שאלוןן נחמדדדד

dugabuba

New member
שאלוןן נחמדדדד

או קיי תשאלון הזה "גנבתי" מפורום סיסטם אוף אה דאון אז.. תנו כבוד.. שם מלא: גיל: תאריך לידה: מזל: מצב הרוח שלך היום: מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: הדבר הכי מעליב שאמרו לך: מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? הפעם האחרונה שצחקת: הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: שיר ששומעת עכשיו: שיר להמלצה: הפעם האחרונה שבכית: הציונים שלך לבינתיים: היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: נעלי דובי לבית? סיגריות? יחסי מין בגיל מוקדם? רוק? מוסיקה שחורה? בגדים לבנים: אודם לשפתיים: סנדלים: מכנס גיזרה גבוה: השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: השיר שגורם לך לרצות לרקוד: השיר שמחרמן אותך:

dugabuba

New member
אני ראשונה

שם מלא: נופר גיל: 15 תאריך לידה: 90\10\1 מזל: מצב הרוח שלך היום: אחלה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: גם הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אממ..וואלה לא זוכרת מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? שבוע וחצי הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: וואי הרבה זמן..זה בתהליכים..:-\ הפעם האחרונה שצחקת: היום בסביבות 2 הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אמא הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: ילדה מהשכבה..וואייי
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: עזבו אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: מסיבה שיר ששומעת עכשיו: the vines-ride שיר להמלצה: system of a down-hypnotize הפעם האחרונה שבכית: אתמול..זה היה מרוב עצבים הציונים שלך לבינתיים: ממוצע בערך היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לא זוכרתת נעלי דובי לבית? יש לי נעלי פרה סיגריות? מי שרוצה שיעשן. אני לא מעשנת יחסי מין בגיל מוקדם? מי שרוצה..שיהיה לו בכיף רוק? רוק בפה- מגעיל.. מוזיקת רוק-> מוזיקה טובה מאד מוסיקה שחורה? למסיבות וזה פה ושם זה נחמד בגדים לבנים: בכיף אודם לשפתיים: בעע לא סנדלים: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא מכנס גיזרה גבוה: איכ השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אין כזה השיר שגורם לך לרצות לרקוד: qween-we will rock you השיר שמחרמן אותך: drop it like its hot איזה שאלות

MK respect

New member
=]

שם מלא: מירי גיל: 14 תאריך לידה: 12.6 מזל: תאומים מצב הרוח שלך היום:חראגיל מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:חראגיל הדבר הכי מעליב שאמרו לך:הרבה.. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?לפני חודש בערך...בר"ה.. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג?שונאתתת שופינגגג!!אז הלכתי לפני חודש ככה.. הפעם האחרונה שצחקת:אתמול הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:חרות הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:נעם אחשלי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:כל מיני.. הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:כל מיני אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:לא זוכרת שיר ששומעת עכשיו:לחבק אותך של סינרגיה שיר להמלצה:לחבק אותך,צועקים על אהבה,תגידי לו,בא מכאב,את לא כמו כולם,זכיתי לאהוב.. הפעם האחרונה שבכית:לפני שבוע בערך.. הציונים שלך לבינתיים:גרועים אחושילינג.. היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:החודשיים האחרונים.. נעלי דובי לבית?אין לי סיגריות? פעם יחסי מין בגיל מוקדם?לא רוק?כע מוסיקה שחורה?לא בגדים לבנים:סמטיימס... אודם לשפתיים:לא סנדלים:שורשש מכנס גיזרה גבוה:לאאא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:תגידי לו,זכיתי לאהוב,ועוד כל מיני..

עונה

שם מלא: שיר גיל: 14 תאריך לידה: 3.9 מזל: בתולה מצב הרוח שלך היום: רגיל מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: אממ די מבולבל... הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא זוכרת... מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? היום:S הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? מישהו באמת עושה את זה? למישהו יש באמת כל כך הרבה כסף? חח הפעם האחרונה שצחקת: קודם הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: שיר הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: יש כמה:/ הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: יש כמה:) אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: אמממ... שיר ששומעת עכשיו: לא שומעת שיר להמלצה: המון המון הפעם האחרונה שבכית: שבוע שעבר הציונים שלך לבינתיים: 85, 80, 58, 100(!!!!!!), 80, 20(
) היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: אל תזכירו לי נעלי דובי לבית? כההההההה
סיגריות? הפסקתי:X יחסי מין בגיל מוקדם? לא תודה.. רוק? לא אוהבת מוסיקה שחורה? אוהבתתתת בגדים לבנים: כההה אודם לשפתיים: רק שקוף או צבע ממש חלשש... סנדלים: לא אוהבת מכנס גיזרה גבוה: איכס מה אני מורה?! השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: השיר נושא של טיטאניק
השיר שגורם לך לרצות לרקוד: הרבהה השיר שמחרמן אותך: חחח לא יודעת איך קוראים לו

