שאלוןן..דיי קצר :]]

יונית21

New member
שאלוןן..דיי קצר :]]

טוב נו לא קצר..פורים..ונהפוכוו..חח (:) מנהל ראשי קבוצה: מנהל ראשי הודעות: 1180 משתמש מספר: 1 תאריך הצטרפות: 23-February 06 שאלות כלליות- שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? גיל: מין: מיקום: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: סטרייט/גיי/ביי: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? דברים אהובים- להקה זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הלכת לחבר/ה הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: עשית אהבה: טסת לחו"ל ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש פירסינג? קעקועים אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת:

dana re3

New member
עונההה

שאלות כלליות- שם: דנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא גיל: 14 מין: נקבה מיקום: מרכז גובה: 1.62 צבע שיער: בלונדיני שטני צבע עיניים: כחול מוצא: רומניה ופולניה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט מצבך החברתי: סבבה למה את/ה בפורום? מה? דברים אהובים- להקה :גריין דיי זמר/ת: אבריל לאבין שחקן/ית: גניפר אניסטון אוכל: פיצה בגד: הנס סתם חפץ בחדר: מחשב דיסק: של אבריל סרט: אממ יש הרבה... שישי הפוך ילדות רעות סיפור סינדרלה מת לדייט בנאדם: יש גם הרבה... חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 3 דקות שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: לפני שעתיים הלכת לחבר/ה : לא יודעת הסרט האחרון שראית: מת לדייט הריח האחרון שהרחת: אוכל חחח הרעש האחרון ששמעת: נאפצים הטעם האחרון שהרגשת: אממ שוקולד הספר האחרון שקראת: סודות נעורים המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? שומדבר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? של אבריל לאבין קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? נוממ כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין חח מה אתה לובש כרגע? מכנס של הנס וסווצרט של בלינד מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: חיו ולולי השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: זה חסוי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: יש הרבה.. השם של חבר-אינטרנט אחד: אין השם של המורה השנוא/ה עליך: כולם חחח השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): באנג'י ואברמיקו מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חיו הכי מעט זמן? ליהי הכי מצחיק? חיו הכי קרוב? חיו הכי מוזר? חיו הכי חכם?לולי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? חיו ולולי הזמר הכי טוב? אבריל לאבין הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חיו על מי אתה סומך הכי הרבה? חיו ולולי מי מקשיב לבעיות שלך? חיו ולולי עם מי אתה רב הכי הרבה? איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: שכחתי איך קוראים לו קרם לשיער אתה משתמש: אין דאודורנט אתה משתמש: לא יודעת איך קוראים לו בושם אתה משתמש: amor amor מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט קפה אתה שותה: אני לא שותה ואיזה תה: אני לא שותה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): נו פיר מחשב יש לך: כן מצלמה יש לך:כן פלאפון יש לך:כן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אמממ הייתי רוצה אייפוד כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפאחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע :שומדבר איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מסנג'ר ואתם חחח מה אתה עושה בהמשך היום? לא יודעת מה עשית לפני שענית על השאלון?כלום אי פעם... נהגת: כן התנשקת: לא נשיקה אמיתית.. עשית אהבה: לא טסת לחו"ל :כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אי סיי קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב :חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? דנדוש, דנוש,דנושקה, דן דן, דנדי שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? להיות במחשב.. יש לך חשבון פלאפון גבוה: מה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמס אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? קצת למה? אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? כחול סגול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא יודעת הכל אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן כיף? לא שיחקת פעם בסימס 2? כן מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי ת אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש הרבה.. יש פירסינג? לא אבל רוצה בטבור קעקועים : לא אובססיות? לא התמכרויות? קולה נחשב? איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וערבית ספרותית חח ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא כל כך האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד אתה יודע לשיר? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בסדר... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? הכל חח אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת תגידו לי אתם יש לך ביטחון עצמי? לא כל כך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה:כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים?לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו:לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא שזכור לי.. עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן יתושים חחח סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא יודעת חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון?לא ממש אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר:יש אימייל: יש אייסיקיו: יש תוכנת מסרים אחרת:אין

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונהנה../images/Emo3.gif עלק קצר../images/Emo6.gif

