שאלוןן סרטים

שאלוןן סרטים../images/Emo202.gif

שאלון נחמד שנילקח היישר מהקומונה המג-ניבה של שרית חדד
ושניכתב ע"י מנהלת הקמונה ניבה אז קבלוו בשאלון!!! מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} חובבי סרטים?? מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? אוהבים סרטים דוקומנטריים? ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} אוהבים סרטי מחזמר? ראיתם את הסרט "החוש השישי?" אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח} אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע?

1Shir

New member
../images/Emo202.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? לפני חודש וחצי בערך מהו הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? לצערי "אדמה משוגעת" חובבי סרטים? כן מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. 1. משחקים מהלב - צורת ההסתכלות על אהבה, דרמה עם גימיק וקלילות, שחקנים טובים 2. טרילוגיית צעקה - המודעות העצמית סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? נוור סיי נוור אבל דרמות כבדות תקופתיות אוהבים סרטים דוקומנטריים? בד"כ לא ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? לא, אבל לדעתי הקונספט מטומטם, גם מקדונלדס לא מציעים לאכול רק מקדונלדס סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע? נעורים כי זה כיף ומתעסק בצדדים הפחות גרועים של החיים היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם? אשטון קוצ'ר, ג'ון טרבולטה, טום קרוז, ברוס וויליס, ג'רמי איירונס, ג'וליאן מור, אלישיה סילברסטון, דומיניק סוויין, קייט האדסון ויש עוד הרבה אוהבים סרטים ישנים? לא אוהבים סרטי מחזמר? לא ראיתם את הסרט "החוש השישי?" כן ואהבתי אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? נעורים סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? משחקים מהלב אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט, איזה שם הייתם נותנים לו? "בשבי הדמיון" אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? על פי התוכן בעיקר איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? בקולנוע זה יותר מיוחד אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? לא תמיד, משתדלת בד"כ

דנטל

New member
סרטים

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? ביום חמישי מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? החיים בזרם חובבי סרטים? תלוי איזה מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה: הסיוט שלפני חג המולד כי טים ברטון שליטה, שודדי הקריביים כי גם ג'וני דפ וגם אורלנדו בלום וגם כיף צרוף של סרט סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? אימה אוהבים סרטים דוקומנטריים? תלוי איזה ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? כן, מרתק, אבל הוא מוקצן מדי בשביל להוות תחקיר אמתי סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? קומדיות, כי אני אוהבת לצחוק היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} ג'וני דפ אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} לא אוהבים סרטי מחזמר? מתה על סיפור הפרברים, אחרים פחות עושים לי את זה ראיתם את הסרט "החוש השישי?" לא אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? קומדיה סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? סאות' פארק, ביטל ג'וס אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? שיקפוץ העולם אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? על פי הפרומו איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? קולנוע אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? כן

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo219.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע?אתמול,האמת מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם"חיים בזרם" אחלה בחלה,אהבתי =P. *אבארי באדי דאנס נאו %#^@#%*%&#!#D:::::::::::* חובבי סרטים??לא מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. א.צ'רלי בממלכת השוקולד-ילד עני,שוקולד,וונקה,כרטיס זהב,ביקור במפעל,ילדים מגעילים,נעלמים,זיכרונות מהעבר ועוד כלמיני
. ב.שודדי הקאריבים-קללת הפנינה השחורה-זה בעצם היחיד שראיתי. אז..זה היה לפני שלוש שנים,לא זוכרת הרבה. אל אהבתי אותו! D:::::::::::::: סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...?סרטים אירוטיים? P:: אוהבים סרטים דוקומנטריים?קצת ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו?לא סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע??קומדיות. כי אלו הפעמים היחידות שמשהו מצחיק אותי היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!}ג'וני דפ $^$&#%@%#&%$ אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן}האמת? קצת D: אוהבים סרטי מחזמר?לא ממש ראיתם את הסרט "החוש השישי?"לא אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק?קומדיה,יש לי פרצוף שישר אפשר לצחוק עליו P::..אולי גם דרמה,אני יודעת לשחק ממש טוב,נדמה לי סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..?צ'רלי בממלכת השוקולד אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח}"חרא"
אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם?ע"פ ביקורת בעיקר. איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע?בבית,קולנוע סתם בלאגן אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע?כן

