שאלוןןןןןן...כי משעמם לי

MeWithoutU

New member
שאלוןןןןןן...כי משעמם לי

וכי אני רוצה ללכת לישון אבל אני צריכה לחכות שהכביסה תסיים
השאלון נלקח מהפורום סקרים ושאלונים...וקיצרתי אותו בהמון כי היו יותר מדי שאלות... שמות: 1. איך קוראים לכם? 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3. השם הכי יפה לילד: 4. השם הכי יפה לילדה: 5. הכינויים שיש לשם שלכם: 6. הכינוי הכי אהוב: 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? שם מלא: תאריך לידה: איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אורך שיער: תחביבים: איזה שפות אתה מדבר? בת/בן כמה את/ה? החלום שלך? איפה נולדת? רגיש לדגדוגים? פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא: מסר לחיים: תלמיד/חייל/עובד/אחר: חבר/חברה: ממה אתה הכי פוחד? צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? גיל שהיית רוצה להיות: פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? פעם.... התאהבת פעם? פעם חשבת להתאבד? התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרביצו לך? הרבצת למישו? ברחת מהבית? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? גנבת משהו? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? אהההה...זהו... תהנו

MeWithoutU

New member
עונה לעצמי../images/Emo41.gif

שמות: 1. איך קוראים לכם? ג'ולי 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני אוהבת את השם שלי 3. השם הכי יפה לילד: אושרי 4. השם הכי יפה לילדה: אמממ...עדין לא חשבתי על זה 5. הכינויים שיש לשם שלכם: יש לי הרבה כינויים... 6. הכינוי הכי אהוב: מיוש...
באדיבות פרפרית...חחח 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם: כל השמות היפנים/סינים וכו' 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? שם איטלקי...
9. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי? 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אף אחד 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן...אנשים חוצפנים מחליטים לקרוא לי יוליה - ובא לי להכניס להם בעיטה!!!(או לרצוח אותם) שם מלא: ג'ולי ***** תאריך לידה: 9.2 איפה עוד גרת? בארגנטינה מזל: דלי מידת נעליים: 36, 37 גובה: 1.62 מוצא: ברזילאית חיות מחמד: 2 חתולים אורך שיער: לא יודעת.......בינוני... תחביבים: להיות עם החבר, ליראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה, לצלם... איזה שפות אתה מדבר? ספרדית, פורטוגזית, עברית, אנגלית...וקצת רוסית בת/בן כמה את/ה? 19 החלום שלך? להיות מאושרת איפה נולדת? בברזיל רגיש לדגדוגים? תלוי איפה פתגם שעושה לכם את זה: Crawling In My Skin אוהבים את החיים או לא: לא מסר לחיים: Life Is A Bitch...And Then You Die תלמיד/חייל/עובד/אחר: לומדת במכללה חבר/חברה: חבר ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים למיניהם וחושך צבעת פעם את השיער? כן...הרבה פעמים באיזה צבע? כל מיני גיל שהיית רוצה להיות: 19 פירסינג? 2 בכל אוזן, בטבור ובלשון
קעקועים? 3...בגב 1 ועוד 2 ברגל אובססיות? איפור, צילום, חתולים, תותים, קצפת, מוזיקה התמכרויות? סיגריות אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן...למה לא? יש לך הרגלים רעים? לעשן זה הרגל רע? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ברור...הכול
מה החולשה הכי גדולה שלך? אממממ מה החוזק הכי גדול שלך? ששום דבר לא הורג אותי!ברצינות...אני תקועה בעולם הזה נגד רצוני!!!
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? הרבה דברים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהחיים זבל...ואנשים זבל! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? וואיייייייייייי.....אין לי מושג... פעם.... התאהבת פעם? ברור פעם חשבת להתאבד? חחחח...כן... התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן שיקרת פעם? כמו כולם... מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא יודעת אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? ברור היית פעם בחו"ל? כןןןןן...(= הרביצו לך? לא הרבצת למישו? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? חחח...כן גנבת משהו? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן צללת עם דולפינים? כןןןןןןןןןןן
קפצת כתה? את האמת שכן...אפשר לקרוא לזה ככה...לא אשמתי שבישראל מתחילים לילמוד שנה אחרי כול העולם קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? תמיד רצית להיות בן המין השני? אף פעםםםםםם התקלחת יותר מפעמיים ביום? הרבה פעמים שברת עצם בגוף? כן...פעמיים רכבת על אופניים? כןןןןןןןןןןןןןןן
רכבת על סוס? כןןןןןןןן...