שאלות כלליות- שם:אירנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן גיל: 12 וחצי מין: נקבה מיקום: מה 'כפת לכם?
גובה: 1.56 אני חושבת צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: תכלת מוצא: נממ..>< סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אני חושבת
מצבך החברתי: ממ בין טוב לטוב מאוד למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת שאלונים
דברים אהובים- להקה: בקסטריט בויז וסימפל פלאן זמר/ת: קלי קלארקסון,הילארי דאף,בריטני,מדונה שחקן/ית: אין אוכל: הרבה בגד: כמעט הכל סתם חפץ בחדר:כלמיני דיסק: כלמיני סרט: הרבה בנאדם: הרבה חדר בבית: החדר שלי והסלון מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה שניות שמעת מוזיקה: אתמול נפגשת עם חברים: היום הלכת לחבר/ה: היום הסרט האחרון שראית:מולאן רוז'
הריח האחרון שהרחת: המבורגר
הרעש האחרון ששמעת: טלוויזיה הטעם האחרון שהרגשת: קולה
הספר האחרון שקראת: מסתורי כוכב צלמוות המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני עייפה
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ענבררר
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ביד אחת בדלת וביד אחת בשולחן מחשב קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? דיסק של בקסטריט בויז... אין לו קופסא קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה הייתה לאימא והיא האחרונה שהתקשרה אלי
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? שמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?מסתורי כוכב צלמוות מה אתה לובש כרגע? חולצה תכלת ארוכה ומעליה חולצה כחולה קצרה וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאיודעת.. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רונה,יעל,עמית,ענבל,ירדן,רותם השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): מבחינת בנים? אין כזה.. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חסוי
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אויי.. אמממ. שחכתי ת'שם שלהההההה... השם של קרוב משפחה אהוב: הרבה השם של חבר-אינטרנט אחד: שרון
השם של המורה השנוא/ה עליך: הרבה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אין כזה.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין
מי החבר שלך.. חבר חבר או חבר? כאילווו..>< עיזבוו.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רינה הכי מעט זמן? רונה הכי מצחיק? רונה,ירדן,רותם הכי קרוב? רונה,עמית,יעל הכי מוזר? ממ.. רונה,ענבל הכי חכם? רונה,ענבל,עמית שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אין כזה.. הכי נחמד? כולן הזמר הכי טוב? לאיודעת הכי רועש? כנ"ל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כה בטח.
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רונה,שרון,ירדן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רונה,ירדן על מי אתה סומך הכי הרבה? ירדן,רונה,עמית,ענבל מי מקשיב לבעיות שלך? רונה,עמית,ירדן,יעל לפעמים.. עם מי אתה רב הכי הרבה? רונה איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הוואי קרם לשיער אתה משתמש: קרלויין דאודורנט אתה משתמש: נושםXP בושם אתה משתמש: מריה דה בורבון מה שזה לא יהיה
אבל רק לפעמים
מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט מנטה,בזוקה קפה אתה שותה: לא שותה ואיזה תה: וויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא מחשקת במשחקי מחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש): הפנתר הוורוד מחשב יש לך: מאיפה לי מצלמה יש לך: למחשב או רגילה? פלאפון יש לך: סנדו סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:כלמיני כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? רונה ותמר עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע:איזה תוכנית טלוויזיה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום הזה,חלון השיחה עם תמר וחלון השיחה עם רונה מה אתה עושה בהמשך היום?היום הזה? מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי טלוויזיה אי פעם... נהגת: לא התנשקת: בלחי עשית אהבה: לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ/אביב שחור או לבן? גם וגם מחשב או טלויזיה? גם וגם ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?המקום שאני גרה בו אני חושבת.. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב: שניהם(אבל לא ביחד!) פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? גם וגם פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים דיסקמן או mp3? אמפי.. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במחשב

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifהמשך:

סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? כן שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?לא יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?מחשב,טלוויזיה,חברות יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? ככה:| מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?כן אתה מרגיש יפה? כן למה? מה למה?! ככה. אתה ביישן או פתוח?תלוי עם מי מה הצבע האהוב עליך? כתום,סגול,וורוד ותכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את זה שאני מתעצבנת מהר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את הבטן הטיפה בולטת שלי
אתה מאושר? נה.. ככה ככה היית פעם מאוהב? כן כיף? אצלי לא
שיחקת פעם בסימס 2?כן מה אתה חושב על העם הבריטי?כלום מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?מפחיד אבל אין ברירה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל
למה? כי זה הכי טוב
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:כלמיני.. יש פירסינג? כן.. עגילים קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר?רוסית,אנגלית,עברית וטיפה ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם אתה חי את הרגע? אפשר להגיד יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?ככה ככה יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני יפה,חברותית,חמודה ושיש לי עיניים ממש יפות.. ולפעמים שאני רזה וחטובה... אבל זה הרוב ממשפחה וזהXP אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מאיפה לי מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות>< אתה יודע לשיר? כן האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה,חברים ובריאות מה החולשה הכי גדולה שלך? לדברים רכים וחמודים ותינוקות^^ מה החוזק הכי גדול שלך? ממ לאיודעת.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את זה שאני מתעצבנת מהר ואת הבטן הטיפה בולטת
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא ממש.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו.. עכשיו הם לא משו..
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאיודעת.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הכל חוץ מהבטן.. ומה הכי פחות אוהב? הבטןXP אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא נראהלי שאני דומה לאחת כזאת
האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? באמבטייהXP היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות? כן(בצחוק) החטפת מכות למישהו? כן(בצחוק) התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן,אח שלי ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חרקים
חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין?כן (רק בלחי) בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? כן(חרקים) הרגת חיה בכוונה? כנ"ל סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן
בטעות נו
גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות?ממ אפשר להגיד.. גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? כן אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית? כן אהבה בשלט רחוק? כן שאלות קישוריות. הא?
מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת:

