? שאלה קשה (הפיג'מות לא נכללות מבחינתי).... נראה לי שזה זוג מכנסיים מכיתה י"א או משהו כזה, וגם נעלי הספורט שלי. ההתחדשות האחרונה? 2 חזיות. שילוב צבעים אהוב? ורוד ולבן/שחור. משהו שבחיים לא היית לובשת? חולצה עם כריות בכתפיים. הפריט שאת הכי חושקת בו? כל השמלות בעולם, בערך! איזו חנות את הכי אוהבת? רנואר וקסטרו, אבל שם אני בעיקר מסתכלת על חלון הראווה. כי זה נורא יקר. אני קונה המון בחנות בראשל"צ בשם "סיישל", חנות מצוינת עם המון חולצות ב-30 שקלים. תמיד אני יוצאת משם עם לפחות 3 חולצות. כמה קשתות יש לך? גם סרטים נחשבים? לא יודעת, בערך 6, משהו כזה (אין לי כוח לספור). האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן, תמיד. פריט שגנבת מהארון של אמא? לא שזכור לי. פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? יד שניה מאחותי נחשב? סקיני? ממש לא טייץ? כן משהו בהדפס צבאי? איכס, לא משהו בהדפס מנומר? איכס, לא זה או זה: לבן או שחור? שניהם ביחד! זה בעיקר תלוי בחשק באותו רגע. עקב או שטוח? שטוח, שונאת עקבים. סקיני או מתרחב? מתרחב, שונאת סקיני. פסים או נקודות? פסים. בגד ים בקיני או שלם? ביקיני כפכפים או סנדלים? סנדלים כי הם יותר נוחים, אבל כפכפים כי הם נראים יותר טוב ירוק תפוח או ירוק בקבוק? אני לא סגורה על ההבדלים, אבל נראה לי שתפוח. זארה או פולאנדבר? זארה טישרט או גופייה? גופיה או : סקיני
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם)
נעלי שפיץ
מנומר

NoFar Xx

New member
../images/Emo28.gifעונה:

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? אני חושבת שנעליים, 450 ש"ח. לא יותר. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חח נעליים ב-50 ש"ח. הפריט האהוב עלייך בארון? חולצה אחת ^^" מס' זוגות נעליים? 4 Oם מי מממן הוצאות על קניות? הורים. כמה פעמים את בקניון בחודש? כל שבוע. הפריט הכי ישן בארון? לא יודעת >< ההתחדשות האחרונה? שלשום, נעליים ובגדים. שילוב צבעים אהוב? בבגדים? שחור ואדום. משהו שבחיים לא היית לובשת? סקיני ג'ינס. או... חצאית מיני. הפריט שאת הכי חושקת בו? ג'ינס >< איזו חנות את הכי אוהבת? אין מועדפת. כמה קשתות יש לך? אין. לא אוהבת. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? XD איזה ג'ינס. פריט שגנבת מהארון של אמא? חולצה חמודה כזאת וג'קט חום. פריט מהשוק? אין. פריט יד שניה? גם אין. אה בעצם ג'ינס. סקיני? פיכס. טייץ? כן. משהו בהדפס צבאי? מכנס. משהו בהדפס מנומר? אין. זה או זה: לבן או שחור? שחור. עקב או שטוח? שטוח. סקיני או מתרחב? מתרחב. פסים או נקודות? נקודות. בגד ים בקיני או שלם? ביקיני... כפכפים או סנדלים? כפכפים. ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק תפוח. זארה או פולאנדבר? זארה. טישרט או גופייה? גופייה. או : סקיני
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ
מנומר

MaYu406

New member
תשובות

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? נעליים בשלוש מאות ש"ח הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה בעשרים ש"ח הפריט האהוב עלייך בארון? חזייה מדונה ויקטוריה מס' זוגות נעליים? 5 מי מממן הוצאות על קניות? אני כמה פעמים את בקניון בחודש? פעם בחודש הפריט הכי ישן בארון? גולפים לחורף ההתחדשות האחרונה? סריג, חולצה וחולצה מכופתרת שילוב צבעים אהוב? שחור עם בז' משהו שבחיים לא היית לובשת? חצאית מיני הפריט שאת הכי חושקת בו? שמלה איזו חנות את הכי אוהבת? MANGO כמה קשתות יש לך? אין האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן פריט שגנבת מהארון של אמא? לא פריט מהשוק? לא פריט יד שניה? לא סקיני? לא טייץ? כן משהו בהדפס צבאי? לא משהו בהדפס מנומר? לא זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? עקב סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? סנדלים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק בקבוק זארה או פולאנדבר? זארה טישרט או גופייה?טישרט
או
: סקיני
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ
מנומר