עונה. ../images/Emo14.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? אמ, לפני כמה שבועות.
מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? שלוש אמהות.
חובבי סרטים? כן.
מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. אפקט הפרפר ויש לה ביצים, כי אלה סרטים טובים לדעתי.
סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו? פורנו?
אוהבים סרטים דוקומנטריים? לא.
ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? במקרה וכן, מה דעתכם עליו? לא ראיתי.
סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא? ומדוע? קומדיה רומנטית, כי אלו סרטים נחמדים.
היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם? אין...
אוהבים סרטים ישנים? לא.
אוהבים סרטי מחזמר? בערך.
ראיתם את הסרט "החוש השישי"? לא.
אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? אמ, אני אחשוב על זה.
סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא? אחי הדוב 2
.
אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט, איזה שם הייתם נותנים לו? "חיים {מטורללים} שכאלה"?
אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? אני קוראת בעיתון על מה הסרט, ואם מוצא חן בעיניי, אני הולכת.
איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? קולנוע
.
אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? מדי פעם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

hilonet14

New member
סרטים../images/Emo202.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? ממזמן מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} משהו עם ג'ניפר אניסטון.. סרט משעמם חובבי סרטים?? לא מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. אממ לא יודעת סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? ישראליים אוהבים סרטים דוקומנטריים? נחמד ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? לא ראיתי סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? רומנטי חחח היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} אנג'לינה גולי? אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} לא אוהבים סרטי מחזמר? נחמד ראיתם את הסרט "החוש השישי?" לא אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? רומנטי סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? סרטים של דיסני אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח} אממ החיים בטובים אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם?גם זה גם זה וגם זה איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? קולנוע אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? כן

cleopatra2006

New member
עונה

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? אתמול מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע?בוראט. חרא של סרט. מזל שהלכתי מהמבצע של סלקום חובבי סרטים?? יאפ מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה: אני והחבר'ה: לא יודעת.. ראיתי אותו בפעם הראשונה לפני 8 שנים בערך ומאז אני לא מפסיקה לראות.. סרט נוסף- אממ.. הנסיכה הקסומה/הסיפור שאינו נגמר.. אולי בגלל שאלו סרטים שלעולם לא היו קורים, יש להם עלילה מתוקה.. סרטים ישנים שמזכירים לי את הילדות סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? אימה אוהבים סרטים דוקומנטריים? לא במיוחד ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? לא סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? קומדיה ומדוע?? הכי כיף וקליל היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם? ג'ים קארי אוהבים סרטים ישנים? לא אוהבים סרטי מחזמר? כן ראיתם את הסרט "החוש השישי?" כן אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? לדובב סרט אנימציה סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? אני והחבר'ה, הסיפור שאינו נגמר, הנסיכה הקסומה, הארי פוטר הראשון אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? לא יודעת אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? ביקורת קולנוע איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? קולנוע אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? כן

swirrrly

New member
סרטים../images/Emo45.gif עונה../images/Emo122.gif הרל סקעת../images/Emo95.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? אררג חצי שנה מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} אה, הסרט הצרפתי ההוא, לבי החסיר פעימה חובבי סרטים?? מאוד מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. אממ פייט קלאב, פשוט כי זה סרט כל כך מטומטם ותפל וחסר עומק ומשעמם ובלתי-מגניב שלא לדבר על זה שהכוכבים הם כל כך מכוערים ולא מוכשרים והדמויות כל כך בנאליות וקלישאתיות כאילו תעשו לי טובה איזה סרט מטומטם
והנסיכה הקסומה. סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? פורנו אוהבים סרטים דוקומנטריים? כן ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? האמת שכן. אחלה סרט, די משעמם אבל. סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? אממ אם להיצמד לז'אנר ספציפי שאף פעם לא מאכזב אותי אז מותחנים. היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} נורטון =\=\=\=\ כמה אפשר להגיד אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} ככה ככה אוהבים סרטי מחזמר? לא ממש ראיתם את הסרט "החוש השישי?" כן אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? סרט קאלט איכותי ומרדני סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? פורסט גאמפ כמובן
אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח} אררג. נפש מפונקת במוח משועמם (האמת שזה השם של האוטוביוגרפיה שלי
) אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? על פי הפרמיס. O_O איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? קולנוע אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? לא. וכשאני קונה זה מעצבן כי לועסים ולועסים וזה לא נבלע

