שאלוןןן

danielle099

New member
אימ.....

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?שרירי בנים רגיל בנות *צבעי גועש או צבעי שמן? גואש זה כיף.. *עברי לידר או אביב גפן?עברי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות לדעתי *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד?בעד...חח *נשיקה במצח או בפה?פה *מיים קרים או שוקו קר? שוקו *ענבים או בננה? לא ולא *ירח או כוכבים?כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? לא ולא *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?שניהם *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה *ג'ודו או איגרוף?איגרוף זה מגניב *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?אוטו -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? חופש גדול *מה עושה לך את זה בבני המין השני?הכול..חח *מה הכי חשוב בזוגיות?אהבה ואמון *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?ככה * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: בלי שמות ....אמא אבא חברה חברה אחות *רואה הרבה טלוויזיה?דיי *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה וחצי *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?לא זוכרת *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?קורנפלקס *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לואיסנה מהמורדים סתם *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא *איך הרגשת עם זה באותו רגע?--- *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא היה ממש כזו *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?מטוס *מה הוא האוטו האהוב עליך?כל העשירות האלה *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?לונדון וסתם *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?חופש נראה לי *איך היה?סבבוש *האם בכית פעם בגלל אהבה?כה ברור מי לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?הרבה -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כה *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?כאפה ולברוח *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?איח איח ..לא יכולה לחשוב על זה אפילו *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?תלוי *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לחזור אחורה בעבר -האם את/ה? *דאגן/ית?כה *תמים/ה?כה *רומנטי/ת?כה *פחדן/ית?כה *ביישן/ית?כה *אמיץ/ה?לא *חזק/ה מבחינה פיזית?לא ממש *מרבה לשקר?לא *שוויצר/ית?לא *חם/ת מזג?לא *אובססיבי/ת?לא *טיפוס של נוסטלגיה?לא *מנומס/ת?כה -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': חומס ושוקלוד לא יחד כמובן *עיתון אהוב:אין *סרט דרמה אהוב:אין *מתקן אהוב בלונה פארק: שכחתי איך קוראים לו *בילוי אהוב:סרט ?? *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברה בשם _ _ _ *תוכנית אירוח אהובה:אין *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:אין *תוכנית רדיו אהובה:אין.חח *זמן אהוב במשך היממה:הכול חוץ מבוקר *שפה אהובה:צרפתית *ירק אהוב:עגבניה *פרח אהוב:אמ... *שם אהוב לבן/בת:יובל

