שאלוןןןןן..

שאלוןןןןן..

עדיין שמעמם לי אז שמתי עוד אחד.. תענ8ו.. יהיה מצחיק =] שעת התחלה: שם: גיל: היום, יום שבת. מתי התעוררת? מתי אתה מתעורר בדרך כלל? לומד במשך הסופ"ש? מבקר את המשפחה? מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] מה אתה מתכוון לעשות היום? ספר/י ככה בכללי מה כבר עשית היום: ומה מתוכנן למחר? כללי: בגד אהוב? מאכל אהוב? מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? יש חבר? מאוהב? כמה חברים היו לך עד כה? בתול? שידחת פעם מישהו? שידחו לך? מאמין באהבה וירטואלית? נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! סגנון מוזיקה מועדף: האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? התנשקת? [צרפתית] קיללת את ההורים? שחית בעירום? עשינת נרגילה? ניסית סם כלשהו? נכשלת במבחן? שיקרת? מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: הכי מוזר שקרה: הכי מצחיק שקרה? הכי מביך? הכי משמח שקרה? עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? מאמין בחבר הכי טוב? מה אתה רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? ב24 שעות האחרונות.. בכית? צחקת עד עומקי נשמתך? אכלת? למדת? שמעת מוזיקה? דיברת בפלאפון? חיבקת מישהו? את מי? נישקת מישהו? את מי? רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? מה זה היה? קראת? ראית טלוויזיה? מה החלום הכי גדול שלך? את/ה מרוצה מעצמך? חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? מה החלום האחרון שחלמת? איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] תחביבים: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: באיזה כיתה את/ה בכלל? מאכל אהוב: מאכל שבחיים לא תיגע בו: מה הדבר האחרון שאכלת? מבחן אחרון שלמדת אליו: אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: האחרון ששלך לך SMS: האחרון שדיברת איתו בפלאפון? ובטלפון של הבית? האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? כישרון שאין לך והיית רוצה: אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? מסנג'ר או אייסיקיו? כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? מוזיקה: שיר אהוב: שיר שנוא: זמר/זמרת/להקה אהובים: סגנון מוזיקה אהוב? אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? מה ההופעה האחרונה שהיית בה? מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לסיכום: איך אתה מסכם את השבוע שעבר? יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] שעת סיום שאלון:

רק בגלל שאת מתעקשת!

