שאלוןןןןןןןןןןן כנסווו

Myau Mya

New member
שאלוןןןןןןןןןןן כנסווו

אני חדשה=] הכנתי לכם שאלון קטן מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? *החייזר יפלשו לארץ? *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? *לא יהיו מחשבים בעולם? *אפריקה תשטלת על העולם? *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? חחח שאלון קצת דפוק אבל תענו משעמם לייי

יום חרא לגמרי=[

ברוכה הבאה.. רונה עוד מעט בת 12 מאיזור השרון.. אני חדשה=]ברוכה הבאה.. הכנתי לכם שאלון קטן מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר?לא יקרה כלום
*החייזר יפלשו לארץ?אני יאכל אותם
*תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה?יבכה=[ *לא יהיו מחשבים בעולם?יתאבד;[[ *אפריקה תשטלת על העולם?כוס אמא שלהם
*לא יהיו יותר שוקולד בעולם?אני גם ככה לא אוכלת ממש שוקולד=/ אז כלום.. ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז?.שאני יהיה חברה של מי שאני אוהבת
-משהו שכרגע בחיים לא יקרה
2.יבזבז את כל הכסף שלי לשווא(?) 3.לא ישן הרבה זמן 4.לאכול לאכול ולאכול 5.לעשות בלגן רציני בחדר 6.להיות חברה של ילדים שלא הייתי מתחברת איתם 7.יתנשק
8.להוציא את העצבים שלי על הדלתות ועיתונים על זה שיש לי עוד 10 ימים לחיות 9.יישן בלי הפסקה 10.ישרוף את בצפר חחח שאלון קצת דפוק אבל תענו משעמם לייי הודגש באמצעות מדגישומטיק

KillER SmiLEY

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ועכשיו לתשובותיי: מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? היא לא חייזר גם עכשיו? *החייזר יפלשו לארץ? הם ובראשם בריטני ספירס ישתלטו על הגלים הביו אקרובטיים הקיימים באטמוספירה המגנטית במאדים, ישגרו אותה לארץ בעזרת גלי קול ביו אינטלקטיבים משוכללים, שיגרמו לפיצוץ מרגמות האישון המרהיבות, וכך יהרס העולם. *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? ארביץ לה ואמשיך לחיות את חיי. *לא יהיו מחשבים בעולם? אני אתאבד! *אפריקה תשטלת על העולם? הה כלום? *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? תום יתאבד! ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? אז ככה: הייתי מרכיבה לוח זמנים ובו הדברים שהייתי רוצה לעשות לפי הסדר. הדברים הפחות חשובים יהיו בהתחלה, והכי חשובים יבואו ביומיים האחרונים של חיי.

אני...

מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? מה חדש?
*החייזר יפלשו לארץ? אני אגיד להם אהלן אחים שלי מה תשתו? *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אנצל את החיים עד הסוף אל תשאלו אותי איך *לא יהיו מחשבים בעולם? אממ אפשר להסתדר בלי זה *אפריקה תשטלת על העולם? פחחח *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? עזבוווו אני גם ככה בגמילהה ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? וואי... זאת אחת השאלות שהכי קשה לי לענות עליהן..

dirty fairy

New member
עונה ונה נה ה

מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? כמה מפתיע *החייזר יפלשו לארץ? ברוך הבאא *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה?וואיי אני הולכת להרביץ לכל האנשים שאני שונאת ולהגיד להם מה אני חושבת עליהם בפרצוףף *לא יהיו מחשבים בעולם? חפיף יש טלוויזיה *אפריקה תשטלת על העולם? בכיףףףףףףףףףף *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? לא כל כך מפריע לי ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? מה שכתבתי למעלה.. חחח שאלון קצת דפוק אבל תענו משעמם לייי עניתייי[=

A Radcliffe

New member
כנגד הדיכי שתקף אותי...../images/Emo129.gif

אני עונה... מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר?אני אהיה מאושרת! *החייזר יפלשו לארץ?אבל היא כבר פה... *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אלך לוודא אצל טרלוני... או שזה לא רעיון טוב? *לא יהיו מחשבים בעולם? אני אמות! *אפריקה תשטלת על העולם?הו! *לא יהיו יותר שוקולד בעולם?אני אמות! ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? 1.אלך לצרפת את #$%& 2.אכתוב מכתב פרידה בבלוג 3.אכתוב מכתב פרידה אישי ל#$%& 4.אכתוב מכתב לדניאל רדקליף 5.אכין את כל השיעורי בית ואגיש לורד 6.אכתוב לגבי מכתב עם כותרת "אני עומדת למות אז לכי להזדיין!" 7.אכתוב מכתב לרולינג שאני סוגדת לה ועוד דברים... וויזלי:)