../images/Emo203.gif../images/Emo178.gif

טוב נו לא קצר..פורים..ונהפוכוו..חח (:) מנהל ראשי קבוצה: מנהל ראשי הודעות: 1180 משתמש מספר: 1 תאריך הצטרפות: 23-February 06 שאלות כלליות- שם: רונה>.> האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ממ לא גיל: באפריל 12 מין:
מיקום: כפ"ס גובה: 1.57 בערך[?] צבע שיער: חום זהוב כזה צבע עיניים: חום מוצא: נמ יהודיה סטרייט/גיי/ביי: נממ סטרייט מצבך החברתי: מעולה!
למה את/ה בפורום? כי זה כיף לענות על סקרים ושאלונים
דברים אהובים- להקה גרין דיי,בלק אייד פיז,מארון 5, נממ ויש עוד הרבה זמר/ת: קלי קלרקסון שחקן/ית: נממ אנג'לינה ג'ולי אוכל: סיני
בגד: נממ ג'ינס וT שירט סתם חפץ בחדר: הכל
דיסק: גרינדיי סרט: נממ נרניה,קח ת'חיים בביצים[סרט קורע!! מומלץ!!
] בנאדם: הרבה אנשים אני אוהבת
חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו.. שמעת מוזיקה: לפני חצי שעה נפגשת עם חברים: אתמול הלכת לחבר/ה אתמול הסרט האחרון שראית: נרניה הריח האחרון שהרחת: מטהר אויר[?!]
הרעש האחרון ששמעת: קיסוח[או כיסוח?] דשא^^ הטעם האחרון שהרגשת: במבה הספר האחרון שקראת: יומני הנסיכה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני צריכה להכין שיעורים בדחיפות הבנאדם האחרון שחשבת עליו: נממ עליו תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך של המחשב? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בבובה של ארנב בלי אוזן ובשולחן קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אף דיסק קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שהתקשרתי-לאבא שהתקשרו אליי-אבא גם כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר של אח שלי הקטן-בית על גלגליםXDDDDDDDDDDDD מה אתה לובש כרגע? חולצה ארוכה כחולה ומכנס קצר אפור מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לקחת לאכול משהו name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אירנה,אדר,יעל,מאיה שיר וטל השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): נממ ---- נראה אותכם מנחשים השם של הבנאדם שאתה הכי שונא נממ חסוי פחות או יותר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אדר
השם של קרוב משפחה אהוב: יובל ועומר השם של חבר-אינטרנט אחד: דנה השם של המורה השנוא/ה עליך: כולן
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: ילד אחד מהשכונה שלי שיש לו פרצוף של פודל
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אדר
הכי מעט זמן? נמ אירנה אני חושבת הכי מצחיק? כולן הכי קרוב? נממ כולן גם הכי מוזר? נממ אני חושבת שאירנה..חיחי סתם..אל תיקחי ללב
הכי חכם? נממ אירנה טל ואדר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אירנה הכי נחמד? כולן הזמר הכי טוב? עברי לידר,רובי וויליאמס הכי רועש? רובי וויליאמס האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? איככ לא
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כולם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אדר&מאיה על מי אתה סומך הכי הרבה? כולן מי מקשיב לבעיות שלך? כולן עם מי אתה רב הכי הרבה? נממ אירנה איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הוואי קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת בקרם לשיער דאודורנט אתה משתמש: ליידי ספיד סטיק בושם אתה משתמש: לא זוכרת מסטיק שאתה בד"כ לועס: בזוקה קפה אתה שותה: נממ ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2 יומן יש לך לבצפר (אם יש): נממ כן של פוקה מחשב יש לך: פנטיום 4 מצלמה יש לך: דיגיטלית ווידאו[רק שאת הדיגיטלית..בטעות קצת הרסתי..
פלאפון יש לך: מוטורלה C380 סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: בהכל
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע ת'רעש של המחשב איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של הפורום וזהו מה אתה עושה בהמשך היום? לאדעת מה עשית לפני שענית על השאלון? עניתי על אחר אי פעם... נהגת: לא התנשקת: כן
עשית אהבה: לא טסת לחו"ל כן ביזבזת את כל הכסף שלך: נממ כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אכן
נשארת ער לילה שלם:
עבדת במשהו והרווחת כסף:
או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ ואביב שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? שניהם ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידית בשר או חלב חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה
ישראל או מקום אחר? מקום אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת

../images/Emo203.gifהמשך

סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? נממ כן שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נממ כן יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? נממ כלמיני יש לך חשבון פלאפון גבוה לא למה? -- מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? נממ כן.. אתה מרגיש יפה? כן למה? אולי כי..אני יפה?:| אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? ורוד,לבן,חום,ותכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שאני לא אתעצבן מהר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? נממ בטן אתה מאושר? מאוד
היית פעם מאוהב? אכן כיף? מאוד!
שיחקת פעם בסימס 2?
מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם מגניבים
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כלום מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין לי דעה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחוני למה? הסיבה היחידה..כי בשר זה רצחXDD ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: היה מלא שאני כבר לא יודעת מה לספר
יש פירסינג? נממ עגילים קעקועים אין אובססיות? לאדעת התמכרויות? למחשב איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: חי ותן לחיות?
האם אתה חי את הרגע? כן
יש לך סודות? נממ כן אתה שונא את עצמך? בכלל לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד!! יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה ואני ממש נחמדה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אינלי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות?
אתה יודע לשיר? ברור שלא מה נראהלכם? ברור שכן האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לימודים לצערי=/ מה החולשה הכי גדולה שלך? לכלבים וחתולים מה החוזק הכי גדול שלך? לאדעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שאני לא אתעצבן מהר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כןP: יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? נממ לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן,וגם עכשיוD: מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאיודעת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? נממ הכל חוץ מהבטן ומה הכי פחות אוהב? ^ אתה חושב שאתה נראה טוב? כן
יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאף דמות האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
טפוטפו
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
בצחוק החטפת מכות למישהו
בצחוק גם התחילו איתך?
הרבה.. היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בלחי בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
חרקים הרגת חיה בכוונה?
חרג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
בטעות גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? כן אהבה בשלט רחוק? כן שאלות קישוריות. מה? מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת: הודגש באמצעות מדגישומטיק

pacific ocean

New member
......יאללה נענה...ארוך...אבל נענה

שאלות כלליות- שם: אשלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אממ..על דמות בסרט "חלף עם הרוח" גיל: 15 וחצי מין:נקבה מיקום:מרכז... גובה: 1.6 צבע שיער:חום צבע עיניים:ירוק חום אפור וצהוב מוצא:חצי רומניה חצי מכסיקנית אידיאנית סטרייט/גיי/ביי:סטרייט מצבך החברתי:ממוצע פלוס למה את/ה בפורום?כי משעמם לי דברים אהובים- להקה :הפרוייקט של ע"ר, מארון פייב... זמר/ת: מירי מסיקה שחקן/ית:ג'וליה רוברטס אוכל:מכסיקני או סיני בגד:ג'ינס...ומדים של כבאות! סתם חפץ בחדר:מסיכת טיקי שאמא שלי מתה לזרוק אבל אני שומרת עליה דיסק:אין אהוב... סרט:"יעד סופי 3" בנאדם:אמא..החבר שלי ...והחברים הקרובים שלי(יש חמישה כאלה) חדר בבית:מטבח חיחי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:לפני שעה עם חבר שלי שמעת מוזיקה:עכשיו אני שומעת נפגשת עם חברים:לפני שעתיים...עם חברה הלכת לחבר/ה :אממ....יום שבת שעבר הסרט האחרון שראית:"יעד סופי 3" חיחי הריח האחרון שהרחת:הרגליים של אמא שלי פויהה הרעש האחרון ששמעת:ה"פלאש" של השירותים.. הטעם האחרון שהרגשת:שוקולד הספר האחרון שקראת:ספר למצבי חירום ...שריפות ושטויות כאלה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מעניין מתי חבר שלי יחזור הבייתה מתחנת כיבוי אש...(שנינו מתנדבים שם~) הבנאדם האחרון שחשבת עליו:חבר שליי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?במסך של המחשב..מרתק אה?! תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?בעטיפה של מתנה קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?לקט שירים של נעמי שמר באריזה כחולה גדולה קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? חברה טובה שלי היא האחרונה שהתקשרה ושיחה אחרונה שיצאה היא לידיד שלי. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?ימין ולאחור קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?ספר תנ"ך מה אתה לובש כרגע?ג'ינס וחולצה אפורה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?וואלה לא יודעת.. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:דניאל דניאל וסמדר. וחבר הכי טוב זה איתי:) השם של הבנאדם שאתה אוהב:אור :) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא ?המורה לאזרחות שליי השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:טל ושחר (זוג תאומים) השם של קרוב משפחה אהוב:אדם...בן דוד שלי...וכמובן אמא-רויטל.. השם של חבר-אינטרנט אחד:מתן השם של המורה השנוא/ה עליך:שוקי השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:חברה שלי דניאל..היא מתוסבכת השם של חיית המחמד שלך (אם יש):ג'יימס-כלב! מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן?סמדר...10 שנים! הכי מעט זמן?החבר שלי...מכירים מאוקטובר הכי מצחיק?דניאל הלא מתוסבכת חח זה למה היא הכי מצחיקה! הכי קרוב?שלוש החברות הטובות... הכי מוזר?הדניאל המתוסבכת הכי חכם?זיו..ידיד שלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?חבר שלי ודניאל המתוסבכת הכי נחמד?כולם! הזמר הכי טוב?אשר הכי רועש?מיק ג'אגר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?עם ה-חבר, לא עם חבר קרוב או משהו אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?חבר שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?חבר שלי חחח על מי אתה סומך הכי הרבה?על עוד חברה נוספת...נופר...ועל החברות הטובות שלי מי מקשיב לבעיות שלך?כולם חחח עם מי אתה רב הכי הרבה?עם איתי הידיד שלי איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:פינוק והאד-אנ-שולדרס קרם לשיער אתה משתמש:קרליין אבל ממש מעט ולעיתים רחוקות דאודורנט אתה משתמש:fa בושם אתה משתמש:"גוטייה 2" מסטיק שאתה בד"כ לועס:מנטה חריף קפה אתה שותה:נס ואיזה תה:תה ירוק עם נענע משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:לא משחקת... יומן יש לך לבצפר (אם יש):אוניל של בנים מחשב יש לך:פנטיום 4 XP פרופשיונל... מצלמה יש לך:דיגיטלית של סוני פלאפון יש לך:סאמסונג של אוראנג' סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:מיני אייפוד 4 ג'יגה! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אפחד עם מי אתה מדבר בטלפון?אפחד מה אתה שומע :שובי אל ביתי של עידן רייכל איזה חלונות פתוחים לך במחשב?הנגן מוסיקה..אינטרנט מה אתה עושה בהמשך היום?אנערף.... מה עשית לפני שענית על השאלון?זיבלתי לאמא שלי ת'מוח

