שאלוןןןןןןןן

MikeY fReAk

New member
ניעמ../images/Emo79.gif

שם: אודליה תאריך לידה: לא עניינכם מקום לידה: לאדעת צבע עיניים:חום צבע שער: שחור גובה: 60 וקצת ימני או שמאלי? שמאלית המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום: נעליים נועלים, לא לובשים החולשות שלך: לא לכאן הפחדים שלך:מוות הפיצה המושלמת שלך: של ירושלים 2 מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לשרוד איכשהו בבצפר המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: לראות את הזריחה כי היא בטוח מדהימה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?שאחרים יגידו.. מתי אתה הולך לישון? משתנה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:אשמור לעצמי פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק:קינג*:S דייט לבד או בקבוצות:לאדעת ליפטון אייס תיי או נאסטי:לאדעת שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:קפה מעשן:לא מקלל:כן שר:לצערכם מתקלח כל יום?לא היתאהבת פעם? רוצה ללמוד במכללה?לאדעת היית רוצה להיתחתן?אני רק בת 15.. אתה מאמין בעצמך? לפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? ? אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?לפעמים אתה אוהב ברקים?כן אתה מנגן על משהו?כן בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא שזכור לי.. הרביצו לך פעם? אני מניחה גנבת מחנות פעם?כן,כשהייתי קטנה.. רצית למות? לא באמת מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? נדיר מאוד שמה שרוצים עושים..אבל..צילום איזו ארץ תרצה לבקר?הולנד צבע עיניים אהוב?ירוק או חום בהיר צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר?תלוי גובה?שאלת כבר משקל?אחרי שאני אפסיק להיות חולה אני אמדוד-אבל בטח משהו בין 50 ל53..

../images/Emo13.gif

שם: שיר תאריך לידה: 3.9 מקום לידה: כפר סבא צבע עיניים: ירוק צבע שער: חום גובה: 1.70 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: שיכנזזז חחחח איזה נעליים לבשת היום: ספורט החולשות שלך: להתחיל? הפחדים שלך: אווו.. להתחילל??!? הפיצה המושלמת שלך: בלי כלום וזהו
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: מאיזו בחינה? לימודית? אממ.. ממוצע עובר 85
המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: רוצהה לנסוע אליוו מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הגובה והעיניים (נראלי חח) מתי אתה הולך לישון? 11 ככה הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לפני כמה שעות..
פפסי או קולה: קוווווולהה מקדונלדס או ברגר קינק: אותו דבר חח דייט לבד או בקבוצות: אממ.. מצד אחד לבד כי פרטיות והכל אבל מצד שני קבוצות הכי צחוקים בארץ! ליפטון אייס תיי או נאסטי: אה? ויצוסקי וזהוו שוקולד או וניל: מממ.. שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו! בע קפה
מעשן: כבר לא
מקלל: חחחחחחחחח כע
שר: ומזייפץ
מתקלח כל יום? ברור חח היתאהבת פעם? כןןן...
רוצה ללמוד במכללה? אממ אוניבסיטה היית רוצה להיתחתן? ברור מה השאלה? אתה מאמין בעצמך? מאוד אתה מקבל הפרעות נפשיות? חחחחחח יש קטעים
אתה פריק של בריאות? נופ אתה מסתדר עם ההורים? כמו כל אחד\אחת בגילי יש קטעים שאני מסוגלת להרוג אותם אתה אוהב ברקים? ?!... אתה מנגן על משהו? כה בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? אין מצב!! יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? מקלחת זה נחשב? (גם אם זה לא לבד...
) גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא חח מה זה בכלל? הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן ומתחרטת רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? פסיכולוגית עובדת סוציאלית משו כזה איזו ארץ תרצה לבקר? לאדעת צבע עיניים אהוב? ירוק כחול שחור אפור משו מיוחד
צבע שיער אהוב? חום שטני ושחור ארוך או קצר? באמצע גובה? בינוני משקל? רגיל?..

