שאלוןןן

שאלוןןן

מתוך שיעמום :\\ שם: גיל: איזור מגורים: זמר: זמרת: להקה מהארץ: להקה מהעולם: כשתהיו גדולים תרצו להיות: דבר שמציק: דבר משמח: החלום הכי מוזר: הפאדיחה הכי גדולה: האתר שאליו אתם נכנסים הכי הרבה: הפורומים שאתם בהם: האדם שאתם הכי מתחברים אליו בעולם: אוהבים: שונאים: רוצים: יש חבר? : רוצים? : מספר הפעמים שפגשתם את דיימנדז: אל מי הכי נקשרתם מהבנות: 5 דברים שאתם הכי אוהבים אצל הבנות: יאללה מספיק זה מתוך שיעמום חחחחחחחחחח

אני אתחיל

שם: טל גיל: תכף 13 איזור מגורים: ירושלים זמר: מויאל.. דנקר..עברי לידר..שמוליק
זמרת: בריטני הילה ג'סיקה נינט רוני הילארי דאף שירי מימון ועוד מלא להקה מהארץ: מטרופולין, סינגריה, דיימנדז ועוד להקה מהעולם: אהבתי את אטומיק קיטן :\ כשתהיו גדולים תרצו להיות: א-י-ת-ן אלבז!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שמציק: העגיל באוזן, ועוד משו לא עניינכם דבר משמח: אני הולכת למות
טחח סתם לאדעת החלום הכי מוזר: יואווו אלוהים ישמור אין לי כח להתחיל לספר אבל זה הדבר הכי מוזר שהיה לי בחייםםם זה היה היום (אתמול) חח הפאדיחה הכי גדולה: הכי גדולה? לאדעת, אבל אחת מהפאדיחות שנפלתי בדרך לפגישה הראשונה עם דיימנדז חחחחחחחח האתר שאליו אתם נכנסים הכי הרבה: תפוז, וואלה הפורומים שאתם בהם: דיימנדז, נינט, שירי לפעמים ככה, רוני, ועוד כמה האדם שאתם הכי מתחברים אליו בעולם: הילה אוהבים: את הילהה שונאים: ממ.. ביינתים אפחד רוצים: להיות עם הילהההההההה יש חבר? : לא רוצים? : לא מספר הפעמים שפגשתם את דיימנדז: 3 אל מי הכי נקשרתם מהבנות: הילההההה שליייי 5 דברים שאתם הכי אוהבים אצל הבנות: יפות, שרות מהמם, מדהימות, יש להןן נשמה ומתייחסותת אלינווווווו =] :\

אני

שם:מעין גיל: 15 וחצי איזור מגורים:מרכז זמר:הראל סקעת לעצבן את כאן מישהו
זמרת:רוני,נינט,שירי,כריס ובריט ויש עוד מלא אין לי רק אחת.. להקה מהארץ:דיימנדזזז להקה מהעולם:אוונסנס כשתהיו גדולים תרצו להיות:אם אני לא אמות לפני אני אחשוב על זה מבטיחה=) דבר שמציק: אני:| דבר משמח:הלוי החלום הכי מוזר:חחחחחחח טל לספר את זה שוב?טוב אוקי
אז מרוב שאני שונאת את חבר של אחותיי באמצע שאני ישנה אני מרגישה שאני נותנת בעיטות עכשיו אני חושבת שאני מפספסת אותו בבעיטות יעני לא מצליחה לתת לו פתאום אני קמה באמצע שאני כאילו מרביצה חח ואני מרגישה שאני נותנת לאוויר בסוף התברר לי שחלמתי שאני רבה איתו ומרביצה לו ואמרתי לו רק אל תיגע בדיסק של שירי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה מזה מוזר:| הפאדיחה הכי גדולה:אהמ אהמ עדיף לי לא לספר=\ האתר שאליו אתם נכנסים הכי הרבה:יש הרבה אבל,האתר הרשמי של דיימנדז,לולי לונינט,דנקר ולאתר של הלוי=] הפורומים שאתם בהם:דיימנדז,לולי לו ושיר ביטון האדם שאתם הכי מתחברים אליו בעולם:טלללל אוהבים:הלוי שונאים:לא שונאת מתעבת רוצים:?? יש חבר? :לא=\ רוצים? :יאפ. מספר הפעמים שפגשתם את דיימנדז:3 אל מי הכי נקשרתם מהבנות:הלוייייייי 5 דברים שאתם הכי אוהבים אצל הבנות: הכול אין 5!!!