עוננננננננננננננננננננננננננננננננה

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? ג'ינס של מעצב ב-800 שקל הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? גופייה הפריט האהוב עלייך בארון? סקיני גי'נס מס' זוגות נעליים?10 מי מממן הוצאות על קניות? מי אם לא ההורים?! בשביל זה הם שם.. כמה פעמים את בקניון בחודש? וואי המון כל יום ראשון ושישי ולפעמים גם באמצע שבוע הפריט הכי ישן בארון? תחפושות משנים קודמות.. ההתחדשות האחרונה? סקיני שילוב צבעים אהוב?גופייה לבנה וסקיני משהו שבחיים לא היית לובשת? אמ.. אין ממש דבר כזה.. הפריט שאת הכי חושקת בו? סיקיני P:p: איזו חנות את הכי אוהבת? לי קופר ו-FOX אבל יש עוד מלא .. כמה קשתות יש לך? אין האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? לא פריט שגנבת מהארון של אמא? כן חח פריט מהשוק? לא פריט יד שניה?לא סקיני? ברור טייץ?כן משהו בהדפס צבאי?כן משהו בהדפס מנומר? לא בע =\ זה או זה: לבן או שחור? לבן עקב או שטוח? עקב סקיני או מתרחב? סקיני פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? ירוק בקבוק זארה או פולאנדבר? זארה וואי אפשר לגור שם טישרט או גופייה? גופייה או : סקיני--כן נעלי בובה-לא קשתות-לא גולגלות-לא נעלי אדידס-לא אודם אדום-כן לק אדום-לא לק שחור-כן משקפי שמש גדולים ורחבים-כן נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם)-לא נעלי שפיץ-כן מנומר-לא

D o o S h a

New member
עונהה =)

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? ממ.. לא יודעת הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? חולצה - 8 שקל, נעליים - 30 שקל הפריט האהוב עלייך בארון? חולצה מהממת מארגנטינה
מס' זוגות נעליים? 7 בערך מי מממן הוצאות על קניות? בדר"כ אמאבא... כמה פעמים את בקניון בחודש? משתנה הפריט הכי ישן בארון? חולצה שאני הכנתי בגיל 7
ההתחדשות האחרונה? חצאית מיני ממש יפה מTNT שילוב צבעים אהוב? כלמיני.. משהו שבחיים לא היית לובשת? דברים שאני לא אוהבת או מביך אותי להסתובב איתם הפריט שאת הכי חושקת בו? לא יודעת איזו חנות את הכי אוהבת? כל מיני... כמה קשתות יש לך? 3 האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן פריט שגנבת מהארון של אמא? לא... פריט מהשוק? כע פריט יד שניה? לא סקיני? לא טייץ? כע משהו בהדפס צבאי? כע משהו בהדפס מנומר? לאא זה או זה: לבן או שחור? לבן עקב או שטוח? שטוח... עקב זה כזה לא נוחחח סקיני או מתרחב? סקיני פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? פולאנדבר טישרט או גופייה? גופייה
או
: סקיני -
אנלא נגד נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ
מנומר