Ofek The Diva

New member
עונההה

שם: אופק תאריך לידה:22.9.89 מקום לידה: ת"א צבע עיניים:ירוק צבע שער:שטני גובה:1.67 ימני או שמאלי?ימנית המוצא שלך:פולניה פרסית ורומנייה חח איזה נעליים לבשת היום: נעלי בית החולשות שלך:לא יודעת הפחדים שלך:להישאר לבד הפיצה המושלמת שלך:הרבה גבינה וזיתים ירוקים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:להרזות ולהוציא ציונים טובים בבגרויות המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:עוד יום מתחיללל מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?עיניים שפתיים מתי אתה הולך לישון?12 מינוס הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:שהייתי קטנה פפסי או קולה: דיאט קולה מקדונלדס או ברגר קינק:בורגראנץ' דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: כלום שוקולד או וניל:וניל קפוצ'ינו או קפה:תה מעשן:לא מקלל:לפעמים שר:חחח כן עם עצמי מתקלח כל יום?ברור היתאהבת פעם?כן רוצה ללמוד במכללה?לאדעת היית רוצה להיתחתן?כן ברור אתה מאמין בעצמך?לא ממש האמת אתה מקבל הפרעות נפשיות?חח מה אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?כן אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?אצל סבתא חח עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?לא גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?לא מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?הרבה דברים חיחי איזו ארץ תרצה לבקר?ספרד צרפת צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?בלונד ארוך או קצר?ארוך

עונה~~~~~~~~~

שם: קרן תאריך לידה: תראו בשאלונים קודמים~
מקום לידה: לא בישראל... צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום גובה:1.63 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: חצי עירקית רבע פולניה רבע ספרדיה איזה נעליים לבשת היום: האולסטאר השחורות של הילי החולשות שלך: כשאני עצובה מאוד אני לא מסוגלת לתפקד הפחדים שלך: שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת הפיצה המושלמת שלך: טעימה מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להיות מאושרת ולעשות מה שאני אוהבת המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: איזה יום היום? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? עיניים נראה לי מתי אתה הולך לישון? 00:00/00:30 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: תקופת הגן פפסי או קולה: קולה (אם כבר) מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: בוודאי שלבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: לא זה ולא זה שוקולד או וניל: תלוי מה.בכללי שוקולד.אבל בגלידה וניל.
קפוצ'ינו או קפה: שניהם
מעשן: אין לכם מושג כמה אני נגד זה מקלל: רק אם ממש מעצבנים אותי
שר: ברור מתקלח כל יום? ברור היתאהבת פעם? כן
רוצה ללמוד במכללה? לא היית רוצה להיתחתן? נראה לי שכן אתה מאמין בעצמך? תלוי במצברוח אתה מקבל הפרעות נפשיות?
אתה פריק של בריאות? לא אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? לאאאא אתה מנגן על משהו? ניגנתי בחודש האחרון: שתית אלכוהול? ממש לא
עישנת? לא
סמים? לא!!!!!! יצאת לדייט? לאאא!!!!!! רחיצה בעירום? לאאאאאאאא!!!!!!!! גנבת משהו? לא!!!!! היתשכרת פעם? לא!!!!! קראו לך טיזר? לא!!!!!! הרביצו לך פעם? לא גנבת מחנות פעם? לא!!!!!!! רצית למות? לא נראה לי מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית תאטרון איזו ארץ תרצה לבקר? סין
צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? חום ארוך או קצר? ארוך גובה? 1.63 משקל? 42 ק"ג

אוראל 44

New member
שאלון ראשון שאני יענה...

שם: אוראל תאריך לידה: א' ניסן מקום לידה: ירושלים צבע עיניים: ירוק צבע שער: חום כהה גובה: 1.61 (פעם אחרונה שבדקתי) ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: אמריקאית מצד אחד ותוניסאית מהצד השני איזה נעליים לבשת היום: את הנעליים שאני לובשת כל יום.. נעלי הרים כאלה החולשות שלך: אמממ... קצת חסרת סבלנות וזה.. הפחדים שלך: יש הרבה! הפיצה המושלמת שלך: עם זיתים. וזהו. מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח להתייחס יותר יפה לחברה אחת שאני שונאת אותה.. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוי לא, כבר רבע לשמונה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת.. חחח... מתי אתה הולך לישון? מאוחר. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: לא יודעת.. פפסי או קולה: קולה, ברור! מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונדלס לא כשר!! לא אוכלת מקדונלדס! דייט לבד או בקבוצות: איך עושים דייט בקבוצות?! ליפטון אייס תיי או נאסטי: מה?! שוקולד או וניל: וניל.... קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא! מקלל: לא! שר: כן.. מתקלח כל יום? כל יומיים... היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת! היית רוצה להיתחתן? כן.. אתה מאמין בעצמך? כן, נראה לי. אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה זאת אומרת "מקבל"? אתה פריק של בריאות? לא ממש... חחח אתה מסתדר עם ההורים? כן אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא.. היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן חח אבל לא רציני גנבת מחנות פעם? לא! רצית למות? כן.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אין לי מושג איזו ארץ תרצה לבקר? לא יודעת.. בא לי על שוויץ צבע עיניים אהוב? ירוק! צבע שיער אהוב? בלונדיני ארוך או קצר? ארוך גובה? כבר שאלתם. משקל? חסוי!!