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? אממ אני לא סובלת שחיפים אבל אני גם לא סובלת את הנפוחים האלה עם הטונה שרירים.. אז תבינו לבד
*צבעי גועש או צבעי שמן? למי איכפת? *עברי לידר או אביב גפן? הממ עברי למרות שגם אביב סבבה *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? אמממ... בעד (?) *נשיקה במצח או בפה? בפה *מיים קרים או שוקו קר? מים *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? טחחח.. ירח *אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לא סובלת תשאלה הזאת... נקסט *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? מהפרקים היחידים שראיתי אני לא זוכרת מי זאת נעמי שחר.. אבל נועה זאת אפרת בוימוילד!! אההא! *ג'ודו או איגרוף? ג'ודו..? *חצאית ארוכה או חצאית מיני? שונאת חצאיות אבל עדיף ארוכה *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? בבית ובאוטו
-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה ט' נראה לי *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים ומבט *מה הכי חשוב בזוגיות? אמונה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבה * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא אבא אח נוי דנה נועם ויש עוד.. החברות הטובות כולן קרובות אלי, נורא קל להתקרב אלי *רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה שעתיים *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אממ תהרגו אותי אבל נראה לי שמריצה מהמורדים, נורא הזדהתי.. והאמת שגם מאי הקטנה מהמומינים חחחח *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קפה או עוגיות או כריות
*ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה/חלב *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? גרגמל, כי הוא היה מציק נורא (למרות שהוא אמור להיות דמות של יהודי..) *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא *איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא הרגשתי..? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לסיים עם קשר מסויים *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו *מה הוא האוטו האהוב עליך? יש כל מיני מכוניות מגניבות *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? נס ציונה. כי היא נורא איכותית *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? ממזמן. אני צריכה להיות ודחוף *איך היה? כייף.. תמיד כייף בפארקים *האם בכית פעם בגלל אהבה? ברור *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? שגיליתי את האהבה שלי למוזיקה (?) [קיטש!!} -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור!! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? צוחקת לו בפנים ואז מדברת איתו רציני על זה שזה לא אפשרי..? *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שוכחת ומהר *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? תלוי, אם זה זמני או בגלל שהיא מושפעת הייתי מנסה לשנות את זה, זה גם תלוי אם היא מספיק חשובה לי.. *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף -האם את/ה? *דאגן/ית? יאפ *תמים/ה? יאפ *רומנטי/ת? נראה לי *פחדן/ית? לא ממש *ביישן/ית? מאוד *אמיץ/ה? חח אממ.. תלוי באיזה דברים *חזק/ה מבחינה פיזית? לי נראה שכן אבל כל פעם שאני מנסה להוכיח את זה אז לא מצליח.. *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? לעיתים *אובססיבי/ת? יאפ *טיפוס של נוסטלגיה? כן!! *מנומס/ת? נראה לי.. משתדלת -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה צהובה *עיתון אהוב: ידיעות אחרונות *סרט דרמה אהוב: הטיסה *מתקן אהוב בלונהפארק: רכבות הרים
*בילוי אהוב: הופעות *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: כל החברים *תוכנית אירוח אהובה: אלי יצפאן.. וגיא פינס (אם זה נחשב) *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: יאיר לפיד *תוכנית רדיו אהובה: אין..
*זמן אהוב במשך היממה: לילה *שפה אהובה: אנגלית *ירק אהוב: עגבניה *פרח אהוב: כלנית?

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? בין שרירי לרגיל, משהו באמצע.. *צבעי גועש או צבעי שמן? שמןץ *עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר. *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות *בורקס או פשטידה? בורקס. *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד *נשיקה במצח או בפה? בפה.. במצח זה פשוט מוזר..
*מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר!
*ענבים או בננה? ענבים.. *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא..מה לעשות, אמא יש רק אחת! [טוב, גם אבא יש רק אחד.. אבל וואטאבר..חחח..] *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי.. היא פשוט קורעת אותי.. *ג'ודו או איגרוף? ג'דו, יש שם פחות דם..
*חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני.. חיחי אני נועזת..=] *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש. *מוזיקה-באוטו או בבית? בבית. -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת.. *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים.. *מה הכי חשוב בזוגיות? תקשורת *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לפעמים טובים ופעמים.. אה.. לא כל כך טובים..חחח.. * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא, אבא, אח שלי, גילי חברה שלי, ו.. עדן-גם חברה שלי. *רואה הרבה טלוויזיה? הרבה זה לא מילה מספיקה כדי לתאר את הכמות טלויזיה שני רואה ביום..חח..
*כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 5 שעות ומעלה..חח.. *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא יודעת.. אני אוהבת הרבה דמויות. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? סנדוויץ עם חביתה.
*ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ראה 3 שאלות למעלה. *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? קורה כל הזמן..:S *איך הרגשת עם זה באותו רגע? מעצבן. *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא היו לי ממש החלטות גורליות. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית. *מה הוא האוטו האהוב עליך? גדול שעולה מלא כסף..חחחחחחח *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? שלי.. כיה יא שלי.. והאני מכירה אותה הכי טוב! *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחופש הגדול. *איך היה? חרא. *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? היומולדת שלי. -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי מה היחסים שלי עם המורה הזה ומה יהיה הגיל שלי ושלו.. *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מוותרת על כל צ'אנס איתו ומנסה להתקדם הלאה עם חיי..
*אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת.. ברור. *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? או ריפוי, או היכולת לחזות את העתיד או היכולת לשנות את המראה הגופני שלי [כמו טונקס בהארי פוטר]. -האם את/ה? *דאגן/ית? מאוד. *תמים/ה? לא *רומנטי/ת? כן *פחדן/ית? כן..חיחי *ביישן/ית? לא ממש. *אמיץ/ה? כנ"ל..
*חזק/ה מבחינה פיזית? ממש לא. *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? קצת..חוחו
*אובססיבי/ת? כן.. וואו, יש לי מלא תכונות רעות..
*טיפוס של נוסטלגיה? כן..חח.. אני אוהבת להיזכר בעבר.. אבל לא כמו אנשים אחרים שאני מכירה [ראה ציטוט:"פעם היה יותר טוב..."] *מנומס/ת? כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד לבן, גבינה צהובה ועגבניה [טוסט] וחביתה. *עיתון אהוב: ראש 1 ומעריב לנוער. *סרט דרמה אהוב: אמ..יש הרבה. *מתקן אהוב בלונהפארק: מגלשת מים. *בילוי אהוב: קניון, סרט, בית קפה.. וכו'.. *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: גילי *תוכנית אירוח אהובה: יצפאן. *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: מאיפה לי? *תוכנית רדיו אהובה: אין *זמן אהוב במשך היממה: אחר הצוהריים. *שפה אהובה: אנגלית.. אבל במבטע בריטי.. אני חולה על בריטים..חחחחח.. *ירק אהוב: עגבניה. *פרח אהוב: חבצלת.. פרח מהמם!
*שם אהוב לבן/בת: דניאל.. לשניהם.

