שאלוןןן

שאלוןןן

לקחתי מלא קטנים והרכבתי אותם =] גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? באיזה גובה הייתם רוצים להיות? אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם? יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? מי האדם הכי גבוה שראיתם? מי האדם הכי נמוך שראיתם? את מי משניהם אתם יותר אוהבים? מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? וכשאני אומרת "גבוה"? קיץ =] קיץ או חורף? ים או בריכה? ים - איזה חוף? בריכה - איזו בריכה? איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ? אבטיח או מלון? אפרסק או אפרשזיף? לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? .איזה סרט הכי הפחיד אותך? .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? זה או זה.. פיצה או המבורגר? אמינם או 50סנט? גיימבויז או פוסיקט דולז? גיימבויז או היי פייב? רוני סופרסטאר או נינט? כלא 6 או הדג נחש? משחק מכור או ארץ נהדרת? במבה או ביסלי? ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו? בננה או מלון? קרטיב מלון או קרטיב לימון? billabong או אוניל? אנגלית או צרפתית? אהרון אספיס או בני גורן? חיפה או טבריה? אילת או ירושלים? ביצפר או המוות? חבר\ה או ידיד\ה? "חברים" או "אבודים"? הצלצול או הטינה? בלאק איד פיז או ריקי מרטין? אימיול או קאזה? אולסטאר:גבוהות או נמוכות? אושר או עושר? אהבה או עושר? =) או :)? :) או :(? תהנו ילדודס =]

שירוש1989

New member
סבבה../images/Emo13.gif

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? 160- באיזה גובה הייתם רוצים להיות?171 אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? נמוכה בסביבה של נמוכות חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? בגלל שאני כל כך נמוכה כן מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? 170- נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? לא תמיד אבל בכללי הם נראים חמודים כן(אני יוצאת דופן) כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? כדורגל?
אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם? כן יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? יש...פשוט יותר נדירה מי האדם הכי גבוה שראיתם? ידיד, 193 מי האדם הכי נמוך שראיתם? ניצולת שואה גמדה (שכבר נפטרה
). בערך בגוגה של ילדה בת 4-5 את מי משניהם אתם יותר אוהבים? לא יודעת מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? עידן אלתרמן והסרט שלו. וכשאני אומרת "גבוה"? הידיד 193 קיץ =] קיץ או חורף? קיץץץץץץץץץ ים או בריכה? ים נראה לי ים - איזה חוף? לא יודעת בריכה - איזו בריכה? בימית 200 למשל איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ? אבטיח, ענבים... אבטיח או מלון? אבטיח
אפרסק או אפרשזיף? אפרשזיף לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? כל אחת ומה שהיא מרשה לעצמה... לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? מכנס, תודה
פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? ג'וקים וקצר בתקשורת .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? כאלה שרבים ומשלימים כל שני וחמישי. אלה עם ראש ריק(אני לא מדברת על כריסטין עכשיו) כאלה שמלא אנשים אוהבים אותם למרות שאין ממש סיבה טובה. .איזה סרט הכי הפחיד אותך? לא רואה סרטים מפחידים. הצילצול רק ראיתי והוא דיי הפחיד\= .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? יותר מפחיד אותי למות לפני שאני אספיק מה שאני רוצה .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? אדום, שחור .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? המורה לכימיה .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? שניהם גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? תות, ריבת חלב, שוקולד
*איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? פיסטוק ומסטיק=\ *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? לא נראה לי *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? לא אני\= מילא הפונ'צ(שעדיין לא הבנתי מה זה\=) במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? איזה ניעחד יש לי אותו במקרר! שונאתותו זה או זה.. פיצה או המבורגר? תלוי איזה אמינם או 50סנט? אמינם לייק דהה
גיימבויז או פוסיקט דולז? איכס ואיכסה גיימבויז או היי פייב?היי פייב. היו יותר נורמלים רוני סופרסטאר או נינט? סופרסתם התכוונתם. ונינט כלא 6 או הדג נחש? הדג נחש משחק מכור או ארץ נהדרת? לא יודעת במבה או ביסלי?במבה ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו? גריל בננה או מלון? בננה קרטיב מלון או קרטיב לימון? לימון לאמון billabong או אוניל? אוניל נראה לי... אנגלית או צרפתית? אנגלית אהרון אספיס או בני גורן? שני בני.... חיפה או טבריה? לא יודעת אילת או ירושלים? ירושלים ביצפר או המוות? ביצפר.. נגמר מתישהו חבר\ה או ידיד\ה? חבר "חברים" או "אבודים"? חברים הצלצול או הטינה? לא ראיתי הטינה... אבל "ארררררררר"
בלאק איד פיז או ריקי מרטין?BEP אימיול או קאזה? אימיול. למרות שלקאזה יתרונות משלו אולסטאר:גבוהות או נמוכות? באמצע אושר או עושר? אושר, כשיש אושר לא צריך עושר אהבה או עושר? פור לאב אור מאניXDD נממ תלוי מה לעשות =) או :)?:) :) או :(?היום:(

