שאלוןןן

dugabuba

New member
שאלוןןן

שאלון קצת ארוך - אבל לא נורא בשביל להעביר את השעמום. קרדיט לפורום "שאלונים וסקרים". -זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? *גוף שרירי או רגיל? *צבעי גועש או צבעי שמן? *עברי לידר או אביב גפן? *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? *בורקס או פשטידה? *שרמנטיות-בעד או נגד? *נשיקה במצח או בפה? *מיים קרים או שוקו קר? *ענבים או בננה? *ירח או כוכבים? *אריק איינשטיין או גידי גוב? *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? *ג'ודו או איגרוף? *חצאית ארוכה או חצאית מיני? *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? *מוזיקה-באוטו או בבית? -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? *מה עושה לך את זה בבני המין השני? *מה הכי חשוב בזוגיות? *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: *רואה הרבה טלוויזיה? *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? *איך הרגשת עם זה באותו רגע? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? *מה הוא האוטו האהוב עליך? *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? *איך היה? *האם בכית פעם בגלל אהבה? *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? *דאגן/ית? *תמים/ה? *רומנטי/ת? *פחדן/ית? *ביישן/ית? *אמיץ/ה? *חזק/ה מבחינה פיזית? *מרבה לשקר? *שוויצר/ית? *חם/ת מזג? *אובססיבי/ת? *טיפוס של נוסטלגיה? *מנומס/ת? -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': *עיתון אהוב: *סרט דרמה אהוב: *מתקן אהוב בלונהפארק: *בילוי אהוב: *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: *תוכנית אירוח אהובה: *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה: *זמן אהוב במשך היממה: *שפה אהובה: *ירק אהוב: *פרח אהוב: *שם אהוב לבן/בת:

dugabuba

New member
חח נראה לי ש..

אני העתקתי את השאלון מאיזה פורום אחר וכנראה שהם העתיקו מפה..חחח

dugabuba

New member
עונה

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן? גועש *עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? נטרלית *נשיקה במצח או בפה? בפה *מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? לא זה ולא זה *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לשניהם *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי ברור *ג'ודו או איגרוף? איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם..בעיקר באוטו -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? וואלה לא זוכרת *מה עושה לך את זה בבני המין השני? אופי *מה הכי חשוב בזוגיות? פתיחות וכנות *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים מאד * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אין לי כוח *רואה הרבה טלוויזיה? כן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 5 שעות *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לפני שנתיים מהמורדים.. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? סנדביץ' *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו חם *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אממ.. *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע? להביא לה מכות
*מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא הייתה כזאת *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? רולרבליידס וסקייטבורד *מה הוא האוטו האהוב עליך? ריינג'ר *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? הולנד כי הכל שם ירוק ויפה כזה *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? אממ...לפני שנתיים בערך *איך היה? כנראה שכיף *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא זוכרת -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בוודאי שלא! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אמממ..זה לא אתה זה אני? *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שום דבר..מחכה שזה יחלוף *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אממ לא יודעת *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? להיות בלתי נראית -האם את/ה? *דאגן/ית? תלוי *תמים/ה? לפעמים *רומנטי/ת? לפעמים *פחדן/ית? כן *ביישן/ית? כן *אמיץ/ה? לפעמים *חזק/ה מבחינה פיזית? אממ..בערך *מרבה לשקר? שקרים לבנים *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? כן *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? כן *מנומס/ת? לפעמים -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': סלט אבוקדו *עיתון אהוב: יש כל מיני *סרט דרמה אהוב? בלו קראש *מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים *בילוי אהוב: מסיבות *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש הרבה *תוכנית אירוח אהובה: אופרה ווינפרי *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין *תוכנית רדיו אהובה: אין *זמן אהוב במשך היממה: בוב מרלי *שפה אהובה: אנגלית *ירק אהוב: אבוקדו *פרח אהוב: לילי *שם אהוב לבן/בת: יש הרבה

dirty fairy

New member
טעות קריטיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

*אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בוודאי שלא! כתבתי בטעות בוודאי שלא כי לא הספקתי לקרוא את כל השאלה וחשבתי ששואלים אם הייתי נותנת לו יחס יותר טוב מהאחריים..בגלל זה בוודאי שלא.. בכל מקרה התשובה המקורית היא: ברוווווווווווווווווו שכן