coullette

New member
ואיעיטראו

מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? אני לא אתפלא *החייזר יפלשו לארץ? אני אכתוב להם שלט WE COME IN PEACE *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אז מזל שהיא אמרה לי את זה בזמן *לא יהיו מחשבים בעולם? התאבדות *אפריקה תשטלת על העולם? יהיה סבבה באדיס אבבה *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? התאבדות ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? 1.לזיין מלא גברים חתיכים 2.לאכול מלא אוכל 3.לטוס לכל מיני מקומות בחו"ל שאני רוצה לראות

מ א מ י2

New member
=]

מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? שתחזור למאדים! *החייזר יפלשו לארץ? צרחה אחת שלי הם עפים מפה
*תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אנצל ת'שבוע הזה =] *לא יהיו מחשבים בעולם?אני ימציא חדש! *אפריקה תשטלת על העולם? אפריקה? הממממ..לא יודעת! *לא יהיו יותר שוקולד בעולם?נכין! ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? לטוס בכל העולם חחח שאלון קצת דפוק אבל תענו משעמם לייי

12111 מיכל

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאיאניאניאני

בריטני ספירס תתגלה כחייזר ידעתי את זה לפני *החייזר יפלשו לארץ?ישרוף אותו *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה?ילך למגלת עתידות אחרת *לא יהיו מחשבים בעולם?יתאבד *אפריקה תשטלת על העולם?למי אכפת *לא יהיו יותר שוקולד בעולם?יתאבד אני חולה על שוקולד ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? 1)יראה את כול הפרקים של כל מיני סדרות שאני אהובת 2)יקרא את כול הספרים שהיו קיימים 3)יפרד מהמשפחה והמהחברים 4)יאכל המון שוקולד וכל מיני מזונות שאני לא אוכלת כול הזמן כי זה משמין 5)יגיד לכול המורות שלי מה שאני חושבת עליהם 6)יגיד למורה שלי לפיסיקה שאני אומרת שאני לא מבינה דברים מסוימים רק כדי לשגע אותו ולראות אותו מתעצבן 7)ילך להתנדב בצער בעלי חיים 8)ינסה למצוא משהו שאני לא ימות 9)יפגש אם הדריך שלי במיכא"ל ואני יגיד לו המון דברים שאני חושבת עליו 10)יהיה אם חבר שלי 5)

חחחחח

* בריטני ספירס תתגלה כחייזר? אני לא אתפלא :p *החייזר יפלשו לארץ? אני אנסה להתיידד איתם, כדי שלא יקצצו אותי לחתיכות ויאכלו אותי *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אני לא בטוחה שאני אאמין לה :p אז אני אעשה בדיקות רפואיות וזה *לא יהיו מחשבים בעולם? אני אמות!!!!!!!!!!!!!1 ;[[[[[ *אפריקה תשטלת על העולם? לפחות היא לא תהיה ענייה... [נראלי כאילו] *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? אני אהיה ממורמרת ]: ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? 1. להגיד לכל האנשים שאני שונאת מה אני חושבת עליהם 2. להגיד תודה לאנשים שאני אוהבת 3. להשתכר באמת 4. לדעת לבכות[?]פ כמו שצריך 5. לדעת לאהוב[?] כמו שצריך 6. לקנות מצלמה, ללמוד צילום ולצלם תמונות אחרונות 7. לקרוא את ה"פ השישי D: נו היה חסר לי אחד. 8. לפגוש כמה אנשים מפורסמים שאני אוהבת 9. להתנשק [oO] 10. לדאוג שהדברים שלי ישמרו טוב ולעשות צוואה משהו

essit

New member
אני......

אני חדשה=] הכנתי לכם שאלון קטן מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר?קצת חידוש בשבילי שהיא לא חייזר... *החייזרים יפלשו לארץ?שטויות...יש מקום לכולם... *תלך למגדת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה?מה שנועד לקרות יקרה..... *לא יהיו מחשבים בעולם?קצת דיכאון ...אבל יעבור.. *אפריקה תשתלט על העולם?חחחחחח ברור...ברור... *לא יהיו יותר שוקולד בעולם?אההההההההה אהההההההאמממאאאאאאאאאאמממאאא ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? 1.לחיות 2.לחיות 3.לחיות 4.לחיות...ככה זה ממשיך אם לא הבנתם..

