שאלוןןןןןןןןן

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifוואהה אניי=))

עבר: שם המורה בכיתה א':אורית הכלבה... הזיכרון הראשון שלך:ממ...מ'זתומרת!? האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא שידוע לי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אני עדיין אוכלת דברים מוזרים... המקצוע הראשון שנכשלת בו:נראה לי מתמטיקה בכיתה ז'...קיבלתי 2 המקצוע האחרון שנכשלת בו:מתמטיקה השנה...30
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):מממ...כשהייתי בת 3 מאנגליה לת"א ואז שוב לרחוב ליד בגיל 5 ככה.. ובגיל 13 שוב לפה=)...בבלי אימפרייה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:ילדות קשה
חחחח בא לי שוב! השיר האחרון ששרת?:בוב מארלי-באפלו סולדייר (היה לנו היום פרוייקט על זה באנגלית ושמנו את השיר אז נדבקתי=( הדבר האחרון שצחקת בגללו:היה היום יום קולנוע והביאו לנו אוטובוס מתפרק עם 2 גלגלים בקושי... הפעם האחרונה שבכית:ממממממ...לא זוכרת האדם האחרון שראית:אמא..היא פה בססלון הדבר האחרון שאמרת:אמאא אפשר מלח?! הדבר האחרון שאכלת:שניצל תירס
הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:בקבוק מים השיר האחרון ששמעת:גט רייט וממש ברגע זה=) הדיסק האחרון שקנית:ג'ניפררררר ריברטטטט וואהה הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אני מעדיפה לא לענות על השאלה הזאת.. הדבר הכי מטורף שעשית:ממ...אני לא מטורפת.. הווה שיער נוכחי:חום בגדים נוכחיים:חולצה ומכנסיים=) תכשיטים נוכחיים:וואהה יש הרבה אז ככה..יש שרשרת עם אבן...ושעון..וצמידים ובא לי נורא לפרט עליהם..אז ככה:2 צמידים של שבט החורשולט,ועוד 2 של הבומבמלה,וצמיד של בני יהודה אימפרייה,ו-3 צמידים חביבים מאנגליה,ועוד אחד חום כזה,ועוד צמיד של ג'מייקה או מה שזה לא יהיה,ועוד צמיד שקניתי בכפר סבא,ועוד אחד דומה לו שקניתי בת"א,וצמיד עם פעמונים מצלצצלצלצל,וצמיד עם חרוזים,וצמיד שחור ירוק (חורש),ועוד צמיד חביב כזה..וזהו נראה לי=) עצבנות נוכחית:יש לי בקרוב מגן בתקשורת ויומיים אחרי זה מגן במתמטיקה וזה מעצבןןן התגעגעות נוכחית:מממ...אבא בחו"ל..
תמונת דסקטופ נוכחית:ג'ניפרררררררר חבר\\ה?:לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ממש ממש ברגע זה?המורה הפרטית שלי ללשון האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כןןן=))וואהה...ללמוד ללשון (יש מבחן עוד יומיים ענקק ולא התחלתי) האם אתה עייף? רעב?לפני 10 דקות קמתי משינה וברגע זה ממש אני גם אוכלת=) את מי אתה הכי רוצה לחבק?:מממ... ממה הכי נמאס לך?:לימודיםם...אבל אני אוהבת
את מי היית רוצה להרוג?:מממ...למה להרוג!?לא יפה הכי פחות מהנה?:ללמוד=) עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:מממ...אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?:ניו יורקק...או אנגליה כמה ילדים אתה רוצה?:2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:בימבההה!!!מהחדשות החביבות האלה=)) איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:לא רוצה למצוא את עצמי בעוד 15 שנה מהיום!!טוב לי היום! חושב הרבה על העתיד?:לא=) מפחד ממנו?:לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה:מממ... ספר אהוב:מממ.. סופר(ים) אהוב(ים):ממממ...אוףף אני לא קוראת צבע אהוב:זוהרר כמו הלאקים שליי (כתום,ירוק,ורוד,צהוב וכו' וכו') פריט לבוש אהוב:מכנסיים וחולצה=) איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:יש ג'ניפררר אתה מרגיש בודד כש:למה בודד!? האם אתה חושב יותר מדי:כן=) אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ניו יורק אדם מפורסם שפגשת:ממ...לא זוכרת בדיוק אהה כן אני ועוד 3 בנות היינו בשינקין ואז הלכנו ואז 2 בנות ראו איזה מישהו מטלנובלה בע"מ ולא היה לי ולחברה השנייה מושג מי זה...בקיצר הלכנו ודיברנו איתו והוא היה משעמם ובלהבלה בלה וצילמנו אותו וזהו.. לא זוכרת עוד האם יש לך אילושהם חרטות:בקשר ל..? קפה אהוב:איכס קפה
אייס קפה
ריח אהוב:דלק אימפרייה! מה מכעיס אותך:אני מכעיסה את עצמי!במקום ללמוד אני יושבת ועונה על שאלון מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך?:אני אוהבת את כולםםםם...חוץ מאת מי שאני לא אוהבת האדם שעושה לך הכי טוב:ג'ניפררר סגנון מוזיקה אהוב:לאדעת...לא מבינה במוזיקה חדר אהוב בבית:שלילליליל מקום אהוב בעולם:החדר החמוד והיפה והמתוקיתוקי שליי מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב:המורה לתשקורת..איריס אימפרייה אוהב את בצפר?:כןןן=) נרדם בשיעורים?:לא.. מעשן?:חס וחסה
לא בריא
נפגע (רגשית) בקלות?:ככה.. נותן מעצמך?:נותנת מעצמי מה!? אוהב לפוצץ נייר בועות?מי לא אוהב לפוצץ נייר בועות!? לועס דברים? מסטיק נחשב
אוהב להתקלח?:כןן.. אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:בלעעע כן אוהב לצחצח שיניים?:ככה.. אכפת לך מאיכות הסביבה?:מממ...כן..אני בצופים אין לי ברירה..אני מושפעת אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?:לא חס וחסהההה!!!!איכס!!!פויהיהההה!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?:רגלל חוסך כסף למשהו מיוחד?:נופפ ישן הרבה?:כןןןן
בתול?:כן.. נקשר לחפצים?:כןןן ממשמשש!! אוהב חולצות גזורות?:כה
גופיות?:ככה.. אוהב לטייל?:כןן=) אוהב כפכפים?:לא! לובש בוקסר?:נופפ שמש או גשם?:שלגג!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם ילדותי?:כןן ממש!! וזה רע.. חולם בהקיץ?:ככה..

למעלה