My self and i

New member
../images/Emo185.gif ../images/Emo135.gif

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן? גועש *עברי לידר או אביב גפן? לא אוהבת אפחד מהם. *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות *בורקס או פשטידה? בורקס אבל רק עם גבינה *שרמנטיות-בעד או נגד? - *נשיקה במצח או בפה? בפה *מיים קרים או שוקו קר? שוקו קרר
*ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאמא כי היא נמצאת יותר בבית אבל לאבא גם
*דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמיייי
*ג'ודו או איגרוף? איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כשאני וי' היינו חברים זאת הייתה התקופה הכי יפה
*מה עושה לך את זה בבני המין השני? אופי *מה הכי חשוב בזוגיות? נאמנות *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מעולים
* ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, אבא, דודה, נועה, שיר *רואה הרבה טלוויזיה? המ כה *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שלוש שעות מינימום!!1 *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא זוכרת *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת בבוקר *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כה *איך הרגשת עם זה באותו רגע? רציתיי לשבור לה תאףףף
*מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא זוכרת.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע *מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת.. לימוזינה
*מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? נתניה כי פה יש הכל ופה יש את האנשים שאני הכי אוהבת
. *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחנוכה *איך היה? כיף מאוד אבל הייתה לי סחרחורת כי עליתי על הסירה הזאת 9 פעמים ברציפות
*האם בכית פעם בגלל אהבה? כה ולא פעם *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? י'
-אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בטח! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי איזה מורה, אם זה היה אורן
אז הייתי מנשקת אותו
*אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? חחחח כלוםם *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה תקשר *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? הבחירה קשה. אולי לעוף. -האם את/ה? *דאגן/ית? בטח, אני פולניה
*תמים/ה? לא *רומנטי/ת? מאוד *פחדן/ית? לא ממש, קצת מאנקונדה וכאלה *ביישן/ית? תלוי במה *אמיץ/ה? לפעמים *חזק/ה מבחינה פיזית? כה *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? ממש ממש לא *חם/ת מזג? כה *אובססיבי/ת? המ אולי *טיפוס של נוסטלגיה? קצת *מנומס/ת? כה -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': חמאת בוטנים *עיתון אהוב: ראש1 *סרט דרמה אהוב: המ לא יודעת, אולי קינג קונג *מתקן אהוב בלונהפארק: הסירה הזאת שקופץ לך הלב איתה
*בילוי אהוב: להתכרבל בסמיכה עם שוקו חם.. או לצאת עם חברים
והכי מסיבות.. *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: נועה *תוכנית אירוח אהובה: פספוסים זאת תוכנית אירוח? *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: הא? *תוכנית רדיו אהובה: לא יודעת *זמן אהוב במשך היממה: 6 בערב בערך *שפה אהובה: עברית *ירק אהוב: כולורבי שליטה
*פרח אהוב: נראלי, סביון *שם אהוב לבן/בת: נועה ונועם

ady18

Well-known member
תשובות

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן?גועש *עברי לידר או אביב גפן?עברי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? *נשיקה במצח או בפה?בפה *מיים קרים או שוקו קר?גם וגם *ענבים או בננה?בננה *ירח או כוכבים?כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לאבא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?לא רואה *ג'ודו או איגרוף?איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני?לא לוןבשת *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?משקפים רגילות *מוזיקה-באוטו או בבית?בבית -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?הילדות *מה עושה לך את זה בבני המין השני? *מה הכי חשוב בזוגיות?נאמנות לסמוך *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?אין לי * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:טלי רינת אביב אלון ואלין *רואה הרבה טלוויזיה?כן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?3 שעות *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?גרגמל כי הוא רע *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?לא *איך הרגשת עם זה באותו רגע? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?וואו הרבה *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו *מה הוא האוטו האהוב עליך? *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ניו יורק ואילת אוהבת אותם *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?לפני נראה כמעט שלוש שנים *איך היה?נהנתי *האם בכית פעם בגלל אהבה?כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?אממ החברים הקרובים שלי וההורים -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?כן *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מתנקת *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לעוף -האם את/ה? *דאגן/ית?כן *תמים/ה?קצת *רומנטי/ת?כן *פחדן/ית?כן *ביישן/ית?קצת *אמיץ/ה?לא *חזק/ה מבחינה פיזית?כן *מרבה לשקר?לא *שוויצר/ית?לא *חם/ת מזג?קצת *אובססיבי/ת?קצת *טיפוס של נוסטלגיה?קצת *מנומס/ת?קצת -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':חביתה,חומוס, שוקלד,טונה וגם נקניק *עיתון אהוב:ידיעות אחרונות *סרט דרמה אהוב: *מתקן אהוב בלונהפארק:אממ קונגו סירה כזאת *בילוי אהוב:להיות בים קניון לראות הופעה לראות משחק כדורגל לבלות עם חברים *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:אמרתי כבר למעלה *תוכנית אירוח אהובה:אממ יאיר לפיד *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה:אין מסוים *זמן אהוב במשך היממה:בוקר *שפה אהובה:עברית *ירק אהוב:מללפון פטריות עגבינה גזר *פרח אהוב:אין *שם אהוב לבן/בת:אוראל שראל גיא וכאלה