emperor28

New member
גם אני משעמם לי חח

שם: אבישי תאריך לידה: 1.10 מקום לידה: בית חולים בישראל צבע עיניים: עיניים מוזרות אבל כעקרון כחולות/ירוקות צבע שער: ג'ינג'י גובה: 174 ככה ימני או שמאלי? ימני גם בדיעות המוצא שלך: אשכנזי איזה נעליים לבשת היום: לא לבשתי עוד חחח החולשות שלך: אמממ יש הרבה שיער שחור ארוך חחח הפחדים שלך: לאבד הכל הפיצה המושלמת שלך: חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קשה לבחור מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אממממ להתקבל לתפקיד טוב בצבא ומקום 1 בתחרות בפוקר המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: באסה למה קמתי מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודע מתי אתה הולך לישון? תלוי הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אמממממממממ יש הרבה כאלה פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות: לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לא מקלל: כן שר: כן מתקלח כל יום? כן היתאהבת פעם? בטח רוצה ללמוד במכללה? או אוניברסיטה היית רוצה להיתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? מה? אתה פריק של בריאות? אני פריק לא של בריאות אתה מסתדר עם ההורים? נראה לי אתה אוהב ברקים? בטח אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? לא סמים? בטח כל יום חחחח יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? מממ במקלחת אממ גנבת משהו? לא היתשכרת פעם? בטח קראו לך טיזר? לא אבל טיזינג זה בן זונה זה משגע הרביצו לך פעם? אולי גנבת מחנות פעם? כן חחח רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? יש כיוון אבל לא ברור מידי כרגע איזו ארץ תרצה לבקר? ארצה לגור בספרד צבע עיניים אהוב? לא אכפת לי צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? שלי? אם לא אז לא אכפת לי משקל? רזה

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifעונהנהנה=]=]

שם:בתאל תאריך לידה:28.2 מקום לידה: ביה"ח סורוקה צבע עיניים:חומות צבע שער:חום גובה:1.60 ימני או שמאלי?ימנית המוצא שלך:רומנייה
איזה נעליים לבשת היום:נעלי בית?
החולשות שלך:לא מוצאת כרגע הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך:בלי כלום, עם המון תבלינים
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:שנה הבאה כאילו?לא יודעת, אני יודעת שאני לא אצליח לעמוד בציפיות שלי אז עדיף לא לקבוע מטרות..:) המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה השעה? מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?המשקל מתי אתה הולך לישון?כל פעם בשעה אחרת הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:הילדות פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלס דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:אע? שוקולד או וניל:בארטיק וניל
, גם בגלידה קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו מעשן:לא מקלל:לפעמים שר:כן מתקלח כל יום?כן, רק את השער יום כן ויום לא היתאהבת פעם?המון רוצה ללמוד במכללה?לא יודעת היית רוצה להיתחתן?בטח אתה מאמין בעצמך?אמ..כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?0.O? אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?רק עם אמא אתה אוהב ברקים?כן
אתה מנגן על משהו?כבר לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא רחיצה בעירום?מקלחת אולי:) גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?לא הרביצו לך פעם?סטירה אולי, אבל לא מהחברים גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?זמרת,שחקנית אבל נחיה ונראה. איזו ארץ תרצה לבקר?טורקיה צבע עיניים אהוב?ירוק/תכלת
צבע שיער אהוב?שטני ארוך או קצר?ארוך גובה?1.60(היה כבר) משקל?42