jast

New member
שאלון:]

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? מטר שישים ושתיים ניראלי. אולי פחות. באיזה גובה הייתם רוצים להיות? בגובה שלי. אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? רגילה חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? כן.. זה קצת מעאפן להיות עם מישהו יותר נמוך ממני... אבל עם נקבות לא'כפת לי. מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? יותר גבוה ממני
נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? כןןן.. כמה מחברי הטובים ביותר. כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? לימבו אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחות או יותר בגובה שלכם? זה לא בידיוק משנה לי אע. יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? כי חורף. מי האדם הכי גבוה שראיתם? ירדן העצום. מי האדם הכי נמוך שראיתם? בגיל שלי פחות או יותר? יש מישי בשכבה שלי(בבצפר) שמגיעה לי עד החזה בערך. זה מפחיד. והיא גם פאקצה. שזה יותר מפחיד. את מי משניהם אתם יותר אוהבים? את ירדן העצום. למרות שהוא סוטה מין פחח.. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? שמוצניקים. וכשאני אומרת "גבוה"? ירדן חה. קיץ =] קיץ או חורף? קיץ ים או בריכה? ים ים - איזה חוף? פלמחים בריכה - איזו בריכה? הבריכה בנווה הדרים זה הכי אחי.. למרות שהיא יקרה תחת.. ושל השיכון יותר גדולה. אבל של השיכון מאעפנה ומלוכלכת. איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ? ענבים. אבטיח או מלון? מלון. אבטיח זה פיכ. אפרסק או אפרשזיף? אפרסק. לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני בארור. לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? למרות שלא מכוון אלי.. עצה ממני- מכנס. פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? חושך. .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? כאלה שרוצים להרוג אותי. .איזה סרט הכי הפחיד אותך? "זה" .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? שומדבר מהשניים. .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? לבן. .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? אין באמת אחת מפחידה. .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פקאצה. פריקים זה ילדים חמודים שרוצים להיות מפחידים. גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? וניל. *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? כל הצימוקים האלה ופיכסע. *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? נופ. *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? אני. במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? הוא לא נכחד. זה או זה.. פיצה או המבורגר? עדיף כלום. אבל פיצה. אמינם או 50סנט? אמינם!!! גיימבויז או פוסיקט דולז? ? ממ גיימבויז או היי פייב? היי פייב! רוני סופרסטאר או נינט? נינט כלא 6 או הדג נחש? הדג נחש משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור במבה או ביסלי? במבה ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו? אפחד. בננה או מלון? בננה קרטיב מלון או קרטיב לימון? לימון billabong או אוניל? אפחד אנגלית או צרפתית? אנגלית אני יודעת. צרפתית זה מגניב. אהרון אספיס או בני גורן? לאאאאאא.. חיפה או טבריה? טבריה אילת או ירושלים? ירושליים ביצפר או המוות? ביצפר חבר\ה או ידיד\ה? WTF?! "חברים" או "אבודים"? חברים הצלצול או הטינה? מממ.. לא ראיתי. בלאק איד פיז או ריקי מרטין? בלאק איד פיז. אימיול או קאזה? אימיול. למרות שקאזה יותר נח. אולסטאר:גבוהות או נמוכות? גבוהות. אושר או עושר? אושר. אהבה או עושר? אהבה. =) או :)?=) :) או :(? :) תהנו ילדודס =] כיף.