pacific ocean

New member
יאלללללה נענה

שאלון קצת ארוך - אבל לא נורא בשביל להעביר את השעמום. קרדיט לפורום "שאלונים וסקרים". -זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? באמצע *צבעי גועש או צבעי שמן? גואש!! חחח *עברי לידר או אביב גפן? עבריי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים... *בורקס או פשטידה? פשטידה יאמיי *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד! *נשיקה במצח או בפה? בפה ברוררר *מיים קרים או שוקו קר? שוקו קררר שונאת מיםם בלעחס *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? ירח *אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק... *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאמא...כי אני חיה איתה.. *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא מכירה *ג'ודו או איגרוף? ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני? משהו באמצע...עד הברך נגיד *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? בכלל מקוםם כל שעההה -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?...לפני שנה...כשפגשתי את אבא שלי אחרי 6 שנים שלא ראיתי אותו.... *מה עושה לך את זה בבני המין השני? ידיים יפות..עיניים....וקול.. *מה הכי חשוב בזוגיות? אמון..יושר...וקבלת בן הזוג כמו שהוא *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אין לי * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא שלי, חברה שלי דניאל..עוד חברה דניאל....ידיד שלי איתי....והחברה הכי הכי ותיקה שלי סמדר *רואה הרבה טלוויזיה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן..אבל השבוע לא היה זמן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? הפסקתי לספור אחרי שהעניים שלי ראו כפול *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ד"ר האוס, כי הוא מרתק...מיסתורי...מתוחכם..אבל עדיין...מחמם את הלב.. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? דיאט קולההה *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? שירלי מ"אהבה מעבר לפינה" *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן..ידיד שלי... *איך הרגשת עם זה באותו רגע? זה עצבן אותי אז החזרתי לו *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לאיזה בצפר ללכת..והדילמה שהייתה לי לפני שהתחלתי את הקשר עם החבר הנוכחי שלי. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע... *מה הוא האוטו האהוב עליך? יגוארררר *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? רמת גן...כי היא העיר שלי! *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנה ומשהו אם אני לא טועה *איך היה? נחמדדדד *האם בכית פעם בגלל אהבה? המון פעמים.... *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הזכייה בתחרות הארצית ב"יזמים צעירים"...והמעבר לישראל....:) -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברוררר, הוא הילד שלי...נקודה! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? וואלה...הייתי בשוק...הייתי שותקת....(ויש מצב שאני נמצאת בסיטואציה שדי קרובה לזה חחח) *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?...הייתי מאוהבת...במורה לריקוד אם זה נחשב...ולא עשיתי עם זה כלום *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? נותנת לזה לזרום..אם זה ממשיך אז סבבה...לא..אז לא *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יכולת להגשים לעצמי את כל מה שאני רוצה...:) -האם את/ה? *דאגן/ית? כן *תמים/ה? לא *רומנטי/ת? מאוד *פחדן/ית? רק מהחושך... *ביישן/ית? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד *אמיץ/ה? כן *חזק/ה מבחינה פיזית?כן *מרבה לשקר? למורים... *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? מאודד *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? לא *מנומס/ת? כשצריך -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': גבנ"צ או לבנה *עיתון אהוב: ידיעות וראש אחד *סרט דרמה אהוב: "עת הדומים תפוס"..סרט ישראל משובח *מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים...וה-"טופ ספין" *בילוי אהוב: לשבת בבית..לצפות בסרט טוב מתחת לפוך *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: החבר שלי... *תוכנית אירוח אהובה: יצפאן *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: יאיר לפיד *תוכנית רדיו אהובה: אין *זמן אהוב במשך היממה: צהריים *שפה אהובה: יוונית... *ירק אהוב: ברוקולי *פרח אהוב: אף פעם לא יצא לי לחשוב על זה.. *שם אהוב לבן/בת:איתי לבן....ו-ג'סיקה ותהילה לבנות....

