שאלוןן נחמדדדד

The Miller

New member
^%^%^%6%

מצב הרוח שלך היום: טוב מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: בעליה תמידית הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא זוכר מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? שבועיים בערך הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: הלכתי לקנות נעליים לפני כמה שבועות... הפעם האחרונה שצחקת: אתמול בערב הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: חבר שלי הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אבא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: ילד אחד... הבן אדם שאתה הכי אוהב בעולם: ההורים... אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: ? שיר ששומע עכשיו: supergrass-sad girl שיר להמלצה: ^ הפעם האחרונה שבכית: אני דומע כל פעם שאני מפהק, זה נחשב? הציונים שלך לבינתיים: נחמדים... היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: פספסתי מבחן חשוב נעלי דובי לבית? לי יש כלב סיגריות? לעיתים רחוקות יחסי מין בגיל מוקדם? למה לא? רוק? ... מוסיקה שחורה? ? בגדים לבנים: ... אודם לשפתיים: !?!? סנדלים: - מכנס גיזרה גבוה: 0: השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אין השיר שגורם לך לרצות לרקוד: emf-your'e unbelivable השיר שמחרמן אותך: אין

עונה

או קיי תשאלון הזה "גנבתי" מפורום סיסטם אוף אה דאון אז.. תנו כבוד.. שם מלא: נגה גיל: 15 תאריך לידה: 23.9 מזל: מאזניים מצב הרוח שלך היום: בסדר מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: בסדר הדבר הכי מעליב שאמרו לך: מממ מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? לאדעת הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: ממ הפעם האחרונה שצחקת: ממ היום הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: ממ אחותי הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אח הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: גליה הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: ממממ אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: מממ שיר ששומעת עכשיו: מממ שיר להמלצה: מממ הפעם האחרונה שבכית: ממ הציונים שלך לבינתיים: רובם בסדר היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: ממ נעלי דובי לבית? סיגריות? יחסי מין בגיל מוקדם? רוק? מוסיקה שחורה? בגדים לבנים: אודם לשפתיים: סנדלים: מכנס גיזרה גבוה: השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: השיר שגורם לך לרצות לרקוד: השיר שמחרמן אותך:

Thade

New member
עונה

שם מלא: דריה. רק דריה. גיל: 15 ב-25/12
תאריך לידה: 25.12.90 מזל: גדי. מצב הרוח שלך היום: טוב. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: |: הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אני משתדלת לא לשים לב למה שאומרים עליי. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אף פעם?
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לא בדיוק "שופינג" במלוא מובן המילה,אבל ביום חמישי האחרון. הפעם האחרונה שצחקת: אתמול בערב (נקרעתי,לא צחקתי). הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: א' הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: הכלבה שלי
הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: לא יודעת... אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:
שיר ששומעת עכשיו: There Ain't No Santa Claus on the Evenin' Stage של Captain Beefheart&the Magic Band. שיר להמלצה: כל שיר של Soft Cell. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת. הציונים שלך לבינתיים: בינוניים ביותר. היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: יום שישי אחד,לפני כמה שבועות. נעלי דובי לבית?
סיגריות?
יחסי מין בגיל מוקדם? לא אכפת לי. רוק? כאילו מוסיקה?
מוסיקה שחורה?
בגדים לבנים:
אודם לשפתיים:
סנדלים:
מכנס גיזרה גבוה:
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: יש הרבה כאלה. השיר שגורם לך לרצות לרקוד: כנ''ל. השיר שמחרמן אותך: אין

LiTtalTal

New member
עונה%&*

שם מלא: ליטל נמיצוב יפת גיל:18 וחצי תאריך לידה: 4.6.1987 מזל: תאומים מצב הרוח שלך היום: בסדר מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:עייפה הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא אמרו מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? המידע חסוי הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: אה? קונים לי דברים! הפעם האחרונה שצחקת: לפני כמה שניות הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: מישו מבצפר הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אבא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: סדאם חוסיין הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: המידע חסוי אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: . שיר ששומעת עכשיו: לא שומעת. שיר להמלצה: חע! הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה הציונים שלך לבינתיים: הכי נמוך 47, הכי גבוה 96 היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לפני חודש בערך.. נעלי דובי לבית? מגניב סיגריות? פיכסס יחסי מין בגיל מוקדם? לא משנה הגיל.. לי אישית זה לא לנראה לעניין לפני גיל 18! רוק? הכי מוסיקה בעולם מוסיקה שחורה? לא אני בגדים לבנים: ממש לא אני אודם לשפתיים: פיכסס סנדלים: יאקה קקה מכנס גיזרה גבוה: שיהיה.. השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: לא עולה לי כרגע.. השיר שגורם לך לרצות לרקוד: ... השיר שמחרמן אותך: למה שיר אמור לחרמן אתי?!

עונהההה ../images/Emo3.gif

שם מלא:עדידוש... רק עדידושש גיל: 12 תאריך לידה: 23/2 מזל:
מצב הרוח שלך היום: נחמד מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: בסדררר הדבר הכי מעליב שאמרו לך: הרבה.. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? ?!!?!? הפעם האחרונה שיצאת לשופינג? שופיניגג?? לא זוכרתת הפעם האחרונה שצחקת: היום הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אמאאא הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: מיתתתתתתתרוווושששששש הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אילון הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אסתיי אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: בת מצווה של אחותי שיר ששומעת עכשיו: ספרי - סינרגיה שיר להמלצה: הכל של בית הבובות של סינרגיה של עברי לידר של אביב גפן ועד המוןןןןןןןןןןן הפעם האחרונה שבכית: אתמול הציונים שלך לבינתיים: טוב+ עד טוב מאוד -/ + היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: יום רביעי 29/11 נעלי דובי לבית? מאמיייי סיגריות? חלילה וחססס יחסי מין בגיל מוקדם? אהה... רוק? תלוי איזהה.. =\ מוסיקה שחורה? לא אוהבת.. בגדים לבנים: ?????????!!!!!!!!!??????? אודם לשפתיים: בבבבבבעעעעעעעעעעע סנדלים:
מכנס גיזרה גבוה: לא ממשש..!!!! השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אם תלך השיר שגורם לך לרצות לרקוד: bed day ניראלי שככה כותבים... השיר שמחרמן אותך:שיר?!!?!?!? נהנתיי..

Ligeiro

New member
למה זה בנקבה למה ;[

שם מלא: אור
גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 25.6.89 מזל: סרטן מצב הרוח שלך היום: אחלה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: אחלה הדבר הכי מעליב שאמרו לך: הרבה.. לא זוכר כרגע מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? לא שזכור לי הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? מזמן ;[ הפעם האחרונה שצחקת: בטח בשישי הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: זה אומר שאני צריך למצוא את הפלאפון? ;[ הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אין מישהו כזה. נדמה לי. הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: לאדע אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: שיר ששומעת עכשיו: Tori Amos- Cars and Guitars שיר להמלצה: Tori Amos - Cornflake Girl הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר הציונים שלך לבינתיים: חביבים היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לא היה נעלי דובי לבית? לא סיגריות? כן יחסי מין בגיל מוקדם? כן רוק? כן מוסיקה שחורה? לא בגדים לבנים: לא אודם לשפתיים: כן סנדלים: לא מכנס גיזרה גבוה: לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: The Cranberries - Zombie השיר שגורם לך לרצות לרקוד: הרבה.. השיר שמחרמן אותך: לא משהו שאני מצליח לחשוב עליו :S

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם מלא: מאיה. גיל: 15. תאריך לידה: 28.10. מזל: עקרב. מצב הרוח שלך היום: כמעט נהדר. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: מצוין. הדבר הכי מעליב שאמרו לך: ממ שיש לי שיער כמו לנינט טייב, ואין לי יא זונות. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אתמול, אמרו שיש לי שפתיים כמו לאנג'לינה ג'ולי ואם אפשר לנשק אותן. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג אצלי זה יכולהיות בכלמיני מושגים. הפעם האחרונה שצחקת: מקודם, אני עםרוני עכשיו בטלפון. הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: עכשיו, רוניקטנה. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: חבר. כיףכיף להתעורר ככה. הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: את הבנזונה שגנב לי את הפלאפון בגעש. הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: שניים. אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: אני אףפעם לא מרגישה כמו מיליון דולר;-; שיר ששומעת עכשיו: ממ לא כרגע. שיר להמלצה: אני לא ממליצה, אתם תורידו. הפעם האחרונה שבכית: אולי היום קצת, על הפלאפון. הציונים שלך לבינתיים: אוי, די גרועים. היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: 18.11 זה היה? נעלי דובי לבית? הו בהחלט. סיגריות? ממ, למרות שאני נגד, פעם ב. יחסי מין בגיל מוקדם? בעד. רוק? בסדר גמור. מוסיקה שחורה? תלוי איזו. היפהופ-ראפ ממש לא. תראו, יש גם ג'אז ובלוז ומוזיקת נשמה שחורה שזה טוב. בגדים לבנים: כשהבגד יפה, למה לא. אודם לשפתיים: הוי, מצוין. סנדלים: איח. מכנס גיזרה גבוה: לא נח ולא יפה. השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: Letting go. השיר שגורם לך לרצות לרקוד: All that jazz. השיר שמחרמן אותך: בנות הים, בואי וניפול.