pacific ocean

New member
המשך../images/Emo214.gif

אי פעם... נהגת:כן התנשקת:כן עשית אהבה:לא טסת לחו"ל:כן אלפיי פעמים.. ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן בכושר קרבי חעחע נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:ברור כאילו דה או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?איי סי קיץ/אביב או חורף/סתיו?חורף שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסא ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?המקום הנוכחי כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב ?בשר פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אמריקהה ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?פופ פוסטרים או קירות חלקים?פוסטריםם כמו חדרי הקט דיסקמן או mp3?אםפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד?אש, או אשליחה(שילוב של אשלי ושליחה...עזבו) שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?משלוח מיוחד יש לך חבר/ה?כן...חבר מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?לשיר, לצייר, לרקוד..להתנדב במכבי אש ולבלות עם חברות ועם החבר שלי יש לך חשבון פלאפוןגבוה לא... למה?כי יש לי ביג טוק מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים?שיחות אתה עושה גבות?חח כן כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?רגליים.... אתה מרגיש יפה?מאוד...אבל רק לפעמים למה? כי ככה אלוהים ברא אותי אני לא יכולה לעמוד בזה אתה ביישן או פתוח?ביישנית אבל נפתחת באיזשהוא שלב מה הצבע האהוב עליך?ירוק וכחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?להיות יותר פתוחה ולא להתעצבן מהר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?להוריד קצת במשקל זה הכל אתה מאושר?מאוד היית פעם מאוהב?הרבה פעמים כיף?כן שיחקת פעם בסימס 2?לא מה אתה חושב על העם הבריטי?אין דיעה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?חושבת שזו סוגייה מאוד מאכזבת מצד הסרבנים מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?היה צריך להתנתק אבל לא מטפלים במתנחלים כמו שהבטיחו ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכל כל!! למה?כי הכיי טובב אוכל הכל! ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:על היום שגיליתי שהחבר שלי (לפני שהוא היה חבר שלי)אוהב אותי... יש פירסינג?לא קעקועים לא אובססיות?נקיון ידיים התמכרויות?שוקולד ודיאט קולה איזה שפות אתה דובר?עברית..אנגלית..ערבית.. ציטוט מועדף/ מוטו:"יותר מדי נקי זה לא בריא" האם אתה חי את הרגע?לא יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?עיניים יפות..רגליים יפות...תחת..חח אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?"כשחיים עם מה שרוצים" מה הפחד הגדול ביותר שלך?למות אתה יודע לשיר?כן...וטוב מאוד האמת האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לימודים...נראה לי מה החולשה הכי גדולה שלך?דיגדוגים..ונגיעה בורידים(שונאת את זה!) מה החוזק הכי גדול שלך?לעמוד בלחצים ולהשיב מלחמה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?פיוזים ארוכים יותר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן טפו טפו טפו חמסה חמסה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שעם רגשות לא משחקים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?רגליים ועיניים ומה הכי פחות אוהב?את העגלגלות של הבטן שלי חח אתה חושב שאתה נראה טוב?כן יש לך ביטחון עצמי?כשצריך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?האריה מ"מדגאסקר".. האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?שתיתי מיץ ענבים עם התבלין של הפיצה היית מאוהב?כן היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן..פתחתי ת'סנטר חחח עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כןןן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן...הרבה פעמים חחיחיחי נישקת מישהו מאותו מין?לאאא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן..חלמתי על שריפה בקניון נתניה...שבוע אחרי היה פיגוע בקניון הזה... עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם? כןאבל סתם פארשים הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב?! הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כןןן יההה היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? כן אהבה ממבט ראשון?כןןן אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא שאלות קישוריות. מסנג'ר: -------- אימייל: -------- אייסיקיו: 315212575 תוכנת מסרים אחרת:-----------