בא לי...^^

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? חולצה ב-300 שקל...
הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?חולצה- 5 שקלים...
הפריט האהוב עלייך בארון?חצאית יפה כזאת...
מס' זוגות נעליים?21 מי מממן הוצאות על קניות? לפעמים אני לפעמים אמא... כמה פעמים את בקניון בחודש? 5 בשבוע... :] בחודש... בערך 20...
הפריט הכי ישן בארון?אהה... חולצה מהגן...:] אבל לא עולה עליי...XD ההתחדשות האחרונה? אוו מלאא... סקיני חדש, נעלי בובה וחצאית שילוב צבעים אהוב? ורוד+חום\תכלת+חום
משהו שבחיים לא היית לובשת? שמלה משנות ה-20...XD הפריט שאת הכי חושקת בו?שמלה שעולה 1000$ מחו"ל...
איזו חנות את הכי אוהבת? נראה לי ZARA... כמה קשתות יש לך? אהה... 5-7... האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?כן... החולצה מהגן...
פריט שגנבת מהארון של אמא?חח כן... פריט מהשוק?ברור... פריט יד שניה?כן סקיני?5...
טייץ?אולי 1... אבל מכחישה כל קשר אליו! משהו בהדפס צבאי?אולסטאר נחשב? משהו בהדפס מנומר?לא... זה או זה: לבן או שחור?לבן עקב או שטוח?עקב סקיני או מתרחב?סקינייייי פסים או נקודות?נקודות לשלטון!:] בגד ים בקיני או שלם?בקיני כפכפים או סנדלים?כפכפים.. ירוק תפוח או ירוק בקבוק?תפוח זארה או פולאנדבר?שניהם...
טישרט או גופייה?גופייה
או
: סקיני
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
עוד לא החלטתי...
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
!! נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם)
נעלי שפיץ
מנומר
יאי סיימתי!:]

קספר07

New member
עונה איזה כיף

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? אמ... לא זוכרת נראה לי איזה חצאית לבנה עם עיטורים חומים לא בעצם הרולר שלי אולי הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? בגד בכמה שקלים זה היה חולצה יפה עם חתול קטן ישן בקערה של אוכל של כלב... חמוד! הפריט האהוב עלייך בארון? מכנסיים שחורות קורדורי מס' זוגות נעליים? וואוו הרבה מעל 10 מי מממן הוצאות על קניות? אני כמה פעמים את בקניון בחודש? לא הרבה הפריט הכי ישן בארון? חולצה מכיתה ח' נראה לי ההתחדשות האחרונה? חצאית חולצה ועליונית שילוב צבעים אהוב? הג'ינס שלי עם החולצה התכלת או שחור עם ירוק בהיר משהו שבחיים לא היית לובשת? אמ... את החצאתי הישנה של אמא הפריט שאת הכי חושקת בו? יש כמה איזו חנות את הכי אוהבת? אוהבת את פוקס ועוד כמה כמה קשתות יש לך? המון אבל אני כבר לא משתמשת האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? הרבה... פריט שגנבת מהארון של אמא? כן יש פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? כן סקיני? מה זה? טייץ? לא נראה לי אולי 1 משהו בהדפס צבאי? לא משהו בהדפס מנומר? לא זה או זה: לבן או שחור? שחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? מתרחב פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? תלוי למי כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? אמ תפוח זארה או פולאנדבר? זארה טישרט או גופייה? טישרט או : סקיני מה זה? נעלי בובה לא קשתות כן גולגלות כן נעלי אדידס יש מצב אודם אדום לא לק אדום לא לק שחור יש מצב משקפי שמש גדולים ורחבים לא נעל עם חור בקצה של האצבעות (ברח לי השם) אמ נעלי שפיץ איכס מנומר איכס

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gifעונה..

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם?אמ..נראלי נעליים. הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם?ג'ינס הפריט האהוב עלייך בארון?הג'ינס הזול הזה ^^ מס' זוגות נעליים?3 מי מממן הוצאות על קניות?אמא כמה פעמים את בקניון בחודש?מ..אני שם הרבה אבל לא בשביל קניות,פשוט שם זה התחנה המרכזית >< הפריט הכי ישן בארון?אמ..נראלי חולצת גולף שיש לי מכתה ח'. ההתחדשות האחרונה?חולצה אדומה שקניתי בפורים. שילוב צבעים אהוב?אין שילוב אהוב מסויים. משהו שבחיים לא היית לובשת?ורוד. הפריט שאת הכי חושקת בו?מכנס שחור נורמלי! איזו חנות את הכי אוהבת?אין..אבל בד"כ זה fox ותמנון. כמה קשתות יש לך?קשתות אין,סרטים ישלי 3. האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו?לא פריט שגנבת מהארון של אמא?לא פריט מהשוק?כן פריט יד שניה?כן סקיני?לא טייץ?כן משהו בהדפס צבאי?לא משהו בהדפס מנומר?לא זה או זה: לבן או שחור?לבן עקב או שטוח?שטוח סקיני או מתרחב?מתרחב פסים או נקודות?פסים בגד ים בקיני או שלם?בקיני כפכפים או סנדלים?סנדלים.. ירוק תפוח או ירוק בקבוק?תפוח זארה או פולאנדבר?-- טישרט או גופייה?גופייה או : גולגלות אודם אדום לק שחור