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo13.gif

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?תלוי למי
*צבעי גועש או צבעי שמן?ממ גועש *עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד?מזה שרמנטיות? *נשיקה במצח או בפה?פה
*מיים קרים או שוקו קר?מים קרים *ענבים או בננה?ענבים *ירח או כוכבים?כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב?אפחד מהם *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה *ג'ודו או איגרוף?אפחד מהם *חצאית ארוכה או חצאית מיני?חצאית מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?משקפיי שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?בבית -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?מאיפה לי *מה עושה לך את זה בבני המין השני?לאיודעתת.. *מה הכי חשוב בזוגיות?הבנה,חינניות(
) *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?בסדר * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:ממ לאיודעת
*רואה הרבה טלוויזיה?כן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?כל היום כמעט
*מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?לאיודעתת *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?קורנפלקס או שוקו עם משו *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?שוקו *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?לא יודעת. *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע?לאזוכרת.. נעלבתי מאוד מה שבטוח. *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לא יודעת.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?מכונית ואוטובוס *מה הוא האוטו האהוב עליך?ג'יפ,לימוזינה
*מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?אין כזאת *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?הווו מזמןןןןןןןןןן *איך היה?אני חושבת שכיף *האם בכית פעם בגלל אהבה?כן..
*ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?הרבה. -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?ברור *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?קודם כל יש לי רק מורות בבצפר ואין מורים. ואני לא חושבת שאחת מהן היא לסבית
*אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כלום. הייתי מנסה לשכוח אותו(למרות שאין מורים בבצפר,רק מורות) *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?ממשיכה.. כי יש כאלה שאני לא ממש אוהבת אבל לא נוח לי לסיים איתם ת'קשר אז אני ממשיכה.. *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?את היכולת לעוף
-האם את/ה? *דאגן/ית?לא ממש *תמים/ה?כן *רומנטי/ת?אני חושבת שכן *פחדן/ית?כן *ביישן/ית?מאוד *אמיץ/ה?לא *חזק/ה מבחינה פיזית?טחח לא *מרבה לשקר?לא *שוויצר/ית?לא *חם/ת מזג?כן *אובססיבי/ת?לא *טיפוס של נוסטלגיה?לא ממש *מנומס/ת?כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':גבינה צהובה/לבנה,שוקולד,טונה(לא ביחד כמובן!) *עיתון אהוב:מעריב לנוער,ראש 1 *סרט דרמה אהוב:לא אוהבת סרטי דרמה. *מתקן אהוב בלונהפארק:כלמיני *בילוי אהוב:מחשב,טלוויזיה,חברות *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:ממ כל החברות הקרובות.. *תוכנית אירוח אהובה:לא ממש אוהבת תכניות אירוח *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:לאיודעת.. *תוכנית רדיו אהובה:לא שומעת רדיו *זמן אהוב במשך היממה:צהריים ובוקר *שפה אהובה:אנגלית,ספרדית *ירק אהוב:עגבנייה *פרח אהוב:שושנה,וורד *שם אהוב לבן/בת:עידו,יואב,רוני,מעיין,נוי

