שאלוןן

שאלוןן ../images/Emo123.gif

די ארוך..טוב לפחות היה ארוך לכתוב אותו
שם
מה אתה הכי אוהב בעולם?
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?
והכי מפחיד?
והכי טוב?
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?
זה התגשם?
האם אתה קמצן?
מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך?
מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה?
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש?
היית מחליף את ההורים שלך?
היית רוצה להיות ראש הממשלה?
מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול?
יהיו לך ילדים?
איך ייקראו להם?
האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך?
אוהב סרטי אימה?
איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?
אוהב את פורים?
ל-מה תתחפש?
איזה חג אתה הכי אוהב?
תאר את אשת\בעל חלומותייך
קונה בגדים בFOX?
איפה קונה בגדים?
איזו חנות אתה הכי אוהב?
מה המתנה הכי יפה שקיבלת?
מאמין בגלגול נשמות?
היית אצל רופא שיניים לאחרונה?
עברת יישור שיניים?
יש לך משקפיים?
אתה שונא מישהו?
את מי?
היה לך חבר\ה פעם?
איך הוא\היא היה\תה?
אוהב לאכול?
מה אתה הכי אוהב לאכול?
ומה לשתות?
אוהב פוזות?
היית באמריקה?
היית בחו"ל?
אם כן,איפה הכי כיף להיות?
אכלת פעם ספגטי?
איך היה?טעים?
עבדת\אתה עובד איפשהוא?
מכיר את חני נחמיאס?
איזה ספר טוב קראת לאחרונה?
ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה?
אוהב ללמוד?
מה המקצוע שאתה הכי אוהב?
איך השמש היום?
אוהב ת'חורף?
מה אתה הכי אוהב בקיץ?
איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת?
כמה בלונים הביאו לך?
מה לא הביאו??קמצנים!
מה מזג האוויר בחוץ?
אוהב מוזיקה?
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?
היית בהופעות?
ואי מגניב לך
מה הייחס שלך לצבע אדום
כמה צעיפים יש לך?
מה אכלת היום?
אוהב תפוזים?
למה?
ומה עם תפוחים?
איך תפוז?(האתר)
עדיף מנענע?
ומוואלה?
אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה?
כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה?
מה דעתך על לפרקונים?
האם גם אתה מכור לבובספוג?
אם לא אז כדאי שתתחיל!
ומה עם כלבים?אוהב אותם?
מה דעתך על חלזונות?
האם דבורה עקצה אותך פעם?
גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?
גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה?
יש לך דג?
גם אתה היית רוצה כזה מדבר?
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? וסיימנו!

../images/Emo3.gif

שם שיר גיל 14 וחצי מקום לידה כפר סבא מה אתה הכי אוהב בעולם? לא יודעת מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? מאיפה להתחיל?! והכי מפחיד? על החייזרים!
והכי טוב? יש הרבה מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? זה השתנה מיום ליום
זה התגשם? חלק האם אתה קמצן? אממ אפשר להגיד
מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? לאדעת מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? אתמול ושלשום
היה הכי כיף בעווווללללללללללםם
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? מי זוכר? היית מחליף את ההורים שלך? לפעמים אני מתה לעשות את זה, אבל אני יודעת שאין על ההורים שלי היית רוצה להיות ראש הממשלה? בעיקרון לא, ובטח שלו במצבו עכשיו מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? מאיפה לי יהיו לך ילדים? ברור בעזרת השםם איך ייקראו להם? לא יודעת האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? לא אוהב סרטי אימה? כה איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? כל פעם שאנחנו נפגשים זה מדהים! אוהב את פורים? כעע ל-מה תתחפש? עוד לא ברור, אולי עם ידיד שלי לטרזן וג'יין איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה פסח ל"ג בעומר ויום העצמאות תאר את אשת\בעל חלומותייך? לא צריך תיאור... הוא כבר פה
קונה בגדים בFOX? לפעמים איפה קונה בגדים? בכל מיני מקומות איזו חנות אתה הכי אוהב? אין משו מועדף מה המתנה הכי יפה שקיבלת? אממ.. לאדעת.. נראלי בושם מאמין בגלגול נשמות? כה היית אצל רופא שיניים לאחרונה? יותר מידי
עברת יישור שיניים? לא יש לך משקפיים? עדשות אתה שונא מישהו? אי אפשר להגיד שונאת, אפשר להגיד נוטרת טינה, כועסת מאוד מאוד מאוד מאוווודד
את מי? מישי היה לך חבר\ה פעם? כה איך הוא\היא היה\תה? מטומטם
אוהב לאכול? כה!!!!
מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטייי!!!
ומה לשתות? מים אוהב פוזות? לא סובלת את זה!! היית באמריקה? לא היית בחו"ל? לא אם כן,איפה הכי כיף להיות? אכלת פעם ספגטי? ברורררר!!!!! זה המאכל האהוב עליי!!! איך היה?טעים? בסדרך כלל זה מאודדדד טעים, אבל אתמול זה לא היה טעים
(ככה זה כשאני מכינה
) עבדת\אתה עובד איפשהוא? לא מכיר את חני נחמיאס? בה=רור איזה ספר טוב קראת לאחרונה? שכחתי איך קוראים לזה.. נווווו
=// ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? מלך האריות!!!!
אוהב ללמוד? וואלה בזמן האחרון התחלתי לאהוב את זה מה המקצוע שאתה הכי אוהב? אלגברה איך השמש היום? סבבה
אוהב ת'חורף? לללללאאאאאאאאאא
מה אתה הכי אוהב בקיץ? את הים, את החופש, את הכללל!!! איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? חגגתי בבית עם חברות, ואין לי מושג איפה אני אחגוג בפעם הבאה.. כמה בלונים הביאו לך? הרבה הרבה מה לא הביאו??קמצנים! ברור שהביאו! מה מזג האוויר בחוץ? נחמד מאוד אוהב מוזיקה? ברור מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? הרבה סוגים חח... בעיקר דאנס מוזיקה שחורה ומזרחית... וגם סתם שירים כאלה שאין להם סגנון מוגדר חח היית בהופעות? ואי מגניב לך מה הייחס שלך לצבע אדום? אחלה צבע כמה צעיפים יש לך? 1 מה אכלת היום? כמעט כלום אוהב תפוזים? כה למה? מה למה? כי זה טעים לי! ומה עם תפוחים? גםםםם
איך תפוז?(האתר) לפעמים תפוזונה, לפעמים תפוזנחמד. עדיף מנענע? לא ממש נכנסת לנענע ומוואלה? אממ באותו סדר עדיפויות
אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? שיקוי אהבה
כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? אה בדיוק מה שרשמתי קודם
את כל מה שיש לי מה דעתך על לפרקונים? אה?! מזה??? האם גם אתה מכור לבובספוג? לא אם לא אז כדאי שתתחיל! לא תודה ומה עם כלבים?אוהב אותם? מפחדת מהם!!!!!!! מה דעתך על חלזונות?
!! האם דבורה עקצה אותך פעם? כה
גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר? לא
גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? לא אוכלת המבורגר, אני פשוט מדמיינצ מולי פרה עושה מוווו. מצטערת בפני מי שסתמתי לו את התיאבון. יש לך דג? כן
גם אתה היית רוצה כזה מדבר? אה? יענו תוכי? לא, זה בסדר, תודה.. גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אני לא ישנה עם דובי בלילה... אני ישנה עם בובה אחרת! של פרה שחברה שלי הביאה לי!
וסיימנו!

280388

New member
בגיל 10 הייתי מכור לתיקים באפלה

אחרי זה חלמתי שחייזרים עושים לי חורים בשיניים ומשתילים לי מיקרוצ'יפים באף.

d r o r y

New member
עונה:

