שאלוןלוןלון

שאלוןלוןלון../images/Emo80.gif

ראיתי שרוני [נכון?] כתבה אותו לאבירם במכיר אות ו והוא נראה לי נחמד אז שתמי שכולם יענו
שאלון לבוש: האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר? 2. לבשתם בגדים של המין השני? 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? 4. לבשתם בוקסר? 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? 8. לבשתם חוטיני? 9. לבשתם עניבה? 10. התחפשתם לא בפורים? 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? 15. תחתונים רגילים או חוטיני? 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? 17. נעליים או סנדלים? 18. כפכפים או נעליים? 19. יחפים או עם גרביים? 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? בעד או נגד 30. גופייה? 31. גופייה מתחת לחולצה? 32. פיג'מות? 33. עניבות? 34.תלבושת אחידה? 35. צעיפים? 36. השאלון הזה? 37. שאלונים בכלל?

תשובותבותבות../images/Emo80.gif

שאלון לבוש: האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר? כן 2. לבשתם בגדים של המין השני?כן 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לא חח 4. לבשתם בוקסר?כן 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים?לא 8. לבשתם חוטיני? לא 9. לבשתם עניבה?לא 10. התחפשתם לא בפורים?לא חח 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? מממממ לא לשבתי משהו מוזר. חחח 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים?! חחח 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? פי לא זוכרת חחח מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? כשאני לובשת בוקסר אני לובשת גם תחתונים רגילים חח 15. תחתונים רגילים או חוטיני? רגילים 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? כולם 17. נעליים או סנדלים?נעליים 18. כפכפים או נעליים?כפכפיים 19. יחפים או עם גרביים? יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? ספורט 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? שנים 22. מכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? אני לובשת את התחתונים של הבגד ים ומעליהם מכנסי גלישה,,,, אז זה כאילו התחתונים של הבגדים הם תחתוים רגילים חח { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? אני לא מתקלחת במקלחות ציבוריות
25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? עם עצמי חחח למה שאני אסתובב ערומה עם חברים\זרים או וואטאבר? { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרנינג 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? בגדים?
28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? כנל 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? כן.. והיא מגניבולה לאללה! כל הצבעים אפשר והסמל עצמו זה אממ כדור ארץ כזה שמצוייר עליו ריבוע כזה בטורקיז עם 3 נקודות וכתוב מעל הכדוהא "תיכון ע"ש אילן רמון" באפור ולבן בעד או נגד 30. גופייה?
31. גופייה מתחת לחולצה?
32. פיג'מות?
33. עניבות?אממ חח לא יודעת, בעד? 34.תלבושת אחידה? אין לי בעיה עם זה 35. צעיפים? כנ"ל 33 36. השאלון הזה?
37. שאלונים בכלל?

DotCom05

New member
עונהה :]

האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר? כן 2. לבשתם בגדים של המין השני? ברור..של אבא 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? אולי שהייתי קטנה 4. לבשתם בוקסר? כל לילה 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? שהייתי קטנה 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לאא 8. לבשתם חוטיני? מודה באשמה, אבל אחרי פעם אחת וויתרתי על הרעיון המזעזע 9. לבשתם עניבה? אממ לא נראה לי 10. התחפשתם לא בפורים? כן 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? אממ שרוולים מוזרים כאלה לידיים בפורים 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? חצאית מיני? 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? אממ השנה ידיד שלי התחפש ליפיפיה הנרדמת ואני וחברות שלושת הפיות מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? גם וגם 15. תחתונים רגילים או חוטיני? רגילים 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים...אבל בזמן האחרון שמלה 17. נעליים או סנדלים? סנדלים 18. כפכפים או נעליים? כפכפים 19. יחפים או עם גרביים? יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? עקב 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? קצרים 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? לומשנה 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? חח בלי { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? בגד ים 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים קרובים { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? לומשנה 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? פיג'מה 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? כנ"ל 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? כן אבל לא במאת לובשים אותה...סתם חולצה עם סמל מכוער בעד או נגד 30. גופייה? בעד 31. גופייה מתחת לחולצה? בעד 32. פיג'מות? בעד 33. עניבות? אמממ לפורים? 34.תלבושת אחידה? נגד 35. צעיפים? בעד 36. השאלון הזה? בעד למה לא 37. שאלונים בכלל? בעד..זה אנטי שיעמום