טלינקה5

New member
../images/Emo149.gif

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן? אני לא זוכרת מה זה צבעי גועש *עברי לידר או אביב גפן? אביב המלך!
*מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שניהם באותה מידה *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי באיזו מידה ואיך *נשיקה במצח או בפה? תלוי למי *מיים קרים או שוקו קר? אין כמו מים קרים כשצמאים ממש... אבל בד"כ שוקו *ענבים או בננה? ממ לא יודעת *ירח או כוכבים? לא יודעת *אריק איינשטיין או גידי גוב? איינשטיין *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא יודעת *ג'ודו או איגרוף? לא שניהם *חצאית ארוכה או חצאית מיני? בין לבין... *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? תלוי *מוזיקה-באוטו או בבית? בשניהם, אבל בנסיעה זה הכי כיף. -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? סוף כיתה ח' ותחילת ט' *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים וצורת הליכה ולבוש *מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה
*איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ככהה.. * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: מממ... קשה לי רגע לעשות את זה *רואה הרבה טלוויזיה? כבר לא *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא יודעת *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אהבתי את אלי מקביל, וכמה דמויות מ"שיקגו הופ", את יואל מ"שבתות וחגים" ואת לואיס וקלארק מ"לואיס וקלארק", ובטח עוד מלאאא *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? שותה נס קפה וזהו *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אתהדמויות הרעות בד"כ *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ממ... בערך *איך הרגשת עם זה באותו רגע? נחשו *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? חחח לא להתאבד? *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו, ולפעמים אוטובוס *מה הוא האוטו האהוב עליך? אני לא מבינה במכוניות *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לא טיילתי כ"כ בערים *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני המון זמן *איך היה? אני לא אוהבת את המקומות האלה *האם בכית פעם בגלל אהבה? כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? היו כל מיני... דברים קטנים כאלה -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? תלוי במה אתם מתכוונים ב"מוצלח". אם הוא היה פחות טוב באופי, אז הייתי מתייחסת אליו פחות טוב. *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חחח הייתי מסמיקה כמו עגבניה ועוזבת את הב"ס (אלא אם כן הייתי מרגישה אותו דבר אליו) *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שומרת את זה בפנים *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת ע"י התרחקות *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לא למות -האם את/ה? *דאגן/ית? כןןןןןןןןןןןןן *תמים/ה? לא *רומנטי/ת? כן *פחדן/ית? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד *ביישן/ית? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד *אמיץ/ה? לא לא לא *חזק/ה מבחינה פיזית? ממש ממש ממש לא *מרבה לשקר? ממש לא *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? לא *אובססיבי/ת? לפעמים כן *טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים *מנומס/ת? כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': יש המון *עיתון אהוב: כל דבר שיש בו כתבה מעניינת... *סרט דרמה אהוב: לא זוכרת *מתקן אהוב בלונהפארק: לא אוהבת *בילוי אהוב: לנסוע באוטו עם מוסיקה ואווירה טובה... *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חלק מילדים שאני מכירה מה"ס *תוכנית אירוח אהובה: חחח אודטה? *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: באמת שאני לא זוכרת *תוכנית רדיו אהובה: לא שומעת כמעט רדיו *זמן אהוב במשך היממה: 19:00 בערך *שפה אהובה: צרפתית, רוסית *ירק אהוב: לא יודעת *פרח אהוב: כנ"ל *שם אהוב לבן/בת: יובל דניאל ואריאל מתאימים לשניהם

עונה!~

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? יותר מדי שרירי זה מגעיל...שרירי במידה!~ *צבעי גועש או צבעי שמן? גועש (זה לא עם א'?) גואש.. *עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? במידה *נשיקה במצח או בפה? פה *מיים קרים או שוקו קר? שניהם~ *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? כוכבים
*אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק אינשטיין *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לשניהם מאוד *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? ברור שנעמי!!
*ג'ודו או איגרוף? לא זה ולא זה *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? לא הולכת לא עם זה ולא עם זה *מוזיקה-באוטו או בבית? בבית
-שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? סביבות גיל 3 *מה עושה לך את זה בבני המין השני? רגישות *מה הכי חשוב בזוגיות? נאמנות וכנות *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבים
* ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אבא,אמא,אחים שלי,תם וספיר *רואה הרבה טלוויזיה? פלוס מינוס *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? בערך שעה וחצי *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? חנה מקרובים קרובים..פשוט קורעת אותי מצחוק
*מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? פרוסה *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו~ *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? דני מצער גידול בנות.מעצבן!!
*האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ממש לא *איך הרגשת עם זה באותו רגע? - *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? עוד לא עשיתי את ההחלטה הזו,אבל נראה לי כל עניין התיכונים דיי גורלי.בשבילי לפחות.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע~ *מה הוא האוטו האהוב עליך? כולם
*מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? רמת גן וירושלים..שני הערים שבהן כל חיי *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחופש הגדול *איך היה? כיף!! *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא נראה לי.. *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? היום הראשון בכיתה א'.. -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור!! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חחחחחחחחח...
בבית ספרי רק מורות,מלבד המורה הזכר לספורט,ואגב הוא נשוי באושר פלוס 2..אז אין מצב *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כנ"ל מהתשובה הקודמת.ואין מצב שאני מתאהבת במורה שלי לספורט-הזכר היחיד בבצפר
*אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אין סיכוי שאשנא מישהו מחבריי *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף!!
-האם את/ה? *דאגן/ית? לא ממש *תמים/ה? במידה *רומנטי/ת? יס *פחדן/ית? לא ממש *ביישן/ית? במידה *אמיץ/ה? במידה *חזק/ה מבחינה פיזית? לא..נפשית כן! *מרבה לשקר? לא!! *שוויצר/ית? ממש לא *חם/ת מזג? לא *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? לא..בעצם תלוי במצברוח *מנומס/ת? אני חושבת שכן..כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה *עיתון אהוב: מעריב לנוער :) *סרט דרמה אהוב: "קוראים לי סם"
*מתקן אהוב בלונהפארק: נוטה לחבב את הגלגל ענק *בילוי אהוב: ים *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: תם וספיר החברים הכי הכי טובים שלי שאני חולה עליהם *תוכנית אירוח אהובה: יאיר לפיד *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: יאיר לפיד
*תוכנית רדיו אהובה: "מנהרת הזמן" אבל ירון אשבל מעצבן
*זמן אהוב במשך היממה: 20:00 והלילה.. *שפה אהובה: עברית וספרדית *ירק אהוב: מלפלפון *פרח אהוב: צבעוני *שם אהוב לבן/בת: לא יודעת..לא חושבת על זה שבת שלום~