די ארוך..טוב לפחות היה ארוך לכתוב אותו שם:דרורוש גיל:24 מקום לידה:צרפת.וטוב שזה רק לידה!!! מה אתה הכי אוהב בעולם?את לא מצפה שמישהו פה יוכל לענות לך על זה,נכון?אני יכול אומנם להגיד בגדול שאני הכי אוהב פשוט להרגיש טוב מכל הבחינות.אבל מן הסתם,זה כולל הרבה דברים בפנים.כך ש........ מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?היו לי מליון חלומות ממש מוזרים.אני יכול לתת רק דוגמא לאחד מהם:חלמתי שסבא שלי מצד האמא לוקח ספריי נגד ג'וקים ומשפריץ לו לתוך הפה!מה שעוד מוזר זה שכשהספריי נכנס לו לפה הוא(הספריי) נהפך לדבר מוצק,גושי כזה,בצורת כדור דיסקוס ובצבע לבן. והכי מפחיד?גם היו אינספור כאלו.דוגמא אחת מיני רבות לכך זה למשל חלומות שהיו לי על גליי נחשול ענקיים(יותר גדולים מצונאמי אפילו) שמתפרצים לפתע ושותפים את כל האיזור שבו אני נמצא,ולמעשה גם מתקדמים לעברי ואני מנסה להתחמק מהם. והכי טוב?שוב פעם,אתן רק דוגמא אחת מיני רבות:חלמתי לפני שנתיים בערך,שאיזה קריין ספורט בטלוויזיה מדבר על קבוצת כדורגל שבזמנו הערצתי,ואומר שהקבוצה הזו היתה אחת הטובות בהסטוריה.לא יודע להסביר,אבל זה עשה לי כזו תחושת גאווה וסיפוק שקשה לי להסביר במילים.איזו שמחה היתה לי לשמוע את זה בטלוויזיה! מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?בתור ילד קטן,מה שהכי חסר לי ורציתי שיהיה לי(מהדברים האפשריים) זה חברים.או במילה כוללת-חיי חברה. זה התגשם?בילדות,ממש ממש לא.אבל זה התגשם לי הרבה יותר מאוחר,רק אחרי שהתגייסתי לצבא.ואת זה גם השגתי בייסורים רבים. האם אתה קמצן?ממש לא מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך?היו גם כן אינסוף מקרים מפחידים שהיו לי בחיים.כל מיני מקרים שהמצב הנפשי שלי היה בשפל של השפל(זה מפחיד להיות במצב כזה,האמינו לי!),או מקרים שאנשים פגעו בי בכל מיני צורות(במיוחד מכות),או מקרים שבהם הרגשתי שאני בסכנה בריאותית(כמו קוצר נשימה וכ"ו) מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה?לא יכול להצביע על יום אחד ספציפי כזה.יש מליון כאלה,וקשה לי עכשיו לשלוף מהשרוול. כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש?שום דבר מיוחד היית מחליף את ההורים שלך?ברשותך,אדלג על זה. היית רוצה להיות ראש הממשלה?לא. מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול?אני אספר להם הרבה דברים.על דברים שעברתי במהלך חיי,על אנשים שהכרתי,על קבוצת הכדורגל הגדולה שהיתה לאייאקס כשהייתי ילד,על שירים ששמעתי וגדלתי עליהם,וכ"ו יהיו לך ילדים?מקווה שכן איך ייקראו להם?אם וכאשר יהיו לי ילדים,אני משער שארצה לקרוא להם בשמות שאני אוהב במיוחד,כמו אילן,דוד,דניאל,רותם,רועי,שחר....,או אם תהיינה בנות אז שמות כמו הילה,מיטל,יעל,שרון,רותם,דניאל,וכ"ו... האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך?לא. אוהב סרטי אימה?בדר"כ לא.פעם אהבתי,אבל כיום אם אני כבר רואה סרט אז אני יותר בקטע של דרמה או כאלה איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?הכי אהבתי(!)-שליחות קטלנית 2 מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?זה סרט קומדיה יחד עם דרמה,וזה למעשה הסרט האהוב עלי בכלל-מלך הסלים. מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?הכמה ימים בהם הרגשתי רגוע ושמח. אוהב את פורים?ככה ככה ל-מה תתחפש?לא אתחפש איזה חג אתה הכי אוהב?לא נראה לי שיש כזה תאר את אשת\בעל חלומותייך:אם מותר לי כאן להשתולל עם הדמיון ולתאר את האישה הכי מושלמת שאפשר,אז זה יהיה ככה:שתהיה בערך באותו ראש שלי וקו מחשבה שלי,שתהיה בעלת דיעות דומות לשלי,שתהיה אישה ישרה,שיש הרבה על מה לדבר איתה,אמינה,בוגרת,בעלת ערכיי מוסר גבוהים,שיהיו לה פנים יפות וחמודות לפי הטעם שלי בכדי שיהיה לי כייף להסתכל עליה,שיהיו לה רגליים מסוקסות כמו שאני אוהב(מחוטבות ומעוצבות יפה לא שמנות ולא רזות מידי),ושתהיה בהירה בעור,אבל לא מידי בעירה. קונה בגדים בFOX?בדר"כ לא איפה קונה בגדים?אין מקום קבוע איזו חנות אתה הכי אוהב?יש כל מיני חנויות.של דיסקים,של ספרים,ועוד... מה המתנה הכי יפה שקיבלת?לא זוכר כבר. מאמין בגלגול נשמות?כן היית אצל רופא שיניים לאחרונה?כן עברת יישור שיניים?כן יש לך משקפיים?לא.אבל היו לי עד גיל 13 אתה שונא מישהו?מן הסתם את מי?יותר מידי הרבה בכדי להתחיל לפרט היה לך חבר\ה פעם?לא איך הוא\היא היה\תה?----- אוהב לאכול?כן.אבל זה לא פסגת האושר בשבילי.כלאמר,אין לי סיפוק מזה או הרגשת שמחה מזה,וכ"ו.אבל זה מעסיק אותי,ומספק אותי מבחינה פיזית,שזה מה שגורם לי(ולכל אחד אחר) לאהוב לאכול. מה אתה הכי אוהב לאכול?מליון דברים ומה לשתות?קולה,מיץ תפוזים טבעי,מיץ אשכוליות,מיץ ענבים,שוקו קר בשקית,מוקה בקרטון,וניל בקרטון,מילקשייקים למיניהם ושייק פירות למיניהם,ועוד... אוהב פוזות?ממש לא היית באמריקה?לא היית בחו"ל?כן אם כן,איפה הכי כיף להיות?את האמת-בישראללללל!!!!! אכלת פעם ספגטי?כן איך היה?טעים?נפלא עבדת\אתה עובד איפשהוא?כן מכיר את חני נחמיאס?כן,אבל לא אישית איזה ספר טוב קראת לאחרונה?לא זוכר ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה?לפני כמה חודשים ראיתי סרט אחד בשם "לוחמיי הצל",משהו כזה.אולי הסרט הכי גדול שראיתי אי פעם,יחד עם "מלך הסלים". אוהב ללמוד?לא מה המקצוע שאתה הכי אוהב?יש תחומים שיש לי מן משיכה אליהם,כמו פסיכולוגיה,פילוסופיה,ודברים אחרים כאלה ברומו של עולם.אני בהחלט יכול להתעניין בחלק מהתחומים האלו. איך השמש היום?מצויינת.לא חזקה ולא חלשה מידי.בדיוק כמו שצריך.מזג אוויר נפלא. אוהב ת'חורף?לא,אבל אוהב את הימים היפים של החורף(ויש הרבה כאלה)-ימים כמו היום או אתמול שהמזג אוויר ממש נעים ואפילו חמים כזה. מה אתה הכי אוהב בקיץ?את זה שמזג האוויר מאפשר לצאת לכל מקום ולעשות דברים שאי אפשר בחורף. איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת?לא יודע כמה בלונים הביאו לך?לא הביאו מה לא הביאו??קמצנים!חחחחח........... מה מזג האוויר בחוץ?היום המזג אוויר נהדר,כפי שציינתי. אוהב מוזיקה?ברור... מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?ישראלית!!!! היית בהופעות?כן ואי מגניב לך מה הייחס שלך לצבע אדום?יחס דיי טוב,אפשר לאמר. כמה צעיפים יש לך?שתיים בערך מה אכלת היום?בבוקר אכלתי סנדוויץ' מלחם דיאטתי,עם קוטג' ועגבנייה אוהב תפוזים?אפשר להגיד שדיי אוהב למה?לא יודע ומה עם תפוחים?ככה ככה איך תפוז?(האתר)10 של אתר! עדיף מנענע?ברור ומוואלה?אמממ...בסכ"ה כן. אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה?שיקוי אושר ובריאות כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה?תלוי באיזו אהבה מדובר ועד כמה היא חשובה לי מה דעתך על לפרקונים?מה זה??????? האם גם אתה מכור לבובספוג?לא אם לא אז כדאי שתתחיל!לא תודה ומה עם כלבים?אוהב אותם?ממש לא מה דעתך על חלזונות?את האמת,אני דיי נגעל מזה האם דבורה עקצה אותך פעם?לא שזכור לי גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?לא גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה?אמממ...כן.מן הסתם. יש לך דג?לא גם אתה היית רוצה כזה מדבר?מה???????? גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?לא ישן עם דובי וסיימנו!

><

שם - ניצן גיל - 12.5 מקום לידה - סורוקה, ב"ש מה אתה הכי אוהב בעולם? להתגלגל בדשא מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? לא זוכרת חלומות והכי מפחיד? כנ"ל והכי טוב? כנ"ל מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? לא יודעת. אופניים? זה התגשם? בהחלט האם אתה קמצן? לעיתים רחוקות מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? לא יודעת. אני מפחדת מכל דבר קטן אבל. (כמו השועל/זאב המפחיד הזה בנרניה) מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה?יומולדת, אני מניחה. ו11 בספטמבר, זה אומר עוד דברים לגבי חוץ מהתאומים. כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? לא יודעת. היית מחליף את ההורים שלך? לא היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא, מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? על פגישות שלי עם כל מיני אנשים. יהיו לך ילדים? תהיו בטוחים. איך ייקראו להם? לא יודעת. אלון, נעמה. שמות יפים. האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? לא. אוהב סרטי אימה? כן. איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? הצלצול הראשון. מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? המממ.לא יודעת. יומני הנסיכה, אני חושבת. מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? נפגשתי עם אנשים מסויימים. אוהב את פורים? בטח ל-מה תתחפש? לא יודעת. איזה חג אתה הכי אוהב? משהו. לאדעת. תאר את אשת\בעל חלומותייך מצחיק, מפנק, עדין, מעודד, דואג. לא.קונה בגדים בFOX? איפה קונה בגדים? תמנון בעיקר איזו חנות אתה הכי אוהב? ^ מה המתנה הכי יפה שקיבלת? המממ. לא יודעת. מאמין בגלגול נשמות? לא היית אצל רופא שיניים לאחרונה? לא
עברת יישור שיניים? לא יש לך משקפיים? לא אתה שונא מישהו? כן את מי? אלינה. היה לך חבר\ה פעם? לא רציני. איך הוא\היא היה\תה? --- אוהב לאכול? אוכל טעים מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד ומה לשתות? מים/קולה אוהב פוזות? לא היית באמריקה? לא היית בחו"ל? לא אם כן,איפה הכי כיף להיות? -- אכלת פעם ספגטי? ברור
איך היה?טעים?
עבדת\אתה עובד איפשהוא? לא. (לפעמים מקלידה לאמא אבל) מכיר את חני נחמיאס? כן איזה ספר טוב קראת לאחרונה? החיים הסודיים של הדבורים, נערת החלום האמריקאי ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? נרניה אוהב ללמוד? תלוי מה המקצוע שאתה הכי אוהב? עברית/ערבית איך השמש היום? שוקעת -.- אוהב ת'חורף? כן מה אתה הכי אוהב בקיץ? חולצות קצרות. איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? לא יודעת, הוא במאי, יש זמן. כמה בלונים הביאו לך? --- מה לא הביאו??קמצנים! :-ג מה מזג האוויר בחוץ? נעים אוהב מוזיקה? מאוד מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק ישראלי/לועזי היית בהופעות? כן ואי מגניב לך
מה הייחס שלך לצבע אדום סבבה כמה צעיפים יש לך? שניים מה אכלת היום? שניצל, סלט, אורז. אוהב תפוזים? כן למה? טעים ומה עם תפוחים? גם אחלה איך תפוז?(האתר) אחלה עדיף מנענע? כן ומוואלה? כן אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? מעודד, מצחיק כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? 0.00 מה דעתך על לפרקונים? אחלה האם גם אתה מכור לבובספוג? לא אם לא אז כדאי שתתחיל! לא רוצה >< ומה עם כלבים?אוהב אותם? לא מה דעתך על חלזונות? אחלה האם דבורה עקצה אותך פעם? לא גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?
. בינשופים!!!! (גם אני רוצה הדוויג אחת יפה
) גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? לא אוהבת המבורגרים יש לך דג? לא גם אתה היית רוצה כזה מדבר? |לא גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? לא דובי, אהרון!!!!

