שאלוןןן

כן, בטח

בכל חנות
חפשי פרייד מייאר, אלברטסונס יש שם קוראים לזה caramel וזה במין קופסא קשיחה וחמדמדה כזאת [ובכלל לא ידעתי שיש ריבת חלב למריחה עד שהגעתי לכאן:p]

NoFaRi1

New member
חחח נו לא!

כרמל זה דומה ליבת חלב אבל לא בדיוק אותוטעם]:

dragonit12

New member
ללהלהלהלה:)

1. שם:שלומית 2. גיל:15.10 3. תאריך לידה:כא באדר.. 4. כינוי:שלומץ..שלומצה..שון.. 5. איך היית רוצה שיקראו לך?לא קוראים לי אני באה לבד:-סתם סתם..אממ..לא'דעת..D 6. שם אהוב לבנים:להב 7. שם אהוב לבנות:ימית 8. אוכל אהוב:שוקולד לבן!
9. צבע אהוב:ירוק שחור תכלת לבן 10. באיזה צבע המקלדת שלכם?לבן ב'ז.. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:כל מה שקשור לדיסני!
12. דמות אהובה מהתנך:אממ..לא'דעת
13. שמאלני/ ימני?ימנית בכתיבה..בפוליטיקה אנערף.. 14. סרט אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח
15. ספר אהוב:יש מלאאא! 16. מה אתה לובש עכשיו?מכנס ג'ינס חולצת פוקס פוטר מעל וקפוצון..ונעליים וגרבםם ובלה בלה בלה..
17. מקצוע לימודים אהוב:של"ח 18. מקצוע לימודים שנוא:ההכללללל!!! 19. כיתה:י'1 20. מגמת לימוד:חשבונאות 21. מס' אחים:1 22. שמות שלהם:חזי 23. איך קוראים למחנך/ת שלך?שרון{בת!} 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?ריבת חלב/שוקולד לבן
25. כמה קיבלת במבחן האחרון?92 בתנך! 26. באיזה מקצוע זה היה?^^^ 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתול בערב(?) נרדמת בשיעור?לא נרדמתי..לא אוהבת לישון.. אכלת משהו?מקודם במבה!!
שרת?הרגע עם גלגלצ! שמעת גלגלצ?אני עכשיו שומעת גלגלצ!!כל הזמן אני שומעת גלגלצ!!! אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?מהלב ממזמן..סתם ככה אתמול.. עשית קניות?שונאת שופינגג! היית חולה?חנוכה.. נחתכת?שלשום.. ראית סרט?שלשום.. החזקת תינוק?לפני שובעיים.. נסעת באוטובוס?היום! חיבקת מישוה?אתמול אמא
הכנת שיעורים?מי מכין?! נסעת ברכבת?לפני חצי שנה.. היית במסעדה?במרץ שנה שעברה... לא ישנת כל הלילה?לפני שבוע.. 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז
מלון או אבטיח?אבטיח
חורף או קיץ?שניהם!רק שלא יהיה קר... לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם אפחד.. שבת או יום חול?תלוי..שרוצי שקט אז שבת...סתם להתפרע ולצאת החוצה יום חול.. יום ראשון או יום חמישי?לא משנה..בעצם..!קולות החיילךים עם אסף צ'רנילס זה רק בימי חמישי!למרות שיש אותו גם בבוקר אז חפיף! שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחחר מוקדם! מבחן או עבודה?עבודה.. מתמטיקה או אנגלית?המורה יותר חמודה במתמטיקה..אז מתמטיקה! סוודר או מעיל?קפוצון! ירושלים או ת"א?ירושלים הצפון או הדרום?שניהם החרמון או אילת?שניהם חו"ל או הארץ?הארץ! אולמרט או עמיר פרץ?אממ..פרץ?! חסה או כרוב?שניהם חמוצים או זיתים?שניהם אפרסק או שזיף?אפרשזיף! מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים?בטעם לימון
וניל או שוקו?בעע...ריבת חלב
נענע או תפוז?תפוזז אייסיקיו או מסנג'ר?איסיקיו לא עושה בעיות מסן כן.. מעריב או ידיעות?שניהםם!! חרדים או ערבים?אין לי בעיה עם שניהם.. מתנחלים או ערבים?כנ"ל 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בכייף.. ברית מילה:זה כואב.. תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:לא עוזר.. ההתנתקות:נגד! אולמרט:... מסירת רמת הגולן לסוריה:נגדדד מו"מ עם הפלשתינים:בעד

Right on Time

New member
נחמד...חחח../images/Emo6.gif

אני כבר מאוד מחבבת אותך את יודעת!!!!
רק עצם העובדה שאת נגד החזרת הגולן -- זהו עכשיו אין מצב שאני לא אוכל לחבב אותך עוד יותר!! כול הכבוד המשיכי כך!!
ורק עוד משהו קטן --- שונאת שופינג?.. לא יתכן!! באמת באמת?!! .... פשוט לא הגיוני... תפעת טבע.. צריך לחקור אותך חחחחחחח

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif

כאילו זהא"י לא צריכים להחזיר כלום! היא שלנו!לא של אפחד אחר!!! אממ..כן.. שונאת שופינג זה דבר דפקטי.. אנילא אוהבת הרבה דברים.. כמו שופינג לישון..ועוד כמה....