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? באמצע *צבעי גועש או צבעי שמן? לא יצא לי לנסות צבעי שמן
*עברי לידר או אביב גפן? *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות *בורקס או פשטידה? *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד *נשיקה במצח או בפה? בפה אין חצ'קונים.. לא, רגע. \= *מיים קרים או שוקו קר? שוקו *ענבים או בננה? בננה *ירח או כוכבים? *אריק איינשטיין או גידי גוב? *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? *ג'ודו או איגרוף? איגרוף *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? אוטו -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? *מה עושה לך את זה בבני המין השני? *מה הכי חשוב בזוגיות? *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: א', א', א' (כולם מתחילים ב-א' מה אני אעשה
) *רואה הרבה טלוויזיה? כן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 24 *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? קרמר? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? שוקו חם *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? *איך הרגשת עם זה באותו רגע? *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? *מה הוא האוטו האהוב עליך? *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? טוקיו?
*מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? אף פעם לא הייתי *איך היה? *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מקיאה *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מפנטזת *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? ממשיכה את הקשר על בסיס חלב *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? גאונות. למרות שברמה על אנושית זה נשמע קצת בודד. אז אם אפשר גאונות לא על אנושית. או נגיד גאונות ספציפית, כמו רק במתמטיקה. אוף, הלוואי!! -האם את/ה? *דאגן/ית? לא *תמים/ה? כן *רומנטי/ת? כן *פחדן/ית? כן *ביישן/ית? כן *אמיץ/ה? כן *חזק/ה מבחינה פיזית? לא *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? כן *חם/ת מזג? כן *אובססיבי/ת? ככהX2 *טיפוס של נוסטלגיה? כן *מנומס/ת? ככהX2 -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': מרגרינה *עיתון אהוב: *סרט דרמה אהוב: *מתקן אהוב בלונהפארק: *בילוי אהוב: אפשר לחשוב איזה בילויים יש לעולם להציע *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: א'
*תוכנית אירוח אהובה: *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה: *זמן אהוב במשך היממה: במיטה, לפני שהולכים לישון. זמן הפינטוזים והאוננות :-\:-\ בעייפות אני בכלל מאוהבת *שפה אהובה:
יפנית *ירק אהוב: *פרח אהוב: *שם אהוב לבן/בת: לילך [?]

:]

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? שריריי *צבעי גועש או צבעי שמן? שמן *עברי לידר או אביב גפן? אפחד.. טוב נו שיהיה עברי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים *בורקס או פשטידה? בורקסס *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד *נשיקה במצח או בפה? בפה *מיים קרים או שוקו קר? שוקו *ענבים או בננה? ענביםםםםם *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? =/ *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? האמת אפחד *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? *ג'ודו או איגרוף? *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? שניה -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא עברתי כזהה הרבה תקופות... *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים בצבע מיוחד עמוקות כאלה.. שפתיים עבות.. תחת עגול.. שרירים אבל לא יותר מידי.. צבע עור שחום... אררררררר
*מה הכי חשוב בזוגיות? אמון ומשיכה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? באמת לא כדאי שאני אפרט פה * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אי אפשר.. *רואה הרבה טלוויזיה? ממש לא *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 0 *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לאדעת *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? שוקו *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע? וואלה חרא *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לאדעת *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו?... *מה הוא האוטו האהוב עליך? לאדעת *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביב.. פשוט אוהבת את העיר הזאת... וגם יש בה ים!! ונתניההה=]] *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחופש הגדול *איך היה? כייייייף *האם בכית פעם בגלל אהבה? כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור! *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אויש פאאאאאקקקק מהה?!?... *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? עוברת בצפר=// למרות שזה לא יקרהה חחח *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? משתדלת לנתק *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שאני אוכל להיות בלתי נראיתת -האם את/ה? *דאגן/ית? כןן *תמים/ה? חח לא *רומנטי/ת? נראלי שכןן *פחדן/ית? כן חח *ביישן/ית? לא *אמיץ/ה? לא *חזק/ה מבחינה פיזית? ממש לא *מרבה לשקר? ממ רק להורים חח *שוויצר/ית? ממשש לאא *חם/ת מזג? לא *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? לגמריי!!! מאודד *מנומס/ת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... לא -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':שוקולד, חומוס ומטבוחה, עגבניה וגבינה *עיתון אהוב: לאדעת *סרט דרמה אהוב: *מתקן אהוב בלונהפארק: סקיי לופ, ברייק דאנס (נראלי שככה קוראים לו) *בילוי אהוב: הרבה הרבה *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: צוצי שליייי *תוכנית אירוח אהובה: *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה: *זמן אהוב במשך היממה: לפנות ערב *שפה אהובה: עברית?... *ירק אהוב: עגבניה *פרח אהוב: *שם אהוב לבן/בת: לאדעת

