שאלוןןןן

שלומיתת

New member
פעם שלישית שאני עושה את השאלון הזה../images/Emo122.gif

צבעים: צבע שיער:בלונדיני כהה,אל תשאלו. צבע ציפורנים:נורמלי
צבע קיר בחדר:סגלגל צבע מצעים:תכלת עם פרחים צבע מקלדת:לבן צבע טלפון:כסוף צבע פלאפון::X צבע בלוג:הממ..תמונה או משו צבע חולצה:ירוק דהוי
נו,אני בבית! צבע מכנס:צ'חור צבע תחתונים:ורוד לבן!!
למה אני עם ורוד?! צבע גרביים:אין
צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב:תמונה כלשהיא האם יש לך: אח/ים/יות:כן,3 דיסקמן:לא..MP חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:כן מחלה סופנית:לא חברים סטרייטים:כן חברים הומוסקסואליים:לא נראלי מערכת סטריאו:לא האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:כן התאהבת בידיד:לא נמשכת למורה בבצפר:איכס לא. ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא נראלי
הלכת מכות:כן קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:עוד לא. הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן
! בישלת:כן עשית בייביסיטר:כן
הרגת מישהו:כמעט
פגעת במישהו:כן מישהו הציל את חייך:לא שידוע לי איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר:כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:יש הרבה
החג האהוב עלייך:פסח,שבועות וכו' וכו' (אה,וזה וזה
) הסרט האחרון שראית:הממ,לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית:חסוי
נחשו לבד הדבר האחרון ששתית:מים המחשבה האחרונה שלך:תושב"ע
השיר האחרון ששמעת:לא שמעתי היום מוזיקה.בעע עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:כן מאוהב/ת:לא אכלת כלי כתיבה:לא נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל:כן

adi295

New member
גם אני ../images/Emo9.gif

צבעים
צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: כרגע ורוד
צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול צבע מקלדת: שחור :] צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין בלוג חח צבע חולצה: ירוק צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים:שחור
צבע גרביים:אחת לבנה עם פסים ורודים והשניה לבנה עם פסים שחורים
צבע חזיה:בז' צבע רקע במחשב: מלא צבעים
האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא חיית מחמד: כלבה
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה =X חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: חח לא ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא נראה לי.. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: בצחוק
קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לשניה בערך.. דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחח לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן
מישהו הציל את חייך: לא שאני זוכרת.. איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: אין הכי
החג האהוב עלייך:ממ נכון לעכשיו ל"ג בעומר :) הסרט האחרון שראית: לא זוכרת.. הסדרה האחרונה שראית: הלוחשת לרוחות הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים :] המחשבה האחרונה שלך: ...... השיר האחרון ששמעת: Stop Crying Your Heart Out עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא בטוחה :\ אכלת כלי כתיבה: חח לא
נפגעת מאוד ממישהו: ממ..לא ממש זרקו עלייך מאכל: בטח
מלחמות אוכל זה שולט!

XxXSynergitXxX

New member
או. אני צריכה לזוז . D:

