שאלוןןןן

שאלוןןןן../images/Emo66.gif

צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל:

McFreaKy

New member
זה היה משעשע ויצא לי צבעוני טילים. ../images/Emo6.gif

צבעים:
צבע שיער: חום כהה. צבע ציפורנים:
צבע קיר בחדר: לבן. צבע מצעים: כחול. צבע מקלדת: אפרפר?
צבע טלפון: לבן. צבע פלאפון: כסוף. צבע בלוג: שחור. צבע חולצה: שחורה.
צבע מכנס: לבן.
צבע תחתונים: אפור.
צבע גרביים:
צבע חזיה:
צבע רקע במחשב: שחור. פיטר פטרלי.
האם יש לך:
אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
סתם, כן, ידידות זה נחשב?
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם:
התחבקת:
יש מישו שלא? @__@ נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
Ish. התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר: ישמצב.
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אני חושב
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: לא'דע, עצוב.
החג האהוב עלייך: פורים.
הסרט האחרון שראית: ספיידרמן 3? הסדרה האחרונה שראית: בנות גילמור או נמלטים. הדבר האחרון ששתית: קפה
. המחשבה האחרונה שלך: "שמן לי / אני רוצה לרוץ / למה חם
".
השיר האחרון ששמעת: Breaking Benjamin - Water.
עוד קצת עלייך:
שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו: מחזיקי מפתחות ולאחרונה מציתים וקונדומים.
וסדרות בדיוידי.
ואקשן פיגרס של באפי, נגיד ש.
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה: למה שמישו עשה את זה.
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:

GiLi73

New member
יש לך מחלה סופנית??../images/Emo12.gif

ולמה הכוונה ב"שמן לי"??

Alaithlos

New member
מחלת נפש. ו..

"שמן לי" זה כשהילד הקטן שבתוך גל פורץ החוצה וגל שוכח לספר לו כשהוא כבר מזמן נראה טוב

GiLi73

New member
אממ עונה ../images/Emo26.gif

צבעים: צבע שיער: חום שטיני צבע ציפורנים: כרגע יש עליהם לק בצבע סגול חלש עם נוצצים
צבע קיר בחדר: כתוםם צבע מצעים: כתום-סגול-לבן-אדום
זה מצעים עם פרחים.. צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: לבן צבע פלאפון: שחור-אפור צבע בלוג: אין בלוג
צבע חולצה:כרגע יש עלי גופיה עם פסים. ורוד-צהוב-ירוק-לבן-וצבעים לא מובנים
צבע מכנס:ירוק צבע תחתונים:אעעע
צבע גרביים: אין עלי גרביים.. צבע חזיה:אעעעעעעעעעע
צבע רקע במחשב:ברקע יש תמונה של חברה של אחי.. והצבעים מאוד מגוונים
האם יש לך: אח/ים/יות: כןן דיסקמן: כן חיית מחמד: היה דגים.. אבל הם מתו טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר:כן מחלה סופנית:לא חברים סטרייטים:כןן חברים הומוסקסואליים: לא מערכת סטריאו:כן האם אי פעם: התחבקת:כן נמשכת למישהו פנוי:לא התאהבת קשות:לא התאהבת בידיד:לא נמשכת למורה בבצפר:לא ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:לא הלכת מכות: עם אחים שלי נחשב?? כי אם כן אז הלכתי הרבהה פעמים מכות
קיבלת פנס בעין: כן מאחי הקטן.. הרכבת עדשות: אני צריכהאבל לא רוצה. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו:לא פגעת במישהו:כן מישהו הציל את חייך:כן איחרת לבית-ספר:הרבהההה הברזת מבית-ספר: תלוי הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא שלי החג האהוב עלייך:אמממ לודעת הסרט האחרון שראית: בופור הסדרה האחרונה שראית: "מה נשים רוצות" הדבר האחרון ששתית: תה המחשבה האחרונה שלך: מתי יסיימו לבנות את המטבח?? השיר האחרון ששמעת: עכשיו אתה חוזר בחזרה-מירי מסיקה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: היה לי אוסף מדבקות כשהייתי בת 11.. מאוהב/ת:לא אכלת כלי כתיבה: לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל:

GrEeNgIrL3

New member
אני אוהבת שאלונים ../images/Emo13.gif

צבעים: כחול וסגול צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: ירוק בהיר צבע מצעים: צבעוני צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: לבן צבע בלוג: אין צבע חולצה: שחור צבע מכנס: לבן צבע תחתונים: אהמ.. צבע גרביים: לבן צבע חזיה: אהמ... צבע רקע במחשב: ירוק כחול כזה.. האם יש לך: אח/ים/יות: לצערי כן דיסקמן: כן חיית מחמד: כלבההה טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחלילה חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: אני חושדת חח מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: אממ.. יכול להיות התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: אממ.. לא נמשכת למורה בבצפר: חח לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: ניראה לי שכן חח אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא!!! הלכת מכות: עם אחים זה נחשב??? קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: כן דחפת מזלג לשקע חשמל: חחחח לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן
בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: ג'וקים וכאלה.. פגעת במישהו: תלוי איך מסתכלים על זה מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: ברור הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמממ.. קשה.. קשה החג האהוב עלייך: אין הסרט האחרון שראית: "רעש לבן 2" הסדרה האחרונה שראית: "גיבורים" הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: משעמם לי חח השיר האחרון ששמעת: סינרגיה- סינרגיה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: לא.. אני לא מאלה חח נפגעת מאוד ממישהו: אני נפגעת שטויות חח אז יש הרבה זרקו עלייך מאכל: לא