d r o r y

New member
אני עונה:

או קיי תשאלון הזה "גנבתי" מפורום סיסטם אוף אה דאון אז.. תנו כבוד.. שם מלא:דרור...שם משפחה מסווג גיל:24 בקרוב תאריך לידה:21/3/1982 מזל:לפי הלועזי טלה,לפי העיברי דגים מצב הרוח שלך היום:מחורבן מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:גרוע הדבר הכי מעליב שאמרו לך:יש מליון מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?לפני איזה 3 שנים כמעט...מישהי התחילה איתי. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:שופינג ממש רציני,לפני איזה 3 שבועות.אבל אני לא קניתי כלום.רק התלוותי לאבא שלי ואח שלי. הפעם האחרונה שצחקת:אתמול,נראה לי הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:מרסלו הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:יש הרבה כאלו הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:לא יודע אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:שום אירוע שיר ששומעת עכשיו:לא שומע עכשיו שיר להמלצה:מה שאת אוהבת הפעם האחרונה שבכית:לפני איזה 3 שבועות. הציונים שלך לבינתיים:אני כבר לא תלמיד היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:אממממ...היו כל כך הרבה כאלה,שאני כבר לא זוכר.רוב השנה היתה מדכאת.היו מספר ימים שהיו מדכאים בטירוף!!אבל אין רק יום אחד כזה. נעלי דובי לבית?אין סיגריות?לא יחסי מין בגיל מוקדם?אם זה מוסכם על שני הצדדים,אז שיהיה רוק?רק ישראלי.רוק לועזי זאת מוזיקה דוחה לדעתי מוסיקה שחורה?איכסססססססס בגדים לבנים:תלוי אודם לשפתיים:מי שרוצה,אז שתשים.בכייף... סנדלים:כנ"ל.אני אישית לא אוהב מכנס גיזרה גבוה:לא יודע השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:אני לא בוכה משום שיר,אבל יש מאות שירים שגורמים לי להתרגש כל פעם מחדש השיר שגורם לך לרצות לרקוד:יש הרבה כאלו השיר שמחרמן אותך:לא שומע שירים מחרמנים.

yardenga

New member
עונהה

שם מלא: ירדן ותסתפקו בזה.. גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 14.8 מזל: אריה מצב הרוח שלך היום: חביב מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: לא משהו.. הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא זוכרת.. יש כמה.. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? מממ לא יודעת.. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? מה..? ואממ לפני יומיים אפשר להגיד.. הפעם האחרונה שצחקת: בשיעור אנגלית וקצת עכשיו... הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: מממ יערה.. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: מי זוכרררר ונראה לי אבא שלי.. הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: יערה הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: מממ אין.. אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: בת מצווה.. שיר ששומעת עכשיו: דרים און של אירוסמית' שיר להמלצה: מממ My Chemical Romance - The Ghost of You הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים :\ הציונים שלך לבינתיים:פסדר... היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: אממ לפני כמה ימים.. נעלי דובי לבית? אממ כן למה לא? סיגריות? לא יחסי מין בגיל מוקדם? מה שבא לכם.. רוק? D: מוסיקה שחורה? פסדר.. למרות שאני לא ממש שומעת... בגדים לבנים: מתלכלכים מהר אודם לשפתיים: למה לא? סנדלים: איכסס מכנס גיזרה גבוה: בעעע השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: דונט קריי של גאנס אן רוזז השיר שגורם לך לרצות לרקוד: ממ לא יודעת.. השיר שמחרמן אותך:אין..