funky n

New member
חח להתקלח יותר מפעמיים ביום ../images/Emo5.gif

אגב יש לך נעליים יפות? את יכולה להשאיל לי אנחנו באותה מידה!

MeWithoutU

New member
בחורף לא...

אבל בקיץץץ...עם מים קפואיםםםםםםםםם...גרררררררר הכי כיף בעולם!
ויש לי הרבה נעליים יפות...אבל רק עקבים

MeWithoutU

New member
לא ממש קפואים...אבל...

קרים. חוץ מזה גם לא פעם יצא שהייתי צריכה לצאת - ושכחתי לשים מים חמים ולא היה זמן לתת להם להתחמם אז לא הייתה לי ברירה אלא להיתקלח עם מים קפואים (גם בחורף) ומשום מה זה קורה לי די הרבה... אז מתרגלים...איכשהו.

butterfly white

New member
מיוש! (חח הכינוי שלי מקום ראשון)

ממש שובבה קטנה.האמת שכן עישון זה נקרא הרגל רע. ולענייננו למה רע לך כל כך? ראיתי כמה ממש לא בא לך לחיות. מה קרה? יש אנשים שאוהבים אותך.וכמובן גם חבר שלך. המשפחה שלך? מה קרה? אם את רוצה לדר במסרים שלחי לי מיסרוש. ועדיין לא דיברנו במסנגר וכל פעם כשאני נכנסת אני בודקת אם את מחור ואני רואה שלא. טוב מקווה שיצא לנו לדבר בקרוב.

למה עונה לבד חחחח

. איך קוראים לכם? מלכת הלבבות 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא מחליפה בשום שם כי את שלי קיבלתי במתנה 3. השם הכי יפה לילד: דניאל 4. השם הכי יפה לילדה: ירין 5. הכינויים שיש לשם שלכם: 6. הכינוי הכי אהוב: 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן ע"ש סבתא שלי ז"ל 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שמעון 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממש לא שם מלא: חסוי תאריך לידה: חסוי איפה עוד גרת? חסוי מזל:קשת מידת נעליים: 39 גובה: 1.64 מוצא: מרוקו חיות מחמד: כלב אורך שיער: קצר תחביבים: מחשב איזה שפות אתה מדבר? אנגלית,גמנית,עברית בת/בן כמה את/ה? 48 החלום שלך? חיים שלווים איפה נולדת? בארץ רגיש לדגדוגים? מאוד פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא: בהחלט מסר לחיים: תלמיד/חייל/עובד/אחר: חבר/חברה: יש חברת אמת ממה אתה הכי פוחד? מהמוות צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע?חציל גיל שהיית רוצה להיות: נעורים פירסינג? חס וחלילה קעקועים? כנ"ל אובססיות? אין התמכרויות? אין אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בהחלט יש לך הרגלים רעים?כמה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? חברות לאינטרס מה החולשה הכי גדולה שלך? לב רחב מה החוזק הכי גדול שלך? עומדת על דבריי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן בהחלט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לסמוך אך ורק על עצמי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? פעם.... התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? חס וחלילה התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? עם בן זוג שיקרת פעם? לצערי כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? שנעלמתי לכמה ימים אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בהחלט היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישו? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך?כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? אין מצב גנבת משהו? שלילי עישנת סיגריות?כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? לא השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? חס וחלילה נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת?לפעמים רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? ברור שברת עצם בגוף?כן רכבת על אופניים? בהחלט רכבת על סוס?לא