הנה לכם התשובות שלי:

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? נראלי 1.62 באיזה גובה הייתם רוצים להיות? 1.67 חח אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? תלוי למי.יחסית לרינה אני גבוה,יחסית לאנשים אחרים אני נמוכה חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? מינימום אותו גובה מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? אהמ... נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? חח מאוד! כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? מחניים? אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם?אני מתחברת לכל הגבהים יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? שאלה טובה מי האדם הכי גבוה שראיתם? ירדןןןןןן חחחחח מי האדם הכי נמוך שראיתם? דודה שלי את מי משניהם אתם יותר אוהבים?את דודה שלי..ירדן סתם פדופיל מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? לא חושבת כלום וכשאני אומרת "גבוה"? ג'מוס=S קיץ =] קיץ או חורף? שניהם
ים או בריכה?בריכה,כי בים אני פוחדת לשחות
ים - איזה חוף? פלמחים=S בריכה - איזו בריכה? לא משנה לי איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ ? מנגו אבטיח או מלון? מלוןןןןןןןן.. אפרסק או אפרשזיף?אפחד לבנות - בגד ים שלם או ביקיני?ביקיני..אם כבר
לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? מכנס.. פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? החיים אחרי המוות,הלא נודע,להשאר לבד בעולם .איזה סוג אנשים מפחיד אותך?אהמממ..העבריינים .איזה סרט הכי הפחיד אותך? רשימת שנדלר,אבל היתי נורא קטנה .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? אהמ נקסט פליז .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? אפור של ערפל .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? אין מורה מפחידה.הספרנית של בצפר מפחידה וגם השומר (הלא נחמד)שלנו .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? אף אחד מהם גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? וניל מקופלת ובננה *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? ריבת חלב *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? מה? *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? לא טעמתי
במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? לא טעמתייייייייייייייייייייי
זה או זה.. פיצה או המבורגר?פיצה אמינם או 50סנט? אמינם גיימבויז או פוסיקט דולז? איכסה גיימבויז או היי פייב? אל תזכרו לי "היי פייב" אוקיי? רוני סופרסטאר או נינט? נינט..כפרעליההה רוני סתם מתלהבת וגם אבא שלה היה בעד החוק הזה שיהיה אסור להאכיל חתולי רחוב בראשון כלא 6 או הדג נחש? הדג נחש משחק מכור או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת.(אם כבר.) במבה או ביסלי? במבה.שונאת ביסלי! ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו?שונאת ביסלייייייייי בננה או מלון? מלון.למרות שהוא מסריח את המקרר
קרטיב מלון או קרטיב לימון? מלון נו.. billabong או אוניל? לא קונה מותגים כאלו. אנגלית או צרפתית?אנגלית,אני לא יודעת צרפתית אהרון אספיס או בני גורן? אהממממ...אף אחד מהם..הכי טוב זה החוברות של מט"ח ליסודי חיפה או טבריה? טבריהההה
אילת או ירושלים?ירושלים ביצפר או המוות? זה לא נקודה להשוואה.. חבר\ה או ידיד\ה? לא יודעת.למה אתם תמיד קוטלים אותי בשאלות כאלו?
"חברים" או "אבודים"?אההה? הצלצול או הטינה?אהממממ..אף אחד בלאק איד פיז או ריקי מרטין? ריקייי מרטיןןןןן אימיול או קאזה? אימיול אולסטאר:גבוהות או נמוכות? נמוכות בגלל שתמיד קשה להכניס את האולסטר הגבוהות לרגל(או שזאת רק אני שמתקשת בזה?) אושר או עושר?אושר אהבה או עושר?אהבה =) או :)? :) :) או :(? תמיד סמיילי שמייח..