o R it

New member
עונה../images/Emo13.gif

שאלון לבוש: האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר?יאפ 2. לבשתם בגדים של המין השני?יאפ 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)?לא 4. לבשתם בוקסר?לא 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )?לא 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?לא לבשתי בוקסר אז לא=] 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים?לא 8. לבשתם חוטיני?לא 9. לבשתם עניבה?לא 10. התחפשתם לא בפורים?לא נראה לי... 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם?חחחחחח אין לי מושג 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? כמו שטל רשמה...אני מניחה שבגד ים=] 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם?אין לי שמץ...(התחפושות שלי אפעם לא מקוריות) מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר?לבנות רגילים...לבנים בוקסר=] 15. תחתונים רגילים או חוטיני?רגילים 16. חצאית, שמלה או מכנסיים?כולם 17. נעליים או סנדלים?בגדול סנדלים כי זה פתוח(במקרה שלי קרוקס) אבל כשמדובר באול סטאר/ואנס/סניקרס למינהן אז נעליים=] 18. כפכפים או נעליים?כפכפים 19. יחפים או עם גרביים?יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט?ספורט(הכי נוח) אבל גם פלטפורמה 21. מכנסיים ארוכים או קצרים?לא משנה 22. מכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת?עם of course!!
(אני הולכת עם מכנסי גולשים קצרות מעל...יותר נכון זה מכנסיים מהבד של מכנסי גולשים) { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים?אם כבר אז עם בגד ים..ברור..אבל עדיף לא להתקלח שם בכלל=] 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים?אפחד { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )?טריינינגים 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית?בגדים...=]
סתם..לרוב זה סתם מכנסיים וגופיה או חולצה...ולפעמים זה בגדים רגילים.. 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)?סתם מכנסיים וחולצה (כמו שאני בדר"כ בבית) או בגדים רגילים..(תלוי אם בדיוק חזרתי הביתה מאיפשהו ולא היה לי כוח להחליף בגדים או אנערף) 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית?ברמת העיקרון כן...אבל אנחנו לא הולכות איתה אז אני מניחה שלא... בעד או נגד 30. גופייה?
31. גופייה מתחת לחולצה?
32. פיג'מות?
33. עניבות?לא יודעת...זה לא משנה.. 34.תלבושת אחידה?תלוי איך היא נראת 35. צעיפים?
36. השאלון הזה?
37. שאלונים בכלל?
זה ממש נחמד כמצ'עמם ובכלל...

LindZiv Cohan

New member
עונה../images/Emo119.gif

שאלון לבוש:
האם אי פעם...
1. לבשתם בגד של מישהו אחר?
2. לבשתם בגדים של המין השני?
3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)?
4. לבשתם בוקסר?
5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )?
6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?
7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים?
:S
8. לבשתם חוטיני?
שונאת
9. לבשתם עניבה?ניסיתיXD
10. התחפשתם לא בפורים?
11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? לא יודעת
בטח התחפושת שלי במעון כשהתחפשתי לאבטיחXD היה לי מין כובע ענק בצורת אבטיח
12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? לא יותר מידי בואו נגיד.
13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? הממ... ראש כחול ואסירה
מה אתם מעדיפים:
14. תחתונים רגילים או בוקסר? רגילים + בוקסר
15. תחתונים רגילים או חוטיני? רגילים
16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים
17. נעליים או סנדלים? נעליים
18. כפכפים או נעליים? נעליים
19. יחפים או עם גרביים? גרביים... שונאת את הרגליים שלי
20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? שומדבר:S ואנס או אולסטאר איכותיות
21. מכנסיים ארוכים או קצרים? עד הברך
22. מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס
23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי
{ הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. }
24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? אני לא מתקלחת במלתחות ציבוריות
25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? בפני אף אחד... { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ }
26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? המ
27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? בגדים
28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? כנ"ל.
29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? חח חולצה עם סמל ביצפר!
בעד או נגד
30. גופייה?
31. גופייה מתחת לחולצה?
32. פיג'מות?
33. עניבות?
34.תלבושת אחידה?
35. צעיפים?
36. השאלון הזה?
37. שאלונים בכלל?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהנהנה../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo203.gif