funky n

New member
../images/Emo134.gif ../images/Emo134.gif

שמות: 1. איך קוראים לכם? מי שיודע יודע 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? קקי 3. השם הכי יפה לילד: קקי 4. השם הכי יפה לילדה: קקה 5. הכינויים שיש לשם שלכם: קקי קקה וחראבונה 6. הכינוי הכי אהוב: קקי 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם : לא מצחיק,עצוב! חומה, למי לעזאזל קוראים חומה? (ולא חומה כמו הצבע חום,אלא חומה כמו קיר..) 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם הציניות (המבין יבין) 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא! בכלל נראה לי שאסור לקרוא למישהו על אדם שלא נפטר,אבל בכל מקרה,לא מתה על השם הזה (עדיין
) 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא יודעת 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה רק, או אם אני נמצאת בארומה או משהו בסגנון ושומעים נעמה או כל מיני שמות שאין לי מושג מה הקשר שלי אליהם שם מלא: אני אשאיר אותו לעצמי
תאריך לידה: 26/4/89 תאריך מעולההה חבל על הזמן איפה עוד גרת? בבית אחר מזל: חרא מידת נעליים: 36 גובה: 63 (מה אין משקל?) מוצא: גוש דן חיות מחמד: אין אורך שיער: אני מניחה שעד האמצע שבין הכתף למרפק (כשיש פן או כשהוא רטוב) תחביבים: חוץ מלהתעלל בעצמי? לשמוע מוזיקה ואומנות בעיקר איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית,כמה מילים בידייש כמה בערביחת כמה בפולנית כמה פה וכמה שם... בת/בן כמה את/ה? עוד חודשיים בערך 19 (ישששש כיף חיים ממש) החלום שלך? לישון ולא להתעורר איפה נולדת? רגיש לדגדוגים? פתגם שעושה לכם את זה: אוהבים את החיים או לא: כרגע ממש לא מסר לחיים: תלמיד/חייל/עובד/אחר: אחר חבר/חברה: ממה אתה הכי פוחד? צבעת פעם את השיער? כן באיזה צבע? חום גיל שהיית רוצה להיות: הייתי רוצה להיות קטנה אבל לא אני קטנה כי כשהייתי קטנה נתתי לטמבלים להציק לי פירסינג? אם רק היה לי אומץ לעשות את האחד שאני רוצה קעקועים? אובססיות? התמכרויות? קולה מחשב אינטרנט בפלאפון אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא,ואף אחד לא יאהב הוא מבולגן מידי יש לך הרגלים רעים? לא חסר האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא חסר מה החולשה הכי גדולה שלך? נראה לי מבטים ומילים פוגעות מה החוזק הכי גדול שלך? קשה להגיד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא חסר,במיוחד שלא התעללתי במי שהתעלל בי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהכל עניין של מזל לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? לברווזון המכוער ,רק שלא נראה לי שאני אהפך כבר ליפה פעם.... התאהבת פעם? יכול להיות פעם חשבת להתאבד? כל יום התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? מה נסגר איתך?! שיקרת פעם? מה פתאום מה הדבר הכי מטורף שעשית? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? מה פתאום היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן ברחת מהבית? התחילו איתך? חחחחח בסדר..... בדיחה טובה נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן גנבת משהו? מגבון לח מהסופר פארם,אבל זה היה פתוח! עישנת סיגריות? איכס עישנת נרגילה? איכס בריבוע שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא יודעת בדיוק התנשקת? על הלחי נחשב? ישנת עם בן המין כן,יש לי בובה שאני יושנת איתו כל יום השני בלי סקס? אה? צללת עם דולפינים? לא נראה לי קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא יודעת,מזמן לא שילמתי חשבונות נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כל הזמן רצית להיות בן המין השני? דה,להם החיים יותר קלים התקלחת יותר מפעמיים ביום? לא נראה לי שברת עצם בגוף? לא נראה לי רכבת על אופניים? עם גלגלי עזר! רכבת על סוס? כשהייתי קטנה