../images/Emo203.gif../images/Emo26.gif

שם: רונה
תאריך לידה:29.4.94
מקום לידה: צריפין[או צריפים?] צבע עיניים:חום צבע שער:חום בהיר גובה:1.57? ימני או שמאלי?שמאלית
המוצא שלך:יהודיה איזה נעליים לבשת היום:כפכפים
החולשות שלך: הפחדים שלך:מוות?
הפיצה המושלמת שלך:אקסטרה גבינה עם תירס
מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:נממ להצליח יותר בלימודים המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:באלי לישון עוד איזה 5 דקות
מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?נממ לא יודעת מתי אתה הולך לישון?12-1 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:לקיץ
פפסי או קולה:איככ אף אחד מהם מקדונלדס או ברגר קינק:*קינג ומקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:לבד אני חושבת ליפטון אייס תיי או נאסטי:מה? שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו אני חושבת מעשן:לא מקלל:לפעמים שר:אכן מתקלח כל יום?כן
היתאהבת פעם?פעם? מלא פעמים
רוצה ללמוד במכללה?נממ כן
היית רוצה להיתחתן?כן
אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא אתה פריק של בריאות?לא
אתה מסתדר עם ההורים?בערך
אתה אוהב ברקים?לא ממש
אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?
עישנת?
סמים?
יצאת לדייט?
רחיצה בעירום?
גנבת משהו?
היתשכרת פעם?
קראו לך טיזר?
הרביצו לך פעם?
בצחוק גנבת מחנות פעם?
רצית למות?
מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?עורכת דין
איזו ארץ תרצה לבקר?אוסטרליה וארה"ב צבע עיניים אהוב?ירוק צבע שיער אהוב?שטני ארוך או קצר?שיער?דיי ארוך גובה?1.57 נראהלי משקל?אין לי מושגXDD בסביבות ה-38/37 הודגש באמצעות מדגישומטיק

swirrrly

New member
cute ../images/Emo13.gif ../images/Emo118.gif

Name: shirley Birthday: 12/06/88 Birthplace: ramat gan Eye Color: blue Hair Color: brown Height: lousy 162 centimeters Right Handed or Left Handed: right Your Heritage: jewish?? i don't think i understand the question :D The Shoes You Wore Today: quite stylish snickers Your Weakness: my low self esteem, laziness, Your Fears: there are none Your Perfect Pizza: all my life i've only tried plain pizzas, i really should start trying pizzas with.. tops? additions? ^^; Goal You Would Like To Achieve This Year: oh there are plenty! ultimately to become a fun interesting healthy person Thoughts First Waking up: oh boy i wish i could stay in bed a bit more Your Best Physical Feature: the eyes Your Bedtime: about 23:00 Your Most Missed Memory: huh? Pepsi or Coke: neither MacDonalds or Burger King: mcdonalds Single or Group Dates: Lipton Ice Tea or Nestea: Chocolate or Vanilla: chocolate Cappuccino or Coffee: Do you Smoke: no Do you Swear: not much Do you Sing: no Do you Shower Daily: no Have you Been in Love: no Do you want to go to College: yes Do you want to get Married: something of the kind Do you belive in yourself: i think so Do you get Motion Sickness: no Are you a Health Freak: no, but i should be :p Do you get along with your Parents: yes Do you play an Instrument: no In the past month have you Drank Alcohol: yes In the past month have you Smoked: no In the past month have you been on Drugs: no In the past month have you gone on a Date: no In the past month have you gone Skinny Dipping: no In the past month have you Stolen Anything: no Ever been Drunk: no Ever been called a Tease: no Ever been Beaten up: no Ever Shoplifted: no How do you want to Die: quick and painless What do you want to be when you Grow Up: an economist [?]
What country would you most like to Visit: japan Favourite Eye Color: black Favourite Hair Color: dark Short or Long Hair: long Height: Weight: Best Clothing Style: cute Number of Drugs I have taken: 0 Number of CDs I own: 0 Number of Piercings: 0 Number of Tattoos: 0 Number of things in my Past I Regret: 0​