dana re3

New member
עונהההה

שאלון קצת ארוך - אבל לא נורא בשביל להעביר את השעמום. קרדיט לפורום "שאלונים וסקרים". -זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס *גוף שרירי או רגיל?שרירי *צבעי גועש או צבעי שמן?שמן *עברי לידר או אביב גפן?עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?אממממ נראה לי מילים *בורקס או פשטידה?בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? *נשיקה במצח או בפה?תלוי ממי... *מיים קרים או שוקו קר?שוקו קר *ענבים או בננה?ענבים *ירח או כוכבים?שניהם *אריק איינשטיין או גידי גוב? *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?שניהם *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?אף אחד *ג'ודו או איגרוף? *חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?באוטו חחח -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?אמממ שנה שעברה *מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיניים *מה הכי חשוב בזוגיות?אימון ותמיכה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?בסדר * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:יש הרבה... *רואה הרבה טלוויזיה?כן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?שעה וחצי *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא אוכלת ארוחת בוקר *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?לא שותה *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע?רע *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?לאיזה בצפר לעבור חח *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו *מה הוא האוטו האהוב עליך?טיוטה פראדו *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?שלי *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?בחופש הגדול *איך היה?כיףף *האם בכית פעם בגלל אהבה?כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?לא זוכרת -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?כן *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כלום *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתק *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?אמממ להפוך לבלתי נראת מתי שאני רוצה חחח -האם את/ה? *דאגן/ית?כן *תמים/ה?קצת *רומנטי/ת?כן *פחדן/ית?כן *ביישן/ית?כן *אמיץ/ה?נראה לי *חזק/ה מבחינה פיזית?אממ קצת *מרבה לשקר?לא *שוויצר/ית?לא *חם/ת מזג?כן *אובססיבי/ת?לא *טיפוס של נוסטלגיה?לא *מנומס/ת?כן -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ':חומוס *עיתון אהוב:ראש אחד *סרט דרמה אהוב:הלוחש לסוסים *מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה *בילוי אהוב:לצאת עם חברות *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברות *תוכנית אירוח אהובה: *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה: *זמן אהוב במשך היממה: *שפה אהובה: *ירק אהוב: *פרח אהוב: *שם אהוב לבן/בת:דנה,רוני, עידו, ניר

יווובל

New member
../images/Emo213.gif

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס *גוף שרירי או רגיל? רגיל *צבעי גועש או צבעי שמן? גואש *עברי לידר או אביב גפן? אף אחד *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שניהם! *בורקס או פשטידה? תלוי.. *שרמנטיות-בעד או נגד? נגד *נשיקה במצח או בפה? מצח *מיים קרים או שוקו קר? תלוי.. *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? שניהם *אריק איינשטיין או גידי גוב? אני אף פעם לא מבדיל.. *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא מכיר *ג'ודו או איגרוף? ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית? שניהם -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הקיץ האחרון.. *מה הכי חשוב בזוגיות? הקשבה, אמון, אני יודע... *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבה רוב הזמן * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אוך לא יודע *רואה הרבה טלוויזיה? לא *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? כלום *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? אהבתי את סנופקין מהמומינים (Tז כשעוד היתה לנו טלויזיה) *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס עם חלב או מעדן *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו או מים *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זוכר *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ברור *איך הרגשת עם זה באותו רגע? סבבה.. כל הזמן יורדים אחד על השני.. *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודע.. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית.. *מה הוא האוטו האהוב עליך? האוטו שלנו!! *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? שום עיר. שונא ערים. *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לא זוכר.. לפני מלא זמן *איך היה? נחמד מן הסתם.. לא ממש זוכר *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא זוכר -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אני מקווה שכן.. *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? בורח בצרחות.. *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום.. מה זה השטויות האלה? *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מן הסתם מנתק לאט לאט *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף -האם את/ה? *דאגן/ית? לא ממש *תמים/ה? נראה לי שלא *רומנטי/ת? לא *פחדן/ית? לא *ביישן/ית? לא *אמיץ/ה? מקווה.. *חזק/ה מבחינה פיזית? כן די *מרבה לשקר? לא ממש *שוויצר/ית? לא *חם/ת מזג? כן *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש *מנומס/ת? תלוי.. -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': חומוס *עיתון אהוב: כלום *סרט דרמה אהוב: לא יודע *מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה *בילוי אהוב: סתם להיות עם חברים וזה... *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: לא יודע... חברים שלי *תוכנית אירוח אהובה: אין *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין *תוכנית רדיו אהובה: אין *זמן אהוב במשך היממה: *שפה אהובה: עברית *ירק אהוב: כרוב *פרח אהוב: כלום *שם אהוב לבן/בת: אביתר, אליאב, אלקנה, איתמר