280388

New member
ה-11 בספטמבר... איך שאת צודקת.

הצלצול הראשון היה יכול להיות מפחיד אם הייתי רואה אותו לפני הפרודיה עליו (מת לצחוק 3).

לא יודעת מה איתך,

אבל קרו לי דברים אחרים,שהיו לי נוראיים כמו הנפילה של התאומים, באותו התאריך לפני שנתיים, אז זה אומר לי קצת יותר.

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo13.gif

שם:אירנה גיל:12 וחצי מקום לידה:מה 'כפת לכם?
מה אתה הכי אוהב בעולם?הוו הרבה דברים.. מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?אממ... חיחיחי היה אחד... שחכתי ת'פרטים..
והכי מפחיד?אמממ... עיזבו.. לא רוצה לספר..
והכי טוב?נמנמנמ.. לאזוכרת.. היו הרבה.. מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?סוס עץ:-ג
זה התגשם?בטח
האם אתה קמצן?לא מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך?הוו.. הרבה.. מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה?אין כזה.. כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש?שמלות
היית מחליף את ההורים שלך?לאאא היית רוצה להיות ראש הממשלה?לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול?מממ... לאיודעת.. יהיו לך ילדים?ברור איך ייקראו להם?אני רוצה בן ובת שיקראו להם עידו ומעיין
האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך?אממ.. לא חושבת.. אולי בעתיד.. אוהב סרטי אימה?כן.. אבל תלוי איזה.. איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?הצלצול... נכון שבחיים לא ראיתי אותו אבל באלי לראות
אה והצעקה
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?הוו.. היו מלא מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?הכי טוב? לא היה. אם כבר הכי רע.. וכל השנה האחרונה הייתה רעה.. גרועעה אפילו
אוהב את פורים?מאוד
ל-מה תתחפש?סוד
איזה חג אתה הכי אוהב?פורים חנוכה וקריסמס
תאר את אשת\בעל חלומותייך:אין לי כוחח>< קונה בגדים בFOX?לפעמים איפה קונה בגדים?כלמיני מקומות.. איזו חנות אתה הכי אוהב?פוקס,TNT,הוניגמן,למון מה המתנה הכי יפה שקיבלת?היו הרבה.. מאמין בגלגול נשמות?לא היית אצל רופא שיניים לאחרונה?לפני איזה חצי שנה ככה.. עברת יישור שיניים?עדיין לא אבל אני הולכת לעבור בקרוב.. יש לך משקפיים?כן אתה שונא מישהו?כן.. את מי?יש כמה.. היה לך חבר\ה פעם?כן איך הוא\היא היה\תה?היו לי כמה.. כולם היו בסדר.. אוהב לאכול?כן מה אתה הכי אוהב לאכול?הרבה דברים
ומה לשתות?תפוחים,ענבים,ספרייט,קולה אוהב פוזות?כן היית באמריקה?כן היית בחו"ל?כן אם כן,איפה הכי כיף להיות?איטליה,ארה"ב אכלת פעם ספגטי?כן איך היה?טעים?ברור עבדת\אתה עובד איפשהוא?לא מכיר את חני נחמיאס?כן איזה ספר טוב קראת לאחרונה?עכשיו אני קוראת את מסתורי כוכב צלמוות. ספר מדהים. וקראתי גם ניבר שזה גם ספר מהמם. מומלץ מאוד!
ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה?ילדות רעות
אוהב ללמוד?לא ממש מה המקצוע שאתה הכי אוהב?ספרות,תנ"ך,אנגלית,ג"ג,היסטורייה,ספורט,מדעים איך השמש היום?לאיודעת>< אוהב ת'חורף?כן מה אתה הכי אוהב בקיץ?בריכה,ים,ארטיקים,שאפשר ללכת עם בגדים קצרים ומחשיך מאוחר
איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת?אין לי מושג
לא נראהלי שאני אחגוג.. כמה בלונים הביאו לך?עדיין לא היה לי יומולדת מה לא הביאו??קמצנים! מה מזג האוויר בחוץ?אין לי שמץ.. נראהלי חמים כזה ונעיפ... אוהב מוזיקה?כן מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?פופ ורוק היית בהופעות?כן ואי מגניב לך מה הייחס שלך לצבע אדום?לא ממש אוהבת אותו.. כמה צעיפים יש לך?3 מה אכלת היום?לאזוכרת.. אוהב תפוזים?כן למה?כי הם מתקתקים כאלה.. טעימים ומה עם תפוחים?גם איך תפוז?(האתר)טוב מאוד
עדיף מנענע?ברור ומוואלה?אני אוהבת את תפוז וואלה באותה מידה
אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה?שמרפא מכל המחלות בעולם
*חשהצדיקה
* כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה?לא הייתי משקיעה כסף. מה אני צריכה את זה.. מה דעתך על לפרקונים?על מה? האם גם אתה מכור לבובספוג?לא אם לא אז כדאי שתתחיל! ומה עם כלבים?אוהב אותם?מאוד מה דעתך על חלזונות?חיחיחי..הקטנים חמודים הגדולים סתם מגעילים
האם דבורה עקצה אותך פעם?כן גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?לא גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה?איזה כזה? יש לך דג?כן,שניים
גם אתה היית רוצה כזה מדבר?כזה מה???? אני לא רואה פה סמיילים כשאני עונה על שאלונים
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?נכון

My self and i

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo118.gif

שם: שרית גיל: 12 וחצי בקרוב
מקום לידה: רמת-גן מה אתה הכי אוהב בעולם? את הבית שלי
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? חלמתי שאני מתנשקת עם לורנסו מפלוריסיינטה
אבל זה היה חלום טווווווווווווווווווווב
אמממ ועוד כמה והכי מפחיד? שאני בסופר ופתאום אישה עם שיער אדום נותנת לי לאכול תשיער שלה ואני אומרת לה שלא והיא מכריחה אותי ואני בורחת והכל סגור חחחחח הזוי
והכי טוב? אותו חלום שכתבתי בחלום הכי מוזר
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? חווה
זה התגשם? בנתיים לא
האם אתה קמצן? ממש לא, אני כ"כ נדיבה שזה כבר לא בריא
[וגם צנועה
] מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? אממ.. לא זוכרת מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? 21.11- גם כי זה היומולדת שלי וגם כי אז י' הציע לי חברות
אבל אנחנו כבר לא ביחד
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? אממממממ.. לא זוכרת |: היית מחליף את ההורים שלך? ממש ממש לא היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא
מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? "מה נשמע אני סבתא שרית
| יהיו לך ילדים? ברורררר בע"ה איך ייקראו להם? אממממממ נראלי נועה או נועם או משו לא יודעת עכשיו האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? אנלא סובלת תשם שלי.. אבל שיהיה, אנלא מחליפה אוהב סרטי אימה? לא איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? לא אוהבת
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? אממ לא יודעת מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? אני וי'
אוהב את פורים? מאוד ל-מה תתחפש? עוד לא החלטתי איזה חג אתה הכי אוהב? פורים ושבועות תאר את אשת\בעל חלומותייך: מישו שאני אוהבת, ושאני חושבת שהוא ראוי
נו לא יודעת קונה בגדים בFOX? כה איפה קונה בגדים? אוהבת לשלב איזו חנות אתה הכי אוהב? הרבה מה המתנה הכי יפה שקיבלת? מי', בלונים אדומים, לבבות, קופסא של לב, דובי לבן עם לב, כרטיס כזה קנוי שכתוב שם משפטים אני ואת לנצח..
מאמין בגלגול נשמות? קצת היית אצל רופא שיניים לאחרונה? חודש שעבר עברת יישור שיניים? לא יש לך משקפיים? כה
ואני לא הולכת איתם בכלל
אתה שונא מישהו? כככככההההההההה
את מי? א' היה לך חבר\ה פעם? כן
איך הוא\היא היה\תה? האחרון שלי היה ביישן, אבל רגיש, תמיד היה שם בשבילי, הוא היה כנה איתי תמיד אמר תאמת.. היה איתי הלך איתי ואני אוהבת אותוווווו
אוהב לאכול? כה
מה אתה הכי אוהב לאכול? מה שטעים
ומה לשתות? קולה דיאטטטטטטט אוהב פוזות? לא
היית באמריקה? לא
היית בחו"ל? כה אם כן,איפה הכי כיף להיות? אממממ טורקיה אכלת פעם ספגטי? ברוררררר איך היה?טעים? כה
עבדת\אתה עובד איפשהוא? לא מכיר את חני נחמיאס? הא, כן מהקלטות של אחי הקטן איזה ספר טוב קראת לאחרונה? אממממ לא יודעת ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? גם לא יודעת ^^ אוהב ללמוד? לא
מה המקצוע שאתה הכי אוהב? מתמטיקה ומוזיקה
איך השמש היום? לא שמתי לב אליה |: אוהב ת'חורף? לאאאאאאאאאאאאאאאא
מה אתה הכי אוהב בקיץ? שמש
, חולצות קצרות בלי כל הבוחטות של המעילים והסוודרים, בריכה, להסתובב חופשי בלי לפחד שגשם ירד אלייך
בקיצווווווור הכל, חוץ משחם, אבל מדליקים מזגן
איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? עשיתי בפאב דיסקו.. בת מצווה
היה כיף כמה בלונים הביאו לך? לא ספרתי
המוןןןןןן מה לא הביאו??קמצנים! הביאו הביאו
מה מזג האוויר בחוץ? אממ שילוב של קריר עם חמים.. ממש השתפר המזג האוויר
אוהב מוזיקה? ברור מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? הכל מהכל, חוץ מדיכאון
היית בהופעות? ברור ואי מגניב לך כה הא?
מה הייחס שלך לצבע אדום? צבע שמסמל אהבה וכאב לדעתי כמה צעיפים יש לך? 3 מה אכלת היום? שניצל, ספגטי, וזהו עכשיו אני אלך לאכול
אוהב תפוזים? כה
למה? כי זה טעים (?) ומה עם תפוחים? כה
איך תפוז?(האתר) אתר אחלה
עדיף מנענע? ברור! ומוואלה? ברווווור אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? שיקוי שיפסיק תביישנות של י'
כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? אממ שאלה קשה מה דעתך על לפרקונים? מה
האם גם אתה מכור לבובספוג? לא אם לא אז כדאי שתתחיל! ממש לא ומה עם כלבים?אוהב אותם? מאוד מה דעתך על חלזונות? הם בסדר האם דבורה עקצה אותך פעם? לא טפו טפו טפו חס וחלילה גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר? לא אכפת לי גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? הוא היה כזה, אני יודעת יש לך דג? לא
גם אתה היית רוצה כזה מדבר? מה?
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אממ יש לי כמה בובות שמפוזרות על כל המיטה.. בינהם סניקר הדובי החמוד