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

I wanna try in english
Name: Oryan Birthday 28/11/90: Birthplace: Tel Hashomer hospital Eye Color: brown Hair Color: black Height: 164 Right Handed or Left Handed: right Your Heritage: what is heritage? The Shoes You Wore Today: my vans shoes Your Weakness: I'm very shy Your Fears: to be alone in this world Your Perfect Pizza: with olives!! Goal You Would Like To Achieve This Year: it's between me and myself
Thoughts First Waking up: about what i'm gonna do this day Your Best Physical Feature: amm.. if I understood the question well, then playing guitar Your Bedtime: 11 pm Your Most Missed Memory: junnior high school Pepsi or Coke: coke MacDonalds or Burger King: M Single or Group Dates: in my case its always in group but i'd like to have some single dates for a change.. Lipton Ice Tea or Nestea: lipton i guss Chocolate or Vanilla: chocolate Cappuccino or Coffee: capussino whatever Do you Smoke: no Do you Swear: sometimes.. Do you Sing: for fun, yes Do you Shower Daily: yep Have you Been in Love: yep Do you want to go to College: yep Do you want to get Married: sure! Do you belive in yourself: yesss Do you get Motion Sickness: sometimes Are you a Health Freak: LOL.. amm maybe Do you get along with your Parents: yes but not all the times Do you play an Instrument: yes In the past month have you Drank Alcohol: yes In the past month have you Smoked: no.. i never smoked In the past month have you been on Drugs: LOLOLOL
NO In the past month have you gone on a Date: no In the past month have you gone Skinny Dipping: no In the past month have you Stolen Anything: no Ever been Drunk: not really Ever been called a Tease: yea Ever been Beaten up: no Ever Shoplifted: ah? How do you want to Die: stop it! What do you want to be when you Grow Up: happy What country would you most like to Visit: USA Favourite Eye Color: blue i guss Favourite Hair Color: black Short or Long Hair: long Height: what about it..? Weight: i weigh 58 and i know i'm fat Best Clothing Style: it doesnt has a hagdra (forgot the word) Number of Drugs I have taken: LOL Number of CDs I own: i havent counted yet... Number of Piercings: 0 Number of Tattoos: 0 Number of things in my Past I Regret: can't count... over 20580392865

sweetgirl3

New member
עונהה :)

שם: חן תאריך לידה: מקום לידה:אסף הרופא צבע עיניים:כחולות צבע שער:שטני גובה:166 ימני או שמאלי?שמאלית המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום:כפכפים החולשות שלך: הפחדים שלך:ל הפיצה המושלמת שלך:עם זיתים ופטריות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:חסויי חח המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?עיניים כחולות מתי אתה הולך לישון?12 ככה.. הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות:לבד ליפטון אייס תיי או נאסטי:אני לא אוהבת תה קר שוקולד או וניל:שוקולד :) קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'נו :) מעשן:לא מקלל:לפעמים חח שר:במקלחת חח :) מתקלח כל יום?כן היתאהבת פעם?כן רוצה ללמוד במכללה?כן היית רוצה להיתחתן? כן אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא חח אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים?קצת חח :) אתה אוהב ברקים?לא אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לא יצאת לדייט?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?טיזר? הרביצו לך פעם?אפשר להגיד גנבת מחנות פעם?לא רצית למות?לא.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?רופאה :) איזו ארץ תרצה לבקר?איטליה צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?שלי :) ארוך או קצר?קצר גובה?רשמתי בהתחלה חח משקל?57 מישו בכלל קורא את התשובות שלי? חח

sweet shir

New member
answering:

Well, if in english then english all the way! Name: Shir Birthday:6.11.92 Birthplace: Tel Hashomer Eye Color: brown Hair Color: brown Height: 1.54 Right Handed or Left Handed: right Your Heritage: from isreal. The Shoes You Wore Today: black boots Your Weakness: hm.. alot! lol Your Fears: blood, my blood, bugs and extream Your Perfect Pizza: normal.. with cheas and all.. lol Goal You Would Like To Achieve This Year: nothing Thoughts First Waking up: what would i do today?! lol Your Best Physical Feature: hah ?! Your Bedtime: donno Your Most Missed Memory: donno Pepsi or Coke: coke MacDonalds or Burger King: macdonalds Single or Group Dates: single Lipton Ice Tea or Nestea: nestea Chocolate or Vanilla: chocolate Cappuccino or Coffee: cappuccino Do you Smoke: no Do you Swear: yes Do you Sing: no Do you Shower Daily: duh!! Have you Been in Love: no Do you want to go to College: yes Do you want to get Married: yes Do you belive in yourself: yes Do you get Motion Sickness: yes Are you a Health Freak: no Do you get along with your Parents: hm.. not really, rarely Do you play an Instrument: no In the past month have you Drank Alcohol: no In the past month have you Smoked: no In the past month have you been on Drugs: no In the past month have you gone on a Date: no In the past month have you gone Skinny Dipping: no In the past month have you Stolen Anything: well, i dont think so Ever been Drunk: no Ever been called a Tease: no Ever been Beaten up: yes Ever Shoplifted: no..lol How do you want to Die: i prefer NOT thinking about this!! What do you want to be when you Grow Up: successful ! What country would you most like to Visit: Eanglend Favourite Eye Color: blue Favourite Hair Color: dark Short or Long Hair: long Height: i allredy wrote Weight: u think?! Best Clothing Style: mine! lol Number of Drugs I have taken: none Number of CDs I own: hm.. dunno Number of Piercings: none Number of Tattoos: none Number of things in my Past I Regret: dunno