שאלון לבוש:
האם אי פעם...
1. לבשתם בגד של מישהו אחר? יאפ
2. לבשתם בגדים של המין השני? יאפ
3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? יאפ
4. לבשתם בוקסר? יאפ
5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? נופ
6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? יאפ
7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? נופ
8. לבשתם חוטיני? נופ
9. לבשתם עניבה? יאפ
10. התחפשתם לא בפורים? יאפ
11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם?
12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים, חזייה ומכנס באיזו התערבות עם חברות
13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? הו, שומכלום מקורי.
מה אתם מעדיפים:
14. תחתונים רגילים או בוקסר? בוקסר.
15. תחתונים רגילים או חוטיני? תחתונים רגילים.
16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים.
17. נעליים או סנדלים? נעליים.
18. כפכפים או נעליים? לא משנה.
19. יחפים או עם גרביים? גרביים.
20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? אולסטאר
21. מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים. שונאת לעשות שעווה.
22. מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס.
23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? יש לי את התחתוני בגד ים ועליו מכנסי גלישה....
24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? בגד ים
25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? אפחד?
{ הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש.
שאלון לבוש, נו מה ;[ }
26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? תלוי
27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? אם יצאתי לפני לאנשהו אז בגדים רגילים, אם לא יצאתי לפני אז בגדי בית
28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? ^^
29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? נופ
בעד או נגד
30. גופייה? בעד
31. גופייה מתחת לחולצה? בעד
32. פיג'מות? בעד
33. עניבות? בעד
34.תלבושת אחידה? לא משנה לי ממש
35. צעיפים? בעד
36. השאלון הזה? בעד?
37. שאלונים בכלל? בעד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dark and Twisty

New member
נכון../images/Emo3.gif

שאלון לבוש: האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר?כן 2. לבשתם בגדים של המין השני?נראה לי שכן 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)?כן 4. לבשתם בוקסר?כן 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )?לא
6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?כן 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים?לא 8. לבשתם חוטיני?לא 9. לבשתם עניבה?לא 10. התחפשתם לא בפורים?כן 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם?לא יודעת
12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי?בגד ים בים
13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם?אוכלת מוות, פרופ' טרלוני... מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר?רגילים 15. תחתונים רגילים או חוטיני?רגילים 16. חצאית, שמלה או מכנסיים?שלושתם 17. נעליים או סנדלים?נעליים 18. כפכפים או נעליים?כפכפים 19. יחפים או עם גרביים?יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט?שלושתם 21. מכנסיים ארוכים או קצרים?ארוכים 22. מכנסי ספורט או ג'ינס?ספורט 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת?בלי { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים?בגד ים 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים?בכלל לא { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )?טריינינגים 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית?את הבוקסר שאני ישנה איתם וחולצה גזורה/גופיה בקיץ, וטריינינג בחורף 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)?אותו דבר 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית?חולצה טי שרט רגילה בעד או נגד 30. גופייה?בעד 31. גופייה מתחת לחולצה?תלוי איזה חולצות 32. פיג'מות?עד גיל מסוים ומגיל מסוים
33. עניבות?אין דעה
34.תלבושת אחידה?חוסכת זמן בבוקר
35. צעיפים?בסדר? 36. השאלון הזה?לא רע
37. שאלונים בכלל?נחמד

Ronyyyy

New member
../images/Emo103.gif שאלון חמוד!!

1. לבשתם בגד של מישהו אחר? כן ברור 2. לבשתם בגדים של המין השני? אמממ חולצה ענקית של אח שלי=] 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? חח שמתי גרביים עבות על היידים כי לא מצאתי כפפות=] 4. לבשתם בוקסר? כן, של בנות 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? עדיין לא=] 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן ברור 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לאא איכס. 8. לבשתם חוטיני? לא 9. לבשתם עניבה? לא אבל יש לי אחת 10. התחפשתם לא בפורים? אולי, שהייתי קטנה 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? שהייתי קטנה היה הרבה 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? אממ, חצאית מיני וגופית-קשירה עם מחשוף =\ לא יחד. 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? לא היו לי דברים מקוריים במיוחד=] מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? רגילים 15. תחתונים רגילים או חוטיני? כנ"ל 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים 17. נעליים או סנדלים? נעליים, וכפכפים 18. כפכפים או נעליים? לא יודעת, תלוי במה אני לובשת 19. יחפים או עם גרביים? יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעלי ספורט 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? ארוכים או ברך 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? אמ בלי { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? ברור שעם בגד ים. 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? אף אחד=] { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? סווצר (טרנינג) של היינס 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? בעד או נגד 30. גופייה? בעד=\ שאלה מוזרה 31. גופייה מתחת לחולצה? לא, חם מדי 32. פיג'מות? אמ רק במסיבות פיג'מות 33. עניבות? כן=] מגניבי 34.תלבושת אחידה? לאאא, אבל לפעמים כן. 35. צעיפים? כןןןןןןןןןןןןןןן 36. השאלון הזה? שיהיה. 37. שאלונים בכלל? כן! =] אוקיי, שרדתי=]