הינה שלי!

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם?160+ באיזה גובה הייתם רוצים להיות?170 אתם נחשבים גבוהים/נמוכים?באמצע חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר?כן מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם?73-80 נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש?נכון רינה כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים?תשאלו את רינה אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם?גם וגם יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"?כי ככה אלוהים רצה מי האדם הכי גבוה שראיתם?האלה ממכבי עלית ת"א מפחיד.... מי האדם הכי נמוך שראיתם?רינה או שירי את מי משניהם אתם יותר אוהבים?חחחח אם זה מגבוהים או נמוכים אז אין לי עדיפות אבל אם זה בין שירי לרינה אז ברור שרינה! מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"?רינה! וכשאני אומרת "גבוה"?מידן בן דוד שלי קיץ או חורף?חורף ים או בריכה?יפ ים - איזה חוף?פלמחים בריכה - איזו בריכה?של קאנטרי גלי הדר איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ?אמממ מנגו אבטיח או מלון?אבטוח אפרסק או אפרשזיף?שזיף לבנות - בגד ים שלם או ביקיני?בקיני לבנים - בגד ים תחתון או מכנס?אמממ אני רוצה לראות את שי עם מכנס :) פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך?לא יודעת .איזה סוג אנשים מפחיד אותך?אנשים מפחידים וערסים הם מפחידים אותי מהצורה שלהם לא בגלל שאני מפחדת מהם .איזה סרט הכי הפחיד אותך? לא פוחדת בסרטים ואם כן זה בגלל שאני רוצה להתפנק על שי :) .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה?התקף לב בתוך שינה ושזה חס וחלילה לא יקרה(טפו טפו טפו) אבל לא מרגישים ולא שומעים הכי טוב .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד?אדום-מסמל דם .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס?העכשווי? או בכלל כי אם בכלל אז לימור מהיסודי ואם מעכשיו אני פשוט לא שמה עליהם .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה?פאקצה גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים?שוב פעם עיניין הגלידות די אתם כבר יודעים *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא?גם את זה *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט?ברור אני גם זוכרת שהיה פעם גלידת פנטזיה שהיא הייתה החלומית או טנא נוגה?בארור! *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה?יאק במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק?לא! להשמיד! זה או זה.. פיצה או המבורגר?פיסה אמינם או 50סנט?אע? אתם רוצים להפחיד אותי??? גיימבויז או פוסיקט דולז?שאו עדאה? חן לוי פירוש בבקשה!!!!! גיימבויז או היי פייב? היי פייב אני מכירה אבל שנאתי אותם אז אוטומטית זה הלהקה המוזרה ממקודם רוני סופרסטאר או נינט?צרות תמיד באות ב-2 וקראים לה לירון דואני אגב... כלא 6 או הדג נחש?שניהם משחק מכור או ארץ נהדרת?גם וגם במבה או ביסלי?במבה! ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו?שניהם! בננה או מלון?מלון קרטיב מלון או קרטיב לימון?מלון כי גם ככה זה טעים ולימון זה איכס billabong או אוניל?זה כמו שתשאלו אותי ערסים או פקאצות? אנגלית או צרפתית?צרפתית למרות שהצרפתים חייבים להפסיק ללקק לנו בהתחלה זה זיקוקים אחר כך 4 נקודות שעזרו לנו לא להיות במקום האחרון מושפלים.... אהרון אספיס או בני גורן? ת-מ-ו-ת-ו יא זונות!!!!! את שניהם אני אהרוג יא הורסי ילדות ושמחת חיים! חיפה או טבריה?טבריה אילת או ירושלים?אילת ביצפר או המוות?בצפר חבר\ה או ידיד\ה? חבר! "חברים" או "אבודים"?לא רואה הצלצול או הטינה?שניהם מעפנים בלאק איד פיז או ריקי מרטין?כנ"ל אימיול או קאזה?קאזה! אולסטאר: גבוהות או נמוכות?ברור שנמוכות!והיום ראיתי כאלה מגניבות בצבע צהוב והתאהבתי! אושר או עושר?אושר אהבה או עושר?אהבה ? =) או :)? :) או :(? די! תהנו ילדודס =] תודה!