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :]

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? אמממממ אני חושבת לפני שלושה ארבעה חודשים מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} שודדי הקאריביים-תיבה של איש מת חובבי סרטים??כן :][: מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. 1.ארמגדון-כי הוא פשוט סרט מדהים, מרגש ברמות וזהו. 2.גריז-כי כלכך כיף לראות אותו. הוא בחיים לא ימאס עליי סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...?פורנו
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבים סרטים דוקומנטריים?תלוי על מי ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו?לא סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע??קומדיה. כי תמיד כיף לראות אותם היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!}אדי מרפי ענק אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן}לא אוהבים סרטי מחזמר?כן :] ראיתם את הסרט "החוש השישי?"כן, סרט ענק
אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק?קומדיה :] סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..?הארי פוטר 1. וואי ראיתי אותו ניראלי איזה 20 ומשו פעם ולא נמאס לי ממנו אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח}חייה המשוגעים של אריאל
אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם?לפי הטריילרים. ושחקנים וכל מיני. יש כמה מניעים איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע?בבית. למרות שבקולנוע נחמד, אבל קררר
אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע?לא. אני אפעם לא קונה

baril

New member
../images/Emo80.gifבעצם כן ראיתי את סופר סייז מי

סרט בסדר, אבל די משעמם.

Ofek The Diva

New member
אהבתי=]

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע?אמממ שבועיים אולי מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} בוראט חובבי סרטים??כן מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. שודדי הקאריביים והמגן אני אוהבת אקשן סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...?אמממ מדע בידיוני כזה.. אוהבים סרטים דוקומנטריים?לא ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו?לא סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע??אקשן, קומדיות, רומנטיים. אני אוהבת מכות ובלאגנים חח, אוהבת לצחוק ואוהבת רומנטיקה=] היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!}אמממ לא אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן}לא אוהבים סרטי מחזמר?לא ראיתם את הסרט "החוש השישי?"כן אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק?אקשן סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..?שוודי הקאריביים, איך לאבד בחור ב10 ימים אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח}- הסרט של אופק אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם?אממ לפי העלילה איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע?קולנוע אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע?כמעט תמיד

מממ... :} שאלון מותק.

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? לפני שבועיים אוליי. מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} בוראט. חובבי סרטים?? כמובן 3> מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. ;;;;;ריאיון עם ערפד- לואי[או שזה יואי?] בחור צעיר שאיבד טעם בחייו מקבל את הצעתו של לסטאד הערפד[חה] להצטרף לכוחות הרשעעע D: אבל לואי הוא מותק }: והוא לא רוצה לשתות דם מאנשים... אז הוא שותה דם מעכברים ואז הוא פוגש ילדה קטנה ויפה ועניינה והוא מרחם עליה }: והופך אותה לערפדית... ואז לסטאד כועס }::: תקציר אוטיסטי במיוחד סלחו לי על הביטוח. ;;;;;הנסיכה מונונוקי- לא. אין לי כוח לעוד תקציר. הספיק לי אחד ס_X סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? סרטים ישראליים [סליחה אם פגעתי במישהו] אוהבים סרטים דוקומנטריים? תלוי על מה. אבל כן. ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? אוה, כן. סרט טוב מכל בחינה שהיא.. סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? אימה, פסיכולוגי, מתח. היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} לא ממש למען האמת... אני [ועוד מליוניפ כמוני] חושבת שג'וני דפ חתיך, זה כל מה שאני יכולה לחשוב עליו :} אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} תלוי... אוהבים סרטי מחזמר? לא ממש. ראיתם את הסרט "החוש השישי?" כן :} סרט נחמד מאוד. הטוויסט שלו בסוף יפה. אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? לא הייתי רוצה לשחק בשום סרט ^^ סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? ראיון עם ערפד, הנסיכה מונונוקי, מלך האריות[XD], ואוו... יותר מדי סרטים. אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח} Dunno. אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? אני משלבת גם המלצה וגם קוראת תקצירים. איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? בקולנוע מדי פעם. אבל לרוב בבית, זה יותר זול... *קריצה, קריצה* אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? כן XD תמיד.