לאמשנה , נענה בכלזאת ! P: צבעים:
יאללה צבע שיער:
חום , שטני צבע ציפורנים:
מאיפה לי ? צבע קיר בחדר:
ורוד
וכחול צבע מצעים:
כחול ירוק צבע מקלדת:
לבנבנה ושחורה . צבע טלפון:
אפור כהה צבע פלאפון:
שחור אפור כהה צבע בלוג:
צועקים על אהבה. יש שם תמונה שלו . ככה שזה בערך חום בגוונים צבע חולצה:
אדום של בצפר :/ צבע מכנס:
ג'ינס . צבע תחתונים:
שחור :p צבע גרביים:
לא הלכתי עם גרביים :p צבע חזיה:
עד כאן.
צבע רקע במחשב:
שחור , סינרגיה !
האם יש לך:
ישלי . אח/ים/יות:
שתיים חורגות . מהאבא . דיסקמן:
הוא הרוס. חיית מחמד:
לא. טלוויזיה בחדר:
אלא מה ? מחשב בחדר:
ברור . מחלה סופנית:
בערך. חברים סטרייטים:
אני חושבת .. סתם , ברור D: חברים הומוסקסואליים:
אולי .. מערכת סטריאו:
אהא P: האם אי פעם:
האם ? התחבקת:
כן .
. כל יום . מלא. נמשכת למישהו פנוי:
כן. P: התאהבת קשות:
אני מאוהבת כרגע קשות . התאהבת בידיד:
כנ"ל נמשכת למורה בבצפר:
לא. למורות ? , לא חושבת ..
ניהלת רומן סודי:
כן . ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
כל יום . אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
לא הלכת מכות:
בערך
קיבלת פנס בעין:
לא , וגם לא רוצה. הרכבת עדשות:
לא. דחפת מזלג לשקע חשמל:
לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
כן !! בישלת:
לא . עשית בייביסיטר:
ממש לא. הרגת מישהו:
אולי D: פגעת במישהו:
כן .
מישהו הציל את חייך:
כן. איחרת לבית-ספר:
מוצדק !
הברזת מבית-ספר:
לאלאלאלא. הבנאדם שאתה הכי אוהב:
אמא , סבתאסבא P: , מ' מ' מ' ור' , P: החג האהוב עלייך:
שבועות , פסח , ראש השנה [ישלי יומולדת D:] , פורים הסרט האחרון שראית:
קלינר , סרט גרוע ברמות . הסדרה האחרונה שראית:
הפיג'מות שליטע
! הדבר האחרון ששתית:
ספרייט . המחשבה האחרונה שלך:
עליו
. השיר האחרון ששמעת:
מה עשיתי , סינרגיה D: עוד קצת עלייך:
עוד קצת עליי. שתית אלכוהול:
לא. מה זה יין ? אולי בעצם :p נסעת בכבאית:
כן ! אוסף משהו:
ישלי כלמיני כאלה של קינדר , לא זוכרת מה עוד
מאוהב/ת:
כןןןןןן בטירוף . אכלת כלי כתיבה:
לא . נפגעת מאוד ממישהו:
כן . אפילו אתמול-היום . זרקו עלייך מאכל:
לחם :/ יא , חשבתי שזה יותר קצר
. נו , ניחא . להית':) היה לי ארצי בערבית D: אורפז . 3>> ~

מירוש 18

New member
אניי

צבעים: צבע שיער:חום כהה צבע ציפורנים:רגיל צבע קיר בחדר:תכלת צבע מצעים:לבן צבע מקלדת:אפור בהיר צבע טלפון:חום צבע פלאפון:כסוף צבע בלוג:אין בלוג צבע חולצה:צהבהב צבע מכנס:כחול כהה צבע תחתונים:צהוב צבע גרביים:לבן צבע חזיה:לבן צבע רקע במחשב:יש המון צבעים האם יש לך: אח/ים/יות:כן דיסקמן:הוא מת לא מזמן חיית מחמד:לא טלוויזיה בחדר:לא מחשב בחדר:לא מחלה סופנית:לא חברים סטרייטים:כן חברים הומוסקסואליים:לא מערכת סטריאו:כן האם אי פעם: התחבקת:ברור נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות:לא התאהבת בידיד:לא נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא הלכת מכות:כן עם אחי הקטן קיבלת פנס בעין:כן הרכבת עדשות:לא דחפת מזלג לשקע חשמל:לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:כן בישלת:כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו:חרקים נחשבים? פגעת במישהו:כן לצערי מישהו הציל את חייך:לא איחרת לבית-ספר:כן הברזת מבית-ספר:כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:יש הרבה החג האהוב עלייך:חנוכה ניראה לי הסרט האחרון שראית:לא זוכרת הסדרה האחרונה שראית:לא זוכרת הדבר האחרון ששתית:מים המחשבה האחרונה שלך:מה לענות השאלה הזו השיר האחרון ששמעת:עד אלייך עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:כן נסעת בכבאית:לא אוסף משהו:פעם תויות של בגדים מאוהב/ת:לא אכלת כלי כתיבה:כן נפגעת מאוד ממישהו:כן זרקו עלייך מאכל:כן

o r t a l i t

New member
"...זה יום יפה..." ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