MY FUCKING ANSWERS

Name:Hanit Birthday:13/4/86 Birthplace:israel Eye Color:black Hair Color:brown Height:1.78 Right Handed or Left Handed:right Your Heritage:i dont wanna talk about it ..:) The Shoes You Wore Today: all star Your Weakness:ammmm...i have a big mouth! Your Fears: i dont have one Your Perfect Pizza:full cheese, corn,olives .. Goal You Would Like To Achieve This Year:to stop fucking people minds Thoughts First Waking up: i wanna sleep..please Your Best Physical Feature: a strong hands and legs Your Bedtime:bettween 12-3 pm Your Most Missed Memory: when i was 6 Pepsi or Coke:what about milk powder? MacDonalds or Burger King: i dont eat meat Single or Group Dates: single Lipton Ice Tea or Nestea:dont like it Chocolate or Vanilla:chocolate Cappuccino or Coffee:cappuccino Do you Smoke:no Do you Swear:lol..sometimes Do you Sing:yes Do you Shower Daily:eek:fcours Have you Been in Love: right now Do you want to go to College:i`m student already Do you want to get Married:yes Do you belive in yourself: sometimes Do you get Motion Sickness:yes Are you a Health Freak: no Do you get along with your Parents:no Do you play an Instrument:no In the past month have you Drank Alcohol:no..i dont drink at all! In the past month have you Smoked: no..i cant smell it..it makes me sick! In the past month have you been on Drugs:ye..optalgin..i`ve got some headach In the past month have you gone on a Date:no In the past month have you gone Skinny Dipping:no In the past month have you Stolen Anything:why? Ever been Drunk:no Ever been called a Tease:no Ever been Beaten up:no Ever Shoplifted:no How do you want to Die: in the middle of hot kiss with my boyfriend What do you want to be when you Grow Up:lawyer and scientis What country would you most like to Visit:israel and africa i guess Favourite Eye Color:black Favourite Hair Color:the same Short or Long Hair:long Height: 178 Weight:doesnt matter Best Clothing Style:freak Number of Drugs I have taken: i didnt take Number of CDs I own:i cant number it Number of Piercings: 3 in my ears Number of Tattoos: i dont have one yet..someday..not far away Number of things in my Past I Regret: 2

CAM1LA

New member
עונה..

שם: לא חשוב.. תאריך לידה: 2.10.90 מקום לידה: רוסיה צבע עיניים: ירוק צבע שער: שטני גובה: 1.55 ימני או שמאלי? ימנית המוצא שלך: רוסיה איזה נעליים לבשת היום: אולסטאר החולשות שלך: פיצה וקולה הפחדים שלך: שאנשים שאני סומכת עליהם יבגדו בי הפיצה המושלמת שלך: עם זיתים ובצל מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: ללמוד יותר ולהיות יותר פתוחה המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אין לי כוח ליום הזה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אה? מתי אתה הולך לישון? 12-1 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כשהייתי בת 4 פפסי או קולה: קולה מקדונלדס או ברגר קינק: ברגר קינג דייט לבד או בקבוצות: בקבוצות. פחות מביך.. ליפטון אייס תיי או נאסטי: שזה..? שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: כן מקלל: לפעמים שר: כשאני לבד.. מתקלח כל יום? כן היתאהבת פעם? כן ועכשיו רוצה ללמוד במכללה? אולי.. היית רוצה להיתחתן? גם אתה מאמין בעצמך? כן אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא אתה פריק של בריאות? ממש לא אתה מסתדר עם ההורים? לא משו אתה אוהב ברקים? כן אתה מנגן על משהו? לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול? כן עישנת? כן סמים? לא יצאת לדייט? בערך... לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה דייט רחיצה בעירום? לא גנבת משהו? לא הישתכרת פעם? כן קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? חטיף.. רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית איזו ארץ תרצה לבקר? ארה''ב צבע עיניים אהוב? כחול צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? קצר גובה? לא יודעת משקל? כנ''ל