תשובות.

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? 1.63? באיזה גובה הייתם רוצים להיות? לאדעת. אבל יותר גבוה כדי ש...נו לא חשוב. אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? נמוכה, אצלינו, כשכולם 1.90 חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? לא, למעשה, כשהוא יותר מידי גבוהה זה מפחיד. יש מקרים יוצאי דופן. מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? 1.80 מקסימום? גם 1.93 זה בסדר
נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? זה מגניב. כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? ת..תופסת? |מתה| אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחות או יותר בגובה שלכם? באמת, שאני לא מתחברת לאנשים בגלל הגובה שלהם. יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? לאדעת, באמאשלי שלא. מי האדם הכי גבוה שראיתם? תמיר. מי האדם הכי נמוך שראיתם? לאדעת. את מי משניהם אתם יותר אוהבים? ._. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? גמדי. וכשאני אומרת "גבוה"? תמיר. קיץ =] קיץ או חורף? סתיו ים או בריכה? ים? בעצם לא יודעת. גם בריכה זה מגניב. ים - איזה חוף? בננה ביץ'. בריכה - איזו בריכה? חניתה? נו לא הבנתי את השאלה. איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ? אבטיח נראה לי. אבטיח או מלון? אבטיח אפרסק או אפרשזיף? בחיים לא אכלתי אפרשזיף אבל אני לא מתה על אפרסק ושזיף זה אלוהי. לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? תלוי. לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? מכנס
לדעתי תחתון נראה די גיי, אבל זאת רק דעה שלי. פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? נטישה. .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? המטרידים .איזה סרט הכי הפחיד אותך? בית השעווה, באמאשלי. זה לא מתח, זה סתם חולני. .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? באמצע הדבר הכי כיפי שעשיתי בחיים. .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד? צהוב-קקי כזה
.מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? לימור, בתזונה. סליחה. .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? לא זה ולא זה. גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? וניל נראה לי, לא סגורה על זה. *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? פיסוק או קוקוס לאדעת מה זה, הירוק. *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? אני זוכרת את הגלידות הקטנות, ממש אהבתי אותן. *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? לא טעמתי אף פעם. במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? כנ"ל. זה או זה.. פיצה או המבורגר? פיצה. אמינם או 50סנט? אמינם. גיימבויז או פוסיקט דולז? לא מכירה את פוסיקט דולז וגיימבוייז זה פיכסי. גיימבויז או היי פייב? היי פייב כי הם סוג של נוסטלגיה. רוני סופרסטאר או נינט? נינט. כלא 6 או הדג נחש? שניהם חביבים משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור במבה או ביסלי? ביסלי. ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו? בקביקיו, למרות שגריל יותר כיף לאכול. בננה או מלון? בננה. קרטיב מלון או קרטיב לימון? לימון billabong או אוניל? אף אחד. אנגלית או צרפתית? אנגלית אהרון אספיס או בני גורן? בני גורן שולט, תמשיכו להכחיש. חיפה או טבריה? חיפה. אילת או ירושלים? ירושליים. ביצפר או המוות? בית ספר. המוות נשמע פשוט מיוסר מידי ולא כזה רע לי בבי"ס. חבר\ה או ידיד\ה? תלוי מתי. "חברים" או "אבודים"? חברים. הצלצול או הטינה? הצלצול, פשוט מבדר. בלאק איד פיז או ריקי מרטין? אף אחד מהם? אימיול או קאזה? אימיול מגניב ממש. אולסטאר:גבוהות או נמוכות? יש לי גבוהות אבל נמוכות נראה יותר נוח. אושר או עושר? אושר. אהבה או עושר? אהבה. =) או :)? D: :) או :(? תלוי מתי. (הייתי בחג התנועה, היה מעפן, באמאשלי. אבל זאת רק אני. לי, תכתבי על זה הודעה באמאשלך אין לי כוח וזה יראה מיוסר מידי. אפשר לסכם שהיה 'מטריד' *אהמאהמ*)