חצילע

New member
איןלימושגאפילולמהאניעושהאתהשאלוןהזה

1. שם: נועם. ~__________~ 2. גיל: 15. 3. תאריך לידה: 6.12 4. כינוי: אני יודעת];;;;;; נוים, נוען, נועמוש, כל הקקוש האלה]; 5. איך היית רוצה שיקראו לך?סתיו. 6. שם אהוב לבנים: מממ. תומר. או גיא. 7. שם אהוב לבנות: סתיו
8. אוכל אהוב:גבינה צפתית]; 9. צבע אהוב:שחור ורוד כחול ירוק.
נו. מלא. 10. באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור עם שחור. 11. דמות אהובה מסרטי ילדים:מרי מחתולים בצמרת.
12. דמות אהובה מהתנך: נו. באמת. רחבעם. כי אני באמת אוהדת אותו ויש לי פוסטרים שלו. 13. שמאלני/ ימני? לא גיבשתי דיעה. 14. סרט אהוב: לאדעת. 15. ספר אהוב: כנ"ל. 16. מה אתה לובש עכשיו? מכנסיים וחולצה. 17. מקצוע לימודים אהוב: אנייודעתמה. תנ"ך. רק בגלל בת שבע. 18. מקצוע לימודים שנוא: אנגלית, מתמטיקה, לשון, ביולוגיה. 19. כיתה: י'1 ערסים. או משו כזה. 20. מגמת לימוד: מדעי החברה [בעלע6@$^@] ואמנות. 21. מס' אחים:70. 22. שמות שלהם:נחומי קטוני בלולי חוחי חציל. סתם, דנה. 23. איך קוראים למחנך/ת שלך? יהודית רונן DDD: 24. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אמא מכינה לי, מה אני יודעת]; 25. כמה קיבלת במבחן האחרון?90 בתנ"ך. נראלי שזה היה האחרון. 26. באיזה מקצוע זה היה?תנ"ך. 27. מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב. נרדמת בשיעור?שנה שעברה. אכלת משהו?בצהריים. שרת?מהאניודעת. שמעת גלגלצ? מזמן. אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת. עשית קניות?אה?
היית חולה?לפני שנה. סתם, אתמול. נחתכת? כשחתכתי מללפון שבוע שעבר. כישרון אני. ראית סרט?בוראט. X: איכיכיאיכיכיכייכיכ.
החזקת תינוק? לפני חודש בערך. נסעת באוטובוס? בחנוכה.
חיבקת מישוה?לאזוכרת. הכנת שיעורים?תחילת שנה? ואני לא צוחקת. נסעת ברכבת? לפני שנה בערך. היית במסעדה? לא זוכרת. נווווווווו מזה השאלון החופרות האלה. יותר גרוע מהמלך חפרן. אינלי כוח ואני עצבנית. לא ישנת כל הלילה? לא זוכרת בלילה לבן בחונכות. 28. זה או זה: תפוז או תפוח?תפוז. מלון או אבטיח? אבטיח, דה. |אבטיח| חורף או קיץ? לא יודעת, בזמן האחרון יש לי התלבטויות עם עצמי. האם החורף שווה את הקור במקלחת?
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי, דהה. שבת או יום חול? שבת. מזה השאלה הזאת. חפרנים!!!!!!!!11111111 לכו תדפו תפוז בעכוז. יום ראשון או יום חמישי? חמישי. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? נוווווווווווווווווווו. להתשחרר מוקדם. זה נשמע ממש רע. מבחן או עבודה? מבחן. כי אני אף פעם לא מכינה עבודות. מתמטיקה או אנגלית? מת'. סוודר או מעיל?סוודר. ירושלים או ת"א? ת"א. +_______- אבל זה חרא עם הולכים עם אנשים שאתה שונא. או. לא משנה. איכס. הצפון או הדרום?צפון%#@%@ חיפההההההההההההההההההההה.
החרמון או אילת?חרמון, דהה. חו"ל או הארץ? חו"ל. אולמרט או עמיר פרץ? שניהם חרטות דופקים מלפפונים. חסה או כרוב? חסה.
חמוצים או זיתים? חמוצים DD: אפרסק או שזיף? אפרשזיף DDDDDDDDDDD: מיץ פטל בטעם פטל או בטעם תפוזים? אה? +______- וניל או שוקו? שוקו. נענע או תפוז? שניהם חרא. אייסיקיו או מסנג'ר? אינלי בכלל איסקיו. אבל מסנג'ר זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. מעריב או ידיעות? למי אכפת. רק שיהיה משהו לקרוא בשירותים. סתם חחחחחחחחח. חרדים או ערבים? מזה השאלה המפגרת הזאת,באימשלכם? מתנחלים או ערבים? נו, אכלתם שווארמה? 29. בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
ברית מילה: לאדעת. זה נראה לי מזה מפגר. תלבושת בי"ס:
. פסיכומטרי:
. ההתנתקות: לא יודעת. עוד לא הגעתי להחלטה. אולמרט: נייט$!%!@%
מסירת רמת הגולן לסוריה:
מו"מ עם הפלשתינים:

למעלה