white star

New member
../images/Emo54.gif רק כי ממש משעמם

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?
*גוף שרירי או רגיל? רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן? גואל *עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר רולז
*מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות הרבה יותר חזקות ממכות *בורקס או פשטידה? פשטידה *שרמנטיות-בעד או נגד? ככה ככה *נשיקה במצח או בפה? תלוי עם מי *מיים קרים או שוקו קר? שוקו *ענבים או בננה? בננה - רק כי ענבים מלאים ברעל ריסוס, אם אורגני אז ענבים *ירח או כוכבים? ירח *אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין *למי אתה יותר קרוב-לאבא או לאמא? אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה דברים כאלה *ג'ודו או איגרוף? ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא יודע, לא ניסיתי אף אחת מהן
*משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש כאילו דהההההההההה *מוזיקה-באוטו או בבית? שנייהם זה מאסט -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכר בה? טירונות אני מניח *מה עושה לך את זה בבני המין השני? אז זהו ש...
*מה הכי חשוב בזוגיות? כבוד והדדיות *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אחלה * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: יובל, אוראל, בן, שרון, מרגריטה *רואה הרבה טלוויזיה? כמעט ובכלל לא (*שיעול*אימיול*שיעול*)
*כמה זמן אתה משקיע מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה, אפילו פחות תלוי איזה יום *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? גרגמל
*מה אתה נוהג בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קפה וביסקוויטים *ומה אתה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אין דמות שממש שנואה עליי *האם קרה לך פעם שחבר ממש טוב שלך ירד עלייך? כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע? תלוי מה, אם זה סתם אז אני מחזיר ירידה, אם זה על קודש הקודשים (חתולים) היה לי מקרה שלא דיברתי עם חברים חודש בגלל זה *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? ללמוד *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית מנהלים *מה הוא האוטו האהוב עליך? פורד פוקוס
*מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אני עדיין מחפש אחת
*מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? חחח גיל 12? *איך היה? כאילו שאני זוכר
*האם בכית פעם בגלל אהבה? כן (אבל היא היתה חד צדדית) *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?כשבצבא החלטתי להישאר בגלילות - עשיתי שם מזה חיים, אחלה חבר'ה -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אני לא סובל ילדים אז אני מניח שהייתי לא סובל אותו כמו כולם
*אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מכיוון שכל המרצים שלי נראים במקרה הטוב כמו אחרי תאונת דרכים עם רכבת, הייתי מגיב שזה נחמד אבל אני אוותר על התענוג *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? הולך לקפוץ מגג האונ'? *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתק - אני לא טוב בזיוף רגש, מי שמכיר אותו ההבעות פנים שלי מסגירות אותי *אם היו אומרים לך שאתה יכול לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר לקבל? ביטחון עצמי -האם אתה? *דאגן? כן *תמים? באוזן השמאלית
*רומנטי? כן *פחדן?
*ביישן? תלוי לפעמים כן ולפעמים לא *אמיץ? לעיתים רחוקות *חזק מבחינה פיזית? יחסית כן *מרבה לשקר? לא יותר מאחרים *שוויצר? רק על נושא אחד
*חם מזג? בהחלט *אובססיבי? לא *טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים *מנומס? כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': חומוס ונקניק *עיתון אהוב: the marker *סרט דרמה אהוב: אהובתו של חייל *מתקן אהוב בלונהפארק: חחחחחחחחחחח *בילוי אהוב: מועדון *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: שרון *תוכנית אירוח אהובה: לא אוהב אף אחת מהן
*מגיש תוכנית אהוב: אביעד קיסוס *תוכנית רדיו אהובה: השירים של גלגל"צ
*זמן אהוב במשך היממה: ערב *שפה אהובה: שאלה טובה *ירק אהוב:
*פרח אהוב: לא יודע *שם אהוב לבן: בר

