באת לי בטוב
בדיוק הרגשתי שיעמום קל....והופ, מישהו מופיע עם שאלון נחמד...אז למה לא
מכל התסרוקות של שרית, איזה הכי אהבתם?
ממממ אני הכי אוהבת את התסרוקת הרגילה שלה, המדורגת [קשה להסביר] ושהשיער שלה לא בלונד לגמרי, אלא שטני, או דבש...הכי עדין והכי יפה
מכל ההופעות של שרית, איזה הכי אהבתם?
לא יודעת...אין מצב שאני יכולה לצביע על הופעה אחת...הרי שאין הרבה מאד הבדל בין הופעה להופעה, אלא בתכלס אותם שירים, אבל כל הופעה אני נהנת כמעט באותה מידה [ לא הכי קשור רק בשרית] ככה שמכולן אני מ-א-ד נהנת ואוהבת....לא יכולה לבחור אחת, היו אין ספור שפשוט נהנתי מהן בצורה אבסולוטית מכל האלבומים של שרית,איזה הכי אהבתם?
דיייי, אלו שאלות קשות מידי......
מהו בגד ההופעה הכי יפה לדעתכם?
אין אחד שהוא הכ יפה, הבגדים שלה מאד סקסיים, מאד נשיים...ואני מאוד אוהבת איך שהיא לבושה, תמיד. לא יכולה לבחור אחד, בחייאת....... האם שרית ראוייה לזכייה באוסקר? נמק, פרט והדגם.
בארור שהיא ראויה, היא תמיד ראויה. מגיעה לה לזכות כי היא עושה מלא דברים, והיא תמיד בעיתונים, וברדיו, ומוציאה סינגלים ושירים חדשים...וכל הזמן עובדת ומחדשת. מופיעה ללא הפסקה ועושה עבודה נפלאה, אז מגיע.
האם פגשתם בה פנים מול פנים? אם כן, הסבר כיצד.
בטח, עשרות פעמים, וכיצד....אחרי הופעה, ובעיקר במשרד. לסיכום, איחול שלכם לשרית לשנה החדשה.
אני מאחלת לשרית שתמשיך לעבוד ושתהיה מאושרת ומרוצה במחינה מקצועית, שתמשיך לפרוח ולעשות דברים חדשים. בעיקר מאחלת לה המון אושר שמגיע לה בהחלט כי היא נשמה קסומה...
...מאחלת לה גם סיפוק מבחינת אהבה, שתמצא את עצמה, שתרגיש סיפוק עצמי במי שהיא ומה שהיא עושה. שתחייך והרבה כי יש לה חיוך מהמם...
שתהיה בריאה, ושהשנה תביא לה באמת את כל מה שהיא מאחלת לעצמה וחולמת עליו....בעיקר שימחה בלב. ושתדעי, שאני באמת אוהבת אותה למרות שאולי לפעמים זה לא נראה ככה, או שאני מובנת לא נכון....כי זו לא האמת שיש לי בלב
וזה הכל. כולנו אנושיים ועושים טעויות. זה הכל.