MANEL1991

New member
והנה התשובות:]

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם?166-כן כן! גבהתי! שלשום מדדתי גובה:] באיזה גובה הייתם רוצים להיות?170 אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? אני נחשבת בינוני ביותר,יש גבוהים ממני ויש נמוכים ממני חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר?אני לא מייחסת חשיבות גבוהה לאיך שבן הזוג יראה או יהיה. אבל אני מניחה שכן מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם?175 אני מניחה,אבל זה באמת לא כזה חשוב... נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש?יש אנשים גבוהים חמודים ויש אנשים נמוכים חמודים:] כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? דוקים? אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם? גובה זה לא דבר שמונע ממני להיות בקשר עם מישו. אם אני אתחבר לבנאדם הזה, אני מאמינה שזה יהיה בגלל מה שהוא ולא בגלל הגובה שלו. יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? אלוהים יודע מי האדם הכי גבוה שראיתם?המורה לספורט. מי האדם הכי נמוך שראיתם?אהה רינה? את מי משניהם אתם יותר אוהבים?רינה!!!!!!!!!!!!!! מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? על איזשו שיר... וכשאני אומרת "גבוה"? חחח נווה קיץ =] קיץ או חורף?חורף:] ים או בריכה?ים ים - איזה חוף?פלמחים!!!!!!!!! החוף הכי מדהים:] בריכה - איזו בריכה?אהה בבית? איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ?אפרסק אבטיח או מלון?אבטיח אפרסק או אפרשזיף?אפרסק לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? כל אחת למה שנוח לה יותר... אם היא תלבש בקיני ולא תהא שלמה עם עצמה ולא יהיה לה ביטחון אז עדיף לה שלם...וכך ההפך... לבנים - בגד ים תחתון או מכנס?מכנסיים יותר מחמיא,אבל תכלס מה שבראש שלהם:] פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך?סרטי אימה עם השפעה פסיכולוגית .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? חח רוצחים? .איזה סרט הכי הפחיד אותך? הצלצול 2 לבנתיים. .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? מוות זה לא מפחיד, זו דרכו של עולם... .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד?אהה אני לא חושבת שיש צבע כזה... .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? המורה לאנגלית אני חושבת...אני לא מוציאה הגה בשיעור שלה...וזה השיעור היחידי... .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? פריק זה בנאדם מוזר, כלומר בנאדם שישלו שלוש עיניים,ארבע רגליים....לא בנאדם ששומע מוזיקת רוק....אז אני לא מבינה מה הקשר בין שני הדברים.... גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים?חחחח פיסטוק *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא?בטעם תמרים.... *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה?נופ *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה?אהה לא ניסיתי.... במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק?שאלה טובה! זה או זה.. פיצה או המבורגר? פיצה אמינם או 50סנט?פחח לא זה ולא זה גיימבויז או פוסיקט דולז?איכ...פצצת מסחור גיימבויז או היי פייב?חח היי פייב היו חמודים....אבל היו וטוב שהיו רוני סופרסטאר או נינט?נינט בעלת כישרון יוצא דופן,רוני לא... כלא 6 או הדג נחש?לא שומעת לא זה ולא זה...אבל מכירה אותם....הם חמודים, לאדעת מה עדיף.. משחק מכור או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת:] במבה או ביסלי?נראלי שילוב שלהם יהיה מגניב ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו?ברביקיו הכי מגניב! בננה או מלון?בננה:] קרטיב מלון או קרטיב לימון?לימון billabong או אוניל?לא ממש משנה לי... אנגלית או צרפתית?אנגלית אהרון אספיס או בני גורן?לאספיס יש פול טעיות בספרים שלו! עדיף בני גורן...הוא יותר רציני חיפה או טבריה? חיפה אילת או ירושלים? ירושלים ביצפר או המוות? בצפר...זה מעפן להשוות את המוות לבצפר... חבר\ה או ידיד\ה?חבר/ה "חברים" או "אבודים"?חברים הצלצול או הטינה? הצלצול בלאק איד פיז או ריקי מרטין? בלאק אייד פיז יותר חמודים אימיול או קאזה?קאזה... למרות שעדיף לקנות...לפחות בשוק המוזיקה הישראלי... אולסטאר:גבוהות או נמוכות?לא עם עקב סיכה אבל יהיה נחמד אם הן יהיו גבוהות קצת אושר או עושר? ברור שאושר אהבה או עושר?אהבה =) או :)?:) :) או :(? תמיד :)