../images/Emo203.gifעונהלה

די ארוך..טוב לפחות היה ארוך לכתוב אותו שם:רונה גיל:עוד מעט 12 מקום לידה:צריפים[או צריפין?] מזה משנה..בית חולים אסף הרופא מה אתה הכי אוהב בעולם?משפחתי היקרה
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?שאני יקבל את הציון הכי גבוה בפסיכומטרי?XDDDDDDDDDDDDDDDD והכי מפחיד?נמנמ כשהייתי קטנה חלמתי שאני נופלת ונופלת וזה לא נגמר
והכי טוב? נמנמ כל מיני מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?סוס פוני זה התגשם?לא
האם אתה קמצן?לא:| מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך?כמעט נפלתי מצוק?
מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה?ת'יום ההוא וככה
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש?שמלות היית מחליף את ההורים שלך?לא היית רוצה להיות ראש הממשלה?כ"כ לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול?ת'יום ההוא נו
יהיו לך ילדים?כה בטח איך ייקראו להם?אני חושבת..אלין ועידו האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך?אולי אוהב סרטי אימה?כ"כ לא איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?-- מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?דודג'בול>>קח ת'חיים בביצים! קורעעעעעע מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?נמנמ הרבה!!
אוהב את פורים?כה בטח
ל-מה תתחפש?נראה לכם שאני יספר?ודווקא לכם?
איזה חג אתה הכי אוהב? פוריםםם תאר את אשת\בעל חלומותייךאין לי כח קונה בגדים בFOX?כה איפה קונה בגדים?TNT,FOX,רנואר ועוד רשימה ארוכה.. איזו חנות אתה הכי אוהב?FOX ו-TNT מה המתנה הכי יפה שקיבלת?הרבה.. מאמין בגלגול נשמות?לא היית אצל רופא שיניים לאחרונה?ממזמן עברת יישור שיניים?לא יש לך משקפיים?כה לצערי אתה שונא מישהו?כה את מי?זה עניינכם?
היה לך חבר\ה פעם?כה איך הוא\היא היה\תה?פסדר אוהב לאכול?כה מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל סיני ממ ומה לשתות?מיץ תפוחים אוהב פוזות?כה היית באמריקה?לא היית בחו"ל?כה אם כן,איפה הכי כיף להיות?כל מיני אכלת פעם ספגטי?כה איך היה?טעים?יאפ עבדת\אתה עובד איפשהוא?לא מכיר את חני נחמיאס?מן הסתם כן איזה ספר טוב קראת לאחרונה?יומני הנסיכה-מג קאבוט..המלצההההה ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה?נמנמ נרניה אוהב ללמוד?מי אוהב?
מה המקצוע שאתה הכי אוהב?ג"ג איך השמש היום?אין אוהב ת'חורף?לא מה אתה הכי אוהב בקיץ?הבריכה איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת?יש לי בת מצווה..אז אני מחפשת פחות או יותר כמה בלונים הביאו לך?לא היה לי יומולדת מה לא הביאו??קמצנים!נמ מה מזג האוויר בחוץ?קריר אוהב מוזיקה?ברור מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?רוק+פופ היית בהופעות?כה ואי מגניב לך מה הייחס שלך לצבע אדוםבשיער? אם לא אז צבע נחמד כמה צעיפים יש לך?4 מה אכלת היום?מנה חמההה אוהב תפוזים?לא למה?ככה ומה עם תפוחים?כהההה איך תפוז?(האתר)מגניב.. עדיף מנענע?כה ומוואלה?בערך אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה?אהבה אני חושבת
כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה?לא יודעת. מה דעתך על לפרקונים?מזה?
האם גם אתה מכור לבובספוג?כה!! אם לא אז כדאי שתתחיל! ומה עם כלבים?אוהב אותם?כן מה דעתך על חלזונות?בלעכס האם דבורה עקצה אותך פעם?כן גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?לאXDDD גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה?מה?אני צמחונית:| יש לך דג?לא גם אתה היית רוצה כזה מדבר?
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?נכון
וסיימנו! הודגש באמצעות מדגישומטיק

וואני עונה ../images/Emo98.gif

שם טל גיל 13 וחצי+ מקום לידה רמבם חיפה ישראל כדור הארץ היקום מה אתה הכי אוהב בעולם? שוקולד,פיצה,פיציפקעס,הארי פוטר=
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? היו לי הרבה חלומות מוזרים.אבל לא עולה לי אפחד כרגע בראש והכי מפחיד?היו הרבה מפחידים..אבל יותר כשהייתי קטנה..
והכי טוב? אממ הכי טוב? היו גם.. אבל אתמול היה לי חלום מוזר חח כנראה ההשפעה של ראש גדול... חלמתי שאני מוכרת את הקרטינג שלהם והרווחתי 600 שקל ושמחתי כי עכשיו יהיה לי כסף..
ואז התעוררתי וגיליתי שזה היה חלום ! =[[[[[[ מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?אממ..הרבה דברים..אבל אחד מהם זה לבקר בבית החלומי שאחותי סיפרה לי שהוא קיים ושהיא הייתה בו ושאני לא אהיה ושיש בו את כל הסוגי ממתקים בעולם... אחיות יכולות להיות כל כך רעות לפעמים
זה התגשם?כמו שאתם רואים -> לא האם אתה קמצן?ככה ככה. תלוי במה אבל לא ממש מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך?וואי היה הרבה..יותר קרו לי דברים מגעילים..אני אפרט: היה לי דוק בתוך הנעל והנכסתי את הרגל והרגשתי אותו ו.......
היה לי גוק בתוך הדגנים
למי עשיתי סיוטים עכשיו? והיו גם עוד מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? האמת שאני לא זוכרת כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש?שמלות היית מחליף את ההורים שלך?כן
היית רוצה להיות ראש הממשלה?לא
מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול?שבזמני הארי פוטר כבש את העולם יהיו לך ילדים?כן איך ייקראו להם?לבן-אולי: נדב\אורן\סתיו\והאמת לא הכי חשבתי: לבנות-קרן\שני\עדי\בר\אלמוג\ותמיד אהבתי שמות אמריקאיים
האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך?החלפתי כבר את השם שלי...
אוהב סרטי אימה?ברור איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?מגרש השדים.סרט חזק מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?אוי היו מלא..אבל הנה כמה: מת לצעוק 3=פרודיה על סרטי אימה ילדות רעות סיפור סינדרלה חתיכה בהפתעה מה שבחורה רוצה נערות לוח השנה שישי ההפוך..ועוד! מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?קנו לי MP3..? חח אוהב את פורים?מאודדדדדדדד ל-מה תתחפש?לא מגלהה
איזה חג אתה הכי אוהב? פורים ולג בעומר תאר את אשת\בעל חלומותייך קונה בגדים בFOX?לפעמים איפה קונה בגדים?כל מיני איזו חנות אתה הכי אוהב?אממממ מה המתנה הכי יפה שקיבלת?תלוי מאמין בגלגול נשמות?אמממ לא יודעת היית אצל רופא שיניים לאחרונה?היום עברת יישור שיניים?עכשיו.יש לי פלטה כבר שבועיים
יש לך משקפיים?ןלא אתה שונא מישהו?כן,מאוד
את מי?
היה לך חבר\ה פעם?כן איך הוא\היא היה\תה?בסדר אוהב לאכול?ברוררררר מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה ושוקלדד ומה לשתות?מיץ תפוחיםםם אוהב פוזות?לאאאאאאאאא היית באמריקה?לא היית בחו"ל?כןן אם כן,איפה הכי כיף להיות?אמממ אולי איטליה..ונציה היה מגניב.לא יודעת אכלת פעם ספגטי?ברור איך היה?טעים?כן! עבדת\אתה עובד איפשהוא?לא.סתם עשיתי ביביסטרים מכיר את חני נחמיאס?כן..קראתי ספר שלה עכשיו..סודות נעורים איזה ספר טוב קראת לאחרונה?לא בלי בתי..ובנעליה..וואי ממש אהבתייייייי ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה?אממ לא זוכרת.. אוהב ללמוד?לאאאאאאאאאאאא מה המקצוע שאתה הכי אוהב?איןןןן איך השמש היום?אין כמעט שמש אוהב ת'חורף?כן מה אתה הכי אוהב בקיץ?את הגלידותתת איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת?בים כנראה כמה בלונים הביאו לך?שנה שעברה 2 חברות שלי הביאו לי..ואמא שלי הביאה לי מלא הליומים מה לא הביאו??קמצנים!נכון
מה מזג האוויר בחוץ?לא יודעת..קצת קר אוהב מוזיקה?כן מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?הכל היית בהופעות?
ואי מגניב לך
מה הייחס שלך לצבע אדום בסדר כמה צעיפים יש לך?11
מה אכלת היום?עוגה,לחם שום,סנגוויץ,שוקו,עוגיות,ואורז ושניצל. כמעט שלא אכלתי ממתקים! זה שיאאאא אוהב תפוזים?ככה למה?ככה ומה עם תפוחים?מיץץ כן.פרי ככה לא איך תפוז?(האתר) לא משווו עדיף מנענע?אולי ומוואלה?לא אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה?שיקוי שיגרום לי לעוף או להיות מעושרת כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה?500 שקל מאמא מה דעתך על לפרקונים?לא מחבבת
האם גם אתה מכור לבובספוג?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אם לא אז כדאי שתתחיל!ברורררררררררררררררררר ומה עם כלבים?אוהב אותם?
היצורים הכי חמודים בעולם מה דעתך על חלזונות?
האם דבורה עקצה אותך פעם?כן
גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?כן! הרבהההה יותר מגניב! גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה?כן
יש לך דג?לא
גם אתה היית רוצה כזה מדבר?כןןן גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?לפעמים ..אבל לא עם דובייי וסיימנו!