שעת התחלה: 14:37 שם:שני גיל:17 היום, יום שבת. מתי התעוררת? מאוד מוקדם כי אני מצוננת וקשה לי לישון ככה מתי אתה מתעורר בדרך כלל? מוקדם לצערי בגלל בית סבל לומד במשך הסופ"ש? אם יש לי מבחן ביום ראשון אז ברור מבקר את המשפחה?כן מה עשית אתמול בערב? [אם עשית]למדתי לתיאוריה מה אתה מתכוון לעשות היום?להמשיך ללמוד ספר/י ככה בכללי מה כבר עשית היום: למדתי לתאוריה קרציות ומה מתוכנן למחר? אמממ לקום מאוחר(מאחר יהיה לי רק ביטולים אז אני יכולה לא ללכת לבית סבל) ללמוד לתאוריה להפגש עם שירי במרכז הדרכה לתכנן פעולות להמשיך ללמוד לתאוריה וללכת לפעולה בבן גוריון כללי: בגד אהוב? ג'ינס מאכל אהוב? גזר של סבתא שלי גזר מרוקאי מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? רק על בת דודה שלי גילי אני יכולה לסמוך יש חבר?לא מאוהב?לא כמה חברים היו לך עד כה?8 בתול? שאלה חצופה מידי שידחת פעם מישהו?לא שידחו לך? כן מאמין באהבה וירטואלית? ממליצה שלא אבל אני לא יכולה לעשות כזה דבר כי את אהבה הראשונה שלי עיקרתי ככה נפגשת עם אנשים מהאינטרנט?כן אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! מודעת לכן אני משתדל שזה יהיה במקום הכי ציבורי שיש סגנון מוזיקה מועדף:ישראלי האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן רק בפה לא צרפתית התנשקת? [צרפתית] כן והרבה קיללת את ההורים? כן שחית בעירום? לא עשינת נרגילה?כן ניסית סם כלשהו?לא נכשלת במבחן? בהרבה מבחנים שיקרת?אשקר אם אגיד שלא מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? שעשיתי גיוסים ואף אחד לא בא, ושהלכתי לרופא והוא לא קיבל אותי בגלל שהייתי עם עדשות ולא אמרו לי לא להיות עם עדשות לפחות 24 שעות הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים:כשהחל"ת שלי גירש אותי מהקן כי הוא סתם רצה לשחק כדורסל אז הוא שיקר לי ואמר שהוא חייב לחזור מהר לדירה ובקש מהחברים שלי שישקרו לי גם וכמובן שהם ספרו לי את האמת ומאז אני שונאת אותו. הכי מוזר שקרה:הרבה דברים מוזרים קורים לי הכי מצחיק שקרה? משתדלת לצחוק מהכל הכי מביך? קיבלתי מחזור והתלכלתי וראו את זה על המכנסים שלי הכי משמח שקרה? לא זוכרת בדיוק עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? עם האקס המטולוגי מאמין בחבר הכי טוב? בטח רק אני מה אתה רוצה להיות בצבא? קודם אני אהיה בשמוצ ואז אני אהיה מנהלת חשבונות מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? כשיהיה גדולה אדע מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו?לא אם כן עם מי? אם הייתי אז כניראה עם ידידי שי או עם מנאל עם סתם עם חברות אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? להתחיל שיחות ב24 שעות האחרונות.. בכית? כן צחקת עד עומקי נשמתך?אממ כן על אביתר הבוגד שאיחר אבל אני תמיד צוחקת עליו או איתו אכלת?כן למדת?כן לתאוריה ובבית סבל שמעת מוזיקה?כן דיברת בפלאפון? כן אני תמיד מדברת בטלפון חיבקת מישהו? כן את מי? את מנאל את חברתי קסניה ואת אמא שלי נישקת מישהו? על הלחי את מי?" " " " " רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת?כן מה זה היה? דיאטה קראת? רק כאן במחשב ראית טלוויזיה? כן מה החלום הכי גדול שלך? להיות מאושרת את/ה מרוצה מעצמך? כמובן חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? יותר מידי הייתי אומרת מה החלום האחרון שחלמת? היה לי ליל שימורים איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]כ"ס תחביבים: כל דבר שקשור לשמוצ,מחשב,טלפון,לישון מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:מתמטכיס ואיכסוריה באיזה כיתה את/ה בכלל?י"א 4 מאכל אהוב:דיייייייייייי כבר עם השאלה הזאת דייייייייי מאכל שבחיים לא תיגע בו:בשר מה הדבר האחרון שאכלת? חלב עם בסקווט מבחן אחרון שלמדת אליו: אזרחות אנשים: האחרון ששלחת לו SMS:מנאל האחרון ששלך לך SMS:ידיד שלי האחרון שדיברת איתו בפלאפון?מיכל ובטלפון של הבית?גילי האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים?אמאבא,מנאל,זיניק מהקן שלי ואביתר וחברותי מהבית ספר את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים?את בת דודה שלי גילי כישרון שאין לך והיית רוצה:לרקוד ולצייר אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו?לא אם כן עם מי?לאאאאאאאאאאאאא קרציות! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנגר איסיקיו זה סתם תרנגולת מעצבנת כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? יותר מידי 123 באיסיקיו אחרי סינון מסנגר לא רשום לי אז אין לי כוח לספור כי זה יותר מידי כמה מחוברים? 40 באיסיקיו 23 במסנגר מוזיקה: שיר אהוב:הכל שיר שנוא:רוק כבד זמר/זמרת/להקה אהובים:הדורבנים ובית הבובות סגנון מוזיקה אהוב?ישראלי אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? רק 24 מה ההופעה האחרונה שהיית בה? של פייב כי כבר מזמן זה לא מעסיק אותי כל כך מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? ניראה כבר לסיכום: איך אתה מסכם את השבוע שעבר? היה יותר מידי עמוס כל יום הייתי בקן לדברים חשובים ודחופים והיו לי גם בנוסף מלא מבחנים יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? שיהיו לי חניכים את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]?משהו חמודי כזה עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? עם האקס המיטולוגי שלי השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] בסדר שעת סיום שאלון 15:07

טוב היו לי כמה שגיאות כתיב מפחידות

למדי טוב אין כל כך הרבה מה לעשות כשאני מסתכלת על המחשב אני רואה תמרורים.... עקרתי=הכרתי מאחר-מחר

jast

New member
רינה, את רואה פה ים?