Jade E

New member
-

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לא מכירה *גוף שרירי או רגיל? שריר אבל לא יותר מידי *צבעי גועש או צבעי שמן? שמן *עברי לידר או אביב גפן? עברי *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד? *נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי *מיים קרים או שוקו קר? תלוי מתי *ענבים או בננה? תלוי מתי *ירח או כוכבים? שניהם? *אריק איינשטיין או גידי גוב? - *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? - *ג'ודו או איגרוף? - *חצאית ארוכה או חצאית מיני? תלוי מתי *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? תלוי למי *מוזיקה-באוטו או בבית? תלוי -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? השנתיים האחרונות *מה עושה לך את זה בבני המין השני? התחת, העיניים, המבט, החיוך *מה הכי חשוב בזוגיות? אמון *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? תלוי מתי * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אלי
, אמא, אבא, דוד, שירי *רואה הרבה טלוויזיה? כן *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים - שלוש *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לאדעת. *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ברנפלקס *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? אקטימל *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? - *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן *איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אין לי מושג. *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו? חח *מה הוא האוטו האהוב עליך? לאדעת. *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? קריית גת. כי הוא גר שם *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בלונה פארק?.. אממ לאדעת לפני כמה שנים. *איך היה? בסדר. *האם בכית פעם בגלל אהבה? כן *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? - -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן. *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? צוחקת *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מתעלמת *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את קשר? קשה לנתק קשר ממישהו שנמצא כל הזמן בסביבה שלך, אבל אם הייתי יכולה, הייתי מנתקת. *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף. -האם את/ה? *דאגן/ית? כן *תמים/ה? לפעמים *רומנטי/ת? כן *פחדן/ית? כן *ביישן/ית? תלוי עם מי *אמיץ/ה? לא ממש *חזק/ה מבחינה פיזית? קצת *מרבה לשקר? לא *שוויצר/ית? תלוי ממה *חם/ת מזג? כן *אובססיבי/ת? מאוד *טיפוס של נוסטלגיה? כן *מנומס/ת? לפעמים -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': לאדעת. *עיתון אהוב: לאדעת *סרט דרמה אהוב: היומן *מתקן אהוב בלונהפארק: - *בילוי אהוב: הבית של אהובי
*בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אהובי... *תוכנית אירוח אהובה: - *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: - *תוכנית רדיו אהובה: - *זמן אהוב במשך היממה: לילה *שפה אהובה: עברית? *ירק אהוב: פלפל אדום *פרח אהוב: - *שם אהוב לבן/בת: -