צבעים: צבע שיער: חום נוטה לשטני. צבע ציפורנים: אין. צבע קיר בחדר: תכלת-עננים XD צבע מצעים: תכלת יפה כזה. צבע מקלדת: כסוף-שחור. צבע טלפון: תכלת. צבע פלאפון: כסוף X: צבע בלוג: תכלת חח צבע חולצה: לבן-קרמי חח צבע מכנס: לבן-תכלת. צבע תחתונים: תכלת. צבע גרביים: אין. צבע חזיה: אני בבית, מה. צבע רקע במחשב: כחול :] חחחחחחחחחחח יחי הגיוון.
האם יש לך: אח/ים/יות: לא. דיסקמן: לא. חיית מחמד: לא. טלוויזיה בחדר: כן
מחשב בחדר: כן
, מאז ומתמיד. מחלה סופנית: לא
חברים סטרייטים: יאפ. חברים הומוסקסואליים: אכן. מערכת סטריאו: לא. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: לא. התאהבת בידיד: לא. נמשכת למורה בבצפר: לא. ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: לא. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן. [גם יותר מיום] הלכת מכות: לא באמת
קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: לא. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא חח הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: מודה באשמה. בישלת: בהחלט. עשית בייביסיטר: יאפ. הרגת מישהו: לא ממש. פגעת במישהו: בטוח :\ מישהו הציל את חייך: לא. איחרת לבית-ספר: פוווו המון
. הברזת מבית-ספר: אפשר לאמר. הבנאדם שאתה הכי אוהב: לאיודעת. החג האהוב עלייך: נניח חנוכה. הסרט האחרון שראית: "תחושה מוקדמת". הסדרה האחרונה שראית: "האלופה". [לא מאפיין אותי חח] הדבר האחרון ששתית: קפה. המחשבה האחרונה שלך: נו, מה. השיר האחרון ששמעת: אוטוביוגרפיה - מיקלו
. עוד קצת עלייך: (זה כן או לא ?) שתית אלכוהול: הממ כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו: כרטיסיות אוטובוס :] מאוהב/ת: לא. [נראלי
] אכלת כלי כתיבה: ברור חח נפגעת מאוד ממישהו: לא מאוד. זרקו עלייך מאכל: ישמצב חחחח נמP:

אני.. [כאילו מישהו קורא את זה בכלל]

צבעים: צבע שיער:= שחור צבע ציפורנים:= לבן צבע קיר בחדר:= בז'- כחול- לבן צבע מצעים:= אפור לבן צבע מקלדת:= לבן צבע טלפון:= אפור צבע פלאפון:= שחור לבן צבע בלוג:=XXX צבע חולצה:= אדום צבע מכנס:= שחור צבע תחתונים:= כחול צבע גרביים:= לבן צבע חזיה:XXX צבע רקע במחשב:XXXX האם יש לך: אח/ים/יות:= כע דיסקמן:= כע חיית מחמד:= לא טלוויזיה בחדר:= לא מחשב בחדר:= כן מחלה סופנית:= לא חברים סטרייטים:= כן חברים הומוסקסואליים:= כן מערכת סטריאו:= כן האם אי פעם: התחבקת:= כן נמשכת למישהו פנוי:= כן התאהבת קשות:= כן התאהבת בידיד:= כן נמשכת למורה בבצפר:= לא ניהלת רומן סודי:= כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:= כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:= לא הלכת מכות:= לא קיבלת פנס בעין:= לא הרכבת עדשות:= לא דחפת מזלג לשקע חשמל:= לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:= כן בישלת:= כן [אל תישאלו מה יצא]
עשית בייביסיטר:= כן הרגת מישהו:= כן, יתושים, כמעט כל יום. פגעת במישהו:= כן, כנ"ל מישהו הציל את חייך:= כן איחרת לבית-ספר:= כן הברזת מבית-ספר:= כן הבנאדם שאתה הכי אוהב:= אין כאלה אנשים. החג האהוב עלייך:= שונא חגים. הסרט האחרון שראית:= בקולנוע- ספיידרמן 3. בדיוידי- להשכיב אל הקבר. הסדרה האחרונה שראית:= CSI וחוק וסדר הדבר האחרון ששתית:= נס המחשבה האחרונה שלך:= מתי השאלון הזה ניגמר?! השיר האחרון ששמעת:= hoobastank-good enough עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:= כן נסעת בכבאית:= כן אוסף משהו:= לא מאוהב/ת:= כן אכלת כלי כתיבה:= לא נפגעת מאוד ממישהו:= כן זרקו עלייך מאכל:= כן [שאלון משעמם וחופר וסתם בזבזתי עליו זמן]

niro levi

New member
מי שמשועמם כמוני כן קורא והכללל חחח

רק כשאין לי מה לעשות ואני ממש משועממת אני קוראת חחח

חח טוב אז זכית לקרוא את שלי...

כאילו אני כזה מעניין !!!
אבל אני בטוח במיליון אחוז שאין כאן כמעט אנשים שקורים את התשובות של כולם, אפילו מי שפתח את השאלון בעצמו. אני כבר מכיר את זה !!

niro levi

New member
אני גם לא תמיד קוראת

זכיתי ונהנתי חח רק כשאין לי מה לעשות וממש משעמם לי אז זה מעביר לי ת'זמן בכיף.. כי מה אכפת לי לדעת עוד כמה דברים על כולם זה לא מזיק..

niro levi

New member
מה נסגר איתך מההה?

יאללה חלאסססססס כמה הודעות.. את כבר מעצבנת פה את כל הפורום.. ותלמדי לשרשר כברררר!!!