Mooa-Numi

New member
אלוהים

שם: מיכל גיל: 17 מקום לידה: תל השומר מה אתה הכי אוהב בעולם? כשאוהבים אותי באמת מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? היו הרבה והכי מפחיד? והכי טוב? מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? תהילת עולם זה התגשם? לא האם אתה קמצן? כן מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? אני יצור פחדן מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? הכל כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? חיתוך היית מחליף את ההורים שלך? לפעמים הייתי רוצה רק להחליף להם את התפיסה. או לבעוט להם בראש היית רוצה להיות ראש הממשלה? לפעמים מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? שהייתי אדם ערכי, לפחות כשהייתי צעירה יהיו לך ילדים? אני רוצה להאמין שכן איך ייקראו להם? שולה עמוס ויוחנן האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? לא אוהב סרטי אימה? לא איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? לא מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? קניתי עדשות אוהב את פורים? מאוד ל-מה תתחפש? סוד איזה חג אתה הכי אוהב? פורים, חנוכה, שבועות.. תאר את אשת\בעל חלומותייך: שתאהב אותי באמת קונה בגדים בFOX? לא ממש איפה קונה בגדים? אביר האמת איזו חנות אתה הכי אוהב? דגניה מה המתנה הכי יפה שקיבלת? כוכב (האמצעי מחגורת אוריון) מאמין בגלגול נשמות? לא נראה לי היית אצל רופא שיניים לאחרונה? לפני שנה ו-. עברת יישור שיניים? לא יש לך משקפיים? גם אתה שונא מישהו? לצערי את מי? אותך היה לך חבר\ה פעם? כן איך הוא\היא היה\תה? לא בשבילי אוהב לאכול? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל טעים ומה לשתות? הכל אוהב פוזות? לא היית באמריקה? כן היית בחו"ל? לא. סתם, כן אם כן,איפה הכי כיף להיות? בארץ אכלת פעם ספגטי? כן איך היה?טעים? כן עבדת\אתה עובד איפשהוא? לא. עבדתי בהרבה מכיר את חני נחמיאס? לא אישית איזה ספר טוב קראת לאחרונה? של חני נחמיאס. ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? לא ממש לאחרונה, משהו על האחים גרים אוהב ללמוד? לא מה המקצוע שאתה הכי אוהב? אזרחות איך השמש היום? היו עננים יפים אוהב ת'חורף? כן מה אתה הכי אוהב בקיץ? שיום אחד יגיע חורף. וכשמתקרר קצת ארה"צ איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? השנה בסמינר טרום טיול חנוכה, כמעט מדבר יהודה. אני מקווה ששנה הבאה.. בחברת אנשים אוהבת? כמה בלונים הביאו לך? הביאו מה לא הביאו??קמצנים! מה מזג האוויר בחוץ? לילה אוהב מוזיקה? כן מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? מוזיקה טובה היית בהופעות? כן ואי מגניב לך- אני מגניבה מה הייחס שלך לצבע אדום- זה כאילו מישהו יושב שם ומנסה להכיר אותי. הוא בסדר כמה צעיפים יש לך? יותר מידי. לכיוון ה20 או 20+ מה אכלת היום? פחמימות אוהב תפוזים? כן למה? בגלל האג'נדה ומה עם תפוחים? גם איך תפוז?(האתר) תשתיות טובות עדיף מנענע? לא ממש מכירה ומוואלה? אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? שיקוי הבנת האחר באמת כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? אין לי כסף (או שיקוי אהבה), אז זה לא משנה מה דעתך על לפרקונים? זה לא קיים האם גם אתה מכור לבובספוג? לא אם לא אז כדאי שתתחיל! לא ומה עם כלבים?אוהב אותם? כן מה דעתך על חלזונות? לא כלבים האם דבורה עקצה אותך פעם? לא גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר? לא גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? כן יש לך דג? לא גם אתה היית רוצה כזה מדבר? זה לא באמת מעתיק את האייקונים גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? לא. למה גם? יש עוד?

כאןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!

שם: חנית גיל: באפריל 20 מקום לידה : בי"ח סורוקה באר שבע מה אתה הכי אוהב בעולם?מוסיקה מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?שקפצתי מצוק ונתקעתי באוויר?! והכי מפחיד?כנ"ל והכי טוב? לא זוכרת.. מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן?בובות..המון בובות זה התגשם?כן..חח האם אתה קמצן?ממש לא מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך?קפצתי לתהום של 1000 ק"מ באפריקה ישר לים בלי חבלים מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה?ה8/9/05- הכרתי את ונילה-אהוב ליבי כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש?חצאית וגופייה היית מחליף את ההורים שלך?ממש לא היית רוצה להיות ראש הממשלה?חח..לא , אחריות כבדה מדיי מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול?חוויות מטיולים בעיקר יהיו לך ילדים?כן, שניים איך ייקראו להם?תמר ויהונתן האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך?לא אוהב סרטי אימה?מאווד איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?הצלצול1 מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?כבר לא זוכרת..היו הרבה..הסרט האחרון של ג'ים קארי מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה?ונילה אוהב את פורים?ככה ל-מה תתחפש?לא נראה לי שאתחפש השנה איזה חג אתה הכי אוהב? פפסח תאר את אשת\בעל חלומותייך: כל רשימת המכולת בתוספת רגישות קונה בגדים בFOX?כן איפה קונה בגדים?FOX,GOLF בשוק הפשפשים איזו חנות אתה הכי אוהב?GOLF מה המתנה הכי יפה שקיבלת?סידור עם הקדשה מאמין בגלגול נשמות?לא ממש היית אצל רופא שיניים לאחרונה?לא עברת יישור שיניים?לא יש לך משקפיים?רק לקריאה מרחוק אתה שונא מישהו?לא את מי?לא שנאת היה לך חבר\ה פעם?כן, ויש גם עכשיו איך הוא\היא היה\תה?מדהים! אוהב לאכול?מי לא?! מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה וסיני ומה לשתות?שוקו או מיצ תפוזים טבעי ,סחוט ,קר בלי קרח אוהב פוזות?ממש לא היית באמריקה?עדיין ללא היית בחו"ל?כן אם כן,איפה הכי כיף להיות?אפריקה..מדהים! אכלת פעם ספגטי?מי לא? איך היה?טעים?מאווד עבדת\אתה עובד איפשהוא?עבדתי וכיום עובדת בקידום-מדריכת פסיכומטרי מכיר את חני נחמיאס?חח..כן איזה ספר טוב קראת לאחרונה?LEADERSHIP-RUDOLPH W. GIULIANI ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה?החדש של ג'ים קארי אוהב ללמוד?כן מה המקצוע שאתה הכי אוהב?לומדת באוניברסיטה משפטים וגנטיקה כנראה, זה מה שאני הכי אוהבת ללמוד איך השמש היום?חמה אוהב ת'חורף?כן מה אתה הכי אוהב בקיץ?ים איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת?לא חוגגת ימי הולדת כמה בלונים הביאו לך?בזמנו 50 בלונים מה לא הביאו??קמצנים! מה מזג האוויר בחוץ?קיצי אוהב מוזיקה?מאווד מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?רוק,בלוז,ג'אז ועברי היית בהופעות?כן ואי מגניב לך מה הייחס שלך לצבע אדום: יאללה הפועל ת"א..אוהבת! כמה צעיפים יש לך?8 מה אכלת היום?קרונפלקס שוגי עם חלב אוהב תפוזים?כן למה?ככה ומה עם תפוחים?בערך איך תפוז?(האתר)משו משו :) עדיף מנענע?ברור ומוואלה?אולי כן אולי לא אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה?אהבה כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה?המוון מה דעתך על לפרקונים?בסדר האם גם אתה מכור לבובספוג?לא אם לא אז כדאי שתתחיל! ומה עם כלבים?אוהב אותם?כן מה דעתך על חלזונות?איכסה האם דבורה עקצה אותך פעם?כן, עשיתי ביוטופ על דבורים והייתה תקלה..חחחח גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?לא גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה?חח..כן יש לך דג?לא גם אתה היית רוצה כזה מדבר?מה? גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?לא עם דובי עם החבר:) וסיימנו!ישששששששששששששששששש.... THANKS GOD!!