לא אופנתית, מצטערת ../images/Emo8.gif

הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? 200 ש"ח הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? יש לי המוןןן שקניתי בין 1-5 ש"ח הפריט האהוב עלייך בארון? ג'ינס של קסטרו ב4 ש"ח ;] מס' זוגות נעליים? אממ לחורף יש לי 2, סנדלים וקרוקס מי מממן הוצאות על קניות? אמא.. כמה פעמים את בקניון בחודש? לא יורת מפעם- פעמיים הפריט הכי ישן בארון? יש המוןןן ישנים ההתחדשות האחרונה? חולצת מעטפת שילוב צבעים אהוב? צבעוני משהו שבחיים לא היית לובשת? חולצות בטן הפריט שאת הכי חושקת בו?חולצה ממש יפה שראיתי.. איזו חנות את הכי אוהבת? אין משהו ספציפי כמה קשתות יש לך? אין לי האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? כן.. פריט שגנבת מהארון של אמא? כרגע לא פריט מהשוק? כן פריט יד שניה? כן סקיני? לא טייץ? איכ לא משהו בהדפס צבאי? איכ לא משהו בהדפס מנומר? איכ לא זה או זה: לבן או שחור? בגדים? חולצות בלבן, מכנסיים בשחור עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? מתרחב.. פסים או נקודות? נקודות בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? סנדליייםם ירוק תפוח או ירוק בקבוק? תפוח זארה או פולאנדבר? טישרט או גופייה? גופייה או : סקיני
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נו באמת נעלי שפיץ
מנומר

לאיור

New member
עונה...

שאלות כלליות: הפריט הכי יקר שקנית אי פעם? אמ... סווצ'ר ב- 500 אני חושבת הפריט (בגד\נעליים) הכי זול שקנית אי פעם? אמ... חולצה ממש יפה או גופיה באיזה 20\30 ש"ח הפריט האהוב עלייך בארון?החולצה שאני לובשת עכשיו של הדמויות מ: Happy Tree Friends מס' זוגות נעליים?6\5 מי מממן הוצאות על קניות? אבא כמה פעמים את בקניון בחודש? ואווווווווווו בערך 3 שבוע אבל לפעמים זה לא לקניות זה סתם להסתובב כי משעמם בבית הפריט הכי ישן בארון? כשהייתי בת 5 בערך ההתחדשות האחרונה? השבוע שילוב צבעים אהוב? חום ותכלת, תכלת ואפור, שחור ואפור, אפור ואדום, ושחור ואדום, משהו שבחיים לא היית לובשת? סטרפלס הפריט שאת הכי חושקת בו? יש יותר מידיי איזו חנות את הכי אוהבת? אני מכורה להיינס מתה על זרה ועל לי קופר ובלו בירד כמה קשתות יש לך? אולי 1 וגם איתה אני לא הולכת האם יש לך בארון: פריט שקטן עלייך אבל קשה לך להיפרד ממנו? החולצה מגיל 6 פריט שגנבת מהארון של אמא? לא גנבתי אנחנו בשותף :) פריט מהשוק? החולצה שאני לובשת עכשיו ויש לי עוד איזה 10 חולצות סווצ'רים משם והם ממש יפים פריט יד שניה? לאאא.. קצת מגעיל אותי..! סקיני? יש לי איזה ג'ינס אחד ומכנס אחד טייץ? יש... משהו בהדפס צבאי? יאפ.. משהו בהדפס מנומר? בעעעעעעעעעעעעעעעעע זה או זה: לבן או שחור? שניהם משובץ... :) עקב או שטוח? שטוח סקיני או מתרחב? שרוך, רגיל פסים או נקודות? פסים בגד ים בקיני או שלם? בקיני כפכפים או סנדלים? כפכפים ירוק תפוח או ירוק בקבוק? בקבוק זארה או פולאנדבר? שניהם ביחד חחח :) טישרט או גופייה? טיישרט או : סקיני
נעלי בובה
קשתות
גולגלות
נעלי אדידס
אודם אדום
לק אדום
לק שחור
משקפי שמש גדולים ורחבים
נעלי שפיץ
מנומר

למעלה