שאלוןןןןןןן:)

שאלוןןןןןןן:)

מה קורה? בת כמה את ? איזה כיתה? איך קוראים לך? מי הבוי שלך? מה את לא אוהבת אצלו? פגשת תבויז?? איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? היית בהופעה שלהם?? אם כן איפה?? שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? צבע אהוב עליך? למה את אוהבת את הצבע הזה? צבע שנוא עלייך? למה את שונאת את הצבע הזה? יש לך אחים\יות? כמה? באיזה גילאים? את אוהבת אותם? מה את הכי שונאת לעשות? מה את הכי אוהבת לעשות? את אוהבת חיות? למה ? יאאאאללללללללללללללההההההה בייוש תהנו ותענו חחחחחחח...

עוננההה ../images/Emo192.gif

מה קורה? ברוך השם!! בת כמה את ? 13 ו7 חודשיםם איזה כיתה? ח' איך קוראים לך? שרין מי הבוי שלך? ביחו'ששששש מה את לא אוהבת אצלו? אין דבר כזהה פגשת תבויז?? ללאאא :[[[ איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? שמחהה היית בהופעה שלהם?? בהופעה שהתבטלה אם כן איפה?? בקריון שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? חצי ממנו צבע אהוב עליך? תכלת למה את אוהבת את הצבע הזה? הוא מיוחד צבע שנוא עלייך? שחור למה את שונאת את הצבע הזה? הוא אנטיי יש לך אחים\יות? כן כמה? 2 אחים באיזה גילאים? הקטן בן 4 והגדול בן 16 את אוהבת אותם? לפעמיםם חחחחח מה את הכי שונאת לעשות? לסדר את החדר ואת הבית מה את הכי אוהבת לעשות? לישוןןן אני הכי טובה בזה חחחחחח את אוהבת חיות? חלקק למה ? כי יש כאלה מסריחות חחחחחחחחחח

עונה נה נה

מה קורה? אני קורא חח סתם בת כמה את ?14 איזה כיתה?ח איך קוראים לך?שירה מי הבויז שלך?אדמוששש מה את לא אוהבת אצלו?תשאלי מה אני אוהבת אצלו אני שונאת אצלו כלום פגשת תבויז??כה איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי היית בהופעה שלהם??לא אם כן איפה??- שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?כה צבע אהוב עליך?ורוד למה את אוהבת את הצבע הזה?כי הוא עדין צבע שנוא עלייך?שחור בעעע למה את שונאת את הצבע הזה?כי הוא צבע מחריד זה צבע שמסמל רוע יש לך אחים\יות?כה כמה?4 איתי זה 5 באיזה גילאים?הגדול 21 אחריו 19 אחריו 17 אחריה 16 את אוהבת אותם?כה מה את הכי שונאת לעשות?שיעורים מה את הכי אוהבת לעשות?לראות את הבויז את אוהבת חיות?כה למה ?כי יש לי כלב חח

עונה

מה קורה? הכל סבבה איך אצלך? בת כמה את ? 13 וחצי איזה כיתה? ז איך קוראים לך? הדס מי הבוי שלך? נולי המושלם מה את לא אוהבת אצלו? שהוא בן 20 (כי די בגלל זה אין לי סיכוי איתו) פגשת תבויז?? לא איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? את כולם היית בהופעה שלהם?? לא אם כן איפה?? שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? לא צבע אהוב עליך? אין למה את אוהבת את הצבע הזה? צבע שנוא עלייך? אין למה את שונאת את הצבע הזה? יש לך אחים\יות? כן כמה? 2 אחיות באיזה גילאים? גדולות את אוהבת אותם? כן מה את הכי שונאת לעשות? ללמוד מה את הכי אוהבת לעשות? להכיר בנים חמודים את אוהבת חיות? כן למה ? ככה