dandusha1

New member
עונה.. חג שמח =]

איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? מממ באמצע:) לא שרירי מדי *צבעי גועש או צבעי שמן? גועש *עברי לידר או אביב גפן? מממ קשה..עברי לידר:) *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? מממ בעד *נשיקה במצח או בפה? פה:] *מיים קרים או שוקו קר? מים *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? כוכבים:] *אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? מממ .. אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעה *ג'ודו או איגרוף? ג'ודו:] *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם :) -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? מממ..כיתה ו' חח *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים כחולות גדולות:) *מה הכי חשוב בזוגיות? שאפשר לדבר על הכל *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבה:) * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אחי רואי , אביב , אורטל , גל , אמא , אחותי מיטל[: *רואה הרבה טלוויזיה? מממ מדי פעם כן.. *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? הרבה חח *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ממממ אדם ברודי באו.סי ;] כי הוא חתיך חח + מצחיק רצח *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוכלת בבוקר *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כנ"ל *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? חח לא יודעת *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ממ נראה לי.. *איך הרגשת עם זה באותו רגע? חח לא זוכרת..בטח באסה *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? מממ.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס?:] *מה הוא האוטו האהוב עליך? פיג'ו 307 *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אילת..כי.. אילת :) *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מממ לא מזמן *איך היה? כיף :] *האם בכית פעם בגלל אהבה? כן..:( *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? צחי3> -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חח.. אצלנו זה מסתכם במורים מכוערים בני 90 .. אז לא :) חח *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום.. ראה שאלה קודמת..תיאור , ככה שלא היה קורה חח *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לראות מה אנשים חושבים.. -האם את/ה? *דאגן/ית? כן *תמים/ה? ממ לפעמים:) *רומנטי/ת? חח כן *פחדן/ית? כן *ביישן/ית? מאוד *אמיץ/ה? לא כ"כ *חזק/ה מבחינה פיזית? לא כ"כ *מרבה לשקר? חח לא *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? לא .. *אובססיבי/ת? לפעמים *טיפוס של נוסטלגיה? מאווווד *מנומס/ת? חחחח לפעמים -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה[: *עיתון אהוב: חפרפרת .. של אשדוד:) *סרט דרמה אהוב: אפקט הפרפר *מתקן אהוב בלונהפארק: חחחחח הספלים XD .. *בילוי אהוב: קניון :) *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: צחי..3> *תוכנית אירוח אהובה: חח לא יודעת *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: כנ"ל *תוכנית רדיו אהובה: מי שומע רדיו ? :| *זמן אהוב במשך היממה: אחה"צ *שפה אהובה: אנגלית *ירק אהוב: מלפפון *פרח אהוב: ממ ורד ? :| *שם אהוב לבן/בת: תום :)

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל? באמצע *צבעי גועש או צבעי שמן?שמן *עברי לידר או אביב גפן?אף אחד *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?שניהם *בורקס או פשטידה?תלוי... *שרמנטיות-בעד או נגד?לפעמים *נשיקה במצח או בפה?בפה!!!! *מיים קרים או שוקו קר?מים *ענבים או בננה?ענבים *ירח או כוכבים?שניהם *אריק איינשטיין או גידי גוב?אף אחד *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?אהה? *ג'ודו או איגרוף?כלום *חצאית ארוכה או חצאית מיני?עד הברך..חחח *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?בשניהם -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?שהתחלתי לצאת אם חבר שלי *מה עושה לך את זה בבני המין השני?אופי *מה הכי חשוב בזוגיות?נאמנות ואהבה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?תלוי עם מי... * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא שלי אחי הגדול חבר שלי ובן דוד שלי *רואה הרבה טלוויזיה?לא *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?שעתיים *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?היילי ממגרש ביתי *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?חביתה אם סלט גבינה חמאה לחם קל ונס *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?נס *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?דן מגרש ביתי *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?חח כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע?תאמת לא הזיז לי *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?חחח עוד עכשיו לא היה משהו ממש גורלי *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?נאוטו שלי *מה הוא האוטו האהוב עליך?CC 206 *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ירושלים...לא יודעת היא עיר יפה *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?קיץ *איך היה?כיף *האם בכית פעם בגלל אהבה?לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?אמממ יש הרבה -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?חחח תלוי... *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כלום *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?שונאת? אז למה הוא חבר שלי? *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לעוף -האם את/ה? *דאגן/ית?לא *תמים/ה? לפעמים *רומנטי/ת?כן *פחדן/ית?תלוי *ביישן/ית? לא *אמיץ/ה? לא *חזק/ה מבחינה פיזית? לא *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? לא *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? תלוי *מנומס/ת?מממ תלוי איפה ואם מי -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':חביתה / חמאה / גבינה *עיתון אהוב: אין *סרט דרמה אהוב:סיפור אהבה בילתי נשכח *מתקן אהוב בלונהפארק:הנדנדות *בילוי אהוב:פאב *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חבר שלי *תוכנית אירוח אהובה:אמממ אין.. *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:.... *תוכנית רדיו אהובה: יום שישי ב99 ...רק שירים *זמן אהוב במשך היממה:לילה *שפה אהובה:עיברית ואנגלית *ירק אהוב:כרובית *פרח אהוב:ציבעוני *שם אהוב לבן/בת:הריאל ושיראל

sukrazit

New member
עונה!

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן? גואש *עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מלים מעליבות *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? נגד *נשיקה במצח או בפה? חח בפה *מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לא דעת... *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? חח נעמי שחר!! *ג'ודו או איגרוף? איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני? לא יודעת.. *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? רגילות *מוזיקה-באוטו או בבית? בית -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה ז' *מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך *מה הכי חשוב בזוגיות? האמון זה בזה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? פעם טוב ופעם לא טוב חח * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אבא,אמא, דניאלה,נופר,מאי *רואה הרבה טלוויזיה? כןןן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 5 שעות *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אהבתי את הדמות של מיקי מהשיר שלנו כי היא הייתה חמודה מצחיקה וקלילה כזאת! *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קרונפלקס *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? נראה לי *איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? ג'יפ *מה הוא האוטו האהוב עליך? אינלי מושג *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביב כי יש שם הכל!! *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? אני הולכת עוד חודש הייתי בחוד יולי פעם אחרונה *איך היה? כיףף *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא זוכרת -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בארור *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? בשוק!! *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? פחות רגישות -האם את/ה? *דאגן/ית? כן *תמים/ה? לא *רומנטי/ת? כן *פחדן/ית? לא *ביישן/ית? לא *אמיץ/ה? כן *חזק/ה מבחינה פיזית? כן *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? כן *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? כן *מנומס/ת? לא -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד *עיתון אהוב: ראש 1 *סרט דרמה אהוב: לא יודעת *מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה!! *בילוי אהוב: עם חברות *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אין *תוכנית אירוח אהובה: לא יודעת *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: הילה נחשון *תוכנית רדיו אהובה: לא יודעת *זמן אהוב במשך היממה: ערב *שפה אהובה: אנגלית *ירק אהוב: אינלי מושג *פרח אהוב: ורד *שם אהוב לבן/בת: רן,רועי,נופר

Mori 4 Ever

New member
עונהה../images/Emo26.gif

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן? גועש *עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? פוגע?מילים.. *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד?הא? *נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי..
*מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? ירח *אריק איינשטיין או גידי גוב? בעע *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא ראיתי *ג'ודו או איגרוף? איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? מממ הרבה *מה עושה לך את זה בבני המין השני? שפתיים, גוף, מבט.. *מה הכי חשוב בזוגיות? אממ לאהוב, לא לקנא, אמון. *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אממ עם אחותי הקטנה מעולההה הגדולה- לא. * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא אבא, אחותי הקטנה ו2 חברות שלי *רואה הרבה טלוויזיה? לא כ"כ *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים בערך *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הויי הרבה *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ביצים חח *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? תה *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?-- *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?לא רציני, בקטנה *איך הרגשת עם זה באותו רגע? מממ *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? חחחח *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו! *מה הוא האוטו האהוב עליך? מאזדה 6 *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אילת.. *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנה בערך *איך היה? מעולה *האם בכית פעם בגלל אהבה? כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? כשאחותי נולדה פחח -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? בורחת משם נראה לי *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה לשכוח מזה *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת בהדרגה *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? קריאת מחשבות או משו כזה -האם את/ה? *דאגן/ית? כןן *תמים/ה? כןן *רומנטי/ת? ממ *פחדן/ית? קצת *ביישן/ית? מאודדדד *אמיץ/ה? לא *חזק/ה מבחינה פיזית? לא *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? לא *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? אממ *מנומס/ת? כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': פסטרמה *עיתון אהוב: ויוה פלוס *סרט דרמה אהוב: *מתקן אהוב בלונהפארק: הנדנדותתת *בילוי אהוב: פאב *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: ידיד שלי *תוכנית אירוח אהובה: *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה: עם דידי הררי *זמן אהוב במשך היממה: לילההה *שפה אהובה: ספרדית *ירק אהוב: אממ מלפפון *פרח אהוב: הרבה *שם אהוב לבן/בת: אמממ יש הרבה.. אולי שני

ReuT C

New member
עונה נהנה../images/Emo188.gif

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן? שמן *עברי לידר או אביב גפן? עברי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד *נשיקה במצח או בפה? מצח *מיים קרים או שוקו קר? מים *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? ירח *אריק איינשטיין או גידי גוב? אפשר אפחד? אם חייב אז אריק *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לא יודעת לשניהם *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי *ג'ודו או איגרוף? איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? גם גום -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? שנה שעברה *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים *מה הכי חשוב בזוגיות? הבנה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבירים + * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אי אפשר ממש לסדר את זה. *רואה הרבה טלוויזיה? חא *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא יכולהלהגיד משהו ספיציפי אלב ג'ואי מחברים. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מם קרים *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? נינט לוי *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא חושבת שלקחתי החלטה גורלית. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? חיפושית *מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מבינה כל כך אבל גולף תכלת. *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לנ\ונדון, האווירה שם. *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחופש הגדול. *איך היה? כיףףף *האם בכית פעם בגלל אהבה? מחא פעמים. *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הלידה של אחותי. -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? הייתי נותנת לו יחס יותר טוב. *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? להקיא אפשר? *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? לא חושבת שהייתי מסוגלת יש בינינו יות מידי חוומות. *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? לא מנתנקת לגמרי אבל לא נהיית חברה טובה. *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לקרוא מחשבות. -האם את/ה? *דאגן/ית? כן *תמים/ה? לא *רומנטי/ת? כן *פחדן/ית? כן *ביישן/ית? לפעמים. *אמיץ/ה? כן *חזק/ה מבחינה פיזית? לא *מרבה לשקר? דיי *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? כן *אובססיבי/ת? כן *טיפוס של נוסטלגיה? מכן *מנומס/ת? כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': ריק :) *עיתון אהוב: ראש 1 *סרט דרמה אהוב: מיליון דולר בייבי *מתקן אהוב בלונהפארק: כמה שיותר מפחיד. *בילוי אהוב: לשבת במקום עם חברים. *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: :) :) *תוכנית אירוח אהובה: לא וראה שום תכונית, גיא פינס נחשב?? *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: יצפאן, פינסססססססססססס *תוכנית רדיו אהובה: דיד הררי או גלגלצ *זמן אהוב במשך היממה: ביצפר *שפה אהובה: אנגלית *ירק אהוב: עגבנייה *פרח אהוב: ורד, נורית. *שם אהוב לבן/בת: עידן אופיר וכפיר

למעלה