NoOop

New member
עונה.../images/Emo28.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? לא יודעת, בסוכות אני חושבת מהו הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} אממ מגדלי התאומים חובבי סרטים??כע מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. אממ טיסה 93 והארי פוטר. את טיסה 93 ראיתי לא ממזמן עם חברים שלי והיה ממש כיף, הסרט היה ממש יפה, אהבתי אתה מתח שעשו שם ובתכלס אני אוהבת סרטים שעושים על התאומים. סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? אממ... כחולים? אוהבים סרטים דוקומנטריים? שאני אדע מה זה אני אגיד לך.. ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? לא ראיתי. סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? אממ דרמה, קומדיה, רומנטי, מד"ב , אימה לפעמים, ועוד... היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!}? אממ שחקנים? הילארי דאף, אנג'לינה ג'ולי, בראד פיט. אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} לא אוהבים סרטי מחזמר? לא ראיתם את הסרט "החוש השישי?" לא אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? קומדיה סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? הארי פוטר וגביע האש. אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח} אממ "החיים על פי נופר"
אני יצירתית מאוד. אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם?לפעמים בגלל השם, לפעמים לפי החברים ולפעמים כי ראיתי תקציר של הסרט ואהבתי. איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? בבית. אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע?אני לא אוהבת פוקפורן. תתפלאו.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? לפני איזה שבוע-שבועיים מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} בוראט חובבי סרטים?? תלוי איזה ז'אנר מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. הנסיכה הקסומה - The Princess Bride אף פעם לא הבנתי למה לקראו לסרט ככה בעברית, אבל לא נורא. האמ, אוהבת אותו כי זה פשוט סרט יפה. אהבתי מאוד את העלילה והבדיחות המתוחכמות, שלפעמים היה צריך לעצור ולהסביר אותן. הייתי חורשת על הסרט הזה. ראיתי אותו לפחות 10 פעמים כך שלפעמים הייתי מדקלמת שורות בעל פה, ואני וחברות היינו מצטטות ממנו המון. הממ, עוד סרט שאהבתי, אני מתלבטת בין שניים. גריז, בגלל שזה פשוט קלאסיקה מדהימה, ורוקי הורור פיקצר שואו. כי זה הסרט הכי הזוי שראיתי. סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? סרטי אימה, עם סצנות הרג בצורות מתועבות. אוהבים סרטים דוקומנטריים? לפעמים זה מענין, תלוי מה הנושא. ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? לא סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? קומדיה. כי זה כיף לצחוק. היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} לא אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} לא נתקלתי בכאלה. אוהבים סרטי מחזמר? כן ראיתם את הסרט "החוש השישי?" לא אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? לא סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? הנסיכה הקסומה, בהחלט. אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח} אני אלך על 'מסע ברחבי השגעון האינסופי'. אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? בד"כ על פי המלצות או טריילרים מעניינים. איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? זה בערך אותו דבר. אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? לא, בד"כ חברים קונים ואני לוקחת מהםP:

עונה ../images/Emo39.gif

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? לפני חודשיים מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? "אני, אתה והוא" חובבי סרטים?? אמ.. בערך מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה.- בעיקר קומדיות רומנטיות, ואין לי שמות.. סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? אקשן אוהבים סרטים דוקומנטריים? לא ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? לא סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? דרמה, רומנטיקה, קומדיה ושילוב של קומדיה רומנטית, כי אני אוהבת לצחוק ואני אוהבת סיפורי אהבה. היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} לא אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} איכס, לא אוהבים סרטי מחזמר? לא ראיתם את הסרט "החוש השישי?" נראה לי שכן אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? קומדיה רומנטית סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? בזמן שישנת, סלולר, סיפור סינדרלה, ועוד הרבה סרטים. אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח} "שעמום רצח" אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? השם, פרסומות בטלויזיה ותקציר של הסרט. איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? בית. אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? כן

