שאלוןןןן

hagaymi26

New member
שאלוןןןן

והפעם........
ומחשב! 1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)? 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)? 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? 9. ואת המחשב? 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? 11. מה עשיתם? 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? 13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? 15. מול המחשב? 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס? 17. יש לכם מחשב נייד? ודי וי די לאוטו? 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? המחשבים שם טובים? כמה שילמתם לשעה? 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט? 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב?

הו, נחמד. ~עונה~ ../images/Emo152.gif ../images/Emo223.gif

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? לאחרונה מחשב. >< 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)? יוטוב.
3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)? MCR [מיי כמיקל רומאנס.] 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? MTV2. 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? נמלטים.
6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? אני כמעט ולא רואה שום תוכנית. >< 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? כולם.
8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? לא. XD 9. ואת המחשב? כן. D: 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? לא.
11. מה עשיתם? מתאפקים.
12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? לא.
13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? כן
14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? כן. 15. מול המחשב? כן. 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המקלדת והמחשב נהרס? לא.
17. יש לכם מחשב נייד? לא. ודי וי די לאוטו? אין לי אוטו.
18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? לא. המחשבים שם טובים? כמה שילמתם לשעה? 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט? לא. 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב? טלויזיה. אפילו שבזמן האחרון אני בקושי רואה... >< הודגש באמצעות מדגישומטיק

*תיקון קטן. ../images/Emo69.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo223.gif

איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? חח התכוונתי שאני לא מכירה שום תוכנית אחרת שלהם חוץ מהסדרה הפיג'מות עצמה.
אותה כמובן שאני רואה. XD

yahali2

New member
עוווווווווונ...ה!

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? מחשב 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)? MSN 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)?
4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? ערוץ 3 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם?
... הפיג'מות....'מה קשור?'..התוכנית אירוח 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? הפיג'מות D: חח 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? אילן...נתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? לא.. 9. ואת המחשב? לא.. 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? לא זכור לי 11. מה עשיתם? ? 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? חחח לא 13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? לא 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? פרומואים בערוץ 3. XDDDDDDDD 15. מול המחשב? קהילות MSN
או כאן בפורום
16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס? לא 17. יש לכם מחשב נייד? לאחותי... XD ודי וי די לאוטו? לא 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? לא המחשבים שם טובים? כמה שילמתם לשעה? 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט? לא.. 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב? מחשב

מדגישניצל שליטע../images/Emo47.gif../images/Emo182.gif

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? מחשב 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)? לא ספרתי
3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)? האי 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? ערוץ 2
5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? הפיג'מות D: 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? הפיג'מות 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? השלישייה 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? אבל אני לא לסבית 9. ואת המחשב? כן
10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? כן 11. מה עשיתם? היו כאלה והיו כאלה 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? כן!
13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? לא. אבל קרה שהתעוררתי בשבת וחשבתי שהפסדתי ביצפר 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? כןכןכן 15. מול המחשב? גם 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס? לא. אבל אח שלי המיס מקלדת בעזרת מנורה D: 17. יש לכם מחשב נייד? לא ודי וי די לאוטו? לא 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? בחו"ל כן המחשבים שם טובים? כן כמה שילמתם לשעה? נכנסתי בלי ששמו לב, הייתי על המחשב כמה שעות והלכתי. למחרת נכנסתי (גם בלי ששמו לב), הייתי על המחשב כמה דקות וסולקתי. אחח ונציה
19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט? כן 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב? מחשב מפעיל טלוויזיה, טלוויזיה לא מפעילה מחשב. אז מחשב הודגש באמצעות מדגישניצל

עונה../images/Emo152.gif

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב?בטלוויזיה
2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)?אתר ערוץ הילדים
3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)?האי
4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה?ערוץ הילדים
5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם?הפיג'מות,האי,ארתור,בובספוג,החיים זה לא הכל
6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים?הפיג'מות
7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים?עודד!!!
8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם?לא
9. ואת המחשב?לא
10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים?כן!
11. מה עשיתם?התאפקתי עד הפירסומות
12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם?כן!!!כמה פעמים
13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום?לא
14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? לא בדרך כלל אבל הרבה פעמים
15. מול המחשב?לא הרבה אבל אכלתי כמה פעמים
16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס?לא
17. יש לכם מחשב נייד?לא
ודי וי די לאוטו?לא
18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים?לא מה עשיתם ממני?
המחשבים שם טובים?אין לי מושג...
כמה שילמתם לשעה?
19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט?לא
20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב?טלוויזיה!!!

אופק צח

New member
עונה../images/Emo124.gif

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? מחשב 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)? MEGAS (פורום) 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)? האי - 1299
4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? הערוץ של הVOD - 1. 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? אחרי הפיג'מות והאי, אבודים. 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? הפיג'מות
7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? עודד
8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? אולי, תלוי במצברוח.. 9. ואת המחשב? אני לא הומו
10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? כן 11. מה עשיתם? רצתי לשירותים
12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? כן
13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? לא.. 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? כן. 15. מול המחשב? כן. 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס? לא קפה, שוקו. 17. יש לכם מחשב נייד? לא. ודי וי די לאוטו? לא. 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? לא. המחשבים שם טובים?
כמה שילמתם לשעה?
19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט?
20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב? מחשב..