adi121

New member
נהנה../images/Emo60.gif

שם מלא: עדי גיל: בסוף החודש 18 תאריך לידה: 31/12/87 מזל: גדי מצב הרוח שלך היום: נחמד + מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:נחמד הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אממ..לא משנה מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? לא זוכרת הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: מזמן הפעם האחרונה שצחקת: היום באימון כדורגל.. התפוצצתי מצחוק הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אבא שיבוא לקחת אותי.. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: עידן
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: ענבר אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: לפני חודש בפארק הלאומי קרה משהו טוב שיר ששומעת עכשיו: green day - basket case שיר להמלצה: חום יולי אוגוסט - סינרגיה הפעם האחרונה שבכית: יום רביעי הציונים שלך לבינתיים:זה נושא רגיש מדי היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: היו כל כך הרבה כאלה... נעלי דובי לבית? חמוד מאוד אבל לא בשבילי סיגריות? עדיף לא להתחיל יחסי מין בגיל מוקדם? אם מוכנים למה לא רוק? אחלה מוזיקה מוסיקה שחורה? לא אוהבת בגדים לבנים: מעט מאוד אודם לשפתיים: לא בשבילי סנדלים: פחחח
מכנס גיזרה גבוה: כל כך לא אוהבת זה מעצבן השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: קשה בלעדייך - שרון ליפשיץ השיר שגורם לך לרצות לרקוד: plummet - damaged השיר שמחרמן אותך:אה? Satisfaction -Benny Benassi

ברוש36

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם מלא:בר
מצב הרוח שלך היום:ככה-ככה,השתחררתי מביה"ס כי לא הרגשתי טוב
מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:סבבה לגמרי. הדבר הכי מעליב שאמרו לך:לא זוכרת מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?שבוע שעבר
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: אתמול
יריד המותגים בחיפה-היה שווה
הפעם האחרונה שצחקת:היום
הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:אמא הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:ילדים מהכיתה נראה לי
הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:אף אחד
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:משפחה,חבריפ..והילד שאני אוהבת
,קצת יותר מאחד לא?
אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:מסיבה
שיר ששומעת עכשיו:איזה שיר ב-MTV שיר להמלצה:יש כמה וכמה. הפעם האחרונה שבכית:שלשום הציונים שלך לבינתיים:טובים
היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:לא יודעת
נעלי דובי לבית?יאפ סיגריות?
ועדיף גם לא להתחיל
יחסי מין בגיל מוקדם?מי שטוב לו,שיהנה
רוק?לפעמים מוסיקה שחורה?אפשרי בגדים לבנים:כן אודם לשפתיים:לא
סנדלים:תלוי אילו(לא כמו של הילדים הקטנטנים.
) מכנס גיזרה גבוה:
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:יש כמה. השיר שגורם לך לרצות לרקוד:כנ"ל השיר שמחרמן אותך:

אויי קצת קשה.... :/

או קיי תשאלון הזה "גנבתי" מפורום סיסטם אוף אה דאון אז.. תנו כבוד.. שם מלא: יהודית בן עמי גיל: 13 תאריך לידה: 5.12.1992 מזל: קשת מצב הרוח שלך היום: סבבה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: רק התחיל השבוע אבל ב7 ימים אחרונים סבבה :) הדבר הכי מעליב שאמרו לך: מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? ביום שישי הזה (ביריד מותגים, 2.12.2005) הפעם האחרונה שצחקת: לפני חצי שעה, אפילו פחות. הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: שריי הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: פנינה אחותי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: מקסים לזורקין הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: ח-ס-ו-י אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: אף פעם שיר ששומעת עכשיו: שום שיר שיר להמלצה: הפעם האחרונה שבכית: היום הציונים שלך לבינתיים: ממוצעים (ממוצעים מינוס) היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: אפשר להגיד מחר? טוב אולי לא... לא יודעת.. חצי מהימים!! נעלי דובי לבית? סבבה סיגריות? מי שרוצה, יופי לו! יחסי מין בגיל מוקדם? בעד רוק? מי שאהב.. מוסיקה שחורה? יפה בגדים לבנים: אוהבת אודם לשפתיים: לזקנות סנדלים: בסדר... מכנס גיזרה גבוה: איכס! השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: "I Wanna Love You For Ever" השיר שגורם לך לרצות לרקוד: השיר שמחרמן אותך:

ybenor

New member
............