pacific ocean

New member
תשובות../images/Emo221.gif

Name:ashley Birthday:11/9/90 Birthplace: los angeles, u.s.a Eye Color: green Hair Color: brown Height: 1.63 Right Handed or Left Handed:right Your Heritage: helf mexican indian helf romanien The Shoes You Wore Today: all star Your Weakness: i'm tickalishand Your Fears: dark, death Your Perfect Pizza: dubble chease and peperony Goal You Would Like To Achieve This Year: being one of the best fire fighters in the fire dipartment i volantire in Thoughts First Waking up: how to wake up Your Best Physical Feature: what the fuck? Your Bedtime: morning...when somebody wakes me up! Your Most Missed Memory: my grandfather Pepsi or Coke: coke for sure! MacDonalds or Burger King: mac Single or Group Dates: single Lipton Ice Tea or Nestea:nestea Chocolate or Vanilla: chocolate Cappuccino or Coffee: coffee Do you Smoke: no Do you Swear: yes, a lotttt Do you Sing: yap, even more then swearing Do you Shower Daily: yes, i suppose Have you Been in Love: yes, to much unfurtantly Do you want to go to College: yesss Do you want to get Married: yap Do you belive in yourself: yes, thats why i succsed Do you get Motion Sickness: yap Are you a Health Freak: yess i'm a superr freak!!!! Do you get along with your Parents: yes, my mom is amazing Do you play an Instrument: nope In the past month have you Drank Alcohol: no In the past month have you Smoked: noooooooooo In the past month have you been on Drugs: no way! In the past month have you gone on a Date: yes In the past month have you gone Skinny Dipping: hahah no In the past month have you Stolen Anything: nope Ever been Drunk:no Ever been called a Tease: amm....dont remmember Ever been Beaten up: nope Ever Shoplifted: nope How do you want to Die: i dont want to think about it What do you want to be when you Grow Up: a biologost or a firefighter What country would you most like to Visit:greec or jamaika Favourite Eye Color: green Favourite Hair Color: black Short or Long Hair: long Height: mmm taller then me! Weight: not thin but not to fat Best Clothing Style: sport's stuff Number of Drugs I have taken: none Number of CDs I own: 50 Number of Piercings: 2, but in a normal place Number of Tattoos: none Number of things in my Past I Regret: 1

moomi123

New member
עונהנה!!

שם: אור תאריך לידה:26.5 מקום לידה: כפר סבא צבע עיניים:חום צבע שער:חוםם גובה:1.64 ימני או שמאלי?ימני המוצא שלך:פרס איזה נעליים לבשת היום:נעלי ספורט של דיאדורה!חח.. החולשות שלך:מחשב.. הפחדים שלך:מוות הפיצה המושלמת שלך:עם כל התוספות!(אכלתי עם כל התוספות בחו"ל! מזה טעיםם!) מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:אםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם........ המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:מה השעה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?הא? מתי אתה הולך לישון?10:30-11:00 רגע אליו אתה הכי מתגעגע:שטסתי לחו"ל בפעם ה-1!!!!! פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:מקדונלדס דייט לבד או בקבוצות:דייט לבד בד"כ.. תלוי.. ליפטון אייס תיי או נאסטי:האאאאאאאאא? שוקולד או וניל:גם וגם
קפוצ'ינו או קפה:קפוצ'ינו
מעשן:לא מקלל:לפעמים שר:כעע מתקלח כל יום?כעע היתאהבת פעם?הרבה.. רוצה ללמוד במכללה?כע היית רוצה להיתחתן?כע אתה מאמין בעצמך?לא תמיד אתה מקבל הפרעות נפשיות?לא אתה פריק של בריאות?קצת אתה מסתדר עם ההורים?כע אתה אוהב ברקים?לא כ"כ אתה מנגן על משהו?לא בחודש האחרון: שתית אלכוהול?לא עישנת?לא סמים?לאאא יצאת לדייט?לא רחיצה בעירום?לא גנבת משהו?לאא היתשכרת פעם?לא קראו לך טיזר?הא? הרביצו לך פעם?כע.. בצחוק.. שהלכתי מכות!חח..
גנבת מחנות פעם?לאא רצית למות?כן.. במשבר עצום מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לאדעת איזו ארץ תרצה לבקר?איטליה צבע עיניים אהוב?כחול וירוק צבע שיער אהוב?שטני ארוך או קצר?מדורג גובה?כמוני בערך.. משקל?37.. בערך..