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההה

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? במחשב 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)? אממ לא יודעע .. 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)? אממ האי אולי ... 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? אמממממ אולי הוט בידור ישראלי או ביפ 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? אמממממממממ האי 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? מה ז'תומרת איזה תוכנית ? 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? גרי 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? לא 9. ואת המחשב? כן ! אני גם עושה את של אחריםם 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? לא
11. מה עשיתם? -- 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? כןן XDDDDD 13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? משהו כזהה .. בערךך 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? כןן 15. מול המחשב? לפעמים 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס? לא 17. יש לכם מחשב נייד? לאמא שלי יש ודי וי די לאוטו? לא 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? לא המחשבים שם טובים? -- כמה שילמתם לשעה? -- 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט? אה ?! 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב? שניהםם

ערגליות של אסם!!

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב?במחשב,נראה לי 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)?בוואלה 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)?פורום למגלי ענבים. 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה?6. או 22. 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם?כולם..שיהיה "רק בישראל" 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים?"הפיג'מות"! 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים?עודד. וגם אילן. וגם קובי. 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם?ממממ 9. ואת המחשב?ממממ 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים?קרה.בטח שקרה. 11. מה עשיתם?אכלנו ערגליות של אסם. 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם?לא.. אבל נשפך עליי תה! מאז אני לא אכולת מול הטלוויזיה. כמעט. 13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום?כן. כל יום!! 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? לפעמים. 15. מול המחשב?לא ממש.
16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס?לאאא! 17. יש לכם מחשב נייד?לא. ודי וי די לאוטו?כן..בטח! 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים?כן. ואז שפכתי עליו קפה. המחשבים שם טובים?מאוווווד!
כמה שילמתם לשעה?0.00 ש"ח 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט?מה? 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב?טלווימחשב. הודגש באמצעות מדגישומטיק

היא לא../images/Emo46.gif../images/Emo182.gif

כשמשלבים 2 מילים עדיף שתהיה אות שמופיעה בשתיהן ומחברת ביניהן במילה המעורבבת.

אולייי! ../images/Emo13.gif

אולי! אבל מחשיביזיה נשמע כמו כלי כלשהו! ולעומת זאת, ברור מה מציינת המילה טלווימחשב!!!!

עונההה =)

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב? שאלה ממש קשה, אבל נראה לי טלוויזיה. 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)? לא זוכרת.. 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)? פורום חן אהרוני והאי. 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה? נראה לי הוט בידור ישראלי. 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם? הפיג'מותתתת!!! 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים? הפיג'מות. 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים? כולם D: 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם? חחחח לא!! 9. ואת המחשב? גם לא. 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים? לא. 11. מה עשיתם? לא קרה לי. 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם? לא.. 13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום? ת'אמת גם לא. 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה? כןןן!! 15. מול המחשב? כןןןן!! 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס? לא. 17. יש לכם מחשב נייד?לא. ודי וי די לאוטו? לא. 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים? לא. המחשבים שם טובים? לא יודעת. כמה שילמתם לשעה? לא יודעת. 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט? לא.. 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב? טלוויזיההה!!

slee4

New member
עונה=)

1. במה אתם משתמשים יותר, בטלוויזיה או במחשב?בשניהם בערך באותה המידה(הרבה!!!) 2. באיזה אתר אתם גולשים הכי הרבה (אחרי תפוז)?וואלה,אבל ממש מעט,רוב הזמן זה תפוז. 3. באיזה פורום אתם גולשים הכי הרבה (אחרי הפיג'מות)?אני רק פה ובעוד כמה קומונות 4. איזה ערוץ אתם רואים הכי הרבה?ערוצי מוזיקה 5. איזה תוכנית הכי אהובה עליכם?הפיג'מות,חברים...יש הרבה 6. איזה תוכנית של הפיג'מות אתם הכי אוהבים?הסדרה 7. איזה שחקן בפיג'מות אתם הכי אוהבים?כולם מדהימים שם 8. הייתם עושים את הטלוויזיה שלכם?לא,היא גדולה מידי 9. ואת המחשב?יש מצב 10. קרה לכם שממש רציתם לראות איזה תוכנית, אבל הייתם חייבים לשרותים?בטח 11. מה עשיתם?רוב הפעמים התאפקתי ובדיוק בקטע הכי טוב כבר לא יכלתי להתאפק אז הלכתי להשתין והפסדתי... 12. פעם אכלתם דגני בוקר כשאתם רואים תכנית טלוויזיה ובלי ששמתם לב כל החלב נשפך עליכם?איכס,אני לא שותה חלב. 13. קרה לכם פעם שהייתם מרוכזים באיזה תוכנית, ושכחתם שהיום לא יום שבת? זה גרם לכם לאחר לאיזה מקום?בטח 14. אתם בדרך כלל אוכלים מול הטלוויזיה?יאפ 15. מול המחשב?יאפ 16. פעם שתיתם קפה מול המחשב, והכל נשפך לכם על המשקלדת והמחשב נהרס?זה קרה לי עם קולה 17. יש לכם מחשב נייד?לא ודי וי די לאוטו?כה 18. האם אי פעם השתמשתם במחשב בבית קפה כזה שיש בו מחשבים?לא המחשבים שם טובים?-- כמה שילמתם לשעה?7859876746 אגורות 19. האם אי פעם השתמשתם בכרטיס גלישה כזה ששמים במחשב נייד במקום שאין בו אינטרנט?:Sמה? דיי,אני בת,אני לא אמורה להבין את זה! 20. שאלה אחרונה: טלוויזיה או מחשב?דיי,אל תעשו לי את זה,אף פעם לא חשבתי שיהיה לי כל כך קשה להחליט!!!

למעלה