שאלוןןן...

shiroosh999

New member
שאלוןןן...

*למשועממים בלבד* בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? שכבת עם בן מינך שכבת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? סמיילי =] או סמיילי =)? דברים אהובים: מספר? צבע? שתייה? שפה? מקצוע? אתר באינטרנט? תחביב? סרט? שיר? שחקן/ית? זמר/ת? להקה? אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- ים- השלמות: אני הוא...- אני אוהב...- אני שונא.. - הלוואי ש...- חבל ש...- אני צריך...- מי/מה האחרון: סרט שראית? מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? דיסק שמתנגן? הופעה שהיית בה? לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- מסר לאנשים חשובים- ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום- (C) כל הזכויות שמורות לפורום אחרי הצלצול

tamar brandy

New member
עונה../images/Emo9.gif ../images/Emo163.gif|בוב|

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה? חחחח בטח מי שכיף לו..
הומואים?
בטח
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר? אמממ תלוי כמה צעיר
האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? נופ
התנשקת עם בן המין ההפוך? נופ שכבת עם בן מינך: חחחח יפית נחשבת?
חחח סתש
שכבת עם בן המין ההפוך? נופ הגשת מבחן ריק? חחחחח לא נתפסת בגין עבירה פלילית? אממ, גניבת מסטיקים (?) התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? חע לא בגדת באמון של מישהו? אני לא חושבת
בגדו באמון שלך? יאפ רצית/ניסית להתאבד? לא לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?חחחח כן צושי פעמים כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 בתים עברת? 2 פעמים נשבר לך הלב? נופ פעמים שברת לאחרים את הלב? כן, לבנחה
פעמים התאהבת? 3, אחד חסוי, 2 זה בנחה <שהתגרשנו לא מזמן, ועכשיו זה בובי
מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק רולזזז בנים או בנות? חחחחח שניהם נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות ערסים או חנונים? חנונים
אני שונאת ערסים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים
אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קיץ
סמיילי =] או סמיילי =)? =] דברים אהובים: מספר? 3 ו-8 צבע? ורוד וחום בהיר <לא ביחד> שתייה? פטל שפה? עברית מקצוע? רפואה אתר באינטרנט? חחחח תפוז
תחביב? מחשב סרט? אפקט הפרפר שיר? ציפורים שחקן/ית? בובי זמר/ת? אבריל לוין להקה? בייב ושייגעצ
אסוציאציות: ציצים- בנים דתיים- רמת בית שמש בית ספר- ברנקו ישראבלוג- קקי ערפאת- המראה שלו בתור דרדסבא טלויזיה- סלון אהבה- חברים מוות- סוף איידס- אפריקה מתנחלים- התנתקות ורוד- חולצות של יפית חול- ים ים- חול השלמות: אני הוא...- אני אני אוהב...- בע"ח אני שונא.. - אגואיסטים וערסים הלוואי ש...- שיפסיקו לעשות ניסויים על בע"ח חבל ש...- אוכלים גופות והפרשות של בע"ח אני צריך...- לישון מי/מה האחרון: סרט שראית? אממ לוזוכרת מישהו/י שנישקת? יפית שיר ששמעת? חע השיר פתיחה של אודטה <טוף זה מנגינה אבלגם משו> פעם שבכית? חחחחח אני תמיד בוכה <סתש ככה> פעם שצחקת? חע גם תמיד
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? לוזוכרת דיסק שמתנגן? משינה הופעה שהיית בה? פחע המנגינה האחרונה
לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- "יש לך תנ"ך?" חע מצחיש אותי כל פעם מחדש, ואינלי כוח לפרט מסר לאנשים חשובים- בשר זה רצח <השאלון מתחיל להזכיר לי את מבחני הדסה> ציפייה לפני השינה- להרדם מהר
תודה שהרסת לי את היום- היום הזה היה מושלאם תודה שעשית לי את היום- יפית וקליס
מקווה שאני לא אחלום- על חייזרים
משפט סיום- די לניסויים בבע"ח

tamar brandy

New member
סיפרתי לך כבר../images/Emo4.gif ../images/Emo163.gif|בוב|

ואת כן חייזר
חיזר שלובש את דמותה של שירן!!!

ישש משו להעביר ת'שיעמום! יהיה מצחיק

סמים- לא ממש מפריע לי סיגריות- מפריע וחצי אני נגד אוריה- שיר את רוצה לספר לנו משו??? הומואים- בעדד הם מצחיקים תוכנית ההתנתקות- ????? מזה אכפת לי מיזה סקס בגיל צעיר- מי שבא לו שלא יתאפק מה אני יגיד לכם חח התנשקת עם בן מינך- מזה לא..!!! עם המין ההפוך.. כן :) שכבתי?? לא..!! שיר עוד משו שאת רוצה לשתף אותנו בו? הגשת מבחן ריק- רק אחד?? נתפסת בגין עבירה פלילית- עדיין לא התאהבת בלה בלה בלה- לא בגדת באמון של מישו- אולי.. לא זוכרת רצית\ניסית להתאבד- לא לא ולא מזה השאלה הזאת חחח אם הייתי רוצה לא הייתי פה עכשיו עשית משו שאת עדיין מצטערת עליו- לא רק אחד כמה שנים אני חיה- 14 וחצי בתים עברתי- 3 פעמים נשבר לך הלב- לא שזכור לי!! פעם שברתי לאחרים ת'לב- אני שוברת לאנשים דברים אחרים פעמים התאהבת- נו מה אני מחשבון ניו יורק או פריז- פריז בנים או בנות- בנים מה אני לסבית נשיקה או חיבוק- גם וגם הארי פוטר או שר הטבעות- אף אחד מהם ערסים או חנונים- ערסים וחצי ערסיםם חמוץ או מתוק- חמוץ חנוכה או פורים- חנוכה אש או מים- מים ישראל או חו"ל- שאלה קשה!!! חורף או קיץ- ברור שקיץ!! הסמיילים לא משנים לי..!!!! מספר- 28 צבע- צהוב שתיה- תות בננה שפה- עברית מקצוע- כובע אתר באינטרנט- http://meitav_r.pic.co.il תחביב- להסתבך סרט- הצלצול שיר- קוקו מאילת-בלילות שחקן- אני שאני מתחמנת את אמא שלי זמר- אבי ביטר המלךךךךךךך להקה- אף אחת אסוציאציות- ... הא???? אני היא.. האלוהים? חח אנא ערף! אני אוהבת.. להסתבך אני שונאת.. ללמוד הלוואי ש.. תיגמר השנה שאני יפרוש! חבל ש.. השאלון הזה לא נגמר כבר!! אני צריכה.. 1000 $ סרט שראית- אמריקן פאי עכשיו היה בהום סינמה חח מישו שנישקת- חלאס לחדור לפרטיות חח שיר ששמעת- אבי ביטר- בלעדייך מאושר פעם שבכית- לא זוכרת.. פעם שצחקת- לפני כמה זמן לא ספרתי.. מישו שבלה בלה- היום (לדודה שלי השותפה שלי לפשע) דיסק שמתנגן- 24 שעות בחדר שלי דיסק דיכאון הופעה שהיית בה- יום שלישי בואו מועדון מיזרחית בראשון כל הזמרים הדיכאונים!!!

למעלה