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gif אניי ../images/Emo13.gif

שאלון לבוש:
האם אי פעם...
1. לבשתם בגד של מישהו אחר? יאפ:)
2. לבשתם בגדים של המין השני? כןן תמיד קר לי אז אני לוקחת סווטשירטים:p
3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)?אממ כןן
4. לבשתם בוקסר?כןן=]
5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )?לאא!
6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?יאס
7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לא
8. לבשתם חוטיני? לא
9. לבשתם עניבה? כןן
10. התחפשתם לא בפורים? נראלי
11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? לא זוכרת... \ אין..
12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים..
13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? לא הייתה
מה אתם מעדיפים:
14. תחתונים רגילים או בוקסר? בוקסר
16. חצאית, שמלה או מכנסיים?מכנסיים
18. כפכפים או נעליים? כפכפים אבל גם נעליים
19. יחפים או עם גרביים? יחפים:) אבל עם נעליים אז ברור שעם גרביים:p
20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? אולסטאאאאאאר
21. מכנסיים ארוכים או קצרים? קצרים...
23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת?בלי
24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? ברור שעם בגד ים
25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? לא ולא
{ הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש.
שאלון לבוש, נו מה ;] }
26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? סוודרים
27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? תלוי אם יצאתי או לא
28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? בגדי בית
29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית?לאא
בעד או נגד
30. גופייה? יאס
31. גופייה מתחת לחולצה?יאס
32. פיג'מות?נוו
33. עניבות? יאס
34.תלבושת אחידה? נוו
35. צעיפים?ברור!!!
36. השאלון הזה?נראלי שכן
37. שאלונים בכלל? כנ"ל
הודגש באמצעות מדגישומטיק

T a M i R M o

New member
עונה

1. לבשתם בגד של מישהו אחר? כן 2. לבשתם בגדים של המין השני? לא 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? כן חח 4. לבשתם בוקסר? ברור 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? לא 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? כן! 8. לבשתם חוטיני? לא 9. לבשתם עניבה? לא 10. התחפשתם לא בפורים? כן 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? אין לי מושג 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים ללא חולצה ........ 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? משה בכתה ב' חחח מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? בוקסר שוט 15. תחתונים רגילים או חוטיני? רגילים 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנס 17. נעליים או סנדלים? נעליים 18. כפכפים או נעליים? כפפות 19. יחפים או עם גרביים? יחף 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? ספורט 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? קצרים 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? בגד ים 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? אפחד. 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? גופייה 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? SAME THING 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? אין בעד או נגד 30. גופייה? ב 31. גופייה מתחת לחולצה? נ 32. פיג'מות? נ 33. עניבות? נ 34.תלבושת אחידה? נ 35. צעיפים? נ 36. השאלון הזה? נ 37. שאלונים בכלל? נ

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifעונהההה....../images/Emo3.gif

שאלון לבוש: האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר? כן 2. לבשתם בגדים של המין השני? לא נראה לי 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לא חח 4. לבשתם בוקסר?כן 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? אולי כשהייתי קטנה 8. לבשתם חוטיני? לא 9. לבשתם עניבה? לא 10. התחפשתם לא בפורים?...
11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? - 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? גופיה עם מחשוף או משהו כזה 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? אני מזה לא מקורית...
מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? רגילים 15. תחתונים רגילים או חוטיני? רגילים 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים 17. נעליים או סנדלים? נעליים 18. כפכפים או נעליים? כפכפים בקיץ 19. יחפים או עם גרביים? יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? עקב 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? תלוי 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי
24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? עם בגד ים ברור 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? בפני אף אחד מהם. טוב תלוי כמה החברים קרובים 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טרנינג 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? פיג'מה 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? פיג'מה 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? אין... בעד או נגד 30. גופייה? בעד 31. גופייה מתחת לחולצה? בעד 32. פיג'מות? בעד 33. עניבות? בעד 34.תלבושת אחידה? בעד 35. צעיפים? בעד 36. השאלון הזה?
37. שאלונים בכלל?