אוראל 44

New member
ממש קצרצר.. חחח

שאלות כלליות- שם: אוראל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. גיל: כמעט 17 מין: נקבה מיקום: על הכסא שליד המחשב.. גובה: 1.61 פעם אחרונה שבדקתי צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: ירוק מוצא: אמריקאי+תוניסאית סטרייט/גיי/ביי: סטרייט מצבך החברתי: טוב, תודה. למה את/ה בפורום? כי בנדוד שלי (יווובל) אמר לי שכדאי לי לבוא, אז באתי. (נחמד פה, דרך אגב) דברים אהובים- להקה- משינה זמר/ת: אממ אין ממש מישהו מסויים.. אני די אוהבת את מוש בן ארי שחקן/ית: אממ.. לא יודעת. אוכל: שוקולד יאמי יאמי!! בגד: החולצה הירוקה שלי.. סתם חפץ בחדר: כרית עם תמונה שלי ושל חברות שלי! דיסק: לא קונה דיסקים.. סרט: שר הטבעות! בנאדם: אחי הגדול חדר בבית: החדר שלי! מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: הרגע, אמרתי לילה טוב לאחותי שמעת מוזיקה: כרגע נפגשת עם חברים: היום, יותר מוקדם הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: seventeen again הריח האחרון שהרחת: כלום.. האף שלי כבר סתום שבוע, איזה סיוט! הרעש האחרון ששמעת: אממ לא זוכרת הטעם האחרון שהרגשת: של עוגה הספר האחרון שקראת: לא זוכרת.. מזמן לא קראתי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: חחח... "וואו, באמת מזמן לא קראתי שום ספר" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: לא זוכרת! תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך.. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? ביד שמאל בקיר, ביד ימין בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הקופסא של "מיטב היצירות- בטהובן" והדיסק כנ"ל קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה: לגאולה, והאחרון שהתקשר אלי- אילת. כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "על הניסים" מה אתה לובש כרגע? סווצ'רט שחור, חצאית כתומה ומכנסיים לבנות מתחת מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת, אולי לעשות ש.ב. באנגלית (בעעע) name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ צופיה, הודיה, בת-חן השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אח שלי אליאב השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אני אוהבת את כולם!
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: טל השם של קרוב משפחה אהוב: יובל (אני סתם מתחנפת כי הוא פה... סתם!!) השם של חבר-אינטרנט אחד: מה זאת אומרת חבר אינטרנט? השם של המורה השנוא/ה עליך: נורית. בעעעע
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: מורה אחת בבי"ס שלי.. גילו לבעלה סרטן
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טל הכי מעט זמן? אממ... מעין הכי מצחיק? יש הרבה! הכי קרוב? בת חן הכי מוזר? צופיה הכי חכם? הדסה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אממ צופיה הכי נחמד? הודיה הזמר הכי טוב? אורית הכי רועש? אממ.. לא יודעת.. חחח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שני עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אממ אני לא כזה מדברת הרבה בטלפון.. על מי אתה סומך הכי הרבה? בת חן מי מקשיב לבעיות שלך? בת חן.. חחח עם מי אתה רב הכי הרבה? צופיה. בעצם גם בת חן