אז למה את נסחפת... אני אענה רק כי אני אוהבת אותך:] שעת התחלה: 21:30 שם: חן לוי גיל: 15 וקצת יותר מחצי. היום, יום שבת. מתי התעוררת? באיזה מהפעמים שישנתי? כל היום אני מתעוררת, קמה לאכול, בדרך מדברת עם אנשים במסנג'ר, וחוזרת לישון... בעיקרון, הרגע התעוררתי... מתי אתה מתעורר בדרך כלל? 6 וחצי.. אני אוהבת שיש לי מלא זמן להתארגן. לומד במשך הסופ"ש? ניראה לכם? גם בלי חופשה אני לא לומדת. מבקר את המשפחה? אתמול מומולדת לאחותי, ובבוקר, אחרי הבצפר, היינו בעיר, ואז גם ראינו אתכם מחלקים את הפלאיירים... ואמא שלי התאהבה בכם חחח.... ובערב היינו במסעדה. מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] נו אמרתי לכם.P= מה אתה מתכוון לעשות היום? הלילה? להיות במחשב... או לקרוא. ספר/י ככה בכללי מה כבר עשית היום: ישנתי ואכלתי. והמון. ומה מתוכנן למחר? אני לא יודעת.. הקומונרים האלה לא קובעים שומדבר בזמן. כללי: בגד אהוב? מכנסיים ורודות פאקצות, אה, ומכנסיים אחרות שחורות עם החגורת ניטים יאממ.. מאכל אהוב? כל דבר שעשוי מתפ"א.. מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? 2-3.. יש חבר? לא. מאוהב? בערך...
כמה חברים היו לך עד כה? פייי.. תנו לספור... זה כולל גם חברות(או ליתר דיוק חברה) נכון? אז... 5.. מתוכם 3 רציני.. או 2.. נו.. עזבו 'תיP= בתול? כן! שידחת פעם מישהו? שידחו לך? בערך... מאמין באהבה וירטואלית? אפשרי. נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! כן.. אבל זה לא היה מסוכן... זה היה מפגש ישראבלוג... עם מיליון פריקונים חמודים כאלה... ועם תום.. שאני סומכת עליו יותר מידי... למרות שהוא דוס.(והוא מסרב להודות בזה שהוא דוס) סגנון מוזיקה מועדף: רוק ישראלי.. שנות ה60-70.. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? כן. התנשקת? [צרפתית] כן. קיללת את ההורים? כן. שחית בעירום? באמבטיה? עשינת נרגילה? כן. ניסית סם כלשהו? כן. נכשלת במבחן? כן. שיקרת? בארור... מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? לא זוכרת... אה כן, בחזרה מראשון מרכז... אבל זה כבר סיפור ארוך. הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: ראה למעלה. הכי מוזר שקרה: בגלל החלומות הצלולים... פעם כשהייתי ערה הייתי בטוחה שאני חולמת... וזה היה יכול להיות מסוכן.. אבל היה מצחיק אחרי הכל. הכי מצחיק שקרה? אוי.. הפעולה הרעיונית האחרונה... הכי מביך? אני מדברת ממש שטויות לפעמים.. ואני ממש חסרת טאקט. הכי משמח שקרה? סוד:] עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? סוד:] מאמין בחבר הכי טוב? ברור!! למרות שכרגע אין מישהו כזה. מה אתה רוצה להיות בצבא? אני לא רוצה להיות בצבא. מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לו'דעת... מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? לעע... אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? שיכתבו לי!!! ב24 שעות האחרונות.. בכית? לא. צחקת עד עומקי נשמתך? לא. אכלת? כן. למדת? לא. שמעת מוזיקה? כן. דיברת בפלאפון? לא. יש לי מיליון שיחות שלא נענו. חיבקת מישהו? את מי? כן.. את אחותי. נישקת מישהו? את מי? באיזה מובן? לא. רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? לא. מה זה היה? נו לאאאאא.. קראת? כן. ראית טלוויזיה? אודטה? מתוך שינה.. זה העיר אותי! מה החלום הכי גדול שלך? שיהיה לי כיף עם מישהו.. אבל משהו אמיתי... את/ה מרוצה מעצמך? דיי מרוצה.. אפשר לומר. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? אני מקווה. כן. מה החלום האחרון שחלמת?הרגע.. משו הזוי... עזבו.. רק שהיה שם קטע.. שמביאים לנו בבצפר מכנסיים עם סמל של השמוצ.. ואיזה גופייה... ואני מתחילה להחליף בגדים מול כל הכיתה... ואני נמצאת בתחתונים וחזייה, ואף אחד לא שם לב וזה היה ממש מוזר.. אפילו הבנים לא יסתכלו או משו... איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] בצפון. באיזה סתם מקום תקוע. לא בעיר. תחביבים: לקרוא, לרקוד(אני לא עושה את זה ליד אנשים, זה בסדר), לשמוע מוזיקה, לצחוק? מקצוע אהוב: גאוגרפיה. רק שמורה הכי מגניבה בעולם(שהיא גם לסבית) עזבה אותנו... והביאו לנו סתם איזה פיחו פדופיל:/ מקצוע שנוא: לשון! זה השטן!!! באיזה כיתה את/ה בכלל? י' מאכל אהוב: שאלתם כבר... נו.. מאכל שבחיים לא תיגע בו: בשר. למרות שזה לא אוכל. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט ותפוחי אדמה. מבחן אחרון שלמדת אליו: היסטוריה? למדתי חצי שעה. וקיבלתי 60. שזה סוג של הישג. אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: אני אבדוק.. לידידה שלי.. מיין. האחרון ששלך לך SMS: חניכה שלי, היא אומרת שאני חוצפנית, אבל היא לא כל כך אומרת למה... האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אמא. ולפני זה רינה. ובטלפון של הבית? אי אפשר לבדוק. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אבא שלי אמר לי הרגע לילה טוב. נחשב? כי אם אתם מתכוונים ששיחה אמיתית... אז עם מאי מהבצפר שלי, ביום שישי... את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? לא אומרת P= כישרון שאין לך והיית רוצה: לשיר. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא! מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? לא בדקתי. 14 מחוברים למסנג'ר. מוזיקה: שיר אהוב: שדה תותים(חח עיברתתי את זה...), של הביטלס... ומאי אומרת שאני שרה יפה את אור הירח. שיר שנוא: לא יודעת... יש מלא מגעילים כאלה... זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלס.. ואביב גפן!!! סגנון מוזיקה אהוב? גרר... שאלתם כבר. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? פעם אהבתי... עכשיו אני כבר לא רואה.. מה ההופעה האחרונה שהיית בה? פפיי.. מזמן.. מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לא'דעת... לסיכום: איך אתה מסכם את השבוע שעבר? לא משו.. יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? כן.. את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? את רינה ששמה פה את השאלון הזה... לחבק אותך כל כך.. אז ששומעים 'קנאק'.. מוכר? עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? שקט...! השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] חביב... אבל ארוךךך.. שעת סיום שאלון: 22:04