Breakable

New member
עונה ../images/Emo221.gif

שאלון לבוש:
האם אי פעם...
1. לבשתם בגד של מישהו אחר? כן
2. לבשתם בגדים של המין השני? כן
3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? בוקסר על הראש
4. לבשתם בוקסר? כן
5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? לא
6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן
7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? כן
זה היה מתישהו כשהלכתי לבריכה ושחכתי תחתונים
8. לבשתם חוטיני? לא
9. לבשתם עניבה? כן
10. התחפשתם לא בפורים? כן
11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? וואו המון דברים... כשהייתי קטנה
12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? לא עולה לי משו מיוחד כרגע
13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? מרבה רגליים
מה אתם מעדיפים:
14. תחתונים רגילים או בוקסר? גם וגם
16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים
18. כפכפים או נעליים? כפכפים
19. יחפים או עם גרביים? יחפים
20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? ספורט
21. מכנסיים ארוכים או קצרים? קצרים
23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בלי { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. }
24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? בגד ים
25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? אף אחד { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש}
שאלון לבוש, נו מה ;[ }
26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טנינגים
27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? תחתונים/בוקסר וחזייה
28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? בוקסר ואיזו חולצה פשוטה
29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? חולצה עם סמל
בעד או נגד
30. גופייה?
31. גופייה מתחת לחולצה?
32. פיג'מות?
33. עניבות?
34.תלבושת אחידה?
35. צעיפים?
36. השאלון הזה?
37. שאלונים בכלל?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שאלון מגניב:)

שאלון לבוש: האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר? יאפפ:) 2. לבשתם בגדים של המין השני? כןןן:) 3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? לאאאא! 4. לבשתם בוקסר? כןןן:) 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? חחחח לאא.. 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כןןן:) 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לאא שזכור לי=// 8. לבשתם חוטיני? לאא.. 9. לבשתם עניבה? לאאא 10.התחפשתם לא בפורים? אולי כשהייתי קטנה:/ 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? אנלי שמץ' 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים:S 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם? אממ.. לא יודעת! מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? גם וגםם 15. תחתונים רגילים או חוטיני? רגילים:S 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? חצאית מיני:) 17. נעליים או סנדלים? נעלים! 18. כפכפים או נעליים? כפכפיםם 19. יחפים או עם גרביים? יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? אממ... לא משנה אבל העיקר שלא עקב! 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? קצריםם:) 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינסס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? טחחחח בליי:] { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? בגד ים 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? חברים קרוביםם { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? סוודרים 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? מכנס קצר וגופיה 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? אותו דברר [?] 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? כןן, כזה פרח הנופר-- צבעונייייייי!:S בעד או נגד 30. גופייה? בעדדדד! 31. גופייה מתחת לחולצה? לפעמיםםם 32. פיג'מות? חמוד:) 33. עניבות? מהה? 34.תלבושת אחידה? נ-ג-ד 35. צעיפים? ב-ע-ד-! 36. השאלון הזה? חחח בעדדדד! 37. שאלונים בכלל? אוהבתתת--בעד!