D o o S h a

New member
עונהה

מה אתה הכי אוהב בעולם? משפחה
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? לא זוכרת
והכי מפחיד? כנ"ל
והכי טוב? כנ"ל
מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת
זה התגשם? לא יודעת!
האם אתה קמצן? תלוי במה...
מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? באיזה טיול אחד, שכמעט נפלתי למטה...
מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? הבת מצווה.. למרות שזה היה די מזמן.. אני זוכרת אותה בדיוק! מזה למה? זה ברור
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? מה אני זוכרת נו חח
היית מחליף את ההורים שלך? חס וחלילההה~! ממש לא
היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא
מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? בטח עד אז יקרו הרבה דברים שאני יספר עליהם..
יהיו לך ילדים? בטח! 3
איך ייקראו להם? עד אז השמות ישתנו 100 פעם
האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? לאא
אוהב סרטי אימה? ממש לא חח
איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? לאאא אוהבת
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? מה שאני רואה זה -בערך- רק קומדיות
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? ממ.. יש כמה...
אוהב את פורים? מאוד!
ל-מה תתחפש? לא מגלהה!
איזה חג אתה הכי אוהב? ממ... פורים, חנוכה, פסח...
תאר את אשת\בעל חלומותייך- יותר חשוב הפנימיות
קונה בגדים בFOX? כן.. אוהבת מאוד
איפה קונה בגדים? כל מיני...
איזו חנות אתה הכי אוהב? אין ספציפי.. איפה שיש בגדים יפים נו
מה המתנה הכי יפה שקיבלת? מה אני זוכרתתת נו
מאמין בגלגול נשמות? לא...
היית אצל רופא שיניים לאחרונה? יאפ
עברת יישור שיניים? לא
יש לך משקפיים? כן...
אתה שונא מישהו? כןן!
את מי? 4 אנשים! היה לך חבר\ה פעם? כע
איך הוא\היא היה\תה? ממ.. נורמלי?
אוהב לאכול? מאוד
מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטיי!
ומה לשתות? ויטמינצ'יק ענבים
אוהב פוזות? לא!
היית באמריקה? לא
היית בחו"ל? יאסס!
אם כן,איפה הכי כיף להיות? ארגנטינה
אכלת פעם ספגטי? אעאעאא
איך היה?טעים? ברורררררררררר
עבדת\אתה עובד איפשהוא? לא
מכיר את חני נחמיאס? אישית לא
איזה ספר טוב קראת לאחרונה? הארי פוטר 6!!!!
ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? לא ראיתי סרט טוב לאחרונה חח
אוהב ללמוד? משו!
מה המקצוע שאתה הכי אוהב? מתמטיקה
איך השמש היום?
מעולה
אוהב ת'חורף? לאאאא
מה אתה הכי אוהב בקיץ? הכל! חוץ משחם
איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? לא יודעת...
כמה בלונים הביאו לך? זה בחופש הגדול....
מה לא הביאו??קמצנים! חח עשו לי 2 מסיבות הפתעה! יותר שווה
מה מזג האוויר בחוץ? נעיםםםםםם!
אוהב מוזיקה? בטחח!
מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? לא מזרחי ורוק כבד...
היית בהופעות? כן...
ואי מגניב לך- חח טוב
מה הייחס שלך לצבע אדום- רגיל לחלוטין
כמה צעיפים יש לך? 2
מה אכלת היום? אוו.. הרבה חח
אוהב תפוזים? כן!
למה? כי זה טעים?
ומה עם תפוחים? גם
איך תפוז?(האתר) סבבה לגמרי
עדיף מנענע? בטח
ומוואלה? תלוי במה חח
אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? מה שהייתי צריכה באותו רגע...
כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? לא הייתי
מה דעתך על לפרקונים? חמודיםם
האם גם אתה מכור לבובספוג? ממש לא...
אם לא אז כדאי שתתחיל! לא תודה
ומה עם כלבים?אוהב אותם? לאא
מה דעתך על חלזונות? חביבים
האם דבורה עקצה אותך פעם? לאא
גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר? לא...
גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? ...?
יש לך דג? לא
גם אתה היית רוצה כזה מדבר? כן
גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אני לא ישנה עם דובי בלילה...

pilpelon1

New member
אני!

שם: איילת גיל 13 מקום לידה:חיפה מה אתה הכי אוהב בעולם? מי או מה? מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?אתמול חח,ועזבו. והכי מפחיד?אחרי שההורים שלי התגרשו הייתי קטנה והיו לי חלומות מפחידים. והכי טוב? לא זוכרת מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? אממ חתול. זה התגשם?כן. האם אתה קמצן? לא יודעת מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?אממ אחד הדברים זה שאתמול ראיתי חתול שעמד להידרס אבל בסוף הוא ניצל ויצאה לי הנשמה. מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה?לא יודעת כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש?אמ..לא זוכרת היית מחליף את ההורים שלך?לא,מה פתאום. היית רוצה להיות ראש הממשלה?לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? קודם כל תנו לי לסיים חטיבה. יהיו לך ילדים?כן איך ייקראו להם?אני רוצה שלושה, ויש לי מהון שמות שאני אוהבת למשל,שקד,רותם,צליל,דרור,תומר,רועי,מעיין,ועוד הרבה... האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך?אממ לא ממש אכפת לי. אוהב סרטי אימה?כן איזה סרט אימה אתה הכי אוהב?אממ בנתיים הכי טוב שראיתי זה או הצעקה או המומיה מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית?לא זוכרת,יש כמה מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? אוהב את פורים?כן,מאוד. ל-מה תתחפש?לא אומרת /: איזה חג אתה הכי אוהב? פורים חיחי תאר את אשת\בעל חלומותייך: עזבו. קונה בגדים בFOX?לעיתים רחוקות איפה קונה בגדים?לא קונה הרבה בגדים /: איזו חנות אתה הכי אוהב?זה זה מה המתנה הכי יפה שקיבלת?את פלפל. מאמין בגלגול נשמות?לא תמיד היית אצל רופא שיניים לאחרונה?אצל שיננית עברת יישור שיניים?כן,עם פלטה יש לך משקפיים?לא,אבל היה לי אתה שונא מישהו?בערך את מי?יעזור אם אני אגיד שם?! היה לך חבר\ה פעם?לא איך הוא\היא היה\תה?. אוהב לאכול?האמת שכן חיחי מה אתה הכי אוהב לאכול?תותים,שניצלים,אוכל של המשפחה ומה לשתות?בירה שחורה
אוהב פוזות?לא. היית באמריקה?לא היית בחו"ל?כן,ברור. אם כן,איפה הכי כיף להיות?אממ בטיול בת מצווה (צרפת,הולנד,בלגיה) אכלת פעם ספגטי?כן איך היה?טעים?כן עבדת\אתה עובד איפשהוא?עשיתי בייביסיטר מכיר את חני נחמיאס?כן איזה ספר טוב קראת לאחרונה?עדיים קוראת "הפנימייה שלא הייתה" ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה?אממ "מר דידס" אוהב ללמוד?לא מה המקצוע שאתה הכי אוהב?ספרות איך השמש היום? לא משהו דווקא אוהב ת'חורף?כן! מה אתה הכי אוהב בקיץ?בריכה,יומולדת שלי איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת?חגגתי קצת לפני חופש הגדול בבריכה לכבוד בת מצווה,ואני כנראה סתם אזמין חברות אלי השנה כמה בלונים הביאו לך?אממ לא הביאו נראה לי מה לא הביאו??קמצנים!חח איך ידעת? מה מזג האוויר בחוץ?חורפי אוהב מוזיקה?כן מה המוזיקה שאתה הכי אוהב?רוק היית בהופעות?לא ואי מגניב לך,אבל לא הייתי.. מה הייחס שלך לצבע אדום:צבע יפה כמה צעיפים יש לך?אממ 6-7 בערך מה אכלת היום?שניצל,תירס,פירה,סלט כרוב. אוהב תפוזים?כן למה?כי זה טעים ומה עם תפוחים?גם איך תפוז?(האתר) אחלה עדיף מנענע?כן,ברור. ומוואלה?אה הא. אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה?שיגמר העוני,ההתעללות בבעלי חיים,המלחמות,וכל הדברים הרעים. כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה?אממ,לא יודעת מה דעתך על לפרקונים?מה איתם? האם גם אתה מכור לבובספוג?כן,כמובן. אם לא אז כדאי שתתחיל!ברור שאני מכורה! ומה עם כלבים?אוהב אותם?אה הא. מה דעתך על חלזונות?איכס |קיא| האם דבורה עקצה אותך פעם? נראה לי שכן גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר?לא חח גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה?איך כזה? יש לך דג?לא גם אתה היית רוצה כזה מדבר?הא? גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה?אבל אני לא. וסיימנו! תודה.

280388

New member
שלי.