Kobi Guerrero

New member
AAAAAAH, עוד אחד?!?

טוב נו, רק בגלל שאין לי מה לעשות ואני לא עייף. שעת התחלה: 2:14 שם: קובי גיל: 18 היום, יום שבת. מתי התעוררת? - 12:30 בערך. מתי אתה מתעורר בדרך כלל? - 12:30 בערך. לומד במשך הסופ"ש? - חה! מבקר את המשפחה? - לפעמים. מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] - ראיתי סרט עם חברים. מה אתה מתכוון לעשות היום? - קצת מאוחר בשביל זה, לא? ספר/י ככה בכללי מה כבר עשית היום - בערב נפגשתי עם חברים, וזהו. ומה מתוכנן למחר? - עבודה. כללי: בגד אהוב? - לא יודע! מאכל אהוב? - מה שיש. מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? - הרבה מאוד. יש חבר? - יש הרבה מאוד. מאוהב? - זה משהו שרק אני צריך לדעת... כמה חברים היו לך עד כה? - מאות! אלפים! בתול? שידחת פעם מישהו? שידחו לך? - ניסו פעם, כן. מאמין באהבה וירטואלית? - מה זה אומר? נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! - כן. סגנון מוזיקה מועדף: לא מאמין בסגנונות, כל אחד והסגנון המיוחד שלו. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? אני מנשק את אבא, סבא, אח שלי... נחשב? התנשקת? [צרפתית] כן. קיללת את ההורים? מה, כאילו קללה כמו מכשפה? שחית בעירום? לא. עשינת נרגילה? לא. ניסית סם כלשהו? רק סמי-הרדמה לפני ניתוח. נכשלת במבחן? כן. שיקרת? כן, ומי שיגיד שלא - משקר. מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? - אנשים שחותכים בכביש זה מעצבן. הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: עדיף שלא נדבר על זה. הכי מוזר שקרה: קשה לי להיזכר כרגע. הכי מצחיק שקרה? - סרט מערכונים שצילמתי עם חברים. הכי מביך? - לא יודע. הכי משמח שקרה? - לא יודע. עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? - יש הרבה כאלה. מאמין בחבר הכי טוב? - מה זאת אומרת?!? מה אתה רוצה להיות בצבא? - גלצ או חצץ. מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? - מוסיקאי\מתאבק. מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? - עכשיו ברגע זה? לא. אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? - לא הבנתי. ב24 שעות האחרונות.. בכית? - לא. צחקת עד עומקי נשמתך? - לא, זה מאוד עמוק. אכלת? - כן. למדת? - חה! שמעת מוזיקה? - כן. דיברת בפלאפון? - כן. חיבקת מישהו? את מי? - חברים. נישקת מישהו? את מי? - אמא וחברה טובה. רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? - לא. מה זה היה? - אמרתי לא! קראת? - כן. ראית טלוויזיה? - כן. מה החלום הכי גדול שלך? - " have a dream that one day, down in Alabama, with its vicious racists, with its governor having his lips dripping with the words of "interposition" and "nullification" -- one day right there in Alabama little black boys and black girls will be able to join hands with little white boys and white girls as sisters and brothers." את/ה מרוצה מעצמך? - בטח. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? - ודאי. מה החלום האחרון שחלמת? - לא זוכר. איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] - ירושלים. תחביבים: מקצוע אהוב: חה! מקצוע שנוא: - דאבל חה! באיזה כיתה את/ה בכלל? - טריפל חה! מאכל אהוב: - מה שיש. מאכל שבחיים לא תיגע בו: - קיווי. אני אלרגי. מה הדבר האחרון שאכלת? - המבורגר ביתי, יאם יאם. מבחן אחרון שלמדת אליו: - נראה לי שזאת הייתה הבגרות בצרפתית... אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: - מודיעין אגד. האחרון ששלך לך SMS: - הם החזירו לי תשובה. האחרון שדיברת איתו בפלאפון? - אמא. ובטלפון של הבית? - סבתא. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? - אמא. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? - אביתר. כישרון שאין לך והיית רוצה: - טלפתיה. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? - לא שאלת את זה כבר? מסנג'ר או אייסיקיו? - NONE. כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? - NONE! מוזיקה: שיר אהוב: - "מרגע לרגע", מיקה קרני. שיר שנוא: - אני לא שונא שום דבר. זמר/זמרת/להקה אהובים: - Weezer. סגנון מוזיקה אהוב? - סגנונות זה פאסה. אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? - אני מאוד אוהב את MTV2, די אוהב את VH1 Classic, וכל השאר מעפן. מה ההופעה האחרונה שהיית בה? - Magical Mystery Tour, מופע מחווה לביטלס. מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? - יש הרבה כאלה. לסיכום: איך אתה מסכם את השבוע שעבר? - היה טוב מאוד. יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? - כן, הרבה דברים. את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? - את "המחבקת" מהמערכון של החמישייה הקאמרית. עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? - לא יודע, אני לא כל כך אוהב לדבר בטלפון. השאלון היה נחמד? [נו יחסית לשאלון ראשון שלי..] - סביר. שעת סיום שאלון: - 2:29, אבל הכנתי לעצמי תה באמצע.

