חלק ב'
מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל חחחח ומה לשתות? מים/בירה שחורה אוהב פוזות? כשצריך
לרוב לא! היית באמריקה? לא
אם דוד שלי יקיים=>...דוד שלי אמר, שאם אני ובת דודה שלי (חחח שתינו! חייב!) מוציאות בגרות עם ממוצע מעל 85(קללללל
) הוא שולח אותנו לארה"ב עם 10,000 דולר רק לבזבוזים...ממש לא כולל לינה, אוכל וכו'...כאילו הכל כלול במלון! והעשר אלף הוא רק לבזבוזים חיחיחחי ..הלוואי אמןןןןןןןןן!!!!!! היית בחו"ל? כן
אם כן,איפה הכי כיף להיות? כמובן שבפריז היפהפייה! אכלת פעם ספגטי? כמובן!!!!!!!!!! איך היה?טעים? כמובן! עבדת\אתה עובד איפשהוא? אממ עבדתי חח מכיר את חני נחמיאס? כה חח איזה ספר טוב קראת לאחרונה? לא קראתי לאחרונה, אבל צכה לקרוא לבוק ריפורט ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? אמממ לא זכור לי על סרט טוב אוהב ללמוד? אין מה לעשות. מה המקצוע שאתה הכי אוהב? היסטוריה, תנ"ך וביולוגיה איך השמש היום? חמימה:] אוהב ת'חורף? כן מה אתה הכי אוהב בקיץ? את השמש, ים איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? אלוהים גדול!!!!!!!! כמה בלונים הביאו לך? האמת? הביאו ממש קצת
אבל לקחו אותי כולם לת"א!!!! ביומולדת שהייתה אחרי זה הביאו מלא מלא בלונים והייתי מאוכזבת! הם אמרו לי ששנה הבאה יביאו לי י-ם בלונים! מה לא הביאו??קמצנים! מה מזג האוויר בחוץ? סביר חח אוהב מוזיקה? כהה מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? אן לי הגדרה מיוחדת חח היית בהופעות? כהה ואי מגניב לך מה הייחס שלך לצבע אדום סקסי! כמה צעיפים יש לך? 15 פחות..יותר מזה מ'שנה מה אכלת היום? 2 טבעול ותפו"א בתנור כאלו צלויים שלמים משו בסטטט וסלט אוהב תפוזים? לא..אבל מיץ תפוזים
אם לא שתיתי 5 כוסות מיץ תפוזים בשבוע האחרון למה? כי זה כזה ומה עם תפוחים? בעע איך תפוז?(האתר) סבבה! עדיף מנענע? ברורר ומוואלה? אמממ אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? חח הרבה פעמים מצאתי את עצמי לבד בבית ולוקחת כל מיני מצרכים מהמקרר ומתחילה לערבב..תמיד חלמתי שמישו יטעם מזה
נו כל מה שיש במטבח בקיצור חח כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? כלום חח מה דעתך על לפרקונים?אע האם גם אתה מכור לבובספוג? לא אם לא אז כדאי שתתחיל! נמאס ומה עם כלבים?אוהב אותם? מאוד:] מה דעתך על חלזונות? יאק...גושיים שכאלו בע האם דבורה עקצה אותך פעם? כן ייאממה גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?לא גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? אע יש לך דג? היה לי..נמו גם אתה היית רוצה כזה מדבר? גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? חח אפ'חד לא שאל אותי את זה, אני ישנה עם אאור מפו הדב וחבירו
בוא מיורודיסני, אענה בגאווה אם ישאלו אותי דבר כזה חח
מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל חחחח ומה לשתות? מים/בירה שחורה אוהב פוזות? כשצריך