להלהלה

שם מלא: עדן משהו גיל: 13 תאריך לידה: 29.5 מזל: תאומים מצב הרוח שלך היום: סביר בהחלט מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: משונה oO הדבר הכי מעליב שאמרו לך: שאני בלאגניסטית והחיים שלי יהרסו [אימא חומד]. מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אף פעם ]; הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: מזמןןן הפעם האחרונה שצחקת: חחח ראיתי שידורים חוזרים של טלנובלה בעמ
משעשע. הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: לא זוכרת הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אבא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: לא יודעת הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: את עצמי. מנסה לפחות אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: לא חושבת שממש היה... שיר ששומעת עכשיו: כלום. אבל מתנגן בראש רוני/גזוז. שיר להמלצה: טבריה של מיכה שטרית. למרות שכולם נדפקים שם הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע ככה... רביים עם אמא :/ הציונים שלך לבינתיים: תשעים ומעלה ]: אני צכה להדרדר קצת Oo היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לא זוכרת, וטוב שכך[?] נעלי דובי לבית? נופ סיגריות? נופ יחסי מין בגיל מוקדם? עם אמצעי מניעה ורק אנשים שסומכים עליהם ואוהבים אותם במאתיים אחוז. רוק? בכיף. מוסיקה שחורה? לפעמים בגדים לבנים: לא ככ אודם לשפתיים: רק להופעות בחוג.. סנדלים: אני צכה לקנות מכנס גיזרה גבוה: לא אכפת לי כל עוד זה נוח השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: שירי זכרון כאלה השיר שגורם לך לרצות לרקוד: קווין למיניהם
ואחרים שמאוד קיצביים. השיר שמחרמן אותך: אני לא מתחרמנת משירים. אני מתחרמנת מאנשים oO

ל א ק י

New member
~

שם מלא: גיל: 16 תאריך לידה: 13.8 מזל: אריה מצב הרוח שלך היום: אחלהבחלה, למרות שיכל היה להיות יותר טוב מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: נחמדי כזה, אבל שוב - יכל להיות יותר טוב
הדבר הכי מעליב שאמרו לך: מאיפהלי.. אני לא ממש מתייחסת לדברים שאנשים אומרים
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? לאזוכרת הפעם האחרונה שיצאת לשופינג? לאזוכרת הפעם האחרונה שצחקת: לפני כמה דקות בטח הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: הפלאפון מוסר שאלעד הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אמ אפחד:O הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: לאיודעת אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: היו כמהP: שיר ששומעת עכשיו: Hell Song - Sum 41 שיר להמלצה: Sum 41 - Pieces \ ירון אחר - מונה ליזה [http://communa.tapuz.co.il/YaronAherRulz ] הפעם האחרונה שבכית: לאיודעת? הציונים שלך לבינתיים: סבירים היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לפני אמ 4 שבועות O: נעלי דובי לבית? ישלי נעלי כלב:< סיגריות? איכס יחסי מין בגיל מוקדם? תלוי כמה מוקדם רוק? מה מוסיקה שחורה? בגדים לבנים: נחמד לפעמים אודם לשפתיים: נחמד לפעמים סנדלים: איכ מכנס גיזרה גבוה: זה סתם מציק השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: למה לבכות משיר השיר שגורם לך לרצות לרקוד: לאיודעת השיר שמחרמן אותך: אממ

אני :)

שם מלא: חנית משהו גיל: 19.6 תאריך לידה:13/4/86 מזל: טלה מצב הרוח שלך היום:מעולה! מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:היה מגעיל ולחוץ הדבר הכי מעליב שאמרו לך: "אני שונא אותך" מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אתמול..אבל, מעניין ת'** שלי.. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג?! יש בכלל מילה כזו?! מזמן לא יצא לי.. הפעם האחרונה שצחקת:לפני שתי דקות הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:שושית קושית דושית פושית :) הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:חח..דיקן הפקולטה הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: ונילה אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:לא היה דבר כזה וכנראה לא יהיה, מה עם קצת צניעות ,הא?! שיר ששומעת עכשיו:תמיד כשאתה בא-אפרת גוש שיר להמלצה- DREAM A LITTLE DREAM OF ME הפעם האחרונה שבכית:תחילת שבוע בפגישה עם בניהו הציונים שלך לבינתיים:מעולים! תודה לאל היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: היו הרבה נעלי דובי לבית? חמוד..אפשרי סיגריות? לא יחסי מין בגיל מוקדם?נגד רוק? אחלה מוזיקה שבעולם- מומלץ! מוסיקה שחורה? רק ג'אז ובלוז(היפ הופ וראפ החוצה!) בגדים לבנים: גופייות ומכנסיים אודם לשפתיים: לא! איכסה! שונאת! סנדלים: ברור, ללכת עם להרגיש בלי מכנס גיזרה גבוה: אפשרי.. השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:יש המון בעיקר THE SHOW MUST GO ON השיר שגורם לך לרצות לרקוד: לא יודעת..לא זוכרת השיר שמחרמן אותך:חחח..אין כזה