אוראל 44

New member
-המשך-

איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הד אנד שולדרס קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמשת דאודורנט אתה משתמש: עד עכשיו התשמשתי בפה ורק עכשיו נמאס לי ועברתי לחברה אחרת ואני לא זוכרת את שמה.. בושם אתה משתמש: לא משתמשת מסטיק שאתה בד"כ לועס: מאסט מנגו-אפרסק קפה אתה שותה: לא אוהבת קפה ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: איכס, שונאת משחקי מחשב! יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין.. מחשב יש לך: מאיפה אני יודעת? אני מזה לא מבינה במחשבים מצלמה יש לך: יש לי מצלמה חדשה! אוף שכחתי את השם של החברה ואין לי כוח ללכת לבדוק... פלאפון יש לך: סלקום סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אממ לא יודעת.. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אפרת עם מי אתה מדבר בטלפון? אפחד מה אתה שומע: בית הבובות איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק זה והאייסי מה אתה עושה בהמשך היום? אולי ש.ב. באנגלית
מה עשית לפני שענית על השאלון? הגעתי הביתה ואכלתי אי פעם... נהגת: בשיעורי נהיגה.. התנשקת: לא עשית אהבה: לא טסת לחו"ל: כן פעם בגיל 3.. ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: חח כן נשארת ער לילה שלם: ברור! עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? לא יודעת, אין לי טלויזיה מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו! קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו ואביב.. שחור או לבן? נראה לי לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב: חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה!! חח אני מתה על המבטא שלהם ישראל או מקום אחר? ישראל! רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? לא שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אוראל יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה: וואו כן.. למה? כי אני כזאת בזבזנית!
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמס אתה עושה גבות? לא רציני.. אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? ברגליים.. אתה מרגיש יפה? כן למה? כי אני יפה! חח סתם.. לא יודעת אתה ביישן או פתוח? פתוחה בד"כ מה הצבע האהוב עליך? כחול וכתום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יותר סבלנית ויותר יודעת להיות נחמדה לאנשים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אממ להיות יותר גבוהה.. אתה מאושר? כן! היית פעם מאוהב? כן חחח... בכיתה ח' כיף? מצחיק שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? נחמדים. מבטא כייפי מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? בתור בת- ברור שלא. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל למה? למה לא? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אוי אין לי כוח יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא.. התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: "החיים יפים, בסוף כולם מתים" האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? ברור, למי אין? אתה שונא את עצמך? לא! האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לכולם יש.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת.. חחח איזה שאלה מצחיקה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "אוראל- הילדה והאגדה!" סתם, לא יודעת.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת, שאני אמות לפני שאני אספיק להגשים את עצמי ואת הייעוד שלי אתה יודע לשיר? כן האם אתה מתבודד? לא! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לעבוד את ה'! מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר סבלנות ונטיה לעצבנות מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה דברים! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ברור! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת... ומה הכי פחות אוהב? גם לא יודעת אתה חושב שאתה נראה טוב? נראה לי! יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמממ.. אמרו לי פעם שלילד הקטן ממשפחת סופר על (שכחתי מה שמו) האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה: כן בגיל 3 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח יכול להיות לא זוכרת היית מאוהב? כן בכיתה ח'... היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן אבל לא רציני.. החטפת מכות למישהו: כנ"ל התחילו איתך? כן.. היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? ברור! חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? ברור! דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. ישנת כל היום? לא (הכי מאוחר שהתעוררתי- 5) הרגת מישהו? לא מישהו אנושי.. חשבת שאתה משתגע? ברור.. נישקת מישהו מאותו מין? לא צרפתית.. איכככ בגדו בך? חח לא היה לך חלום שהתגשם? לא נראה לי.. עברת על החוק? הסתננתי לגוש קטיף ועמונה.. חח פגשת מישהו מפורסם? ראיתי את הראל מויאל הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי שכן גנבת משהו? מן הסתם.. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? אממ לא אהבה בשלט רחוק? כן שאלות קישוריות. מסנג'ר: אין אימייל: אני אף פעם לא פותחת.. אייסיקיו: 276551444 תוכנת מסרים אחרת: נואפ