0rin

New member
../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

מה קורה? וואלה הכל דבששש.. בת כמה את ? 14 מחרתיים =] איזה כיתה? ח איך קוראים לך? אורין מי הבוי שלך? אדםם
מה את לא אוהבת אצלו? אין דבר כזה
פגשת תבויז?? לא..הלווואייי איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?
אשמור את ליבי
היית בהופעה שלהם?? לא.. אם כן איפה?? שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? יססס צבע אהוב עליך? תכלת.. למה את אוהבת את הצבע הזה? כי הוא כזה רגוע..ו..יפה =] צבע שנוא עלייך? אין דבר כזה.. למה את שונאת את הצבע הזה? יש לך אחים\יות? כן.. כמה? 1 באיזה גילאים? 16 את אוהבת אותם? כן =] מה את הכי שונאת לעשות? לסדר ת'מיטה שלי.. מה את הכי אוהבת לעשות? הכל ..חח חוץ ממה שאני שונאת כמובן את אוהבת חיות? בטח!! למה ? כי זה דבר נוראא חמודדד

litalg06

New member
עונהה..

מה קורה? הכל מייעולה ב"ה בת כמה את ? עוד 3 חודשים בת 13 איזה כיתה?ז.. איך קוראים לך?ליטל מי הבוי שלך?עעעררררנניי
מה את לא אוהבת אצלו?כלום... אני אוהבת אצלוו הכלל פגשת תבויז??לאא..
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?אשמור את ליבי.. אבל בעיקרוןן את כל השירים המעלפים שלהם.. היית בהופעה שלהם??לא חוץ משיק נולד.. אם כן איפה?? שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?לאא הייתי בבית..
צבע אהוב עליך?ורוד תכלת ושחור למה את אוהבת את הצבע הזה?כי ככה.. צבע שנוא עלייך?אין למה את שונאת את הצבע הזה? יש לך אחים\יות?אחיות.. כמה?2 ועוד מעט עוד אחת בעזרת השם.. באיזה גילאים?אחת בת 8 וחצי אחת עוד מעט שנתיים ואחת עוד מעט צריכה להיוולד.. את אוהבת אותם?בארורררר מה את הכי שונאת לעשות?כל מיני..
מה את הכי אוהבת לעשות?לרקוד ולשמוע/לראות ת'בויז את אוהבת חיות?כע למה ?כי הן חמודות

עונהההההה

מה קורה? סבביש מגניש.. בת כמה את ? 14 איזה כיתה? ח' איך קוראים לך? דניאל מי הבוי שלך? סינדרלללהה מה את לא אוהבת אצלו? אהה... נממ.. כשמתי שנפגשנו הוא א חיבק אותי ;_; פגשת תבויז?? כע איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי היית בהופעה שלהם?? שיר נולד נחשב? ^^" אם כן איפה?? שיר נולד בבאר שבע שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? נה, פיספתי צבע אהוב עליך? כחול למה את אוהבת את הצבע הזה? ככה צבע שנוא עלייך? כתום למה את שונאת את הצבע הזה? ככה יש לך אחים\יות? כע כמה?1 באיזה גילאים? 9 את אוהבת אותם? משהו משהו.. מה את הכי שונאת לעשות? שעורי בית וניקיון מה את הכי אוהבת לעשות? מוזיקה, ציור מחשב חברות.. וכו וכו.. את אוהבת חיות? מאוד, אני לא יכולה בלי. למה ? כי ז הדבר הכי יפה שיש בעולם

../images/Emo42.gifעונה../images/Emo42.gif

מה קורה?הכל טוב=]] בת כמה את ?13 וחודשיים איזה כיתה?ח' איך קוראים לך?פטריציה (מסובך=[[) מי הבוי שלך?אושרי ושרוןןןן מה את לא אוהבת אצלו?כלוםם...אוהבת אותםם איךך שהם!!! פגשת תבויז??לא ממש...כאילו פגשתי אבל לא פנים מול פנים ראתי אותם שהם נסעו במונית=]] איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?גליה היית בהופעה שלהם??לא.. אם כן איפה?? שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?לא..=[[ צבע אהוב עליך?תכלת כוחל.. למה את אוהבת את הצבע הזה?לא דעת..הוא יפה.. צבע שנוא עלייך?לא דעתת למה את שונאת את הצבע הזה? יש לך אחים\יות?לא כמה? באיזה גילאים? את אוהבת אותם? מה את הכי שונאת לעשות?להתעורר בבוקר.. מה את הכי אוהבת לעשות?לישון את אוהבת חיות?כלב למה ?כי הםם הכייי חמודיםםםםםםםםםםםםם