עונה נה נה נה../images/Emo26.gif

שם מלא: שני גיל: 14.5 תאריך לידה:18.5.91 מזל: שור מצב הרוח שלך היום: סבבה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: בסדר.. שבוע לא משו הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא זכור לי... מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אתמול הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? ביום שני הלכתי לשנקין הפעם האחרונה שצחקת: עכשיו, אבא שלי הצחיק אותי הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: עם גל לפני חצי שעה הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא שלי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: את האקס הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אמא ואבא שלי אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: לפני חודשים החתונה של דודה שלי שיר ששומעת עכשיו: אהבה קטנה שיר להמלצה: כל רגע של שירן מזרחי הפעם האחרונה שבכית: שילשום על הציון במתמטיקה הציונים שלך לבינתיים: מאיפה אני זוכרת, יש לי ציונים גבוהים היום קיבלתי 95 במורשת היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: שילשום נעלי דובי לבית? כה סיגריות? ההורים שלי יחסי מין בגיל מוקדם? לא איכס רוק? לא, מה אני פריקית? מוסיקה שחורה? לפעמים בגדים לבנים: הכי יפה אודם לשפתיים: באירועים סנדלים: לאאאאאאאאאא מכנס גיזרה גבוה: לאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: השיר Sobre fuego בגרסה האיטית בתשוקת הנצים השיר שגורם לך לרצות לרקוד: כל שיר קצבי השיר שמחרמן אותך: מה?

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם מלא: אירנה גיל: 12 וחצי תאריך לידה: 15.4.93 מזל: טלה
מצב הרוח שלך היום: סבבה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: כנ"ל הדבר הכי מעליב שאמרו לך: אממ לאדעת..
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אממ מזמן אני חושבת..
הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? לאזוכרת
הפעם האחרונה שצחקת: היום עם רונה
הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: רונה
הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אימא הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: דותן הכלב
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: המשפחה שלי ו.. רונהXDD נו מה היא החברה הכי טובה שלי
אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: הא..? שיר ששומעת עכשיו: לא שומעת.. שיר להמלצה: כל השירים של הבקסטריט בויז
הפעם האחרונה שבכית: אמנמנמ.. היום נראהלי.. הציונים שלך לבינתיים: טובים חוץ מבחשבון><" היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לאדעת
נעלי דובי לבית? חמוד
סיגריות? לא יחסי מין בגיל מוקדם? לא רוק? כן מוסיקה שחורה? לא ממש.. בגדים לבנים: אממ בסדר.. לא אוהבת ממש.. אודם לשפתיים: יפה.. אבל תלוי באיזה גיל.. סנדלים: לא אוהבת..=/ מכנס גיזרה גבוה: בעע
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אמנמנמ.. יש כמה.. השיר שגורם לך לרצות לרקוד: הרבה
השיר שמחרמן אותך: אין:|

עונה!