שם מלא: יעל... גיל: 14 תאריך לידה: 16.12.91... עודדד שבועיים מזל: קשת מצב הרוח שלך היום: אממ לא משהו אני חולה.. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: אמממ בסדר הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אמממ יש המוןן מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אמממממ הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? אממ יום חמישי שישי.. הפעם האחרונה שצחקת: אתמול בבצפר... הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אמא הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אף אחד.. אני לבד.. הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אמממ אין... הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: מממממממממ אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: בבת מצווה שלי שיר ששומעת עכשיו: כלום שיר להמלצה: מממממ הפעם האחרונה שבכית: אמממ לא זוכרת.. בטח לא מזמן.. הציונים שלך לבינתיים: 85 ומעלה.. בממוצע 90 היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: ממממממ נעלי דובי לבית? מהזה?? סיגריות? לאאאא יחסי מין בגיל מוקדם? לאא רוק? כן מוסיקה שחורה? אמממ בגדים לבנים: כן אודם לשפתיים: כן סנדלים: לא ממש... מכנס גיזרה גבוה: לאאאא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: השיר ששומעים במלך האריות כשמופסה מת חחחחח אני ילדותית.. השיר שגורם לך לרצות לרקוד: אאממ יש המון.. לא זוכרת איך קוראים להם השיר שמחרמן אותך:???

הכו2שת

New member
:)

שם מלא:
לוסי(ה)
תאריך לידה:
15.8
מזל:
אריה
מצב הרוח שלך היום:
נחמד
מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:
נחמד בערך..חח
הדבר הכי מעליב שאמרו לך:
כלבה עשירה..חחחח
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?
חח שישי
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:
אתמול
הפעם האחרונה שצחקת:
לפניי כמה דקות
הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:
אימא
הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:
אימא
הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:
מחנכת
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:
יש כמה..
אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:
..לא'דעת
שיר ששומעת עכשיו:
Naked In The Wind
שיר להמלצה:
Offer Nissim - הכל
הפעם האחרונה שבכית:
שבוע שעבר
הציונים שלך לבינתיים:
נשכל..אהמ...
היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:
1.9 חחחח
נעלי דובי לבית?
מה איתם? חחח
סיגריות?
איכס
יחסי מין בגיל מוקדם?
?
רוק?
לא
מוסיקה שחורה?
לא ממש
בגדים לבנים: סטייייל אודם לשפתיים:
לא אוהבת
סנדלים:
לאאא
מכנס גיזרה גבוה:
בשביל זקנות..חח
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:
יש כמה..
השיר שגורם לך לרצות לרקוד:
Moscow Trip
השיר שמחרמן אותך:
חחח מה?

KillER SmiLEY

New member
גם אני ../images/Emo3.gif

שם מלא:
גיל: 13 תאריך לידה: 21.10 מזל: מאזניים מצב הרוח שלך היום: לא הכי טוב מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: גרוע הדבר הכי מעליב שאמרו לך: הכי מעליב? לא יודעת אורמים לי הרבה דברין מעליבים בזמן האחרון.. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אף פעם :( הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לא יודעת הפעם האחרונה שצחקת: לא זוכרת.. ממזמן הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: חן נראה לי הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: ילדות מח,4 בספורט הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: במכות? אני רוצה לפוץ את חן בכריות
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: את.. את.. את דינמו! אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: לא קרה שיר ששומעת עכשיו: Sum 41- Hyper-Insomnia שיר להמלצה: The Used - A Box Full Of Sharp Objects הפעם האחרונה שבכית: אתמול הציונים שלך לבינתיים: לא משו היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: כל יום יותר מדכא מהשני.. נעלי דובי לבית? זה דבר חמוד סיגריות? זה דבר דוחה יחסי מין בגיל מוקדם? דבר לא מומלץ רוק? שליטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוסיקה שחורה? לא הבנתי בגדים לבנים: מה איתם? אודם לשפתיים: זה לא טוב סנדלים: זה לא טוב מכנס גיזרה גבוה: זה לא יפה השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אין שיר כזה השיר שגורם לך לרצות לרקוד: Simple Plan - Vacation השיר שמחרמן אותך: WTF

ירדיי

New member
עונה נה נה נהההההההה :):)

שם מלא: ירדן טל =] גיל: 14 וחצי תאריך לידה: 31.7.91 מזל: אריה שליטההההההה מצב הרוח שלך היום: ביינתים סבבות מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: רק התחיל =] הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אישי מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? ממממ היום בבוקר...ערבים בעעעעעעעעע :( הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: חחחחחחחחחח לא זכור לי..(כה כה עצוב מאוד) פעם האחרונה שצחקת: עכשיו :)) הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אמאאאאאאאאאאאאא הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמאאאאאאאאאאא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: שרההההההה בעעעעעעעע תמותי א=מ=ן! הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אמאאאאאאא אבאאאאאאאאאאאאא :) דנייייייי אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: מממממממ שבוע שעבר יום שישי שיר ששומעת עכשיו: דואט אהבה..שיר סוף! שיר להמלצה: מממ של שייקו חייק.."כמו שפגעת בי" הפעם האחרונה שבכית: היום בבוקר...כאבה לי הבטן :'( הציונים שלך לבינתיים: קיבלתי 79 בעיצוב היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: שרבתי עם חברה טובה נעלי דובי לבית? כהההההההההה סיגריות? יש מצב יחסי מין בגיל מוקדם? ממממממממ אולי רוק? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מוסיקה שחורה? בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בגדים לבנים: לא... :\ אודם לשפתיים: לפסטייק סנדלים: תלוי מכנס גיזרה גבוה: את רצינית?!!!!!!! בעע השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: שיר בספרדית השיר שגורם לך לרצות לרקוד: טראנסים השיר שמחרמן אותך: לא עולה לי..אבל יש איזה אחד.. חחחח

דאנההה

New member
טוב נראה לא אני אתחיל בלענות!

שם מלא: דנה יניב גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 22.05.88 מזל: תאומים! מצב הרוח שלך היום: חח כל הזמן משתנה אבל עכשיו די נחמד מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: נחמד מינוס הדבר הכי מעליב שאמרו לך:משהו שמישהו די קרוב אליי אמר ונפגעתי מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אממ אולי אם זה נקרא להתחיל חח ביום שישי במסיבה הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? כל יום חח הפעם האחרונה שצחקת:חח היום הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: יואב הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אחותי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:אממ לא מישו מיוחד שאני חושבת עליו הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: *%&#,מורני ו*&^% אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: בת מצוווה של קרובת משפחה שיר ששומעת עכשיו:כרגע אני לא שומעת שיר להמלצה:הוא-שוטי הנבואה ואיזבו הפעם האחרונה שבכית:היום! אני כל הזמן בוכה הציונים שלך לבינתיים:נחמדים לא משו האמת היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:ואי קשה נעלי דובי לבית? כן חמודי! סיגריות?איכס יחסי מין בגיל מוקדם?אם טוב להם והם מוכנים רוק? תלוי במצב רוח מוסיקה שחורה? לפעמיים בגדים לבנים: תלוי מתי ולמה אודם לשפתיים: לא אוהבת ממש סנדלים: בטח מכנס גיזרה גבוה: תלוי למי השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: כל שיר עצוב אני בוכה מכל דבר גם משירים וגם מי ששר אותם גורם לזה השיר שגורם לך לרצות לרקוד: כל שיר בערך השיר שמחרמן אותך: אממ לא יודעת

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

שם מלא:גלי קלטש גיל:14 תאריך לידה:15.10.1991 מזל:מאזניים מצב הרוח שלך היום: נחמד נחמד... מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:אחלה בחלה
הדבר הכי מעליב שאמרו לך:אממ..לוידעת מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אף פעם חח
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: אף פעם לא יצאתי לשופינג. אנלא פקצה. יצאתי לקניות אם כבר... הפעם האחרונה שצחקת:רבע שעה בערך.. הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:אמא הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:תומר הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:אמא אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:לוידעת שיר ששומעת עכשיו:יה שיר להמלצה:כנ"ל הפעם האחרונה שבכית:אני חושבת שבחופש הגדול...במחנה קיץ הציונים שלך לבינתיים:הכל מעל 90 חוצמספורט 80 ומתמט' שעדיף שלא נדבר..
היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:לוידעת נעלי דובי לבית?לא לנעלי בית!
סיגריות?לא יחסי מין בגיל מוקדם?לא רוק? מה? מוסיקה שחורה?לא בגדים לבנים:כן אודם לשפתיים:לא סנדלים:כן מכנס גיזרה גבוה:לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:- השיר שגורם לך לרצות לרקוד:כל מיני חח השיר שמחרמן אותך:-

למעלה