נראלי שעניתי.. לונורא.. שוב../images/Emo13.gif

שאלות כלליות- שם: שיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן גיל: 14 וחצי מין: נקבה שולטוות מיקום: כפר סבא גובה: 1.70 צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק מוצא: שיכנזז
סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית לחלוטין! מצבך החברתי: מזה השאלות האלה? למה את/ה בפורום? כי אין לי משהו אחר יותר טוב לעשות כרגע וגם כי אני אוהבת שאלונים דברים אהובים- להקה זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: ספגטי!! בגד: סתם חפץ בחדר: הפוף שלי דיסק: סרט: מלך האריות שליטה! וטיטאניק בנאדם: צוצי החיימשלי חדר בבית: מטבח אלא מה חח מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 2 דקות שמעת מוזיקה: היום מתישהו נפגשת עם חברים: היום הלכת לחבר/ה היום הסרט האחרון שראית: טיטאניק הריח האחרון שהרחת: השמפו שלוווו הרעש האחרון ששמעת: את אחותי הטעם האחרון שהרגשת: המדעות מרוב צחוק שנכנסו לי כבר לפה חח הספר האחרון שקראת: ממ.. באנגלית
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: זה לא הספיק לי, אני רוצה שוב! הבנאדם האחרון שחשבת עליו: צוציי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? מאיפה אני אחפש עכשיו דיסקים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה לצוצי ואחרונה התקשרה אליי אשתי:] כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? טרזן מה אתה לובש כרגע? חולצה ורודה וחצאית שחורה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתקלח לאכול ולישון name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמה השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): צוציייי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא אין השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מי זוכרר!??! השם של קרוב משפחה אהוב: חחח יש המוןן השם של חבר-אינטרנט אחד: אין לי ממש כאלה השם של המורה השנוא/ה עליך: האמת אין השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לאדעת נו חח השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין אין אין ממש אין מי החבר שלך.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מיכל הכי מעט זמן? מוריה הכי מצחיק? כולם חחחחחחחחח הכי קרוב? אממ.. יש 4 הכי מוזר? להתחילל!? הכי חכם? ממ.. שיר נראלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ** הכי נחמד? כולם הזמר הכי טוב? אפחד חח הכי רועש? מי לא? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אממ.. כן, אבל זה מקרה מיוחד. לא משנה חח אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מוריה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נבו ושיר על מי אתה סומך הכי הרבה? שיר אור לימור ונבו מי מקשיב לבעיות שלך? נבו שיר לימור ואור עם מי אתה רב הכי הרבה? הודיה איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הרבל אסנס קרם לשיער אתה משתמש: קרליין 10 דאודורנט אתה משתמש: לא קבוע חח בושם אתה משתמש: רושאס, 212 סקסי, הוגו בוס דיפ רד, הוגו בוס לאדעת מה, ועוד ועוד=] מסטיק שאתה בד"כ לועס: זום, בזוקה, אורביט, מאסט קפה אתה שותה: איכככס לא נגועת בזה ואיזה תה: ויסוצקי רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת יומן יש לך לבצפר (אם יש): לי קופר מחשב יש לך: רגיל? לאדעת מאיפה לי מצלמה יש לך: רגילה פלאפון יש לך: סמסונג 514 חחח כן כן הוא עוד קיים סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: שום דבר מיוחד כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עד לפני שניה דיברתי עם מלא, פתאום כולם נעלמו חח עם מי אתה מדבר בטלפון? עד לפני 2 דקות דיברתי עם אשתי מה אתה שומע כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום מה אתה עושה בהמשך היום? אוכלת מתקלחת וישנה מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי בטלפון אי פעם... נהגת: ניסיתי חח התנשקת: כן עם בנאדם מדהים
(טוב אחד מהם חח) עשית אהבה: לא טסת לחו"ל לא ביזבזת את כל הכסף שלך: כן
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: חחח כל פעילות ספורט גורמת לי לזה נשארת ער לילה שלם: בטח עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? לא משנה מסנג'ר או אייסיקיו? לא משנה קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ ואביב שחור או לבן? לבןןןןןןן מחשב או טלויזיה? מחשב!! ספה או כורסה? מזה משנה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? לא אכפת לי תלוי איזה מקום כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב חלבב!!!!!!!! פסטה או סלט? פסטטטטטהה שניצל טופו או שניצל רגיל? אפחד. טבעול!! תירס!! אמריקה או אנגליה? לאדעת ישראל או מקום אחר? מאיפה לי רוק או פופ? אממ.. פופ פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או mp3? MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת

ממש "קצר"../images/Emo122.gifהמשך..../images/Emo178.gif

סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? נופ שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נופ יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה משתדלת שלא למה? מזה למה? כדי שלא יהרגו אותי זה למה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אממ תלוי עם מי ועל מה אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן.. לפרט?! אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? דייי יא חופרים אתה ביישן או פתוח? פתוחה בדר"כ מה הצבע האהוב עליך? לבן תכלת וכחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לאדעת מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה אתה מאושר? אי אפשר להגיד שזה ככה היית פעם מאוהב? אכןןן..!! כיף? כעעע שיחקת פעם בסימס 2? לא מה אתה חושב על העם הבריטי? הם מאוד... מנומסים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ברור! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד בעיקרון ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית למה? כי אני לא רוצה לאכולך משהו שהיה חי פעם=/ ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: די נו יש פירסינג? כן באוזניים חח קעקועים לא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית וקצת אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן כמו לכולם אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא! יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על העיניים אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מאיפה לי מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאדעת אתה יודע לשיר? חחחחחחח לא האם אתה מתבודד? ממש לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא אוהבת שאלות כאלה נו מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אממ.. נחמדים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה שלא הורג מחשל מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממ.. צבע עיניים ו.. זהו ומה הכי פחות אוהב? להתחיל?? אתה חושב שאתה נראה טוב? בערך יש לך ביטחון עצמי? אפשר להגיד לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאדעת האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא עונה על זה יצאת מהמדינה לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאדעת היית מאוהב? כככןן.. היית על סמים? ממש ממש לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? יש מצב עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? היום חח בערך שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? היום חחח החטפת מכות למישהו היום! חח התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? נו ברור חח חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כע ישנת כל היום? אהא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? חחח כן נישקת מישהו מאותו מין? רק בשפתיים בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? ממש לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןןן זה קורה מלאא מאמין ב- אלוהים? מאוד! רוחות? חחחח האמת כן חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? אממ יכול להיות ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? הפסקתי להאמין בזה אהבה וירטואלית? אממ.. אולי אהבה בשלט רחוק? ?! שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: shir_brauner.walla.com אייסיקיו: 253975408 תוכנת מסרים אחרת: אין

למעלה