MakeItHurt

New member
נירית יקירתי

היה בהחלט מטריד *אהמאהמ* אבל היה נחמד חוץ מקטע עם אמי עכשיו ממש רע לי בגללה אני רואה איך היא בבצפר... אני באהר לערב סרטים D: וגם אני במצב דיי נאחס בגלל כל מה שדיברנו...:(

מה?

מה קרה לאמי? אני לא באה לערב סרטים כנראה. אני מעדיפה ללכת לשתות עם חברים, אני צריכה את זה. באמת. למה את באסה ממה שדיברנו עליו? ולמה את מתכוונת? דיברנו שלוש שעות או יותר. תיהי ספציפית.

MakeItHurt

New member
אומ...

לודעת אמי ממש בבאסה היא אמרה שהיא וחיים ממש התרחקו וזה.. קיצר דברי איתה... תעשי מה שטוב בשבילך אבל רגע אם לא תהיי שם עם מי אני יהיה חיים ואמי? אז אני מעדיפה לא לבוא... אני בבאסה בגלל יוגב כאילו לאדעת פשוט מוזר לי כזה כי.. נדבר כבר במסנג'ר....

jast

New member
נירית כפרע..

יותר בריא לבוא לערב של הקן/אזור מאשר ללכת לשתות, את לא באמת צריכה את זה... וזה הרבה יותר כיף.

אני בטוח לא הולכת לשם.

לא אחרי מה שהם עשו. וזה לא ערב של הקן. זה סתם כמה חברים. (אוהו כמה שאני צריכה.)

חח יאלע ניריתת

בחייך מה השתייה תעזור לך?זה סתם מטשטש דברים ותחשבי על ה-הרגשה הלא נעימה אח"כ..
לשבת סתם עם החברה(בלי שתייה וכל זה)זה הרבה יותר מהנה! חולה עלייך בובע..ותצאי לסמינר ביייייית ותלכי לערב הזהההההההההה!!!

לסמינר בית אני יוצאת בסוף.

לערב הזה לא נראה לי. כבר קבעתי עם כמה חברים אחרים ואני אלך איתם להסתובב או משהו. חחח כפרעלייך. חוץ מזה, בדר"כ אין לי האנגאובר חזק ממש. זה עובר לי די מהר.