שם מלא:רונה
מזל:אוו שורררר
מצב הרוח שלך היום:סבבה
מצב הרוח שלך בכלליות השבוע:אחלה! הדבר הכי מעליב שאמרו לך:נממ לא נראה לי שהיה עד כדי כך מעליב אבל נממ אמרו לי פעם אחת שאני שימפנזה
לא ממש העליב אלא יותר הצחיק אבל זה בצחוק אמרו לי
מתי בפעם האחרונה התחילו איתך?לפני יומיים בערך הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:מחר אני יוצאת
אבל נממ שבוע שעבר נראה לי.. הפעם האחרונה שצחקת:היום
הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון:אבא'לה
הבן אדם הראשון שראית על הבוקר:נממ אייל><" הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע:נממ אושרי!
הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם:נממ יש כמה בראש ובראשונה המשפחה
אחר-כך אירנה
ושאר החברות
ואז הבנים הכוסונים מהשכבה
אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר:נממ שיצאתי לאיזה מסיבה עם אירנה ולבשתי ג'ינס פצצה ו**** הסתכל עליי
שיר ששומעת עכשיו:אפחד.. שיר להמלצה:כול השירים של גרין דיי+בקסטריט בויז הפעם האחרונה שבכית:אוו לפני יומיים-שלוש הציונים שלך לבינתיים:טובים
היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה:יום הזכרון של יצחק רבין
נעלי דובי לבית?
סיגריות?
יחסי מין בגיל מוקדם?
רוק?
V
V
V
מוסיקה שחורה?
בגדים לבנים:
אודם לשפתיים:
V
V| סנדלים:
מכנס גיזרה גבוה:
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:נממ שיר אחד מסרט השיר שגורם לך לרצות לרקוד:HUNG-UP-מדונה
השיר שמחרמן אותך:--

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שם מלא: יאפ על טעות חוזרים חמש פעמים גיל: בהכחשה תאריך לידה: יום ארור מאוד
מזל: ביש מצב הרוח שלך היום: דיכאון (הבאתי אותה לכם בהפוכה) מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: דיכאון (הבאתי אותה לכם בהפוכה) הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא זוכרת מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אני אחשיב את זה כהתחלה איתי הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: לפני חודש?:\\\\\\\\\\\\ הפעם האחרונה שצחקת: האמת? אני צוחקת כל יום\= הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אני אחשיב את זה כהתחלה איתי הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא? הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: יוקנואו הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: יופי לדכא אותי למה לא אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: לא כמו מיליון דולר אבל הייתי מאוד מאושרת שכזה(?).. אבל אני לא אכנס לפרטים
שיר ששומעת עכשיו: שיר להמלצה: אתם לא תאהבו
הפעם האחרונה שבכית: היום הציונים שלך לבינתיים: 90 היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: אההה נזכרתי. מתישהו בנובמבר נעלי דובי לבית?
סיגריות?
יחסי מין בגיל מוקדם? אני אחשיב את זה כהתחלה איתי רוק?
מוסיקה שחורה?
בגדים לבנים:
אודם לשפתיים:
סנדלים:
מכנס גיזרה גבוה:
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא:
השיר שגורם לך לרצות לרקוד:
השיר שמחרמן אותך: שכש און דה ביץ'

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאנייייייי

שם מלא: עדן גיל: 20 תאריך לידה: 17-08-1985 מזל: אריה מצב הרוח שלך היום: סבבה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: רע הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא יודעת... מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? היום הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: ביום רביעי הפעם האחרונה שצחקת: לפני שעה הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: יוליאן הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא שלי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: לא יודעת הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: יוליאן אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: ביום הולדת של עינב בחודש שעבר שיר ששומעת עכשיו: Snoop Dog feat. Justin Timberlake - Signs שיר להמלצה: Shakira feat. Alejandro Sanz - La Tortura הפעם האחרונה שבכית: היום, כי חתכתי בצל הציונים שלך לבינתיים: איזה ציונים?! תודה לאל, סיימתי ביצפר היום הכי מדכא מתחילת השנה היה: היום שסבא של עינב נפטר נעלי דובי לבית? לא סיגריות? כן יחסי מין בגיל מוקדם? לא רוק? כן מוסיקה שחורה? כן בגדים לבנים: כן אודם לשפתיים: לא סנדלים: כן מכנס גיזרה גבוה: לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: Floricienta - Vestido Azul השיר שגורם לך לרצות לרקוד: Pussycat Dolls - Don't Cha השיר שמחרמן אותך: Shakira feat. Alejandro Sanz - La Tortura. לא בגלל הקליפ... אלא בגלל שזה מזכיר לי את יוליאן שלי

Yeara Kingdom

New member
עונה.

