שאלוןן זהה או זההה

שאלוןן זהה או זההה

עונה 1 אווו 2 <?? גליתת גוטמןןן אוו טיירה בנקסס?? ANTM או הדוגמניוותתתת?? ויקטורייההה או ניראאאאאאלל?? ליאתת בלווו אווו קרןן גולץ ?? :]

Yונהההה==>>

עונה 1 אווו 2 <?? 2 באארוווררר גליתת גוטמןןן אוו טיירה בנקסס?? טיירההההה @@ אתת גליתת אנלאא אוהב בכלל אם כבר אזז מירי בוהדנהה המדהימהה ANTM או הדוגמניוותתתת?? ANTM !@@ אבלל רקק עונות 5+6 אבלל גם הדוגמניות סבבהההה ויקטורייההה או ניראאאאאאלל?? ניראללללללללללל לנצחחח אחת היפותת שראיתייי @@@ ליאתת בלווו אווו קרןן גולץ ?? קרןן גולץ איך אהבתיותתההה

Dolev יי

New member
עונה :)

עונה 1 אווו 2 <?? 2 גליתת גוטמןןן אוו טיירה בנקסס?? גלית ANTM או הדוגמניוותתתת?? הדוגמניות. למרות שלאמריקן המשימות יותר יפות ומושקעות. ויקטורייההה או ניראאאאאאלל?? ניראל ליאתת בלווו אווו קרןן גולץ ?? בלו.

pinkdor

New member
גם עונה!

עונה 1 או 2.... 1! (למרות שהשנייה טובה מאוד) גלית או טיירה... גלית! ANTM או הדוגמניות... הדוגמניות ללא כל ספק. ויקטוריה או ניראל... ניראל. ליאת בלו או קרן גולץ... ליאת בלו.

../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

עונה 2 טיירה. גלית מדהימה, אבל אני מסתכל על טיירה כדמות משפיעה גם כן.. ANTM, אני לא חושב שבישראל יגיעו לרמה של אמריקה
אפילו בריטניה לא הגיעה.. ניראל! ליאת בלו

גל גדות

New member
עונה,וחדשה.../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

עונה 1 אווו 2 <?? 1. גליתת גוטמןןן אוו טיירה בנקסס?? ברור שבנקס. ANTM או הדוגמניוותתתת??ANTM ויקטורייההה או ניראאאאאאלל?? אף אחת,לא אוהבת את שתיהן. ליאתת בלווו אווו קרןן גולץ ??בלו. מדהימה
וחדשה, פז,12 וחצי,מרכז :] ואם מדברים על דוגמניות,אני חולה חולה חולה על גל גדות.

JoNy Boi

New member
עונה1

עונה 1 אווו 2 <?? 2 ש=ו=ל=ט גליתת גוטמןןן אוו טיירה בנקסס?? מי היא בכלל ליד טיירה בנקס גאד?? ANTM או הדוגמניוותתתת?? ANTM ברור! ויקטורייההה או ניראאאאאאלל?? קשה....נראה לי ניראל ליאתת בלווו אווו קרןן גולץ ?? ליאת בלו אני מכיר קרן זאת נראה לי מעונה 2 שבסוף לא טסה למילאנו..נראה לי קרן אז

למעלה