עונה.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo210.gif

Name: ליהי Birthday: 11.8 Birthplace: בית חולים חעחעה.. Eye Color: דבש Hair Color: חום Height: 1.67 Right Handed or Left Handed: ימין.. Your Heritage: אשכנזיה עיראקית.. The Shoes You Wore Today: ספורט.. Your Weakness: בנים? Your Fears: להיות נכה.. Your Perfect Pizza: פיצה מאיטליה!! Goal You Would Like To Achieve This Year: תעודה טובה..? Thoughts First Waking up: החלום שחלמתי.. Your Best Physical Feature: השפתיים.. Your Bedtime: 12 - 1 -2 Your Most Missed Memory: אישי! Pepsi or Coke: קולה! MacDonalds or Burger King: מקדולנס! Single or Group Dates: סינגל! Lipton Ice Tea or Nestea: אייס טי.. Chocolate or Vanilla: צ'וקולטה! Cappuccino or Coffee: שניהם.. Do you Smoke: לא.. Do you Swear: לא נראה לי חח.. Do you Sing: כן.. Do you Shower Daily: דה.. Have you Been in Love: כל הזמן.. Do you want to go to College: כן.. Do you want to get Married: כן.. Do you belive in yourself: נראה לי.. Do you get Motion Sickness: שריטה טבעית במוח.. Are you a Health Freak: מה זה לא.. Do you get along with your Parents: לאץץ Do you play an Instrument: לא In the past month have you Drank Alcohol: כן.. In the past month have you Smoked: לא.. In the past month have you been on Drugs: לא! In the past month have you gone on a Date: לא.. In the past month have you gone Skinny Dipping: לא אני מתקלחת עם בגד ים! COME ON.. In the past month have you Stolen Anything: לא.. Ever been Drunk: לא.. Ever been called a Tease: לא.. Ever been Beaten up: ברור
Ever Shoplifted: לא.. How do you want to Die: שלא יכאב.. לא אכפת לי איך רק שלא יכאב.. What do you want to be when you Grow Up: זמרת.. What country would you most like to Visit: אמריקה.. Favourite Eye Color: ירוק Favourite Hair Color: שטיני Short or Long Hair: לונג.. Height: 1.67 Weight: חסוי! Best Clothing Style: ג'ינס ו-T שירט.. Number of Drugs I have taken: לא לקחתי! Number of CDs I own: לאזוכרת=] Number of Piercings: רק באוזניים.. Number of Tattoos: אין.. אבל עוד כמה שנים יהיה לי אחד ע-נ-ק בגב התחתון! זה הכי שקסי שבעולם.. Number of things in my Past I Regret: 100000000000000

עונה.

Name: Michal Birthday: 29\3\1993...in a week or so. Birthplace: Asaf The Doctor XD Eye Color: green Hair Color: now- dark brown with purple Height: 158 Right Handed or Left Handed: right Your Heritage: huh? what heritage? The Shoes You Wore Today: all star Your Weakness: shy Your Fears: i gusse highets Your Perfect Pizza: plain and maybe with olives Goal You Would Like To Achieve This Year: nothing Thoughts First Waking up: hmmm i wonder if i wrote 'olives' the right way Your Best Physical Feature: face :) Your Bedtime: between 10-11 PM Your Most Missed Memory: i don't know Pepsi or Coke: coke! MacDonalds or Burger King: none Single or Group Dates: single Lipton Ice Tea or Nestea: none Chocolate or Vanilla: vanilla Cappuccino or Coffee: none. i like ice caffe Do you Smoke: no Do you Swear: sometimes Do you Sing: no Do you Shower Daily: no. every two days Have you Been in Love: umm i gusse not Do you want to go to College: yes Do you want to get Married: yes Do you belive in yourself: yes Do you get Motion Sickness: no, i think Are you a Health Freak: no Do you get along with your Parents:yes:) Do you play an Instrument: no..\: In the past month have you Drank Alcohol: does Finlandia counts?XD In the past month have you Smoked: no In the past month have you been on Drugs: no In the past month have you gone on a Date: no In the past month have you gone Skinny Dipping: no In the past month have you Stolen Anything: no Ever been Drunk:no Ever been called a Tease: no Ever been Beaten up: no Ever Shoplifted: no How do you want to Die: burried alive. kidding ;) i dont really care, i gusse of old age What do you want to be when you Grow Up: me?(yes, i know what the question means) What country would you most like to Visit: USA. although i've been there already a few times Favourite Eye Color: green Favourite Hair Color: black\blonde Short or Long Hair: long\ a bit short Height:-- Weight: -- Best Clothing Style: um, i gusse punk Number of Drugs I have taken: 0 Number of CDs I own: a lot, i don't feel like counting Number of Piercings: 0 \: Number of Tattoos: 0 Number of things in my Past I Regret: i don't know.

למעלה