n o g n o g

New member
---------

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? כעיקרון הייתי אמורה לראות היום עם חברים אבל זה לא יצא. מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם}- הצד שלו הצד שלה
מזמן לא הייתי בקולנוע. חובבי סרטים?? כן. מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. טרויה- אחלה של סרט ושודדי הקאריביים- ג'וני דפ
סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? רומנטי.. בעע להקיא. אוהבים סרטים דוקומנטריים? לא. ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? לא ראיתי. סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? אקשן. הכי מעניין. היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} ג'וני דפ, ג'ניפר אניסטון, ג'ניפר גארנר, שרה מישל גלר, קיאנו ריבס.... אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} לא. אוהבים סרטי מחזמר? לא. ראיתם את הסרט "החוש השישי?" לא אוהבת כאלה. אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? קומדיה או דרמה. סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..? צ'ארלי בממלכת השוקולד, טרויה, שודדי הקאריביים, BLOW, ויש עוד מלא. אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח} אין לי מושג. אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? ביקורת קולנוע. איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? בבית. אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? כן.

עונהה..

מתי היתה הפעם האחרונה שראיתם סרט בבית הקולנוע? היום :) מהוא הסרט האחרון שראיתם בבית הקולנוע? {למיטב זיכרונכם} היום ראיתי סטפ-אפ (סרט מדהים!!!) חובבי סרטים?? מאוד מנו 2 סרטים שאתם מחשיבים להכי אהובים עליכם, וספרו לנו בקצרה למה זה ככה בבקשה. אין 2 ממש אהובים.. אני אוהבת סרטים כאלה שקשורים לריקודים, עדיף להיפ-הופ וברקדנס.. אני גם אוהבת קומדיות :) סוג סרטים שלעולם אתם לא מסוגלים לצפות בו ...? שחור-לבן, זר (חוץ מאנגלית וספרדית), וכאלה בלי קול (אם יש..) אוהבים סרטים דוקומנטריים? לאא כל כך.. ראיתם ת'סרט "סופר-סייז מי? {באנגלית: SUPER SIZE ME}, במקרה וכן, מה דעתכם עליו? לא.. סוג הסרטים הכי אהוב עליהם הוא...? ומדוע?? כמו שאמרתי קודם, אלה עם הריקודים של ההיפ-הופ וברקדנס.. זה פשוט ממש כיפי ומגניב.. כמו "שחקי אותה מותק", "סטפ-אפ" ועוד הרבה.. היש שחקנים שאתם אוהבים במיוחד, מי הם {ציינו שמות שנדע!} : ג'סיקה אלבה.. אוהבים סרטים ישנים? {כאלה בשחור לבן} לאא!!! אוהבים סרטי מחזמר? לא ממש.. ראיתם את הסרט "החוש השישי?" לא אם הייתם יכולים, באיזה סוג סרט הייתם רוצים לשחק? זה עם ההיפ-הופ. הלוואי והייתי יודעת לרקוד את זה.. סרט שראיתם מעל 3 פעמים הוא..?טיטאניק, אני רובוט, שעת האפס אם הייתם יכולים לתת לחיים שלכם שם של סרט {שם שאתם ממציאים שיתאים}, איזה שם הייתם נותנים לו? {נסו להיות יצירתיים חח}: "הדרך לפסגה" (לפחות אני מקווה שאני אגיע לשם).. אתם הולכים לסרט בקולנוע על פי {בעיקר} השם שלו שנראה לדעתכם מושך, על פי ביקורת קולנוע, או על פי המלצה מאחד החברים שלכם? אם חבר ממליץ אני בטוח הולכת, הביקורת של הקולנוע לא כל כך משנה לי רוב הפעמים. בוא נגיד אם הם מבקרים טוב-אז אני אולי אלך, אם רע-זה לא משנה כי יש סרטים שאהבתי שהם אמרו שהם לא טובים.., ולפי השם-תמיד. איפה אתם אישית יותר אוהבים לצפות בסרטים: בבית או בקולנוע? בקולנוע. שומעים יותר טוב וחזק, המסך יותר גדול, יש חושך.. אתם יודעים האווירה הזאת. אתם תמיד קונים פופקורן כשאתם צופים בסרטים בבית קולנוע? לא...

למעלה