עונה ../images/Emo9.gif

מה קורה?הכל טוב מה איתך? בת כמה את ?תכף 14 איזה כיתה?ח איך קוראים לך?לי מי הבוי שלך?אושרי היאאפה מה את לא אוהבת אצלו?אין דבר כזה הוא פשוט מושלם פגשת תבויז??נואפ
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת?את כולם אחד אחדדד היית בהופעה שלהם??שיר נולד נחשב? אם כן איפה?? ----- שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?יאפ צבע אהוב עליך?כחול למה את אוהבת את הצבע הזה?כי הוא יפה צבע שנוא עלייך?צהוב למה את שונאת את הצבע הזה?כי הוא זועקקק יש לך אחים\יות?יאפ כמה?אחות1 ואח 1 באיזה גילאים?אחותי 21 ואח שילי 24 את אוהבת אותם?כה מלאאא
מה את הכי שונאת לעשות?ללמוד בעעע מה את הכי אוהבת לעשות?לישון את אוהבת חיות?כן מאודד למה ?כי הן חמודות
סתכלו בתמונה המצורפת,זה נראה כאילו יש לאושרי עיינים כחולות נכון

אני יודעת שאין לו עיינים כחולות

זה רק נראה ככה בתמונה הזו.... תלחצי עלייה ותראי כשזה גדול

סיכום שאלווווןןןןןןןן

את מי אתן הכי אוהבות- אביחי-4 שרון-10 אדם-5 אושרי-12 ערן-4 השיר שאתן הכי אוהבות- שמחה-9 אשמור את ליבי-18 הזדמנות שניה-8 גליה-10 כשתתעיפי מהעולם-5 יאללללה תגיבווווווו

אדרררר

New member
עונההההה (:)

מה קורה? וואאללה סבבההההההה(:) בת כמה את ? 14 איזה כיתה? ח' איך קוראים לך? אדר מי הבוי שלך? כווללםם!! מה את לא אוהבת אצלו? אין דבר כזה..אוהבת הכלל!! פגשת תבויז?? כןןןןןן :) איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? כל השירים היית בהופעה שלהם?? הייתי בשיר נולדדדד.. אם כן איפה?? שיר נוולדדדדדדדדד.. שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ? בטח צבע אהוב עליך? כחול למה את אוהבת את הצבע הזה? כי הוא יפה חחחחחחחחח צבע שנוא עלייך? לא שונאת למה את שונאת את הצבע הזה? אבל אני לא שונאתתתתתת יש לך אחים\יות? כן כמה? 2 אחיות באיזה גילאים? 23 ו-20.. את אוהבת אותם? בטח מה את הכי שונאת לעשות? לא יודעת לחפש דברים מה את הכי אוהבת לעשות? לצאת את אוהבת חיות? כן למה ? כי הן חמודות

עונה נה נה נהההההההה

מה קורה? וואלה הכל טוב ברוך השם!
בת כמה את ? 14 וחצי
איזה כיתה? י'
איך קוראים לך? ירדן טל יוסף שיטרית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מי הבוי שלך? אדם יוסף ה-מושלם
מה את לא אוהבת אצלו? שומדבר
פגשת תבויז??את ערן ואדם
איזה שיר של הבויז את הכי אוהבת? אשמור את ליבי והזדמנות שניה
היית בהופעה שלהם?? לא
אם כן איפה?? אבל לא הייתי!!
שמעת תראיון שלהם ברדיו 103 אפ אמ?בטחח עליתי לשידור גםםםםם