vered151

New member
עניתי על זה בפורום עברי...טוב נו עוד פעם ../images/Emo9.gif

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: שקוף צבע קיר בחדר: 3 קירות בז' ואחד סגול צבע מצעים: פסים סגול-כחול-תכלת-ירוק צבע מקלדת: כסוף ושחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסף שרוט למדי
צבע בלוג:
אין לי בלוג!
צבע חולצה: ירוק צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: אדום צבע גרביים: לבן צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: ירוק האם יש לך: אח/ים/יות:
דיסקמן:
חיית מחמד:
טלוויזיה בחדר:
מחשב בחדר:
מחלה סופנית:
חברים סטרייטים:
חברים הומוסקסואליים:
מערכת סטריאו:
האם אי פעם: התחבקת:
נמשכת למישהו פנוי:
התאהבת קשות:
התאהבת בידיד:
נמשכת למורה בבצפר:
ניהלת רומן סודי:
ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:
אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:
הלכת מכות:
קיבלת פנס בעין:
הרכבת עדשות:
דחפת מזלג לשקע חשמל:
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:
בישלת:
עשית בייביסיטר:
הרגת מישהו:
פגעת במישהו:
מישהו הציל את חייך:
איחרת לבית-ספר:
הברזת מבית-ספר:
הבנאדם שאתה הכי אוהב: רוחה שלי
החג האהוב עלייך: כוולם
הסרט האחרון שראית: עד לרצח
הסדרה האחרונה שראית: האלופה הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: "וואלה לא יודעת מה המחשבה האחרונה שלי.." השיר האחרון ששמעת: שאת נוגעת בי...שומעת ברדיו, מה עוד קצת עלייך: פאנן
שתית אלכוהול:
נסעת בכבאית:
אוסף משהו:
מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה:
נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:

סינטטית

New member
מה לא עושים כדי לא ללמוד אזרחותX:

צבעים: צבע שיער: חום כהה צבע ציפורנים: צבע של ציפורניים, אני מניחה
צבע קיר בחדר: אחד סגול, 3 סגול כחול צבע מצעים: סגול צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: כתום? צבע חולצה: כרגע? שחור צבע מכנס: כחול כהה צבע תחתונים: ורוד עם פו הדוב!
צבע גרביים: אני יחפה צבע חזיה: לבן צבע רקע במחשב: כחול האם יש לך: אח/ים/יות: אחות 1 דיסקמן: כן חיית מחמד: זה לא כמו אחים/אחיות?
טלוויזיה בחדר: במחשב [יש לי תחושה שעניתי על אותו שאלון בדיוק לא מזמן
] מחשב בחדר: אכן מחלה סופנית: חס וחלילה. חברים סטרייטים: יש חברים הומוסקסואליים: גם יש מערכת סטריאו: יש האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: אכן התאהבת קשות: קורה.. P: התאהבת בידיד: אפשר להגיד [הי! זה חרוז
תפוז
] נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: לא קיבלת פנס בעין: כן, עשיתי בננה באילת והיו איתי ילדים ממש מופרעים, אז בפעם השניה שנפלו יצא שמישהו בעט לי בפרצוף [וכל זה קרה בתוך המים], זה ממש כאב
ומאז אני לא עולה על זה יותר בחיים! [מספיק שגם ככה לא רציתי לעלות על זה ואחותי הכריחה אותי
] הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן חח
בישלת: לא עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: בטעות. פגעת במישהו: יכולהיות מישהו הציל את חייך: לא שזכור לי איחרת לבית-ספר: המון הברזת מבית-ספר: יותר מידיX: הבנאדם שאתה הכי אוהב: מישהו מיוחד
החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: מיסטר בין הסדרה האחרונה שראית: המ הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: למה כלכך הרבה אנשים משתמשים במספרים שלמעלה במקלדת?! צד ימין יותר נוח
השיר האחרון ששמעת: מישהו לרוץ איתו עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן, לא הרבה פעמים, לא מתה על זה.
נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כן, מהבהבים. ופעם היה לי אוסף אגורות, והיו לי המון המון המון, ואז לאט לאט כל פעם שהיה חסר לי כסף למשהו לקחתי משם ועכשיו נשאר שם ממש מעט ;[ מאוהב/ת: אכן אכלת כלי כתיבה: כן, ושמתפוצץ דיו של עט בתוך הפה, זה ממשששששש לא נעים. וגם לא טעים בכלל. נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: המ, כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

XxXSynergitXxX

New member
אוריק , יש אתזה בVOD

לפי דעתי , הגרסא הטלוויזיונית יותר ברורה . בהוט 3 , D: ישמצב שאת המישהו הזה אני מכירה ?

GiLi73

New member
אבל כדאי לך קודם לקרוא את הספר...

כי אז לא תביני את הסרט. =]]

סינטטית

New member
חח אני לא אעשה את זה.

אין לי כלכך זמן ואני גם לא ממש טיפוס שקורא ספרים.. רק פעם ב פתאום יש לי חשק לספר.X: פעם הייתי קוראת המון
.

למעלה