שאלוןן!!!

לאו14

New member
שאלוןן!!!../images/Emo141.gif

יוווווו מזההה סליחהההה יפות/יפיםם שליי!! הייתי צריכה לפרסם ביום שלישי..אבל בשבועות האחרונים ממש איך לי הרבה זמן למחשב..אני כל היום בחוץ.ומתי שאני בבית אני עושה שיעורים או משו אחר.. אז תהנו מהשאלון..הוא רק נראה ארוך!! אוהבתת אותכםם
שם: גיל: מיקום: כיתה: מין: כללי: מאכל אהוב: מאכל שנוא: תחביבים: מה עשית היום? מה עשית אתמול? בן אדם אחרון שהתקשר אליך: בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מתי התעוררת היום: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: איך היחיסים עם ההורים? אחים: איך החדר שלך נראה? חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? יש לך אוייבים? מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? כמה חברים טובים יש לך? יש חבר/ה? כמה היו? התנשקת? מתי בפעם הראשונה? בית ספר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: ציןו אחרון שקיבלת: מבחן אחרון שהתכוננת אליו: ליד מי אתה יושב? מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? עם מי הכי כייף לך ללמוד? מגמה: מורה אהוב: מרוה שנוא: מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: היית פעם בחו"ל? איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? היית פעם בקרית שמונה? מה היית רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אתה בן אדם מושפע חברתית? הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: בן אדם אחרון שראית: שדיברת איתו פנים מול פנים: ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: הכי שונא: מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?

לאו14

New member
עונהה!!../images/Emo9.gif../images/Emo141.gif

שם:ליאורושש!! גיל:14 מיקום:אממממ ************************ כיתה:ח'!! מין:נקבה!!
כללי: מאכל אהוב:ג'חנון!! מאכל שנוא:דגים וירקות
תחביבים:לרקוד..לצאת עם חברים..מחשב וטלווזיה! מה עשית היום?אמ..לא משו מיוחד..רק לפני שעה קמתי אז..ראיתי טלווזיה.. מה עשית אתמול?יצאתיי עם החבריםם היה כל כךך כיףף!!
בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמא שלי!! בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:חברה שלי מתי התעוררת היום:11:30 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:הראללל[בעצם לא..אני נראת נוראא!! בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:חברה שלי..היא גרה עכשיו בארה"ב!! איך היחיסים עם ההורים?מעולים!! אחים:סוף הדרךך!! איך החדר שלך נראה?נוראאא חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? מצב חברתי..אחלה..שינויים..אולי קצת..כי האופי שלי השתנה קצת.. כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? אמ..אני..מאלה שצוחקים כל הזמן!! יש לך אוייבים?אמ..אוייבים..בואו נגזים.. מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?שהוא דיבר על משו אחד ואני על משו אחר ובסוף היה סיבוך נוראי כי..מה שאני דיברתי עליו..הוא לא היה אמור לדעת..
כמה חברים טובים יש לך?טובים טובים...6 בערך.. יש חבר/ה?לא בינתיים.. כמה היו?1
התנשקת? מתי בפעם הראשונה?בפה כאילו..כן..הכיתה ו' בית ספר: מקצוע אהוב:פיסול!![כיתת אומנות] מקצוע שנוא:ערבית!! ציןו אחרון שקיבלת:93 אתמוללל איזה אושרר!! מבחן אחרון שהתכוננת אליו:עכשיו..להיסטוריה!! ליד מי אתה יושב?חברה שלי..אני כל הזמן עוברת אז.. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?כן..כל מיני..ציורים של עיינים..[אני אוהבת לצייר את זה..] השם שלי..חייכנים.. עם מי הכי כייף לך ללמוד?חברה שלי!!! מגמה:אין בגיל שלי עדיין מגמות! מורה אהוב:המחכנת שלי..[המורה לפיסול!!] מרוה שנוא:המורה לספרותת!! מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:אמ..לא עולה לי.. אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?היחס להורים!! ימני/שמאלי (פוליטיקה)?שום דבר!! במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?בעלהה ירוקק
סתםם..לא יודעת הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:לא יודעת.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?אויי פולל דברים.. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)בארץ? בבית יצחק..מכירים? בנים: תארו את החברה המושלמת:.............. בנות: תארו את החבר המושלם:יפה[דבר ראשון..] אמין ונאמן..מצחיק בטירוףף חייכן..מתוק,שיאהב אותי,שיהיה איתי..וזהו..נראה לי.. היית פעם בחו"ל?כן!! איפ ההכי נהנת?בפריזזז!! מרבה לטייל?אפשר להגיד.. היית פעם בקרית שמונה?עברתי ליד.. מה היית רוצה להיות בצבא?עדיין לא יודעת.. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?עדיין לא יודעת.. אתה בן אדם מושפע חברתית?לא.. הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:שום דבר.. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:נפלתי במדרגות חיחיי בן אדם אחרון שראית:אחותי!! שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא שלי!! ובטלפון/פלאפון:אמא שלי!! עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?לא יודעת.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?שיער!! התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:חייכינת!! הכי שונא:מתעצבנת מהרר!! מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?עוד קצת במחשב..!!

אייללוש

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שם:איילה גיל:עוד מעט 14 מיקום:בני ברק\רמת גן כיתה:ח' מין:זכררררררררררררררר סתעם נקבה
כללי:מז"א
מאכל אהוב:וואו יש מלא שניצל ופירה(של מסעדת תפארת)סלט ירקות וציפס בעיקר...+כמובן עוגות ועוגיות וממתיקם
מאכל שנוא:גפיט פיש,סלומון,פסטרמה ועוד...
תחביבים:לשיר לרקוד לשחק לדגמן סתם
אממממ לאכול
ועוד... מה עשית היום?אמממ למדתי גיאוגרפיה בבצפר
(תיכון)והיה לי מבחן והייתי על המחשב ואכלתי ועוד שטויות
מה עשית אתמול?"למדתי" בתיכון-ישנתי כל היום בפרגולה כי כאבו לי השניים(עשיתי שלשום טבעות למעטה וזה לוחץץץץץץץץץ)ויצאתי עם חברה לכבוד היומולדת שלה
בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמממממ...לא זוכרת
המון התקשו...
בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:לחברה\שכנה שלי-[ מתי התעוררת היום:7 ומשו
הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אגם רודברג
בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:אגם רודברג
איך היחיסים עם ההורים?פסדר...ב"ה.... אחים:פסדר....ב"ה(סתם יש מריבות-והמון אבל..שייה
) איך החדר שלך נראה?לפני שעברנו לבית הזה היתה לנו מעצבת והיא הציעה בצבע סגול קיצר החדר בצבע סגול והמון בגול והאפיריון(המיטה)בחדש שלי גם סגולה
הכל סגול:-פ....למרות שאני רוצה תכלת
חברה:זה שאלה
אם כן היה לי חברה.... כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?בטוח יש אבל לא זכור לי... כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?אפחד מהמילם האלה
יש לך אוייבים?אמממ זה מן סוג של אוייב.... מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?וואי היו פול מצבים
כמה חברים טובים יש לך?אממממ לע דעת... יש חבר/ה?היה ועדיין מציעים לי
כמה היו?1 התנשקת? מתי בפעם הראשונה?לא התנשקתי(אם כע שהייתי ילדה קטנה בטח נגיד עם בן דודה וזה אני יודעת אולי איזו שטות של ילדים קטנים-אבל לא ממש) בית ספר:אמונה מקצוע אהוב:ספורט ומחשבים
מקצוע שנוא:וואו יש פווווווול הכול חוץ מזה ובמיוחד מדעים
ציןו אחרון שקיבלת:אמממממ 70 בלשון
מבחן אחרון שהתכוננת אליו:של היום בספרות וביום ראשון של תורה(7 פרקים ואני משלימה מבחן שלא גמרתי) ליד מי אתה יושב?הודיה.ת. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?המון גם אני מקשקשת ומנסה כמה שפחות... עם מי הכי כייף לך ללמוד?שכמה\חברה שלי
אמונה
מגמה:אין לנו עוד מגמות... מורה אהוב:ענת יוסף, מרוה שנוא:דורית דביררררררררררררררר
מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:וואי נראלי שיש די הרבה....
אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?להאמין בה' וולמוד תורה כל הזמן(למרות שגם אינ לא תאמת אוהבת אבל ככה יבא המשיחחחחחחחחח
) ימני/שמאלי (פוליטיקה)?אני ימני-אני נגד הפינויים וכו' במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?אממממ שכחתי מה שמם...מה שבטוח לא אריאל שרון
הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:אממממ לא דעת אם יעלה לי אני יעלה הוספה לפה.... הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?אממממ אני צוחקת המון ככה שכמעט כל יום יש צחוקים... איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)חס וחסה אני לא רוצה לגור אפה שאני עכשיו ואו ברמת צבי או בגוש קטיץ
בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: לא יודעת מזה אומר אבל בכל זאת
אגם רודברג
היית פעם בחו"ל?כן והמווווווון איפ ההכי נהנת?ארצות הברית
מרבה לטייל?כן....(אחותי היתה מדריכת טיולים ככה היא הדריכה אותנו מלא ואני בבני עקיבא ככה שאני מטיילת משם המון וזה) היית פעם בקרית שמונה?אממממ נראלי שכע לא זוכרת.... מה היית רוצה להיות בצבא?חיילת מז"א
מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?כמו אגם רודברג
אתה בן אדם מושפע חברתית?אממממ תלוי
לע דעת... הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:שרבתי עם חברה והיה מבחן.... הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:אממממ לע זכור לי
בן אדם אחרון שראית:אמממממ את אחי הקטן...זה נחשב
שדיברת איתו פנים מול פנים:אמממממ גם אחי הקטן...זה נחשב
ובטלפון/פלאפון: עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?אגם ודברג
לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?שאני יהיה צדיקה חכמה(מחוננת כאילו)ומאושרת
התכונה שאתה-שאת* הכי אוהב בעצמך:שאני חברותית(כולם אומרים את זה
) הכי שונא:שאני עושה מלא שטויות ואח"כ מתחרטת או נתקעת בגלל זה
מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לע דעת-בכל מקרה על המחשב

לאו14

New member
מה זאת אומרתץ??../images/Emo141.gif

סליחה על הבורות.. ואני לא דתיהה.. אני מסורתית..כאילו חגים, כיפור וכאלה..

אייללוש

New member
אני דתיה רגילה....../images/Emo6.gifלא יותר מידי..

קשור לעכשויות ואני לא שקועה בעולם אחר ואני על מחשב והכול...

לאו14

New member
אהההה../images/Emo141.gif

הבנתייי חיחי
סליחה..אני קשת קליטה ל-פ-ע-מ-י-ם!!

skaatushonet

New member
עונה=]

שם:אודליה גיל:תכף 16 מיקום:ירושלים כיתה:י' מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:שוקולד חחח מאכל שנוא:אוכל אשכנזי (גפילטעפיש, קוגל...בעעע) תחביבים:לרקוד,מחשב,חברות,לישון מה עשית היום?ישנתי חחח מה עשית אתמול?הייתי בבצפר=/ בן אדם אחרון שהתקשר אליך:נמנמנמ אחת שרצתה ביביסיטר בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:אמא נראלי מתי התעוררת היום:ב1 וחצי =] הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:הראל/תום/אורטל בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:תום/הראל/אורטל איך היחיסים עם ההורים?סדדדר אחים:2 איך החדר שלך נראה?מבולגן חחחחח חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?אה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?אה?? יש לך אוייבים?לאא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא זוכרתת כמה חברים טובים יש לך?בערך 4 יש חבר/ה?לא כמה היו?לא יודעת התנשקת? מתי בפעם הראשונה?--- בית ספר:צביה=/ מקצוע אהוב:מחול מקצוע שנוא:לשון ציןו אחרון שקיבלת:70 ומשו באנגלית.. מבחן אחרון שהתכוננת אליו:להיסטריה ליד מי אתה יושב?תיליייי מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?הראל סקעתתתתתתת עם מי הכי כייף לך ללמוד?תילי מגמה:מחול מורה אהוב:למחול מרוה שנוא:אממממ מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:שהיא שיקרה לי ותפסתי אותה על חם...וואי זה היה ענק! אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?--- ימני/שמאלי (פוליטיקה)?ימנית במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?איחוד לאומי-מפדל הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:הלכתי לאיבוד במדבר הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?לא זוכרת איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)רק פה=] בנים: תארו את החברה המושלמת:--- בנות: תארו את החבר המושלם:אמממ נכון כל התכונות של הראל? אז זה. היית פעם בחו"ל?כן איפ ההכי נהנת?בניס =[ מרבה לטייל?כן היית פעם בקרית שמונה?אולי לא זוכרת מה היית רוצה להיות בצבא?קרביייי אבל אסור :( מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?לא יודעת אתה בן אדם מושפע חברתית?לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:---- הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:---- בן אדם אחרון שראית:אמא שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא ובטלפון/פלאפון:אמא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?אורטלללל ואביבבב לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?צוואר חחחח התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:נאמנה הכי שונא:עקשנית יותר מידי מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?אני עפה לנוחיות...חחחח

עונה ../images/Emo39.gif

שם: מורן גיל: 18 מיקום: לוד כיתה: י"ב מין: נקבה כללי: מאכל אהוב: ספגטי מאכל שנוא: גבינה תחביבים: לישון, לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה (את הראל) מה עשית היום? ישנתי עד 11:30 וראיתי טלויזיה מה עשית אתמול? סבלתי בבצפר, ראיתי טלויזיה וסידרתי את הביתת בן אדם אחרון שהתקשר אליך: מישהי מעמותת אור ירוק בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: לא בטוחה אבל נדמה לי חברה שלי.. מתי התעוררת היום: 11:30 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אותי.. בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: אותי (איזו אגואיסטית אני..) איך היחיסים עם ההורים? לא משו אחים: פויה איך החדר שלך נראה? מבולגן מאוד, צבוע בורוד, עם ספרייה פינתית, עם מחשב, מיטה, ופוסטרים של הראלי חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? פעם היו לי הרבה חברות, עכשיו קצת פחות כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? לא הבנתי כל כך.. חלק אומרים שאני פריקית, חלק אומרים שאני פאקצה, חלק אומרים שאני קמצנית וחלק אומרים שאני מניאקית (אבל בצחוק), אבל רובם אומרים שאני חמודה.. ושקטה
יש לך אוייבים? נדמה לי שכן מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לא זכורים לי עכשיו כמה חברים טובים יש לך? 2 יש חבר/ה? לא כמה היו? 0 התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא בית ספר: מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: כלכלה ציןו אחרון שקיבלת: 62 בספרות מבחן אחרון שהתכוננת אליו: פסיכולוגיה ליד מי אתה יושב? ליד החברה הטובה שלי מהכיתה. מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כן, כול מיני שירים(של הראלוש), השם שלי, וגם את המילה האהובה עלי:"משעמם לי". עם מי הכי כייף לך ללמוד? איתי.. מגמה: פסיכולוגיה כלכלה מורה אהוב: המורה לאנגלית מרוה שנוא: המורה לכלכלה ולפסיכולוגיה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: אין אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? ימני/שמאלי (פוליטיקה)? לא מבינה בזה במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? אין לי מושג למי הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא זוכרת איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) אשדוד בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: בחור אמין ואוהב, ישיר ואמיתי, חמוד שיבין אותי ויתן לי תחושה של ביטחון. היית פעם בחו"ל? כן איפ ההכי נהנת? בארה"ב- פלורידה מרבה לטייל? לא היית פעם בקרית שמונה? לא מה היית רוצה להיות בצבא? לא רוצה צבא!! מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? אני כבר גדולה, ולא יודעת אתה בן אדם מושפע חברתית? כן הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: שהאינטרנט לא רצה להתחבר לי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: אין, קמתי רק לפני שעתיים, אז בינתיים לא קרו לי דברים מצחיקים. בן אדם אחרון שראית: אני בבית, אז אין מישהו ספציפי. שדיברת איתו פנים מול פנים: אמא שלי ובטלפון/פלאפון: הפוסטמה מאור ירוק עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? איתי.. חח. סתם. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? הכול התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: שום דבר הכי שונא: ביישנות מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך לטייל בפורומים..

עונה../images/Emo204.gif

שם:ספיר גיל:13 וחצי מיקום: כיתה:ח' מין:נקבה
כללי: מאכל אהוב:שוקולד
,צ'יפס,המבורגר
,שניצל מאכל שנוא:ממולאים
תחביבים:לרקווד
מה עשית היום?הלכתי לבצפר,אחרי זה הלכתי לקניון עם חברות וקנינו לחברה שלי בלונים כי היה לה מומולדת
מה עשית אתמול?הלכתי לבצפר,אחרי זה לחוג וזהו שום דבר מיוחד חוץ מזה
בן אדם אחרון שהתקשר אליך:אמ..חן נראלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:מעיין מתי התעוררת היום:ב7:45 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:הרבה בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:אמ..אין מישו מיוחד חח איך היחיסים עם ההורים?מעולים אחים:היחסים?עם אחותי גרועים חח אנחנו כל הזמן רבות ועם אחי טובים איך החדר שלך נראה?אמ..די קטן,מלא בפוסטרים של הראל.. חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?טוב כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?לא יודעת
יש לך אוייבים?חח לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?אמ..אני לא נזכרת במשו.. כמה חברים טובים יש לך?אמ..7 יש חבר/ה?לא כמה היו?0 התנשקת? מתי בפעם הראשונה?לא בית ספר: מקצוע אהוב:רטוריקה,וקצת לשון מקצוע שנוא:ה=כ=ל בעיקר מתמתיקה
ציןו אחרון שקיבלת:בלשון-91 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:לשון ליד מי אתה יושב?מעיין מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?חח כן אמ..כל מיני התכתבויות עם מעיין
עם מי הכי כייף לך ללמוד?עם חברות שלי חח מגמה:לא מורה אהוב:פנינה מרוה שנוא:בתיה חח מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:וואיייי פעם התעצבנתי על המורה אז אני ומעיין[חברה שלי] התחלנו לכתוב על הדף ולקלל אותה[יענו לכתוב על הדף את הקללות חח]ואז היא תפסה אותנו ולקחה לנו את הדף והיה רשום בו קללות די"גסות"חח אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?שאנשים היו יותר עוזרים אחד לשני,יותר טובים.. ימני/שמאלי (פוליטיקה)?תאמת שאין לי מושג חח במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?אמ..אפחד אין מישו מתאים.. הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:שכחתי חח הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?חחח ביום חברות שלי התחלו להשתגע
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)אמ..תל אביב.. בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:שיהיה אכפתי,טוב,ולא עולה לי עוד משו לראש היית פעם בחו"ל?לא
איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל?לא היית פעם בקרית שמונה?לא מה היית רוצה להיות בצבא?אמ..ברדיו יענו בגלי צה"ל.. מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?משו בתקשורת אתה בן אדם מושפע חברתית?ככה ככה הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:לא היה הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:שחברות שלי התחילו להמציא כל מיני דברים כמו "מדבקה התבדקה"
בן אדם אחרון שראית:טלי שדיברת איתו פנים מול פנים:טלי ובטלפון/פלאפון:מעיין עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?אמ..עם עדי לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?להיות פחות עצבנית חיחי התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:לא יודעת
הכי שונא:שאני מתעצבנת מהר מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?עבודה בהיסטוריה

עונה../images/Emo15.gif

שם:לינוי גיל:11 וחצי מיקום:ירושלים כיתה:ו'1 מין:נקבה כללי: מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:דג תחביבים:לשמוע מוזיקה מה עשית היום?דברים!!!?... מה עשית אתמול?אתמול היה יום מסובך עדיף שלא תדעו! בן אדם אחרון שהתקשר אליך:ספירוווווווווווש מהכיתה שלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:כנ"ל מתי התעוררת היום:6 ועשרה הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:אלעד/דניאל עדיקה
וכמה שיותר מהררררררררררררררררר בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:כנ"ל איך היחיסים עם ההורים?אחלה!
אחים:פסד'ר....רגיל... איך החדר שלך נראה?החדר מסודר אבך הדברים שלי לא חח...אני הדבר הכי בלאגניסט שאני מכירה! חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?אממ..האמת שדווקא משתפר...טפו טפו טפו כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?תמימה ונחמדה וחמודה יש לך אוייבים?לא אבל איזה אחת שמעצבנת אותי מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא זוכרת... כמה חברים טובים יש לך?הכי טבוים-3 וכל השאר גם טובים... יש חבר/ה?בקרוב אולי....אולי ביום ראשון יהיה...בעזרת ה' כמה היו?4 התנשקת? מתי בפעם הראשונה?לא אני בת 11 וחצי!! בית ספר:גבעת גונן מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:חשבון/מדעים ציןו אחרון שקיבלת:94 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:חשבון ליד מי אתה יושב?דודו לצערי...באלי ליד ספיר מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?וואו מלא דברים חח... עם מי הכי כייף לך ללמוד?שני... מגמה:- מורה אהוב:בוקי מרוה שנוא:פנינה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:היום וואי אבל בסוף היא הצטערה זה היה לא נכון.... אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?אממ..בלי שוויצריות?!?!?! ימני/שמאלי (פוליטיקה)?---אני לא קשורה במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?לא בוחרת... הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:דיברנו על רוחות בכיתה הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?לא זוכרת.. איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)לא יודעת... בנים: תארו את החברה המושלמת:- בנות: תארו את החבר המושלם:- היית פעם בחו"ל?לא איפ ההכי נהנת?- מרבה לטייל?בערך היית פעם בקרית שמונה?לא מה היית רוצה להיות בצבא?קרבית מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?טבחית אתה בן אדם מושפע חברתית?לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:לא יודעת.. הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:- בן אדם אחרון שראית:- שדיברת איתו פנים מול פנים:אבא שלי עכשיו ובטלפון/פלאפון:ספיר מהכיתה עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?לא יודעת.. לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?לא יודעת.. התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:- הכי שונא:מתעצבנת מהר מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?נראה..

לאו14

New member
אויי הרגת אותי!!../images/Emo141.gif

כתבת כזה.. יש חבר/ה?בקרוב אולי....אולי ביום ראשון יהיה...בעזרת ה' כמה היו?4 ואז שאלו אם התנשקת..וכתבת לא..אני רק בת 11 וחצי.. את רק בת 11 וחצי והיו לך 4 חברים אז בשביל נשיקות את לא גדולה?? חיחיי
אבל בקטנה..אני מתה עלייךךך בכלל זאתת!!! פיי עכשיו קראתי את התשובות של כולם..מעניין!!! נראה לי שרק אני התנשקתי..