שיהיה

* בריטני ספירס תתגלה כחייזר? אה היא לאאאאא ?
*החייזר יפלשו לארץ? הם פלשו.. *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אתאבד לפני וככה היא לא תהיה צודקת *לא יהיו מחשבים בעולם? לא הייתי עונה על זה *אפריקה תשתלט על העולם? שיהיה לה בכיף *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? יותר טוב נו

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gifעונה+בורכית../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה, אני מישל בת 11 וחצי חולה על קמי,פלי ובנחה
השתלבות נעימה
עונה על השלאון: מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? יואו! מההתחלה תמיד ידעתי שהיא חיזר!
סתם לא יקרה כלום *החייזר יפלשו לארץ? שישתלבו מהר.. *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אכנס ללחץ ואבכה *לא יהיו מחשבים בעולם? נו טוב, יש טלויזיות ועוד מלא דברים..למרות שהמחשב הוא הכי טובבבב *אפריקה תשטלת על העולם?אין מצב
אבל אם יבוא יום והם ישתלטו (טפוטפו) רק שלא יעשו ממני קושית אפריקנית
*לא יהיו יותר שוקולד בעולם? מילא...לא כזה אהבתי שוקולד.... ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? להגיד לכל הבני אדם שאני שונאת שאני שונאת אותם,להעאיעכ

yardenga

New member
עונה.. ../images/Emo3.gif

מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? צפוי... *החייזר יפלשו לארץ? מממ מאיפה לי... *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אהנה מהימים האלה... *לא יהיו מחשבים בעולם? מתאבדת.. חח סתם לא.. סתם משתעממת למוות *אפריקה תשטלת על העולם? כלום... *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? גררר עכשיו בטוח מתאבדתתתת סתם לא.. אם יגדו שאין קולה ו שוקולד אז... ___ אם אומרים לך שעוד עשר ימים תמות ...מה העשר הדברים שהיתה רוצה לעשות עד אז? להזדיין -טוב נו נסתפר בלהתנשק
- עגיל בלשון... להסתמם להשתכר בטח לצאת איזשהו מקום לקפוץ באנג'י ממממ הרחבה... בטח של 10 עד 12 -אני יודעת שבטוח אני לא אעשה את זה בזמן הקרוב אבל אם ישאר לי 10 ימים אז צריך לנצל :p בטח גם את כל העגילים והקעקועים שאני חושקת בהם... לתרום מלא דברים לאנשים נזקקים.... לרכוב על סקייטבורד :)

היי :}}}

מה יקרה אם: *בריטני ספירס תתגלה כחייזר? לא יקרה כלום, לא ממש איכפת לי ממנה. *החייזרים יפלשו לארץ? ממ, אשאל אותם אם הם רוצים כוס קפה X: *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אם לא אאמין שאני הולכת למות- אני לא אמות. ואני לא אאמין לה P: יחי החיים הארוכים! *לא יהיו מחשבים בעולם? P: לא משנה לי, אני מסתגלת מהר. *אפריקה תשטלת על העולם? לא יקרה ^^ *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? לא הפסד גדול, אני לא חובבת שוקולד X:

נכנסתי

את חדשה =] הכנת שאלון קטן מה יקרה אם... *בריטני ספירס תתגלה כחייזר? אז גם בעלה יהיה סוג של חייזר *החייזר יפלשו לארץ? יהיה לחברי הכנסת עם מי לדבר *תלך למגדת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? אשתדל להתפלל כמה שיותר *לא יהיו מחשבים בעולם? יהיה יותר מקום על השולחן כתיבה *אפריקה תשתלט על העולם? כל העולם יגיד אקונה מטטה *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? לא יהיו פצעי בגרות *אם אומרים לך שעוד 10 ימים תמות... מה עשר הדברים שהיית רוצה לעשות עד אז? הייתי רוצה לקפוץ ממטוס ולעשות צניחה חופשית חחח שאלון קצת דפוק אבל תענו משעמם לה

חחח שאלון מצחיק עונה

מה יקרה אם: * בריטני ספירס תתגלה כחייזר? כלום *החייזר יפלשו לארץ? או שנתידד אריתם או שנהרוג אותם! *תלך למגלת עתידות והיא תגיד שעוד שבוע תמות ואתה תאמין לה...מה תעשה? את הרשימה שלי (כן יש לי רשימה) של ה-120 דברים שאני עוד רוצה לעשות בחיים. *לא יהיו מחשבים בעולם? סיוט *אפריקה תשטלת על העולם? ??! *לא יהיו יותר שוקולד בעולם? לא נורא

למעלה