CrAzY4uMJJ

New member
שלייי

שם:ליטל גיל:17 וחצי איזור מגורים:ראשון לציון. זמר:מייקל ג'קסון. זמרת:מדונה,בריטני,שאקירה,ג'ניפר לופז.. להקה מהארץ:היהודים. להקה מהעולם:Roxette כשתהיו גדולים תרצו להיות:לא מתכננת. דבר שמציק:שקרים,בגידות,הברזות..ועוד..חח דבר משמח:מייקל=]]ושלאנשים שאני אוהבת טוב=]ועוד.. החלום הכי מוזר:לא עניינכם איזה חלומות יש לי=| הפאדיחה הכי גדולה:היו כ"כ הרבהה..חח האתר שאליו אתם נכנסים הכי הרבה:ממ הבלוג שלי והפורום של מייקל והבנות.. הפורומים שאתם בהם:מיקל ג'קסון,דיימנדז,טלנובלה בע"מ,מכבי חיפה וטאץ' עליז לסטרייט שיעיז. האדם שאתם הכי מתחברים אליו בעולם:הבובים,רוי,דפני ומייקל. אוהבים:הרבה.. שונאים:כל מיני.. רוצים:מזה עניינכם בידיוק?!(לא אישי..). יש חבר? :לא..אבל רוב הסיכויים שבקרוב יהייה. רוצים? :האאאא??
מספר הפעמים שפגשתם את דיימנדז:מי זוכרר חחח אל מי הכי נקשרתם מהבנות:נראה לי הלוי.. 5 דברים שאתם הכי אוהבים אצל הבנות:1.קול מדהים.2.נותנות רגש בשירים שלהן..וגורמות להזדהות.3.הרצון להצליח והידיעה שיש להן את הכליפ לזה=].4.הן מדהימותתת פשוט!!5.הן משוגעותתתת
לטובה כן?!...כפרעליייהן=]]

עונההההההההההההההההההה

שם: קרן גיל:14 וחצי איזור מגורים:ליד ירושלים זמר: יש הרבהההה זמרת: הילה הלוי להקה מהארץ: דיימונד'ז להקה מהעולם: אס קלאב כשתהיו גדולים תרצו להיות: זמרת, שחקנית, רקדנית... דבר שמציק: שיש אנשים שיש להם משו להגיד לי והם לא אומרים...... דבר משמח: כל מיני.... החלום הכי מוזר: מי שצריך לדעת עליו יודע.......... הפאדיחה הכי גדולה: שמישהו אמר לי " האו אר יו? וחשבתי שהוא מקלל אותי (יענו הוא אומר לי עוואר יו) וצרחתי עליו...... האתר שאליו אתם נכנסים הכי הרבה: וואלה הפורומים שאתם בהם: דיימונד'ז, השמינייה, האדם שאתם הכי מתחברים אליו בעולם: ממממממ לא יודעת... אוהבים: אהבה שונאים: כל דבר שהוא רע רוצים: מצלמת וידאו ומחשב חדשששששש יש חבר? : לא רוצים? : לא מספר הפעמים שפגשתם את דיימנדז: ממממממ 4 אני חושבת ..... אל מי הכי נקשרתם מהבנות: הלוייייייייייייייייייייי 5 דברים שאתם הכי אוהבים אצל הבנות: 1. הילה הלוי 2. הילה הלוי 3. הילה הלוי 4. הילה הלוי 5. כבר אמרתי הילה הלוי?

למעלה