לאו14

New member
אני..../images/Emo141.gif

כבר 14.. והתנשקתי לפחות פעמיים..אם לא יותר... אני כבר גדולה

hyhy2

New member
עונההה יאוו כמה חחחחחחח =]

שם: מור גיל: 13 מיקום: ת"א כיתה: ז' מין:נקבהה המין השולטטטטטטט :p כללי: מאכל אהוב: שניצללל יאמייי מאכל שנוא: גמבה ופלפל בעעע... תחביבים:לצייר לשחות לבלות עם חברות לצפות טלוויזיה לשחק במחשבב לשיר מה עשית היום? שיעוריםםם בעעע
מה עשית אתמול? קניתי בגדיםםםם ונעליים יפהפיותת חחחח !!
בן אדם אחרון שהתקשר אליך: מריהה חברתי המושלמתתת בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: מעיינוש חברתי המהממתתתת מתי התעוררת היום: 7 הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:חברותתת בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:דודים שילייי איך היחיסים עם ההורים?אחלההה אחים:אחלהההה איך החדר שלך נראה?מלא תמונות שילייי כי אני בחוג ציוררר ובצבע אדום ברובו וחדררר מהמםםם חחחחח
חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה? כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?חמודה נחמדה ונאמנה יש לך אוייבים? כהה 3 ילדותתת דפוקות בכיתהההה מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?ששיקרתי לוו.. =[ כמה חברים טובים יש לך? 6 יש חבר/ה?לאא כמה היו?היוו 3 בערך אבל זה סתם ידידים לא חבריםםם התנשקת? מתי בפעם הראשונה?לאאאא... =/ בית ספר:חסויי חחח סתם עזבו אותי יום שישי אין לי כוח לזההה מקצוע אהוב:שום מקצועעע מקצוע שנוא:כל המקצועות שיש בייחוד טכנולוגיה מדעיםםם וגיאומטריה ציון אחרון שקיבלת:75 =[ מבחן אחרון שהתכוננת אליו:גיאוגרפיהה עצביםםםםםם
ליד מי אתה יושב?מעיינוש חברתייי המאמייי מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? לא מקושקש כלוםםם חח אני לא מעתיקהה אני לא ראמיתתתת =/ עם מי הכי כייף לך ללמוד? לבדדד חחחחחחח
מגמה:אממ לאדעת יש זמןןן אני ב ז'... ואני בבית ספר יסודי שהוא עד ח' ומשם לתיכון אז יש זמןןן :)) מורה אהוב:מורה אהובה זאת כמובן המחנכת שילייי המתוקה המקסימה והמושלמתתת אין עלייה כפרעלייה היא הכיי בעולםםםם!! מרוה שנוא: מורות שנואות המורה למדעים והמורה לטכנולוגיהה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: שהתווכחתי והתחצפתי וצעקו עליי =[ אל תחשבו שאני חוצפנית תחחח כי אני לאאאא אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?הנוער של היוםם לכו תביני אותו חחח ימני/שמאלי (פוליטיקה)?לא מבינה בזהההה במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? לא יכולה לבחור אני לא בת 18 הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:עליתי על רכבת הרים חחח :)) הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים?אממ שמצאתי בגדים נורא מהרר זה מצחיק כי אף פעם זה לא קורה תמיד זה שניים חחחחחחחחח
איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)אממ לאדעתת אולי פתח תקווה או חולוןןןן בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: נאמן עוזררר תומךך ברגעים הקשייםםם מעודד חמודדד מתוקקק חחחח וכל שאר התכונות המושלמותתתת :)) היית פעם בחו"ל?כהה ברור איפ ההכי נהנת?בשוויץ=>>ארץ מדהימההההה!!! מרבה לטייל?נעעע...=/ היית פעם בקרית שמונה?נעעע..=/ מה היית רוצה להיות בצבא?עזבו צבאא מה אני רק בת 13 יש עוד איזה 5 שניםם יש זמןן!! מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?ציירת/זמרת אתה בן אדם מושפע חברתית?מה ז"א?!חחחחחעע... הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:בוחן בטכנולוגיה 75.. =[ הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:דברים בכיתה עם חברותת חח צחקוקים בן אדם אחרון שראית:ההורים שלי שדיברת איתו פנים מול פנים:ההורים שלי ובטלפון/פלאפון:מריהה עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לאדעתתת נוו מה זה שאלות האלההה??? לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך? שתיהיה לך קצת יותר סבלנות ושלא כל דבר שאני רוצה ברגע זה אכן יהיה ברגע זה התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:הכללל נאמנות חמודה מתוקה חחחח :) הכי שונא:חוסר סבלנות ושכל דבר שאני רוצה ברגע זה אני דורשת אותו באותו הרגעע חחח מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?הולכת להיות באייסי לגלוש באתרים לשחק במחשבב ואז ללכת לישוןןן יאללה שמחתי לענותתת ביוששששששש