גיסין

New member
הופ הופ

גובה השאלה הצפויה - מה הגובה שלכם? 1.72 באיזה גובה הייתם רוצים להיות? 1.75 אתם נחשבים גבוהים/נמוכים? משערת שגבוהה חשוב לכם שבבני זוג הגבר יהיה גבוה יותר? ממש ממש ממש לא. מה הגובה האידאלי לבן/בת הזוג שלכם? לא משנה. נכון שאנשים נמוכים זה הכי חמוד שיש? ברור. כדורסל זה משחק לגבוהים. איזה משחק יש לנמוכים? אה...דוקים? אתם מתחברים לרוב עם אנשים שהם פחותאויותר בגובה שלכם? לא שמתי לב לזה.. יש מחלה כזאת "גמדות". למה אין מחלה כמו "גבוהות"? כי איך אפשר לחלות בזה? מי האדם הכי גבוה שראיתם? ההוא בסיפורי דגים... מי האדם הכי נמוך שראיתם?ההם מהמבצר? את מי משניהם אתם יותר אוהבים? הגבוה. הוא נראה נחמד כזה. מה הדבר הראשון שאתם חושבים עליו כשאני אומרת "נמוך"? מצנפת. וכשאני אומרת "גבוה"? שיער. קיץ =] קיץ או חורף? חורף. ים או בריכה? ים ים - איזה חוף? אחד שקט. בריכה - איזו בריכה? הא? איזה פירות אתם הכי אוהבים בקיץ? אפרסק ומלון ואבטיח אבטיח או מלון? אעעע לא יכולה להחליט אפרסק או אפרשזיף? אפרסק ברור. לבנות - בגד ים שלם או ביקיני? ביקיני. אבל בלי ללכת איתו ככה. לבנים - בגד ים תחתון או מכנס? מכנס פחדדד (ברררר) מה הכי מפחיד אותך? חלזונות ונחשים. .איזה סוג אנשים מפחיד אותך? עושי צרות. .איזה סרט הכי הפחיד אותך? לא רואה סרטים מפחידים. .מה מפחיד יותר-למות באמצע הדבר הכי כיפי שעשית בחיים או לקבל התקף לב מתוך שינה? מתוך שינה. .מה הצבע שהכי מאפיין בעיניך את הפחד?מן...חום-צהוב כזה. .מיהי המורה הכי מפחידה שלך בבי"ס? המורה למתמטיקה. למרות שהיא בהיריון. .מה יותר מפחיד? פריק או פקאצה? אף אחד מהם?.. גלידה (יאמייי) איזה טעם הכי אוהבים? שונאת גלידה זו תוצאה מעבודה של כמה חודשים בגלידריה. *איזה טעם הכי פחות או בכלל לא? כנ"ל. *מישהו כאן זוכר את הגלידות בקרטונים של סנוקרסט? או טנא נוגה? לא. *והכי חשוב.. מי כאן אוהב את הטעם פונץ' בננה? -?- במידה ושמתם לב שהטעם הזה ניכחד.. תרצו להחזיר אותו לשוק? אולי.. זה או זה.. פיצה או המבורגר? המבורגר אמינם או 50סנט? לא מכירה אותם מספיק. גיימבויז או פוסיקט דולז? פוססיקט אני משערת גיימבויז או היי פייב? היי פייב רולז!!1 רוני סופרסטאר או נינט? נינט כלא 6 או הדג נחש? הדג נחש משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור. אף פעם לא הצלחתי להבין את ארץ נהדרת. במבה או ביסלי? במבה ביסלי גריל או ביסלי ברביקיו? אף אחד מהם בננה או מלון? אעעע...תלוי במצברוח. קרטיב מלון או קרטיב לימון? מלון billabong או אוניל? בילאבונג אנגלית או צרפתית? אנגלית אהרון אספיס או בני גורן? בניגורן חיפה או טבריה? חיפה אילת או ירושלים? ירושלים ביצפר או המוות? ביצפר חבר\ה או ידיד\ה? שניהם. "חברים" או "אבודים"? חברים. רק כי אף פעם לא ראיתי אבדים. הצלצול או הטינה? לא ראיתי בלאק איד פיז או ריקי מרטין? בלאק אייד פיז אימיול או קאזה? קאזה אולסטאר:גבוהות או נמוכות? גבוהות אושר או עושר? אושר קודם כל. אהבה או עושר? אהבה קודם כל. =) או :)? :] :) או :(? :] בהצלחה מחר בבגרויות.

אחרי הרבה זמן גם אני אשתתף

גובה: 177 גובה רצוי: אותו דבר איך אתה נחשב: נורמלי לחלוטין חשוב לך שהגבר יהיה גבוה יותר: לא נמוך זה חמוד כן, גובה אדיאלי לבן/בת זוג: לא משנה. משחק לנמוכים: אין לי מושג אבל בטוח יש כזה, אני מתחבר עם אנשים בכל הגבהים. הכי גבוה שראיתי: לא זוכר, הכי נמוך: כנ"ל, קיץ או חורף: פעם זה היה חורף היום אני לא בטוח, פרי אהוב בקיץ: אבטיח. אושר או עושר: אושר. אהבה או עושר: אהבה.

למעלה