שם מלא: יערה. לא מעניין ש.מ גיל: 15 תאריך לידה: 10.4.90 מזל: טלה לצערי. מצב הרוח שלך היום: טוב מאוד. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: טוב מאוד
הדבר הכי מעליב שאמרו לך: שאני קרציה (אבל מה שנכון נכון). מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אוי שו, מזמן. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: המון זמן. הפעם האחרונה שצחקת: לפני כמה שניות מציפי שביט בשישי עם מיכל
, ועוד מעט מארץ נהדרת. הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אני מדברת עכשיו עם אסף. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אסף. הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אסף. הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אסף. אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: בכנס אחד שהייתי בו עם המורה שלי לפסנתר וניגנתי בו משו של באך. הרגשתי כמו מלכה. ולבשתי את השמלה שאני הכי אוהבת
שיר ששומעת עכשיו: Hung Up |מכורה| שיר להמלצה: Hung Up הפעם האחרונה שבכית: אוווו מזמן. שונאת לבכות :< הציונים שלך לבינתיים: ממוצע משנה שעברה היה 92 :> היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: אמממ... :< נעלי דובי לבית? אין לי. סיגריות? לא. יחסי מין בגיל מוקדם? לא. רוק? בלי הגזמה. מוסיקה שחורה? כןןן! בגדים לבנים: והרבה כאלה. אודם לשפתיים: בלי הגזמה. סנדלים: הרבה! מכנס גיזרה גבוה: לא. השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אני לא שומעת שירים שגורמים לי לבכות. השיר שגורם לך לרצות לרקוד: Hung Up! השיר שמחרמן אותך: Hung Up?

D o o S h a

New member
../images/Emo13.gif

מצב הרוח שלך היום: מעולההה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: כנ"ל! הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא לפה מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? הפעם האחרונה שיצאת לשופינג? שבוע הפעם האחרונה שצחקת: היום הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: חברה הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אמא! הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: יש 2 כאלה.. הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: הרבה אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: הבת מצווה שלי, שהייתה די מזמן
שיר ששומעת עכשיו: לא שומעת שיר להמלצה: כל מיני נו הפעם האחרונה שבכית: ממ.. לפני כמה ימים הציונים שלך לבינתיים: טובים
היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: היה כזה, לא זוכרת מתי בדיוק נעלי דובי לבית? יאא סיגריות? בחיים לאאאאאא יחסי מין בגיל מוקדם? תלוי איזה גיל רוק? לא כבד מוסיקה שחורה? ממ.. לא בהגזמה בגדים לבנים: כן אודם לשפתיים: תלוי בגווון. לא זועק מדי סנדלים: לא מכנס גיזרה גבוה: לא השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: אין כזה שגורם לי לבכות כ ל פ ע ם השיר שגורם לך לרצות לרקוד: ספייס ג'אם ועוד כמה

../images/Emo111.gif

שם מלא: גם ת.ז?! גיל: 17 תאריך לידה: 23.3 מזל: טלה מצב הרוח שלך היום: פסדר. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: טוב. הדבר הכי מעליב שאמרו לך: לא זכור לי מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אתמול הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: ממזמן הפעם האחרונה שצחקת: היום הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: חבר שלי הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אחיין שלי הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: אפחד הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: מממ לודעת אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: כל מקום שאני יוצאת אליו בהרגשה טובה שיר ששומעת עכשיו: Guns n`roses - dont cry שיר להמלצה: ^ הפעם האחרונה שבכית: מקודם הציונים שלך לבינתיים: 0 היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לא זוכרת נעלי דובי לבית?
סיגריות?
יחסי מין בגיל מוקדם? תלוי כמה מוקדם רוק?
מוסיקה שחורה?
בגדים לבנים:
פיכס משמין אודם לשפתיים:
סנדלים:
מכנס גיזרה גבוה:
השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: ה ר ב ה השיר שגורם לך לרצות לרקוד: בזמן האחרון MY HUMP השיר שמחרמן אותך: NIN - I Wanna Fuck You Like An Animal