עונה

שם:חן גיל:14 מיקום:ג* י**ה כיתה:ח' מין:נקבה כללי מאכל אהוב:שניצל מאכל שנוא:נקניקיות תחביבים:משחק(בתאטרון),יציאה עם חברות ו...........רכיבה על סוסים מה עשית היום?כלום אני סתם במחשב ובאייסי מה עשית אלמול?את אותו הדבר בן אדם אחרון שהתקשר אליך: חברה שלי הבן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:גם כן חברה שלי מתי התעוררת היום:בשעה 8 וחצי הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: רן דנקר והראל סקעת הבן אדם שאה מתגעגע לראות אתו:רן דנקר והראל סקעת איך היחסים עם ההורים?טובים לפעמים יוצאת עליהם ולפעמים מתנהגת טוב אחים:5 איך החדר שלך נראה:לא מסודר ולא מבולגן חברה כיצר הייתה מגדיר את המצב החברתי שלך? טוב מאוד יש לי הרבה חברות וחברים האם הוא עבר שנויים:כן איזה?פעם הייתי פחות מקובלת והיום יותר כיצד החברה קיטלגה אותך? היא לא יש לך אוייבים?לא מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?לא יודעת.........לא זוכרת כמה חברים טובים יש לך:3 יש חבר?לא כמה היו :לא זוכרת(אבל יותר מ-5) התנשקתה?לא בית ספר מקצוע אהוב:תנך מקצוע שנוא:מתמטיקה ציון אחרון שקיבלתי:היסטוריה(87) מבחן אחרון שהתכוננת אליו:היסטוריה ליד לי את יושבת? ליד ילד(סימון) מקושקש לך משהו על השולחן?לא[ עם מי הכי כיף לך ללמוד? עם עצמי מגמה:לא מורה אהוב:לימור גל מורה שנוא:עזרא מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא נקלעתי אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? צביעות ימני/שמאלי (פוליטיקה)? לא יודעת במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? לא יודעת הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:המורה שלי דפקה קולקציית חצאיות מיני הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? לא קרה משהו מיוחד איפה היית רוצה לגור בארץ? אני אוהבת את המקום שאני גרה בו עכשיו ולא רוצה לעבור תארו את החבר המושלם: עיניים כחולות, לא תופס גובה ליד חברים שלו, אחד שמפנק, שמתייחם אלי ושלא יהיה נמוך. היית פעם בחו"ל? כן הרבה פעמים איפה הכח נהנת:בארה"ב מרבה לטייל? כן היית פעם בקרית שמונה? כן אבל מה הקשר? מה היית רוצה להיות בצבא? קצינה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדולה? מפורסמת בעיקר בתחום המשחק את בן אדם מושפע חברתית? לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: ההורים שלי יושבים לי על הוריד בן אדם אחרון שראית: אחי הגדול שדיברת איתו פנים מול פנים:אחי הגדול ובטלפון/פלאפון: עם אף אחד עדיין עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? עם אחותי הגדולה לסיכום דבר שהיית רוצה לשנות בך? יש לי פטיל קצר והייתי רוצה לשנות את זה התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: נתינה הכי שונא:פטיל קצר מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? להמשיך לגלוש באינטרנט