ליאני2

New member
עונה ../images/Emo42.gif

שאלון לבוש: האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר? כן 2. לבשתם בגדים של המין השני? כן
3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)? אממ.. לא ניראה לי חח 4. לבשתם בוקסר? כן |למען האמת דיי הרבה.. | 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )? חחחח לא 6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים? כן שהבוקסר משמש כמכנס... 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים? לא 8. לבשתם חוטיני? לא 9. לבשתם עניבה? לא 10. התחפשתם לא בפורים? כן =] זה תאמיד כייף.. 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם? אין לי מושג
בטח כשהייתי קטנה משהו.. 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי? בגד ים
13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם?יוו, עכשיו כשחושבים על זה. היתחפשתי לדברים מה זה נדושים...
מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר? תחתונים 15. תחתונים רגילים או חוטיני? תתחתונים רגילים... 16. חצאית, שמלה או מכנסיים? מכנסיים במקרה הטוב חצאים (לא ארוכה..) ואם חייבים אבל רק אם חייבים (או שזה יפה רצח) אז שמלה 17. נעליים או סנדלים? נעליים 18. כפכפים או נעליים? מקייץץ-כפכפים 19. יחפים או עם גרביים? לויודעת
20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט? נעל ספורט\ אולסטאר... 21. מכנסיים ארוכים או קצרים? קצרים.. (בקיץ ברור =] ) 22. מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס ניראה לי... חח אבל אני לא בידיוק סגורה על זה... 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת? בליייי { הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים? בגד ים - הולכים על בטוח חח
25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים? משטרת הצניעות
{ הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )? טריינינג 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית? בוקסר / מכנס קצר וגופייה 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)? אותו דבר אני חושבת.. 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית? כן
מכנס איזה שרוצים וחולצה עם סמל של החטיבה (בעע... ) בעד או נגד 30. גופייה? בעד 31. גופייה מתחת לחולצה? בעד (כשרואים אותה מלמטה כזה.. ) 32. פיג'מות? אאמ... אותו דבר== תיקו.. 33. עניבות? נגד 34.תלבושת אחידה? נגד 35. צעיפים? בעד
36. השאלון הזה? בעד.. פרט לכמה שאלות נרא.. איך להגיד... עמוקות חחחח 37. שאלונים בכלל? 3 רבעים בעד 1 רבע נגד

יאללהD:

שאלון לבוש: האם אי פעם... 1. לבשתם בגד של מישהו אחר?סביר להניח
2. לבשתם בגדים של המין השני?של אבא שלי
3.לבשתם בגד על חלק בגוף שלא מיועד לו (לדוגמא-גרב על הראש)?אממ תחתונים על הראש?XD 4. לבשתם בוקסר?בארווור 5. לבשתם תחתונים מעל המכנסיים (כמו סופרמן )?וואלה לא
6. לבשתם בוקסר ומתחתיו תחתונים?אהא 7. הלכתם בלי תחתונים מתחת לבגדים?לא
8. לבשתם חוטיני?כן וזה כזה לא נוחחחח
9. לבשתם עניבה?בפורים 10. התחפשתם לא בפורים?אממ לא 11. מה הדבר הכי מוזר שלבשתם?הממ שמלה נראלי 12. מה הלבוש הכי חושף שלבשתם במקום ציבורי?בגד ים 13. מה התחפושת לפורים הכי מקורית שהייתה לכם?מחב נישא [כאילו מחשב מתחתן חה חה] מה אתם מעדיפים: 14. תחתונים רגילים או בוקסר?בוקסר
15. תחתונים רגילים או חוטיני?רגילים 16. חצאית, שמלה או מכנסיים?מכנסיים 17. נעליים או סנדלים?נעליים 18. כפכפים או נעליים?כפכפים 19. יחפים או עם גרביים?יחפים 20. נעל פלטפורמה, נעלי עקב או נעלי ספורט?ספורט 21. מכנסיים ארוכים או קצרים?אם קצרים זה 3/4 או 7/8 אז קצרים 22. מכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 23. בגדי-ים: עם או בלי תחתונים מתחת?הממ בטח שעם
{ הבהרה 1: הכוונה היא האם כשאתם לובשים בגד ים אתם לובשים גם תחתונים מתחת. } 24. מקלחת במלתחות ציבוריות: בערום או עם בגד-ים?בגד-ים! 25. להיחשף בפני זרים גמורים או בפני חברים קרובים?שאלה קשה אממ אני חושבת זרים,הם לא יראו אותי יותר { הבהרה 2: להיחשף במשמעות של לוותר על הבגדים, להסתובב בלי לבוש. שאלון לבוש, נו מה ;[ } 26. סוודרים או טריינינגים (אימוניות )?טריינינג 27. מה אתם לובשים כשאתם לבד בבית?פיג'מה 28. מה אתם לובשים כשאתם בבית, אבל לא לבד (כלומר עם משפחה קרובה)?פיג'מה? 29. יש בביצפר שלכם תלבושת אחידה? איך היא נראית?כן חולצת טי שירט עם הדפס בצד בעד או נגד 30. גופייה?בעד 31. גופייה מתחת לחולצה?בעד 32. פיג'מות?אממ יותר טריינינג 33. עניבות?תאמת שכן אבל אני לא אלך עם זה 34.תלבושת אחידה?גם כן,חוסכים זמן בבוקר 35. צעיפים?לא ממש 36. השאלון הזה?אממ בעד,הוא חביב מאד 37. שאלונים בכלל?כן למה לא?

למעלה