שם אלי גיל כמעט 18 מקום לידה חרקוב, אוקראינה. מה אתה הכי אוהב בעולם? תלוי לאיזו מטרה. מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? שתהייה לי חברה אלפית. והכי מפחיד? שאני נופל לחור במעלית והחור לא נגמר, והחלום היה ארוך. והכי טוב? שאחותי נולדת (זה היה איזה חודשיים לפני שהיא נולדה). מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? חברה אלפית. זה התגשם? נחשו. האם אתה קמצן? אני חסכן. אבל אין לי בעיה לתת כסף לחבר כשהוא צריך, חפצים זה קצת אחרת. לתרומות ההיפך. מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? ניסו להרוג אותי עם סכין. ברצינות. מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? את היום שאחותי נולדה. כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? חולצת מלאחים. היית מחליף את ההורים שלך?לא! היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא. מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? סיפורי סבא. יהיו לך ילדים?אולי. איך ייקראו להם?לא יודע. האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? עיברתתי אותו, זה מספיק טוב, קראו לי איליה. אוהב סרטי אימה? כן. איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? המוגלובין. מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? יש הרבה. מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? קיבלתי את ה-100 הראשון שלי בתיכון ודווקא במקצוע שאני חלש בו. אוהב את פורים? כן ל-מה תתחפש? אני לא. איזה חג אתה הכי אוהב? פסח. תאר את אשת\בעל חלומותייך לא יודע, מי יודע במי אתאהב... ואולי לא, אם היא תהייה מאד עשירה... קונה בגדים בFOX?לא. איפה קונה בגדים? בחנויות רגילות, שוק לוד רמלה. איזו חנות אתה הכי אוהב? חנויות של חיות. מה המתנה הכי יפה שקיבלת? ספר של שר הטבעות. מאמין בגלגול נשמות? לא ממש. היית אצל רופא שיניים לאחרונה? לפני שנה וקצת. עברת יישור שיניים? כן יש לך משקפיים? שיפרתי את הראייה. למרות שאני חושב שמשקפיים זה מאד כיף. אתה שונא מישהו?כן את מי?יש כמה היה לך חבר\ה פעם? כן איך הוא\היא היה\תה? בסדר. אוהב לאכול? כן. מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט פירות. ומה לשתות? מיץ תפוזים. אוהב פוזות? לא היית באמריקה? לא היית בחו"ל? עזה נחשב? אם כן,איפה הכי כיף להיות? לא יודע, שם לא ממש כיף. אכלת פעם ספגטי? כן איך היה?טעים? בסדר. עבדת\אתה עובד איפשהוא? כן. מכיר את חני נחמיאס? לא אישית איזה ספר טוב קראת לאחרונה? 1984 ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? 13 אוהב ללמוד? תלוי מה מה המקצוע שאתה הכי אוהב? ביולוגיה. איך השמש היום? מחממת אוהב ת'חורף?כן מה אתה הכי אוהב בקיץ? בריכה, חופש איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? בקלפי, רציני. כמה בלונים הביאו לך? לא יודע עם יביאו בלונים... מה מזג האוויר בחוץ? חמים כזה. אוהב מוזיקה? מאד. מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? כל מיני, לא מטאל כבד ולא מזרחי ולא דיכאון. היית בהופעות? כן מה הייחס שלך לצבע אדום בסדר, לא מבין למה אומרים שהוא מזעזע. כמה צעיפים יש לך? 1 מה אכלת היום? מקרוני. אוהב תפוזים? כן למה? כי זה חמוץ מתוק. ומה עם תפוחים? גם איך תפוז?(האתר) בסדר. עדיף מנענע? לא יודע, שניהם בסדר. ומוואלה?כן אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? כל מיני, אני מכין שיקויים. כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? לא הייתי משקיע כסף. מה דעתך על לפרקונים? מה??? האם גם אתה מכור לבובספוג? לא ומה עם כלבים?אוהב אותם? כן. מה דעתך על חלזונות? גם בעלי חיים. האם דבורה עקצה אותך פעם? רק פעם??? 3 פעמים. גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר? לא. גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? לא אוכל המבורגרים. יש לך דג? לא. גם אתה היית רוצה כזה מדבר? מה??? גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אני ישן כשאני מחבק את הסמיכה.

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שם: אוריין גיל: 15 מקום לידה: נס ציונה או בשבילכם תל השומר מה אתה הכי אוהב בעולם? המשפחה, מוזיקה, הגיטרות שלי, חברים.. מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? שהמורה שלי למתמטיקה חילקה מבחנים וקיבלתי 65 והכי מפחיד? היו הרבה.. והכי טוב? נמנמ.. נכסוך את זה מכם מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? כלב זה התגשם? לא האם אתה קמצן? לא נראה לי מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? התעלפתי (?) מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? יש הרבה ימים כאלה! למשל הגיטרה הראשונה שלי.. הייתי תמימה כל כך חח.. כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? לא זוכרת היית מחליף את ההורים שלך? לא חושבת היית רוצה להיות ראש הממשלה? ממש לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? שנכשלתי מלא במתמטיקה..?
יהיו לך ילדים? ברור.. בעזרת השם איך ייקראו להם? מאיפה לי האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? לא אוהב סרטי אימה? מאוד איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? מסור!! מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? אוףףף היו הרבה..!!! מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? שחושבים על זה... אמממ... תחזרו אלי עוד שעה שעתיים אוהב את פורים? לא ל-מה תתחפש? לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב? פסח תאר את אשת\בעל חלומותייך: נאה, חכם, מוכשר, דואג, אוהב סבלני מצחיק לא רציני ולא כבד.. כל מיני קונה בגדים בFOX? לעיתים.. איפה קונה בגדים? בכל מקום שיש בגדים יפים איזו חנות אתה הכי אוהב? אין לי חנות אהובה במיוחד.. בזרה יש בגדים ממש יפים מה המתנה הכי יפה שקיבלת? גיטרה חשמלית ליומולדת 14 מאמין בגלגול נשמות? לא היית אצל רופא שיניים לאחרונה? כן עברת יישור שיניים? אני עדיין עוברת (בעזרת השם עוד מעט מורידים) יש לך משקפיים? לא אתה שונא מישהו? הרבה את מי? מלא אנשים צבועים ודוחים מהשיכבה שלי היה לך חבר\ה פעם? כן איך הוא\היא היה\תה? חמוד מאוד.. אבל הוא השתנה לצערי אוהב לאכול? כן.. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה! ומה לשתות? קולה אוהב פוזות? לא היית באמריקה? כן היית בחו"ל? כן.. משום מה^ אם כן,איפה הכי כיף להיות? אין ספק שהיה לי הכי כייף בארה"ב אכלת פעם ספגטי? ברור איך היה? טעים? כןןן עבדת\אתה עובד איפשהוא? לא ממש מכיר את חני נחמיאס? אישית? לא.. ומזל
איזה ספר טוב קראת לאחרונה? לא קראתי ספר טוב לאחרונה.. ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? יעד סופי אוהב ללמוד? כל כך לא
מה המקצוע שאתה הכי אוהב? נמנמ מחשבים.. איך השמש היום? חמה מידי אוהב ת'חורף? מאוד!! מה אתה הכי אוהב בקיץ? גלידות איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? חגגתי בבית ושנה הבאה אנלא יודעת כמה בלונים הביאו לך? לא הביאו!! מואהאה.. אני כל כך שונאת שמביאים בלונים! אז אמרתי לכולם לא להביא מה לא הביאו??קמצנים! הם לא! מה מזג האוויר בחוץ? חמים ונעים אוהב מוזיקה? מאוד מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? רוק כבד היית בהופעות? ברור ואי מגניב לך וואלה.. מה הייחס שלך לצבע אדום? אני אוהבת את הצבע הזה מאוד כמה צעיפים יש לך? אחד מה אכלת היום? סמבוסק
אוהב תפוזים? כן למה? כי זה טעים ומה עם תפוחים? גם איך תפוז?(האתר) חביב עדיף מנענע? לאדעת ומוואלה? לא אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? לעשות אותי גאונה במתמטיקה כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? זה עלוב מה דעתך על לפרקונים? מה זה?
האם גם אתה מכור לבובספוג? לא אם לא אז כדאי שתתחיל! לא רוצה ומה עם כלבים?אוהב אותם? מאודדד מה דעתך על חלזונות? הם חמודים נורא.. שהייתי קטנה הייתי יושבת שעות ושרה להם ברלה ברלה צא החוצה.. איי האם דבורה עקצה אותך פעם? לא גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר? לא.. גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? מה? יש לך דג? לא גם אתה היית רוצה כזה מדבר? לא גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אני לא

Ligeiro

New member
אין סוסים שמדברים עברית

די ארוך..טוב לפחות היה ארוך לכתוב אותו שם: אור גיל: 17 עוד מעט מקום לידה: ישראל מה אתה הכי אוהב בעולם? לתכנת, לישון, חדר כושר :p מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? וואי זה היה אתמול
ארוך מדי והכי מפחיד? הממ שאני נופל ומתרסק או משהו בסגנון. או שאין לי פנים, בעצם.o_O והכי טוב? הרבה הרבה מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? לאדע זה התגשם? האם אתה קמצן? באופי כן, אבל אני עובד על זה מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? חולצה ומכנסיים. כן... היית מחליף את ההורים שלך? לא היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? לא יהיו לי יהיו לך ילדים? לא איך ייקראו להם? - האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? פעם רציתי אוהב סרטי אימה? כןןן :D איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? הרבה.. הצלצול היה טוב
מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? אוסטין פאוורס!!
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? לאדע אוהב את פורים? לא כלכך ל-מה תתחפש? אני לא איזה חג אתה הכי אוהב? הממ איפה שיש חופש.. פסח אולי? תאר את אשת\בעל חלומותייך? אין לי כזאת קונה בגדים בFOX? כן איפה קונה בגדים? בכל מקום שיש בגדים נחמדים איזו חנות אתה הכי אוהב? ג'יפה אולי מה המתנה הכי יפה שקיבלת? לאדע X: מאמין בגלגול נשמות? כן היית אצל רופא שיניים לאחרונה? לא עברת יישור שיניים? לא יש לך משקפיים? לא אתה שונא מישהו? לפעמים את מי? זה לא קבוע היה לך חבר\ה פעם? כן איך הוא\היא היה\תה? מה :| אוהב לאכול? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? ממולאים ומה לשתות? מים אוהב פוזות? כן היית באמריקה? לא היית בחו"ל? כן אם כן,איפה הכי כיף להיות? לונדון ואמסטרדם אכלת פעם ספגטי? כן איך היה?טעים? כן עבדת\אתה עובד איפשהוא? כן מכיר את חני נחמיאס? כן איזה ספר טוב קראת לאחרונה? לאדע ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? השעות, אולי אוהב ללמוד? לפעמים מה המקצוע שאתה הכי אוהב? מחשבים איך השמש היום? חזקה מדי!!! >: אוהב ת'חורף? כן מה אתה הכי אוהב בקיץ? אני לא איפה תחגוג\חגגת השנה יומולדת? לאדע כמה בלונים הביאו לך? 0 O_O מה לא הביאו??קמצנים! חח אבל זה בחופש, מה :p מה מזג האוויר בחוץ? חם!11 אוהב מוזיקה? כן מה המוזיקה שאתה הכי אוהב? פסיכודלי וגואה היית בהופעות? כן ואי מגניב לך לגמרי o_O מה הייחס שלך לצבע אדום? הממ. הוא יפה[?] כמה צעיפים יש לך? 0 מה אכלת היום? קורנפלקס וסנדוויץ' אוהב תפוזים? לא למה? ככה ומה עם תפוחים? כן איך תפוז?(האתר) פסדר עדיף מנענע? כן ומוואלה? כן אם היית מכין שיקוי.איזה שיקוי זה היה? המ. לעוף? כמה כסף היית מוכן להשקיע בשביל שיקוי אהבה? 0 מה דעתך על לפרקונים? על מה? האם גם אתה מכור לבובספוג? זה מגניב, זה כן.. אם לא אז כדאי שתתחיל! ומה עם כלבים?אוהב אותם? הממ חלקם מה דעתך על חלזונות? מגעילים האם דבורה עקצה אותך פעם? כן גם אתה רוצה להחליף את הדואר ביוני דואר? לא גם אתה חושב שההמבורגר שלך היה פעם כזה? מה? יש לך דג? לא גם אתה היית רוצה כזה מדבר? מה גם אתה לא מתבייש לומר שאתה ישן עם דובי בלילה? אני לא O_O