kocit

New member
עונה../images/Emo36.gif

שם:שני גיל:16 מיקום:חיפה כיתה:י' מין: נקבה כללי: מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:דגים תחביבים:טיוי מחשב חברות חברים מה עשית היום?ישנתי אני חולה מה עשית אתמול?ישנתי לא הלכתי להביהס חח בן אדם אחרון שהתקשר אליך:לא זוכרת לא עניתי לטלפונים השבוע בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו:.. מתי התעוררת היום:2 חחח הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:הראל בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו:חברים שלי לא ראיתי אותם שבוע איך היחיסים עם ההורים?סבבה אחים:כנ"ל איך החדר שלך נראה?ניראה חברה: כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? האם הוא עבר שינויים? איזה?ביסודי לא הייתי משהו אבל מהחטיבה עברתי שינוי ח כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]?אממ אומרים לי שאני מצחיקה יש לך אוייבים?לא שידוע לי מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם?שדיברתי עליה והוא שמעה אותי כמה חברים טובים יש לך?5 יש חבר/ה?לא כמה היו?2 התנשקת? מתי בפעם הראשונה?אחרי יומיים בית ספר: מקצוע אהוב:אנגלית מקצוע שנוא:פיזיקה ומתמטיקה ציןו אחרון שקיבלת:89 מבחן אחרון שהתכוננת אליו:תנ"ך ליד מי אתה יושב?סתם חזיר מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה?תרגילים במתמטיקה ח עם מי הכי כייף לך ללמוד?המחנכת שלי מגמה:רפואה מורה אהוב:המחנכת מרוה שנוא:מורה לפיזיקה מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה:צילצל לי הפלאפון בשיעור אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה?לא יודעת ימני/שמאלי (פוליטיקה)?באמצע במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות?אולמרט קדימה הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים:ג'וק נגע לי ביד הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו)ירושלים בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם:אממ שיער ארוך אבל לא ארוך ארוך או קצר עם ג'ל.. מצחיק, גבוה היית פעם בחו"ל?כל שנה אני טסה איפ ההכי נהנת?פריס מרבה לטייל?כה היית פעם בקרית שמונה?לא מה היית רוצה להיות בצבא?כמו אח שלי רופאה מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול?רופאה אתה בן אדם מושפע חברתית?לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום:כלום ישנתי היום הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום:כנ"ל בן אדם אחרון שראית:אמא שדיברת איתו פנים מול פנים:אמא ובטלפון/פלאפון:לא עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות?עם עצמי לסיכום: דבר שהיית רוצה לשנות בך?את הרגל אכילת הציפורניים התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך:מצחיקה הכי שונא:נלחצת לפני מבחן מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?לאכול

עונההה

שם: תהילה!! גיל: 12 מיקום: בית שמש כיתה: ו 1 מין: בת מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: עוףףף תחביבים: הראליייי המושלם! מה עשית היום? הלכתי לבצפר עכשיו באתיי מה עשית אתמול? גם בן אדם אחרון שהתקשר אליך: אמא שלי בן אדם אחרון שאתה התקשרת אליו: חברה שליי מתי התעוררת היום: בשבע הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הראליייי בן אדם שאתה מתגעגע לראות אותו: הראליייייייייי איך היחיסים עם ההורים? טוב אחים: 3 איך החדר שלך נראה? יפה! כיצד היית מגדיר את המצב החברתי שלך? בסדר האם הוא עבר שינויים? איזה?לא כיצד החברה קיטלגה אותך [פקאצה, מניאק, קמצן, פריק..]? כלום חחח יש לך אוייבים? אהה כןןןן הראל מויאל חחחח מה המצב הכי לא נעים שנקלעת עם בן אדם? לאדעת כמה חברים טובים יש לך? 34985 יש חבר/ה? לא כמה היו? לא היו התנשקת? מתי בפעם הראשונה? לא בית ספר: בית שמשש מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: חשבון!!!! ציןו אחרון שקיבלת: 100 חחח מבחן אחרון שהתכוננת אליו: לאזוכרת ליד מי אתה יושב? נאור מקושקש לך משהו על השולחן? אם כן, מה? כן שטויות עם מי הכי כייף לך ללמוד? לא כיךף בכלללל מגמה: אומנותת מורה אהוב: אין מרוה שנוא: כולם מעשה לא נעים שנקלעת אליו עם מורה: לא יודעת אם היו נותנים לך דבר אחד לשנות בחברה של היום, מה זה היה? .... ימני/שמאלי (פוליטיקה)? ימני נראה ליי במי אתה בוחר/ הייתה בוחר בבחירות הנוכחיות? לא בוחרת חחח הדבר הכי מפחיד שקרה לך בחיים: לא ידעתת הדבר הכי מצחיק שקרה לך בימים האחרונים? הרבה איפה היית רוצה לגור בארץ? (חוץ מאיפה שאתה עכשיו) באילתת בנים: תארו את החברה המושלמת: בנות: תארו את החבר המושלם: הראלייייי היית פעם בחו"ל? לא איפ ההכי נהנת? מרבה לטייל? לא היית פעם בקרית שמונה? לא מה היית רוצה להיות בצבא? צנחניתתת מה אתה רוצה להיות שתיהיה גדול? רופאהה אתה בן אדם מושפע חברתית? לא הדבר הכי מעצבן שקרה לך היום: בצפר!!!! הדבר הכי מצחיק שהיה לך היום: לא היה בן אדם אחרון שראית: אמא שלי שדיברת איתו פנים מול פנים: חחח ובטלפון/פלאפון: אמא שלי עם מי היית רוצה להדק את הקשר ולבלות יותר זמן איכות? לא ידעת דבר שהיית רוצה לשנות בך? כלום התכונה שאתה הכי אוהב בעצמך: מצחיקכה חברמנית הכי שונא: עצבניתתת חחח מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לאכול

למעלה