הגיע הזמן שגם אני ענהה

שעת התחלה: 22:46 שם: רינה גיל: 17 ועשרה חודשים היום, יום שבת. מתי התעוררת? כבר לא יום שבת מתי אתה מתעורר בדרך כלל? ממש מוקדם.. 6 ככה... לומד במשך הסופ"ש? אהה.. בסופש הספציפי שהייה אז כן מבקר את המשפחה? לא ממש מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] אצמול כלום.. אבל ביום שישי יצאתי עם חברים לבר קפה מסעדה מה אתה מתכוון לעשות היום? מאוחר.. אז לשון ספר/י ככה בכללי מה כבר עשית היום: המוני דברים... הייתי בבצפר.. וקניתי אופניים.. והייתי בקן הייה צחיק וגם היה לי שיעור נהיגה ומה מתוכנן למחר? אהממ... בצפר, חזרות שירה לטקס סיום, פעולה ולישון כללי: בגד אהוב? מכנסיים אדומות מאכל אהוב? מה שתביאו מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? הרבה מאוד יש חבר? לא מאוהב? עינייני האישי והפרטי בלבד כמה חברים היו לך עד כה? 1 בתול? כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך? בערך ולא ממש מאמין באהבה וירטואלית? אהההממ.. למה לא?? נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! נפגשתי.. אבל זה סבבה סגנון מוזיקה מועדף: עזבו אותי.. באמא שלכם האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת? [צרפתית] כןן קיללת את ההורים? לא שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? כן ניסית סם כלשהו? לא!! חס וחלילה נכשלת במבחן? כן שיקרת? מין הסתם מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? חיב ביומיים??... אני הולכת על 3 ימים או 4.. לא ענו לי לטלפון וגם לא להודעה.. וןזה הייה חשוב!! אררר הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: ואיי.. הייה דווקא משהו אחד כזה הכי מוזר שקרה: לודעתת הכי מצחיק שקרה? שיחות ועידה של הקן.. וערב ילדות הכי מביך? גם כזה היה.. אבל אני לא זוכרת הכי משמח שקרה? אהמממ =] עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? עם המון אנשים מאמין בחבר הכי טוב? כן מה אתה רוצה להיות בצבא? המון דברים.. לא סגורה על כלום עדיין.. משהו שקשור להדרכה אולי.. כעיקרון מדסיתת זה פצצתי מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? עזבו אותי.. יש זמן מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? לא אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? שיכתבו לי ב24 שעות האחרונות.. בכית? לא צחקת עד עומקי נשמתך? לא אכלת? מין הסתם למדת? בצפר!! שמעת מוזיקה? כן דיברת בפלאפון? כן חיבקת מישהו? את מי? כן... חבירם שלי נישקת מישהו? את מי? לא רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? אהממ.. דווקא היום לא מה זה היה? לא היהי דב ר כזה!! קראת? לא = \ ראית טלוויזיה? גם לא =] מה החלום הכי גדול שלך? ואיי.. אין אחד מסויים את/ה מרוצה מעצמך? ואיי.. שאלה מסובכת.. לא יודעת.. בעיקרון כן אבל לא הכי חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? נראה לי מה החלום האחרון שחלמת? לא זוכרת איפה היית רוצה לגור (בארץ)? [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] צפון, ירושליים תחביבים: מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: אין ממש כזה באיזה כיתה את/ה בכלל? יב.. הומואיים!! מאכל אהוב: כבר הייתה שאלה כזאת מאכל שבחיים לא תיגע בו: כל דבר שיש בו פלפל, גמבה ובצל וזיתים מה הדבר האחרון שאכלת? אוזן המן =] מבחן אחרון שלמדת אליו: ביולוגיה (ועכשיו צריך ללמוד שוב לעוד אחד כזה..) אנשים: האחרון ששלחת לו SMS: חן האחרון ששלך לך SMS: נראה לי שחן האחרון שדיברת איתו בפלאפון? אמא ובטלפון של הבית? אפחד.. האחרון שדיברת איתו פנים מול פנים? אמא את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו שלא ראית בשבועיים האחרונים? ואייי ... כישרון שאין לך והיית רוצה: קסם.. אתה מדבר עם אנשים און ליין עכשיו? אם כן עם מי? לא!! למה לשאול שובב מסנג'ר או אייסיקיו? זדיינו.. טוב?? כמה אנשים יש לך ברשימת אייסיקיו/מסנג'ר? כמה מחוברים? אין לי כוח להסתכל.. טוב??? מוזיקה: שיר אהוב: אני חייבת לבחור?? שיר שנוא: אין ממש כזה זמר/זמרת/להקה אהובים: דרים ת'יאטר, מיוז, סימפוני אקס אוהב את הערוצים MTV 24 VH1 וכאלה? כןן.. כל בוקר אני מתעוררת איתם מה ההופעה האחרונה שהיית בה? של איזה להקה.. שאני לא יודעת איזה.. עזבו אותי.. חברה שלי גררה אותי מה ההופעה שאתה מתכנן להיות בה? לא יודתע לסיכום: איך אתה מסכם את השבוע שעבר? הייה סבבה יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? לא ממש את מי בא לך הכי לחבק עכשיו [אחרי שאלון כזה..חח]? את הכרית עם מי היית רוצה לדבר עכשיו בפלאפון הכי הרבה? לודעת.. בעצם אולי... שעת סיום שאלון: 22:56

jast

New member
כי את כבר מוכנה לזה...

ואני אכלתי באותו זמן.. ואני יודעת מה הדבר המביך שקרה לך.

למעלה