z u z i

New member
עונהה

-זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מרצ'לו יותר מאגניב *גוף שרירי או רגיל? בין-לבין *צבעי גועש או צבעי שמן? תלוי למה *עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים נראלי *בורקס או פשטידה? רק בורקז *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד *נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי *מיים קרים או שוקו קר? שוקו *ענבים או בננה? ענבים *ירח או כוכבים? ביחד *אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי!!! *ג'ודו או איגרוף? ג'ודו *חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? לי יש רגילות, אני לא יודעת מה איתכם *מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כשהייתי קטנה.. אוך הימים הטובים... *מה עושה לך את זה בבני המין השני? שפתיים.. יאמיי *מה הכי חשוב בזוגיות? א=ה=ב=ה *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עם האחים מעולים עם האחות חרא * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: עומרי, אמא, דור אח-שלי, נעמה.. *רואה הרבה טלוויזיה? ככה *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים וחצי *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? זוהר להט כי הוא מאמי *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אם אני אוכלת, קורנפלקס *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו/מים *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא 'דעת *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? קרה.. *איך הרגשת עם זה באותו רגע? תלוי מי זה היה ותלוי איך ירדו עליי *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אם לספר למישהו שאני אוהבת אותו *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? לא יודעת... *מה הוא האוטו האהוב עליך? בחייכם.. אוטו בצבע כסף *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אני אוהבת את הקיבוץ שליי *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בקיץ, ביורו-דיסני *איך היה? כייף. (אבל חוץ מדיסני אני לא אוהבת לונה-פארקים) *האם בכית פעם בגלל אהבה? יאפ *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? היו הרבה.. -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברוררר *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? איכסס המורים שלי עתיקיםםם *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כפי שציינתי - הם עתיקיםםם *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתק! ומהר! *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? שאני יחליט מי יאהב אותי :) -האם את/ה? *דאגן/ית? לא כל-כך *תמים/ה? קצת *רומנטי/ת? מאוד-מאוד *פחדן/ית? קצת *ביישן/ית? ממש לא *אמיץ/ה? אה.. לא במיוחד *חזק/ה מבחינה פיזית? לא *מרבה לשקר? חס וחסה *שוויצר/ית? לאא *חם/ת מזג? כן *אובססיבי/ת? לא *טיפוס של נוסטלגיה? חח לפעמים *מנומס/ת? ככה-ככה -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד/גבינה צהובה *עיתון אהוב: ראש1 *סרט דרמה אהוב: הרבה *מתקן אהוב בלונהפארק: לא אוהבת לונה פארק *בילוי אהוב: מסיבות, חברים, ים *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: החברים שלי.. מתה עליהם אהובים שליי *תוכנית אירוח אהובה: יאיר לפיד חח *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: *תוכנית רדיו אהובה: *זמן אהוב במשך היממה: צהריים *שפה אהובה: עברית, אנגלית *ירק אהוב: מלפלפון *פרח אהוב: ורד ורוד *שם אהוב לבן/בת: בן: גיא בת: מיקה (אחד מהרבה)

סלינוש

New member
גמני..

זה או זה: *איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? אפ'חד *גוף שרירי או רגיל? באמצע... *צבעי גועש או צבעי שמן? צבעי גואש (כן, זה עם א') *עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן *מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שניהם פוגעים מאוד *בורקס או פשטידה? בורקס *שרמנטיות-בעד או נגד? בעד *נשיקה במצח או בפה? בפה *מיים קרים או שוקו קר? תלוי מתי, אבל שיהיה שוקו *ענבים או בננה? בננה *ירח או כוכבים? כוכבים *אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב *למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא *דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי שחר *ג'ודו או איגרוף? למי אכפת.. *חצאית ארוכה או חצאית מיני? תלוי על מי... *משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש *מוזיקה-באוטו או בבית?אוטו -שאלות כלליות: *איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה יא'-יב' *מה עושה לך את זה בבני המין השני? עצמות לסת מרובעות *מה הכי חשוב בזוגיות? אמון וכנות *איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבבה * ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: עדינועה,איציק,טל,תמר *רואה הרבה טלוויזיה? לא יודעת *כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?3 שעות *מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ג'ואי מחברים *מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? סלט *ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה *איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא יודעת *האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא *איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא קרה *מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אין כאלה *מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית *מה הוא האוטו האהוב עליך? פורד פוקס *מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לא יודעת *מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני מיליון שנה בערך *איך היה? מי זוכר... *האם בכית פעם בגלל אהבה? לא *ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? חתונה של אח שלי -אם... *אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אין כזה דבר ילד פחות מוצלח ובודאי שלא היה מקבל יחס שונה. *אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חוטפת שבץ *אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כלום *אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת קשר, בשביל מה לסבול?? *אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לדעת מה אנשים חושבים -האם את/ה? *דאגן/ית?כן *תמים/ה?לפעמים *רומנטי/ת?לפעמים *פחדן/ית?מאוד *ביישן/ית?לפעמים *אמיץ/ה?לא *חזק/ה מבחינה פיזית?לא *מרבה לשקר?לא *שוויצר/ית?לא *חם/ת מזג?מאוד *אובססיבי/ת?בהחלט *טיפוס של נוסטלגיה?לא *מנומס/ת?לפעמים -דברים אהובים: *מילוי אהוב בסדוויץ': ריבה וחמאת בוטנים *עיתון אהוב: לאישה *סרט דרמה אהוב:נפלאות התבונה *מתקן אהוב בלונהפארק:לא זוכרת *בילוי אהוב:בית קפה *בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:עדי *תוכנית אירוח אהובה:לא יודעת *מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:כנ"ל *תוכנית רדיו אהובה:אין *זמן אהוב במשך היממה: לילה *שפה אהובה:צרפתית *ירק אהוב:מלפפון *פרח אהוב:נורית *שם אהוב לבן/בת: תמר

למעלה