שאלוןןןןןן!!!!!

חפירות לילה ,,

סתם כי מ-ש-ע-מ-ם..... גנוב מפורום שאלונים וסקרים..חפירההההה איך קוראים לך? ישראל ,ישרוליק מי נתן לך את השם הזה? אמא, אוהב אותו?התרגלתי אז כן
איזה שם אתה אוהב? עדי, עידן בן כמה אתה?28 יו אני כבר גדול,,,,הצילו
ומתי יש יומולדת? ב12 לפברואר מחכה? לא ממש , מאיפה אתם? חדרה איפה עוד גרת? במין פנימייה כזו ב2005 גם באותה עיר איפה מעדיף לגור? במקום שאפשר להגיע ממנו בקלות לתל אביב ולא בתל אביב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? מקום קרוב לתל אביב , אבל עם עלות שכר דירה נמוכה כלומר חור קרוב לתל אביב אוהב את המקום שאתה גר בו?לפעמים , יש מיני מרקט שפתוח כל הלילה אז נחמד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ליד תל אביב כמו שכתבתי מהו מקום ההתנחלות שלכם? בחדר שלי אני מתנחל או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? אולי?....לפעמים מרגיש שכן לפעמים שלא כמה כאלו לכם יש?2-3 וחברים וירטואליים,יש? יש גם כמה 2-3 יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אותו מספר ,, אוהבים חיי מסך? כן בלילה זה נחמד עם שתייה קרה ומוזיקה אוהבים את השכבה שלכם? כבר לא למה? לא בקשר עם אף אחד וחבל וסטיגמות, זה נחמד או לא? ממש לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?כן אימו?לא הומו:כן או כל דבר מטופש אחר? הומו (אבל זה לא מטופש) , אשכנזי , חנון ,משעמם ורכרוכי כמה חברים טובים אתם? משתדל -כמה כוח שיש לי יש לכם מן חבורה כזאתי?לפעמים במועדון חברתי יושב עם אנשים שנוח לי בנים/בנות?גם וגם או גם וגם? מוזיקה.רוק לכל סוגיו זה שגעון מה אתם שומעים עכשיו? את המקלדת מתקתקת אבל שמעתי לפני זה מאיר בנאי-הצבעים משתנים מה בא לכם לשמוע?דנה ברגר מה אתם לא סובלים לשמוע?מזרחי לכל סוגיה חוץ מהאיכותית כמו עמיר בניון להקה אהובה, יש? אני אוהב מוזיקה נוגה, לא חשוב לי אם זה להקה, וזמר/ת?יש המון המון חשוב לי שהשירים יהיו נוגים ונוגעים בנפש שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב לרוב ובא לי נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא תמיד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ואיזה לא סובל?****** שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כניראה שכן כמו שירי מיימון (לקחתי ממישהו את הדיסק) מנגן על משהו?עצבים על מה?עצבים על מה רוצה לנגן?תופים או גיטרה חשמלית אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? איין אוהב אני לשמוע רק בבית ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? בפלאפון כמה זמן יש לך אותה?שנה וחצי היו קודמות?*** איזה?**** מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? המיקרוגל כי יש לו פה מסריח
, המחשב ניראה לי אבל לכל מכשיר את התפקיד שלו לכן הוא חשוב , וגם המערכת סטריאו מה שניקרא שומע רדיו? חדשות ולפעמים רשת ב בלילה הרבה? איזו תחנה?רשת ב' מועדון הלילה השלישי למשל אתה עובד?כרגע לא במה? כמה כסף אתה מרוויח?1800 קיצבה כמה כסף יש לך? מעל האפס פחות מ2500 יש לך מטבע של 5 אגורות?לא יודע ושל שני שקלים?עוד לא אני לא כזה עשיר,,,, רוצה כזה?לא קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? היו איי פעם בגיל העשרה כמה? של מי?מגהד'ת , ספולטורה , חייזרים וסלייר רוצים עוד? של מי?כבר לא אוהב קיר נקי איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? יום חמישי היה כיף?כן רוצים שוב?כן מדבירם עם מישהו אונליין?כן מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר עם כמה אנשים?2-3 אוכל הרבה?לפעמים מה המאכל האהוב עליך? ספגטי+נתחי עוף למה דווקא הוא? כי זה טעים לי מה אכלת לאחרונה?ספגטי +גבינה+סלט חצילים היה טעים?כן רוצה שוב?מחר איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? איין כזה מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אני אוכל יותר מסתבר אוהב פאסט פוד? מעט מאוד כמעט שלא איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ארומה כי יש שם סלטי בריאות והכי לא? קונה הרבה אוכל?כן -מהתקציב שלי מה המאכל האחרון שקנית? מיץ תפוזים פריגת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)9 שקל אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אני אוכל כדי לחיות, כדי לשרוד מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?בריאות כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 או 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? מעל 1000 שקל בחודש-אני מתקצב את עצמי בתחום

mayarose2

New member
היייי

איך קוראים לך? מאיה מי נתן לך את השם הזה? אמא אוהב אותו? לא אוהבת ולא שונאת איזה שם אתה אוהב? ליאן בן כמה אתה? 16 וחצי ומתי יש יומולדת? 1.5 מחכה? כןןן $$$ מאיפה אתם? שדרות איפה עוד גרת? בית שמש איפה מעדיף לגור? מרכז מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ=>> מקום שקט כמו קיבוץ אוהב את המקום שאתה גר בו? לא ממש..=\ אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? בכפר עזההה מהו מקום ההתנחלות שלכם? כפר עזה :D או בעצם מתנחלים אצלכם? אני יותר! יש חברים אמיתיים בעולם? יש מעט כמה כאלו לכם יש? בערך 3-4 וחברים וירטואליים,יש? לא חח יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? ---------- אוהבים חיי מסך? לא ממש אוהבים את השכבה שלכם? כן למה? שכבה סטלנית כזאת וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא כאלו שפוגעות קראו לכם אי פעם: ערס? חחח לא פאקצה? ממש לאאאאא פריק? כן כשצבעתי את השיער לשחור (ממש בלי קשר) אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? בטוח כן אבל לא זוכרת כמה חברים טובים אתם? 8 יש לכם מן חבורה כזאתי? כן :)) בנים/בנות? בנות ובן אחד או גם וגם? בנות ובן אחד... מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? את מוניקה סקס מה אתם לא סובלים לשמוע? דיכאון להקה אהובה, יש? יש הרבה וזמר/ת? אממ לא שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? גם וגם נכון לועזי יותר שווה מישראלי? פעם חשבתי ככה- היום שניהם מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ואיזה לא סובל? דיכאוןןןן שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא הבתי את השאלה חחח מנגן על משהו? לא :( על מה? =[...... על מה רוצה לנגן? גיטטטטטרררררררררה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי שלוש חח ממתי? שנתיים איך?קניתי כמה ג'יגה? 1 רוצה עוד? לא, מספיק לי אוהב לצלם? לא אוהבת ולא שונאת יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנה וחצי היו קודמות? היו להורים איזה? פילם מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלית מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מחליק שיער :D שומע רדיו? לפעמים הרבה? לא איזו תחנה?100 FM אתה עובד? לא במה? ----------- כמה כסף אתה מרוויח?------------ כמה כסף יש לך? לא הרבה.. יש לך מטבע של 5 אגורות? כן חח ושל שני שקלים? לא! רוצה כזה? כןןןןן! קונה בקפיטריה של ביתספר? כןן למה? כי כשרעבים אז אוכלים מה שיש טעים? לא ממש חח יש לכם פוסטרים בחדר?כן כמה?2 של מי? אביב גפן ופוסטר ענק של ג'וני דפ :p רוצים עוד? כןןןן של מי? של אביב, ג'ארד לטו איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? היה נחמד.. רוצים שוב? כן =\ מדבירם עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם עם כמה אנשים? 3 אוכל הרבה?כןןןן חחחחחח מה המאכל האהוב עליך? פירה למה דווקא הוא? כי זה טעים :D מה אכלת לאחרונה? פירהההה לפני שעההה היה טעים? כןןן מאוד רוצה שוב? בינתיי לא.. הספיק לי איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? שווארמה ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חמוצים חח מה עדיף, מלוח או מתוק? אממ.. מתוקקקק אוהב פאסט פוד? כןןןןן :p יאמיי איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלד'ס והכי לא? בורגראנץ' קונה הרבה אוכל? מדי פעם מה המאכל האחרון שקנית? המבורגר זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 11.90 (נראה לי..) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת לאכוללל מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כן כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? 6 ש"ח בערך

let me enlighten you, this is the way i pray

איך קוראים לך? פרימה מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו? לא איזה שם אתה אוהב? תום, רון בן כמה אתה? 15 ומתי יש יומולדת? עוד 11 חודשים ו- 18 ימים מחכה? לא מאיפה אתם? ירושלים איפה עוד גרת? איפה מעדיף לגור? מקום יפה כזה בארופה...אולי נורווגיה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור אוהב את המקום שאתה גר בו? לפעמים אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? אמרתי כבר מהו מקום ההתנחלות שלכם? בבית של חברה שלי או בעצם מתנחלים אצלכם? גם יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? בערך 5 וחברים וירטואליים,יש? לא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? לא למה? אמריקאיות סנוביות וסטיגמות, זה נחמד או לא? לפעמים זה פשוט נכון קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? בטעות חח פריק? כן אימו? לא (חס וחלילה) או כל דבר מטופש אחר? כן כמה חברים טובים אתם? 4 יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? בנות או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום, אמא שלי מלמדת שיעור פסנתר מה בא לכם לשמוע? disturbed- prayer מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית, באוטובוס, מהפלפאון של ערסים מתלהבים להקה אהובה, יש? אממ יש מלאא.. וזמר/ת? לא ממש אהובה אבל amy lee ממש אחלה שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא. זה שונה כך שאי אפשר ממש להשוות. יש ויש.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? תלוי על המצב רוח..לפעמים ממש שקט, לפעמים מטאל ואיזה לא סובל? מזרחית, דיכאון, פאנק של אימואים שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? westlife...פאדיחה רצינית..טוב הייתי בכיתה ו' מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה וצ'לו על מה רוצה לנגן? חשמלית אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אייפוד ממתי? שנתיים איך? מתנת יומולדת כמה ג'יגה?2 רוצה עוד? כן אוהב לצלם? כן, מאד.. יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנה היו קודמות? כן איזה? אותו אחת, נאבדה.. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי יותר איכותי, פילם יותר כיף =] מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? ממ..גיטרה חשמלית נקרא? שומע רדיו? יאפ הרבה? כן איזו תחנה?גלגל"צ אתה עובד? לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? ממ.. יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? ישמצב קונה בקפיטריה של ביתספר? לפעמים (מנסה להיגמל) למה? כי בא לי שוקולד טעים? הדברים שם מכינים, לא. או עדיף מהבית? כן יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 2 של מי? משפחת סימפסון רוצים עוד? כן של מי? kurt cobain (אני קונה עוד מעט) איפה אתם כרגע? בחדר מחשב מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שבת היה כיף? כן רוצים שוב? למה לא מדבירם עם מישהו אונליין? משו רציני, לא מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו עם כמה אנשים? חברים שלי, לא יודעת כמה.. אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? פסטה למה דווקא הוא? כי הוא סגול מה אכלת לאחרונה? לפני כמה דקות היה טעים? מאד רוצה שוב? כן איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חומוס ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ממ לא עולה לי מה עדיף, מלוח או מתוק? בבוקר תמיד בא לי מתוק, בערב מלוח אוהב פאסט פוד? לא, ממש נגד. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? הכל קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? לא זוכרת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת, אבל לא תמיד זה הכי טוב.. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?אם זה טעים, סבבה כמה ארוחות ביום אתה אוכל? בערך 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה מהבית כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לוידת..

ה ד ס ס

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

סתם כי מ-ש-ע-מ-ם..... איך קוראים לך?הדס מי נתן לך את השם הזה?אמא ואבא אוהב אותו? לפעמים איזה שם אתה אוהב? לא יודעת בן כמה אתה? 19 עוד חודש בערך ומתי יש יומולדת? 28.01 מחכה? לא ממש מאיפה אתם? כפר ביאליק איפה עוד גרת? עכשיו אני גרה גם בקרית ביאליק איפה מעדיף לגור? בכפר מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אמממ תלוי, לפעמים זה ולפעמים זה. אוהב את המקום שאתה גר בו? לא ממש אבל יש רגעים קטנים שכן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? באיזור ת"א ואם לא אז בחיפה. מהו מקום ההתנחלות שלכם? עכשיו אין כל כך אבל אצל אור או אצל מור או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? כמובן! כמה כאלו לכם יש? 4 בערך וחברים וירטואליים,יש? לא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? תלוי בתקופה, כרגע לא ממש. אוהבים את השכבה שלכם? כבר אין לי למה? כי סיימתי בית ספר וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא, אבל אין מה לעשות נגד. קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? כן, אבל זה לא היה רציני אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? לא כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? לא ממש בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? עברי לידר מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית דיכאונית להקה אהובה, יש? הבנות נחמה חמודות וזמר/ת? יש כמה שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא תמיד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? כמעט הכל אבל בעיקר רוק ישראלי ואיזה לא סובל? כבר שאלתם שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? המשפט הזה לא הגיוני מנגן על משהו? לא על מה? על מה רוצה לנגן? גיטרה או פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? כן ממתי? 6 שנים בערך איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? לפעמים יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנתיים היו קודמות? כן איזה? דיגיטלית מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? בשבילי דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? וואי יש הרבה! מחשב, טלוויזיה, מקרר, מזגן ועוד... שומע רדיו? כמובן! הרבה? יחסית כן איזו תחנה? גלגל"צ אתה עובד? כן במה? אופר (נני) כמה כסף אתה מרוויח? זה לא עניינכם כמה כסף יש לך? מספיק יש לך מטבע של 5 אגורות? אולי אחד או שניים ושל שני שקלים? עוד לא רוצה כזה? לא ממש קונה בקפיטריה של ביתספר? לא למה? כי אני כבר לא שם טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? פוסטרים שניים אבל יש דברים אחרים של מי? אביב רוצים עוד? לא של מי? איפה אתם כרגע? בעבודה מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? בשישי היה כיף? מאוד! רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? לא מה המאכל האהוב עליך? יש הרבה, אבל נראה לי שהכי זה תותים למה דווקא הוא? כי ככה, כי זה טעים! מה אכלת לאחרונה? קורנפלקס היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? דגים, אבל לא כולם ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? שוקולד מריר מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? לא ממש איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? מסטיק, או פסק זמן, לא זוכרת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 5 שקלים בערך אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כן כמה ארוחות ביום אתה אוכל? לא יודעת, 3 עיקריות מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? אני לא

ה ד ס ס

New member
חחחחח בטח! כי היא הרבה יותר מאאאגניבה!

סתם, את יודעת שאני אוהבת אותך מלאמלאמלאמלא
וכשאני אצא מפה סוף סוף אני מבטיחה להתנחל שוב!

אני מרגיש טיפש...אבל שיהיה...../images/Emo13.gif

איך קוראים לך? רפי (רפאל אליעזר) לביא (אמציסלבסקי=בסוגריים זה השם שלי כשהייתי חרדי) מי נתן לך את השם הזה? הורים שלי כנראה אוהב אותו? את העיברות שאימצתי כן...את הקודם לא (אבל החברה דווקא אוהבת) איזה שם אתה אוהב? לירון,מגי, בן כמה אתה? 21 ומתי יש יומולדת? 08/11/1986 מחכה? לא, יש למה? מאיפה אתם? הורים מאיזור מודיעין (קרית ספר) אני מפ"ת איפה עוד גרת? ירושלים (4 שנים) תל אביב (חצי שנה) ר"ג (שנה) רוסיה (7 שנים) איפה מעדיף לגור? הייתי רוצה לגור בישוב שקט בצפון,עם החברה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור אבל יפה אוהב את המקום שאתה גר בו? את המקום לא, אבל זה מה יש אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? קצרין אולי מהו מקום ההתנחלות שלכם? בדרך כלל במיטה שלי,או אצל החברה או בעצם מתנחלים אצלכם? וואי כמה מתנחלים..(ככה זה כשאתה גר לבד..כולם מנצלים אותך..) יש חברים אמיתיים בעולם? כן,יוני הוא היחיד כמה כאלו לכם יש? 1 וחברים וירטואליים,יש? לא חברים...סתם משתעממים בצוותא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? לא נפגשים אוהבים חיי מסך? לא חי אותם אוהבים את השכבה שלכם? חחח אוהב את שיכבת השוקולד על הפריכיה למה? כי זה טעים וסטיגמות, זה נחמד או לא? מגעיל קראו לכם אי פעם: ערס? כן,חח פאקצה? לא פריק? כןןןן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? פה ושם..אבל מי שם זין כמה חברים טובים אתם? מאד..הכי נאמנים שיש יש לכם מן חבורה כזאתי? לא בנים/בנות? ברור שבנות...המין היפה לא? או גם וגם? יש פה ושם מוזיקה? רוק ישראלי מה אתם שומעים עכשיו? "קרן אור" אביב גפן...שיר ענק מה בא לכם לשמוע? מה שאני שומע עכשיו טוב לי מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית ודיכאון להקה אהובה, יש? "תיסלם" וזמר/ת? "אביב גפן" "ברי סחרוף" דנה ברגר" "יהודה פוליקר" "דודי לוי" שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאוהב...זין על כולם נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא ממש לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ישראלי... ואיזה לא סובל? מיזרחית ודיכאון (שאלות חוזרות על עצמן בעעע) שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן,מזרחית בגיל 9 מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה חשמלית/אקוסטית על מה רוצה לנגן? על באס אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יש איך? גנבתי מ"באג" חחח מה איך? קניתי כמה ג'יגה? 4 רוצה עוד? לא אוהב לצלם? כן מאד יש לך מצלמה? לא, אבל חולם לקנות כמה זמן יש לך אותה? איןןןןן היו קודמות? לא איזה? פוג'י מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטאלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? אם הייתי בחורה הייתי אומר "ויברטור" אבל לדעתי מצלמה דיגיטאלית זה הכי שווה או אייפוד שומע רדיו? כן הרבה? רק בעבודדה איזו תחנה? רשת ג' אתה עובד? כן במה? משרד חקירות כמה כסף אתה מרוויח? חחח מספיק כמה כסף יש לך? מינוס 8000 שקל...מי רוצה לעזור לי? יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? עוד לא רוצה כזה? למה לי? קונה בקפיטריה של ביתספר? לא לומד למה? כי מזמן אני לא בבית ספר טעים? אין לי מושג או עדיף מהבית? ברור שבבית עדיף יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? נאדה של מי? אף'חד רוצים עוד? לא של מי? אף'חד איפה אתם כרגע? בעבודה על הכורסה המשרדית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? היה נחמד רוצים שוב? היום אני הולך מי בא איתי? מדבירם עם מישהו אונליין? פה ושם מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? לא הרבה אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? טוסטים פסטות ופיצה למה דווקא הוא? כי זה טעים מה אכלת לאחרונה? חביתה עם גבינה צהובה (אתמול יחד עם "אוז") היה טעים? כן רוצה שוב? חחח אם אני ירצה אני יכין איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? כלום,אוכל הכל ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? קישואים? מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח ומתוק תלוי מתי אוהב פאסט פוד? פה ושם איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? לא אוהב והכי לא? את כולן קונה הרבה אוכל? כן מה המאכל האחרון שקנית? קניה בסופר זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 385 ש"ח הכל ביחד אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שיותרררררר מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא, הכל בריא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 3-5 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מהבית...אין במשרד אוכל.. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? 1700-1900 בחודש

Forever NemeSh

New member
../images/Emo12.gif

איך קוראים לך? טל מי נתן לך את השם הזה? ההורים שלי אוהב אותו? מאוד איזה שם אתה אוהב? טל בן כמה אתה? אני בת ואני בת 21 ומתי יש יומולדת? 25/9
מחכה? למי? מאיפה אתם? ראשל"צ איפה עוד גרת? ראשל"צ ובבטן של אמא שלי איפה מעדיף לגור? באמסטרדם מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? תלוי איזה ארץ ותלוי באיזה יום אוהב את המקום שאתה גר בו? כן הוא בסדר אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? לא עניתי על זה כבר לפני דקה? מהו מקום ההתנחלות שלכם? קפואירה
בד"כ... ואצל חברים פה בסביבה. או בעצם מתנחלים אצלכם? תמיד יש חברים אמיתיים בעולם? כמובן כמה כאלו לכם יש? 5 וחברים וירטואליים,יש? תמיד יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? יש ויש אוהבים חיי מסך? כמובן אוהבים את השכבה שלכם? שכבה? איזה שכבה? למה? ככה! וסטיגמות, זה נחמד או לא? זוועה קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כל יום
פריק? כן אימו? הא?! או כל דבר מטופש אחר? ככה לא קראו לי
משעשע לחשוב... "או כל דבר מטופש אחד- בואי רגע!" כמה חברים טובים אתם? המון יש לכם מן חבורה כזאתי? לפעמים בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? גם וגם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? גלגלצ מה בא לכם לשמוע? פלויד מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית להקה אהובה, יש? פלויד, Cure ועוד כמה.. וזמר/ת? א.גפן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? ממתי איכפת לי מה אחרים חושבים? נכון לועזי יותר שווה מישראלי? תלוי באיזה יום מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק, רגאיי ואיזה לא סובל? מזרחית שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כמובן
מנגן על משהו?
על מה? עם העצבים על מה רוצה לנגן? תופים, גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יש. אבל בסופו של יום אני משתמשת בסלולרי כנגן אמפי ממתי? מאז.. איך? לאט ובזהירות כמה ג'יגה? 1G רוצה עוד? לא אוהב לצלם? מאוד! יש לך מצלמה? כמובן כמה זמן יש לך אותה? את החדשה קניתי לפני חודש היו קודמות? כמובן איזה? canon ישנה יותר ממה שיש לי היום מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? פילם זה קלאסיקה, דיג' זה נוח ושווה מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? רדיאטור ומחשב שומע רדיו? כן הרבה? כן איזו תחנה? גלגלצ אתה עובד? כן במה? מזכירה במשרד עו"ד כמה כסף אתה מרוויח? מי רוצה לדעת? כמה כסף יש לך? מספיק כדי שאהיה מסופקת יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? היה לי רוצה כזה? לא בלחץ קונה בקפיטריה של ביתספר? של העבודה נחשב? למה? ככה טעים? כן או עדיף מהבית? תמיד טעים בבית יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 1 של מי? Abada Capoeira רוצים עוד? לא של מי? לא איפה אתם כרגע? בעבודה מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? טלפון נחשב? מסנג'ר או אייסיקיו? טלפון עם כמה אנשים? אחד אוכל הרבה? לא מה המאכל האהוב עליך? סלט למה דווקא הוא? כי ככה מה אכלת לאחרונה? אתמול בערב היה טעים? כן רוצה שוב? כן איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? בננות (אני אלרגית נו) ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לאידעת מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ארומה והכי לא? קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? פיצה עגבניה זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 15 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מי לא אוהב לאכול? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? בריאות כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2 בלחץ מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? תלוי ביום כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לאידעת

Forever NemeSh

New member
אוהבת את העיר, אוהבת את הארץ../images/Emo203.gif

וזה בלי קשר לירוק!!! נשבעת!!!

skelor

New member
../images/Emo196.gif למה זה | שוטרת | ול שוטר? איזון?

איך קוראים לך? אור. מי נתן לך את השם הזה? הוריי. אוהב אותו? מסתדרים. איזה שם אתה אוהב? קלינט. בן כמה אתה? 18.5 ומתי יש יומולדת? 31.5.89 מחכה? לא. מאיפה אתם? נתניה. איפה עוד גרת? שום מקום אחר. איפה מעדיף לגור? שום מקום אחר. (בינתיים). מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? טקסס. (ולא שאני רואה הבדל בין השאלה הקודמת X3). מהו מקום ההתנחלות שלכם? אצלי. או בעצם מתנחלים אצלכם? כן. יש חברים אמיתיים בעולם? כן. כמה כאלו לכם יש? 3. וחברים וירטואליים,יש? כן. יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות. אוהבים חיי מסך? כן. אוהבים את השכבה שלכם? + -. למה? .. וסטיגמות, זה נחמד או לא? מאוד. קראו לכם אי פעם: ערס? כן. פאקצה? כן. פריק? כן. אימו? לא. או כל דבר מטופש אחר? כן. כמה חברים טובים אתם? 4. יש לכם מן חבורה כזאתי? כן. בנים/בנות? נים. או גם וגם? -. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? רוק, פיוז'ן, ג'אז. מה בא לכם לשמוע? double's up. מה אתם לא סובלים לשמוע? ראפ. להקה אהובה, יש? כן. וזמר/ת? כן. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב לשמוע. נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק. ואיזה לא סובל? ראפ & היפהופ. בעיקר סאבלימינאל. שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? .. מנגן על משהו? כן. על מה? תופים, גיטרה, פסנתר. על מה רוצה לנגן? צ'לו. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד. ממתי? שנתיים ככה. איך? קנו לי. כמה ג'יגה? 4. רוצה עוד? למה לא.. אוהב לצלם? כן. יש לך מצלמה? Canon A640. כמה זמן יש לך אותה? חודשיים. היו קודמות? כן. איזה? Canon A80 מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי. מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? תופים אלקטרונים. שומע רדיו? כן. הרבה? בנסיעה. איזו תחנה? מה שקולט, אבל בעיקר גלגלצ. אתה עובד? כבר לא. במה? לא חשוב. כמה כסף אתה מרוויח? נחמד. כמה כסף יש לך? לא חסר. יש לך מטבע של 5 אגורות? כן. ושל שני שקלים? כן. רוצה כזה? יש לי. קונה בקפיטריה של ביתספר? קניתי. למה? בגלל השאלה הבאה. טעים? כן. או עדיף מהבית? גם. יש לכם פוסטרים בחדר? כן. כמה? 1. של מי? פינק פלויד. רוצים עוד? כן. של מי? לד זפלין. איפה אתם כרגע? בחדר שלי. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול. היה כיף? כן. רוצים שוב? כן. מדבירם עם מישהו אונליין? בטלפון עם בזק. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. עם כמה אנשים? 120. אוכל הרבה? כן. מה המאכל האהוב עליך? מצה עם שוקולד. למה דווקא הוא? כי זה מיוחד. מה אכלת לאחרונה? ציפורן. היה טעים? מריר. רוצה שוב? מאצבע אחרת. איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חומוס. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? דברים יבשים (במבה), ורטובים. מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק. אוהב פאסט פוד? כן. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלדס. והכי לא? סושיז. קונה הרבה אוכל? כן. מה המאכל האחרון שקנית? מקדונלדס. זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 61.5. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהב. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? גם וגם. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? בשבוע 200 שקל. תודה ויום טוב.

חלומית11

New member
שליי

איך קוראים לך? הדר מי נתן לך את השם הזה? אמא אוהב אותו? לא איזה שם אתה אוהב? דון. בן כמה אתה?16 ומתי יש יומולדת? 16.4 מחכה? לא מאיפה אתם? בית שמש\ירושלים איפה עוד גרת? ירושלים (בימים אלו.. בפנימייה) איפה מעדיף לגור? שום מקום מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? לא יודעת .. מהו מקום ההתנחלות שלכם? לא מתנחלת חח או בעצם מתנחלים אצלכם? כן יש חברים אמיתיים בעולם? אכן כן כמה כאלו לכם יש? 16 ממה שאני מחשיבה ממש טובים.. אבל יש יותר וחברים וירטואליים,יש? לא, אבל אני מתכתבת עם אנשים שלא ראיתי יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? כן זה נחמד. אוהבים את השכבה שלכם? כן למה? כי אנחנו סטלנים
וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? כן פאקצה? לא פריק?כן ( ששמעו שאני שומעת אביב גפן) אימו? ב-ע! לא! בלי קללות! או כל דבר מטופש אחר? ביבגבית חחחחחח כמה חברים טובים אתם? טובה מספיק למי שצריך יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? מעורב או גם וגם?כן מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? משינה- הכוכבים דולקם על אש קטנה מה בא לכם לשמוע? בא לי לשמוע מה שאני שומעת, מה השאלות המפגרות האלו חח מה אתם לא סובלים לשמוע? עופר לוי להקה אהובה, יש? החבובות
.. וזמר/ת? אביב גפן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? אוהבים נכון לועזי יותר שווה מישראלי? נכון שלא..?! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ישראלי .. ואיזה לא סובל? דיכאון שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן.. מנגן על משהו? כן על מה? על העצבים :] על מה רוצה לנגן? גיטרה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?כן ממתי? מכיתה ח' , אבל מחליפים כול פעם.. הכי ותיק בן שנה וחצי.. ואין בו שימוש חח איך? מתנות ליומולדת כמה ג'יגה? 2 רוצה עוד? 4 זה מספיק. אוהב לצלם? הכי בעולללם... יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? חדשה .. מגרמניה.. ממ חודש היו קודמות? כן איזה? כול מיני .. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מערכת שומע רדיו? לפעמים הרבה? לא איזו תחנה? גלגל"צ אתה עובד? לא במה? .. כמה כסף אתה מרוויח?... כמה כסף יש לך? בלי עין הרעע מספיק
יש לך מטבע של 5 אגורות? לא. ושל שני שקלים? כן
קניתי אותו ביקר. רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? כן למה? ככה מה למה טעים?כן או עדיף מהבית?לא יש לכם פוסטרים בחדר? לא איפה אתם כרגע?בחדר .. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?אתמול היה כיף?כן רוצים שוב?חחח מדבירם עם מישהו אונליין? עם כמה מישהוים מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם עם כמה אנשים?4 אוכל הרבה? כןןןןן מה המאכל האהוב עליך? סלט יווני . או מוקרם למה דווקא הוא? כי זה טעים מה אכלת לאחרונה? טוסט היה טעים?כן רוצה שוב? חחחח איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לא עולה לי ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? גם לא עולה לי מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? אה? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלס והכי לא? בורגר ראנץ' קונה הרבה אוכל? יותר ממה שאני קונה כול דבר אחר. מה המאכל האחרון שקנית? טוסט בבית ספר זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) תשע וחצי אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת על יתר מהדיבה חח מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? הרבה , יותר ממה שצריך חח מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? 100 ומשהו בבית ספר.. =]

bazmaster

New member
ערב שלום ../images/Emo13.gif

איך קוראים לך?אמיר מי נתן לך את השם הזה?ההורים? אוהב אותו?כן הוא חביב... איזה שם אתה אוהב?האמ...גיא בן כמה אתה?18 ומתי יש יומולדת?16 ליוני מחכה?יאפ... מאיפה אתם?נצרת עילית איפה עוד גרת?האמ...רק פה איפה מעדיף לגור?פה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?חור זה הכי אחי אוהב את המקום שאתה גר בו?יאפ אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?לאדע....מניח שהייתי מתרגל לכל מקום אחר מהו מקום ההתנחלות שלכם?גג של בית של חבר או בעצם מתנחלים אצלכם?אצלו יש חברים אמיתיים בעולם?כן כמה כאלו לכם יש?מספיק וחברים וירטואליים,יש?כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות כמובן אוהבים חיי מסך?ככה... אוהבים את השכבה שלכם?כן למה?התרגלתי אליהם חח וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא... קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?כן אימו?לא או כל דבר מטופש אחר?כן כמה חברים טובים אתם?מקווה שטוב יש לכם מן חבורה כזאתי?כן בנים/בנות?גם וגם או גם וגם?כה מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?דברים שרציתי לומר-יהודה פוליקר מה בא לכם לשמוע?את זה? מה אתם לא סובלים לשמוע?הרבה דברים להקה אהובה, יש?פינק פלויד וזמר/ת?פרדי מרקיורי שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאוהב נכון לועזי יותר שווה מישראלי?האמ...לא ממש מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?בגדול רוק אבל אני שומע הרבה דברים חוץ מזה ואיזה לא סובל?50 סנט וחבריו שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?לא מנגן על משהו?כן על מה?פסנתר,מפוחית,גיטרה על מה רוצה לנגן?סקסופון אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אמפי3 ממתי?מזמן איך?חביב... כמה ג'יגה?1 רוצה עוד?לא אוהב לצלם?כן מאוד יש לך מצלמה?כמה אפילו כמה זמן יש לך אותה?יש היו קודמות?כן איזה?בעיקר פוג'יפילם מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?פילם מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?טוסטר? שומע רדיו?כן הרבה?כמה שיוצא... איזו תחנה?גלגלצ אתה עובד?לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך?לאדע..חייל חחח כמה כבר יכול להיות לי? יש לך מטבע של 5 אגורות?כן ושל שני שקלים?לא רוצה כזה?יכול להיות נחמד חחח קונה בקפיטריה של ביתספר?לא למה?כי אני לא בבצפר חח טעים?לא או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר?קצת..הרוב ציוירם על הקיר כמה?שלוש של מי?פינק פלויד וזפלין רוצים עוד?לא...רוצה רק לצייר על הקיר של מי? איפה אתם כרגע?בחדר מחשב מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?לפני שבועיים(סגרתי שבת) היה כיף?כה רוצים שוב?כה מדבירם עם מישהו אונליין?כה מסנג'ר או אייסיקיו?איציק עם כמה אנשים?1 אוכל הרבה?חח כה מה המאכל האהוב עליך?שניצל+ציפס למה דווקא הוא?כי זה טעים מה אכלת לאחרונה?פתיתי וצלי היה טעים?כה רוצה שוב?כה איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?זיתים ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?שוקולד וגבינה לבנה בסנוויץ' מה עדיף, מלוח או מתוק?מתוק אוהב פאסט פוד?חח כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?בורגראנ'ץ והכי לא?KFC קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?בורקס בשקם זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)5 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהב!! מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?חח לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל?3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?מקבל חחח כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לא הרבה

../images/Emo203.gifצחקנו מהכל, שרפו את מה שבא ליד

איך קוראים לך? נועה מי נתן לך את השם הזה? ההורים.. אוהב אותו? כן איזה שם אתה אוהב? תמר, מור, טל בן כמה אתה? 14.4 ומתי יש יומולדת? אוגוסוט מחכה? חח כן מאיפה אתם? ירושלים איפה עוד גרת? רק פה איפה מעדיף לגור? דווקא אוהבת את העיר, אבל בשמחה הייתי גרה באיזה מושב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? תלוי.. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? למה כל דבר עשרים פעם? מהו מקום ההתנחלות שלכם? חברה חח או בעצם מתנחלים אצלכם? ממ גם יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? הו וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אממ פחות אוהבים חיי מסך? כן אוהבים את השכבה שלכם? כן (!) למה? הם אחלה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? .. כמה חברים טובים אתם? כשאני אוהבת מישהו אז מאד יש לכם מן חבורה כזאתי? חח לא בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? ירח של שלמה ארצי מה בא לכם לשמוע? אביב.. אחרי ה"תן לי חתימה", מרגש מה אתם לא סובלים לשמוע? טרנסים להקה אהובה, יש? כנסיית השכל.. וזמר/ת? פעם זה היה רק אביב. עכשיו יש כמה.. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאוהבים נכון לועזי יותר שווה מישראלי? ממש לא! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ישראלי ואיזה לא סובל? נו שוב? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? חחח כן מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה על מה רוצה לנגן? ללמוד עוד כי אני פאקינג גרועה אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפישלוש ממתי? הנוכחי? מהחופש.. איך? סבבה כמה ג'יגה? אחד רוצה עוד? לא אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנתיים וחצי היו קודמות? לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? פילם זה יותר אמיתי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מחשב חח שומע רדיו? בקטנה הרבה? לא איזו תחנה? גלי צהל וגלגלצ אתה עובד? לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? כמה אלפים יש לך מטבע של 5 אגורות? חח לא ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? לא קונה בקפיטריה של ביתספר? ממש פעם ב, אם אני כבר אקנה אני אקנה מחוץ לביתספר למה? כי רעבים טעים? כן או עדיף מהבית? תלוי יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? כן רוצים שוב? לא מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנ עם כמה אנשים? אה, עכשיו? חח לא אוכל הרבה? כן :[ מה המאכל האהוב עליך? סלט, בטטות בתנור, פסטה למה דווקא הוא? טעיייים מה אכלת לאחרונה? חצי שעה בערך היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? בשר? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חח יש כל מני מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ג'חנון בר!!!!!11 והכי לא? מקדולנס ושותפיו קונה הרבה אוכל? כן מה המאכל האחרון שקנית? פיתה עם זעתר ביום חמישי זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) ארבע שקלים אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת לצערי מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? חח לא בריא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? הרבה אבל קטנות מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא יותר מדי

../images/Emo85.gif

איך קוראים לך?שירן מי נתן לך את השם הזה?אימא ואבא אוהב אותו?כן איזה שם אתה אוהב? בן כמה אתה?19 ומתי יש יומולדת?יוני מחכה?לא מאיפה אתם?קרית אתא איפה עוד גרת?זהו איפה מעדיף לגור?לונדון מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?תלוי אוהב את המקום שאתה גר בו?חיה איתו אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?כל החיים שלי פה אני לא יכולה לחשוב על מקום אחר מהו מקום ההתנחלות שלכם?וואו או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם?ברוך השם כמה כאלו לכם יש?מספיק וחברים וירטואליים,יש?פחות אבל יש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות אוהבים חיי מסך?כבר לא אוהבים את השכבה שלכם?לא זוכרת אותה כבר למה?סיימתי לפני שנתיים וחצי וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?כה פריק?כה אימו?לא או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? בנים/בנות?בנים או גם וגם?חח מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?פנים אל מול פנים- יהודה פוליקר מה בא לכם לשמוע? מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש?היהודים וזמר/ת?אביב שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו?גיטרה על מה? על מה רוצה לנגן?פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם?לא יש לך מצלמה?כה כמה זמן יש לך אותה?שנה היו קודמות?כה איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי יותר נוח פילים יותר סנטימנטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?מפזר חום שומע רדיו?באוטו לפעמים הרבה? איזו תחנה?בד"כ גלגלצ ובסופי שבוע רדיו חיפה אתה עובד?שירות לאומי במה? כמה כסף אתה מרוויח?900 כמה כסף יש לך?מינוס יש לך מטבע של 5 אגורות?לא ושל שני שקלים?כה רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר?לא כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע?חדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?לפני חצי שעה היה כיף?מאוד רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין?כה מסנג'ר או אייסיקיו?גם וגם עם כמה אנשים?6 אוכל הרבה? מה המאכל האהוב עליך?פסטה למה דווקא הוא?ככה מה אכלת לאחרונה?פסטה היה טעים?כה רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מק והכי לא? קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לא הרבה

bati77

New member
לא כתבתי פה מלא זמן.. חחח

איך קוראים לך? בדר"כ בתי מי נתן לך את השם הזה? חברה טובה שלי בכיתה ה'-ד' אוהב אותו? בהחלט איזה שם אתה אוהב? בכללי? ממ.. מיכל, אמילי בן כמה אתה? 18 ומתי יש יומולדת? הייתה לפני שבועיים ומשהו.. מחכה? זה קצת הרבה זמן לחכות.. אז לא מאיפה אתם? אני והפיצול שלי? חחח אני מעמק חפר איפה עוד גרת? בשומקום אחר איפה מעדיף לגור? לא יכלתי לבקש מקום יותר טוב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ממ.. ניו זילנד מהו מקום ההתנחלות שלכם? אני עדיין מנסה להבין למה השאלות ברבים אבל סבבה.. חחח בדר"כ מתנכלת אצל חברות או בעצם מתנחלים אצלכם? פחות יש חברים אמיתיים בעולם? ברור כמה כאלו לכם יש? ממש ממש אמיתיים.. 4-5 וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אבל לא פוגשים כל יום.. צבא וזה.. אוהבים חיי מסך? חחח קצת אוהבים את השכבה שלכם? מאודדדדד למה? MND המחזור היחיד שלא רוצים שיגמר וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? לא אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? לא ממש.. כמה חברים טובים אתם? אני סבבה נראה לי יש לכם מן חבורה כזאתי? פחות או יותר בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? כן חחח מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? גלגל"צ מה בא לכם לשמוע? אביב מה אתם לא סובלים לשמוע? שירים גסים להקה אהובה, יש? אין אחת.. יש הרבה וזמר/ת? אביב מעל כולם אבל גם יש הרבה.. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא!!!! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ישראלי ואיזה לא סובל? שירים גסים מגעילים כאלה.. שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? חחחח לפעמים מנגן על משהו? לא =\ על מה? על מה רוצה לנגן? תופים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? יש אמפי3 אבל אני נאמנה לדיסקמן שלי! ממתי? הדיסקמן מכיתה ח' והאמפי לא זוכרת.. איך? אבא קנה לי =] כמה ג'יגה? רוצה עוד? האמת שבא לי אייפוד.. יותר נוח.. אולי אני יבקש מאבא שוב חחח אוהב לצלם? מאוד! יש קישור לגלריה למטה... יש לך מצלמה? כן.. כמה זמן יש לך אותה? בעקרון יש כמה אבל הכי חדשה מפני 7 חודשים בערך היו קודמות? כן איזה? סוני ולא זוכרת.. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי אבל פילים גם מגניב מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מצלמה! שומע רדיו? ברגע זה ממש חח הרבה? דיי הרבה איזו תחנה? גלגל"צ בדר"כ אתה עובד?הספקתי במה?במלצרות כמה כסף אתה מרוויח? זה היה 25 שעה כמה כסף יש לך? כבר לא הרבה כי אני דיי בזבזנית חחח יש לך מטבע של 5 אגורות? יש לי אוסף שלהם! ושל שני שקלים? עדיין לא.. אני צריכה להשיג! רוצה כזה?כן! קונה בקפיטריה של ביתספר? סיימתי בצפר.. אבל לא ממש קניתי למה? כי.. ככה טעים? לא או עדיף מהבית? מהבית.. יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? אחד של מי? של פיה גותית סקסית ממש מהממת מהולנד רוצים עוד? האמת שכן.. של מי? אביב אולי איפה אתם כרגע? בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לפני כמה שעות היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? דיי \= מה המאכל האהוב עליך? שטויות למה דווקא הוא? ככה מה אכלת לאחרונה? לפני 7 שעות נראה לי היה טעים? כן! גלידה! רוצה שוב? לא בא לי איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אווווו המון! גבינות, חומוס, קינמון, דגים, קולה, קפה, בשר ויש עוד מלא!! ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לימון! או כל דבר חמוץ אחר.. ממ.. לא זוכרת מה עוד.. בדוק יש מה עדיף, מלוח או מתוק? ביחד! אוהב פאסט פוד? לא איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? ככה ככה מה המאכל האחרון שקנית? גלידה! זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 40 קניתי הביתה.. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת לאכול אבל מעדיפה כמה שפחות. חחח מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כן כמה ארוחות ביום אתה אוכל? זה לא ממש מסודר בארוחות חוץ מהצהריים מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? אין לי מושג..

למעלה