dandusha1

New member
שב"ש

שם מלא: דניאל מור :] גיל: 15 עוד מעט תאריך לידה: 20-3-91 מזל: דגים מצב הרוח שלך היום: זוועה מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: זוועה :\ הדבר הכי מעליב שאמרו לך: ממ לא יודעת \: מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? מממ לפני חודש ככה :] הפעם האחרונה שיצאת לשופינג:שבועיים :] הפעם האחרונה שצחקת: לפני שנייה בערך הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: אורטל הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: ממ טל הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: ממ הרבה הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אמאבא :) אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: חתונה של אחי . . לא כזה מיליון דולר אבל סבבה :] שיר ששומעת עכשיו: יומן מסע-אביב גפן שיר להמלצה: scars-papa roach הפעם האחרונה שבכית: אתמול הציונים שלך לבינתיים: ממ נחמדים היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: אתמול אולי . . לא יודעת נעלי דובי לבית? ממ למה לא ? סיגריות? לא # יחסי מין בגיל מוקדם? לא #@ רוק? רולז :) מוסיקה שחורה? ממ סבבה בגדים לבנים: ממ סבבה :] אודם לשפתיים: לא כרגע סנדלים: ממ לא מכנס גיזרה גבוה: לא # השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: down השיר שגורם לך לרצות לרקוד: ממ יש הרבה :] השיר שמחרמן אותך: :) חח מה עכשיו ?

מסטולית

New member
עונה..../images/Emo183.gif

שם מלא: גילי. גיל: 18. תאריך לידה: 29.10. מזל: עקרב. מצב הרוח שלך היום: היה יותר טוב מקודם. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: לא משהו. :| הדבר הכי מעליב שאמרו לך: "לא". מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? לפני חודש בערך. הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שבוע שעבר. הפעם האחרונה שצחקת: אתמול? הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: חברה. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: אחותי. הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: הממ. :| הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: אמא. אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: אף פעם לא. שיר ששומעת עכשיו: אני לא.. כולם ישנים פה. P: שיר להמלצה: ממ.. עברי לידר \ כבשים. הפעם האחרונה שבכית: שבוע שעבר. הציונים שלך לבינתיים: אין. היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: ההלוויה של סבתא. \: נעלי דובי לבית? לא. סיגריות? כן. יחסי מין בגיל מוקדם? תלוי. רוק? כן. מוסיקה שחורה? לא. בגדים לבנים: כן. אודם לשפתיים: לא. סנדלים: כן. מכנס גיזרה גבוה: לא.

+++

שם מלא: פרה שמורה (היטב!) גיל: 20 תאריך לידה: פברואר 42. מזל: לא ממש... בדרך כלל.. מצב הרוח שלך היום: סביר. מצב הרוח שלך בכלליות השבוע: חרא. הדבר הכי מעליב שאמרו לך: יפה שלי.. סתם, את לא! מתי בפעם האחרונה התחילו איתך? אני מתחילה עם גברים, איתי לא מתחילים.. אני פרה! הפעם האחרונה שיצאת לשופינג: שופינג? למי יש כסף? למי יש זמן? הפעם האחרונה שצחקת: תמיד.. אני משעשעת בדר"כ את עצמי. הבן אדם האחרון שאיתו דיברת בטלפון: הכונף. הבן אדם הראשון שראית על הבוקר: יאללה יוסטור.. דודו! הבן אדם שהכי היית רוצה לפוצץ כרגע: את השכנה שמעשנת לי מול החלון! הבן אדם שאת הכי אוהבת בעולם: נושי, קושי לושלוש! אירוע בו הרגשת כמו מיליון דולר: אףפעם :( שיר ששומעת עכשיו: מיתר אחד. שיר להמלצה: לה לה לה לה לה.. הפעם האחרונה שבכית: אתמול, חבר שלי השפריץ לי לתוך העין.. (בושם..סוטים!) הציונים שלך לבינתיים: מעולים! טפו טפו טפו.. חמסה חמסה חמסה.. שום שום שום... היום הכי מדכא מתחילת השנה הייה: לפני שלושה חודשים.. נעלי דובי לבית? טיפשי. סיגריות? יאק! יחסי מין בגיל מוקדם? לא מזיק. רוק? תלוי של מי.. (מוסיקה או בן אדם..) מוסיקה שחורה? יאק ! בגדים לבנים: לבוייס או תחתונים וחזיות? מה כוונת המשורפר! אודם לשפתיים: זנותי. סנדלים: מגניב! מכנס גיזרה גבוה: חביב.. השיר שגורם לך לבכות כל פעם הוא: הכל או כלום. השיר שגורם לך לרצות לרקוד: לה לה לה לה לה.. השיר שמחרמן אותך: צ'יקי צ'יקי יא יא טטה.. ליידי מרמלד..

למעלה