sukrazit

New member
עונה! עומדת לכאוב לי היד...

שם:סיון גיל:13 מקום לידה : כפר סבא מה אתה הכי אוהב בעולם? לעשות כיף מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? זה נורא ארוך...ואין לי כוח לכתוב... והכי מפחיד? לא היו לי ממש חלומות מפחידים... והכי טוב? לפני יומיים זה היה כמו חלום..חח מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת זה התגשם? האם אתה קמצן? לא! טוב אולי קצת.. מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?קרה לך? משו שרציתי וזה קרה בדיוק כמו שרציתי וזה בכלל לא הגיוני זה הפחיד אותי מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? לא זוכרת.. כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? שמלה היית מחליף את ההורים שלך? לא היית רוצה להיות ראש הממשלה? לא מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? לא יודעת.. יהיו לך ילדים? כן איך ייקראו להם? לא ממש חשבתי על זה... האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? פעם רציתי עכשיו לא כל כך... אוהב סרטי אימה? כן איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? אממ הצלצול 2 מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? לא זוכרת... מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? שומדבר מיוחד אוהב את פורים? כן ל-מה תתחפש? אינלי שמץ איזה חג אתה הכי אוהב? פוריםםםם!!! תאר את אשת\בעל חלומותייך? הוא יהיה מצחיק, מתחשב,מבין,אוהב והוא יקבל אותי כמו שאני! קונה בגדים בFOX? לפעמים איפה קונה בגדים? כל חנות... איזו חנות אתה הכי אוהב? אין מה המתנה הכי יפה שקיבלת? לא זוכרת... מאמין בגלגול נשמות? לא היית אצל רופא שיניים לאחרונה? לפני חצי שנה בערך... עברת יישור שיניים? לא! יש לך משקפיים? כן אתה שונא מישהו? לא את מי? היה לך חבר\ה פעם? כן איך הוא\היא היה\תה? נחמד אוהב לאכול? אממ... מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה וצ'יפס עם הרבה מלח ומה לשתות? קולה אוהב פוזות? לאאא היית באמריקה? לא היית בחו"ל? כן אם כן,איפה הכי כיף להיות? לא יודעת... אכלת פעם ספגטי? בארור!! איך היה?טעים? מאוד... עבדת\אתה עובד איפשהוא? אם ביביסיטר זה נקרא אז כן מכיר את חני נחמיאס? בערך איזה ספר טוב קראת לאחרונה? סודות נעורים ואהבה אינדיאנית ואיזה סרט טוב ראית לאחרונה? אממ יש הרבה אוהב ללמוד? אממ תלוי מה המקצוע שאתה הכי אוהב? אנגלית איך השמש היום? נחמדה אני אמסור לה ד"ש אוהב ת'חורף? כן אני חייבת ללכת אז אני ארשום את ההמשך אח"כ

מ ו ג ה

New member
עונהההההה..חלא א'

מה אתה הכי אוהב בעולם? חח אני אוהבת שכל המשפחה שלי מאושרת ובריאה...באמת אין דבר שאני רוצה יותר מזה בה'
מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? אני ומשפחתי היינו במערת הנטיפים(
) היייתי בגן, ובגן הייתה לנו ילדה רולה כזו גבוהה ואני כולי הייתי קטנה כזו..היא הסתכלה אליי בעיניים רעות, היה לה וידאו ביד והיא לקחה את הזווית, הקודקוד של המכשיר ושרטה את עצמה איתו, ירד לה דם התעוררתי כולי בוכה בלילה!ומאז פחדתי מהילה הזוXD והכי מפחיד? זה לא משנה כרגע
חס וחלילה!!!! והכי טוב? אין לי מושגגגג מה תמיד רצית שיהיה לך כשהיית קטן? אממ נראלי שברבי ספציפית חח! זה התגשם? כן אבל כשהייתי קטנה חח האם אתה קמצן? ממש לא!!!! אפילו נדיבה קצת יותר מדי, יש כמה קטעים מעצבנים! מה הדבר הכי מפחיד שאי פעם עשית?\קרה לך? חחח מלא שאני כבר לא זוכרת חח מהו היום שתמיד אבל תמיד תזכור ולמה? זה לא משנה כרגע
כשהיית קטן מה הכי אהבת ללבוש? שמלות וחצאיות חחח היית מחליף את ההורים שלך? ממשששששששש אבל ממש לא!!!! זו השאלה הכי היפוטתית ששאלו אותי אי פעם!!!!! במיוחד בימים אלו
הבנתי בחודש חודשיים אחרונים שאלו שני האנשים שאני הכי אוהבת בכל היקום הזה
היית רוצה להיות ראש הממשלה? חח לא! מה הדבר שהכי תספר לנכדים שלך כשתהיה גדול? קודם כל, אני מניחה שהשואה לא תתפוס חשיבות כמו שהיא עכשיו מהסיבה שבעצם לא יהיו ניצולים שיספרו את הסיפורים האלו, כל אדם יהודי צריך לדעת את מה שנעשה בשואה הארורה הזו והוא יספר את זה הלאה, לילדים שלו, לנכדים שלו ומה שבא הלאה...! בקטע האישי יותר אני מקווה שאזכה לגדולות ואזכה לספר להם איך אבי ניצח את הסרטן! אני מאוד מאוד מקווה שזה מה שיקרה, שהוא באמת ינצח אותו כדי שאני אוכל לספר להם כמה הוא גיבור, והוא גיבור ובעזרת השם ה' יעזור לו
רק בעזרת השם...בטוח שאני אספר להם "אז ככה הכרתי את סבא.." חח, ואני מאוד אבל מאוד מקווה שהאבא לילדיי והסבא לנכדיי יהיה הוא
...נו כל סיפורי הילדות שלי..הסיפורים שסיפרו לי, מה היה לפני 60 שנה ("מה?????? לא היה רובוט אישי לכל אחד? איזה עלובים הייתם" חחח) וכל מיני כאלו יהיו לך ילדים? כמובן, בעזרת השם!!!! איך ייקראו להם? חח לא יודעת זה יוחלט בעתיד חח האם תחליף\אתה רוצה להחליף את השם שלך? ממש לא..זה השם שההורים נתנו לי וזה הרקע שלי להכל בעצם חיחיחיח אוהב סרטי אימה? מאודדדדד! איזה סרט אימה אתה הכי אוהב? מגרש השדים, הוא דווקא גם די מרגש! מהו הסרט הקומדיה הכי טוב שראית? היו הרבה, בוא נגיד שרוב הקומדיות הן שטחיות..במיוחד הרומנטיות חחח אבל הכי כיף בעולם להיות שטחי..במקרים מסויימים
מה הדבר הכי טוב שקרה לך בשנה האחרונה? ללא ספק, פריז יולי 2005 אוהב את פורים? כמובן! ל-מה תתחפש? אין לי מושג
עוד שבועיים ומשו פורים
איזה חג אתה הכי אוהב? פסח! תאר את אשת\בעל חלומותייך אין לי הגדרה משו חח קונה בגדים בFOX? האמת? לא ממש..! כמה שהם לא יהיו ססגוניים וצבעוניים הם משעממים וגם די ילדותיים! איפה קונה בגדים? בעיקר בTNT וקסטרו, ועוד מלא מלא בזארים ובוטייקים למיניהם...לפעמים בזארה פול אנד ביר, ואולי אולי אולי יהיו מציאות בFOX איזו חנות אתה הכי אוהב? TNT רוטשילד! גם בגלל טיאנטי חח וגם כי יש שם מוכר.....אררררררררררררררררר
מה המתנה הכי יפה שקיבלת? ביומולדת שלי, סלון, אני אבא אמא ואחי...אמא "אני בהיריון" מאמין בגלגול נשמות? אממ רוצה להאמין אבל מוזר לי קצת חח היית אצל רופא שיניים לאחרונה? לא
צריכה ללכת אבל לא דחוף עברת יישור שיניים? כןןן יש לך משקפיים? לא אתה שונא מישהו? לא לא שונאת תעבת עד מוות מישו...מעצבנים אותי כמובן אבל לא מגיעה למצב של שנאה שנאהה את מי? שירן מעצבנת אותי חח היה לך חבר\ה פעם? כן חח איך הוא\היא היה\תה? אחלה חח אוהב לאכול? מ א ו ד

למעלה