אהבתי ת'שאלון נראה לי חחח ...

צבעים: צבע שיער: חום מאוד מאוד כהה. צבע ציפורנים: בצבע של הציפורניים. צבע קיר בחדר: כחול שמיים כזה... צבע מצעים: ירוק צבע מקלדת: כסוף עם מקשים שחורים צבע טלפון: כסוף רקע למקשים שחור ומקשים שקופים. צבע פלאפון: שחור צבע בלוג: אין לי. צבע חולצה: כרגע כחול צבע מכנס: כרגע ירוק. צבע תחתונים:כרגע כחול כהה צבע גרביים: כרגע אפור צבע חזיה: כרגע לבן. חחחח סתם. צבע רקע במחשב: אממ רקע של חוף ים. האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: MP4 חיית מחמד: לא. טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: כן ביה"ס. חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהי פנויה: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידידה: כן נמשכת למורה בבצפר: אממ לא הכי הכי, סתם חיבבתי. ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן , חדשות ערוץ הילדים (חמש וחצי) וערוץ 10 - "היום שהיה" זה בצורה יפה מוגש. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש מצב. הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: קרוב לעין. הרכבת עדשות: לא . דחפת מזלג לשקע חשמל: אממ דחפתי משו אחר מברזל לחשמל והתחשמלתי, היה מצחיק. (גיל 5) הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור. בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: או הו, כלכך הרבה פעמים, ועוד כמה תירוצים. הברזת מבית-ספר: ברור. הבנאדם שאתה הכי אוהב: שלומית. חח סתם, יש כל מיני. החג האהוב עלייך: אממ פסח כי הוא ארוך, אבל איכס מצות. אולי חנוכה או משו... הסרט האחרון שראית: לא זוכר. הסדרות האחרונות שראית: ארתור \ האלופה \ הפיג'מות \ צבי הנינג'ה. הדבר האחרון ששתית: וואי בדיוק שתיתי שלוק כזה.. זה קרח עם טעם בשקית כחולה. טעים
המחשבה האחרונה שלך: מה יהיה? יהיה רע. השיר האחרון ששמעת: "היי היי, איזה יום נפלא היום, לשחק וגם לחלום..." עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא. אוסף משהו:לא זוכר , לא נראלי. מאוהב/ת: זה בא בגלים. חח סתם. לא נראלי. אכלת כלי כתיבה: חחח לא.. אולי פעם פעמיים ממש מלחץ . נפגעת מאוד ממישהו: כן . זרקו עלייך מאכל: כן.

niro levi

New member
אחרי שעניתי כבר ולא נשלח...

צבעים: צבע שיער: חום שטני צבע ציפורנים: צבע ציפורניים צבע קיר בחדר: קרם צבע מצעים: אפור+שמנת+תילים בסינית בסגול צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שמנת עם מקשים שחורים צבע פלאפון: ורוד צבע בלוג: אין לי צבע חולצה: תכלת כחול (צבע לא מוגדר חח) צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: XXX צבע גרביים: אין עלי כרגע צבע חזיה: XXX צבע רקע במחשב: גבעה ירוקה ושמיים עם עננים (כחול+לבן) האם יש לך: אח/ים/יות: כן 3 אחיות דיסקמן: לא חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא שידוע לי חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו: לא האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: אפשר להגיד שכן נמשכת למורה בבצפר: גאדד לא ניהלת רומן סודי: אפשר להגיד שכן (רק חברה שלי וחבר שלה ידעו עליו) ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: יש מצב הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: כן (נתתי לעצמי חח) הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא אבל דחפתי משהו אחר הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לאא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש הרבה החג האהוב עלייך: כולם בגלל החופש הסרט האחרון שראית: יש לה את זה הסדרה האחרונה שראית: זינזאנה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מה קורה עם החיים שלנו? השיר האחרון ששמעת: .... עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: כן (אני מתנדבת מכבי אש כבודדד חח) אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא כרגע אכלת כלי כתיבה: עכשיו אני עושה זאת חח אבל אני רק משחקת איתו כזה בפה נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כן דודים שלי שעשינו מלחמת אוכל חחח

עונה נה נה../images/Emo3.gif

צבעים: צבע שיער:
חום כהה צבע ציפורנים:
רגיל צבע קיר בחדר:
סגול. לעזאזל רוצה צהוב! צבע מצעים:
צהובכחול צבע מקלדת:
שחור אפור צבע טלפון:
לבן צבע פלאפון:
אחד כחול אחד שחור צבע בלוג:
אין בלוג צבע חולצה:
לבן צבע מכנס:
מכנס מדים צבע תחתונים: