כולם אוהבים את ישראל
New member
חפירות לילה ,,
סתם כי מ-ש-ע-מ-ם..... גנוב מפורום שאלונים וסקרים..חפירההההה איך קוראים לך? ישראל ,ישרוליק מי נתן לך את השם הזה? אמא, אוהב אותו?התרגלתי אז כן
איזה שם אתה אוהב? עדי, עידן בן כמה אתה?28 יו אני כבר גדול,,,,הצילו
ומתי יש יומולדת? ב12 לפברואר מחכה? לא ממש , מאיפה אתם? חדרה איפה עוד גרת? במין פנימייה כזו ב2005 גם באותה עיר איפה מעדיף לגור? במקום שאפשר להגיע ממנו בקלות לתל אביב ולא בתל אביב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? מקום קרוב לתל אביב , אבל עם עלות שכר דירה נמוכה כלומר חור קרוב לתל אביב אוהב את המקום שאתה גר בו?לפעמים , יש מיני מרקט שפתוח כל הלילה אז נחמד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ליד תל אביב כמו שכתבתי מהו מקום ההתנחלות שלכם? בחדר שלי אני מתנחל או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? אולי?....לפעמים מרגיש שכן לפעמים שלא כמה כאלו לכם יש?2-3 וחברים וירטואליים,יש? יש גם כמה 2-3 יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אותו מספר ,, אוהבים חיי מסך? כן בלילה זה נחמד עם שתייה קרה ומוזיקה אוהבים את השכבה שלכם? כבר לא למה? לא בקשר עם אף אחד וחבל וסטיגמות, זה נחמד או לא? ממש לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?כן אימו?לא הומו:כן או כל דבר מטופש אחר? הומו (אבל זה לא מטופש) , אשכנזי , חנון ,משעמם ורכרוכי כמה חברים טובים אתם? משתדל -כמה כוח שיש לי יש לכם מן חבורה כזאתי?לפעמים במועדון חברתי יושב עם אנשים שנוח לי בנים/בנות?גם וגם או גם וגם? מוזיקה.רוק לכל סוגיו זה שגעון מה אתם שומעים עכשיו? את המקלדת מתקתקת אבל שמעתי לפני זה מאיר בנאי-הצבעים משתנים מה בא לכם לשמוע?דנה ברגר מה אתם לא סובלים לשמוע?מזרחי לכל סוגיה חוץ מהאיכותית כמו עמיר בניון להקה אהובה, יש? אני אוהב מוזיקה נוגה, לא חשוב לי אם זה להקה, וזמר/ת?יש המון המון חשוב לי שהשירים יהיו נוגים ונוגעים בנפש שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב לרוב ובא לי נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא תמיד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ואיזה לא סובל?****** שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כניראה שכן כמו שירי מיימון (לקחתי ממישהו את הדיסק) מנגן על משהו?עצבים על מה?עצבים על מה רוצה לנגן?תופים או גיטרה חשמלית אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? איין אוהב אני לשמוע רק בבית ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? בפלאפון כמה זמן יש לך אותה?שנה וחצי היו קודמות?*** איזה?**** מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? המיקרוגל כי יש לו פה מסריח
, המחשב ניראה לי אבל לכל מכשיר את התפקיד שלו לכן הוא חשוב , וגם המערכת סטריאו מה שניקרא שומע רדיו? חדשות ולפעמים רשת ב בלילה הרבה? איזו תחנה?רשת ב' מועדון הלילה השלישי למשל אתה עובד?כרגע לא במה? כמה כסף אתה מרוויח?1800 קיצבה כמה כסף יש לך? מעל האפס פחות מ2500 יש לך מטבע של 5 אגורות?לא יודע ושל שני שקלים?עוד לא אני לא כזה עשיר,,,, רוצה כזה?לא קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? היו איי פעם בגיל העשרה כמה? של מי?מגהד'ת , ספולטורה , חייזרים וסלייר רוצים עוד? של מי?כבר לא אוהב קיר נקי איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? יום חמישי היה כיף?כן רוצים שוב?כן מדבירם עם מישהו אונליין?כן מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר עם כמה אנשים?2-3 אוכל הרבה?לפעמים מה המאכל האהוב עליך? ספגטי+נתחי עוף למה דווקא הוא? כי זה טעים לי מה אכלת לאחרונה?ספגטי +גבינה+סלט חצילים היה טעים?כן רוצה שוב?מחר איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? איין כזה מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אני אוכל יותר מסתבר אוהב פאסט פוד? מעט מאוד כמעט שלא איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ארומה כי יש שם סלטי בריאות והכי לא? קונה הרבה אוכל?כן -מהתקציב שלי מה המאכל האחרון שקנית? מיץ תפוזים פריגת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)9 שקל אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אני אוכל כדי לחיות, כדי לשרוד מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?בריאות כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 או 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? מעל 1000 שקל בחודש-אני מתקצב את עצמי בתחום
סתם כי מ-ש-ע-מ-ם..... גנוב מפורום שאלונים וסקרים..חפירההההה איך קוראים לך? ישראל ,ישרוליק מי נתן לך את השם הזה? אמא, אוהב אותו?התרגלתי אז כן