MeWithoutU
New member
שאלוןןןןןן...כי משעמם לי
וכי אני רוצה ללכת לישון אבל אני צריכה לחכות שהכביסה תסיים
השאלון נלקח מהפורום סקרים ושאלונים...וקיצרתי אותו בהמון כי היו יותר מדי שאלות... שמות: 1. איך קוראים לכם? 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3. השם הכי יפה לילד: 4. השם הכי יפה לילדה: 5. הכינויים שיש לשם שלכם: 6. הכינוי הכי אהוב: 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? שם מלא: תאריך לידה: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אורך שיער: תחביבים: איזה שפות אתה מדבר? בת/בן כמה את/ה? החלום שלך? איפה נולדת? רגיש לדגדוגים? פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא: מסר לחיים: תלמיד/חייל/עובד/אחר: חבר/חברה: ממה אתה הכי פוחד? צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? גיל שהיית רוצה להיות: פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? פעם.... התאהבת פעם? פעם חשבת להתאבד? התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרביצו לך? הרבצת למישו? ברחת מהבית? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? גנבת משהו? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? אהההה...זהו... תהנו
וכי אני רוצה ללכת לישון אבל אני צריכה לחכות שהכביסה תסיים