MeWithoutU

New member
בעעעעעעע איתךךךךך

תפסיקי לדבר ככהההההההה!!! החיים יפים (לפעמים)
וקקי זה שם יפה

butterfly white

New member
חח מיוש

אני מסכימה איתך הפעם!(לא בקשר לשם) אבל אני שונאת שאתן בדיכאון! זה מחרפן אותי אני חושבת על איך לעזור. בכל אופן מיוש גם את לא התלהבת מהחיים אז..

LiorShap

New member
טוב לנוכח העובדה שהשלג התחזקק

אני יכול להישאר ער כי כנראה שמחר לא יהיו לימודים :) שמות: 1. איך קוראים לכם? ליאור 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דין 3. השם הכי יפה לילד: דין 4. השם הכי יפה לילדה: דניאל,לין 5. הכינויים שיש לשם שלכם: אור 6. הכינוי הכי אהוב: 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם : אכזבה. זה יותר עצוב מאשר מצחיק אבל יש מישהי שקוראים לה ככה 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? למה לי 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודע... 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לוידע 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא... שם מלא: תאריך לידה: 12.01.90 איפה עוד גרת? מזל: מידת נעליים: 43 גובה: 1.76 מוצא: חצי רומני וחצי משהו לא ברור גרמניה/ליטא חיות מחמד: לא תודה מספיקים לי 2 אחים גדולים אורך שיער: רגילל תחביבים: כדורגל וטלוזיה. והימורים וזה כבר מתחיל להיות בעיה... איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת גרמנית בת/בן כמה את/ה? 18 החלום שלך? לא יודע אין משהו ספציפי...פשוט להיות יותר שמח... איפה נולדת? ירושלים רגיש לדגדוגים? כן לגמרי פתגם שעושה לכם את זה: לוידע חח אוהבים את החיים או לא: רוב הזמן לא... מסר לחיים: תלמיד/חייל/עובד/אחר: חבר/חברה: ממה אתה הכי פוחד? שמי שקרוב אליי ימות צבעת פעם את השיער? באיזה צבע? גיל שהיית רוצה להיות: פירסינג? קעקועים? כנראה שביום שישי או מוצאש אני עושה בזרוע. אובססיות? לא נראה לי שיש לי התמכרויות? להימורים...ווינר , פוקר.. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חח לא הוא נורא אבל שטויות אני אל סובל מזה אלא המורים :p יש לך הרגלים רעים? כןןן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? נו ברור מה החולשה הכי גדולה שלך? לא עולה לי לראש כרגע מה החוזק הכי גדול שלך? אמממ יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לוידע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? דר הדוור
חח מזה השאלה הזאת :/ פעם.... התאהבת פעם? ייאפ פעם חשבת להתאבד? אכן התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא הבנתי,הכוונה עם מישהו מהמין שלי? לא שיקרת פעם? כןןן מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ כמעט דרסתי מישהו באופנוע ים ? חח טוב זה לא כזה מטורף לא יודע אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? ייאפ היית פעם בחו"ל? אכן הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן ברחת מהבית? כן חח בגיל ממש קטן,כדי "ללכת להביא את אבא מהמילואים" התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? ברור לא אכלת יום שלם? ייאפ גנבת משהו? כן עישנת סיגריות? לא,רק שאחטה [יו זה מוזר לכתוב את המילה הזאת] אחת עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? לא שזכור לי,אולי בפורים רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס?אכן

MeWithoutU

New member
תראו תמונה יפהההה

אם העולם היה נשלט על ידי נשים חחחחחחחחח...זה מצחיק נכון? רעיון טוב... במקום שמות של מכוניות - שיהיה לפי צבעים

למעלה